VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , ,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , ,"

Transkript

1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , ,

2 VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (7) Värderingsobjekt: Fastigheten, Ovanåker Sunnanåker 8:1 Adress: Anneforsvägen 5, Alfta Typ: Specialenhet vårdbyggnad, Rehabiliteringsverksamhet Ändamål: Bedömning av marknadsvärde per maj 2013 Uppdragsgivare: Kronofogden, Luleå Lagfaren Ägare: F Platsbesiktning: Tisdag 14 maj 2013 av Malin Åhman Allmän beskrivning Värderingsobjektet utgörs av en mindre fastighet belägen på Anneforsvägen 5 i Alfta, längs riksväg 50 c:a 2 mil väster om Bollnäs. Objektet är centralt beläget med gångavstånd till Alfta centrum. Den totala markarealen uppgår till m² och dess obebyggda del utgörs av gräsytor. På fastigheten finns en byggnad, Norrbo, omfattande 140 m 2 fördelat på 4 gästrum med toalettrum med dusch. Därutöver finns dagrum med kompaktkök samt tvättstuga. I källaren finns förråd och pannrum. Byggnaden helrenoverades 1994 och byggdes om från bostadshus till hotellstandard med nytt bygglov gällande ombyggnad av bostad till patientlägenhet. Brandskyddet är uppgraderat till typ vårdanläggning och ventilation installerad enl. yrkesinspektionens krav för arbetslokaler. Det har gjorts försök att hyra ut Norrbo som kontorslokaler till företag men utan framgång. Utöver bostadshuset finns ett enkelt fristående förråd. Värderingsresultat Mot bakgrund av vad som angivits i detta värdeutlåtande, ekonomiskt och tekniskt, bedöms värderingsobjektets marknadsvärde, på grundval av en cash-flowanalys och ortsprisjämförelse, till totalt ca kronor Osäkerhetsintervallet uppskattas till ± kr. Jämförelsetal Värde kr per m² uthyrningsbar area (140 m²) kr/m² Värde per taxeringskrona (m/b) taxering 0 Söderhamn Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare Bilaga 1: Betalnings- och lönsamhetsanalys Bilaga 2: Fastighetsbeskrivning Bilaga 3: Ekonomiska data. Bilaga 4: Foton och kartor Bilaga 5: Utdrag fastighetsregister.

3 1. VÄRDERINGSUNDERLAG sida 2 (7) 1.1. Uppdraget Undertecknad värderingsman har av Kronofogdens försäljningsenhet i Luleå erhållit uppdraget att utföra en marknadsvärdebedömning av rubricerade objekt. Värderingen avser fastigheten i sin helhet med sina rättigheter och skyldigheter. Syftet med värderingen är att uppskatta fastighetens marknadsvärde i befintligt skick per maj Värderingen avser utgöra underlag för exekutiv försäljning Besiktning/Underlag Okulärbesiktning av fastigheten har utförts tisdag 14 maj 2013 av Malin Åhman. Besiktningen är ej av sådan karaktär att den kan läggas till grund för talan enligt jordabalken. Ej heller har besiktningen sådan status att hänsyn har tagits till ev krav enligt miljöbalken. Lokalytor mm har erhållits från konkursförvaltaren medan övriga fastighetsdata har inhämtats från offentliga register Värderingsmetoder Med marknadsvärde avses det mest sannolika pris vid en försäljning på den öppna fastighetsmarknaden under normala omständigheter samt normal marknadsföringstid. Marknadsvärdebedömning görs genom en kombination av två metoder, dels en ortsprismetod grundad på jämförelser med genomförda köp av likartade fastigheter, dels en marknadsanpassad avkastningskalkyl där marknadens förväntningar och avkastningskrav har beaktats. Via ortsprismetoden bedöms marknadsvärdet med ledning av historiska fakta och via en avkastningskalkyl (cash-flowanalys) bedöms marknadsvärdet mot bakgrund av ekonomiska prognoser för de aktuella fastigheten. Ortsprismetoden innebär att man bland genomförda fastighetsköp söker de köp som avser fastigheter med egenskaper som bäst överensstämmer med värderingsobjektet. Därefter analyseras jämförelseköpen varvid köpeskillingar kan antingen jämföras direkt eller ställas i relation till någon värdebärande egenskap såsom lokalarea, hyra eller taxeringsvärde. Hänsyn tas även till den värdeutveckling som skett mellan köptidpunkt och värdetidpunkt. Avkastningsmetoden innebär att man i en avkastningskalkyl gör en prognos för samtliga betalningsströmmar som innehavet av värderingsobjektet ger upphov till under en tänkt innehavstid, kallad kalkylperiod. Kalkylen marknadsanpassas genom att man analyserar och söker efterlikna marknadsförväntningar avseende de parametrar som ingår i kalkylen. Kalkylresultatet erhålls som summan av de årliga driftnettonas nuvärde samt nuvärdet av fastighetens restvärde vid kalkylperiodens slut. Restvärdet utgörs av ett uppskattat marknadsvärde för fastigheten efter kalkylperiodens slut och baseras på den prognostiserade utvecklingen av driftnettot och på en bedömning av marknadens långsiktiga avkastningskrav. Driftnetton och restvärde diskonteras till värdetidpunkten efter en kalkylränta som motsvarar marknadens krav på total avkastning med hänsyn till fastighetens karaktär och belägenhet etc.

4 1.4. Marknads- och objektsanalys sida 3 (7) ORTEN Ovanåkers kommun ligger i södra Hälsingland och har invånare. Befolkningsutvecklingen är avtagande och arbetslösheten bland de högsta i länet. Näringslivet består till stor del av trä- och verkstadsföretag baserat på skogsnäringen samt modern teknik och rehabilitering. Edsbyn har ett näringsliv som utmärks av en mycket stark industri- och småföretagartradition och det finns totalt drygt 600 företag inom kommunen. De största är Svenska Fönster Produktion AB, AB Edsbyverken och Nefab AB. Den största arbetsgivaren är Ovanåkers kommun med totalt 1100 anställda och 2009 var en period med tufft ekonomiskt läge som slagit hårt mot företagen på orten. Under efterföljande period har läget stabiliserats och återhämtat sig något. OBJEKTET Värderingsobjektet utgörs av en mindre fastighet belägen på Anneforsvägen 5 i Alfta, längs riksväg 50 c:a 2 mil väster om Bollnäs. Objektet är centralt beläget med gångavstånd till Alfta centrum. Den totala markarealen uppgår till m² och dess obebyggda del utgörs av gräsytor. Fastigheten har på senare tid nyttjats i rehabiliteringsverksamhet och förhyrts tillsammans med omkringliggande lokaler av en verksamhetsutövare. Lokalerna är f n att betrakta som vakanta. På fastigheten finns en byggnad, Norrbo, omfattande 140 m 2 fördelat på 4 gästrum med varsitt toalettrum med dusch. Därutöver finns dagrum med kompaktkök samt tvättstuga. I källaren finns förråd och pannrum. Byggnaden helrenoverades 1994 och byggdes om från bostadshus till hotellstandard med nytt bygglov gällande ombyggnad av bostad till patientlägenhet. Brandskyddet är uppgraderat till typ vårdanläggning och ventilation installerad enl. yrkesinspektionens krav för arbetslokaler. Det har gjorts försök att hyra ut Norrbo som kontorslokaler till företag men utan framgång. Utöver bostadshuset finns ett enkelt fristående förråd.

5 2. MARKNADSVÄRDEBEDÖMNING sida 4 (7) 2.1. Ortsprismetoden Ortsprismetoden innebär i sin mest renodlade form att fastigheter med likvärdiga egenskaper, som gått till försäljning, jämförs med värderingsobjektet. Den erlagda köpeskillingen kan jämföras direkt eller göras jämförbara genom att de sätts i relation till någon värdepåverkande faktor, oftast arean (kr/m²) eller taxeringsvärdet (K/T). Uppgifter om överlåtelser hämtas i första hand från lagfartsbanden. Uppgifter om sådana värdebestämmande faktorer som hyresavtal, finansieringsförhållanden mm saknas i ortsprismaterialet. För rena avkastningsfastigheter blir en ortsprisanalys därmed osäker. Materialet kan dock ge en grov indikation på värdenivån och spridningen på den erlagda köpeskillingen. Under senare år har ett mindre antal försäljningar av hyresfastigheter med bostäder och lokaler gjorts på orten, såväl direkta fastighetsöverlåtelser som bolagsaffärer. Priset var huvudsakligen i nivåer mellan och kr/m 2. Småhusfastigheter har i Alfta med närområde sålts huvudsakligen i nivån kr/m². Priserna varierar beroende av läge, lokalsammansättning, hyreskontrakt, skick etc. De högsta priserna avser bättre lägen och högre standard och de lägre priserna är för fastigheter belägna med sämre läge eller med låg standard. Objektet kan i viss grad jämföras med småhus, men ska en sådan användning ske behövs nytt bygglov och anpassningar göras. Mot bakgrund av de affärer som gjorts och i övrigt på erfarenhetsmässiga grunder görs en mycket grov bedömning av ett realistiskt pris/värde för objektet återfinns i nivån: area min max min kr max kr Norrbo uthus SUMMA Ett rimligt värde/sannolikt pris bör således kunna återfinnas inom intervallet ca kr Avkastningsmetoden Avkastningsmetoden innebär en analys av de betalningsströmmar som fastighetsinnehavet förväntas ge upphov till under en viss kalkyltid. Ingående parametrar såsom hyror, drift- och underhållskostnader, fastighetsskatt mm åsätts med ledning av faktiska eller marknadsmässigt bedömda förhållanden. De årliga driftnettona och restvärdet diskonteras till värdetidpunkten efter en kalkylränta som motsvarar marknadens krav på total avkastning med hänsyn till fastighetens karaktär och belägenhet etc. KALKYLFÖRUTSÄTTNINGAR Inflation Inflationstakten antas till ca 2,0 % per år.

6 Kalkylperiod sida 5 (7) Kalkylperioden är 5 år och avser tiden Hyresinbetalningar Objektet har tidigare förhyrts för kr per månad i varmhyra, anpassat till dåvarande verksamhet. Objektet förutsätts hyras av en nyttjare inom någon verksamhet som ej kräver anpassningar av lokalerna. På marknadsmässiga grunder bedöms hyresintäkterna exkl. värme för objektet till: area kr/m2 kr 2013 Norrbo uthus Hyran antas vara en kallhyra där hyresvärden endast bekostar utvändigt underhåll, administration, försäkring och underhåll av byggnadens tekniska funktion. Hyresrisk Objektet är f n vakant. Vid ett förvärv antas det fyllas med en verksamhet som har nytta av lokalerna i sin helhet. Ingen särskild justering görs för vakanser. Drift- och underhållskostnader Drift- och underhållskostnaderna antas till: DoU area kr/m2 kr 2013 Norrbo uthus Drift- och underhållskostnaderna antas öka med 2,0 % per år, i takt med inflationen. Fastighetsskatt Ingen fastighetsskatt utgår för specialenheter. Vid en ändrad användning kan fastighetsskatt komma att debiteras. Fastighetsskatten uppgår till 1,0 % av taxeringsvärdet för hyresfastigheter och 0,3 % för bostäder. Ev framtida fastighetsskatt kalkyleras rymmas i drift- och underhållskostnaderna alt debiteras hyresgästen utöver hyran vid en gruppförhyrning. Lånefinansiering Befintlig belåningssituation redovisas ej. Belåningen har ingen större inverkan på kalkylresultatet eftersom detta beräknas på driftnettona, däremot kan belåningsgraden påverka avkastningskravet på eget kapital. För att även visa betalnettona i kalkylen har en belåning antagits med kr till 4,5 % ränta och därutöver kr till 6,5 % ränta. Amortering enligt 40-årig serieplan. Andelen lånat kapital utgör därmed ca 63 % av beräknat avkastningsvärde.

7 Kalkylränta sida 6 (7) Kalkylräntan motsvarar marknadens krav på total avkastning och består av riskfri realränta, kompensation för förväntad inflation samt en riskpremie. Mot denna bakgrund har kalkylräntan valts till 10,5% bestående av en bedömd långsiktig realränta 4,0 %, inflationskompensation 2,0 % och riskpremie 4,5 %. Restvärdesberäkning Restvärdet utgörs av fastighetens marknadsvärde vid kalkylperiodens slut och har bedömts utifrån ett prognostiserat driftnetto för året efter kalkylperioden och ett direktavkastningskrav på 8,5%. BETALNINGS- OCH LÖNSAMHETSANALYS Betalnings- och lönsamhetsanalys redovisas under bilaga nr 1. Som framgår av denna har avkastningsvärdet beräknats till kr 2.4. Värdebedömning Värdebedömning mot bakgrund av en grov ortsprisjämförelse och erfarenhetsmässig marknadskännedom indikerar ett sammanlagt värde för fastigheten mellan kr. Värdebedömning enligt avkastningsmetoden ger ett sammanlagt avkastningsvärde på ca kr. 3. MARKNADSVÄRDE Mot bakgrund av ovanstående bedöms marknadsvärdet för fastigheten Ovanåker Sunnanåker 8:1 till: kronor Mot bakgrund av den osäkerhet som vidlåter all fastighetsvärdering, uppskattas osäkerhetsintervallet till ± kr

8 4. KÄNSLIGHETSANALYS Sida 7 (7) Utgående från resultatet i avkastningskalkylen görs en känslighetsanalys för att visa hur avkastningsvärdet påverkas då vissa indata förändras förutsatt alla övriga indata oförändrade. Känslighetsanalys har gjorts med avseende på hyresintäkternas utveckling, direktavkastningskrav år 5 samt kalkylränta. Om hyresutvecklingen förändras med 1 procentenhet per år förändras avkastningsvärdet med 6,2 % motsvarande ca kr. Om direktavkastningskravet för beräkning av restvärdet förändras med 1 procentenhet påverkas avkastningsvärdet med 8,8 % motsvarande ca kr Om kalkylräntan förändras med 1 procentenhet påverkas avkastningsvärdet med 4,0 % motsvarande ca kr

9 FASTIGHETSBESKRIVNING Bil 2 (1:1) Läge Objektet är beläget på Anneforsvägen 5 i Alfta, c:a 2 mil väster om Bollnäs. Objektet är beläget längs riksväg 50, med gångavstånd till centrum. Tomt Den totala markarealen uppgår till m² och dess obebyggda del utgörs av gräsmatta. Över tomten går infarten till området, inget servitut finns för detta. På andra sidan infarten finns en asfalterad parkering med motorvärmarplatser. Planförhållanden För området gäller utomplansbestämmelser. Servitut och gemensamhetsanläggning Inga servitut eller gemensamhetsanläggningar finns inskrivna. Norrbo Byggnad i två plan med källare Byggnadsår Troligen 1940-tal Ombyggnadsår Invändig renovering 1994, ombyggt från bostad till hotellrum och gemensamma ytor Grundläggning Sten Stomme Trä Fasader Trä Yttertak Tegel Fönster 2-glas Uppvärmning Radiatorer (1940-tal) ansluten, till äldre oljepanna (utbytesbehov) med elpatron, oljetank avregistrerad. Ventilation Mekanisk med återvinning Installationer Anslutet till kommunens nät för vatten och avlopp (eget abonnemang). Eget el-abonnemang, anslutet till Fortum. Planlösning Kv: garage, pannrum Bv: hall, 2 rum med varsitt badrum med dusch, öppen spis (används ej), tvättstuga med tvättmaskin och tumlare (Miele) 1 tr: möblerbar hall med kompaktkök, 2 rum med varsitt badrum med dusch Ytskikt G: parkett/plastmatta i badrum V: tapet/ målat/delvis kakel i badrum T: målat Standard och skick Tilläggsisolerat och ny fasad och tak 1994, Stambyte 1994, panna bör bytas Areor Bruttoarea (BTA) c:a 241 m² Lokalarea (LOA) c:a 140 m², Biarea c:a 70 m² Övrigt Byggnaden är inte inrättad och lämplig som stadigvarande bostad. Övrig byggnad Förrådsbyggnad i trä med tegeltak, c:a 40 m²

10 EKONOMISKA DATA Bil 3 (1:1) Taxeringsvärde Fastigheten har inget åsatt taxeringsvärde, typkod 823: specialenhet, vårdbyggnad. Pantbrev Fastigheten belastas av 4 st pantbrevsinteckningar om totalt kr. Hyresintäkter och kontrakt Mot bakgrund av rådande konkurs betraktas lokalerna f n som vakanta. Byggnaden har tidigare hyrts ut som lokal för kr/mån inkl el, värme, varmvatten i ett specialavtal till en till fastighetsägaren närstående verksamhet. Drift- och underhållskostnader Uppgifter om faktiska och bedömda driftskostnader har ej erhållits. I kalkylen har drift- och underhållskostnaderna bedömts på erfarenhetsmässiga och schablonmässiga grunder.

11 Bilaga 4. Foton och kartor sida 1:2 Norrbo, fasad entré och balkong Fasad mot gården, garageinfart Uthus Övernattningsrum Gemensamma ytor på övre plan

12 Fastighetskarta. Källa: Lantmäteriet genom Infotrader Lägeskarta. Källa. Eniro

13 Bilaga 5. Fastighetsutdrag Fastighet OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1 Fastighetsnyckel: Aktualitet FR: -- Län: 21, GÄVLEBORG Kommun: 21, OVANÅKER Församling: 01, ALFTA-OVANÅKER SOCKEN: ALFTA Areal Totalareal: Varav land: Varav vatten: 2518 kvm 2518 kvm 0 kvm 0,2518 ha 0,2518 ha 0 ha Tidigare beteckning Registrerat: Akt: 21-80:510 X-ALFTA SUNNANÅKER 8 1 Ursprung OVANÅKER ALFTA KYRKBY 20:8 OVANÅKER ALFTA KYRKBY 24:2 OVANÅKER SUNNANÅKER 1:30 Åtgärder Datum: Akt: Fastighetsrättsliga SAMMANLÄGGNING, AVSTYCKNING ALF-1619 Adress Adress: Postnr: Postort: Kommundel: Anneforsvägen Alfta Alfta Koordinater Område: X-koord: Y-koord: Punkttyp: Karta: Gå till: Central -OVANÅKER (RT90) Byggnad / Område Det finns 2 byggnad/er på fastigheten. Sök efter InfoBygg. Inskrivning Status Senaste ändring för fastigheten: Inteckningar Antal: 4st Summa: Förmånsordn: 1 Summa: SEK Inskr.dag: Akt: Not:

14 Förmånsordn: 2 Summa: SEK Inskr.dag: Akt: Not: Förmånsordn: 3 Summa: SEK Inskr.dag: Akt: Not: Förmånsordn: 4 Summa: SEK Inskr.dag: Akt: Not: Taxering Taxeringsenhet: (823 Specialenhet, vårdbyggnad) Uppgiftsår: 2012 Taxeringsår: 2007 Taxeringsvärde i tkr: Tax.enhet avser: Hel fastighet 0 Areal: 2518 Informationen sökt:

OVANÅKER ALFTA KYRKBY

OVANÅKER ALFTA KYRKBY VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OVANÅKER ALFTA KYRKBY 20:27 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (6) Värderingsobjekt:

Läs mer

HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG

HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG VÄRDEUTLÅTANDE avseende HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (4)

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (7) Värderingsobjekt:

Läs mer

BRF Forsbackahus nr 1

BRF Forsbackahus nr 1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF Forsbackahus nr 1 Bostadsrättslägenhet nr 203664001 0025 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VILHELMINA MARSLIDEN 1:141

VILHELMINA MARSLIDEN 1:141 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende den obebyggda fastigheten VILHELMINA MARSLIDEN 1:141 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Värderingsobjekt:

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OCKELBO VI 1:255. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OCKELBO VI 1:255. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO VI 1:255 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14

HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE SÄTER ARVET 3. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE SÄTER ARVET 3. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SÄTER ARVET 3 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten BRÄCKE BRÄCKE 5:7 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Objekt: Fastigheten

Läs mer

BOLLNÄS KOLDEMO 10:29

BOLLNÄS KOLDEMO 10:29 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten BOLLNÄS KOLDEMO 10:29 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende BRF KATTEN. Bostadsrättslägenhet nr

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende BRF KATTEN. Bostadsrättslägenhet nr VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KATTEN Bostadsrättslägenhet nr 09204.000.2301 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

OVANÅKER ALFTA KYRKBY

OVANÅKER ALFTA KYRKBY VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OVANÅKER ALFTA KYRKBY 24:2 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

RB BRF GÄVLEHUS NR 14

RB BRF GÄVLEHUS NR 14 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende RB BRF GÄVLEHUS NR 14 Bostadsrättslägenhet nr 47 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SKELLEFTEÅ, BRF TORPET

SKELLEFTEÅ, BRF TORPET VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende SKELLEFTEÅ, BRF TORPET Bostadsrättslägenhet nr 198 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF GRÖNKULLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 4

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF GRÖNKULLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 4 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF GRÖNKULLAN Bostadsrättslägenhet nr 4 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF HARMONI. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 29

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF HARMONI. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 29 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF HARMONI Bostadsrättslägenhet nr 29 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE VÄNNÄS TORPET 12. avseende fastigheten

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE VÄNNÄS TORPET 12. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten VÄNNÄS TORPET 12 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Värderingsobjekt:

Läs mer

ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6

ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

BRF RÅGEN I SUNDSVALL

BRF RÅGEN I SUNDSVALL VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF RÅGEN I SUNDSVALL Bostadsrättslägenhet nr 403 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28

OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24

SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

SANDVIKEN PELIKANEN 8

SANDVIKEN PELIKANEN 8 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SANDVIKEN PELIKANEN 8 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HSB:s Brf Alen i Boden

HSB:s Brf Alen i Boden VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende HSB:s Brf Alen i Boden Bostadsrättslägenhet nr 52-2813-4-18 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HEDEMORA MYRAN 21. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HEDEMORA MYRAN 21. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HEDEMORA MYRAN 21 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF KREMLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 170

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF KREMLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 170 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KREMLAN Bostadsrättslägenhet nr 170 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND

BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND Bostadsrättslägenhet nr 24 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende fastigheten SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 10:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30

HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF BOSVEDJAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 266

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF BOSVEDJAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 266 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF BOSVEDJAN Bostadsrättslägenhet nr 266 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26

NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

RIKSBYGGENS BRF MYRAN

RIKSBYGGENS BRF MYRAN VÄRDEUTLÅTANDE avseende RIKSBYGGENS BRF MYRAN Bostadsrättslägenhet nr 12034.000.0092 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1

ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet GÄVLE NORR 9:1. Avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet GÄVLE NORR 9:1. Avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende fastigheten GÄVLE NORR 9:1 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE GÄVLE SÄTRA 17:10. Avseende tomträtten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE GÄVLE SÄTRA 17:10. Avseende tomträtten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende tomträtten GÄVLE SÄTRA 17:10 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten MORA NORET 129:1. VärderingsInstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten MORA NORET 129:1. VärderingsInstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten MORA NORET 129:1 VärderingsInstitutet Norra AB Tel 060-101650, 0650-99500, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26

HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5

OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16

SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39

SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

RIKSBYGGENS BRF MYRAN

RIKSBYGGENS BRF MYRAN VÄRDEUTLÅTANDE avseende RIKSBYGGENS BRF MYRAN Bostadsrättslägenhet nr 212034001-0008 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2

MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

NORDANSTIG NORDANBRO 4:28

NORDANSTIG NORDANBRO 4:28 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG NORDANBRO 4:28 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9

RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

NORDANSTIG HASSELA KYRKBY

NORDANSTIG HASSELA KYRKBY VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG HASSELA KYRKBY 4:53 BRF BÄVERN Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

LJUSDAL TANDSJÖ 1:12

LJUSDAL TANDSJÖ 1:12 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten LJUSDAL TANDSJÖ 1:12 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE ÅNGE ÅNGE 64:5. avseende fastigheten

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE ÅNGE ÅNGE 64:5. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 64:5 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2

SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39

SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL TOMMING 4:1

SUNDSVALL TOMMING 4:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL TOMMING 4:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande

Kortfattat värdeutlåtande Kortfattat värdeutlåtande Lavetten 38, Foto från maj 2016 Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Fastighetstyp Värderingsobjekt Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets

Läs mer

SANDVIKEN JÄRBO 16:66

SANDVIKEN JÄRBO 16:66 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SANDVIKEN JÄRBO 16:66 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering)

Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering) Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering) Trävaran 12, Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets marknadsvärde och att utgöra

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HÄRNÖSAND DUVAN 1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HÄRNÖSAND DUVAN 1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND DUVAN 1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16

SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheterna SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE TIMRÅ RIGSTA 13:1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE TIMRÅ RIGSTA 13:1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten TIMRÅ RIGSTA 13:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33

LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheterna LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33 (samtaxerade småhusenheter, bebyggda) PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande

Kortfattat värdeutlåtande Kortfattat värdeutlåtande Trävaran 3, Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Fastighetstyp Värderingsobjekt Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets marknadsvärde och att

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9

KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1

HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

HÄRNÖSAND ALEN 7. VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten

HÄRNÖSAND ALEN 7. VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND ALEN 7 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten. Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:8

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten. Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:8 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:8 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

Läs mer

Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10

Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10 Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Stafsinge 502 Stafsinge Falkenberg

Läs mer

SUNDSVALL GRÄFTE 3:78

SUNDSVALL GRÄFTE 3:78 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL GRÄFTE 3:78 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Fastighetsbeskrivning. Mariestad Poppeln 32

Fastighetsbeskrivning. Mariestad Poppeln 32 Fastighetsbeskrivning Mariestad Poppeln 32 2 Fastighetsbeskrivning Fastigheten Mariestad Poppeln 32 Avsikten med denna objektbeskrivning är att intresserade parter ska beredas möjlighet att genomföra en

Läs mer

STORUMAN GUNNARN 4:5

STORUMAN GUNNARN 4:5 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten STORUMAN GUNNARN 4:5 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25

HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten. Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:12

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten. Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:12 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten Principiell markering av värderingsobjektet. Källa VD Pro BERGSÅKER 5:12 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt

VÄRDEUTLÅTANDE. Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt F-253-19-14 VÄRDEUTLÅTANDE Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt 2019-02-18 V19015 VÄRDERINGSBYRÅN Org nr: 556720-5678 Styrelsens säte: Kalmar Tel BE 070-51 121 93 2(3) Karlsborg Vätternvyn 2 Vnr

Läs mer

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Offerdal Landön 8:2 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på lägst 975 000:-, senast

Läs mer

Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16

Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16 Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Gödeby 31-34 Gödeby Varberg För mer information,

Läs mer

Bergsgatan 11A-D, 313 31 Oskarström. Marknadsvärdebedömning December 2012

Bergsgatan 11A-D, 313 31 Oskarström. Marknadsvärdebedömning December 2012 VärderingsInstitutet HALMSTAD ROSEN 8 Bergsgatan 11A-D, 313 31 Oskarström Marknadsvärdebedömning December 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

Värdering och beskrivning Lgh nr RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun

Värdering och beskrivning Lgh nr RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun F-74-19-06 Värdering och beskrivning Lgh nr 215010001-0056 RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun 2019-02-07 V19003 VÄRDERINGSBYRÅN Org nr: 556720-5678 Styrelsens säte: Kalmar Tel BE

Läs mer

Välkommen! Östra Kyrkogatan 131

Välkommen! Östra Kyrkogatan 131 Välkommen! Östra Kyrkogatan 131 BOSTADSFASTIGHET - UMEÅ - HAGA/SANDBACKA Fastigheten Umeå Sandgård 5 Östra Kyrkogatan 131 A/B, 903 46 Umeå. Belägen i Umeå kommun och Umeå Stadsförs. Skattesats 35,40. Välskött

Läs mer

Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21

Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21 Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21 1 (1) Brogatan 12 Vessigebro Falkenberg Anders Carlsson Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Tel: 0340-84260 : 0346-84200 BESKRIVNING sammandrag

Läs mer

Fastigheten. Agne 16. Köping Kommun

Fastigheten. Agne 16. Köping Kommun Fastigheten Agne 16 Köping Kommun Sammanfattning Agne 16 Fastighetsbeteckning Agne 16 Kommun Köping Adress Scheelegatan 25 Upplåtelseform Äganderätt Lagfaren ägare Nb Nordiska Byggsystem AB Byggår 1943

Läs mer

Bertwig MARKNADS VÄRDERING. D Mindre gott. advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il. \ 62145 Visby

Bertwig MARKNADS VÄRDERING. D Mindre gott. advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il. \ 62145 Visby FA STIG H ETS FORM ED LING MARKNADS VÄRDERING advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il 1/ \ 62145 Visby Stjarnby 1 Objekt Objekttyp Fastigheten Bro Tors 1:4 i Väskinde församling Bro Tors 130a, 621

Läs mer

Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147

Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147 Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Generell Fastighetsinformation 2. Konstruktion fastigheten 3. Standard och skick 4. Foton 5. Karta 6. FDS utdrag

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. Tomträtten till Norrköping Händelö 2:24

VÄRDEUTLÅTANDE. Tomträtten till Norrköping Händelö 2:24 VÄRDEUTLÅTANDE Tomträtten till Norrköping Händelö 2:24 2019-02-14 2(9) Tomträtten Norrköping Händelö 2:24 VBnr 19052/ F-200-19-05 1. UPPDRAGSBESKRIVNING 1.1 Värderingsobjekt Tomträtten till Norrköping

Läs mer

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 S A M M A N F A T T N I N G Värderingsobjekt: Offerdal Landön 8:2 Adress: Landön 417A, B 419A,B 421A,B 830 51 Offerdal Typ: Mindre flerbostadsfastighet

Läs mer

VÄRDEINTYG. Malmö, 2015-06-29 Widehov Konsult AB. Fredrik Widehov Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare

VÄRDEINTYG. Malmö, 2015-06-29 Widehov Konsult AB. Fredrik Widehov Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare VÄRDEINTYG På uppdrag av Queenswall AB, genom Göran Månsson, har Widehov Konsult AB utfört en marknadsvärdering av fastigheten Ängelholm Norra Varalöv 31:11, se bilagor. Med begreppet marknadsvärde avses

Läs mer

Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63

Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63 Föllinge Ottsjön 1:61 och 1:63 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Föllinge Ottsjön 1:61, 1:63 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på

Läs mer

Kungsgatan 16. Blandfastighet i Centrala Åmål

Kungsgatan 16. Blandfastighet i Centrala Åmål Kungsgatan 16 Blandfastighet i Centrala Åmål 2/12 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning 3 Försäljningsprocess 4 Karta och läge 5 Objektsbeskrivning 6 Lokaler 7 Ekonomisk information 8 Bilder 10 Allmänna

Läs mer

Föllinge Skärvången 1:242

Föllinge Skärvången 1:242 Föllinge Skärvången 1:242 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Föllinge Skärvången 1:242 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på lägst 650

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. Ödeshög Särimner 8. VÄRDERINGSBYRÅN Kaggensgatan Kalmar

VÄRDEUTLÅTANDE. Ödeshög Särimner 8. VÄRDERINGSBYRÅN Kaggensgatan Kalmar VÄRDEUTLÅTANDE Ödeshög Särimner 8 VÄRDERINGSBYRÅN Kaggensgatan 17 392 32 Kalmar www.varderingsbyran.se 2(4) Ödeshög Särimner 8 VB nr:19254 F-1383-19-05 VÄRDERING OCH BESKRIVNING ALLMÄNT Värderingsobjekt:

Läs mer

Brogatan 28, 313 32 Oskarström. Marknadsvärdebedömning December 2012

Brogatan 28, 313 32 Oskarström. Marknadsvärdebedömning December 2012 VärderingsInstitutet HALMSTAD TRIANGELN 1 Brogatan 28, 313 32 Oskarström Marknadsvärdebedömning December 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3

Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3 Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3 1 (1) Bromsvägen 4 Falkenberg Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt -Svensk FastighetsData AB För mer

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT KROKOM LAXSJÖ 2:105. Krokom Laxsjö 2: st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till m²

FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT KROKOM LAXSJÖ 2:105. Krokom Laxsjö 2: st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till m² 7 st lägenheter med total boarea om ca 368 m². Total areal uppgår till 3 478 m² Fastigheten ligger i ett område med samlad bostadsbebyggelse i Laxsjö 3 st bostadsbyggnader samt en förrådsbyggnad Fiber

Läs mer

KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM

KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM Fastighet Fastigheten Knivsta Gredelby 1:32 Adress Hyvelgatan 39, 741 71 Knivsta. Belägen i Knivsta kommun och Knivsta församling.

Läs mer

BOSTADSFASTIGHET - VÄRNAMO - OVANFÖR VIADUKTEN

BOSTADSFASTIGHET - VÄRNAMO - OVANFÖR VIADUKTEN BOSTADSFASTIGHET - VÄRNAMO - OVANFÖR VIADUKTEN Fastigheten Värnamo Trälleborg 1 Fredsgatan 3, 331 52 Värnamo. Belägen i Värnamo kommun och Värnamo församling. Skattesats 33,54. Välskött hyresfastighet

Läs mer

Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43

Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43 Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Hallvägen 3 A-B Källsjö Falkenberg

Läs mer