Brukarundersökning, Kristianstad Arena 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brukarundersökning, Kristianstad Arena 2012"

Transkript

1 Brukarundersökning, Kristianstad Arena 2012 Bakgrund och syfte Kristianstad arena har i sin nuvarande form, under hösten 2012, varit i drift i drygt två år. Kultur- och fritidsförvaltningen ville därmed undersöka vad tillkomsten av E1- och E2- hallarna haft för betydelse för föreningslivet i Kristianstads kommun. Två brukarundersökningar har genomförts. En med syftet att få en bild av vad föreningarna tycker om att bedriva verksamhet i Kristianstad arena och en med syftet att få en bild av vad föreningarna tycker om att genomföra arrangemang (ej ordinarie träning eller match) i Kristianstad arena. Metod Undersökningarna genomfördes webbaserat under november och december genom enkätverktyget Verksamhetsenkäten skickades till de verksamhetsledare som föreningen angivit och som utövar ordinarie verksamhet i A-, D-, E1- och E2-hallarna. Med ordinarie verksamhet menas de idrotter som i prioriteringsordningen ses som inomhusidrotter. Arrangemangsenkäten skickades till de kontaktpersoner som föreningen har gentemot kultur- och fritidsförvaltningen. Samtlig kommunikation skedde via e-post. Totalt skickades verksamhetsenkäten till 49 ledare från 9 föreningar och arrangörsenkäten skickades till 20 personer från 16 föreningar. Efter diverse strul (svaren registrerades ej) med enkätverktyget under första veckan uppnåddes en svarsfrekvens om 73.5% för verksamhetsenkäten och 90 % för arrangemangsenkäten. Två påminnelser skickades ut. Resultat verksamhetsenkät I bakgrundsfrågorna framkom att vid 44 % av träningarna medverkar endast pojkar/herrar, vid 36 % av träningarna medverkar endast flickor/damer och vid 20 % av träningarna är grupperna blandade. Det betyder att vid över hälften av träningstillfällena deltar flickor/damer i aktiviteterna. 72 % av grupperna tränar 2-3 gånger/veckan och 20 % tränar 4 pass eller fler i veckan. I verksamhetsenkäten fanns 12 påståenden som den svarande skulle betygsätta på en skala mellan 1-5, där 5 innebär instämmer helt och 1 instämmer inte alls. Vid nio av dessa påståenden skulle även den svarande ange vilka fyra påståenden de tyckte var viktigast.

2 Påståendena som ställdes var: Träning och match Medelvärde, 1-5 Vikt % 1 Vi har tillräcklig träningsmängd 3, Våra träningstider fungerar bra 3, Våra träningstider avbokas inte på grund av matcher/arrangemang 2, Vi får alltid en ersättningshall vid avbokade tider 2, Föreningarnas bokade tränings- och matchtider utnyttjas till fullo 3, Våra matchtider fungerar bra 4, Vår matchläggning påverkas inte av det ökade antalet matcher/arrangemang Bemötande och dialog 3, Vi får den service vi behöver av vaktmästarna 4, Dialogen med andra föreningar i Kristianstad arena fungerar bra 3,30 31 Upplevelse av Kristianstad arena 10 Tillkomsten av E1- och E2-hallarna har betytt mycket för vår förening 11 Vår förening har kunnat växa tack vare tillkomsten av E1- och E2- hallarna 4,42 X 3,72 X 12 Mitt samlade intryck av Kristianstad arena är bra 4,42 X Godkänt medelbetyg är satt till 3.5 eller däröver. Medelbetyg för respektive kategori blev: Träning och match 3.23 Bemötande och dialog 3.65 Upplevelse av Kristianstad arena 4.19 Totalt medelbetyg 3.54 Via ovanstående resultat kan vi se att den totala upplevelsen av att bedriva verksamhet i Kristianstad arena är godkänd. Förbättringsområden som uppmärksammats är kring påstående 2, 3, 4, 5 och 9 då dessa har ett betyg under 3.5. Väljer vi sedan ut de påståenden som föreningarna anser vara viktigast kan vi se resultatet i en fyrfältstabell enligt nedan. Godkänt betyg är här satt att fler än 50 % av verksamhetsledarna skall uppge betyget 4 & 5 och för att ett påstående skall anses som viktigt skall fler än 30 % av de svarande angett detta som ett prioriterat påstående.

3 Vikt (%) Höga betyg (%) >= 4 Prioriterat förbättringsområde I tabellen går att utläsa att de påståenden som föreningarna tycker är av hög vikt och som får ett lågt betyg finns påstående 3, 4 och 9. Styrkor I tabellen går att utläsa att de påståenden som föreningarna tycker är av hög vikt och som får ett högt betyg finns påstående 1, 2, 6 och 8. Utmaningar I tabellen går att utläsa att det påstående som föreningarna anser är av låg vikt och som får ett lågt betyg finns påstående 5. Skydda I tabellen går att utläsa att det påstående som föreningarna anser vara av låg vikt och som får ett högt betyg finns påstående 7. Som ett komplement till de fastställda påståendena fanns även en möjlighet att skriva ner egna tankar och synpunkter kring upplevelsen som verksamhetsförening i Kristianstad arena. Bland de negativa synpunkterna går exempelvis även här att utläsa att föreningarna ofta tycker att de blir avbokade från sina träningstider utan att få ersättningstider/hallar vid matcher/arrangemang. Några ledare upplever att det brister i kommunikationen när träningar blir inställda, medan andra tycker det kan vara ett problem att utöva verksamhet när det finns rester av handbollsklister på golvet samt att fotbollen får alldeles för mycket tid i hallarna.

4 Ur de positiva tongångarna går att utläsa att Kristianstad arena har ett bra geografiskt läge för pendlare och att den möjliggjort för flera föreningar att växa och utveckla verksamheten både för ungdomsidrott och för elitsatsningar. Resultat arrangemangsenkäten I bakgrundsfrågorna framkom att 28 % har genomfört 1 arrangemang, 17 % har genomfört 2-4 arrangemang och 50 % har haft 5 eller fler arrangemang. 48 % av arrangemangen har genomförts i A-hallen, 39 % i E1- och E2-hallarna samt 13 % i D-hallen. Det fanns sex påståenden som den svarande skulle betygsätta. Dessa påståenden skulle betygsättas på en skala från 1 till 5, där 5 innebär instämmer helt och 1 instämmer inte alls. I första kolumnen har ett medelbetyg räknats ut för varje påstående och i andra kolumnen visas andelen svar med betyg 4 & 5. Påståendena som ställdes var: Bemötande och dialog Medelvärde, 1-5 Procent Vi får den service vi behöver av kultur- och fritidsförvaltningen vid genomförande av arrangemang 2 Vi får den service vi behöver av vaktmästarna vid genomförande av arrangemang 3 Dialogen med andra föreningar i Kristianstad arena fungerar bra, när vi planerar och genomför vårt arrangemang Upplevelse av Kristianstad arena 4 Tillkomsten av E1- och E2-hallarna har betytt mycket för vår förening 5 Vår förening har kunnat utveckla arrangemangen tack vare tillkomsten av E1- och E2-hallarna 6 Vårt samlade intryck av Kristianstad arena är bra Godkänt medelbetyg är satt till 3.5 eller däröver. Medelbetyg för respektive kategori blev Bemötande och dialog 3.78 Upplevelse av Kristianstad arena 3.94 Totalt medelbetyg 3.86 Totalt sett får detta anses vara ett bra resultat. I princip alla påståenden har fått godkänt betyg. Vaktmästarnas service får högst betyg, ett medelbetyg på 4,24 och 72 % av alla svarande har gett påståendet betyg fyra eller mer. Likadant är den totala upplevelsen av Kristianstad arena god. De tre påståenden som de svarande skulle ta ställning till får 3,94 i medelbetyg och mellan % av alla svarande har gett påståendena betyg fyra eller mer. Det som kan förbättras är kultur- och fritidsförvaltningens service samt dialogen mellan föreningarna vid planerande och genomförande av arrangemang.

5 Alla svarande till enkäten har även fått möjlighet att fritt skriva om positiva och negativa intryck vid genomförande av arrangemang i Kristianstad arena. De negativa synpunkterna som framkom gäller bland annat brister i tekniken; såsom avsaknad av WIFI, bristande kunskaper i hanteringen av jumbotronen och A-hallens ljudanläggning. Skyltningen i arenan anses bristfällig. Det upplevs också att ägarna till restaurangen i Kristianstad arena är ointresserade av arrangemangen och att de är svåra att få tag på. Vidare finns ett önskemål om att kommunen ska vara behjälplig vid flytt av redskap inför arrangemang samt att fikaplatser på arenatorget görs tillgängliga när föreningskiosken används. De positiva synpunkterna som uttryckts är att Kristianstad arena ligger bra till geografiskt och att det finns många verksamhetsytor under ett och samma tak. Vaktmästarnas service och föreningarnas möjlighet att utveckla sina arrangemang uppskattas. Slutsats Upplevelsen av att bedriva verksamhet i Kristianstad arena är mestadels positiv. De förbättringsområden som framkommit är framförallt hanteringen av träningstider och problematiken vid avbokningar för matcher/arrangemang samt möjligheten till ersättningshall. Det visade sig även att det finns en problematik kring handbollsklister för de föreningar som är klisterfria, samtidigt som föreningar som använder handbollsklister i stor utsträckning är hänvisade till Kristianstad arena. Upplevelsen av att genomföra arrangemang i Kristianstad arena är positiv. De förbättringsområden som framkommit är framförallt bristande tillgänglighet/kunskap till tekniska hjälpmedel samt bristande skyltning. Vidare framkom även önskemål att kunna få hjälp med flytt av redskap, ett bättre samarbete med arenarestaurangen samt möjligheten till fikaplatser när föreningskiosken är öppen. Slutsatser som framkommer i båda undersökningarna är att kommunikationen mellan föreningarna samt mellan föreningarna och kultur- och fritidsförvaltningen kan bli bättre. Sammanfattningsvis kan sägas att flera av de förbättringsområden som framkommit i undersökningarna bör diskuteras vidare mellan berörda föreningar och kommunen i det föreningsråd som finns.

6 Föreningar som fått möjligheten att svara på brukarundersökningarna Verksamhetsföreningar C4 Gymnasterna Christianstads Badmintonklubb Handikappidrottsföreningen Klinten IFK Kristianstad KFUM Kristianstad Volleybollklubb Kristianstadskorpen Kristianstad Handbollsklubb Näsby Idrottsförening handboll Willands Innebandyklubb Arrangörsföreningar C4 Gymnasterna Centrum Karateklubb Christianstads Badmintonklubb GF Kristianstadsflickorna IFK Kristianstad KFUM Kristianstad Bordtennisförening KFUM Kristianstad Gymnastikförening KFUM Kristianstad Volleybollklubb Kristianstad AFC Kristianstads BOIS Kristianstads Fotbollsallians Kristianstad Handbollsklubb Kristianstads Judoklubb Kristianstads Innebandysällskap Näsby Idrottsförening handboll Willands Innebandyklubb

Brukarundersökning Kristianstads IP och Vilans IP 2013 sommartid 15 april-15 oktober

Brukarundersökning Kristianstads IP och Vilans IP 2013 sommartid 15 april-15 oktober Brukarundersökning Kristianstads IP och Vilans IP 2013 sommartid 15 april-15 oktober Bakgrund och syfte Kultur- och fritidsförvaltningen har gjort en undersökning med syfte att få en bild av vad verksamhetsledarna

Läs mer

Sånnahallen. - En kvantitativ utvärdering av verksamheten vid Sånnahallen i Åhus. Genomförd av: Daniel Granqvist och Lars Jennfors

Sånnahallen. - En kvantitativ utvärdering av verksamheten vid Sånnahallen i Åhus. Genomförd av: Daniel Granqvist och Lars Jennfors Sånnahallen - En kvantitativ utvärdering av verksamheten vid Sånnahallen i Åhus Genomförd av: Daniel Granqvist och Lars Jennfors Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 2. Syfte... 3 3. Metod... 3 4. Resultat

Läs mer

Kvalitetsundersökning för föreningsservice i Falkenberg

Kvalitetsundersökning för föreningsservice i Falkenberg 1 FALKENBERGS KOMMUN Kvalitetsundersökning för föreningsservice i Falkenberg Enkätundersökning hösten 4 Kultur- och fritidsförvaltningen 2 FALKENBERGS KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Anders Bengtsson

Läs mer

Bakgrund och syfte. Metod. Urval/målgrupp. Svarsfrekvens

Bakgrund och syfte. Metod. Urval/målgrupp. Svarsfrekvens Brukarundersökning inom personlig assistans 2015 Bakgrund och syfte Brukarundersökningen är genomförd under perioden juni till oktober 2015. Undersökningsperioden var från början juni juli men fick förlängas

Läs mer

Kundundersökning för Ljungby kommun miljö-och byggförvaltning 2014. 2014-06-16 Lisa Eriksson, studentmedarbetare

Kundundersökning för Ljungby kommun miljö-och byggförvaltning 2014. 2014-06-16 Lisa Eriksson, studentmedarbetare Kundundersökning för Ljungby kommun miljö-och byggförvaltning 14 14-6-16 Lisa Eriksson, studentmedarbetare 1. Inledning Under våren 14 har Ljungby kommuns miljö- och byggförvaltning genomfört en servicemätning

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008 1 (7) 2008-08-04 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

Tillsynssamverkan i Halland - Miljö

Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Enkät om länets Miljö- och hälsoskyddskontor 2009 Hela Halland Frida Forsberg & Per Albinsson 2009-07-06 1 Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Enkät om länets Miljö-

Läs mer

Sammanställning från dialogmöte Haninge blickar framåt. Workshop mellan föreningsliv och politiker -18 september

Sammanställning från dialogmöte Haninge blickar framåt. Workshop mellan föreningsliv och politiker -18 september 2018-09-27 Sammanställning från dialogmöte Haninge blickar framåt. Workshop mellan föreningsliv och politiker -18 september Närvarande: Politisk styrgrupp för framtagande av nytt idrottspolitiskprogram.

Läs mer

Brukarundersökning. Jobbcoaching ett projekt för sysselsättning

Brukarundersökning. Jobbcoaching ett projekt för sysselsättning Brukarundersökning Jobbcoaching ett projekt för sysselsättning 009 Bakgrund Sedan 003 arbetar socialförvaltningen i Tingsryd med Balanserad styrning som metod att styra sin verksamhet. I den Balanserad

Läs mer

Utvärdering av Näregården 2008

Utvärdering av Näregården 2008 Utvärdering av Näregården 008 Utvärdering av Näregården Om Näregården Gruppbostaden Näregården som tidigare var en länsresurs ligger på Mössebergskanten i Falköping. Sedan 00 är Näregården ett kobminerat

Läs mer

Brukarundersökning. Socialpsykiatrins boendestöd Handikappomsorgen 2006

Brukarundersökning. Socialpsykiatrins boendestöd Handikappomsorgen 2006 Brukarundersökning Socialpsykiatrins boendestöd Handikappomsorgen 2006 sept 2006 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att

Läs mer

Kundundersökning Sannarps IP

Kundundersökning Sannarps IP Kundundersökning Sannarps IP September 2008 Charlotte Svensson Fritidshandläggare Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 2. Syfte... 2 3. Metod... 2 4. Resultat av kundundersökningen... 3 4.1 Ranking och

Läs mer

Brukarundersökning. Najaden socialförvaltningens öppna missbruksvård. Juni 2006

Brukarundersökning. Najaden socialförvaltningens öppna missbruksvård. Juni 2006 Brukarundersökning Najaden socialförvaltningens öppna missbruksvård 2006 Juni 2006 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att

Läs mer

KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar

KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar 1 (17) 2008-12-16 KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar Östra Karups gymnastiksal Mia Lundström-Svensson Administratör 081216\t:\tek\park & fritid\fritid\idrottshallar\enkät\kundundersökning

Läs mer

Riktlinjer för uthyrning/utlåning av lokaler och anläggningar till föreningar

Riktlinjer för uthyrning/utlåning av lokaler och anläggningar till föreningar Riktlinjer för uthyrning/utlåning av lokaler och anläggningar till föreningar Samhällsbyggnad, Kultur och fritid Riktlinjer för uthyrning/utlåning av lokaler och anläggningar till föreningar Osby kommun

Läs mer

SMEDJEBACKENS KOMMUN Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen

SMEDJEBACKENS KOMMUN Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen SMEDJEBACKENS KOMMUN 2013-11-22 Familje- och utbildningsförvaltningen Individ- och familjeomsorgen Familje- och utbildningsnämnden Brukarundersökning individ- och familjeomsorgen perioden maj t.o.m. oktober

Läs mer

Tillsynssamverkan i Halland - Miljö

Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Enkät om länets Miljö- och hälsoskyddskontor 27 Hela Halland 1 Tillsynssamverkan i Halland - Miljö Enkät om länets Miljö- och hälsoskyddskontor 27 Inledning Under maj-juni

Läs mer

Brukarundersökning Alkoholhandläggare. Socialförvaltningen 2005

Brukarundersökning Alkoholhandläggare. Socialförvaltningen 2005 Brukarundersökning Alkoholhandläggare Socialförvaltningen 2005 2 INNEHÅLL SID INLEDNIN.. 3 Bakgrund. 3 Syfte 3 Metod.. 3 Urval.. 4 Svarsfrekvens Svar uppdelat efter kön 4 4 RESULTAT.. 5 Vad tycker restaurangägarna

Läs mer

Brukarenkät Äldreomsorg 2008

Brukarenkät Äldreomsorg 2008 Brukarenkät Äldreomsorg 2008 Margareta Bolinder Kvalitetsledare BRUKARENKÄT ÄLDREOMSORG 2008 SAMMANFATTNING Syftet med undersökningen är att mäta hur nöjda brukarna är med vården de får av äldreomsorgen.

Läs mer

Regler för uthyrning av lokaler för föreningsverksamhet Antaget av kommunstyrelsen

Regler för uthyrning av lokaler för föreningsverksamhet Antaget av kommunstyrelsen Regler för uthyrning av lokaler för föreningsverksamhet Antaget av kommunstyrelsen Mariestad 2015-09-14 Datum: Dnr: Sida: 2 (5) Förutsättningar Förening som vill hyra lokaler för sin verksamhet ska vara

Läs mer

ENKÄTPANELEN 1.0. Utvärderingsringen Fiskaregatan 17, Halmstad

ENKÄTPANELEN 1.0. Utvärderingsringen Fiskaregatan 17, Halmstad ENKÄTPANELEN 1.0 Utvärderingsringen Fiskaregatan 17, 302 90 Halmstad info@utvarderingsringen.se www.utvarderingsringen.se Enkätpanelen 1.0 Enkätpanelen 1.0 är vårt nya webbaserade enkätverktyg som kan

Läs mer

Brukarundersökningar 2014 Hemtjänst och särskilt boende

Brukarundersökningar 2014 Hemtjänst och särskilt boende sida () Brukarundersökningar Hemtjänst och särskilt boende sida () Bakgrund Att genomföra brukarundersökningar för att följa upp brukares upplevda kvalitet av verksamheten är en del av socialförvaltningens

Läs mer

Brukarundersökning Individ- och familjeomsorgen Introduktionsenheten

Brukarundersökning Individ- och familjeomsorgen Introduktionsenheten Brukarundersökning Individ- och familjeomsorgen Introduktionsenheten 2008 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att vi arbetar

Läs mer

Vara kommun. Bibliotek Våren 2014

Vara kommun. Bibliotek Våren 2014 Vara kommun Bibliotek Våren 2014 Presentation Om undersökningen Sammanfattning Resultat NBI (Nöjd Biblioteks Index) Per fråga Om undersökningen Undersökningen riktades till personer som har bibliotekskort

Läs mer

Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan

Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan Föräldrar och elever är mycket nöjda med kulturskolan Som ett led i utredningen av kulturskolans verksamhet idag har enkäter skickats till elever och föräldrar till elever. En elevenkät har skickats ut

Läs mer

Brukarundersökning. Socialförvaltningens reception. Juni 2006

Brukarundersökning. Socialförvaltningens reception. Juni 2006 Brukarundersökning Socialförvaltningens reception 2006 Juni 2006 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att vi arbetar efter

Läs mer

Kundundersökning inom äldreomsorgen 2012 Attitydundersökning

Kundundersökning inom äldreomsorgen 2012 Attitydundersökning Kundundersökning inom äldreomsorgen 2012 Attitydundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 Attityd i Karlstad AB 2012 1 Sammanfattning Den nu föreliggande undersökningen inom äldreomsorgen avser två undersökningsområden;

Läs mer

Kundundersökning Strömvallens isbana

Kundundersökning Strömvallens isbana Kundundersökning Strömvallens isbana Februari 2011 TEKNIK- OCH FRITIDSFÖRVALTNINGEN Innehållsförteckning Sammanfattning...3 1. Inledning...4 2. Syfte...4 3. Metod...5 3.1 Bakgrundsfrågor...6 4. Resultat

Läs mer

Biblioteksundersökningen

Biblioteksundersökningen Biblioteksundersökningen Vara kommun Juni 2004 ARS P0549 Bastugatan 2. Box 38027. S-100 64 Stockholm Tel 08-462 95 05. Fax 08-462 95 20 e-mail: info@ars.se www.ars.se 1 INLEDNING 1.1 Bakgrund och syfte

Läs mer

Brukarundersökning. Personlig assistans Handikappomsorgen 2008

Brukarundersökning. Personlig assistans Handikappomsorgen 2008 Brukarundersökning Personlig assistans Handikappomsorgen 2008 Januari 2009 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att vi arbetar

Läs mer

Ledare om toppning inom lagidrott för barn och unga. Datum: 18 februari 2015

Ledare om toppning inom lagidrott för barn och unga. Datum: 18 februari 2015 Ledare om toppning inom lagidrott för barn och unga Datum: februari Bakgrund, syfte och sammanfattning av resultat I idrottsrörelsens idéprogram Idrotten vill betonas att barn- och ungdomsidrotten, i enlighet

Läs mer

Utvärdering av Ällagatan

Utvärdering av Ällagatan Utvärdering av Ällagatan 20 2008 Utvärdering av Ällagatan Om Ällagatan Ällagatans Barnboende är centralt beläget i tre hyreslägenheter mitt emot Folkets Park. Här finns sex platser i hemlik miljö enligt

Läs mer

Policy för uthyrning/utlåning av kommunens lokaler och anläggningar

Policy för uthyrning/utlåning av kommunens lokaler och anläggningar Policy för uthyrning/utlåning av kommunens lokaler och anläggningar Samhällsbyggnad, Kultur och fritid Utkast förslag Policy för uthyrning/utlåning av kommunens lokaler och anläggningar Osby kommun hyr

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009 1 (8) 2009-10-20 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16 Författare: Carl Planthaber 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft fem aktiva grupper med barn mellan åldrarna 6 och 12 år. Under terminen har föreningen

Läs mer

Brukarundersökning. Flyktingmottagningen. Dec 2006

Brukarundersökning. Flyktingmottagningen. Dec 2006 Brukarundersökning Flyktingmottagningen 2006 Dec 2006 Bakgrund Från 2003 har socialförvaltningen i Tingsryd påbörjat ett arbete med s.k. Balanserad styrning. Det innebär att vi arbetar efter en bestämd

Läs mer

Rutiner för upplåtelse av kommunens idrottshallar och gymnastiksalar

Rutiner för upplåtelse av kommunens idrottshallar och gymnastiksalar 1 (5) Rutiner för upplåtelse av kommunens idrottshallar och gymnastiksalar Innehåll Rutiner för upplåtelse av kommunens idrottshallar och gymnastiksalar 2 Prioritering av kundgrupper...2 Vardagskvällar

Läs mer

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2017

Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 2017 Bilaga Dnr 4.1-142/218 Februari 217 Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 217 stockholm.se Redovisning av brukarundersökning inom äldreomsorgen 217 Februari 217 Utgivare: Äldreförvaltningen

Läs mer

EN JÄMFÖRELSE MELLAN ENKÄTER 2017 OCH 2018

EN JÄMFÖRELSE MELLAN ENKÄTER 2017 OCH 2018 Bilaga 7 EN JÄMFÖRELSE MELLAN ENKÄTER 0 OCH 018 Utredning av det totala stödet till föreningar i Eskilstuna kommun 0 För rapport svarar Utvärderingsringen Fiskaregatan, 0 0 Halmstad info@utvarderingsringen.se

Läs mer

Kundundersökning inom äldreomsorgen och handikappomsorgen 2012

Kundundersökning inom äldreomsorgen och handikappomsorgen 2012 Ärende 12 Dnr VON-2012-199 Dpl 2 sid 1 (2) VÅRD- OCH OMSORGSFÖRVALTNINGEN Utvecklingsstab Tjänsteskrivelse 2012-06-07 Pia Adenmark, 054-540 55 72 pia.adenmark@karlstad.se Vård- och omsorgsnämnden Kundundersökning

Läs mer

Enkätundersökning ekonomiskt bistånd

Enkätundersökning ekonomiskt bistånd Enkätundersökning ekonomiskt bistånd Stadsövergripande resultat 2014 stockholm.se 2 Enkätundersökning ekonomiskt bistånd 2014 Publikationsnummer: Dnr:dnr ISBN: Utgivningsdatum: Utgivare: Kontaktperson:

Läs mer

BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: GÄRDESGÅRDEN, 2006

BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: GÄRDESGÅRDEN, 2006 1 (6) Datum Sektorn för socialtjänst Handläggare BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: GÄRDESGÅRDEN, 2006 Uppdrag Inom ramen för kvalitetsarbetet inom Härryda Kommuns Socialtjänst, beslutade verksamheten

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012 1(7) 2012 07 26 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

Utvärdering av servicedeklaration om Biblioteksverksamheten 2010

Utvärdering av servicedeklaration om Biblioteksverksamheten 2010 RAPPORT 1 (7) DNR: HANDLÄGGARE Bibliotekschef Karin Ivarsson TELEFON 0522-69 65 23 karin.ivarsson@uddevalla.se Utvärdering av servicedeklaration om Biblioteksverksamheten 1. Bakgrund och syfte Uddevalla

Läs mer

Rapport till Vara kommun om biblioteksundersökning år 2009

Rapport till Vara kommun om biblioteksundersökning år 2009 SKOP, har på uppdrag av Vara kommun genomfört en biblioteksundersökning bland bibliotekens besökare. Huvudresultaten redovisas i denna rapport. Undersökningens genomförande framgår av Bilaga. Undersökningen

Läs mer

Rapport från besöksenkät vid biblioteken under slutet av november och början av december månad 2008

Rapport från besöksenkät vid biblioteken under slutet av november och början av december månad 2008 1(6) KFN 2009/0029 Rapport från besöksenkät vid biblioteken under slutet av november och början av december månad 2008 1 Kvalitetssäkringsmetoden Boken Boken omfattar olika enkät- och intervjuundersökningar

Läs mer

Uppföljning av kvalitetsgarantier i äldreboendet

Uppföljning av kvalitetsgarantier i äldreboendet FALKÖPINGS KOMMUN Socialförvaltningen Socialkontoret Elisabeth Gerhardsson, Verksamhetsutvecklare Tfn 0515-85322 E-post elisabeth.gerhardsson@falkoping.se Datum 2004-03-29 Dnr 1 (8) Uppföljning av kvalitetsgarantier

Läs mer

1. Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för:

1. Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för: . Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för: Täby kommun Folkhälsa Integration Jämställdhet Social fostran Allt är relativt. Om fotbollsföreningar arbetar aktivt med att bidra till social

Läs mer

Måttbandet nr

Måttbandet nr Barn- och utbildningsförvaltningen Måttbandet nr 237 2014 Enkät till föräldrar med barn i förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg Sammanställning av svar Verksamhetsuppföljning: Per Löttiger Karin Sandberg-Täpp

Läs mer

Brukarundersökning 2013. Nacka kommun. Social- och äldrenämnden Utvärdering mottagningsgruppen. December 2013

Brukarundersökning 2013. Nacka kommun. Social- och äldrenämnden Utvärdering mottagningsgruppen. December 2013 Brukarundersökning 2013 Nacka kommun Social- och äldrenämnden Utvärdering mottagningsgruppen December 2013 Nordiska Undersökningsgruppen 2013-12-20 Titel: Nacka kommun Social- och äldrenämnden Utvärdering

Läs mer

Växjö kommun. Medarbetarundersökning 2014. Genomförd av CMA Research AB. November 2014

Växjö kommun. Medarbetarundersökning 2014. Genomförd av CMA Research AB. November 2014 Växjö kommun Medarbetarundersökning 2014 Genomförd av CMA Research AB November 2014 Läsanvisning och innehållsförteckning I denna rapport redovisas resultatet från medarbetarundersökningen 2014. För varje

Läs mer

Svenska folkets träning med motionsgympa, aerobics och styrketräning

Svenska folkets träning med motionsgympa, aerobics och styrketräning Svenska folkets träning med motionsgympa, aerobics och styrketräning 1 Innehållsförteckning 1. BAKGRUND... 3 2. METOD... 3 3. RESULTAT... 3 3.1 TRÄNINGSTID... 4 3.2 MOTIV TILL TRÄNING... 6 3.3 VAL AV TRÄNINGSPASS...

Läs mer

Brukarundersökningar 2012

Brukarundersökningar 2012 sida 1 (12) Brukarundersökningar 2012 Hemtjänst & Särskilt boende sida 2 (12) INLEDNING... 3 BAKGRUND... 3 METOD... 3 SVARSFREKVENS... 3 RESULTAT SÄRSKILT BOENDE... 3 RESULTAT HEMTJÄNSTEN... 8 ANALYS...

Läs mer

Enkät brukare oktober/november 2013

Enkät brukare oktober/november 2013 1 Socialförvaltningen 2013-12-03 Anette Österberg/Utvecklingsledare/TÖS Enkät brukare oktober/november 2013 Bakgrund 2011 genomfördes den första gemensamma brukarundersökningen inom äldreomsorg, socialpsykiatri,

Läs mer

Socialförvaltningen i Örebro kommun. Brukarundersökning. Bemötande våren 2012. Sammanställd av: Marie Kindahl Karlsson Administrativ samordnare

Socialförvaltningen i Örebro kommun. Brukarundersökning. Bemötande våren 2012. Sammanställd av: Marie Kindahl Karlsson Administrativ samordnare Socialförvaltningen i Örebro kommun Brukarundersökning Bemötande våren 2012 Sammanställd av: Marie Kindahl Karlsson Administrativ samordnare INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning... 3 Redovisning av frågor

Läs mer

Föräldrar elever åk 2 fritidshem 2018

Föräldrar elever åk 2 fritidshem 2018 Föräldrar elever åk 2 fritidshem 2018 Rapporten innehåller totalresultatet för vårdnadshavare till elever i årskurs 2 på fritidshem (kommunal och fristående regi) Fakta om undersökningen Undersökningen

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen. Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen. Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund Vård- och omsorgsförvaltningen Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund Kvalitetsmätning 2010 2 Inledning 3 Syfte 3 Målgrupp 3 Arbetsprocess 3 Enkätens uppbyggnad 3 Svarsfrekvens och bortfall

Läs mer

OBS! För Idrottshallen/Bollhallen gäller särskild ordning beträffande prioritering (bilaga 1).

OBS! För Idrottshallen/Bollhallen gäller särskild ordning beträffande prioritering (bilaga 1). Policy för uthyrning av Töreboda kommuns lokaler Töreboda kommun har lokaler som utanför ordinarie verksamhet kan hyras ut för olika aktiviteter och arrangemang. Föreningslivet i Töreboda kommun är ett

Läs mer

För varje redovisning finns jämförelse fråga för fråga med Stockholm som helhet.

För varje redovisning finns jämförelse fråga för fråga med Stockholm som helhet. Enkät i fritidshem Undersökning genomförd våren 2012 i fritidshem Stockholm Sjuling 6 Södermalmsskolan Rapporten innehåller resultaten för ditt fritidshem. Resultaten är uppdelade efter de olika frågeområdena;

Läs mer

Vad säger brukare om Budget- o skuldrådgivningen i Nyköpings Kommun? -en enkätundersökning oktober 2010

Vad säger brukare om Budget- o skuldrådgivningen i Nyköpings Kommun? -en enkätundersökning oktober 2010 Sociala divisionen Vad säger brukare om Budget- o skuldrådgivningen i Nyköpings Kommun? -en enkätundersökning oktober 00 Bakgrund Brukarundersökning med samma koncept har genomförts 007 och 008. Budget-

Läs mer

REVISIONSRAPPORT. Barn- och utbildningsnämndens ansvarsutövande. Granskning av. Söderhamns kommun. Februari Ove Lindholm

REVISIONSRAPPORT. Barn- och utbildningsnämndens ansvarsutövande. Granskning av. Söderhamns kommun. Februari Ove Lindholm REVISIONSRAPPORT Granskning av Barn- och utbildningsnämndens ansvarsutövande Söderhamns kommun Februari 2004 Ove Lindholm www.pwcglobal.com/se www.komrev.se Innehållsförteckning 1. Bakgrund, uppdrag och

Läs mer

Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger

Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger Resultat av brukarundersökning personlig assistans 2014 Resultat från brukarundersökning inom personlig assistans 2014

Läs mer

Hur nöjda är våra kunder med SPV? Sammanfattning av nöjdkundmätning 2014

Hur nöjda är våra kunder med SPV? Sammanfattning av nöjdkundmätning 2014 Hur nöjda är våra kunder med SPV? Varje år gör vi undersökningar om hur våra kunder upplever de tjänster, den service och bemötande samt den information som vi ger om den statliga tjänstepensionen. Resultatet

Läs mer

Vara kommun BRUKARUNDERSÖKNING FRITIDSGÅRDAR. Rapport

Vara kommun BRUKARUNDERSÖKNING FRITIDSGÅRDAR. Rapport Vara kommun BRUKARUNDERSÖKNING FRITIDSGÅRDAR Rapport Total Försommaren 2006 ARS P0766 1 INLEDNING 1.1 Bakgrund och syfte Kommunfullmäktige i Vara kommun har beslutat att alla kommunens verksamheter skall

Läs mer

6 Gäldenärernas uppfattning om tillgänglighet

6 Gäldenärernas uppfattning om tillgänglighet 6 Gäldenärernas uppfattning om tillgänglighet 6.1 Inledning Tabell 39. Påstående: På det hela taget är KFM:s tillgänglighet bra, procent. TOTAL TOTAL 2001 2002 Instämmer (4+5) 48+ 43 Varken eller (3) 23

Läs mer

Världscupen i Ulricehamn 2019 Turistekonomisk analys Evenemangsutvärdering

Världscupen i Ulricehamn 2019 Turistekonomisk analys Evenemangsutvärdering Världscupen i Ulricehamn 2019 Turistekonomisk analys Evenemangsutvärdering HUI Research på uppdrag av Näringsliv Ulricehamn AB April, 2019 Sammanfattning av huvudresultat 1 2 3 Världscupen i Ulricehamn

Läs mer

ATTITYDER TILL SKOLAN ÅR 2012 Undersökning av attityder hos elever i årskurs 5 och 8

ATTITYDER TILL SKOLAN ÅR 2012 Undersökning av attityder hos elever i årskurs 5 och 8 Handläggare Direkt telefon Vår beteckning Er beteckning Datum Anita Ottosson 0455-30 3621 2012-08-30 ATTITYDER TILL SKOLAN ÅR 2012 Undersökning av attityder hos elever i årskurs 5 och 8 Enheten för kvalitet

Läs mer

Resultat av genomförd brukarundersökning inom Hälsa 2018 kommunens träffpunktsverksamhet

Resultat av genomförd brukarundersökning inom Hälsa 2018 kommunens träffpunktsverksamhet Resultat av genomförd brukarundersökning inom Hälsa 18 kommunens träffpunktsverksamhet Datum: 18-- Målgrupp: Under augusti och september 18 delades enkäter ut slumpmässigt till brukare inom hemtjänsten

Läs mer

Brukarundersökning 2017 Kultur- och fritid

Brukarundersökning 2017 Kultur- och fritid Brukarundersökning 2017 Kultur- och fritid Post Botkyrka kommun, 147 85 TUMBA Besök Munkhättevägen 45 Tel 08-530 610 00 www.botkyrka.se Org.nr 212000-2882 Bankgiro 624-1061 Innehållsförteckning Om brukarundersökningen...3

Läs mer

STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT BROMMA

STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT BROMMA STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT BROMMA Kontakt: Sofie Hellström-Rückert Datum: Oktober 2014 Anna Ragnarsson Senior Consultant Tel: 0720 700 432 anna.ragnarsson@novus.se

Läs mer

Brukarundersökningar 2015 BIM/Gruppverksamhet Barn-Tonår och Familjerådgivningen

Brukarundersökningar 2015 BIM/Gruppverksamhet Barn-Tonår och Familjerådgivningen sida 1 (8) Brukarundersökningar 2015 BIM/Gruppverksamhet Barn-Tonår och Familjerådgivningen sida 2 (8) sida 3 (8) Inledning Att genomföra brukarundersökningar för att följa upp brukares upplevda kvalitet

Läs mer

Resultat brukarundersökning LSS boende

Resultat brukarundersökning LSS boende Brukarundersökning LSS boende () 22--9 Verksamhetsavdelningen Resultat brukarundersökning LSS boende Antal enkäter som lämnats ut var 2 st, antal svarande var 4 st vilket ger en svarsfrekvens på 6 % De

Läs mer

Vid ytterligare kontakt angående bokningar och principer tar vi det med bokningsansvarig eller ordförande.

Vid ytterligare kontakt angående bokningar och principer tar vi det med bokningsansvarig eller ordförande. 2017-12-14 Vid möte med Hässleholms fritid angående bokning av planer samt hur de olika prioriteringarna ser ut, fick vi nedanstående information. Det vi i styrelsen tillsammans med Hässleholms fritid

Läs mer

Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun

Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Rapport 2015 Enkätundersökning inom förskola och skola. I samarbete med Järfälla kommun, Lidingö Stad, Sigtuna kommun och Upplands-Bro kommun Stockholm 2015-04-30 Beställare: Järfälla kommun, Lidingö Stad,

Läs mer

LUGI GYMNASTIK VÅR VÄG

LUGI GYMNASTIK VÅR VÄG LUGI GYMNASTIK VÅR VÄG LUGI GYMNASTIK Verksamheten (truppgymnastik) organisation Ny hall Arrangemang LUGI GYMNASTIK 2008 invigdes Fågelhallen, en tillbyggnad till en gammal hall. En kompromiss. Förlorade

Läs mer

Riksidrottsförbundet. Kommunundersökning Maj 2019

Riksidrottsförbundet. Kommunundersökning Maj 2019 Riksidrottsförbundet Kommunundersökning 2019 Maj 2019 Innehåll Fakta om undersökningen 3 Fakta om de deltagande kommunerna 4 Föreningsbidrag 5 Kommunernas föreningsbidrag 6 Förändring av föreningsbidraget

Läs mer

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017 Vasa Gymnastik Gymnastutvärdering 2016/2017 1 Varför en undersökning Under vårterminen genomfördes en undersökning för våra gymnaster. Undersökningen görs i syftet att bibehålla god kontakt med föreningen

Läs mer

STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT SÖDERMALM

STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT SÖDERMALM STOCKHOLMS STAD PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING 2014 BARNBOENDE STADSDELSRAPPORT SÖDERMALM Kontakt: Sofie Hellström-Rückert Datum: Oktober 2014 Anna Ragnarsson Senior Consultant Tel: 0720 700 432 anna.ragnarsson@novus.se

Läs mer

BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: MÖLNLYCKE DAGCENTER 2006

BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: MÖLNLYCKE DAGCENTER 2006 1 (5) 2006-11-08 Sektorn för socialtjänst Marcus Larsson BRUKARUNDERSÖKNING I DAGLIG VERKSAMHET: MÖLNLYCKE DAGCENTER 2006 Uppdrag Inom ramen för kvalitetsarbetet inom Härryda kommuns socialtjänst, beslutade

Läs mer

BRUKARUNDERSÖKNING BIBLIOTEK

BRUKARUNDERSÖKNING BIBLIOTEK VARA KOMMUN BRUKARUNDERSÖKNING BIBLIOTEK FÖRSOMMAREN 2006 KVÄNUM ARS P0765 1 INLEDNING 1.1 Bakgrund och syfte Kommunfullmäktige i Vara kommun har beslutat att alla kommunens verksamheter skall följas upp

Läs mer

Allmänhetens inställning till vadslagning på idrott Riksidrottsförbundet

Allmänhetens inställning till vadslagning på idrott Riksidrottsförbundet Allmänhetens inställning till vadslagning på idrott Riksidrottsförbundet IPSOS DECEMBER 20 SOFIA ZERE, BJÖRN BENZLER 1 Innehåll 3 Om undersökningen 8 Allmänhetens attityder Sammanfattning Appendix 2 20

Läs mer

Årsta AIK Handboll. Medlemsenkät 2013

Årsta AIK Handboll. Medlemsenkät 2013 Årsta AIK Handboll Medlemsenkät 213 Om undersökningen Bakgrund Årsta AIK Handboll har låtit genomföra en undersökning bland sina medlemmar. Enkäten har i huvudsak tagits fram av Årsta AIK Handboll, Nordiska

Läs mer

Kundundersökning inom handikappomsorgen, Karlstads kommun 2012 Kundundersökning

Kundundersökning inom handikappomsorgen, Karlstads kommun 2012 Kundundersökning Kundundersökning inom handikappomsorgen, Karlstads kommun 2012 Kundundersökning ATTITYD I KARLSTAD AB Attityd i Karlstad AB 2012 1 Sammanfattning Den nu föreliggande undersökningen inom LSS-området (LSS:

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Kunderna om hemtjänsten och särskilt boende Eslövs

Läs mer

Hur offentlig verksamhet arbetar med extern webb och intranät. Kartläggning genomförd av AQ Analys 2015

Hur offentlig verksamhet arbetar med extern webb och intranät. Kartläggning genomförd av AQ Analys 2015 Hur offentlig verksamhet arbetar med extern webb och intranät Kartläggning genomförd av AQ Analys 2015 INLEDNING AQ Analys genomförde som oberoende undersökningsföretag våren 2015 en kartläggning över

Läs mer

2. Antal medlemmar i föreningen. 3. Har ni en jämställd styrelse? Respondenter % % % % 36% Över 200

2. Antal medlemmar i föreningen. 3. Har ni en jämställd styrelse? Respondenter % % % % 36% Över 200 . Namn på förening AKG Anderslövs Boik Trelleborg Pirates Bosniska FK Behar palmstadens hbk Söderslätts Klätterklubb Klagstorps IF Trelleborgs Karateklubb Trelleborgs Taekwondo Klubb Tegelberga Golfklubb

Läs mer

Kvalitetsundersökning II på Falkenbergs museum

Kvalitetsundersökning II på Falkenbergs museum FALKENBERGS KOMMUN Kvalitetsundersökning II på Falkenbergs museum Enkätundersökning hösten 26 Kommunledningskontoret/Kultur- och fritidsförvaltningen 2 FALKENBERGS KOMMUN Kommunledningskontoret 27-1-23

Läs mer

Samhällsförvaltningen Fritids riktlinjer ska syfta till att fördela tider som finns att tillgå i Härnösands kommuns idrottsanläggningar så rättvist

Samhällsförvaltningen Fritids riktlinjer ska syfta till att fördela tider som finns att tillgå i Härnösands kommuns idrottsanläggningar så rättvist Samhällsförvaltningen Fritids riktlinjer ska syfta till att fördela tider som finns att tillgå i Härnösands kommuns idrottsanläggningar så rättvist som möjligt. I så stor utsträckning det går skall vi

Läs mer

KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar

KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar 1 (17) 2008-12-16 KUNDUNDERSÖKNING Kommunens idrotts- och gymnastiksalar Östra Karups gymnastiksal Mia Lundström-Svensson Administratör 081216\t:\tek\park & fritid\fritid\idrottshallar\enkät\kundundersökning

Läs mer

Sociala nämndernas förvaltning 2015-02-11 Dnr: 2015/161-IFN-012 Yvonne Pettersson - snsyp01 E-post: yvonne.pettersson@vasteras.se

Sociala nämndernas förvaltning 2015-02-11 Dnr: 2015/161-IFN-012 Yvonne Pettersson - snsyp01 E-post: yvonne.pettersson@vasteras.se TJÄNSTESKRIVELSE 1 (1) Sociala nämndernas förvaltning 2015-02-11 Dnr: 2015/161-IFN-012 Yvonne Pettersson - snsyp01 E-post: yvonne.pettersson@vasteras.se Kopia till Gunilla Westberg Individ- och familjenämnden

Läs mer

Vara Kommun. Invånarenkät. Hösten 2015

Vara Kommun. Invånarenkät. Hösten 2015 Vara Kommun Invånarenkät Hösten Markör Örebro Markör Stockholm Kungsgatan 1, 01 Örebro Virkesvägen, 10 0 Stockholm Tel: 01-, Fax:01-1 Tel: 01-, Fax: 0-1 info@markor.se www.markor.se Innehållsförteckning

Läs mer

Färre krav och större tydlighet

Färre krav och större tydlighet Färre krav och större tydlighet En enkätundersökning om idrottsvanor hos barn och ungdomar med NPF. Denna rapport är ett led i Riksförbundet Attentions projekt idrott för alla som syftar till att barn

Läs mer

Kvalitetsuppföljning, Åkershus 28 (2010-04-15) Bilaga 1. 1(3) Bilaga 1 Enkät till anhöriga/gode män - resultat NKI (Nöjd-Kund-Index) NKI (Nöjd-Kund-Index) är ett sammanfattande mått på hur nöjda kunderna

Läs mer

1. Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för:

1. Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för: . Vad anser ditt parti att fotbollen har för betydelse för: Botkyrka kommun Folkhälsa Integration Jämställdhet Social fostran Fotbollen är den största och mest spridda idrotten i Botkyrka med aktiva föreningar

Läs mer

Skolundersökning 2014 Föräldrar förskola

Skolundersökning 2014 Föräldrar förskola Solna kommun Skolundersökning 21 Föräldrar förskola BMA-Charlottenburg Antal svar för aktuell förskola: 25 Antal svar för alla förskolor i kommunen: 22 Svarsfrekvens: 6 % Svarsfrekvens: 59 % 2 Presentation

Läs mer

Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Götene?

Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Götene? Vad tycker de äldre om hemtjänsten i Götene? Sammanställning av resultatet från den nationella brukarundersökningen inom hemtjänst 2014 Resultat nationell brukarundersökning hemtjänst 2014 Svarsfrekvens

Läs mer

Arbetsliv. Rapport: Vilken arbetsmiljökompetens krävs hos chefer och skyddsombud? Mars 2008, Markör Marknad och Kommunikation AB

Arbetsliv. Rapport: Vilken arbetsmiljökompetens krävs hos chefer och skyddsombud? Mars 2008, Markör Marknad och Kommunikation AB Arbetsliv Rapport: Vilken arbetsmiljökompetens krävs hos chefer och skyddsombud? Mars 2008, Markör Marknad och Kommunikation AB Rapport arbetsmiljökompetens 2008 Markör Marknad och Kommunikation AB, Box

Läs mer

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Sätunaskolan. Föräldrar År 5 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Föräldrar År - Våren svar, 3% Utveckling och lärande 3 4 2 Medelvärde 3, 2. Mitt barn får uppgifter och utmaningar som leder till utveckling och lärande. 0 3 9 20 2 3 3, 43 2 7 3. Mitt barn får det stöd

Läs mer

Fördelningsprinciper av tider/uthyrningsprinciper idrottsanläggningar i Kalmar kommun

Fördelningsprinciper av tider/uthyrningsprinciper idrottsanläggningar i Kalmar kommun KULTUR- OCH FRITIDSFÖRVALTNINGENS VERKSAMHETSHANDBOK Fastställt av Dokumentansvarig Datum Kultur- och fritidsnämnden Enhetschef Per-Ola Johansson 2014-12-18 1 (6) Fördelningsprinciper av tider/uthyrningsprinciper

Läs mer

Kuben, Montessori. Föräldrar Förskola - Våren 2012

Kuben, Montessori. Föräldrar Förskola - Våren 2012 Föräldrar Förskola - Våren svar, % Utveckling och lärande 3. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 0 3 3, 9 9 7 3,. Mitt barns tankar och idéer tas till

Läs mer