WORKSHOPS. Lördag 29 november Sal 1. Sal 2 Hot Yoga. #pureyoga

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "WORKSHOPS. Lördag 29 november 10-18. Sal 1. Sal 2 Hot Yoga. #pureyoga"

Transkript

1 WORKSHOPS Lördag 29 november Sal 1 Sal 2 Hot Yoga Kitty SoftFlow - Pure Love Kitty Strand 10:00-11:30 (90 min) Hot yoga Mariell Ehlin 10:00-11:30 (90 min) Jivamukti Anna Hultman 11:45-13:15 (90 min) Be Water Milla Floryd 11:45-13:15 (90 min) Ashtanga Sara Granström 13:30-14:45 (75 min) SamYoga Sam Aziz 13:30-14:45 (75 min) Kitty Powerflow Pure Strenght Kitty Strand 15:00-16:30 (90 min) Hot Yin Yoga Sam Aziz 15:00-16:30 (90 min) Pranayama Sara Granström 16:45-17:45 (60 min) Reboot and Restore Milla Floryd 16:45-17:45 (60 min) KITTYOGA SOFT FLOW Med LEVANDE MUSIK, med Isa Karlsson och Samuel Sjunnesson. Andningens dans med kroppen - kroppens dans med andetagen. Genom det mjuka flödet på yogamattan hittar du in till dina djupaste skatter för att inte bara leva men kunna uppleva det vackra inom dig själv. JIVAMUKTI Kraftfull, dynamisk asana som garanterat utmanar. Hög musik. Spännande sekvenser. Effektiva assisteringar. Andning. Meditation. Vila. Räkna med att lämna klassen helt slut, men med ett leende på läpparna. ASHTANGA En klassisk och populär yogaform där läraren leder eleven i en bestämd sekvens av rörelser. Det är en teknisk och fysiskt krävande stil som steg för steg både stärker och mjukar upp kroppen tills du som utövare finner dig göra saker du inte trodde var möjligt. KITTY POWER FLOW Låt kraft och ömhet flöda genom hela din kropp när du utmanar din mentala & fysiska styrka. Våga flirta med musklerna samtidigt som du flirtar med sinnena. När stillhet möter flöde, när tyngd möter viktlöshet, när medvetenhet möter lekfullhet. Sweet intoxication. Längre tid i utmanande positioner, intensivt flöde, kraftfylld musik, armbalancing. PRANAYAMA Innebär andningsövningar som både stöttar kroppens fysiologi samt hjälper till att lugna sinnet. Pranayama som träningsform blir mer och mer populärt och allt fler yogautövare ser fördelarna med en stilla praktik, en kontrast till det snabba och intensiva samhälle vi lever i. HOT YOGA Ett förkoreograferat hotyoga-koncept bestående av 22 statiska positioner som upprepas två gånger. Träna rörlighet, balans och fokus på ett nytt sätt. Tips, ta med vatten samt en handduk att placera på mattan. BE WATER Flödande, flytande dansant flowklass som växlar i tempo och dynamik. Vi börjar som en nyfiket undersökande porlande bäck, bygger upp styrka och fart till en kraftfull fors och avslutar stilla som en spegelblank sjö. SAM YOGA Yogan kommer att med precision och mjukhet ta dig in i ett dynamiskt flöde för att förbereda dig inför en djupare avslappning. HOT YIN YOGA Klassen är en lugn, återhämtande och meditativ yogaform i en varm sal, där du vill slappna av muskulärt. Effekten är att du kommer åt och stimulerar din bindväv på djupet. REBOOT AND RESTORE Den här stunden är som massage, ett myshärligt potpurri av liggande och sittande avspänningsövningar. En stunds investering i dig själv, tid att ladda om och tänka efter.

2 WORKSHOPS Söndag 30 november Sal 1 Sal 2 Hot Yoga Straight as an Arrow Milla Floryd 10:00-11:15 (75 min) Kitty HappyHeart Pure Freedom Kitty Strand 10:00-11:15 (75 min) Yin Malin Sävstam 11:30-12:30 (60 min) Yogiflow Disconnect to Reconnect Mariell Ehlin :45 (75 min) Yoga for life Malin Sävstam 12:45-13:45 (60 min) Hot Yin Yoga Sam Aziz 13:00-14:30 (90 min) Yogiflow November Bliss Mariell Ehlin 14:00-15:30 (90 min) The magic moment Alla lärare 15:30-17:00 (90 min) STRAIGHT AS AN ARROW En aptitlig yogaklass som garanterat bjuder på något mumsigt för alla. Bered dig på att vända på kroppen, låta händerna hålla balansen och linjera dig mellan ned och upp. YIN Yin är en relativt ny yogaform som både utmanar utövaren både fysiskt och mentalt. I yinyoga håller man varje position 2-10 minuter vilket påverkar och kommer åt muskler och vävnad som inte berörs i mer dynamiska klasser. Yin yoga är ett fantastiskt komplement till mer intensiv yoga och ett effektivt sätt att öka rörligheten. YOGIFLOW NOVEMBER BLISS En dynamisk Vinyasa flow klass med fokus på styrka och rörlighet där vi kommer öppna axlar, bröstkorg och höfter. Avslutar med en sekvens twister, och kryddar med enklare armbalanser. För dig som vill utmanas fysiskt, ha skoj och odla din inre styrka. YOGA FOR LIFE Yoga är så mycket mer än bara fysiska rörelser och positioner. Men vad är det som händer i kroppen när vi gör yoga och vad leder det till? I den här klassen utforskar vi hur vi kan använda oss av yogan för att leva mer fritt, glädjefyllt och öppet. THE MAGIC MOMENT En magisk avslutning som produceras av alla lärare som medverkar under konventdagarna. En magisk klass som du bara inte får missa. Vi lovar flera härliga överraskningar. KITTY HAPPY HEART PURE FREEDOM Våga befria ditt hjärta genom bakåtböjningarnas flöde i 38 grader C. Open hearted open minded. Känn när varje hjärtslag är en gåva. YOGIFLOW DISCONNECT TO RECONNECT Ett uppfriskande Vinyasa flöde som ger dig precis vad du behöver för en fantastisk dag! Med pranayama (andningsövningar) och asanas (kroppställningar) trycker vi på pausknappen och hittar tillbaka till vår kropp och inre klarhet. HOT YIN YOGA Klassen är en lugn, återhämtande och meditativ yogaform i en varm sal, där du vill slappna av muskulärt. Effekten är att du kommer åt och stimulerar din bindväv på djupet.

3 PRESENTATÖRER SAM AZIZ Sam upptäckte yogan 2004 och har praktiserat Ashtanga Yoga sedan dess men är även inspirerad av andra yogastilar. Han har under flera år instruerat i yoga på olika anläggningar i Göteborg och internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. Sam har en idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har ett stort intresse för kroppens självläkningsförmåga. Yoga för Sam är: självkännedom, närvaro och nyfikenhet. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans lektioner är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Yoga för mig är självkännedom, närvaro och nyfikenhet. MARIELL EHLIN Mariell kom i kontakt med yogan för första gången i Kalifornien, ett möte som snabbt kom att bli del av hennes vardag. Mariell har sin grund i Bikram yoga och Ashtanga yoga. Genom åren har hon funnit sitt egna uttryckssätt i Vinyasa yogans gränslösa kreativitet. Hennes klasser är dynamiska och lekfulla, där man i en trygg och säker miljö uppmuntras att utforska sina fysiska och mentala begränsningar. Mariell är internationellt diplomerad yogalärare och studerat med flera av världens främsta yogalärare så som; Baron Babtiste, Bryan Kest, Dana Trixie Flynn, Janet Stone och Rusty Wells. Yogan har haft en betydande roll i Mariells liv, och i sin undervisning önskar hon ge tillbaka till så många som möjligt allt det yogan betytt för henne. Yoga är livet!

4 forts. PRESENTATÖRER MILLA FLORYD Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare. Inspirationen till hennes performance och undervisning kommer från rörelse i olika former. Kroppars-, städers-, naturens-, tankens rörelse. Utbildad i hatha, acroyoga, gravotonics (flygande yoga) och thaimassage reser hon och undervisar i hela Norden. Kroppen är ditt verktyg. ANNA HULTMAN Anna Hultman mötte yogan på 90-talet och har sedan följt henne över hela världen började hon undervisa i USA och idag jobbar hon som yogalärare både i Sverige och internationellt samtidigt som hon, tillsammans med Sara Granström, är huvudlärare på Yogayama Teacher Training, i Stockholm. Yogan är för Anna framförallt något som ska ge glädje och berika våra liv, både på och utanför mattan, samt ett fantastiskt verktyg för självutveckling: Det går utmärkt att ta yogan på största allvar utan att behöva vara allvarlig när man gör det. Hennes klasser kan upplevas som utmanade och tuffa, men med en stor dos humor och värme inspirerar hon deltagarna att gå bortom det de trodde var möjligt; fysiskt, intellektuellt och känslomässigt. SARA GRANSTRÖM Sara har sedan 2001 arbetat som yogalärare i Stockholm, och är numera Experienced Registered Yoga Teacher enligt Yoga Alliance. Förutom vanliga klasser utbildar Sara även yogalärare både i Sverige och utomlands och är, tillsammans med kollegan Anna Hultman, med-grundare och utbildningsansvarig på Yogayama ansedda lärarutbildning i Stockholm. Sara Granström är musiker i botten och har bland annat gått Malmö Musikhögskolas solistlinje och Guildhall School of Music and Drama i London. När jag först mötte yoga förvånades jag över likheterna mellan yogapraktiken och att öva på ett instrument. Allt delarna är där: det dagliga arbetet, fokuseringen och glädjen.

5 forts. PRESENTATÖRER KITTY STRAND Kärleken till yoga väcktes för 31 år sen, när Kitty var bara 15 år. Under åren, blev yoga hennes livsstil, något som konstant fyller henne med glädje, och magi. Kitty har undervisat mer än 600 klasser per år på Hagabadet. Att vara ett med naturen är oerhört viktigt för Kitty då det är hennes källa till ny kraft och utveckling. Hennes filosofiska tankar finns med i varje pass, som hjälper oss att skapa ett vackrare liv. Varje andetag är en gåva, precis som varje hjärtslag. MALIN SÄVSTRÖM Malin började yoga i samband med ett personligt trauma; och fann i yogan ett verktyg att bearbeta den tragedi hon varit med om. Praktiken tog upp mer och mer av hennes liv och 2012 utbildade hon sig till yogalärare på Yogayama i Stockholm. Idag är Malin Sävstam yogalärare, författare till flera bästsäljande böcker och efterfrågad föreläsare som talar om förändring för företag och organisationer och hur kan man gå vidare när livsvillkoren dramatiskt förändras var Malin en av det årets sommarpratare i P1:s Sommar. Malins yogaklasser är intensiva, både fysiskt och känslomässigt, och lämnar ingen oberörd. Med humor, värme och stor kunskap tar hon fram det bästa i alla som deltar.

Träning för kropp och själ

Träning för kropp och själ Yoga Träning för kropp och själ Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet har vi ett brett utbud av yogaklasser med stor

Läs mer

Pass.nu Yoga energy. Aktuellt

Pass.nu Yoga energy. Aktuellt Pass.nu Yoga energy Friskis&Svettis Yoga kommer ur Hathayogans långa tradition. Den har tagits fram och utvecklats i harmoni med vår idé och är inte kopplad till någon specifik inriktning, religion eller

Läs mer

Välkommen! Mikael Widerdal

Välkommen! Mikael Widerdal Välkommen! Den här titeln du håller i din hand innehåller de bästa och mest kraftfulla mentala redskap från de 20 år som jag utbildat, coachat och föreläst för människor i hela Sverige. Den här är indelad

Läs mer

om yoga, för yogis, y Det här fanzinet handlar om lite av varje- en del som ni har frågat om och en del som jag har tänkt på själv.

om yoga, för yogis, y Det här fanzinet handlar om lite av varje- en del som ni har frågat om och en del som jag har tänkt på själv. Välkommen till Jåga! Det här fanzinet handlar om lite av varje- en del som ni har frågat om och en del som jag har tänkt på själv. I det här numret så beskrivs den allra första sutran i Patanjali Yoga

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Höst 2012. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Höst 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅNDAG 13.00 14.15 Yoga, Fibromyalgi & RA** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie V 40 16.45 18.15 Mjuk Yoga & Avspänning*

Läs mer

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga.

NYHET! Helgkurser 2 3 februari och 19 20 april Nybörjare och vana yogautövare tillsammans. Nybörjarna lär sig grunden i iyengaryoga. NYHET! Introduktionskurs under en halvdag För dig som vill ha en kort, men ändå gedigen introduktion i iyengaryoga. Du lär dig grunderna, så du sedan kan fortsätta på nivå 1 2, om du önskar. Kursen består

Läs mer

av den indiske yogin, Yogi Bhajan. Han inriktade sig på att utbilda yogalärare, vilka i sin tur fick

av den indiske yogin, Yogi Bhajan. Han inriktade sig på att utbilda yogalärare, vilka i sin tur fick Kundaliniyoga- vad är det? Kundaliniyoga är en kraftfull yoga som kom till väst i slutet av 1960-talet. Kundaliniyogan fördes hit av den indiske yogin, Yogi Bhajan. Han inriktade sig på att utbilda yogalärare,

Läs mer

Kursmaterial. ProfylaxGruppen i Sverige AB AnnasProfylax Webbkurs Sidan 1 av 16

Kursmaterial. ProfylaxGruppen i Sverige AB AnnasProfylax Webbkurs Sidan 1 av 16 Kursmaterial ProfylaxGruppen i Sverige AB AnnasProfylax Webbkurs Sidan 1 av 16 Avsnitten AVSLAPPNING, DJUP-, MELLAN- OCH LÄTTANDNING Att andas och slappna av är inte helt lätt när det gör ont. Hur vi andas

Läs mer

Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. Yoga växer i Sverige.

Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. Yoga växer i Sverige. Välkommen! Välkommen till yogayamas yogalärarutbildning i Stockholm. En internationell Education in Yoga med en möjlighet att studera yoga mer ingående och samtidigt bli internationellt certifierad yogalärare.

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen

KURS 1 SHRI YOGA MJUK & RESTORATIVE Måndagar Kursen pågår v tillfällen NYA KURSER VÅREN 2019 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser våren 2019. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna. Du kan också

Läs mer

Hälso och Träningsweekend 16-18 september

Hälso och Träningsweekend 16-18 september Hälso och Träningsweekend 16-18 september Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap och motivation. Nya

Läs mer

Att på olika sätt ta hand om sig själv, sin kropp och själ påstår jag är en av de viktigaste livsuppgifterna vi har under vår stund på jorden.

Att på olika sätt ta hand om sig själv, sin kropp och själ påstår jag är en av de viktigaste livsuppgifterna vi har under vår stund på jorden. 1 Inledning För att må och fungera bättre i vår stressade och alltmer tuffa värld, anser jag, att varje individ måste hitta sin inre balans genom någon form av daglig kontemplation. Det påverkar både den

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

Självkänsla. Här beskriver jag skillnaden på några begrepp som ofta blandas ihop.

Självkänsla. Här beskriver jag skillnaden på några begrepp som ofta blandas ihop. Självkänsla Självkänsla är lika med att bottna i sitt innerst. Självkänslan finns i varje människa och söker plats att få fäste i och växa ur. Vissa ger den utrymme medan vissa inte låter den gro. Det

Läs mer

Mindfull STÅENDE Yoga

Mindfull STÅENDE Yoga Mindfull STÅENDE Yoga Tack min kollega Leg psykolog och MBSR-lärare Åshild Haaheim som fotograferat rörelserna på Garrison Institute. Intention & Yogafilosofi Intentionen med mindfull yoga är att utforska

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M V I N T ER Hälsoteket i Angered VÅR 206 25 januari 23 juni VÅ R H Ö ST S O M M A R Lina Helena Ulrika Jennifer Mageda INNEHÅLL SID Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet

Läs mer

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL

CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL CORE 7 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL IMY Medicinsk Yoga utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i präglingar och blockeringar

Läs mer

Livet är en magisk resa där tiden inte existerar

Livet är en magisk resa där tiden inte existerar Livet är en magisk resa där tiden inte existerar 1 Livet är en magisk resa där tiden inte existerar - för det enda som finns är nuet och i varje nytt nu skapar Du Dig själv på nytt i den mest storslagna

Läs mer

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR

KURS 1 SHRI YOGA DYNAMISKT TISDAGAR NYA KURSER HÖSTEN 2015 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många nya kurs kombinationer. Beroende på intresse kommer jag återkoppla till dig efter anmälan om kursen blir av. Du kan också köpa

Läs mer

Pinamackorna rapporterar: I N S P I R A T I O N S I N J E K T I O N E N

Pinamackorna rapporterar: I N S P I R A T I O N S I N J E K T I O N E N Pinamackorna rapporterar: I N S P I R A T I O N S I N J E K T I O N E N "Inspirationsinjektionen var vad det låter som en injektion av inspiration i form av tre workshop veckor tillsammans med tre olika

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

Tanketräning. Instruktioner

Tanketräning. Instruktioner Tanketräning Det här liknar närmast det som brukar kallas hypnos eller självhypnos. Eftersom de begreppen lätt leder tankarna fel har vi valt att istället kalla det för tanketräning. Det handlar om att

Läs mer

Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015

Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015 Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015 Här på Öland tillbringade 21 deltagare från olika delar av landet en hel vecka för att rena och hela sig själva med cellminnesmålning.

Läs mer

Övningar till avsnitt 3 - Leva inifrån och ut

Övningar till avsnitt 3 - Leva inifrån och ut Övningar till avsnitt 3 - Leva inifrån och ut I den första övningsdelen började du stärka din självbild bland annat med hjälp av en lista med positiva affirmationer anpassade just för dig. Förhoppningsvis

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Det ska vara ryttaren som tänker en tanke, ryttarens huvud som ger en signal till kroppen, ryttarens kropp som ger en signal till hästen, och

Läs mer

29 AUGUSTI 2015 SATS MASTHUGGET GÖTEBORG GLOBAL YOGA ACTION. Tillsammans förändrar vi världen

29 AUGUSTI 2015 SATS MASTHUGGET GÖTEBORG GLOBAL YOGA ACTION. Tillsammans förändrar vi världen 29/8 Göteborg BOOSTA DIN YOGA INFÖR HÖSTEN MED GLOBAL YOGA SISTERS TEMA MOVING MEDITATION 8 KLASSER INSPIRERAS AV MÖTEN PÅ MATTAN VI BJUDER PÅ FIKA ALLT ÖVERSKOTT DONERAS TILL UNICEF GLOBAL YOGA ACTION

Läs mer

Församlingens verktygslåda del 2 Av: Johannes Djerf

Församlingens verktygslåda del 2 Av: Johannes Djerf Församlingens verktygslåda del 2 Av: Johannes Djerf Idag så tänkte jag fortsätta där vi slutade sist, förra söndagen, och ni som inte var här då, ja ni missade något kan man säga, vilket man alltid gör

Läs mer

Program & Klassbeskrivning

Program & Klassbeskrivning Program & Klassbeskrivning En fartfylld dag med fantastiska instruktörer och inspiratörer som ger dig sina bästa aktiviteter för att ge dig inspiration som räcker lääääänge! 07.00 - Registrering öppnar

Läs mer

Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012

Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012 Convent 2012 ÖSTERSUND 25 augusti 2012 Schema: Tider Hall 1 2 3 8.30-9.00 9.00-9.30 Inskrivning Gemensam uppvärmning Dans HALL 1+2 9.40-10.30 1. Funktionell styrka med core 2.E-fit Viktor 3.Afro Dance

Läs mer

Grunder Medialitet !!!

Grunder Medialitet !!! Grunder Medialitet Välkommen Trevligt att du har valt att ladda ner detta övningshäfte. Innan man börjar att utveckla sin andliga sida, rekommenderar jag att man funderar lite på om du är redo för att

Läs mer

Kulturskolans kurser

Kulturskolans kurser Kulturskolans kurser www.enkoping.se/kulturskolan Foldern Kulturskolans kurser är producerad av Enköpings kommun 2011 Foto om inget annat anges Kulturskolans bildarkiv Vad får barn och ungdomar att gå

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp

Läs mer

Valhallaskolan i Oskarshamn åk 6-åk 9: Pionjär med Drömmen om det goda på högstadiet

Valhallaskolan i Oskarshamn åk 6-åk 9: Pionjär med Drömmen om det goda på högstadiet Valhallaskolan i Oskarshamn åk 6-åk 9: Pionjär med Drömmen om det goda på högstadiet av Kerstin Adolfsson, Annette Andersson, Mariann Henriksen och Roger Nilsson I vårt arbetslag fick vi våren 2006 kontakt

Läs mer

Mindfulness i harmoni med den sköna naturen. Handledare: Bengt Rundquist Mindfulness i harmoni med den sköna naturen 1

Mindfulness i harmoni med den sköna naturen. Handledare: Bengt Rundquist Mindfulness i harmoni med den sköna naturen 1 Mindfulness i harmoni med den sköna naturen Handledare: Bengt Rundquist Mindfulness i harmoni med den sköna naturen 1 Mindfulness i harmoni med den sköna naturen www.webbplats.org/mindfulness 2 Vad är

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10 NYA KURSER VÅREN 2015 Här är först några härliga yogaklasser där vi boostar oss tillsammans inför jul och ett nytt härligt & spännande år som väntar. Massor av härliga kurser väntar sedan 2015 läs nedan.

Läs mer

Schema Vår 2014. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start

Schema Vår 2014. Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start Schema Vår 2014 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Start MÅN 17.00 18.30 Mjuk Yoga & Avspänning* För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 6 19.00 20.30 Dynamisk Hatha Flow*

Läs mer

En 34 veckors onlinereträtt i det dagliga livet. Vägledning vecka 8

En 34 veckors onlinereträtt i det dagliga livet. Vägledning vecka 8 Vägledning vecka 8 Guds kärlek till oss Förlåtande nåd Vägledning: Hur mycket Gud måste glädja sig Den här veckankommer vi att vandra runt i Guds kärlek till oss. Vi vill smaka - och till fullo njuta av

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

KURS 2 MJUK YOGA,YIN YOGA MED AVSLUT I

KURS 2 MJUK YOGA,YIN YOGA MED AVSLUT I NYA KURSER HÖSTEN 2019 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser hösten 2019. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA HÖSTENS KURSER HÄR knappen så ser du kurserna.

Läs mer

Träningsguide för dig som är gravid

Träningsguide för dig som är gravid Träningsguide för dig som är gravid I dag har vi ett brett träningsutbud som erbjuder dig så många möjligheter att anpassa din träning efter lust, dagsform och andra behov, att du som väntar barn kan välja

Läs mer

Innehållsförteckning. Version

Innehållsförteckning. Version Yoksas väg Innehållsförteckning Version... 2 Förord... 1 Definition av Yoksas väg... 1 Policy för ledare i Yoksa... 2 Policy för utövare i Yoksa... 3 Policy för förädlar & anhöriga i Yoksa... 4 Taekwondo

Läs mer

Tropisk storstadsyoga

Tropisk storstadsyoga Publicerad 2010-01-08 Text: Dina Ohlsson Foto: Jacob Felländer Tropisk storstadsyoga Jag har inte gått på glödande kol. Inte sprungit maraton. Inte legat på indiska spikförsedda shaktimattor. Men jag har

Läs mer

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Snabba fakta Vem: Boomerang riktar sig till dig som är Utmanarscout och Roverscout

Läs mer

Från sömnlös till utsövd

Från sömnlös till utsövd SAMUEL LINDHOLM & FREDRIK HILLVESSON Från sömnlös till utsövd Ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet BILAGOR Innehåll Bilaga A: Målsättning 3 Bilaga B:

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL

MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL CORE 8 MEDICINSK YOGA FÖR DIN NEDRE TRIANGEL IMY Medicinsk Yoga utgår från ett energitänkande som säger att de flesta obalanser, krämpor och sjukdomar vi drabbas av har sitt ursprung i präglingar och blockeringar

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

MEDICINSK YOGA. Föreläsning Malmö 160204. Jeanette Strömberg

MEDICINSK YOGA. Föreläsning Malmö 160204. Jeanette Strömberg MEDICINSK YOGA Föreläsning Malmö 160204 Jeanette Strömberg Leg. Fysioterapeut Instruktör i Mediyoga Kundalini- och Hathayogalärare jeanette@fysioifokus.se BAKGRUND YOGA Indien minst 5000 år nämns i det

Läs mer

Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016

Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016 Vandring, Massage och Yoga i vackra Val de Bagnes/ Valais, Schweiz 21-25 september 2016 Programförslag för 6-10 deltagare Dag 1 onsdag Ankomst Le Chable dit man enkelt tar sig med tåg från Geneves flygplats

Läs mer

Söndagsskolan och LoveNepal. sid12

Söndagsskolan och LoveNepal. sid12 Söndagsskolan och LoveNepal sid12 1 2 Den Helige Ande - Vår Hjälpare Nu går jag till honom som har sänt mig, och ingen av er frågar mig: Vart går du? Men eftersom jag har sagt er detta, är era hjärtan

Läs mer

Fördelarna med Meditation och hur du använder den i ditt liv

Fördelarna med Meditation och hur du använder den i ditt liv 1 www.ashtarcommandcrew.net www.benarion.com www.benarion.com/sverige copyright Ben-Arion (se sista sidan) Fördelarna med Meditation och hur du använder den i ditt liv Av Ben-Arion Jag får många frågor

Läs mer

Lärarmanual för Simkampen

Lärarmanual för Simkampen Lärarmanual för Simkampen Lärarmanualen är tänkt att använda som ett hjälpmedel vid simundervisningen inför Sim- kampen. Materialet innehåller ett antal övningar med skiftande svårighetsgrad och förslag

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

PROVA PÅ ATT YOGA MED MIG:

PROVA PÅ ATT YOGA MED MIG: NYA KURSER VÅREN 2018 Här följer nu ett förslag på kursprogram med många härliga kurser våren 2018. Du bokar dig på min hemsida: www.shriyoga.se tryck på BOKA TID knappen så ser du kurserna. Du kan också

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS

VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS VARMT VÄLKOMNA TILL SHRI YOGA STUDIO EN OAS I HJÄRTAT AV VACKRA ALINGSÅS Mitt namn är Magdalena Lagerström, en livsnjutande entreprenör med tre mantran som jag ständigt återkommer till passion-livskraft

Läs mer

Naturen ger nya chanser

Naturen ger nya chanser Sida 7 Weng Chia Hui och Eurydiki Takka två av flera lärare på besök i Linköping för magisterkurs i utomhuspedagogik. Naturen ger nya chanser Ju längre jag jobbar desto mer övertygad blir jag att idrottsämnet

Läs mer

Varför mental träning? Mål och motivation Självförtroende Reglera spänningsnivån Koncentration Visualisering. Överträning Flow

Varför mental träning? Mål och motivation Självförtroende Reglera spänningsnivån Koncentration Visualisering. Överträning Flow Jimmy Pettersson Varför mental träning? Mål och motivation Självförtroende Reglera spänningsnivån Koncentration Visualisering. Överträning Flow Har du gått av en mattan efter en match som du förlorat och

Läs mer

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE Våra föreläsare och deras tillväxtnycklar Sedan 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 700 företagsledare och chefer

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola Rapport Grön Flagg Rönnens förskola Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-24 08:18:54: Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med ert tema. Ni har anpassade och engagerande aktiviteter

Läs mer

Ditt unika Jag. Ditt unika Jag. med. Webinar2. Med Susanne Billander

Ditt unika Jag. Ditt unika Jag. med. Webinar2. Med Susanne Billander Ditt unika Jag Ditt unika Jag med Webinar2 Med Susanne Billander Med 1 9 Energicenter OBS! Ändring från 7 till 9 center skedde år 1781 1. Huvud 2.Ajna (3 ögat) 3. Hals 4.Identitet 5. Hjärta/vilja 6.Sakrala

Läs mer

FÖRSTÅ FÖRLOSSNINGSSMÄRTAN OCH HANTERA DEN MED ANDNING & MASSAGE. Foto: Laura Johansson

FÖRSTÅ FÖRLOSSNINGSSMÄRTAN OCH HANTERA DEN MED ANDNING & MASSAGE. Foto: Laura Johansson FÖRSTÅ FÖRLOSSNINGSSMÄRTAN OCH HANTERA DEN MED ANDNING & MASSAGE Foto: Laura Johansson INTRODUKTION Denna broschyr är en del av mitt examensarbete vid namn Att förstå förlossningssmärtan och hantera den

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix

Läs mer

Så bra är ditt gymnasieval

Så bra är ditt gymnasieval Så bra är ditt gymnasieval fakta om kvaliteten på alla program och skolor w sidan 4: programmen som ger jobb 6: de gör mest för att alla elever ska nå målen 8: utbildningarna med högst betyg 10: skolorna

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning och Barn- & ungdom Vill du utbilda dig till

Läs mer

Tummen upp! Idrott och hälsa Kartläggning åk 6

Tummen upp! Idrott och hälsa Kartläggning åk 6 Tummen upp! Idrott och hälsa Kartläggning åk 6 Använd Tummen upp! för att kartlägga och bedöma elevernas kunskaper i förhållande till kunskapskraven i Lgr 11. PROVLEKTION: Upplevelser av fysisk aktivitet

Läs mer

Så får du bättre. självkänsla. Experter Frågor och svar Intervjuer Steg för steg-guider Praktiska tips SIDOR

Så får du bättre. självkänsla. Experter Frågor och svar Intervjuer Steg för steg-guider Praktiska tips SIDOR Så får du bättre 1234 självkänsla Experter Frågor och svar Intervjuer Steg för steg-guider Praktiska tips 8 SIDOR Självkänsla Våga ta steget mot ett bättre självförtroende och ett rikare liv! En dålig

Läs mer

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut. Om skaparen Tomas vet exakt vad han pratar om eftersom allt han förmedlar är självupplevt. Å ena sidan Mr Destruktiv med droger, slagsmål, mobbing och självhat i bagaget. Å andra sidan en stark vilja att

Läs mer

DANS-NYTT VÅREN 2016

DANS-NYTT VÅREN 2016 KURSER VÅREN 2016 Traditionell västafrikansk dans Lokal: Fryshuset sal 1 NYBÖRJARE - 12 ggr Tisd 2 17:30-19 Mikael Zifa Eriksson NYBÖRJARE/FORTSÄTTNING - 12 ggr Månd 1 17:30-19 AnnaLena Tell Eriksson FORTSÄTTNING

Läs mer

SSIF. Akrobatikundervisning (copyright Eric Sherbin)

SSIF. Akrobatikundervisning (copyright Eric Sherbin) SSF nnehåll rinciper sid. 2 ogisk sid. 3 stegring rund sid. 4 element Balans sid. 5 princip Belastning sid. 6 och balans v å kroppars sid. 7 balans Komplexa sid. 8 system Fall - och sid. 9 passteknik 1

Läs mer

Porsche Sport Driving School Scandinavia

Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia Porsche Sport Driving School Scandinavia 2 Lär känna din bil och dig själv som förare the Scandinavian way. Förarutbildning på svenska i Sverige. Porsche Sport

Läs mer

Prövotid---------------Motivation/Stabilisering----------------Behandling----------------Utsluss

Prövotid---------------Motivation/Stabilisering----------------Behandling----------------Utsluss Behandlingens olika faser Prövotid---------------Motivation/Stabilisering----------------Behandling----------------Utsluss I behandling tror vi på tiden som läkande faktor, finns inga genvägar till ett

Läs mer

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2 8 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Hur var ditt första intryck av denna kurs? Mycket bra 6 21 Bra 21 75 Dåligt - - Mycket dåligt 1 4 EAS - - Antal EAS:. Antal svarande: 28. Mv: (Skala 1) = 78,57

Läs mer

VIMENTIS VIP. FÖR STARTUPS & SMÅFÖRETAGARE Med hjälp utav Vimentis VIP kommer en helt ny värld att öppnas upp för dig som företagare.

VIMENTIS VIP. FÖR STARTUPS & SMÅFÖRETAGARE Med hjälp utav Vimentis VIP kommer en helt ny värld att öppnas upp för dig som företagare. FÖR STARTUPS & SMÅFÖRETAGARE Med hjälp utav Vimentis VIP kommer en helt ny värld att öppnas upp för dig som företagare. VIMENTIS VIP Tillväxtprogram med fokus på försäljning Med Vimentis VIP blir försäljningen

Läs mer

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013

2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013 2-årig Fördjupningskurs/ lärarutbildning i Iyengar Yoga med Monica Haar 2012, 2013 Iyengar Yogacenter i Stockholm, kommer att starta en 2-årig fördjupningskurs i Iyengar Yoga med Monica Haar, Certifierad

Läs mer

Trä ningslä rä. Att ta ansvar för sin hälsa. Träning

Trä ningslä rä. Att ta ansvar för sin hälsa. Träning Trä ningslä rä Att ta ansvar för sin hälsa Människan har funnits på jorden i flera miljoner år. Denna långa tid har varit fylld av fysiskt arbete för att överleva. Jakt, vandringar, krig, jordbruk och

Läs mer

Träningssplan: vecka 1-6

Träningssplan: vecka 1-6 Träningssplan: vecka 1-6 Här följer ett träningspass för hela kroppen som passar nybörjare. Passet är utvecklat för att passa din livsstil och tack vare det kan du träna när och var du vill och behöver

Läs mer

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS

Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Barn på sjukhus FÖRBEREDELSETIPS FRÅN BARN- OCH UNGDOMSSJUKVÅRDEN, SUS Du är tryggheten Att vara ett stöd och en lugn, trygg punkt för ditt barn är om möjligt ännu viktigare när barnet hamnar på sjukhus.

Läs mer

Huvud, axlar, knä och tå: daglig läsning vecka 3

Huvud, axlar, knä och tå: daglig läsning vecka 3 Huvud, axlar, knä och tå: daglig läsning vecka 3 - om trons olika dimensioner Steg i tro denna vecka Skriv under veckan ner på ett papper, som du delar in i fyra kolumner, när du upplever tron som huvud,

Läs mer

Våga Visa kultur- och musikskolor

Våga Visa kultur- och musikskolor Våga Visa kultur- och musikskolor Kundundersökning 04 Värmdö kommun Genomförd av CMA Research AB April 04 Kön Är du 37 6 34 65 39 60 3 69 0% 0% 40% 60% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Våga Visa kultur- och musikskolor,

Läs mer

2016-03-02. Tänk om det handlar om dina försök att undvika smärtan? - Lektion 5. Kärlek Glädje Nyfikenhet Ilska Rädsla Sorg Skuld/skam Chock Avsmak

2016-03-02. Tänk om det handlar om dina försök att undvika smärtan? - Lektion 5. Kärlek Glädje Nyfikenhet Ilska Rädsla Sorg Skuld/skam Chock Avsmak - Lektion 5 Att acceptera och tillåta oss själva att ha jobbiga känslor och kroppstillstånd utan att behöva tappa kontrollen över beteendet. mariahelander.se mariahelander.se Tänk om det handlar om dina

Läs mer

Konsten att leda workshops

Konsten att leda workshops Konsten att leda workshops Förbättra din kommunikation, prestation och ledarskap. www.lacinai.se 1 Några grundbultar: I ett seminarium är målet satt liksom innehållet I en workshop är målet satt, men innehållet

Läs mer

Sagor och berättelser

Sagor och berättelser Projekt Sagor och berättelser Hösten 2013 Våren 2014 1 Det kompetenta barnet Jag kan du kan tillsammans kan vi mer- i en tillgänglig, tillåtande och undersökande miljö där vi ser förmågor och olikheter

Läs mer

Spindeldiagram. Stockholm / Kista gymnasium / Administration, handel och varuhantering Beställda: 18 Antal svarande: 18 Svarsfrekvens: 100%

Spindeldiagram. Stockholm / Kista gymnasium / Administration, handel och varuhantering Beställda: 18 Antal svarande: 18 Svarsfrekvens: 100% Enkät i gymnasiesärskolan Undersökning genomförd våren 2015 Rapporten innehåller resultaten för din klass/skola. Resultaten är uppdelade efter de olika frågeområdena: Trygghet och trivsel, Lärandet, Inflytande,

Läs mer

Jag ritar upp en modell på whiteboard-tavlan i terapirummet.

Jag ritar upp en modell på whiteboard-tavlan i terapirummet. VAD ÄR PROBLEMET? Anna, 18 år, sitter i fåtöljen i mitt mottagningsrum. Hon har sparkat av sig skorna och dragit upp benen under sig. Okej, Anna jag har fått en remiss från doktor Johansson. När jag får

Läs mer

Bengts seminariemeny 2016

Bengts seminariemeny 2016 Bengts seminariemeny 2016 Bengt Kallenberg Bengt Kallenberg, civilingenjör som sedan 2006 arbetar med ledarutveckling, coaching, grupputveckling, seminarier och föredrag. Han har många års erfarenhet från

Läs mer

FÖRLÅTA I HERRENS NAMN En predikan av pastor Göran Appelgren (Läsningar: Joh 8: 1-20; AC 7273)

FÖRLÅTA I HERRENS NAMN En predikan av pastor Göran Appelgren (Läsningar: Joh 8: 1-20; AC 7273) FÖRLÅTA I HERRENS NAMN En predikan av pastor Göran Appelgren (Läsningar: Joh 8: 1-20; AC 7273) Inte heller jag dömer dig. Gå, och synda inte mer! (Joh 8:11) Det kommer ett starkt budskap från vår Herre

Läs mer

Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva. Carina Bäckström & Ola Olefeldt

Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva. Carina Bäckström & Ola Olefeldt Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva Carina Bäckström & Ola Olefeldt Agenda Att vara ny Lär känna dig själv Uppskjutare/ överpluggare Balans i livet Studieplanering/ studieteknik Lästeknik

Läs mer

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro

Pris: 15kr. November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Pris: 15kr November Månadsprogram För Mötesplats Sommarro Inledning Till mötesplatsen är du välkommen, antingen du bor på Sommaros trygghetsboende eller i annat boende. Här finns olika aktiviteter. Kanske

Läs mer

Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012

Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012 Convent 2012 Njurunda sporthall 26 augusti 2012 Dagen är uppdelad i två spår, anpassade efter ålder och erfarenhet. Det är fritt att välja vilka pass man vill delta i, men spåren ger en fingervisning om

Läs mer

Sagor och berättelser

Sagor och berättelser Projekt Sagor och berättelser Hösten 2013 Våren 2014 Det kompetenta barnet Jag kan du kan tillsammans kan vi mer- i en tillgänglig, tillåtande och undersökande miljö där vi ser förmågor och olikheter som

Läs mer

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Amanda Bergqvist Ålder: 25 år Ort: Helsingborg Träningsbakgrund:

Läs mer

Kasta ut nätet på högra sidan

Kasta ut nätet på högra sidan Kasta ut nätet på högra sidan Predikan av pastor Göran Appelgren (Läsningar: Ps 89:12-14; Joh 21:1-14; AC 10061:1,2. Se sista sidan!) Tidigt på morgonen stod Jesus på stranden, men lärjungarna visste inte

Läs mer

Utbilda medkänslan. Vi behöver hjälp med att utbilda vår medkänsla. Vilka lärdomar kan dras från Buddhans exempel?

Utbilda medkänslan. Vi behöver hjälp med att utbilda vår medkänsla. Vilka lärdomar kan dras från Buddhans exempel? Utbilda medkänslan Av Thanissaro Bhikkhu (översatt till svenska av Tobias Heed) Vi behöver hjälp med att utbilda vår medkänsla Om man har en vän eller någon i familjen som är sjuk eller döende, känner

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Löpning kvalitet. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp

Löpning kvalitet. Aktuellt. Träningsupplevelse- profil, karaktär och målgrupp Löpning kvalitet Löpning kvalitet är ett pass utomhus där vi primärt tränar kondition och skapar förutsättningar för effektiv, utvecklande och rolig löpning. Inom Löpning kvalitet har vi ett brett utbud:

Läs mer

Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015

Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015 Reportage från veckokursen i cellminnesmålning på Himmelshöga Gård sommaren 2015 Här på Öland tillbringade 21 deltagare från olika delar av landet en hel vecka för att rena och hela sig själva med cellminnesmålning.

Läs mer