... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen."

Transkript

1 Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika svårighetsgrader) Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Klassen inleds med uppvärmning för att därefter övergå i stretchövningar för hela kroppen. Back to the sixties! Passet för dig som vill träna till toner som tar dig tillbaka till 60-talet. Ett pass där du kan svänga loss i enkla men roliga rörelser. Inga hopp förekommer i denna klass. Kondition varvas med styrketräning och rörlighetsträning. Denna träningsform stärker bålmuskulaturen och förbättrar därmed din kroppshållning. Ett pass för dig som sitter mycket på jobbet då det syftar till att förebygga belastningsskador. Ett styrkepass med inslag av konditionsträning. Du tränar med maskiner, hantlar, gummiband, pilatesbollar eller med kroppen beroende på vilka träningsredskap som finns i lokalen. Klassen har ett stations- och intervallupplägg. Funktionell styrketräning Klassen för dig som vill styrketräna på ett funktionellt sätt. Vi fokuserar på att arbeta med en bra kroppshållning genom att involvera flera muskelgrupper samtidigt i samma styrkeövning. FYS Pump Styrkeinstruktion Ett träningspass med enkla övningar men tuff konditionsträning. Vi arbetar både med och utan redskap. Denna träningsform förbättrar deltagarnas kondition, styrka, koordination och balans. Ett styrketräningspass där du tränar med skivstänger och fria vikter. Du kan anpassa vikterna efter din egen förmåga. För dig som tycker om att träna i gym men behöver lite hjälp att komma igång eller ny inspiration beträffande hur du ska lägga upp ett effektivt personligt träningsprogram. Kan anordnas personligt eller i grupp.

2 Aerobics Discodans/aerobics Ett konditionspass med stegkombinationer som successivt byggs upp och utvecklas. Passet inleds med uppvärmning och avslutas med stretch. (Passet finns i olika svårighetsgrader) En klass för dig som vill ta ut svängarna. Låt Kayo ta dig med på en timmes härlig discodans. Om du tycker att vanlig aerobics är lite för komplicerat så kommer den här klassen passa dig perfekt. Salsaaerobics Afro Powerdance Step Yoga Fitnessyoga Helaträning Pilates En salsainspirerad aerobicsklass med dansrörelser, härliga rytmer och latinomusik. Afroklassen är en blandning av olika afrikanska dansstilar med enkla rörelser och mycket energi och glädje. släpp taget, slappna av och dansa med hela ditt register. Låt dansen bli din fysiska träning där smidighet, styrka och kondition tränas samtidigt som du fyller på med mental energi. Deltagarna dansar till fem olika rytmer som innebär olika möjligheter och rörelseuttryck för kroppen. Alltifrån mjukt och stillsamt till kraftfullt och livligt. Genom denna klass tränar du främst upp din kondition och koordination. Du övar roliga stegkombinationer på en stepupbräda. (Passet finns i olika svårighetsgrader) Passet finns i många olika former. Yoga är en träningsmetod som är flera tusen år gammal. Du tränar såväl fysisk som mental balans. Genom att samordna andning och rörelse väcks livsenergin vilken renar och stärker kropp och själ. Träningen syresätter blodet, ökar cirkulationen i kroppen och hjärnan vilket leder till en klarare tanke och en ökad kreativitet. Passet är upplagt enligt Blossomkonceptet. Grundtanken är att du som deltagare ska kunna ta del av en lättare form av yoga som tränar upp din smidighet och hjälper dig att hitta en bra kroppshållning. Ett träningspass för hela kroppen där du på ett enkelt sätt lär dig att ta hjälp av andningen när du tränar. Du arbetar med en muskelgrupp i taget och rör dig i ett harmoniskt tempo som ger dig tid att tänka på hållning och andning. Klassen utgör en unik kombination av övningar som ger en vackrare och mer vältränad kropp. Övningarna utförs i en bestämd ordning. Pilates handlar om positivt tänkande, vitalitet, balans samt om att uppnå en känsla av välbefinnande.

3 Zenergy Meditation Qigong Självförsvar/Kickbox Box Vattenträning Spinning Inspirationsdans Kurser och kåserier Snabba, dynamiska rörelser blandas i denna klass med lugna moment där dynamiken och lugnet bidrar till att ladda kroppen med energi. Andningen är en viktig del i övningarna. En kombination av det hetsiga i karaten och det lugna i zenmeditation. Genom denna klass lär du dig att kombinera koncentration och avspänning. Det finns olika former av meditation där det gemensamma elementet är att vila huvudet från tankar genom att stilla sitt sinne. Du kan sitta på en stol, på golvet, stå upp eller ligga ner. Inga träningskläder behövs för detta pass. Passet inleds med att träna mjuka långsamma rörelser som involverar hela kroppen, från nacke till fotled. Därefter följer mer sammansatta övningar för koordination och balans. Den fysiska och mentala träningen får samverka med varandra. Detta hjälper dig att släppa in Qi/Livsenergi. En klass med som hämtar inspiration från kampsport och boxning. Du lär dig olika tekniker för ett bra självförsvar. Samtidigt tränar du upp din styrka, smidighet och koordination. En styrke- och konditionsklass där deltagarna tränar lätta boxningsövningar i par. Träning i bassäng med eller utan redskap. På detta pass kan du anpassa tempo och motstånd efter din egen förmåga. Fördelarna med passet är att vattnets flytkraft ger stöd åt leder, ökar smidighet, rörlighet styrka och kondition. Passet för dig som vill konditionsträna och gillar att cykla. Du tränar på stationär cykel och låter dig inspireras av härlig musik och inspireras och vägledas av instruktören. Du tränar helt efter egen förmåga och belastningen bestämmer du själv. Vi erbjuder kvällskurser i all typ av pardans. Ett upplägg för dig som skulle vilja pröva på och lära dig grunderna i olika dansstilar för att sedan kanske pröva dina färdigheter på Nalen eller den privata festen! Syftet med våra kurser och kåserier är att motivera människor till att leva ett harmoniskt liv med tid för sig själva, andra och med en medvetenhet om hur vår miljöhantering i slutändan hänger samman med hur vi mår. Hur den mat vi stoppar i oss har hanterats är avgörande för hur våra celler och vår kropp som helhet mår. Träning för kropp och tanke är även pusselbitar som vi samtalar om för att få förståelse för hur vi kan vitalisera vår vardag. Vi tror att samtal och information om

4 dessa områden är nödvändigt för att motivera oss till att leva ett harmoniskt liv. Kostrådgivning Hälsocoaching Det kan vara svårt att separera resultatet från en god kost från effekter av stress och våra tankar. Dessa tre faktorer samverkar och påverkar våra kroppar. I kostrådgivningssammanhang fokuserar vi dock främst på hur bra mat vitaliserar våra kroppar och får oss att känna oss pigga och harmoniska. Du får hjälp med att bygga upp vettiga och balanserade kostprogram som kan kombineras med träningstips för kropp och tanke. Vad som lägger grunden för en god hälsa anser vi handlar om att förstå samspelet mellan kroppen, tanken och vad vi äter. Kroppen är uppbyggd av celler. Varje sekund bildas en miljon nya celler i kroppen. Bra mat och bra tankar påverkar våra celler och får oss att känna oss pigga och harmoniska. Ytterligare en pusselbit för att leva ett hälsosamt liv är att med jämna mellanrum röra på oss. Det är aldrig försent att påverka ditt liv i en positiv riktning. Vi hjälper dig med hälsoråd och hälsoprogram uppdelade i kost, tanke och kropp men som tillsammans lägger grunden för ett harmoniskt liv. Personlig träning Massage Terrängträning Personlig träning är till för att få hjälp med att hitta en träningsform som passar just dig och din målsättning med träning. Vi bygger tillsammans upp ett träningsprogram som utifrån dina förutsättningar är rimligt, lätt att utveckla och roligt förstås! Det går även att få personlig träning i en mindre grupp där fördelen är att ni kan hjälpa till att peppa varandra! För dig som vill stressa av och mjuka upp kroppens muskler erbjuder vi klassisk massage och energimassage. Den kortaste behandlingen är 20 minuter och den längsta 1 timme. I din hud finns förstadiet till solvitaminen D. När du är utomhus och kommer i kontakt med dagsljus hjälper ljuset dig att bygga upp ett viktigt lager av D-vitamin. Vitaminen är viktig för kroppens kalcium och fosforupptag, för benbildning och tänder. Dagsljuset hjälper även till att hålla balansen mellan pigghormonet kortisol och sömnhormonet melatonin. Träningsformen för dig som vill inspireras av naturen och få en vitamininjektion på köpet. Vi tar en promenad/joggingrunda eller kombinerar styrke- och konditionsträning.

5 Konsultation Vi kan även utbilda/fortbilda era egna hälsocoacher och hjälpa dem att få en helhetsbild beträffande mental- och fysisk träning. Show till festen Vill ni ha hjälp med showen som höjer stämningen på firma/personalfesten? Välj mellan våra två teman Studio 54 och Wild West. Vi står för musik och en enkel men rolig koreografi till båda teman och ni för den härliga showen. I Studio 54-temat är det klassiska 70-tals-moves á la John Travolta som utgör koreografin och i Wild West är det boots och roliga squaredance-steg som gäller.

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13 Den här foldern är till för dig som är anställd i Falköpings kommun. Vi vill ge dig inspiration till aktiv friskvård och bättre hälsa. Basprogrammen är helt kostnadsfria och vi hoppas att du ska hitta

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 5 Mat, fysisk aktivitet och beteendeförändring

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233

Läs mer

Träning för kropp och själ

Träning för kropp och själ Yoga Träning för kropp och själ Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet har vi ett brett utbud av yogaklasser med stor

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront!

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! FREDAG 29 april Hotellets ordinarie klasser som alla som landar på fredagen kan vara med på. M-magasins representanter

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto gruppträning Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto UTbILdnInG I RöRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Vi ser oss gärna som en folkrörelse inom friskvården

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2018 DELTAGANDE AKTÖRER Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233 46 983 32 Malmberget www.laponiafyscenter.se Motionsgymnasterna

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Lindesberg - Storå 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning...

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

En träningsform på väg tillbaka

En träningsform på väg tillbaka Spinning En träningsform på väg tillbaka När spinningen slog igenom för snart 20 år sedan blev konditionscykling i grupp snabbt det självklara valet för många träningsentusiaster. Och det är inte så svårt

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Ridning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi Majorsgatan 20 tel. 070-319 81 84 983 36 Malmberget happa78@hotmail.com Laponia

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar:

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar: Summer Camp 2012 Afrodans (22): Passbeskrivningar: Följ med på en resa genom den afrikanska kontinenten! Skönt barfotapass med enkel koreografi & grundade rörelser till afrikanska rytmer. Mycket träning

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2019 DELTAGANDE AKTÖRER Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233 46 983 32 Malmberget www.laponiafyscenter.se Motionsgymnasterna

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning och Barn- & ungdom Vill du utbilda dig till

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi Majorsgatan 20 tel. 070-319 81 84 983 36 Malmberget happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2012 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Korpen Gällivare/Malmberget Järnvägsgatan

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Företagshälsa Sagas utbud och konsultativa tjänster Saga Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Innehåll Gruppträning 3 Personlig träning & Styrkeinstruktioner 4 Personlig

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG Hälsoinformatör

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2018 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf Mårten Neiman. Utbildningsutbud

Gymmix gruppträning. Fotograf Mårten Neiman. Utbildningsutbud gruppträning Fotograf Mårten Neiman Utbildningsutbud UTBILDNING I RÖRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Våra utbildningar sätter rörelse och ledarskap i centrum,

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103 28 953 35

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 4 Utomhusaktiviteter... 5 Aktiviteter på egen hand...

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer B-hallen C-hallen 09.00 Feel the Flow Sofia Get fit Lena 10.00 Medelgympa

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på

Läs mer

Aktivitetskatalog LERUM 2009

Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktivitetskatalog LERUM 2009 Aktiviteter i Lerum I denna FaR -katalog finner Du några tips på aktiviteter Lerum erbjuder Dig som har fått ett FaR -recept. Aktiviteterna är uppdelade i tre olika delar/nivåer

Läs mer

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen

Spin distans. Aktuellt. Träningsupplevelsen Spin distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller på gruppträningspass

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Frövi 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 4 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För dig som

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix

Läs mer

Gruppaktiviteter Huddinge Gym

Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktivitetsschema... 2 Passförklaringar... 3 Kurser... 5 Japanskt Karate... 5 Zumba... 6 Magdans... Fel! Bokmärket är inte definierat. Yoga... 7 Pilates... 8 Kangoo Jumps...

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

Idrott och Hälsa. Rytm & rörelse

Idrott och Hälsa. Rytm & rörelse Idrott och Hälsa Rytm & rörelse Idrott och Hälsa - Rytm och rörelse Checklista Att sätta ihop ett rytm och rörelsepass 1. Gör en grovplanering Bestäm vilka som ska ta med musik till skolan. Fundera på

Läs mer

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Hälsoteket Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 27 AUGUSTI 7 DECEMBER 2012 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG

Läs mer

Indoor walking distans

Indoor walking distans Indoor walking distans Konditionen kan tränas på en mängd olika sätt. Både vad gäller träningsmodeller och upplägg, inne och ute, utifrån sträckor och tid eller efter upplevelse och känsla, enskilt eller

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018.

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018. 20-06-14 Öppna klasser - Sans och Balans (/images/training/oppna_klasser.jpg) Läs om våra pass Vårt efterlängtade sommarschema börjar 11 juni, se nedan för en överblick. Kom när det passar dig - våra öppna

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2015 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Hjärt och Lungsjukas Prästgårdsgatan 3 070-517

Läs mer

SANAYOGA-TRÄNING VÅR 2017

SANAYOGA-TRÄNING VÅR 2017 MÅNDAG 06:30-07:30 FLOW 60 HANNA 11:00-12:00 ENERGIZE 60 HANNA 17:00-18:15 HIPS 75 HANNA 18:30-19:30 OPTIMAL 60 EMMA NYHET TISDAG 06:30-07:15 ENERGIZE 45 JOHANNA 11:00-12:00 SLOW 60 HANNA 17:15-18:30 STRENGTH

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Budo... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 6 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Luleå Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Actic Pontusbadet,Bastugatan 6-8 0920-45 32 62 972 41 Luleå www.actic.se Avans SK Seletvägen 93 0920-26 02 04 975

Läs mer

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen

Passbeskrivningar. NYHET MODUS Catrine, Stora hallen. NYHET DANS SOFT Anna & Helene, Lilla hallen. TEMA SPIN JOURNEY Karin, Spinninghallen Passbeskrivningar 08.15 08.45 Incheckning, frukt 08.45 09.00 Välkommen! Samling i Stora hallen. 09.00 10.00 NYHET MODUS Catrine, Stora hallen Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka

Läs mer

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 5 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Nedan kan du läsa om träning under och efter din gravidiet, samt lite tips kring olika typer av träningsformer.

Nedan kan du läsa om träning under och efter din gravidiet, samt lite tips kring olika typer av träningsformer. Träning & graviditet All form av aktivitet under och efter din graviditet kommer att hjälpa dig att komma tillbaka till din tidigare form. Det viktigaste är att du hittar någon träningsform som du tycker

Läs mer

MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL

MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL CORE 8 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL IMY Medicinsk Yoga utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i präglingar och blockeringar

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 27 juni 11 juli 2011

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 27 juni 11 juli 2011 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 27 juni 11 juli 2011 Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning och Barn- & ungdom Vill Du utbilda dig till

Läs mer

TRÄNA DIG I TENTAFORM. Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson

TRÄNA DIG I TENTAFORM. Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson TRÄNA DIG I TENTAFORM Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson INNEHÅLL Vad händer när man tränar? Hur påverkar träning studierna? Hur får man till träningen? Vad, varför och hur ska man träna? Hur får man

Läs mer

Jag en individuell idrottare. 1. Bra träning

Jag en individuell idrottare. 1. Bra träning 1. Bra träning Fundera och diskutera! Fundera en stund över nedanstående områden. Sätt ett kryss i den ruta som du tycker bäst passar in på din uppfattning om vad som är viktigast för din idrott. Jämför

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat

ZHelhet. Program. entaio m. Motion Motivation Möten Mat ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Program Turkiet / Side 8 oktober 2011 Vår idé om helhetstänk / Zentaio: ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten Mat Alla gör vi vår egen resa, ensam

Läs mer

Hela kroppen på 30 minuter

Hela kroppen på 30 minuter BodyCircle Hela kroppen på 30 minuter På Hagabadet är vi väl medvetna om att det är få förunnat att kunna lägga den tid man önskar på gymmet och i löpspåret. Eller som ens har orken eller en önskan om

Läs mer

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016!

Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommar hos oss 27 juni - 14 augusti 2016! Sommarerbjudande: 10 klasser t.o.m. 14 aug: 1 200kr Obegränsad träning i 30 dagar: 995kr Tack för att vi får utvecklas med dig! Flow - Passar alla Vår grundläggande

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Örebro kommun 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Budo... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 6 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL IMY Medicinsk Yoga utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i präglingar och blockeringar

Läs mer

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen

SUPERJUMPPA-dagen i Brukshallen kl BH 3 BH 2 BH 1 Gym Mediateket utomhus 09.00-09.45 Morgongymnastik Kids Club 5-8 år Karajumppa Rehab Center Pilates 10.00-10.45 Method Fascia Rehab Center Kids Club 9-12 år Kampsport Seniorgym Foamrolling

Läs mer

Träning motionär (första veckoprogrammet av 4)

Träning motionär (första veckoprogrammet av 4) Träning motionär (första veckoprogrammet av 4) Alla program är anpassade utifrån förutsättningar som REHAB, barn & ungdomsträning, senior, motionär, prestation, samt stavgympa. En bra förutsättning för

Läs mer

Uppgift nr 1 Uppgift nr2

Uppgift nr 1 Uppgift nr2 !! Dag 1 Uppgift nr 1 Din första uppgift år att gå runt hela gymmet för att du ska få lära känna din arbetsplats, och få ett inblick på hur många träningssalar/träningsrum och hur mycket träningsredskap

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS!

Läs mer

Spinning är min melodi!

Spinning är min melodi! Spinning är min melodi! Spinning är en skonsam träningsform som passar alla, nybörjare som van cyklist. Vi tränar alla efter vår egen förmåga. Kom och prova! Jag är en tokigt glad person som gillar att

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2008 DELTAGANDE AKTÖRER Korpen Järnvägsgatan 3 tel. 0970-22703 Gällivare/ Malmberget 983 32 Malmberget www.korpen.se/gallivare_malmberget

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Luleå Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Actic Pontusbadet,Bastugatan 6-8 0920-45 32 62 972 41 Luleå www.actic.se Avans SK Seletvägen 93 0920-26 02 04 975

Läs mer

Styrketräning. Olika typer av muskelstyrka:

Styrketräning. Olika typer av muskelstyrka: Styrketräning Styrketräning Oftast tänker man på hantlar och skivstänger eller speciella maskiner när man talar om styrketräning, men styrketräning innebär egentligen bara att kroppen belastas mer än den

Läs mer

Pass.nu Yoga energy. Aktuellt

Pass.nu Yoga energy. Aktuellt Pass.nu Yoga energy Friskis&Svettis Yoga kommer ur Hathayogans långa tradition. Den har tagits fram och utvecklats i harmoni med vår idé och är inte kopplad till någon specifik inriktning, religion eller

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga

Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga Vägledning till filmen Må bra med medicinsk yoga hjart-lung.se Vad är medicinsk yoga? Medicinsk yoga har sina rötter i kundaliniyoga och har en bevisat välgörande effekt. Fokus ligger på mjuka yogaövningar

Läs mer

Personlig tränare. Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek

Personlig tränare. Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek Personlig tränare Daniel Pineda The exercise is the test, the test is the exercise -Cheek Vad är träning? Träning är en målmedveten fysisk aktivitet som sker i kontinuitet. Den är planerad, strukturerad

Läs mer