Vi samtalsoptimerar din telefoni

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi samtalsoptimerar din telefoni"

Transkript

1 Vi samtalsoptimerar din telefoni

2 Kunder som får svar är glada kunder Tellit är en kommunikationslösning som gör dig tillgänglig på dina villkor, var du än befinner dig. Samtal till din verksamhet slussas vidare till den som kan svara för tillfället. Om många ringer samtidigt ställs samtalet i kö eller skickas till företagets röstbrevlåda beroende på vad som passar dig bäst. Systemet har en tillgänglighet på fantastiska 99,98% och vi adderar hela tiden nya funktioner, uppdateringar och ständiga förbättringar, allt för att göra det enklare för dig.

3 Tillgänglig på dina villkor Enkel att använda Tellit är en växel för det moderna företaget med fokus på kundupplevelsen. Lösningen från Tellit är enkel att använda och du lär dig hantera de vanligaste växelfunktionerna på mindre än 10 minuter. Du flyttar ditt nuvarande huvudnummer eller så ordnar vi ett nytt! Alla användare får ett eget fastnätsnummer, och behåller samtidigt sitt mobilnummer. Statistik - för att växeln ska göra sitt jobb Varje växel vi levererar kommer med veckostatistik där du svart på vitt får svar var det verkligen någon som svarade när kunden ringde? Om växeln inte fungerar optimalt för er så anpassar och korrigerar vi de delar i växeln som behövs för att du och dina kunder ska få ett så korrekt och trevligt bemötande som möjligt. Fria Sverigesamtal Alla Sverigesamtal som görs från växeln är helt kostnadsfria och ingår i din månadskostnad. Du betalar per användare, per månad. * Utlandssamtal och betalnummer faktureras enligt separat prislista. Välj själv vilken telefon du vill svara i Använd den telefon som passar dig bäst Tellit kan användas med bordstelefon, i mobilen eller som softphone i datorn. Bättre kundkontakt Det är förmodligen enkelt för dina kunder att surfa runt på nätet och skaffa sig en övergripande bild av din verksamhet. När de sedan lyfter på luren för att prata med just dig och din verksamhet då är det oerhört viktigt att de verkligen får ett svar! Med Tellit får dina kunder ett bra och proffsigt bemötande. Med en personlig dialog blir din verksamhet mer intressant för kunden. Home - ditt egna mixerbord Med Tellit ska det vara enkelt att styra hela växeln. Därför har vi utvecklat Home, verktyget som ger en enkel och snabb överblick av växelns alla funktioner.

4 Fullärd på mindre än 10 minuter

5 Användarfunktioner Håll koll på dina kollegor Tellit-appen för mobil, PC och Mac Allt det som ingår i Tellit-appen för mobilt fungerar även i apparna som finns för Mac och för PC. Kontakter Appen ger dig automatiskt en telefonbok med dina kollegor och dina existerande kontakter på samma ställe. I telefonboken i Tellits app har du möjlighet att favoritmarkera de interna kontakter du oftast ringer eller kopplar samtal till. Status Dina kollegor presenteras i telefonboken med status som till exempel tillgänglig, upptagen i telefon eller i möte. I appen illustreras det med symboler i olika färg och även en kort text. Blå och grön ikon i appen betyder att din kollega är tillgänglig medan röd ikon betyder otillgänglig. Röd ikon med telefonlur betyder att kollegan ringer ett samtal i växeln medan ett rött kryss betyder att kollegan är hänvisad. Har du en kollega som använder Softphone på datorn indikeras med grön ikon att kollegan även kan nås på sin softphone. Om kollegan inte är aktiv vid sin dator kommer ikonen att slå om till blå färg. Direktmeddelande I Tellit-appen kan du skicka direktmeddelande, dvs chatta med dina kollegor. Koppla - när du själv inte har svaret Koppla samtal Ett samtal som inkommit via företagets växel kan du enkelt flytta, det vill säga koppla, till en annan telefon. Det finns två olika sätt att flytta eller koppla ett samtal. Direktflytt: När man genomför en direktflytt så kopplas samtalet direkt vidare utan att prata med mottagaren först. Fråga först, flytta sen: I den här flytten som också kallas en konsultativ flytt ringer du först upp mottagaren och meddelar att denne är sökt för att sedan koppla igenom samtalet. Samtidig ringning Eftersom en användare kan ha flera telefoner kan man också välja hur det ska ringa på dessa. Inkommande samtal kan ringa till flera av användarens telefoner samtidigt; välj själv telefon att svara i. Klicka-och-ring Har du softphone så kan du också utnyttja klicka-och-ring gör det möjligt att ringa samtal med Tellit PC genom att klicka på telefonnummer på hemsidor. Flytta samtal mellan telefoner Ett specialfall av att koppla samtal är om man tex svarar på ett samtal i sin bordstelefon, så kan man under samtalets gång flytta över samtalet till en annan enhet, tex sin mobil. Nummervisning Du kan välja vilket nummer du vill visa när du ringer ut från växeln, exempelvis mobilnumret, direktnumret eller gruppnummer. Det går också att visa dolt nummer om du föredrar det

6 Tellit hjälper dig att sätta regler för samtalshantering som ger ett bra alternativ där kunden som ringer får bättre bemötande och du kan själv koncentrera dig på mötet utan att störas av en surrande telefon.

7 Samtalsregler när du inte har möjlighet att svara Hänvisning En hänvisning är en tillfällig vidarekoppling av dina samtal som inkommit via växeln till en röstbrevlåda, huvudnumret eller till en automatisk telefonist. Du väljer själv orsak, tex vård av barn, möte, sjuk. Orsaken kan ses av dina kolleger i statusen och läses upp av den automatiska telefonisten. Snabbhänvisning 30/60 En snabbhänvisning är en fördefinierad vidarekoppling som används för att med ett knapptryck sätta en hänvisning på dina växelsamtal i 30 eller 60 minuter. Detta är exempelvis användbart för spontanmöten eller andra oplanerade aktiviteter när en vidarekoppling av jobbtelefonnumret är önskvärd. Det går även att avbryta snabbhänvisningen om t.ex. spontanmötet blir kortare än den förinställda tiden 30 eller 60 minuter. Röstbrevlåda Röstbrevlådan används för att ta emot meddelanden från den som ringer dig. Notifiering om röstbrevlådans meddelande skickas via e-post. Det betyder också att man inte behöver lyssna på meddelanden i någon specifik ordning. Personlig kö Om du inte svarar i telefonen eller är upptagen kan du med inställningar välja hur växelsamtalet ska hanteras, tex kopplas vidare eller att personen som ringer ställs i kö. Den som ställts i kö kopplas fram när du är tillgänglig igen. Kalendersynk Kalendersynkronisering är en synkronisering mellan en Microsoft Exchange kalender och Tellit vilket innebär att kalenderbokningar i Outlook automatiskt hänvisar dina inkommande växelsamtal. Med denna funktion hanteras hänvisningar och statusuppdateringar automatiskt. Kalendersynkroniseringen kan vara enkel- eller dubbelriktad beroende på om du vill att endast kalenderbokningar ska gå in som hänvisningar i växeln eller om även hänvisningar som görs via Tellit-apparna ska gå in som kalenderbokningar i din Microsoft Exchange kalender. Automatisk telefonist Den automatiska telefonisten ser till att den som ringer till dig på ditt växelnummer alltid får ett besked om varför du inte kan svara just nu, och när du förväntas vara tillbaka. Notera att det är de samtal som inkommit via företagets växelnummer som möts av den automatiska telefonistens besked. De samtal som du eventuellt tar emot på ditt mobilnummer ringer igenom växeln och kopplas alltså alltid fram. Praktiskt om du vill att dina kolleger eller privata kontakter ska nå dig via mobilen.

8 Din företagsväxel Valfri telefon Tjänsten gör det möjligt att välja den telefontyp som passar användarna bäst. Tellit stödjer användande av mobiltelefoner, bordstelefoner, DECT-system, appar i mobilen och mjukvarutelefoner i datorn, så kallade softphones. Varje företag kan välja sin unika uppsättning av telefoner och för varje enskild användare finns det möjlighet att välja en eller flera telefoner att ha kopplade till sitt personliga telefonnummer. Ring billigt! Alla samtal ingår I det fasta månadspriset ingår alla samtal till svenska nummer. Inom företaget, utanför företaget, mobiler eller fasta nummer allt är inkluderat i din månadstaxa. Den fina taxan får du alltid när du ringer via Tellit-appen. Statistik Varje växel vi levererar kommer med månadsstatistik där du svart på vitt får svar var det verkligen någon som svarade när kunden ringde? Om det inte fungerar som det ska jobbar vi fram de korrigeringar i växeln som behövs för att du och dina kunder ska få ett korrekt och trevligt bemötande. Utland Ett specialfall för samtal i utlandet är motringing. Motringning betyder att när du ringer upp ett visst nummer så kopplar växeln samtalet åt andra hållet, så att du istället rings upp av växeln. Det här är ett användbart förfarande till i utlandet när det är billigare att ta emot samtal än att ringa. Mobil gruppvakt Funktionen mobil gruppvakt förhindrar att gruppsamtal skickas till användares enskilda mobilsvar då mobiltelefonen inte är tillgänglig, exempelvis om telefonen är upptagen, saknar mottagning eller är ställd i flygplansläge. Om gruppsamtalet ser ut att bli besvarat av en röstbrevlåda så kopplas den telefonen tillfälligt bort från gruppen och samtalet kan besvaras av någon annan inloggad i gruppen. Talsvar (IVR) samt nattkoppling Ett talsvar eller IVR (Interactive Voice Response). består av röstmeddelande och regler som styr vad som händer med det inkomna samtalet, tex att det kopplas till en viss grupp. Varje grupp kan tilldelas tre talsvar; ett för stängt ( standard ), ett för öppettider ( tidsstyrd ) och ett för specialhändelser som t. ex. jul, påsk eller andra speciella händelser. Det finns fyra olika talsvarstyper vilka styr vad som händer med det inkomna samtalet och som också påverkar meddelandet. Meny Spelar upp röstmeddelandet och menyval: tryck 1 för Välkomst Spelar upp ett meddelande och ringer därefter på gruppen. Lägg på Spelar upp röstmeddelandet och lägger därefter på. Koppla Spelar upp röstmeddelandet och kopplar därefter vidare till vald destination. Sätter du telefonen på ljudlös när du är i möte?

9 Grupp och kösystem Grupper är växelns basfunktion. Ett inkommande samtal kan med ett enda nummer enkelt knytas till en eller flera grupper av användare. I sin enklaste form används gruppen för att flera personer ska kunna svara på ett huvudnummer. Du kan lätt med Tellit-appen logga in eller ut ur gruppen. Gruppen sätts i normalfall upp som en parallell grupp där inkommande samtal kopplas samtidigt till alla inloggade medlemmar. Den första som svarar får samtalet. Grupptypen kan ändras till Sekventiell grupp där samtalen läggs ut i turordning till inloggade medlemmar. Ordningen och hur lång tid som det ska ringa innan det ringer på nästa medlem i sökordningen är valbart. Ledig längst-grupp. (Automatic Call Distribution, ACD) gör att inkommande samtal kopplas till inloggade medlemmar i gruppen enligt principen ledig längst. Vid kö läggs samtalen ut till den medlem som först blir ledig. Home - kundens egna mixerbord Med Tellit ska det vara enkelt att styra växeln. Därför har vi utvecklat Home, verktyget som ger en enkel och snabb överblick av växelns alla funktioner. Home är ett webbaserat gränssnitt för hantering och daglig användning av enklare tillägg och ändring. Med Home är det enkelt att styra och använda växeln, sätta och ändra hänvisningar, logga in och ut användare ur grupper, ändra välkomstmeddelanden för inkommande samtal, ställa in öppettider och mycket mer. I Tellit-apparna är det enkelt att se hur många som är inloggade i de olika grupperna. Röstbrevlåda för grupp Röstbrevlådan används för att ta emot meddelanden från den som ringer en grupp. Röstbrevlådans meddelande skickas via e-post. På det viset kan flera användare lyssna, eller vidarebefordra meddelanden. Det betyder också att man inte behöver lyssna igenom i någon specifik ordning. Köplatser Extra köpatser till gruppen kan köpas som tillval. Auto in- och utloggning ur grupp Att visa korrekt status är viktigt för en effektiv kommunikation. Därför finns det möjlighet att bli automatiskt in- och utloggad ur grupper när man hänvisar sig. På detta sätt slipper gruppsamtal kopplas fram till personer inom företaget som exempelvis sitter i möte eller är på lunch. Valfritt nummer Du flyttar ditt nuvarande huvudnummer eller så ordnar vi ett nytt! Alla användare får ett personligt fastnätsnummer, och behåller även sitt vanliga mobilnummer.

10 Tellit more Konferensbrygga I Tellit finns en inbyggd konferenstjänst som tillåter användare att hålla telefonmöten. Konferensrummen finns i olika storlekar baserat på antalet deltagare och kan modereras via en PIN-kod. Konferensrummen kan kompletteras med ett tillvalspaket för utlandsnummer vilket innebär att deltagare i konferensen från utlandet kan ringa in via lokala telefonnummer i en rad olika länder och därmed skapa en mycket mer kostnadseffektiv telefonkonferens även för deltagare i utlandet än vad som är normalt. Softphone Tellit för PC möjliggör samtal som enbart är baserade på datakommunikation, dvs du använder din PC med ett headset som telefon. En Softphone kan också reducera samtalskostnaderna markant om du till exempel väljer att ringa med wi-fi-täckning när du befinner dig utomlands. Bordstelefoner Självklart kan du använda bordstelefoner med Tellit, besök vår hemsida för att ta reda på vilken modell som passar bäst. Avancerad statistik Att veta hur företagets samtalsmönster ser ut är en mycket värdefull informationskälla för bland annat kundvård och bemanning, Tellit innehåller därför en generator för statistikrapporter där företagskunder kan ta ut en bred flora av information om inkommande samtal, samtalsmönster och samtalsspecifikationer. Statistiken finns i en lösenordskyddad webbapplikation vilket gör att rapporterna är lättåtkomliga från vilken dator som helst. Telefonist För att kunder ska få ett bra och professionellt bemötande när de ringer till ett företag är det viktigt att samtalen besvaras och att den som besvarar samtalet har all viktig information för att hjälpa kunden. Telefonistlösningen i Tellit skapar möjligheter att koppla samtal, sätta samtal på vänt, se status på användare, logga in och ut användare i grupper, sätta och ta bort vidarekopplingar. Telefonisttjänsten i Tellit når du via din dator. Öppna gränssnitt i Tellit PC För dig som verkligen vill integrera din telefoni med verksamheten är gränssnittet för Tellit öppet för utvecklare, vilket ger möjlighet att enkelt skapa kopplingar mellan specifika applikationer och växeln. Detta görs med hjälp av.net teknologi och kan med fördel användas för att vidga funktionaliteten i Tellit PC och göra önskade kopplingar mot t.ex. CRM-system. Enkel anknytning En anknytning utformad för telefontyper som inte behöver någon app-funktionalitet, t.ex. konferenstelefon eller porttelefon. Den enkla anknytningen är skapad för att kunna inkludera telefoner och användare med lägre behov av avancerade växelfunktioner i tjänsten. Enkla anknytningar är avskalade och har inte tillgång till Tellit-apparna, vilket gör att mobiltelefonanvändare varken kan ringa ut via växeln eller koppla samtal.

11 Har du ett problem? Lugn, vi har lösningen!

12 Paket Just Tellit Tellit Home Fria Sverigesamtal Automatisk samtalsstatistik Mobil app Röstbrevlåda och hänvisning Enkel svarsgrupp Fri 10-nummerserie Tellit all Tellit Home Fria Sverigesamtal Automatisk samtalsstatistik Mobil app Röstbrevlåda och hänvisning Enkel svarsgrupp Fri 10-nummerserie Obegränsat antal grupper Obegränsat antal köplatser Talsvarsmenyer (IVR) Kalendersynkronisering Telefonkonferens Tellit more Konferenspaket Bordstelefon Avancerat Konferens Fördjupat statistikpaket Telefonist Powered by Advoco AB Söder Mälarstrand 65C SE Stockholm

Dialect Unified mobil växel med fria samtal till fast pris

Dialect Unified mobil växel med fria samtal till fast pris Dialect Unified mobil växel med fria samtal till fast pris DIALECT UNIFIED Med Dialect Unified är du som kund tillgänglig när du önskar, var du än befinner dig. De som ringer in får snabbt svar på sitt

Läs mer

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Kraven om ett mobilt arbetssätt, har satt en ny standard för vår kommunikation. icentrex har gett oss de verktyg våra medarbetare behöver

Läs mer

MANUAL. Weblink WebCall

MANUAL. Weblink WebCall MANUAL Weblink WebCall WebCall är en datorbaserad applikation, där du kan se status på dina kollegor i växeln. Om de pratar i telefon eller är lediga. Du kan vidarekoppla din telefon, logga in och ut ur

Läs mer

Kom igång med Telia Touchpoint App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3963_2-1505

Kom igång med Telia Touchpoint App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3963_2-1505 Kom igång med Telia Touchpoint App Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3963_2-1505 Installera Här får du en enkel guide till hur du installerar Touchpoint App

Läs mer

Användarguide Flexconnect.se Mobil Anknytning

Användarguide Flexconnect.se Mobil Anknytning Flexconnect.se Mobil Anknytning Sida 2 Innehållsförteckning Mobilinställningar Vidarekoppling... 3 Profil... 4 Telefonbok... 5 SMS... 5 Mobil Anknytning... 6 Sida 3 Med TDC MobilFlex Connect kan du använda

Läs mer

Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 Softphone... 2 1. Logga in... 2. 2. Samtalshantering... 2 3. Hänvisning... 6 4. Kontaktlista...

Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 Softphone... 2 1. Logga in... 2. 2. Samtalshantering... 2 3. Hänvisning... 6 4. Kontaktlista... INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 Softphone... 2 1. Logga in... 2 2. Samtalshantering... 2 3. Hänvisning... 6 4. Kontaktlista... 7 5. Svarsgrupper... 9 6. Inställningar...

Läs mer

Telia Touchpoint Plus. Användare

Telia Touchpoint Plus. Användare Telia Touchpoint Plus Unified För valfrihet av terminal och samlad kommunikation. Användare Mål: Efter genomgången utbildning ska du förstå hur du kan använda din Touchpoint app och din Touchpoint softphone

Läs mer

Användarmanual flexconnect.se Administratör

Användarmanual flexconnect.se Administratör Användarmanual flexconnect.se Administratör Innehållsförteckning 1 HJÄLP TILL TDC MOBILFLEX CONNECT (ADMINISTRATÖR)... 3 2 TELEFONBOK... 3 3 FÖRETAGSINFORMATION... 4 4 LÄGGA TILL EXTRA FÄLT TILL PROFILER...

Läs mer

Kom igång med Telia Touchpoint Plus App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-TSP 4222_1-1512

Kom igång med Telia Touchpoint Plus App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-TSP 4222_1-1512 Kom igång med Telia Touchpoint Plus App Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-TSP 4222_1-1512 Installera Här får du en enkel guide till hur du installerar Touchpoint

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. Logga in För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

TDC Mobil användarmanual

TDC Mobil användarmanual TDC Mobil användarmanual Sida 2 1. KOM IGÅNG MED TDC MOBIL... 3 OM DU FÅTT ETT NYTT MOBILNUMMER... 3 OM DU FLYTTAT DITT MOBILNUMMER TILL TDC... 3 FLYTTA TELEFONBOKEN MELLAN TELEFONER... 3 PIN- OCH PUK-KODER...

Läs mer

Tele2 växel. Användarmanual

Tele2 växel. Användarmanual Tele2 växel Användarmanual - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Exempel Händelse operator villkor åtgärd När ett samtal tas emot och aktivitet är möte kommer samtalet

Läs mer

MBX Mobilapp. Inloggning. Mobilapplikationens huvudmeny. MBX Mobilapp - 2016

MBX Mobilapp. Inloggning. Mobilapplikationens huvudmeny. MBX Mobilapp - 2016 MBX Mobilapp MBX mobilapplikation finns både för Android och iphone, och gränssnittet är i princip detsamma på de båda plattformarna. I detta dokument används skärmbilder från Android. Inloggning För att

Läs mer

Snabb guide Telia Centrex Uppringd

Snabb guide Telia Centrex Uppringd Snabbguide Tilläggstjänster för Telia Centrex Uppringd Index Instruktioner forts. Användning Tjänster och begrepp Koppla dina samtal vidare om ditt nummer är upptaget Koppla vidare ditt nummer till ett

Läs mer

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23.

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. Tele2 Växel Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. mobil. Så här enkelt är det! XXXXXX Tele2 Växel Mobil: Allt i en app! Kom igång. Ladda

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION Phonera Växel Framtidens växel redan idag SPECIFIKATION Med över 500 användbara funktioner är Phonera Växel en av de mest kompetenta och moderna virtuella växlarna på marknaden. Effektivare arbetssätt

Läs mer

3Växel Max. Kom igång guide.

3Växel Max. Kom igång guide. 3Växel Max. Kom igång guide. Innehåll. Så fungerar 3Växel Max...4 Kom igång...5 3Växel-programmet...6 Logga in...9 Hantera svarsgrupper...10 Koppla vidare samtal...12 Använda status (hänvisning)...13 Vidarekoppling

Läs mer

3Växel Softphone i datorn.

3Växel Softphone i datorn. 3Växel Softphone. För att använda Softphone i dator och mobil samt i fasta IP-telefoner behöver du skaffa tilläggstjänsten Softphone. När du har det kan du använda alla IP-telefonitjänster på ett och samma

Läs mer

Advoco NetPBX Outlook Add-in

Advoco NetPBX Outlook Add-in Advoco NetPBX Outlook Add-in Med Advoco NetPBX Outlook Add-in kan användaren hantera sina kontakter på ett snabbt och enkelt sätt genom att ringa från kontakterna i Microsoft Outlook. Vid inkommande samtal

Läs mer

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16)

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16) Netwise CMG Voice Allmänt... 2 Användargränssnitt... 3 Telefongränssnitt... 3 Aktivitetsinformation... 3 Administration... 3 Inloggning... 4 Huvudmeny...4 Administration av dina röstmeddelanden... 5 Administration

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med appen Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Installera appen

Läs mer

Användarmanual CallPad och VoicePad

Användarmanual CallPad och VoicePad Användarmanual CallPad och VoicePad Villkor för användning Ingen del av detta dokument får reproduceras eller överföras i någon form eller med några medel, elektroniskt eller mekaniskt, inklusive kopiering

Läs mer

Kom igång med Telia Touchpoint Softphone

Kom igång med Telia Touchpoint Softphone Kom igång med Telia Touchpoint Softphone Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3718_1-1305 Installera Här får du en enkel guide till hur du installerar Touchpoint

Läs mer

Snabbguide. Kalendersynkronisering

Snabbguide. Kalendersynkronisering Snabbguide Kalendersynkronisering Snabbguide Kalendersynkronisering Allmänt Kalendersynkronisering är en webbaserad applikation som automatiskt synkroniserar kalendern i Microsoft Exchange med växelns

Läs mer

Dialect Unified. Användarmanual mobilapplikation ios

Dialect Unified. Användarmanual mobilapplikation ios Dialect Unified Användarmanual mobilapplikation ios Med Dialect Unified Mobilapplikation når du växelns centrala funktioner direkt i din mobiltelefon. Du kan sätta hänvisningar, logga in och ut ur grupper

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med smartphone-appen Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Välj

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång utan smartphone

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång utan smartphone Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång utan smartphone Så här använder du Telia Touchpoint utan smartphone Logga in i svarsgruppen från din telefon Du kan alltid logga in i svarsgruppen genom att

Läs mer

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms.

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms. Innehållsförteckning Via Informera kan du själv lägga in egna hänvisningar, skicka meddelanden och ringa till kollegor, hantera samtal och söka på anknytningar inom företaget utan att behöva vända dig

Läs mer

Telefonipolicy. Innehållsförteckning

Telefonipolicy. Innehållsförteckning 2012-09-12 Reviderad: 2014-07-15 Telefonipolicy Innehållsförteckning 1 Syfte och omfattning... 2 2 Vägen in till AcadeMedia... 2 2.1 Publicerade telefonnummer... 2 2.2 Svarsservice... 2 3 Kommunikation

Läs mer

Visionutveckling. Vision 80/20 för Android. Manual Vision 80/20 för Android. Version 3.0

Visionutveckling. Vision 80/20 för Android. Manual Vision 80/20 för Android. Version 3.0 Visionutveckling Manual Vision 80/20 för Android Vision 80/20 för Android Version 3.0 www.visionutveckling.se, Auto Attendant +46 8 788 09 99 Gärdesvägen 1, SE 444 31, Stenungsund, Sweden, Phone: +46 303

Läs mer

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One TA12027_Telenor One_utan_pris.indd 1 08-07-15 14.50.39 Jag kan aldrig tänka mig en traditionell växel igen. Fördelarna med att vara trådlös

Läs mer

Visionutveckling. Vision 80/20 för iphone. Manual Vision 80/20 för iphone. Version 2.5

Visionutveckling. Vision 80/20 för iphone. Manual Vision 80/20 för iphone. Version 2.5 Visionutveckling Manual Vision 80/20 för iphone Vision 80/20 för iphone Version 2.5 www.visionutveckling.se, Auto Attendant +46 8 788 09 99 Gärdesvägen 1, SE 444 31, Stenungsund, Sweden, Phone: +46 303

Läs mer

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen.

Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Telenor One alla växelfunktioner i mobilen. Fullt ös, vettu! Telenor One. Låter medarbetarna vara där de gör mest nytta. 2 3 En mobil växel för ökad tillgänglighet och service. Vi lever i en allt mer mobil

Läs mer

Telia Touchpoint Softphone Handbok för användare

Telia Touchpoint Softphone Handbok för användare Telia Touchpoint Softphone Handbok för användare Innehåll Komma igång 4 Nedladdning och installation 4 Nedladdning av Softphone 4 Systemkrav för PC 4 Systemkrav för Mac 4 Internetuppkoppling 4 Installation

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

Kom igång med Telia Touchpoint i mobilen. Hur du använder de viktigaste funktionerna. TSP-3721_2-1403

Kom igång med Telia Touchpoint i mobilen. Hur du använder de viktigaste funktionerna. TSP-3721_2-1403 Kom igång med Telia Touchpoint i mobilen Hur du använder de viktigaste funktionerna. TSP-3721_2-1403 Använda Touchpoint i mobilen: Med Telia Office Extension Så här använder du som har Telia Office Extension

Läs mer

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING KOM IGÅNG MED SMARTPHONE-APPEN Så här använder du appen Telia Touchpoint. Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Välj appen

Läs mer

Dialect Unified MAC-klient

Dialect Unified MAC-klient Dialect Unified MAC-klient Med Dialect Unified MAC-klient når du företagets växelfunktioner. Du kan sätta hänvisningar, logga in och ut ur grupper och t ex flytta samtal till en kollega du får tillgång

Läs mer

Manual för Softphone

Manual för Softphone Manual för Softphone Innehållsförteckning 1. Överblick Softphone 2. Ringa med Softphone 2.1. Ringa genom att slå telefonnummer 2.2. Ringa från dina kontakter 2.3. Söka i kontaktlistan och ringa 2.4. Besvara

Läs mer

Dialect Unified. Användarmanual PC-klient

Dialect Unified. Användarmanual PC-klient Dialect Unified Användarmanual PC-klient Med Dialect Unified PC-klient når du företagets växelfunktioner. Du kan sätta hänvisningar, logga in och ut ur grupper och t ex flytta samtal till en kollega -

Läs mer

Kom igång med Telia Touchpoint App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3719_1-1403

Kom igång med Telia Touchpoint App. Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3719_1-1403 Kom igång med Telia Touchpoint pp Din guide till installation och användning av de viktigaste funktionerna. TSP-3719_1-1403 Installera Här får du en enkel guide till hur du installerar Touchpoint pp i

Läs mer

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator BASIC mac OS Snabbguide Om tjänsten icentrex är ett samarbetsverktyg för hela ert företag. Tjänsten finns tillgänglig för alla användare i din organisation. Applikationen är kompatibel med iphone ios,

Läs mer

Användarkort för Business Communications Manager Telefonisttelefon

Användarkort för Business Communications Manager Telefonisttelefon Användarkort för Business Communications Manager Telefonisttelefon 2001 Nortel Networks P0941619 Utgåva 01 Använda telefonisttelefonen Din telefon har programmerats som telefonisttelefon för specifika

Läs mer

QTel ver Manual QTel. (Gränssnitt för telefonistarbetsplats)

QTel ver Manual QTel. (Gränssnitt för telefonistarbetsplats) Manual QTel (Gränssnitt för telefonistarbetsplats) 1 Innehåll 1. Förord... 3 2. Logga in första gången.... 4 3. Fält... 5 4. Inställningar för telefonist... 6 5. Samtalshantering... 7 6. Köer... 9 7. Historik,

Läs mer

Telia Jobbmobil Växel. Handbok

Telia Jobbmobil Växel. Handbok Telia Jobbmobil Växel Handbok Telia Jobbmobil Växel Handbok 2 Handbok Telia Jobbmobil Växel Revision D, 2011-02-01 Du hittar alltid senaste versionen av denna handbok på www.telia.se/mspa (Mina Sidor på

Läs mer

FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING FÖRBEREDANDE INSTÄLLNINGAR INFÖR SKYPE MÖTE SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Förberedelser 3 Inställningar innan första mötet 4 Ljudinställningar 6 Kamerainställningar 7 Mötesinställningar

Läs mer

Telia Touchpoint Telefoniststöd Handbok för användare och telefonister

Telia Touchpoint Telefoniststöd Handbok för användare och telefonister Telia Touchpoint Telefoniststöd Handbok för användare och telefonister Innehåll Komma igång 4 Nedladdning och installation 4 Nedladdning av Softphone 4 Systemkrav för PC 4 Systemkrav för Mac 4 Internetuppkoppling

Läs mer

Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se

Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se Uno. Användarinstruktion Uno. En överblick. 08-12010000 Samtal på svarsgrupp 08-120 100 03 Samtal direkt på anknytning 08-12010001 08-12010002 08-12010003 Hänvisning Röstbrevlåda Svarsgrupp fördelar samtal

Läs mer

cellip MANUAL CELLIP 365 MOBILAPP INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 mobilapp Startsida Hänvisning...

cellip MANUAL CELLIP 365 MOBILAPP INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 mobilapp Startsida Hänvisning... INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Manual Cellip 365 mobilapp... 2 1. Startsida... 2 2. Hänvisning... 3 3. Svarsgrupper... 5 4. Ring med app... 6 5. Vidarekoppla pågående samtal... 7 6. Kontakter...

Läs mer

Vision 80/20. Kurskatalog 2012. Version: 2012-11-12

Vision 80/20. Kurskatalog 2012. Version: 2012-11-12 Vision 80/20 Kurskatalog 2012 Version: 2012-11-12 Kursöversikt Tider Vår ordinarie kurstid vid heldag är 09.00-16.00, vid halvdag 09.00-12.00 eller 13.00 16.00 Artikelnummer Kurs Vision 80/20 utb-at Attendant

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL CELLIPS HÄNVISNING

ANVÄNDARMANUAL CELLIPS HÄNVISNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Användarmanual Cellips hänvisning... 2 1. Hänvisningsstatus... 2 2. Generella inställningar... 2 2.1 Ljudfil med ditt namn vid talad hänvisning... 2 2.2 Gått

Läs mer

Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel

Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel Användarhandbok Telia Jobbmobil Växel Användarhandbok. Telia Jobbmobil Växel Revision A, 2008-03-26 2008 TeliaSonera Sverige AB Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i denna upplaga av

Läs mer

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För iphone -

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För iphone - Användarmanual för Phonera Mobil Växel - För iphone - 1 Välkommen till Phonera Mobil Växel! Med Phoneras app för iphone, Android och Windows Phone får du som har tjänsten Phonera Växel med tilläggstjänsten

Läs mer

Public. Sidnr 2012-06-28 1 (9) Coverage Dokument id Rev? T 16939-11 5.0. Datum. Tillhör objekt Telia Jobbmobil Växel

Public. Sidnr 2012-06-28 1 (9) Coverage Dokument id Rev? T 16939-11 5.0. Datum. Tillhör objekt Telia Jobbmobil Växel App för 2012-06-28 1 (9) iphone-app, Android-app och webbapp för Innehåll 1 Inledning 2 2 Visas "useruser" som namn? 2 3 App för iphone 3 3.1 App Store 3 3.2 Så ser iphone-appen ut 3 3.3 Funktionen "Överflyttning"

Läs mer

MANUAL LYNC 365 TELEFONI

MANUAL LYNC 365 TELEFONI INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 Användarmanual Cellips gränssnitt... 2 1. Lync 365- telefonnummer... 2 1.1. Vidarekoppling... 2 1.2. Telefoniinställningar... 3 1.3. Röstbrevlåda... 3 1.4.

Läs mer

DATATAL FLEXI CALL CENTER AGENT. Erik Kalström - Datatal AB. Copyright 1996-2015 Datatal AB. All rights reserved. 1

DATATAL FLEXI CALL CENTER AGENT. Erik Kalström - Datatal AB. Copyright 1996-2015 Datatal AB. All rights reserved. 1 1 DATATAL FLEXI CALL CENTER AGENT Erik Kalström - Datatal AB Copyright 1996-2015 Datatal AB. All rights reserved. 1 2 1 Starta Call Center Agent... 3 2 Logga in... 4 3 Användargränssnitt... 5 3.1 Samtal

Läs mer

Advoco NetPBX Portalen Användare

Advoco NetPBX Portalen Användare Advoco NetPBX Portalen Användare Webbportalen i Advoco NetPBX ger användaren ett snabbt och enkelt sätt att hantera samtal, hänvisningar och kontakter. Portalen använder användarens primära telefon för

Läs mer

Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2. Startsida... 2. Hänvisning... 12. Svarsgrupper... 4. Vidarekoppla pågående samtal... 7. Kontaktlista...

Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2. Startsida... 2. Hänvisning... 12. Svarsgrupper... 4. Vidarekoppla pågående samtal... 7. Kontaktlista... INNEHÅLL Manual Cellip 365 Mobil applikation... 2 Startsida... 2 Hänvisning... 2 Svarsgrupper... 4 Vidarekoppla pågående samtal... 7 Kontaktlista... 9 Kollegor... 9 Favoriter... 10 Svarsgrupper... 11 Externa

Läs mer

TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0

TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0 TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0 Mina sidor (på webben) Samtliga användare i TeleProffs GO har tillgång till en personlig webbsida. Här kan du hantera din anknytning om du inte skulle ha tillgång

Läs mer

2. Låsa upp mobilen? Om din mobil är operatörslåst så rekommenderar vi att du tar kontakt med din operatör.

2. Låsa upp mobilen? Om din mobil är operatörslåst så rekommenderar vi att du tar kontakt med din operatör. 1. Hur tar du reda på om din mobil är opertörslåst eller ej? Din mobil får inte vara operatörslåst. För att kunna ringa med LandNCalls SIM kort måste du säkerställa att du inte har en operatörslåst telefon.

Läs mer

Standard telefonen INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1

Standard telefonen INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1 Standard telefonen Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1 FUNKTIONSTABELL...2 ALLMÄN INFORMATION...2 FUNKTIONER...2 GRUNDLÄGGANDE FUNKTIONER...3 RINGA EXTERNT...3 RINGA INTERNT...3 BESVARA SAMTAL...3

Läs mer

Hantera samtal i Softphone

Hantera samtal i Softphone Hantera samtal i Softphone Hantera samtal För att svara på ett inkommande samtal klickar du på Besvara samtal (den gröna luren). Du kan även trycka på Enter för att besvara samtalet. Du kan nu hantera

Läs mer

Framtidens nät är här

Framtidens nät är här Framtidens nät är här Dina nya tjänster för telefoni och bredband Beställ dina nya tjänster senast en månad innan stängning - så att du kan fortsätta att ringa och surfa! Besök telia.se/framtidensnat eller

Läs mer

Communicator Telefonist

Communicator Telefonist Communicator Telefonist ShoreTel Communicator kan anpassas efter användarens personliga önskemål för förenklad hantering av den dagliga kommunikationen. För att ladda ner en komplett manual i PDF, tryck

Läs mer

Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration. Handbok

Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration. Handbok Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration Handbok Telia Jobbmobil Växel Förenklad administration Handbok 2 Handbok Förenklad administration Telia Jobbmobil Växel Du hittar alltid senaste versionen

Läs mer

Touchpoint Plus Användare

Touchpoint Plus Användare Touchpoint Plus Användare Mål: Efter genomgången utbildning ska du förstå hur du kan använda din Touchpoint Plus app och din Touchpoint Plus softphone (telefon i datorn) på ett sätt som passar dig i ditt

Läs mer

Touchpoint Plus Användare

Touchpoint Plus Användare Touchpoint Plus Användare Mål: Efter genomgången utbildning ska du förstå hur du kan använda din Touchpoint Plus app och din Touchpoint Plus softphone (telefon i datorn) på ett sätt som passar dig i ditt

Läs mer

Touchpoint Plus Användare

Touchpoint Plus Användare Touchpoint Plus Användare Ur innehållet: Touchpoint App Touchpoint Webb Röstbrevlåda Touchpoint Softphone Telia Touchpoint Plus App för iphone och Android Touchpoint Plus App Du får tillgång till mobilappen

Läs mer

MBX Webbgränssnitt Snabbstart

MBX Webbgränssnitt Snabbstart MBX Webbgränssnitt Snabbstart I det här gränssnittet kan du skapa samtal, lägga på samtal, hantera hänvisningar och köer. Gränsnittet består av 4 delar: Kontaktlista Samtalsruta Informationsruta Meny Kontaktlista

Läs mer

Android (BYOD) -Installera mstart -Kom igång manual

Android (BYOD) -Installera mstart -Kom igång manual Android (BYOD) -Installera mstart -Kom igång manual Förutsättningar: För att ha möjlighet att synkronisera din Android enhet mot Stockholms Stads epost system krävs det att vissa delar är uppfyllda. Följande

Läs mer

Installera. Telia Touchpoint Plus Softphone 2

Installera. Telia Touchpoint Plus Softphone 2 Installera Här får du en enkel guide till hur du installerar Touchpoint Plus Softphone version 5.x i din dator. De här enkla stegen behöver du bara gå igenom en gång: Logga in på användarwebben första

Läs mer

Telia Centrex Avancerad Svarsgrupp Användarmanual ACDG-Klient

Telia Centrex Avancerad Svarsgrupp Användarmanual ACDG-Klient Telia Centrex Avancerad Svarsgrupp Användarmanual ACDG-Klient 1 LZFA 701 3653 rev F(2009-02) Användarmanual för Telia Centrex Avancerad Svarsgrupp, ACDG INNEHÅLL 1 VAD ÄR TELIA CENTREX AVANCERAD SVARSGRUPP...4

Läs mer

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator BASIC Android Ver. 8- Snabbguide Om tjänsten icentrex är ett samarbetsverktyg för hela ert företag. Tjänsten finns tillgänglig för alla användare i din organisation. Applikationen är kompatibel med iphone

Läs mer

2. Låsa upp mobilen? Om din mobil är operatörslåst så rekommenderar vi att du tar kontakt med din operatör.

2. Låsa upp mobilen? Om din mobil är operatörslåst så rekommenderar vi att du tar kontakt med din operatör. 1. Hur tar du reda på om din mobil är operatörslåst eller ej? Din mobil får inte vara operatörslåst. För att kunna ringa med LandNCalls SIM kort måste du säkerställa att du inte har en operatörslåst telefon.

Läs mer

Planering av egen cup - Steg 4: Under cupdagarna

Planering av egen cup - Steg 4: Under cupdagarna Planering av egen cup - Steg 4: Under cupdagarna Innehållsförteckning: 1 FÖRBEREDELSER INFÖR TURNERINGSSTART... 2 1.1 HUR SKA RESULTATREGISTRERING SKE?... 2 1.2 SKA RULLANDE RESULTATSKÄRMAR ANVÄNDAS?...

Läs mer

manual för telefoni via telenätet

manual för telefoni via telenätet manual för telefoni via telenätet det är enkelt att ringa billigt med alltele Välkommen som kund till AllTeles telefoni. För oss är det viktigt att våra kunder har valfrihet man ska kunna välja den telefoni

Läs mer

Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda

Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda Innehållsförteckning Mina sidor 3 Informera webb 7 Informera mobilwebb 16 Röstbrevlåda snabbguide 17 2 Telenor Mina sidor Mina sidor är din egen

Läs mer

Innehållsförteckning. Manual WebCT

Innehållsförteckning. Manual WebCT Innehållsförteckning Introduktion. 3 Inloggning 4 Översiktssida...5 Lösenordsbyte..6 Kursens startsida..8 Kalender...9 Webblektion 10 Diskussionsforum...11 Privat post.. 14 Chatt...16 Meny 2007 2 Introduktion

Läs mer

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof

GRÄNSLÖS TELEFONI. Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖS TELEFONI Smarta lösningar för företag från Bahnhof GRÄNSLÖSA VÄXELSYSTEM Enkelt att använda, enkelt att växa med Grundväxel Vi erbjuder företag en telefonilösning från 2 upp till tusentals anknytningar.

Läs mer

Katalogen inställningar för användare.

Katalogen inställningar för användare. Växel Katalogen inställningar för användare, Växel administratör. Katalogen inställningar för användare. Markerar du Katalog under Växel Administratör visas en översiktsvy med alla användare och externa

Läs mer

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet

Licencia NetEx. En telefonitjänst i molnet Licencia Netx n telefonitjänst i molnet Licencia Netx är en komplett virtuell telefonilösning som möter de krav som fast-, mobiloch IP-ansluten röstkommunikation ställer på en modern kommunikationsplattform.

Läs mer

Kort om oss. VoiceGo. Panasonic ledande på växellösningar för små och medelstora företag i Norden med över 7000 företagskunder

Kort om oss. VoiceGo. Panasonic ledande på växellösningar för små och medelstora företag i Norden med över 7000 företagskunder Kort om oss VoiceGo Panasonic ledande på växellösningar för små och medelstora företag i Norden med över 7000 företagskunder VoiceGo driftas av Nortech Telecom som varit telecomdistributör/operatör sedan

Läs mer

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig!

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! Tillgänglig Weblink Unified 2.0 Användarmanual Version 15.003 MacBook Pro MacBook Pro Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! 1 Innehållsförteckning 3. Inledning

Läs mer

Välja aktivitet. 3FrontOffice. Meddela att du är på exempelvis möte. Välja aktivitet. Välja aktivitet

Välja aktivitet. 3FrontOffice. Meddela att du är på exempelvis möte. Välja aktivitet. Välja aktivitet Meddela att du är på exempelvis möte När du öppnar appen 3FrontOffice visas sidan Kontakter. 1 Klicka på fliksymbolen längst ner till höger för att visa sidan Aktivitet. 1 2 3 2 Högst upp på sidan visas

Läs mer

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig!

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! Användarmanual Cisco-telefon 150404 Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! 1 Innehållsförteckning Med Weblink Unified 2.0 erhålls en rad tjänster och funktioner,

Läs mer

Kontakter och flikar

Kontakter och flikar Kontaktlistan... Söka efter och visa kontakter... 4 Markera kontakt som favorit... 5 VIP... 5 Blockerad... 6 Visa Outlook-kontakter i katalogen... 6 Ringa kontakt... 7 Ringa till ett externt nummer...

Läs mer

Analog telefon Användarhandbok. Artikelnr. P0609352 01 25 februari 2004

Analog telefon Användarhandbok. Artikelnr. P0609352 01 25 februari 2004 Analog telefon Användarhandbok Artikelnr. P0609352 01 25 februari 2004 2 Användarhandbok för analog telefon Copyright 2004 Nortel Networks Med ensamrätt. 2004. Informationen i det här dokumentet kan ändras

Läs mer

Lync 2013 utbildningsmaterial för Android 4

Lync 2013 utbildningsmaterial för Android 4 Lync 2013 utbildningsmaterial för Android 4 Upplägget av utbildning i Lync för Android 4 Vi kommer att gå igenom följande avsnitt med paus mellan avsnitten Installera Lync, inloggning och inställningar

Läs mer

Vilka växeltjänster behöver ditt företag?

Vilka växeltjänster behöver ditt företag? Vilka växeltjänster behöver ditt företag? StjärnaFyrkant Flow Molnväxel är en flexibel och användarvänlig växellösning där användarna själva väljer hur de vill nyttja sin växelanknytning genom en eller

Läs mer

Riktlinjer för telefoni

Riktlinjer för telefoni TJÄNSTESKRIVELSE 1(1) Datum 2016-01-18 Diarienummer 268.2015 Pete Kjellgren IT-chef Kommunledningsförvaltningen Riktlinjer för telefoni IT-chefens förslag till beslut Kommunfullmäktige beslutar att anta

Läs mer

QTel ver Manual QTel GO. (Gränssnitt för mobiltelefon)

QTel ver Manual QTel GO. (Gränssnitt för mobiltelefon) Manual QTel GO (Gränssnitt för mobiltelefon) 1 Innehåll 1. Förord... 3 2. Logga in första gången.... 4 3. Flikar... 5 4. Ändra hänvisning... 6 5. Kollegor... 9 6. Köer... 12 7. Ringa, Transfererade, Historik,

Läs mer

informationsöverföring Fastställd av Fastställd datum Omprövas Ansvarig för omprövning

informationsöverföring Fastställd av Fastställd datum Omprövas Ansvarig för omprövning Användarmanual Utarbetad för förvaltning Utgåva Giltig fr.o.m. Ersätter Diarienummer Vård och omsorg 1 2014-03-17 Ämne/område Ansvarig för framtagande Granskad av Kommunikation och MAS/MAR/SAS informationsöverföring

Läs mer

MBX Klient Windows OS X Handledning

MBX Klient Windows OS X Handledning Klient Windows OS X Handledning Information för att ladda ner och installera klienten fås av Wx3 eller din återförsäljare. Inloggning För att logga in Ange din anknytning och lösenord. Tryck sedan på knappen

Läs mer

Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile

Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile E-tjänst-Aktivitetsstöd htp:/aktjon.argentum.se Mobilapplikation htp:/aktjon.argentum.se/activitymobile INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning...2 Om denna dokumentation...3 Teckenförklaring...3 Revisionshistorik...3

Läs mer

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice.

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. En tjänst som förenklar för dig, men framförallt för dina kunder. I tider när man kan nå vem som helst, när som helst har kraven ökat på hur nåbar man

Läs mer

3Växel Softphone i datorn.

3Växel Softphone i datorn. 3Växel Softphone. För att använda Softphone i dator och mobil samt i fasta IP-telefoner behöver du skaffa tilläggstjänsten Softphone. När du har det kan du använda alla IP-telefonitjänster på ett och samma

Läs mer

RealPresence Desktop 3.1

RealPresence Desktop 3.1 RealPresence Desktop 3.1 Arbetsplats: Länsteknik Sunderby Sjukhus Sida 2 (11) RealPresence Desktop Vi uppgraderar nu den befintliga klienten för videokonferens från CMA-Desktop till RealPresence-Desktop.

Läs mer

Manual C3 BMS för Android-telefoner

Manual C3 BMS för Android-telefoner - för dig som gillar ovanliga fåglar 2012-09-24 Manual C3 BMS för Android-telefoner Hur fungerar det? Larmsystemet består av en server och databas i Stockholm samt applikationen C3 BMS i telefonen. Trafiken

Läs mer

: Ringa, ändra profil, vidarekoppla med Windows Phone

: Ringa, ändra profil, vidarekoppla med Windows Phone 2015.09.16 : Logga in på Home : Vidarekoppling av samtal, plocka samtal : Samtal väntar på Cisco SPA-telefoner : Växellägen, öppettider : Talsvar : Köer : Ljudhantering : Spela in röstsvar Övriga tjänster

Läs mer