Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: Tid: kl Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140"

Transkript

1 Protokoll nr: 11 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: Tid: kl Lokal: Scandic Hotell Visby Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström Eva Widing Annika Gardell Anders Allard Yvonne Lindvall, personalrepresentant Patrik Oscarsson, sekreterare Bo Johansson, kassör Eva Sandin, anm. förhinder Lars Jakobsson, anm. förhinder Underskrifter: Sekreterare:. Ordförande:.

2 128. Föredragningslistan Sammanträdet inleddes genom ordföranden hälsade samtliga välkomna samt gick igenom upplägget för kvällen som delvis var gemensam med SISU-styrelsen. Föredragningslistan fastställdes i utsänt skick Föregående protokoll Föregående protokoll, 10/13, behandlades för därefter med godkännande läggas till handlingarna Idrottscentrum Har varit möten i referensgruppen för idrottshallen där det nu ligger ett förslag till beslut på KFN den 10/12 om lägga in plastgolv i hallen samt köpa in ett extra trägolv för 1 miljon kronor som skall finansieras av TF och KFF tillsammans om det inte ryms i budget. Markupplåtelseformerna kommer komma fram till RS för beslut först i januari Det konstaterades även idrottshallen återigen blivit försenad och det slutliga beslutet om byggstart och kontrakt kommer inte beslutas förrän i januari uppdra åt distriktsidrottschefen kontakta projektledningen ang. ev. försening och få fram orsaken till densamma Budget 2014 Det faktum hinna få fram två månadsrapporter, två prognoser och två budgetar inför nästa år har varit en för tuff uppgift för kansliet när styrelsemötet ligger så tidigt som den 12:e i en månad. Detta gör GI:s budget inte är helt färdig utan det utkast som fanns tillgängligt var underbalanserat med ca kr. Kansliet föreslog ärendet bordläggs till nästa möte. bordlägga ärendet till nästa möte den 13/ Resestöd Destination Gotland GI har ett tvåårigt avtal med DG kring marknadsstödet och 2014 är andra året på detta avtal. Avtalet innebär ett marknadsstöd på kr årligen. I fördelningen av marknadsstödet så har kansliet justerat beloppen något inför 2014 jämfört med 2013 så de flesta nivåer ger lite mer stöd. Det är två idrotter som har kommit under gränsen för en nivå (badminton och ridsport) och det är en idrott som har kommit över en gräns och åkt upp en nivå, vilket gör de tar en större andel av medlen (volleyboll). Förslaget har justerats något i de fyra olika nivåerna. anta förslaget till fördelning av marknadsstödet för 2014.

3 uppdra åt kansliet kalla berörda idrotter till ett möte kring marknadsstödet i januari Avtal GI/SISU Kansliet har utarbetat ett förslag på samverkansavtal mellan GI och SISU för De justeringar som är gjorda är endast en uppräkning av hyran. anta förslaget till avtal med SISU-Gotland för 2014 samt uppdra åt ordföranden underteckna detsamma Verksamhetsinriktning 2014/15 Respektive ansvarsområde har nu sett över sitt arbete från verksamhetsplaneringskonferensen samt sina målformuleringar. Kansliet har valt inte göra någon lay out på materialet innan styrelsemötet. Dokumentet skall innehålla såväl ett förord från de båda organisationernas ordförande och lite bilder. Förslaget som bifogas innehåller i punktform bakgrundstexten till varför detta område är viktigt samt målen (inriktningsmålen) inom varje område. Tanke är sedan en skrivargrupp skriver samman bakgrundstexterna och kansliet gör en layout. Under arbetets gång så har SOS-gruppen tittat på förslagen till målsättningar och anser det utifrån dessa inte behövs en egen kommunikationsgrupp. Kansliet föreslår för harmonisera med RF och SISU, området Stöd och service återinförs som ansvarsområde. Gruppen får utifrån de centrala verksamhetsinriktningarna och ett Gotlandsperspektiv komplettera med målsättningar till nästkommande sammanträde. RF och SISU-centralt har även påbörjat ett arbete för ta fram en ny rapporteringsmall för distrikten kopplat till deras verksamhetsinriktningar som bifogas. komplettera med målsättningar inom området Stöd och service till nästkommande styrelsemöte samt anta övriga delar i förslaget till verksamhetsinriktning för 2014/15 och förelägga densamma för årsmötet den 27/ uppdra åt kansliet färdigställa verksamhetsinriktningen 2014/15 inför utskick till stämmorna Förtjänsttecken Förelåg ett förslag (bilaga) på fördelning av GI:s förtjänstnål i silver och GI:s förtjänstmedalj i guld utarbetat av beredningsgruppen bestående av Barbro Wettersten, Thorsten Palmquist, Kjellåke Nordström och Anita Gandå.

4 anta förslaget till mottagare av GI:s förtjänstnål i silver och förtjänstmedalj i guld. (Mats Ladebäck deltog inte i beslutet under 135) 136. Bidragsöversynen Styrelsen diskuterade tillsammans med SISU-styrelsen den process som varit kring bidragsöversynen samt det som komma skall enligt Kultur- och fritidsförvaltningens tidsplan. Styrelserna diskuterade även förslag på åtgärder från GI och SISU:s sida i denna fråga. uppdra åt distriktsidrottschefen på styrelsens uppdrag tillskriva Kultur- och fritidsförvaltningen om få en förlängd remisstid. uppdra åt ordförande i GI och SISU tillsammans med Bo Ronsten och distriktsidrottschefen formulera två remissvar från GI och SISU Övriga frågor Det förelåg inga övriga frågor Rapporter a) Ekonomi Ekonom Bo Johansson redovisade utfallet per 30/11, som var ett negativt resultat på ca kr inklusive projekten och ett negativt resultat på kr exklusive projekten. En prognos för 2013 gjord efter den 30/11 visade på ett negativt resultat på kr för årets verksamhet. Dock är det innan bokslutsdispositioner. b) SDF-årsmöten Gotlands Seglarförbund har genomfört sitt årsmöte med Mona Snäckerström som GI:s representant. Seglingen fick en ny ordförande på sitt årsmöte. Till nästa möte skall en lista på 2014 års SDF-möten delas ut. c) Uppvaktningar Det hade inte varit några uppvaktningar sedan förra sammanträdet. Styrelsen framförde dock under denna punkt sitt gris till sekreteraren som hade fyllt år under veckan. d) Projekt Idrottslyftet Rekrytera Återstår kr fördela till föreningar. Alla Sportis är nu avslutade för denna termin. Kansliet planerar för nästa termin. Idrottslyftet Tillgänglighet Som väl ingen kan ha undgått se, invigdes isbanan i Sankta Karin i lördags 30 nov, inför besökare. Det har varit ett enormt medieintresse, med flera inslag i lokalpressen och lokalradion. Särskilt roligt är det, så många olika verksamheter har samarbetat med detta projekt, Regionen, Gotlands museum, Visby Centrum och idrotten genom Roma Hockey Ungdom och GI.

5 Motionsprojektet + 60 Har haft möte med föreningar i Stenkyrka. Slutrapport är nu inskickad till RF. Värdefullt Vi deltog under Gotland Pride med ett seminarium tillsammans med RFSL Gotland. 25 åhörare där 9 kom från idrotten. Saknade dock fler idrottsledare! Den 2 december träffar GI/SISU WSS föräldrar och ledare, inom projektet Tänk Om för diskutera Ungdomar, idrott och alkohol. Idrottsgymnasiet Elevansökningar till NIU skulle vara inne senast 1 december och det har inkommit 21 ansökningar fördelat på 17 i fotboll (12 killar och 5 tjejer), 6 i innebandy (2 kille och 4 tjejer). Vad gäller ekonomiska ramar för nästa läsår så har vi inte hört något från GVF än. Fas 3 Det rör sig en del inom FAS3-projektet. Fr.o.m. 2/12 en ny kille vid varpaförbundet, sedan 1 nov en ny kvinna i Boulehallen och en som är tillbaka efter sommarjobb vid Idrottshistoriska. 1 nov försvann en kille från projektet, som kommer erbjudas anställning vid Gotska GK. Totalt har sedan 2009 drygt 70 personer deltagit i projektet, 13 har fått anställning inom idrotten, några till har fått jobb inom andra verksamheter. För dagen är det 18 deltagare vid 15 föreningar och förbund e) Personal Rapporterade personalrepresentanten kort om läget bland personalen på kansliet. f) Ansvarsområden (tillsammans med SISU) En representant från respektive grupp rapporterade kort från sitt område. Det hade främst varit budgetarbete och avstämningsmöten i grupperna inför g) Idrottsgalan (tillsammans med SISU) Eva Widing och Jenny Sandelin redogjorde för läget för dagen kring galan, sponsorer och biljettpriser. Det var nu klart med sponsorer inför 2014 års gala Nästa sammanträde Nästa sammanträde blir den 13 januari 2014 kl i Idrottens Hus Avslutning Ordförande tackade deltagarna för dagens sammanträde. Därefter gick styrelsen tillsammans med SISU-styrelsen till hotellets restaurang för tillsammans äta en bit mat och önska varandra God Jul.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-06-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Rävhagens vandrarhem Paragrafer: 66-77 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten, mötesordf.

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-05-19 Tid: kl.16.00-18.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 55-65 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129 Protokoll nr: 10 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-11-15 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 117-129 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-01-19 Tid: kl.17.00-18.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson Protokoll nr: 2/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 21 februari 2011 Tid: Lokal: kl.17.00-19.00 Badvillan, Solbergabadet Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-01-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-11 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Kjellåke Nordström

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-09-28 Tid: kl.12.30-14.00 Lokal: Sjövärnsgården Paragrafer: 91-101 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2012-09-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Mulde ridhus, GLR Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-05-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 57-68 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard Eva Widing

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-09-13 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-09-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus, Visby Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38 Protokoll nr: 3 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-03-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 27-38 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Widing Roger Wärn

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2011-10-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 103-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 3/2010 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 15 april 2010 Tid: kl. 17.00-19.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Patrik Gahm,

Läs mer

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg.

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg. Protokoll nr: 4/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 20 juni 2011 Tid: kl. 17.00-19.00 Lokal: Boulehallen, Visborg Paragrafer: 1-10 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Cecilia

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-10-20 Tid: kl.17:00-18:50 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 102-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-06-15 Tid: kl.17.45-21.00 Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter Paragrafer: 69-82 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders

Läs mer

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99 Protokoll nr: 7 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-08-24 Tid: kl.16.00-17.45 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 83-99 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard tom Eva

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-10-19 Tid: kl.17:00-19:00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SEKRETERARE:... Bertil Westberg

SEKRETERARE:... Bertil Westberg PROTOKOLL nr 7/2012 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.45 SAMMANTRÄDESDATUM 2012-11-22 STYRELSEN - PARAGRAFER: 56-71 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Anmält förhinder Ingegerd Lusensky, Pia Zätterström, Lars Tigerberg, Karin Mattsson och Lars-Åke Lagrell.

Anmält förhinder Ingegerd Lusensky, Pia Zätterström, Lars Tigerberg, Karin Mattsson och Lars-Åke Lagrell. Protokoll nr 15 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse Tid Tisdagen den 8/ 4 Plats Idrottens Hus, Farsta Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Annika Sylvén (from

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll Förhindrad: Lars Holm, LH Lotta Kellander, (LK) 118 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte.

Protokoll Förhindrad: Lars Holm, LH Lotta Kellander, (LK) 118 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. Skånes Idrottsförbund Styrelsemöte Protokoll 2015-12-02 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf Caj-Åke Andersson, (CÅA) Gitte Nählinder, (GN) Malin Sandvig, (MS) 118-123, 125-129 Peter Tallinger, (PT)

Läs mer

Att fastställa föredragningslistan för sammanträdet. 4 Bolagsstämma i Sveab Förbundsstyrelsen diskuterade den kommande bolagsstämman i Sveab.

Att fastställa föredragningslistan för sammanträdet. 4 Bolagsstämma i Sveab Förbundsstyrelsen diskuterade den kommande bolagsstämman i Sveab. Förbundsstyrelsen Protokoll nr 2/2016 2016-02-09 Tid: Tisdag 9 februari kl 19.00 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Telefonmöte Saffet Eraybar Susanne von Sydow Göran Karlsson Lena Tholse Klas Elm Ola

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Tid Onsdag den 23 februari 2005

Tid Onsdag den 23 februari 2005 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Jane Andersson from 4, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Börje Sandgren, Lars Tigerberg, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

BEVIS Justeringen har tillkännagivits genom anslag

BEVIS Justeringen har tillkännagivits genom anslag KYRKOFULLMÄKTIGE 2013-05-23 1 (7) Plats och tid Åkersberga Kyrkliga Centrum torsdag den 23 maj kl 19.30-20.30 Ledamöter enligt bilaga 213 Tjänstgörande ers enligt bilaga 213 Ersättare enligt bilaga 213

Läs mer

Träff 1 En vinnande styrelse Idéen med utbildningen är att stärka och stötta styrelsearbetet i Er förening För att få en framgångsrik styrelse bygger det på ett antal enkla åtgärder som vi skall diskutera

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll nr / 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse

Protokoll nr / 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, förbundsordförande, Kerstin Rosén-Ljusenius, v.ordf, Jane Andersson, Pia Zätterström, Ingegerd Lusensky, Lars Tigerberg (tom 4), Lars Edwinson (tom 9), Leif

Läs mer

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll SISU Idrottsutbildarna Skåne Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 46 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte

Läs mer

Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Styrelsemöte. Sammanträdesdatum 2013-12-20. tom 87

Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Styrelsemöte. Sammanträdesdatum 2013-12-20. tom 87 Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Plats och tid: Kommunhuset - Regnaren, Finspång kl. 08.30 - Beslutande: Ulrika Jeansson (s) Finspångs kommun Anna Creutz, (c) Landstinget

Läs mer

Tid Torsdag den 7 april 2005

Tid Torsdag den 7 april 2005 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Annika Sylvén, Solveig Lundström, Karin Mattsson from 5, Börje Sandgren, Leif Bolin, Jan Olofsson, Lars Edwinson from 3, och

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 5/

REGISTER: Sammanträde nr 5/ REGISTER: Sammanträde nr 5/2016-11-29 35 Mötets öppnande 36 Godkännande av dagordning 37 Justering av föregående protokoll 38 Enkät varpa Stångaspelen 39 Ekonomi 40 Anställning 41 Idrottens Ö 42 Läktare

Läs mer

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Annika Sylvén, Karin Mattsson (tom 7), Lars Edwinson, Börje Sandgren, Jan Olofsson, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå EFS Västerbotten Protokoll ST Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå Närvarande: Astrid Sjöström, ordf Marianne Berglund Cathrine Eiderhäll Rune Hedman Åke Hägglund Hans Jakobsson Eva Lundeborg

Läs mer

Protokoll 19 juni 2013

Protokoll 19 juni 2013 Protokoll 19 juni 2013 Styrelsens sammanträde nr 6/13 Tid och plats Onsdagen den 19 juni klockan 09,30 till 14,00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50.

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50. Skånes Idrottsförbund Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 49 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte Nählinder,

Läs mer

Protokoll nr vid Förbundsstyrelsens sammanträde den april 2011, Bosön, Lidingö

Protokoll nr vid Förbundsstyrelsens sammanträde den april 2011, Bosön, Lidingö Protokoll nr 18 2009-11 vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 11-12 april 2011, Bosön, Lidingö Deltagande: Förhinder: Vid protokollet: 1 a) Sammanträdets öppnande FS ledamöter: Pia Zätterström (Ordf.),

Läs mer

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall 1 SISU IDROTTSUTBILDARNA Protokoll fört vid styrelsens VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: 2017-03-17, kl. 08.30-12.00 Plats: Baltic hotell, Sundsvall Närvarande: Ulf Näslund, ordförande Ann-Christin

Läs mer

Fredagen den 4 oktober 2013, kl 09.00 09.55 Hotell Halland, Kungsbacka.

Fredagen den 4 oktober 2013, kl 09.00 09.55 Hotell Halland, Kungsbacka. 1 (7) Tid och plats Beslutande Fredagen den 4 oktober 2013, kl 09.00 09.55 Hotell Halland, Kungsbacka. Ingrid Andreae (S), ordförande Christer Holmgren (M) Lisbeth Boëthius (M) Ingemar Johansson (C) Per

Läs mer

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION Protokoll till styrelsemöte 3 (2019-02-14) Närvarande: Annika Wrenkler, Jeanne Céwe, Jonas Gustafsson, Kari Fredheim, Oskar Samuelsson och Tommy Jacobsson samt tjänsteman Jamie Spörndli. Anmält frånvaro:

Läs mer

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, förbundsordförande, Kerstin Rosén-Ljusenius, v.ordf, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Leif Bolin, Ingegerd Lusensky (from 3), Jan Olofsson ( tom

Läs mer

Tid Torsdag den 11 fredag den 12 november 2004

Tid Torsdag den 11 fredag den 12 november 2004 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Solveig Lundström, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Börje Sandgren, Lars Tigerberg, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Tid Måndagen 2006 kl 13.00 15.00. Beslutande Enligt närvarolista, sid 2. Ersättare Enligt närvarolista, sid 2

Tid Måndagen 2006 kl 13.00 15.00. Beslutande Enligt närvarolista, sid 2. Ersättare Enligt närvarolista, sid 2 2006-11.27 1(17) Plats Vänersborgs Bibliotek Tid Måndagen 2006 kl 13.00 15.00 Beslutande Enligt närvarolista, sid 2 Ersättare Enligt närvarolista, sid 2 Övriga deltagande Enligt närvarolista, sid 2 Ärendelista

Läs mer

Protokoll nr 6/13. Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm.

Protokoll nr 6/13. Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm. Protokoll nr 6/13 Fört vid styrelsens sammanträde den 9 september 2013 på Bosön, Stockholm. Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande Anders Bromée, v ordförande Ulf Näslund, ledamot Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

Jan-Anders Strandberg

Jan-Anders Strandberg 2005-12-14 1( Plats och tid Torsdagen den 28 september 2006 kl 10.00-14.00 Beslutande Lars Ohlsson, Ordförande 25 Kjell Emilsson, Lycksele kommun 19-23 Lilly Bäcklund Lycksele kommun 18 Fred Jonsson, Arbetsförmedlingen

Läs mer

Fritidsnämndens arbetsutskott

Fritidsnämndens arbetsutskott 1 (9) Plats och tid Lilla mötesrummet kl 08:30-09:30 ande närvarande Lars Carlsson (C) (ordförande), Roger Gadde (M) (vice ordförande), Jerri Bergström (S) Övriga närvarande Mir Grebäck von Melen (Nämndsekreterare),

Läs mer

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats Protokoll SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06 Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30 Anders Björklund, förbundsordförande Peo Johansson Bo Lövstrand Yvonne Mattsson Thomas Rehn Kenneth Simonsson

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet:

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet: SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland torsdagen den 18 oktober 2018 klockan 18:30-20:00, via video (Jönköping,

Läs mer

Ewelina Tokarczyk. 1 Öppnande Anders Ljunggren hälsade alla välkomna samt öppnade sammanträdet.

Ewelina Tokarczyk. 1 Öppnande Anders Ljunggren hälsade alla välkomna samt öppnade sammanträdet. FOLKBILDNINGSRÅDET Styrelsen PROTOKOLL 2005 Datum 7 december 2005 Plats Folkbildningshuset, Stockholm Närvarande Anders Ljunggren, ordförande ledamöter Marie Linder, vice ordförande, 1-12 Rigmor Breidemalm

Läs mer

Kent Johansson, 11-18a, 19-21

Kent Johansson, 11-18a, 19-21 FOLKBILDNINGSRÅDET Styrelsen PROTOKOLL 2007:5 Datum 15-16 maj 2007 Plats Steningevik konferens, Märsta Närvarande Torsten Friberg, ordförande ledamöter Marie Linder, vice ordförande, 11-18a, 19-21 Walter

Läs mer

Fjärdhundrarummet, Kommunhuset kl 19:00

Fjärdhundrarummet, Kommunhuset kl 19:00 Fritidsnämnd 2010-09-13 1/8 Plats och sammanträdestid Beslutare Fjärdhundrarummet, Kommunhuset kl 19:00 Monica Hallgren (C) ordförande Carina Sjöberg (S) vice ordförande Tore Ohlsson (M) Carl-Henrik Nordberg

Läs mer

Repslagaregatan 12, Norrköping, torsdag den 22 november 2018 kl 8:30

Repslagaregatan 12, Norrköping, torsdag den 22 november 2018 kl 8:30 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid: Repslagaregatan 12, Norrköping, torsdag den 22 november 2018 kl 8:30 Närvarande: Ledamöter Tjänstgörande ersättare P a t r i k l e v 0 2 7 6 ( M ) Irma Görtz,

Läs mer

Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL

Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL 2016-08-23 KFN 66 Region Gotland kulturplan 2017-2020 Bilaga KFN 67 Övrigt ärende. Rapport från förvaltningschef PROTOKOLL Sammanträdesdag Kultur- och fritidsnämnden

Läs mer

Gunilla A. Aurusell (S) ordförande, Barbro Jansson (S), Siewert Carlsson (C), Jan-Erik Wik (C), Hans Carlsson (M) och Yvonne Ericsson (M)

Gunilla A. Aurusell (S) ordförande, Barbro Jansson (S), Siewert Carlsson (C), Jan-Erik Wik (C), Hans Carlsson (M) och Yvonne Ericsson (M) Kultur- och fritidsnämnden 1 (5) Plats och tid Hellqvistsalen, kommunhuset, Kungsör den 16 november 2010, klockan 18.00 18.45 ande Gunilla A. Aurusell (S) ordförande, Barbro Jansson (S), Siewert Carlsson

Läs mer

Protokoll nr 16 2009-11 vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 25 februari 2011, Nordic Sea Hotel, Stockholm

Protokoll nr 16 2009-11 vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 25 februari 2011, Nordic Sea Hotel, Stockholm Protokoll nr 16 2009-11 vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 25 februari 2011, Nordic Sea Hotel, Stockholm Deltagande: Förhinder: Vid protokollet: 1 a) Sammanträdets öppnande FS ledamöter: Pia Zätterström

Läs mer

SVENSKA VOLLEYBOLLFÖRBUNDET

SVENSKA VOLLEYBOLLFÖRBUNDET SVENSKA VOLLEYBOLLFÖRBUNDET Förbundsstyrelsen Protokoll nr 1/2011 2011-02-18 Tid: Plats: Torsdag 17 februari Scandic Hotel Sergel Plaza, Stockholm Närvarande: Christer Malm, mötesordförande vid 6-12, 14-15,

Läs mer

PROTOKOLL 1(15) Sammanträdesdatum Ivar Nielsen Eva Borgede. Doris Persson. Pia-Lotta Lagerlöf. Kommunhuset, Alafors.

PROTOKOLL 1(15) Sammanträdesdatum Ivar Nielsen Eva Borgede. Doris Persson. Pia-Lotta Lagerlöf. Kommunhuset, Alafors. 1(15) Plats och tid: Hövdingasalen, kl13:00-15:00 Beslutande Rose-Marie Fihn, ordf Kommunstyrelsen och tjänstgörande ersättare Isabel Korn Kultur- och fritidsnämnden Pia-Lotta Lagerlöf DHR Ivar Nielsen

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Fritidsnämnden /12

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Fritidsnämnden /12 Fritidsnämnden 2010-11-15 1/12 Innehållsförteckning Information om rehabbadet, Arena Skövde... 3 Muntlig information... 4 Ekonomisk uppföljning... 5 Budget 2011... 6 Idrottsgalan 2011... 7 Föreningsledarstipendium

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet Tid: 12 februari 2011 Plats: MunktellArenan, Eskilstuna Omfattning ~ 69-86 Beslutande Folke Andersson Karin Dahl Birger Fält Alexandra Kreuzer Boberg Börje

Läs mer

Underskrift Paragraferna Sekreterare. Ordförande Börje Holgersson. Justerande...

Underskrift Paragraferna Sekreterare. Ordförande Börje Holgersson. Justerande... Organ Sammanträdesdatum Sida 1 Plats och tid Insidan, Lima kyrka kl 18.00 21.45 Beslutanden Sekreterare Runa Gunnarsson Berit Björk Barbro Samuelsson Charlotte Karelius Börje Holgersson Bror Limberg Mats

Läs mer

Protokoll nr 9/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på hotell Quality Hotel Winn, Haninge

Protokoll nr 9/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på hotell Quality Hotel Winn, Haninge Protokoll nr 9/2017 97-109, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2017-08-26 på hotell Quality Hotel Winn, Haninge Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Lena-Marie

Läs mer

Samordningsförbundet, Brogatan 16, Mölndal

Samordningsförbundet, Brogatan 16, Mölndal Styrelsemöte Tid: 09.00-12.00 100420 Diarienr 2010/ Plats: Samordningsförbundet, Brogatan 16, Mölndal Närvarande: Ledamöter Övriga Ledamöter: Dagmar Callgard, Mölndals stad (Fp) Margareta Lewander, Partille

Läs mer

Gotland. Region. Samrådsgruppen för tillgänglighetsfrågor med kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL Justering av protokollet

Gotland. Region. Samrådsgruppen för tillgänglighetsfrågor med kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL Justering av protokollet Samrådsgruppen för tillgänglighetsfrågor med kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL 2015-05-26 1 Ordföranden hälsar välkommen 2 Justering av protokollet 3 Föregående protokoll 21 maj 2014 4 Budgetarbete

Läs mer

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje.

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Stockholm 2014-11-14 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 10/14 Tid och plats Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande

Läs mer

Datum: Plats: Löpnummer: februari 2014 Telefonmöte Dnr O Martin Björgell hälsar alla välkomna och förklarar styrelsemöte för öppnat.

Datum: Plats: Löpnummer: februari 2014 Telefonmöte Dnr O Martin Björgell hälsar alla välkomna och förklarar styrelsemöte för öppnat. Styrelseprotokoll Datum: Plats: Löpnummer: 5 11 februari 2014 Telefonmöte Dnr O51-7-2014 Närvarande Ordförande Josefine Larsson Martin Björgell Ledamöter Daniel Kåreda Anders Ahlström Ida Krogh Sjöholm

Läs mer

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom)

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom) Norrköping 99 09 20 1(6) PROTOKOLL UK 2/99 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 10 och lördagen den 11 september 1999 Plats Deltagare Fågelviksgymnasiet i Tibro och Hotell Billingehus, Skövde Jörgen Hafström,

Läs mer

SEKRETERARE:... Mikael Nilsson

SEKRETERARE:... Mikael Nilsson PROTOKOLL nr 1/2015 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.30 SAMMANTRÄDESDATUM 2015-01-15 STYRELSEN - PARAGRAFER: 1-11 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-05-25, kl. 10.00-15.00. Plats: Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund. Närvarande: Jesper Kedjevåg ordförande Nico Christoforidis kassör

Läs mer

Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30

Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30 1(13) Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30 Beslutande Se särskild förteckning sid 2 Övriga Se särskild förteckning sid 2 Utses att justera Gerd Lindgren (s) Justeringens

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Tid: Måndagen den 27 januari 2014 kl. 09.00-12.00 Plats: Riverside, Uddevalla Beslutande Hans Henriksson, Eva Lind Johansson, Boel Lanne, Elin Ruist, Gunilla Magnusson, Karl-Erik

Läs mer

172 Mötet öppnades Ordförande Erik Söderberg hälsade alla välkomna.

172 Mötet öppnades Ordförande Erik Söderberg hälsade alla välkomna. Förbundsstyrelsen protokoll nr 12/11-12, avseende 172 193 Plats: Sergel Plaza, Stockholm Dag: 3 4 december, 2011 Deltagare: Erik Söderberg, ordförande Anna Lögdberg Bengt Forsgren Eva Eliasson Jennifer

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18-2012 301-322 Plats: Telefon Datum: 2012-12-11 Tid: 19.30-22.15 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jonny Svensson, Hans Björkborg, Yvonne

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-10-09 kl 18:00 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Hanna Stymne Bratt (S), ordförande Hans Öijerstedt (C) Bo Blideman (MP) Sören Forslund (M) Nils Matsson (M) 40-47

Hanna Stymne Bratt (S), ordförande Hans Öijerstedt (C) Bo Blideman (MP) Sören Forslund (M) Nils Matsson (M) 40-47 1(13) Plats och tid Sammanträdesrum Ununge, kommunhuset Ankaret, Estunavägen 14, Norrtälje kl. 14.00-15.00 ande Ledamöter Hanna Stymne Bratt (S), ordförande Hans Öijerstedt (C) Bo Blideman (MP) Sören Forslund

Läs mer

125 Mötets öppnande Ordförande Catarina Hanell hälsade välkommen och förklarade mötet för öppnat.

125 Mötets öppnande Ordförande Catarina Hanell hälsade välkommen och förklarade mötet för öppnat. Sida 1 (7) Protokoll nr 11 fört vid styrelsemöte med ESK torsdag den 26 februari Närvarande: Catarina Hanell, Aino Dahl, Gun Lundin, Staffan Connysson, Per-Erik Johansson, Göran Hugosson samt Eva Andersson.

Läs mer

SEKRETERARE:... Bertil Westberg

SEKRETERARE:... Bertil Westberg PROTOKOLL nr 1/2016 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.30 SAMMANTRÄDESDATUM 2016-01-20 STYRELSEN - PARAGRAFER: 1-11 Lokal: Malmgard, Stånga Beslutande:

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 2 februari 2011 kl 19.45 Plats: Skype-konferens Närvarande: Ordförande Carl-Olov Filipsson () Kassör Börje Andersson (BA) IT-ansvarig

Läs mer

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2014-02-27 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/14 Tid och plats Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje

Läs mer

Protokoll nr fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris

Protokoll nr fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris Protokoll nr 3 2007-09 fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris Deltagande: Förhinder: Vid protokollet: FS ledamöter: Rolf Carlsson (Ordf.), Jane

Läs mer

Protokoll nr 1/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm

Protokoll nr 1/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm Protokoll nr 1/2018 1-13, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-01-27 i Idrottens hus, Stockholm Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Lena-Marie Hagman Åsa Llinares

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Protokoll Nr 11, , 2014

Protokoll Nr 11, , 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-11-22, kl. 14.00 2014-11-23, kl. 12.00. Plats: Scandic, Värnamo. Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Nico Christoforidis (kassör),

Läs mer

Plats och tid Sammanträdesrum Ununge, Kommunhuset Ankaret, Estunavägen 14, Norrtälje måndagen den 3 juni 2019 kl

Plats och tid Sammanträdesrum Ununge, Kommunhuset Ankaret, Estunavägen 14, Norrtälje måndagen den 3 juni 2019 kl Plats och tid Sammanträdesrum Ununge, Kommunhuset Ankaret, Estunavägen 14, Norrtälje måndagen den 3 juni 2019 kl. 13-13.50 Ledamöter Övriga närvarande Robert Beronius (L) (ordförande) Ganimete Kalludra

Läs mer

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm.

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. SCF:s klädleverantör PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. NÄRVARANDE Yvonne Mattsson Bo Sjöberg Tony Pölder Åsa Hermanson Anders Karlsson

Läs mer

LÄNSMUSEERNAS SAMARBETSRÅD

LÄNSMUSEERNAS SAMARBETSRÅD LÄNSMUSEERNAS SAMARBETSRÅD Styrelsesammanträde 15 februari, 2012 kl. 10.00 15.00 KFS, World Trade Center, Stockholm Närvarande: Anmält förhinder: Adjungerande: Anmält förhinder: Inga Göransson (ordförande)

Läs mer

Jennifer van der Gronden, Jonas Nerheden och Johan Sandler deltog på lördagen. Daniel Kåreda deltog på distans på lördagen.

Jennifer van der Gronden, Jonas Nerheden och Johan Sandler deltog på lördagen. Daniel Kåreda deltog på distans på lördagen. Svenska Skolidrottsförbundet Styrelsen Protokoll nr 8, 2016-2018 avseende 118-135 Plats: Idrottens hus, Stockholm Dag: Fredag den 9 juni, (kl 17.00-19.00) Lördag den 10 juni, (kl 08.30-16.00). Närvarande:

Läs mer

Protokoll 03/2016 fört vid sammanträde med styrelsen för DHR Stockholms läns distrikt

Protokoll 03/2016 fört vid sammanträde med styrelsen för DHR Stockholms läns distrikt Protokoll 03/2016 fört vid sammanträde med styrelsen för DHR Stockholms läns distrikt Tid: Måndagen den 11 april 2016 kl 18:00-20:10 Plats: Kansliet, Rissne Office Center, Kavallerivägen 30, Rissne, Sundbyberg

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Protokoll 9/2012 Datum: 2012-11-09 Tid: 09.00 16.30 Plats: Närvarande: Ordförande Best Western Arlanda Hotellby, Arlandastad Rolf Weiffert Anders Dahlstedt Tomas

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 6/

REGISTER: Sammanträde nr 6/ REGISTER: Sammanträde nr 6/2017-11-27 43 Mötets öppnande 44 Godkännande av dagordning 45 Justering av föregående protokoll (2017-06-11) 46 Ekonomi a) Balans- & resultatrapport b) Förslag på budget för

Läs mer

Tid 2006-12-02 kl 10.00 16.00 Plats Göteborg Convention Centre, Göteborg

Tid 2006-12-02 kl 10.00 16.00 Plats Göteborg Convention Centre, Göteborg 1 (5) Sammanträdesdata Tid 2006-12-02 kl 10.00 16.00 Plats Göteborg Convention Centre, Göteborg Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström

Läs mer