NORDANSTIG HASSELA KYRKBY

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NORDANSTIG HASSELA KYRKBY"

Transkript

1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG HASSELA KYRKBY 4:53 BRF BÄVERN Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , ,

2 VÄRDEUTLÅTANDE Värderingsobjekt: Fastigheten Nordanstig Hassela Kyrkby 4:53 Adress: Älvåsen 1-30, Hassela Typ: Bostadsrätt Ändamål: Bedömning av marknadsvärde per maj 2015 Uppdragsgivare Fastighetsägaren genom Ralf Torgrip Lagfaren ägare: , BRF Bävern i Hassela c/o Ralf Torgrip, Stjärnhovsvägen 14A, Älvsjö Besiktning: Tisdag den 28 april 2015 av Malin von Sicard Allmän beskrivning Värderingsobjektet utgörs av Bäverns stugby, fastigheten Nordanstig Hassela Kyrkby 4:53 belägen på Älvåsen 1-30 inom Hassela Ski Resort i Hassela, norra Hälsingland, med ca 6 mil till Sundsvall resp Hudiksvall. Tomtmarkens areal uppgår till m² och dess obebyggda delar utgörs av grusade kör- och parkeringsytor, gräsmatta och naturmark. Fastigheten är bebyggd med 15 fristående parhus från 1982 med totalt 30 lägenheter á 36 m²/st. Totalt finns således m² boarea. Lägenheterna är upplåtna med bostadsrätt och har en yteffektiv planlösning med 2 sovrum med våningssängar, kombinerat kök och vardagsrum samt wc med dusch. Totalt finns 4 +2 bäddar. Byggnaderna har normal byggnadsteknisk standard, dock har sättningsskada konstaterats för 1-2 parhus. Skadan kommer att åtgärdas under 2015 till en preliminär kostnad om ca kr/parhus (grovt uppskattat). Lägenheterna har varierande standard och skick, men håller generellt normal standard och halvmodernt skick. De 9 lägenheter som inte har renoverade wc/duschrum håller en lägre standard. Under skidsäsongen (ca veckor) hyrs lägenheterna ut via Hassela Ski Resort till en garanterad hyresintäkt om kr där bostadsrättsinnehavaren även är garanterad tre veckors egen vistelse. Utanför skidsäsongen är det upp till bostadsrättsinnehavaren att sköta eventuell egen uthyrning. Avgiften till bostadsrättsföreningen uppgår till kr/månad. Värderingsresultat Mot bakgrund av vad som angivits i detta värdeutlåtande, ekonomiskt och tekniskt, bedöms värderingsobjektets marknadsvärde på grundval av en cash-flowanalys och ortsprisjämförelse, till totalt ca kronor Med beaktande av den osäkerhet som vidlåter all fastighetsvärdering uppskattas osäkerhetsintervallet till ± kronor. Jämförelsetal Värde kr per m² LOA (1 080 m²) kr/m² Nettokapitaliseringsprocent (direktavkastning) 9,1 % år 3 Bruttokapitaliseringsfaktor (värde/hyra) 5,7 år 3 Sundsvall Malin von Sicard Fastighetsvärderare Bilaga 1: Betalnings- och lönsamhetsanalys Bilaga 2: Fastighetsbeskrivning Bilaga 3: Ekonomiska Malin Åhman Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare Bilaga 4: Foton och kartor Bilaga 5: Utdrag fastighetsregister Sida 1 (8)

3 1. VÄRDERINGSUNDERLAG 1.1. Uppdraget Undertecknad värderingsman har fastighetsägaren genom Ralf Torgrip erhållit uppdraget att utföra en marknadsvärdebedömning av rubricerade fastighet. Syftet med värderingen är att uppskatta objektets marknadsvärde per maj Värdet avser fastigheten i sin helhet med dess rättigheter och skyldigheter och i befintligt skick. I det bedömda värdet ingår fast egendom såsom byggnaden och byggnadstekniska anläggningar. Lös egendom såsom möblemang mm ingår ej. Värderingen kan utgöra underlag för kreditbedömning, försäljning etc Besiktning och underlag Okulärbesiktning av fastigheten har skett tisdag den 28 april 2015 av Malin von Sicard tillsammans med uppdragsgivarens representant Line Norberg. Besiktning har skett interiört i ett urval av lägenheterna med varierande standard och skick samt exteriört. Besiktningen är ej av sådan karaktär att den kan läggas till grund för talan enligt jordabalken. Ej heller har besiktningen sådan status att hänsyn har tagits till ev krav enligt miljöbalken. Inga miljörisker är kända. Information om fastigheten har erhållits från okulär besiktning på plats samt inhämtats från fastighetsägaren via uppdragsgivaren och från offentliga register. Undertecknad påtar sig ej ansvar för ev fel i erhållna sakuppgifter vare sig dessa är lämnade av fastighetsägare eller hämtade ur myndighetsregister Värderingsmetoder Med begreppet marknadsvärde avses det mest sannolika pris som objektet skulle betinga vid en försäljning på den öppna marknaden under normala omständigheter. Marknadsvärdebedömning görs genom en kombination av två metoder, dels en ortsprismetod grundad på jämförelser med genomförda köp av likartade fastigheter, dels en marknadsanpassad avkastningskalkyl där marknadens förväntningar och avkastningskrav har beaktats. Via ortsprismetoden bedöms marknadsvärdet med ledning av historiska fakta och via en avkastningskalkyl (cash-flowanalys) bedöms marknadsvärdet mot bakgrund av ekonomiska prognoser för den aktuella fastigheten. Ortsprismetoden innebär att man bland genomförda fastighetsköp söker de köp som avser fastigheter med egenskaper som bäst överensstämmer med värderingsobjektet. Därefter analyseras jämförelseköpen varvid köpeskillingar kan antingen jämföras direkt eller ställas i relation till någon värdebärande egenskap såsom lokalarea, hyra eller taxeringsvärde. Hänsyn tas även till den värdeutveckling som skett mellan köptidpunkt och värdetidpunkt. Avkastningsmetoden innebär att man i en avkastningskalkyl gör en prognos för samtliga betalningsströmmar som innehavet av värderingsobjektet ger upphov till under en tänkt innehavstid, kallad kalkylperiod. Kalkylen marknadsanpassas genom att man analyserar och söker efterlikna marknadsförväntningar avseende de parametrar som ingår i kalkylen. Sida 2 (8)

4 Kalkylresultatet erhålls som summan av de årliga driftnettonas nuvärde samt nuvärdet av fastighetens restvärde vid kalkylperiodens slut. Restvärdet utgörs av ett uppskattat marknadsvärde för fastigheten efter kalkylperiodens slut och baseras på den prognostiserade utvecklingen av driftnettot och på en bedömning av marknadens långsiktiga avkastningskrav. Driftnetton och restvärdet diskonteras till värdetidpunkten efter en kalkylränta som motsvarar marknadens krav på total avkastning med hänsyn till fastighetens karaktär och belägenhet etc Marknads- och objektsanalys MARKNADEN Fastighetsmarknaden har under senaste åren präglats av försiktighet men är ändock stark i förhållande till den ekonomiska tillväxten i samhället i stort. Generellt drabbas storstadsregionerna av större konjunktursvängningar än landsbygdskommunerna, medan de mindre orterna är mer känsliga för läget hos enstaka dominerande arbetsgivare. Räntorna har sedan 2008 hållits låga för att stimulera marknaden. En viss återhämtning har skett efter detta och den tidigare oron i Europa har nu börjat stilla sig och man kan skönja en viss tillväxt generellt. Däremot visar Tyskland och även Kina en svarare utveckling än väntat och det finns en oro för svaga ryska finanser och eventuella följdeffekter på deras handelspartners. Sjunkande oljepriser ger positiva effekter för alla länder som ej producerar olja, Kina börjar ha en mer normal tillväxttakt och Tyskland och Sverige är ändock relativt stabila länder i Euroområdet. En försiktighet i samband med belåningssituationer har också under de senaste åren inneburit högre krav på eget kapital i samband med förvärv och därmed ökat trögheten på marknaden. Denna trend har dock gått tillbaka under 2014 och det upplevs lättare att låna igen. En ökning kan också konstateras i antalet transaktioner som genomförs. De överlåtelser som sker har i storstadsregionerna skett till mycket låga avkastningskrav och huvudsakligen av köpare med eget kapital t ex pensionsfonder. Detta ger i sin tur utträngningseffekter så att även övriga delar av landet ökar i attraktion hos investerarna, då med högre krav på direktavkastning. Trenden på fastighetsmarknaden nu är att offentliga fastighetsägare säljer ut delar av sitt fastighetsbestånd i framförallt storstäderna för att kunna satsa på sina kärnverksamheter eller få till sig kapital för renovering eller nyproduktion. ORTEN Nordanstigs kommun ligger i norra delen av Hälsingland, mellan Hudiksvall och Sundsvall. Näringslivet domineras av vård och omsorg, tillverkning och utvinning, utbildning, byggverksamhet samt jordbruk, skogsbruk och fiske. Genom kommunen passerar E4 och Ostkustbanan. Kommunen har ca invånare och centralort är Bergsjö. Sida 3 (8)

5 I Hassela finns skidanläggningen Hassela Ski Resort som byggdes i början av 1980-talet. Anläggningen har kontinuerligt uppgraderats med fokus på vinterturism och barnfamiljer. Här finns 16 nedfarter och 8 liftar. I direkt anslutning till hotell och stugby finns belyst längdskidspår på 2,5 km. Därutöver finns längdskidspår på 4 och 8 km på toppen av berget. Andra aktiviteter i området är bland annat skoteråkning, ridning, fiske och bad. Hassela Ski Resort har boende i hotellrum samt i ett 60-tal stugor, som tillsammans omfattar ca 700 bäddar. Därutöver finns campingplats med ca 200 platser. Samtliga boenden har närhet till centrumanläggningen där det bland annat finns restaurang, lek- och spelrum, gym samt bad med spa och relax. Direktavkastningskravet för fastigheter liknande objektets bedöms till ca 9 %. OBJEKTET Värderingsobjektet utgörs av Bäverns stugby, fastigheten Nordanstig Hassela Kyrkby 4:53 belägen på Älvåsen 1-30 inom Hassela Ski Resort i Hassela, norra Hälsingland, med ca 6 mil till Sundsvall resp Hudiksvall. Tomtmarkens areal uppgår till m² och dess obebyggda delar utgörs av grusade kör- och parkeringsytor, gräsmatta och naturmark. Fastigheten är bebyggd med 15 fristående parhus från 1982 med totalt 30 lägenheter á 36 m²/st. Totalt finns således m² boarea. Lägenheterna är upplåtna med bostadsrätt och har en yteffektiv planlösning med 2 sovrum med våningssängar, kombinerat kök och vardagsrum samt wc med dusch. Totalt finns 4 +2 bäddar. Byggnaderna har normal byggnadsteknisk standard, dock har sättningsskada konstaterats för 1-2 parhus. Skadan kommer att åtgärdas under 2015 till en preliminär kostnad om ca kr/parhus (grovt uppskattat). Lägenheterna har varierande standard och skick, men håller generellt normal standard och halvmodernt skick. De 9 lägenheter som inte har renoverade wc/duschrum håller en lägre standard. Under skidsäsongen (ca veckor) hyrs lägenheterna ut via Hassela Ski Resort till en garanterad hyresintäkt om kr där bostadsrättsinnehavaren även är garanterad tre veckors egen vistelse. Utanför skidsäsongen är det upp till bostadsrättsinnehavaren att sköta eventuell egen uthyrning. Avgiften till bostadsrättsföreningen uppgår till kr/månad. 2. MARKNADSVÄRDEBEDÖMNING 2.1. Ortsprismetoden Ortsprismetoden innebär i sin mest renodlade form att fastigheter med likvärdiga egenskaper, som gått till försäljning, jämförs med värderingsobjektet. Den erlagda köpeskillingen kan jämföras direkt eller göras jämförbara genom att de sätts i relation till någon värdepåverkande faktor, oftast arean (kr/m²) eller taxeringsvärdet (K/T). Uppgifter om överlåtelser hämtas i första hand från lagfartsbanden. Uppgifter om sådana värdebestämmande faktorer som hyresavtal, finansieringsförhållanden mm saknas i ortsprismaterialet. För rena avkastningsfastighet blir en ortsprisanalys därmed osäker. Materialet kan dock ge en grov indikation på värdenivån och spridningen på den erlagda köpeskillingen. Sida 4 (8)

6 Under de senaste tre åren har det endast genomförts ett fåtal försäljningar av hyresfastigheter (typkod 3xx) i Nordanstigs kommun, se punkter i vidstående graf 1. Fyra av försäljningar återfinns i Hassela och avser två fastigheter som sålts vid två tillfällen, till nivån ca kr/m² Inga fastighetsförsäljningar av direkt jämförbara objekt har skett på orten. Graf 1 Försäljningar hyreshusfastigheter (typkod 3xx) 2012-april 2015 i Nordanstig. Källa UC Bostadsvärdering En viss ledning kan även fås från försålda småhus och bostadsrätter. Bostadsrättslägenheter i föreningen har under de senast åren sålts för ca kr inkl. möbler. Sedan en tid finns en lägenhet i föreningen till försäljning för kr. Lägenheten har orenoverad wc/dusch. I samband med att bostadsrättsföreningen bildades år 2006 såldes lägenheterna för ca kr. Det högre priset avsåg renoverade lägenheter. I försäljningarna ingick möbler. Ett antal försäljningar av småhus av varierande ålder, skick etc. har gjorts i Nordanstigs kommun under det senaste året. Fastighetspriserna varierar beroende på läge, skick etc mellan huvudsakligen ca kr/m² med medianen ca kr/m². I Hassela ligger småhuspriserna något lägre än genomsnittet för kommunen. Medianpriset ligger på knappt och genomsnittspriset på knappt kr för hus om ca 100 m². I förhållande till boarean varierar priserna huvudsakligen mellan ca kr/m² med medianen ca kr/m². Inom Hassela Ski Resort, området Kristiallen, ca från centrumanläggningen finns finns tomter till försäljning för kr inkl. vatten och avlopp. På tomten får byggnad om 70 m² uppföras. Totalt finns 10 tomter varav 2 är sålda. Antalet överlåtelser är alltför få för att indikera en tydlig nivå och är inte heller direkt jämförbara med värderingsobjektet. Med viss ledning av försålda objekt och i övrigt på erfarenhetsmässig grund görs en mycket grov bedömning att ett realistiskt pris/värde för värderingsobjektet som fastighet i sin helhet bör återfinnas i intervallet 5 8 mkr, vilket motsvarar ca kr/m² och ca kr/lägenhet. Sida 5 (8)

7 2.2. Avkastningsmetoden Avkastningsmetoden innebär en analys av de betalningsströmmar som fastighetsinnehavet förväntas ge upphov till under en viss kalkyltid. Ingående parametrar såsom hyror, drift- och underhållskostnader, fastighetsskatt m m åsätts med ledning av faktiska eller marknadsmässigt bedömda förhållanden. De årliga driftnettona och restvärdet diskonteras till värdetidpunkten efter en kalkylränta som motsvarar marknadens krav på total avkastning med hänsyn till fastighetens karaktär och belägenhet etc. KALKYLFÖRUTSÄTTNINGAR Inflation Inflationstakten antas till ca 1,0 % per år. Kalkylperiod Kalkylperioden är 5 år och avser tiden Hyresinbetalningar Samtliga lägenheter kalkyleras hyras ut till gäster från Hassela Ski Resorts skidanläggning, huvudsakligen under vintersäsongen (ca veckor). Denna typ av uthyrning är ej jämförbar per m² med hyresnivåer för bostadslägenheter i regionen. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till m² (30 lägenheter *36 m²) och omfattar ca 180 bäddar. Bostadsrättsinnehavare som har uthyrningsavtal med Hassela Ski Resort erhåller i dagsläget kr i garantihyra per vintersäsong. Bostadsrättsinnehavaren har även tillgång till tre egna veckor vinterveckor. För denna typ av uthyrning brukar ca 25 % av intäkterna behållas av uthyraren för administration, marknadsföring etc, vilket indikerar en total hyresintäkt per lägenhet om ca kr per år. Därtill kommer de tre egna veckorna om ca kr, således ca kr/lägenhet och i genomsnitt ca kr/vecka. För hela värderingsobjektet kalkyleras följaktligen en total årlig hyresintäkt för möblerade lägenheter och inkl. värme till ca 1,2 mkr, motsvarande ca kr/m², och ca kr/bädd. Hyresutvecklingen kalkyleras till 1,0 %, i takt med antagen inflation. Hyresrisk En generell hyresrisk om 3 % av hyresintäkterna kalkyleras. Drift- och underhållskostnader På erfarenhetsmässiga grunder kalkyleras drifts- och underhållskostnaden inkl värme till: DoU area kr/m² kr 2015 Lägenheter SUMMA, snitt Drift- och underhållskostnaderna antas öka med 1,0 % per år, i takt med inflationen. Sida 6 (8)

8 Underhållsbehov 1 2 parhus har sättningsskada som ska åtgärdas. Budgeterad kostnad enligt grov kostnadsbedömning uppgår till ca kr/parhus. För nio lägenheter med orenoverade wc/duschrum bedöms en renoveringskostnaden om ca kr/wc. För underhållsbehov enligt ovan avsätts kr år 1. I övrigt kalkyleras inte några investeringar utöver normalt underhållsbehov. Fastighetsskatt /fastighetsavgift Fastighetsavgift på småhus utgår med kr för varje bostadsbyggnad, eller 0,75 % av underlaget om det ger en lägre avgift. För objektet motsvarar detta ca kr på årsbasis. Fastighetavgiften ingår i kalkylerad drift- och underhållskostnad. Lånefinansiering Befintlig belåningssituation redovisas ej. Belåningen har ingen större inverkan på kalkylresultatet eftersom detta beräknas på driftnettona, däremot kan belåningsgraden påverka avkastningskravet på det totala kapitalet. För att även visa betalnetton i kalkylen har en belåning antagits med 3,2 mkr till 3,0 % ränta och därutöver 1,3 mkr till 5,0 % ränta. Amortering enligt 40-årig serieplan. Andelen lånat kapital utgör därmed ca 70 % av beräknat avkastningsvärde. Kalkylränta Kalkylräntan motsvarar marknadens krav på total avkastning och består av riskfri realränta, kompensation för förväntad inflation samt en riskpremie. Mot denna bakgrund har kalkylräntan valts till 10,0 % bestående av en bedömd långsiktig realränta 3,0 %, inflationskompensation 1,0 % och riskpremie 6,0 %. Restvärdesberäkning Restvärdet utgörs av fastighetens marknadsvärde vid kalkylperiodens slut och har bedömts utifrån ett prognostiserat driftnetto för året efter kalkylperioden och ett direktavkastningskrav på 9,0 %. BETALNINGS- OCH LÖNSAMHETSANALYS Betalnings- och lönsamhetsanalys redovisas under bilaga nr 1. Som framgår av denna har avkastningsvärdet beräknats till kr. Sida 7 (8)

9 2.3 Känslighetsanalys Utgående från resultatet i avkastningskalkylen görs en känslighetsanalys för att visa hur avkastningsvärdet påverkas då vissa indata förändras förutsatt alla övriga indata oförändrade. Känslighetsanalys har gjorts med avseende på hyresintäkternas utveckling, direktavkastningskrav år 5 samt kalkylränta. Om hyresutvecklingen förändras med 1 procentenhet per år förändras avkastningsvärdet med ca 7,9 % motsvarande ca kr. Om direktavkastningskravet för beräkning av restvärdet förändras med 1 procentenhet påverkas avkastningsvärdet med ca 8,8 % motsvarande ca kr Om kalkylräntan förändras med 1 procentenhet påverkas avkastningsvärdet med ca 4,2 % motsvarande ca kr. Om hyresintäkterna förändras med 10 procentenhet förändras avkastningsvärdet med ca 20 % motsvarande ca kr Värdebedömning Värdering med ledning av en osäker ortsprisjämförelse indikerar en värdenivå mellan 5 8 mkr. Värdebedömning enligt avkastningsmetoden ger ett avkastningsvärde på 6,5 mkr. 3. MARKNADSVÄRDE Mot bakgrund av ovanstående bedöms marknadsvärdet för fastigheten Nordanstig Hassela Kyrkby 4:53 per maj 2015 till: kronor Med beaktande av den osäkerhet som vidlåter all fastighetsvärdering uppskattas osäkerhetsintervallet till ± kronor. Sida 8 (8)

10 FASTIGHETSBESKRIVNING Bilaga 2 Läge Objektet är beläget på Älvåsen 1-30 i Hassela med ca 6 mil till Sundsvall resp Hudiksvall, i den norra delen av Hälsingland. Mark Tomtmarkens areal uppgår till m² och dess obebyggda delar utgörs av grusade köroch parkeringsytor, gräsmatta och naturmark. Planbestämmelser För området gäller byggnadsplan akt nr: 21-83:248, beslutad Övriga bestämmelser Nybyggnadsförbud akt nr: 21-GXIII:279, beslutad Servitut och gemensamhetsanläggningar Inga inskrivna servitut hittades. Andel i gemensamhetsanläggningen Nordanstig Hassela Kyrkby GA:1. Lantmäteriförrättning pågår avseende ny beräkning av andelar i gemensamhetsanläggningen. 15 friliggande parhus i ett plan Byggår 1982 Grundläggning krypgrund Stomme trä Fasader trä, visst målningsbehov Fönster 2-glas, visst målningsbehov Yttertak betong Uppvärmning direktverkande el Ventilation självdrag Anslutningar allmänt ledningsnät för el, vatten och avlopp Ytskikt Golv: plastmatta/laminat, klinker/plastmatta i wc/dusch Vägg: tapet/målade, plastmatta/kakel i wc/dusch Tak: trä/målat Planlösning I varje parhus finns 2 lägenheter om 36 m²/st. Lägenheterna rymmer 2 sovrum, kombinerat kök och vardagsrum samt wc med dusch. Totalt finns 4 +2 bäddar. Standard och skick: Byggnaderna har normal byggnadsteknisk standard, dock har sättningsskada konstaterats för 1-2 parhus. Skadan kommer att åtgärdas under 2015 till en preliminär kostnad om ca kr/parhus (grovt uppskattat). Lägenheterna har varierande standard och skick, men håller generellt normal standard och halvmodernt skick. De 9 lägenheter som inte har renoverade wc/duschrum håller en lägre standard. Övrigt: Till varje lägenhet finns altan vid entré eller mot baksidan. Förråd/skidbod vid entré till varje lägenhet. Area: Lägenheter area 30 st lägenheter á 36 m² SUMMA Bilaga 2 - sida 1 (1)

11 EKONOMISKA DATA Bilaga 3 Taxeringsvärde 2012 års taxeringsvärde uppgår till totalt kr varav mark kr och byggnad kr. Typkod 221 småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer. Pantbrev Fastigheten belastas av 5 st pantbrevsinteckningar om totalt kr. Hyresintäkter/årsavgifter Lägenheterna upplåts med bostadsrätt. Föreningens intäkter uppgår till: Intäkter area kr/m² kr 2013 Årsavgifter Övriga intäkter SUMMA I kalkylen har intäkterna bedömts på marknadsmässiga grunder. Hyresintäkter, bostadsrättsinnehavare Under skidsäsongen (ca veckor) kan lägenheterna hyras ut via Hassela Ski Resort till en garanterad hyresintäkt om kr där bostadsrättsinnehavaren även är garanterad tre veckors egen vistelse. I avtalet ingår rabattkort till bad mm på Hassela Ski Resort. Utanför skidsäsongen är det upp till bostadsrättsinnehavaren att sköta eventuell egen uthyrning. Drift- och underhållskostnader Uppgifter om följande gemensamma drift- och underhållskostnader har erhållits från bostadsrättsföreningens årsredovisning för 2013: Drift och underhåll area kr/m² kr 2013 Vatten Sophämtning Snöröjning/vägunderhåll Reparationer/underhåll Fastighetsskatt TV Revisionsarvoden 0 0 Styrelsearvoden Revisionstjänster Försäkring Övriga kostnader SUMMA I kalkylen har drift- och underhållskostnaderna bedömts på verkliga och erfarenhetsmässiga grunder. Driftskostnader, bostadsrättsinnehavare Månadsavgiften för lägenheterna uppgår till kr/månad och inkluderar driftskostnader såsom snöröjning, sophämtning mm. Därutöver betalar bostadsrättsinnehavaren för el (hushållsel och värme). Under vintersäsongen fördelas elen lika på alla lägenheter. En normal vinter ligger kostnaden för elen på ca kr/lägenhet. Resterande del av året betalar bostadsrättsinnehavaren sin egna verkliga elförbrukning. Bilaga 3 - sida 1 (1)

12 FOTON OCH KARTOR Bilaga 4 Exteriör Interiör Bilaga 4 - sida 1 (5)

13 Bilaga 4 - sida 2 (5)

14 Planringning, principiell illustration. Källa: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling (2012) Karta 1: Pistkarta Hassela, med principiell markering av värderingsobjektet. källa: Bilaga 4 - sida 3 (5)

15 Fastighetskarta. Källa: Lantmäteriet genom Infotrader Lägeskarta, översikt. Källa: Eniro Bilaga 4 - sida 4 (5)

16 Lägeskarta, Hassela. Källa: Eniro Flygfoto. Källa: Eniro Bilaga 4 - sida 5 (5)

17 FASTIGHETSUTDRAG Bilaga 5 FASTIGHET NORDANSTIG HASSELA KYRKBY 4:53 Fastighetsnyckel: Aktualitet FR: Län: 21, GÄVLEBORG Kommun: 32, NORDANSTIG Församling: 05, BERGSJÖ SOCKEN: HASSELA Lantmäteriförrättning pågår Ärende: Registrerat: URSPRUNG NORDANSTIG HASSELA KYRKBY 4:45 AREAL Totalareal: Varav land: Varav vatten: kvm kvm 0 kvm 1,2319 ha 1,2319 ha 0 ha KOORDINATER Punkttyp: N: E: Gå till: Central ÅTGÄRDER (RT90) (RT90) Datum: Akt: Fastighetsrättsliga Avstyckning :1403 ANDEL I GA Ev. andelstal inom parantes NORDANSTIG HASSELA KYRKBY GA:1 ADRESS Adress: Postnr: Postort: Kommundel: Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Harmånger Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Bilaga 4 - sida 6 (7)

18 Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela Älvåsen Hassela Hassela LANTMÄTERIKONTOR LANTMÄTERIET,S GÄVLE Kontorsbeteckning: XL25 Tel: PLANER SVARTBERGET Plan: Byggnadsplan Aktbeteckning: 21-83:248 Beslutsdatum: Hänv. ej reg. beslut: 21-80:112 Sök efter InfoPlan. Hänv. till beslut: Berörd kommun: NORDANSTIG ÖVRIGA BESTÄMMELSER 110 ANDRA STYCKET Plan: Nybyggnadsförbud Aktbeteckning: 21-GXIII:279 Beslutsdatum: Berörd kommun: NORDANSTIG RÄTTIGHETER Inga rättigheter hittades. INSKRIVNING ALLMÄNT Aktualitet: Senaste ändring för fastigheten: :00:00 Inskrivningskontor LANTMÄTERIET FASTIGHETSINSKRIVNING Kontorsbeteckning: XI NORRTÄLJE Tel: LAGFART Ägare: BRF BÄVERN I HASSELA c/o RALF TORGRIP STJÄRNHOVSVÄGEN 14A Bilaga 4 - sida 7 (7)

19 ÄLVSJÖ Dagboksnr: 06/20590 Inskrivningsdag: Beslut: Beviljad Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser hela fastigheten Andel: 1/1 Aktuellt namn hos Bolagsverket: Bostadsrättsföreningen Bävern i Hassela TIDIGARE ÄGARE Tid. ägare: HASSELA HOTELLFASTIGHET AB TANUMSTR GREBBESTAD Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser även annan fastighet Överlåten andel: 1/1 Anmärkning: Dagboksnr: 01/432 Beslut: Beviljad Anm.: Anmärkning Dagboksnr: 97/2895 Beslut: Beviljad Anm.: Namn HASSELA KYRKBY 4:53 AB c/o HAGENFELDT ADVOKATBYRÅ BOX STOCKHOLM Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser hela fastigheten Överlåten andel: 1/ NYA HASSELA SPORT OCH KONFERENSCENTER AB BOX STOCKHOLM Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser hela fastigheten Överlåten andel: 1/ SÖLVE PERSSON Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser även annan fastighet Bilaga 4 - sida 8 (7)

20 Överlåten andel: 1/ SPP ÖMSESIDIGT FÖRSÄKRINGSBOLAG KONCERNEKONOMI STOCKHOLM Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser även annan fastighet Överlåten andel: 1/ HUDIK INVEST AB BOX HUDIKSVALL Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser hela fastigheten Överlåten andel: 1/ BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄLVÅSEN STRANDV 47 H. WETZENSTEIN STOCKHOLM Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser även annan fastighet Överlåten andel: 1/ JAN WIKSKÄR BERNSTORP FALSTERBOVÄGEN VELLINGE Fång: Köp Köpeskilling fast egendom: SEK Avser även annan fastighet Överlåten andel: 1/ NYA HASSELA SPORT OCH KONFERENS AB c/o SWEDBANK, C STOCKHOLM Fång: Exekutiv försäljning Köpeskilling fast egendom: SEK Avser hela fastigheten Överlåten andel: 1/1 Bilaga 4 - sida 9 (7)

21 ÄLDRE FÖRHÅLLANDE Akt: I82/3887 Akt: I83/2442 Akt: I82/3888 Akt: I82/7601 Akt: I83/2443 Akt: I82/3889 Akt: I83/2444 Akt: L79/408 Akt: L84/2535 Akt: L90/395 Akt: I83/3438 Akt: L90/396 Akt: A93/11742 Akt: A94/4904 Akt: A94/1986 Akt: A94/4905 Akt: L91/5626 Akt: A94/4906 Akt: A94/5082 Akt: L94/5049 Akt: L97/2893 Akt: L97/2894 Akt: I90/1932 Akt: I90/1933 Akt: I90/1934 Akt: L97/3508 Akt: L01/432 Akt: L97/2895 Akt: L06/13017 Akt: I00/505 Akt: I00/503 Akt: I00/504 Akt: I06/24461 INTECKNINGAR Antal inteckningar: 5st Summa: Datapantbrev Företrädesordning 1 Inskr.dag: Dagboksnr: 83/2445 Belopp: SEK Datapantbrev Företrädesordning 2 Inskr.dag: Dagboksnr: 83/2446 Belopp: SEK Datapantbrev Företrädesordning 3 Inskr.dag: Dagboksnr: 83/2447A Belopp: SEK Händelse: Dagboksnr: 06/24096 Beslut: Beviljad Utbyte Skriftligt pantbrev Företrädesordning 4 Inskr.dag: Dagboksnr: 83/2447B Belopp: SEK Händelse: Dagboksnr: 06/24096 Beslut: Beviljad Utbyte Innehav: Dagboksnr: 06/24097 Beslut: Beviljad HASSELA HOTELLFASTIGHET AB C/O NORLANDIA FAST.AB AFFÄRSV TANUMSHEDE Skriftligt pantbrev Företrädesordning 5 Inskr.dag: Dagboksnr: 06/24098 Belopp: SEK Innehav: Dagboksnr: 06/24099 Beslut: Beviljad HASSELA HOTELL FASTIGH.AB C/O NORLANDIA FASTIGH.AB AFFÄRSV TANUMSHEDE Bilaga 4 - sida 10 (7)

22 INSKRIVNINGAR Inga inskrivningar hittades. ANTECKNING Inga anteckningar hittades. MER INFORMATION Det finns 15 byggnad/er på fastigheten. Sök efter InfoBygg. Du kan datavärdera småhus (villor/fritidshus). Värdera fastigheten. TAXERING Taxeringsenhet: (221 Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familj.) Taxeringsår: 2012 Taxeringsvärde i tkr: Tax.enhet avser: Hel registerfastighet Areal: Ägare: Bostadsrättsföreningen Bävern i Hassela c/o RALF TORGRIP STJÄRNHOVSVÄGEN 14A ÄLVSJÖ Juridisk form: Bostadsrättsföreningar Andel: 1/1 Värderingsenhet: Småhusbyggnad Tillhör tax.enhet: (221 Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familj.) Skatteverkets id: Tax.värde i tkr: Riktvärdeområde: Boyta i kvm: 75 Tot. värdegr. yta i kvm: 75 Summa standardpoäng: 23 Typ av bebyggelse: Kedjehus Fastighetsrättsliga förh.: Avstyckningsbar Värdeår: 1982 Under byggnad: Nej Placerad på värdeenhet: (Skatteverkets id) Värderingsenhet: Småhusmark Tillhör tax.enhet: (221 Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familj.) Skatteverkets id: Tax.värde i tkr: 405 Areal i kvm: 821 Typ av bebyggelse: Kedjehus Fastighetsrättsliga förh.: Avstyckningsbar Bilaga 4 - sida 11 (7)

23 Belägenhet: Ej strand (eller strandnära mer än 150m) VA: Kommunalt vatten året om, Kommunalt avlopp Källa: Lantmäteriet, Skatteverket och InfoTrader Informationen sökt: Bilaga 4 - sida 12 (7)

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:47 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (6) Värderingsobjekt:

Läs mer

HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG

HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG VÄRDEUTLÅTANDE avseende HSB BRF ÖRNTORP GRÄNGESBERG Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (4)

Läs mer

VILHELMINA MARSLIDEN 1:141

VILHELMINA MARSLIDEN 1:141 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende den obebyggda fastigheten VILHELMINA MARSLIDEN 1:141 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

BRF Forsbackahus nr 1

BRF Forsbackahus nr 1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF Forsbackahus nr 1 Bostadsrättslägenhet nr 203664001 0025 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6

ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÖRNSKÖLDSVIK ÖSTERGÄRDAL 8:6 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF HARMONI. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 29

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF HARMONI. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 29 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF HARMONI Bostadsrättslägenhet nr 29 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14

HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL GÅRDSFJÄRD 4:14 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten ÅRE MYCKELGÅRD 7:4 SOCITETSHUSET Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Värderingsobjekt:

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OCKELBO VI 1:255. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OCKELBO VI 1:255. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO VI 1:255 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

BOLLNÄS KOLDEMO 10:29

BOLLNÄS KOLDEMO 10:29 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten BOLLNÄS KOLDEMO 10:29 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE SÄTER ARVET 3. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE SÄTER ARVET 3. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SÄTER ARVET 3 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26. avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL ANUNDGÅRD 3:26 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 VÄRDEUTLÅTANDE sida 1 (7) Värderingsobjekt:

Läs mer

NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26

NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG BERGSJÖ KYRKBY 2:26 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende BRF KATTEN. Bostadsrättslägenhet nr

VÄRDEUTLÅTANDE. avseende BRF KATTEN. Bostadsrättslägenhet nr VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KATTEN Bostadsrättslägenhet nr 09204.000.2301 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 34:19 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF GRÖNKULLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 4

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF GRÖNKULLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 4 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF GRÖNKULLAN Bostadsrättslägenhet nr 4 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND

BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KOLTRASTEN I HÄRNÖSAND Bostadsrättslägenhet nr 24 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF KREMLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 170

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF KREMLAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 170 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF KREMLAN Bostadsrättslägenhet nr 170 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24

SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SOLLEFTEÅ JUNSELE-KRÅNGE 26:24 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE VÄNNÄS TORPET 12. avseende fastigheten

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE VÄNNÄS TORPET 12. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten VÄNNÄS TORPET 12 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF BOSVEDJAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 266

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE BRF BOSVEDJAN. avseende. Bostadsrättslägenhet nr 266 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF BOSVEDJAN Bostadsrättslägenhet nr 266 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

BRF RÅGEN I SUNDSVALL

BRF RÅGEN I SUNDSVALL VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende BRF RÅGEN I SUNDSVALL Bostadsrättslägenhet nr 403 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

RB BRF GÄVLEHUS NR 14

RB BRF GÄVLEHUS NR 14 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende RB BRF GÄVLEHUS NR 14 Bostadsrättslägenhet nr 47 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SANDVIKEN PELIKANEN 8

SANDVIKEN PELIKANEN 8 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SANDVIKEN PELIKANEN 8 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30

HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND VÄSTBY 5:30 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten STORUMAN LAXNÄS 4:5 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten ÄLVKARLEBY VÄSTANÅN 12:76 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SKELLEFTEÅ, BRF TORPET

SKELLEFTEÅ, BRF TORPET VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende SKELLEFTEÅ, BRF TORPET Bostadsrättslägenhet nr 198 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten UMEÅ LAMMET 3 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26

HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND RÖDLUVAN 26 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten MORA NORET 129:1. VärderingsInstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten MORA NORET 129:1. VärderingsInstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten MORA NORET 129:1 VärderingsInstitutet Norra AB Tel 060-101650, 0650-99500, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28

OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO ÅBYGGEBY 8:28 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE GÄVLE SÄTRA 17:10. Avseende tomträtten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE GÄVLE SÄTRA 17:10. Avseende tomträtten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende tomträtten GÄVLE SÄTRA 17:10 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HSB:s Brf Alen i Boden

HSB:s Brf Alen i Boden VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende HSB:s Brf Alen i Boden Bostadsrättslägenhet nr 52-2813-4-18 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1

ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÖRNSKÖLDSVIK BJÖRNA 13:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HEDEMORA MYRAN 21. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HEDEMORA MYRAN 21. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HEDEMORA MYRAN 21 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

NORDANSTIG NORDANBRO 4:28

NORDANSTIG NORDANBRO 4:28 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten NORDANSTIG NORDANBRO 4:28 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten STRÖMSUND HAMMERDAL 3:5 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Värderingsobjekt:

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet GÄVLE NORR 9:1. Avseende fastigheten

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet GÄVLE NORR 9:1. Avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende fastigheten GÄVLE NORR 9:1 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , ,

VÄRDEUTLÅTANDE. VärderingsInstitutet OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1. Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OVANÅKER SUNNANÅKER 8:1 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten

OBJEKTBESKRIVNING. VärderingsInstitutet BRÄCKE BRÄCKE 5:7. avseende fastigheten VärderingsInstitutet OBJEKTBESKRIVNING avseende fastigheten BRÄCKE BRÄCKE 5:7 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB www.fastighetsvarde.se Tel 0650/99500, 060/101650 OBJEKTBESKRIVNING Objekt: Fastigheten

Läs mer

OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5

OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OCKELBO NORRA SÖRBO 2:5 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16

SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL NORRBÖLE 1:16 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

FASTIGHET ÖREBRO ULLAVI 5:13. TIDIGARE BETECKNING T-KIL ULLAVI ELLER KULLBY 5 13 Registrerat: Akt: /55 T-KIL ULLAVI KULLBY 5 13

FASTIGHET ÖREBRO ULLAVI 5:13. TIDIGARE BETECKNING T-KIL ULLAVI ELLER KULLBY 5 13 Registrerat: Akt: /55 T-KIL ULLAVI KULLBY 5 13 FASTIGHET ÖREBRO ULLAVI 5:13 Fastighetsnyckel: 180043639 Aktualitet FR: 2012-04-02 Län: 18, ÖREBRO Kommun: 80, ÖREBRO Distrikt: 211044, KIL Församling (2015 12 31): 13, Axberg TIDIGARE BETECKNING T-KIL

Läs mer

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 11:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39

SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SKELLEFTEÅ BERGHEM 2:39 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2

SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL NEDANSJÖ 17:2 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

OVANÅKER ALFTA KYRKBY

OVANÅKER ALFTA KYRKBY VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten OVANÅKER ALFTA KYRKBY 20:27 Värderingsinstitutet Södra Norrland AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

LJUSDAL TANDSJÖ 1:12

LJUSDAL TANDSJÖ 1:12 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten LJUSDAL TANDSJÖ 1:12 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

RIKSBYGGENS BRF MYRAN

RIKSBYGGENS BRF MYRAN VÄRDEUTLÅTANDE avseende RIKSBYGGENS BRF MYRAN Bostadsrättslägenhet nr 12034.000.0092 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE TIMRÅ RIGSTA 13:1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE TIMRÅ RIGSTA 13:1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten TIMRÅ RIGSTA 13:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Fastighetsinfo FASTIGHET TYRESÖ BREVIK 1:362

Fastighetsinfo FASTIGHET TYRESÖ BREVIK 1:362 Fastighetsinfo FASTIGHET TYRESÖ BREVIK 1:362 Aktualitet FR: 2015-10-13 Objektid: Nyckel (fnr): 010422700 909a6a46-a2bf-90ec-e040-ed8f66444c3f Län: Kommun: Distrikt: 01, STOCKHOLM 38, TYRESÖ 212078, TYRESÖ

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE ÅNGE ÅNGE 64:5. avseende fastigheten

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE ÅNGE ÅNGE 64:5. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten ÅNGE ÅNGE 64:5 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16

SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheterna SUNDSVALL SVALA 2:15 OCH 2:16 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43

Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43 Presentation av Fastigheterna Falkenberg Holmen 1:42-1:43 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Hallvägen 3 A-B Källsjö Falkenberg

Läs mer

RIKSBYGGENS BRF MYRAN

RIKSBYGGENS BRF MYRAN VÄRDEUTLÅTANDE avseende RIKSBYGGENS BRF MYRAN Bostadsrättslägenhet nr 212034001-0008 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2

MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten MALUNG-SÄLEN ÖSTRA UTSJÖ 37:2 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16

Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16 Enkel presentation av Fastigheten Varberg Gödeby 6:16 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Gödeby 31-34 Gödeby Varberg För mer information,

Läs mer

SUNDSVALL TOMMING 4:1

SUNDSVALL TOMMING 4:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL TOMMING 4:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten LUDVIKA SLIPAREN 11 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33

LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheterna LJUSDAL LILLBYN 1:21 & 1:33 (samtaxerade småhusenheter, bebyggda) PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904

Läs mer

Fastigheterna Halmstad Sten 1:51-1:54. Sennans Ängväg A-B Sennan Halmstad. För mer information, kontakta: Anders Carlsson

Fastigheterna Halmstad Sten 1:51-1:54. Sennans Ängväg A-B Sennan Halmstad.   För mer information, kontakta: Anders Carlsson Presentation av Fastigheterna Halmstad Sten 1:51-1:54 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Sennans Ängväg 11-17 A-B Sennan Halmstad

Läs mer

VÄRDEUTLÅTANDE. Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt

VÄRDEUTLÅTANDE. Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt F-253-19-14 VÄRDEUTLÅTANDE Fastigheten Karlsborg Vätternvyn 2 Småhustomt 2019-02-18 V19015 VÄRDERINGSBYRÅN Org nr: 556720-5678 Styrelsens säte: Kalmar Tel BE 070-51 121 93 2(3) Karlsborg Vätternvyn 2 Vnr

Läs mer

HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25

HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL VÄLSTA 3:25 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SUNDSVALL GRÄFTE 3:78

SUNDSVALL GRÄFTE 3:78 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SUNDSVALL GRÄFTE 3:78 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se norra@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39

SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten SKELLEFTEÅ FORSHEDEN 1:39 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9

KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten KRAMFORS STYRNÄS-FRÖK 2:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21

Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21 Presenattion av Fastigheten Falkenberg Kärreberg 3:21 1 (1) Brogatan 12 Vessigebro Falkenberg Anders Carlsson Varberg & Falkenbergs Fastighetsbyrå AB Tel: 0340-84260 : 0346-84200 BESKRIVNING sammandrag

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten GÄVLE UTVALNÄS 7:10 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1

HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HUDIKSVALL VÄSTERSTRÅSJÖ 23:1 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se

Läs mer

Kil Södra Grimstad - Utredning om vatten inom förslag till detaljplan för Södra Grimstad.

Kil Södra Grimstad - Utredning om vatten inom förslag till detaljplan för Södra Grimstad. PM 2017-01-25 Kil Södra Grimstad - Utredning om vatten inom förslag till detaljplan för Södra Grimstad. 1. Inledning och bakgrund Under pågående arbete med framtagande av detaljplan för Södra Grimstad

Läs mer

STORUMAN GUNNARN 4:5

STORUMAN GUNNARN 4:5 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten STORUMAN GUNNARN 4:5 Properate Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.properate.se info@properate.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9

RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9 VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten RÄTTVIK NEDRE GÄRDSJÖ 25:9 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ

SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE Avseende fastigheten SOLLEFTEÅ ÖSTERGRANSJÖ 10:1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se

Läs mer

Metria FastighetSök - Höör Sätofta 5:16 Fastighet Beteckning Höör Sätofta 5:16 Nyckel: Distrikt Höör Socken: Höör Adress Adress Fädriftsväge

Metria FastighetSök - Höör Sätofta 5:16 Fastighet Beteckning Höör Sätofta 5:16 Nyckel: Distrikt Höör Socken: Höör Adress Adress Fädriftsväge Metria FastighetSök - Höör Sätofta 5:16 Fastighet Beteckning Höör Sätofta 5:16 Nyckel: 120282710 Distrikt Höör Socken: Höör Adress Adress Fädriftsvägen 258 243 94 Höör Läge, karta Senaste ändringen i allmänna

Läs mer

Bertwig MARKNADS VÄRDERING. D Mindre gott. advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il. \ 62145 Visby

Bertwig MARKNADS VÄRDERING. D Mindre gott. advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il. \ 62145 Visby FA STIG H ETS FORM ED LING MARKNADS VÄRDERING advokat Bengt Loquist il \. Strelowgatan Il 1/ \ 62145 Visby Stjarnby 1 Objekt Objekttyp Fastigheten Bro Tors 1:4 i Väskinde församling Bro Tors 130a, 621

Läs mer

HÄRNÖSAND ALEN 7. VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten

HÄRNÖSAND ALEN 7. VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE. avseende fastigheten VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND ALEN 7 PROPERATE Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande

Kortfattat värdeutlåtande Kortfattat värdeutlåtande Lavetten 38, Foto från maj 2016 Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Fastighetstyp Värderingsobjekt Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets

Läs mer

Senaste ändringen i allmänna delen Aktualitetsdatum i inskrivningsdelen Församling Socken: Torslanda

Senaste ändringen i allmänna delen Aktualitetsdatum i inskrivningsdelen Församling Socken: Torslanda Fastighet Beteckning Göteborg Tumlehed 2:208 Nyckel: 140078838 Senaste ändringen i allmänna delen 1997-10-15 Senaste ändringen i inskrivningsdelen 2011-08-24 13:00 Aktualitetsdatum i inskrivningsdelen

Läs mer

Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10

Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10 Enkel presentation av Fastigheten Falkenberg Stafsinge 3:10 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Stafsinge 502 Stafsinge Falkenberg

Läs mer

Värdering och beskrivning Lgh nr Brf Södra Skogen Karlsborgs kommun

Värdering och beskrivning Lgh nr Brf Södra Skogen Karlsborgs kommun F-1400-19-14 Värdering och beskrivning Lgh nr 1-1-012 Brf Södra Skogen Karlsborgs kommun 2019-07-03 V19054 VÄRDERINGSBYRÅN Org nr: 556720-5678 Styrelsens säte: Kalmar Tel BE 070-51 121 93 2(4) Brf S Skogen

Läs mer

Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147

Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147 Fastighetsbeskrivning Fastigheten Sävsjö Gästgivaregården 1:147 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Generell Fastighetsinformation 2. Konstruktion fastigheten 3. Standard och skick 4. Foton 5. Karta 6. FDS utdrag

Läs mer

Fastigheten Falkenberg Betongen 17. Cementvägen 4 Smedjeholmen. Falkenberg. För mer information, kontakta: Anders Carlsson

Fastigheten Falkenberg Betongen 17. Cementvägen 4 Smedjeholmen. Falkenberg. För mer information, kontakta: Anders Carlsson Presentation av Fastigheten Falkenberg Betongen 17 Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt -Svensk FastighetsData AB Cementvägen 4 Smedjeholmen Falkenberg

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering)

Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering) Kortfattat värdeutlåtande (Förhandsvärdering) Trävaran 12, Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets marknadsvärde och att utgöra

Läs mer

Värdering och beskrivning Lgh nr RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun

Värdering och beskrivning Lgh nr RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun F-74-19-06 Värdering och beskrivning Lgh nr 215010001-0056 RB Brf Jönköpingshus nr 10 i Jönköping Jönköpings kommun 2019-02-07 V19003 VÄRDERINGSBYRÅN Org nr: 556720-5678 Styrelsens säte: Kalmar Tel BE

Läs mer

Objektbeskrivning. Friliggande Villa, Veddige Tärnvägen 6. genom samhällsutvecklingskontoret. Kontakt: Karin Andersson Leif Andersson

Objektbeskrivning. Friliggande Villa, Veddige Tärnvägen 6. genom samhällsutvecklingskontoret. Kontakt: Karin Andersson Leif Andersson Objektbeskrivning Trädgårdssida med uterum Friliggande Villa, Veddige Tärnvägen 6 Säljare: Varbergs kommun, genom samhällsutvecklingskontoret Kontakt: Karin Andersson Leif Andersson Markförvaltare Markförvaltare

Läs mer

Presentation av Fastigheten Varberg Hjulet 4

Presentation av Fastigheten Varberg Hjulet 4 Presentation av Fastigheten Varberg Hjulet 4 Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt -Svensk FastighetsData AB Hammervägen 5 Stormhall Varberg För mer information,

Läs mer

KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM

KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM KNIVSTA - INDUSTRIFASTIGHET MED TVÅ UTHYRDA BYGGNADER OM TOTALT 1 200 KVM Fastighet Fastigheten Knivsta Gredelby 1:32 Adress Hyvelgatan 39, 741 71 Knivsta. Belägen i Knivsta kommun och Knivsta församling.

Läs mer

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT

Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT Offerdal Landön 8:2 FÖRSÄLJNINGSPROSPEKT MAJ 2010 BUDGIVNING Öppen budgivning vid försäljning av fastigheten Offerdal Landön 8:2 De intressenter som inkommit med skriftligt anbud på lägst 975 000:-, senast

Läs mer

Kortfattat värdeutlåtande

Kortfattat värdeutlåtande Kortfattat värdeutlåtande Trävaran 3, Uppdragsgivare Syfte Förutsättningar Fastighetstyp Värderingsobjekt Malmöhus Invest AB genom Mattias Bertilsson. Att bedöma värderingsobjektets marknadsvärde och att

Läs mer

Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3

Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3 Presentation av Fastigheten Falkenberg Chauffören 3 1 (1) Bromsvägen 4 Falkenberg Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt -Svensk FastighetsData AB För mer

Läs mer

Presenattion av Fastigheten Varberg Uttern 8

Presenattion av Fastigheten Varberg Uttern 8 Presenattion av Fastigheten Varberg Uttern 8 Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Göteborgsvägen 9 Centrum Varberg För mer information,

Läs mer

Fastigheten Kungsbacka Frillesås-Rya 1:239. Rya Industriväg 25 Rya Industriområde Kungsbacka.

Fastigheten Kungsbacka Frillesås-Rya 1:239. Rya Industriväg 25 Rya Industriområde Kungsbacka. Presentation av Fastigheten Kungsbacka Frillesås-Rya 1:239 1 (1) Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem AB Rya Industriväg 25 Rya Industriområde

Läs mer

Brf Västra Torp 199. Ekonomisk Plan

Brf Västra Torp 199. Ekonomisk Plan Brf Västra Torp 199 Ekonomisk Plan Ekonomisk plan Denna ekonomiska plan har upprättats med följande huvudrubriker: 1. Allmänna förutsättningar 2. Beskrivning av fastigheten 3. Kostnader för föreningens

Läs mer

Metria FastighetSök - Bromölla Solrosen 6 Fastighet Beteckning Bromölla Solrosen 6 Nyckel: Distrikt Ivetofta Adress Adress Ågatan (49) Mella

Metria FastighetSök - Bromölla Solrosen 6 Fastighet Beteckning Bromölla Solrosen 6 Nyckel: Distrikt Ivetofta Adress Adress Ågatan (49) Mella Metria FastighetSök - Bromölla Solrosen 6 Fastighet Beteckning Bromölla Solrosen 6 Nyckel: 120529770 Distrikt Ivetofta Adress Adress Ågatan (49) Mellangatan 1 295 32 Bromölla Läge, karta Senaste ändringen

Läs mer

Värdeutlåtande. avseende markvärdet för. Skarpnäs 6:2. Nacka kommun

Värdeutlåtande. avseende markvärdet för. Skarpnäs 6:2. Nacka kommun Värdeutlåtande avseende markvärdet för Skarpnäs 6:2 2013-06-28 Skarpnäs 6:2 2(5) UPPDRAG Uppdragsgivare Syfte Värdetidpunkt Underlag genom Ulrika Almqvist. Syftet med uppdraget är att bedöma det marknadsvärde

Läs mer

Bertwig MARKNADSVÄRDERING. do advokat Bengt Loquist. Fastigheten Gotland Klinte Valle 1:116 Barlastvägen 5, Klintehamn

Bertwig MARKNADSVÄRDERING. do advokat Bengt Loquist. Fastigheten Gotland Klinte Valle 1:116 Barlastvägen 5, Klintehamn Bertwig FASTIGHETSFÖRMEDLING MARKNADSVÄRDERING Uppdragsgivare advokat Bengt Loquist Strelowgatan 11 621 45 Visby Agare: dödsboet efter Morgan Modigh do advokat Bengt Loquist Objekt Bostadstyp Byggnadstyp

Läs mer

Fastigheten Falkenberg Motorn 16. Sanddynevägen 42 Smedjeholmens industriområde. För mer information, kontakta: Anders Carlsson

Fastigheten Falkenberg Motorn 16. Sanddynevägen 42 Smedjeholmens industriområde. För mer information, kontakta: Anders Carlsson Presentation av Fastigheten Falkenberg Motorn 16 Sanddynevägen 42 Smedjeholmens industriområde Copyright Detta dokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt Vitec Mäklarsystem

Läs mer

Beskrivning över Fastigheten Falkenberg Rörläggaren 2

Beskrivning över Fastigheten Falkenberg Rörläggaren 2 Beskrivning över Fastigheten Falkenberg Rörläggaren 2 Kvekatorpsvägen 23/Tångvägen 1 Copyright Dettadokument är till idé, text & layoutskyddat enligt lagen om upphovsrätt -Svensk FastighetsData AB För

Läs mer

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HÄRNÖSAND DUVAN 1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , ,

VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE HÄRNÖSAND DUVAN 1. avseende fastigheten. Värderingsinstitutet Norra AB Tel , , VärderingsInstitutet VÄRDEUTLÅTANDE avseende fastigheten HÄRNÖSAND DUVAN 1 Värderingsinstitutet Norra AB Tel 0650-99500, 060-101650, 026-102904 www.fastighetsvarde.se info@fastighetsvarde.se VÄRDEUTLÅTANDE

Läs mer