Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: Tid: kl Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102"

Transkript

1 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: Tid: kl Lokal: Mulde ridhus, GLR Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck Mona Snäckerström Eva Sandin Anders Larsson Roger Wärn Eva Widing Lars Jakobsson Annika Gardell Bo Johansson Patrik Oscarsson, sekreterare Underskrifter: Sekreterare:. Ordförande:.

2 90. Föredragningslistan Ordföranden hälsade välkommen till kvällens möte och passade på tacka Sofie Nilsson och GLR för GI-styrelsen fick möjlighet besöka klubben och hålla sitt möte i deras ridhus. Sammanträdet startade med kvällens fördjupningstema som var en presentation av Gotlands Lantliga Ryttarförening. Föredragningslistan fastställdes med följande tillägg: 99 a) Skrivelse basket 99 b) SDF-bidrag 91. Föregående protokoll Föregående protokoll, 7/12, behandlades för därefter läggas med godkännande till handlingarna. 92. Resebidrag våren 2011 GI hade fått resor ansökta för våren 2012, vilket skall jämföras med för våren Bo Johansson lämnade troliga förklaringar till förändringarna. Roger Wärn, ansvarig från styrelsen och Bo Johansson på kansliet, valde lägga kategorin övriga resor på ett 75 %-igt beviljande och bidraget för flygresorna på kr för vuxna och 800 kr för ungdomar. Då detta inte räckte, så föreslog de även göra som förra perioden, nämligen sänka alla lika mycket, vilket denna gång blir 12 %. Detta var nödvändigt då det saknades nästan kr. Förslaget blir då kr, jämföra med de medel vi hade fördela, som är kr. Styrelsen diskuterade den uppkomna situationen och åtgärder för komma tillrätta med reseproblematiken inom den gotländska idrotten. fastställa resebidraget för våren 2012 för vuxen/ungdom till 1.000/902/738 kr för flyg, 328/262 kr för båt samt 664/631/549 kr för båt/flyg. anta föreliggande förslag till resebidragsfördelning för våren Idrottscentrum Rapporterades från mötet med i stort sett hela RSAU kring frågan om förseningen av idrottshallen. Det var ett välbesökt möte med ca 40 idrottsledare. Det framkom kanske inte så mycket nytt men det var tydligt från S och M bygget skall starta nästa år. Den upphandling som var ute är nu avbruten och ny upphandling skall ske. Vad gäller detaljplanen för idrottsoch rekreationsområdet så skulle den enligt regionråden komma upp på dagordningen på fullmäktige i september men så blev det inte. I övrigt har det inte hänt mycket på området förutom det är bågskytte som ligger på för komma in i en av hallarna i trekanten. Kansliet skall kalla föreningarna på området till ett avstämningsmöte. godkänna rapporten och lägga den till handlingarna.

3 94. Nat West Island Games 2017 Organisationskommittén har haft ett första möte den 2/9. Styrelsen beslutade vid förra mötet tillsätta ett sk. Advisory Board för NWIG Kansliet och organisationskommittén har tillfrågat följande personer som har tackat ja till sitta med i detta; Åke Svensson, Lena Celion, Cecilia Shelin-Seidegård, Bo Dahlöf, Peter Mohlin, Stefan Bergh samt Barbro Wettersten. anta förslaget till ledamöter i Advisory board till NWIG Fair Play pris RF har uppmanat samtliga distrikt inrätta ett regionalt Fair Play pris där segrarna från varje distrikt sedan blir de som nomineras till RF:s och Svenska Sportjournalistförbundets stora Fair play pris som kommer utdelas på Idrottsgalan i Globen. RF anser det skall vara en jury för priset och det skall vara en prissumma (riktmärke kr). Detta har nu RF:s GS sagt det var olyckligt och varje distrikt kan själva besluta om eventuell prissumma. Förslagsvis hanteras detta pris tillsammans med övriga utmärkelser inom ramen för Idrottsakademins arbete. inrätta ett Fair play pris med en prissumma på kr till pristagarens förening och pristagaren får pris i likhet med övriga på vår idrottsgala. idrottsakademin utgör jury för Gotlands fair play pris. 96. Årsmöte 2012 Enligt sammanträdesplanen skall årsstämman för förbundet hållas den 26 mars. Nästa års årsmöte kommer bli en enligt tidigare beslut ett kvällsmöte på en vardag, vilket medför det inte blir så mycket annat program. hålla GI:s årsmöte den 26/ utse Mats Ladebäck och Anita Gandå vara GI:s representanter i en med SISU gemensam arbetsgrupp inför årsstämmorna. 97. Idrottsgymnasiet Förelåg en ansökan till idrottsgymnasiet från Visby Roma HK och Gotlands Hockeyförbund för en elev som flyttat hem från hockeygymnasium på fastlandet. Eleven har gått större delen av läsåret 2011/12 på lokal profil på Gotland men har formellt inte blivit antagen då ingen ansökan har inkommit till GI-styrelsen. Kansliets samordnare för idrottsgymnasiet har lagt ett förslag till beslut till styrelsen.

4 Beslutar styrelsen anta Jonathan Stuxberg, , till åk 2 Lokal idrottsprofil med följande villkor, i enlighet med GI-styrelsens beslut skall GI fakturera för sent inkommen ansökan. innan höstterminens slut 2012 ska alla de uppgifter som Jonathan missat under läsåret var gjorda i enlighet med uppgiftsbeskrivningarna från skolans samordnare. 98. Bidrag till föreningsdrivna anläggningar Ett antal föreningar har vänt sig till GI och reagerat över på det sätt som Kultur- och fritidsförvaltningen har gjort besparingar på driftsstödet till föreningsdrivna anläggningar. Detta dels utifrån det skett utan kommunikation och dels det inte skett rättvist utan bara drabbat de föreningar som inte har avtalsreglerat bidrag till sina anläggningar. Föreningar har i dialog med kansliet påtalat man vill GI agerar och tillskriver KFN för bryta ut just själva driftsstödet och dessa bidragsregler ur den pågående bidragsöversynen för få en snabbare behandling av detta allt mer akuta ärende för våra klubbar med egna anläggningar. Beslutar styrelsen uppdra åt ordförande tillskriva kultur- och fritidsnämnden i detta ärende. 99. Övriga frågor a) Basket skrivelse Ordförande hade fått en skrivelse från basketföreningarna i distriktet kring nyttjandet av deras SDF-bidrag som sedan ett antal år tillbaka finns på det sk. ombudsmannakontot. Styrelsen diskuterade skrivelsen och föreningarnas synpunkter. Beslutar styrelsen sända ut det PM som beskriver vilka kostnader som är godkända ta från ombudsmannakontot till föreningarna som skickat skrivelsen samt hänvisa till kansliet för eventuella diskussioner med kontaktperson för basket. b) SDF-bidrag Förelåg ett förslag på nya SDF-bidragsregler från kassören och Roger Wärn utifrån tidigare beslut i styrelsen. Förslaget diskuterades av styrelsen och det framkom bl.a. en oro för SDF skall skicka in sina föreningars verksamhetsberättelser då dessa redan plockas in av KFF. Det uppkom även en diskussion kring ett pågående arbete försöka samordna SDFbidragsbestämmelserna mellan distrikten i regionen. Utifrån det senare så uppdrogs åt DC kolla upp detta till nästa möte. Beslutar styrelsen bordlägga ärendet till nästa sammanträde.

5 100. Rapporter a) Ekonomi Rapporterade kassören kring det ekonomiska läget efter augusti månad. Den ekonomiska rapporten denna gång var en light rapport. D.v.s. lite övergripande och kommentarer beträffande era områden. Kan konstateras resultatet i stort sett är oförändrat sedan halvårsbokslutet. På balansrapporten är reservationer och projekten tillbakalagda efter halvårsbokslutet. b) SDF-årsmöten Det har inte varit några SDF-möten sedan förra sammanträdet. c) Uppvaktningar Rapporterades guldklubbsmedlemmen Christer Martinsson har uppvaktats med telegram på sin 65 årsdag. d) Projekt Idrottslyftet Idrott och skola Återstår kr fördela till föreningar. Den 6 oktober arrangeras inspirationsdagen Det nära friluftslivet för idrottsledare, skolpersonal och ledare från andra organisationer. Olympic Day Sveriges Olympiska Kommitté och GI/SISU arrangerar prova på-idrottsdagen Olympic Day den 22 september på Gutavallen med omnejd. Barn och ungdomar i åk 1-6 får prova på 25 olika idrotter. Idrottslyftet Anläggningar Har haft ett regionalt beslutsmöte sedan förra mötet: Gotland har dock fortfarande inga medel för 2012 utan avvaktar nu nya pengar inför Styrgruppen kommer ha ett möte inom kort för diskutera det nya idrottslyftet från Värdefullt I den gotländska satsningen Värdefull IF håller ett antal IF på och arbetar för bli certifierade (Bl.a. WSS, KIK, Gotlands Bro OK, Hansa-Hoburg). Förhoppningen är minst fyra IF kan premieras vid Idrottsgalan Vid Regnbågshelgen som startar 4/10 kommer GI vara med och informera om idrottens värdegrund (Allas rätt vara med). Detta i samarbete med Röda Korsets Byrå mot Diskriminering. Idrottsgymnasiet Terminen har startat bra och nytt för detta läsår är eleverna har haft Kick Off träffar. Lokal Idrottsprofil bowling m.m. på Uncle Joe s. NIU åk 1 hade ett läger i Fårösund två dagar. NIU åk 2 åker till Kalmar 19-20/9 och besöker deras idrottsgymnasium. Fas 3-projektet För närvarande är det 22 deltagare vid 19 föreningar. Under hösten är det några som kommer gå ur projektet, pension och i något fall beroende på man varit med i två år, och föreningen har meddelat de inte har något forts behov. Genomfört två träffar med våra deltagare och kommer under hösten ha en träff i veckan, någon vecka in i december.

6 e) Personal Rapporterade Bo Johansson om personalläget på kansliet samt de förändringar som har skett kring receptionen och bemanningen där. f) Ansvarsområden Respektive ansvarig för de sju nya ansvarsområdena rapporterade kort från sitt ansvarsområde. Styrelsen uppmanades ta kontakt med kansliet för möten inom respektive ansvarsområden innan verksamhetskonferensen, då det kommer ske en längre uppföljning av arbetet i grupperna Nästa sammanträde Nästa sammanträde är enligt sammanträdesplanen den 13 oktober Avslutning Ordförande avslutade mötet genom tacka alla deltagare för deras insatser under kvällens möte. Hon riktade även ett stort tack till Gotlands Lantliga Ryttarförening för deras gästfrihet under sammanträdet. Därefter förklarade hon sammanträdet för avslutat.

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-09-13 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-09-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus, Visby Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-05-19 Tid: kl.16.00-18.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 55-65 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-09-28 Tid: kl.12.30-14.00 Lokal: Sjövärnsgården Paragrafer: 91-101 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-01-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-11 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Kjellåke Nordström

Läs mer

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129 Protokoll nr: 10 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-11-15 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 117-129 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson Protokoll nr: 2/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 21 februari 2011 Tid: Lokal: kl.17.00-19.00 Badvillan, Solbergabadet Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström

Läs mer

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140 Protokoll nr: 11 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-12-12 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Scandic Hotell Visby Paragrafer: 128-140 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-06-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Rävhagens vandrarhem Paragrafer: 66-77 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten, mötesordf.

Läs mer

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38 Protokoll nr: 3 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-03-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 27-38 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Widing Roger Wärn

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2011-10-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 103-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 3/2010 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 15 april 2010 Tid: kl. 17.00-19.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Patrik Gahm,

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-01-19 Tid: kl.17.00-18.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-05-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 57-68 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-10-20 Tid: kl.17:00-18:50 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 102-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99 Protokoll nr: 7 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-08-24 Tid: kl.16.00-17.45 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 83-99 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard tom Eva

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-06-15 Tid: kl.17.45-21.00 Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter Paragrafer: 69-82 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders

Läs mer

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg.

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg. Protokoll nr: 4/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 20 juni 2011 Tid: kl. 17.00-19.00 Lokal: Boulehallen, Visborg Paragrafer: 1-10 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Cecilia

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-10-19 Tid: kl.17:00-19:00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll Förhindrad: Lars Holm, LH Lotta Kellander, (LK) 118 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte.

Protokoll Förhindrad: Lars Holm, LH Lotta Kellander, (LK) 118 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. Skånes Idrottsförbund Styrelsemöte Protokoll 2015-12-02 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf Caj-Åke Andersson, (CÅA) Gitte Nählinder, (GN) Malin Sandvig, (MS) 118-123, 125-129 Peter Tallinger, (PT)

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 2015 2015-05-17 (09:00-15:00) Kalmar Deltagare - SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Carl-Erik Sörman Olle Bergman Peter Svensson Thomas Avelin Tony Jacobsson Per

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Protokoll 9/2012 Datum: 2012-11-09 Tid: 09.00 16.30 Plats: Närvarande: Ordförande Best Western Arlanda Hotellby, Arlandastad Rolf Weiffert Anders Dahlstedt Tomas

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEN 121 21 Johanneshov Sid 1 Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost i föreningens lokaler Skebokvarnsvägen 322, Högdalen onsdagen den 12 mars 2003 kl 18,30-21,25 Paragrafer 1-22 Närvarande

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 5/

REGISTER: Sammanträde nr 5/ REGISTER: Sammanträde nr 5/2016-11-29 35 Mötets öppnande 36 Godkännande av dagordning 37 Justering av föregående protokoll 38 Enkät varpa Stångaspelen 39 Ekonomi 40 Anställning 41 Idrottens Ö 42 Läktare

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50.

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50. Skånes Idrottsförbund Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 49 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte Nählinder,

Läs mer

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå EFS Västerbotten Protokoll ST Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå Närvarande: Astrid Sjöström, ordf Marianne Berglund Cathrine Eiderhäll Rune Hedman Åke Hägglund Hans Jakobsson Eva Lundeborg

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Verksamhetsinriktning

Verksamhetsinriktning Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Verksamhetsinriktning 2012-2013 Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Gotland Box 1030, 621 21 Visby Tfn: 0498-20 70 53 Fax: 0498-21 54 74 E-post

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / 2010 239-257 Plats: DSF kansli, Stockholm Datum: 2010-10-31 Tid: 9-11 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Thomas Nilsson,

Läs mer

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning Protokoll fört vid sammanträde med enheten för Lärarutbildningens styrelse 01-02-06 kl. 13.00 17.00 RBU_Torpet Heberg Närvarande: Lars-Peder Alingfeldt,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 17-2014 295-315 Plats: Skype Datum: 2014-12-15 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Jonny Svensson, Erik

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00

Klubbnr: 1297 Årsmöte Plats: Idalagård Datum: Tid: 19.00 1. Mötets öppnande. Lokalklubbsordförande Kerstin Ekholm hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. Kerstin Ekholm redogjorde för nuläget gällande ny plan och stuga. Bygglov är klart,

Läs mer

Adjungerade. Daniel Kåreda Åsa Berg

Adjungerade. Daniel Kåreda Åsa Berg Förbundsstyrelsemöte Svenska Skolidrottsförbundet Möte nr: 3 Tema: Organisation och struktur Datum och tid: 25 aug 2018 kl 15:00-17:00 Plats: Idrottens hus, Skansbrogatan 7 i Stockholm Närvarande ledamöter

Läs mer

Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20

Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20 Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20 Närvarande Anna-Karin Mohlin, Monica Lindblom, Ulla Fernlund, Sven-Gunnar Karlsson, Esbjörn Lindgren, Leif-Göran Mosell, Gudrun Ekblom adjungerad

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Rolf Carlsson förklarar sammanträdet öppnat.

Rolf Carlsson förklarar sammanträdet öppnat. Protokoll nr 2 2003/ 05 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse Tid Tisdagen den 24/ 6 Plats Hotell Arlandia, Stockholm Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén,

Läs mer

Protokoll 19 juni 2013

Protokoll 19 juni 2013 Protokoll 19 juni 2013 Styrelsens sammanträde nr 6/13 Tid och plats Onsdagen den 19 juni klockan 09,30 till 14,00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås Protokoll nr 3/2019 22-33, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2019-03-29 30 på Steam Hotel, Västerås Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares Norlin,

Läs mer

Förortsprojektet är på gång och kommer att ha en träff nu i februari för att sedan sätta igång ordentligt efter att ledarna fått en del utbildning.

Förortsprojektet är på gång och kommer att ha en träff nu i februari för att sedan sätta igång ordentligt efter att ledarna fått en del utbildning. FS-PROTOKOLL Nr 1/2014 Datum söndag den 26:e januari, 2014 Tid Kl. 14.00 18.00 Plats Scandic Park, Stockholm Närvarande Stefan Stenudd, Helena Hugosson, Arnela Hadzisulejmanovic August Wallén, Daniel Norrgård

Läs mer

Att fastställa föredragningslistan för sammanträdet. 4 Bolagsstämma i Sveab Förbundsstyrelsen diskuterade den kommande bolagsstämman i Sveab.

Att fastställa föredragningslistan för sammanträdet. 4 Bolagsstämma i Sveab Förbundsstyrelsen diskuterade den kommande bolagsstämman i Sveab. Förbundsstyrelsen Protokoll nr 2/2016 2016-02-09 Tid: Tisdag 9 februari kl 19.00 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Telefonmöte Saffet Eraybar Susanne von Sydow Göran Karlsson Lena Tholse Klas Elm Ola

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet:

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet: SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland torsdagen den 18 oktober 2018 klockan 18:30-20:00, via video (Jönköping,

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 1/

REGISTER: Sammanträde nr 1/ REGISTER: Sammanträde nr 1/2019-01-24 1 Mötets öppnande 2 Godkännande av dagordning 3 Justering av föregående protokoll (2018-11-15) 4 Inför Stångaspelen 2019 a) Avtal FGI/SIF/FS b) Sponsring 2019 c) Bilaga

Läs mer

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare PROTOKOLL nr 4/2019 www.idrottonline.se/foreningengu tniskidrott-varpa/ fgi@gotsport.se Tid: 19.00 21.00 SAMMANTRÄDESDATUM 2019-04-11 STYRELSEN - PARAGRAFER: 28-34 Lokal: Idrottens Hus, Visby Deltagare:

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 2-17 Tid: Plats: 4-5 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Mats

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

11. Nästa möte Kommande styrelsemöte hålls måndagen den 8 april i något av konferensrummen på Skepparegatan 5A, 4 tr.

11. Nästa möte Kommande styrelsemöte hålls måndagen den 8 april i något av konferensrummen på Skepparegatan 5A, 4 tr. 5. Extra årsmöte Beslutades att ett extra årsmöte om revisionsrapporten hålls söndagen den 24 mars 13.00 14.00 i föreningslokalen på Skepparegatan 5A, 4 tr. 6. Kansliet stängt måndagar tills vidare Bengt

Läs mer

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck Omfattar 18-29. Protokoll fört vid konstitueringssammanträde med Syd Svenska Styrkelyftförbundet Plats: Folkets Hus i Lund Datum: 2002 02 23 Tid: 13.30-14.15 Närvarande: Förhinder: Jörg Jönsson Stefan

Läs mer

Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017

Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017 Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017 Plats: Solna Access Konferens Datum: 2017-03-29 Tid: 18.30-21.00 Närvarande: Enligt bilaga 1 Distriktsidrottsstämman inleds med utdelning

Läs mer

SVENSKA BÅGSKYTTEFÖRBUNDETS normalstadgar för specialidrottsdistriktsförbund

SVENSKA BÅGSKYTTEFÖRBUNDETS normalstadgar för specialidrottsdistriktsförbund SVENSKA BÅGSKYTTEFÖRBUNDETS normalstadgar för specialidrottsdistriktsförbund STADGAR för ÖSTERGÖTLANDS BÅGSKYTTEFÖRBUND Antagna av styrelsen Den 4 mars 1992 Fastställda av årsmötet Den 4 mars 1992 Godkända

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Åled, 2014-09-08, kl. 18.00 Deltagare: Peter Höglund Morgan Engdahl Monica Ledel Ordförande Kassör Sekreterare Jonas Mattsson-Frost Ledamot Pernilla Engdahl Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Eva Engström Sekreterare. Yvonne Nilsson Ekonom,

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Eva Engström Sekreterare. Yvonne Nilsson Ekonom, NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (12) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Omfattning 14-27 Beslutande Folke Andersson Börje Hansson Karin Ingelhag 14-23 Anna Johannesson Birger Fält Karin Dahl

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28

2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28 2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28 Plats och tid 2008-04-10 Närvarande Plats och tid 2008-04-30 Närvarande Bruk för Alla kl 13.30-16.15 Tjänstgörande

Läs mer

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll SISU Idrottsutbildarna Skåne Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 46 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll nr 5/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Scandic Victoria Tower, Kista

Protokoll nr 5/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Scandic Victoria Tower, Kista Protokoll nr 5/2018 25-38, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-04-13--14 på Scandic Victoria Tower, Kista Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares

Läs mer

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass Sida 1 av 8 SÖRMLAND PROTOKOLL 06/2013 Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Plats Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping Närvarande: Bo Erixon Helge Andersson

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, förbundsordförande, Kerstin Rosén-Ljusenius, v.ordf, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Leif Bolin, Ingegerd Lusensky (from 3), Jan Olofsson ( tom

Läs mer

Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009

Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009 Mötesprotokoll Visby Badmintonklubbs årsmöte 2009 Datum: 2009-08-29. Plats: Wisby Rackethall. Närvarande, röstberättigade: Kjell Pettersson, Johan Gate, Anneli Gate Lawergren, Bertil Lawergren, Mattias

Läs mer

Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1

Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1 PROTOKOLL Kommunala handikapprådet 2010-03-03 Sidan 1 Plats och tid: Kommunstyrelsesalen Stadshuset 100303 kl. 13.00 15.00 Närvarande: Ledamöter: Gun Engström Fibromyalgifören. Marianne Johansson DHR Eva

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009

Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009 Verksamhetsberättelse för Tyresö Förenings Råd för året 2009 Tyresö Förenings Råd till gagn för Tyresös kultur- och idrottsliv Så här har föreningsrådet tagit form Under en föreningskonferens till Åland

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 9-2012 105-127 Plats: Telefon Datum: 2012-05-08 Tid: 19.30-22.15 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jonny Svensson, Monica Westin, Yvonne

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 1-16 Tid: Plats: 6-7 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Mats Peterson (MP) Carina

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-08-21 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL

Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL Kultur- och fritidsnämnden PROTOKOLL 2016-08-23 KFN 66 Region Gotland kulturplan 2017-2020 Bilaga KFN 67 Övrigt ärende. Rapport från förvaltningschef PROTOKOLL Sammanträdesdag Kultur- och fritidsnämnden

Läs mer

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län 1(5) BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län Styrelsemöte nr 4 2009 2009-03-26 kl 18.00 20.30 Mötesplats: Sturegatan 4, 5 tr, Sundbyberg Närvarande: Özge Özen Zink, Catarina Larson,

Läs mer

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg.

Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Protokoll fört vi TS-möte den 24 september 2012 på Skultagårdens Ryttarförening, Varberg. Närvarande: Helen Larsson, Yvonne Johansson, Ingela Lindgren, Jeanette Sande, Karin Nylander, Glenn J Unger, Ulrika

Läs mer

Per-Åke Purk (V), Rolf Delcomyn (S), Rune Håkansson PRO, Anita Bertilsson SPF, Barbro Bengtsson SPF, Hanna Karlsson SPRF

Per-Åke Purk (V), Rolf Delcomyn (S), Rune Håkansson PRO, Anita Bertilsson SPF, Barbro Bengtsson SPF, Hanna Karlsson SPRF SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(9) Plats och tid Stadshuset, sammanträdesrum 1, kl. 09.00-11.00 ande Ledamöter Siv Nilsson PRO ordförande Ingegärd Jönsson PRO Solbritt Lindborg (MP) Pauli Petersson SPF Heinz Quednau

Läs mer

SKK/UK nr

SKK/UK nr Sida 1/6 SKK/UK nr 1-2017 1-21 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens utbildningskommitté (UK) torsdagen den 2 februari 2017. Närvarande: Ordinarie ledamöter: Eva Lejdbrandt (ordf),

Läs mer

Omedelbar justering paragrafer 17, 19, 20. Underskrifter Sekreterare

Omedelbar justering paragrafer 17, 19, 20. Underskrifter Sekreterare TJÖRNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2015-03-16 Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Stora Tjörnsalen kl 17:00 19:00 Utses att justera Ulf Mellin Justeringens plats och tid Kommunhuset 2015-03-18 16:00

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm.

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. SCF:s klädleverantör PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. NÄRVARANDE Yvonne Mattsson Bo Sjöberg Tony Pölder Åsa Hermanson Anders Karlsson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(17) Kultur- och fritidsnämndens arbetsutskott Sammanträdesdatum

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(17) Kultur- och fritidsnämndens arbetsutskott Sammanträdesdatum SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(17) Tid Plats Torsdag 29 september 2016, klockan 13.15 18.00. Paus klockan 14.50-15.15. Svansjörummet, kommunhuset Beslutande M Jannicke Wichne tjänstgör för Ylva Höglund (MBP)

Läs mer

Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21.

Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21. Sid 1 av 5 Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21.00 Paragrafer 122-135 Närvarande ledamöter Leif Falkenstedt

Läs mer

O:\Stab\Calle\Calle\Styrelse protokoll\ \Styrelseprotokoll nr doc

O:\Stab\Calle\Calle\Styrelse protokoll\ \Styrelseprotokoll nr doc O:\Stab\Calle\Calle\Styrelse protokoll\2004 273-\ Protokoll nr 282, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE fredag-lördag 8-9 oktober 2004 på Sjöfartshotellet, Slussen samt Viking

Läs mer

Protokoll nr 12/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm

Protokoll nr 12/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm Protokoll nr 12/2017 131-144, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2017-12-08 09 i Idrottens hus, Stockholm Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande, fr.o.m. 135 Putte Eby, t.o.m. 138.2, inte

Läs mer

SEKRETERARE:... Bertil Westberg

SEKRETERARE:... Bertil Westberg PROTOKOLL nr 7/2012 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.45 SAMMANTRÄDESDATUM 2012-11-22 STYRELSEN - PARAGRAFER: 56-71 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18-2012 301-322 Plats: Telefon Datum: 2012-12-11 Tid: 19.30-22.15 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jonny Svensson, Hans Björkborg, Yvonne

Läs mer

Protokoll nr fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris

Protokoll nr fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris Protokoll nr 3 2007-09 fört vid Förbundsstyrelsens sammanträde den 3 september 2007, Hotell Concorde Montparnasse, Paris Deltagande: Förhinder: Vid protokollet: FS ledamöter: Rolf Carlsson (Ordf.), Jane

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6, med start kl 19.10 och avslutning kl 21.15 den 20 oktober 2000, Hotell Adriane, Stockholm. rev 001027.LÖ/DDJ Närvarande: Dick

Läs mer

Anneli Liljemark, deltog ej i och 65 Gustav Fransson Andreas Möller, deltog ej i 69.2 Hani Ghattas Adjungerade: Lasse Svensson, deltog ej i 75

Anneli Liljemark, deltog ej i och 65 Gustav Fransson Andreas Möller, deltog ej i 69.2 Hani Ghattas Adjungerade: Lasse Svensson, deltog ej i 75 Sammanträdesprotokoll 64-81 Plats: Sjöviks folkhögskola Närvarande: Susanne Rodmar, deltog ej i 75 Johan Adolfsson Miriam Carlsson Gunnar Ekström Kerstin Torkelsson Enlund Eva-Lena Gustafsson Torbjörn

Läs mer

Protokoll. Svenska Ölfrämjandet SÖ, styrelsen. Nr: 7 2010/2011. Tid: Lördagen den 11 december 2010, kl. 13.00 17.00

Protokoll. Svenska Ölfrämjandet SÖ, styrelsen. Nr: 7 2010/2011. Tid: Lördagen den 11 december 2010, kl. 13.00 17.00 Protokoll Svenska Ölfrämjandet SÖ, styrelsen Nr: 7 2010/2011 Tid: Lördagen den 11 december 2010, kl. 13.00 17.00 Ajournering: Matpaus kl. 15.10 15.35. Plats: Ölrepubliken, Kronhusgatan 2B, Göteborg. Ledamöter:

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

Protokoll fört vid. 3. Tillkännagivandet av mötet, som skett genom anslag, hemsidan och telefonkedjan godkändes.

Protokoll fört vid. 3. Tillkännagivandet av mötet, som skett genom anslag, hemsidan och telefonkedjan godkändes. Protokoll fört vid Årsmöte med Arboga GK:s Veteransektion 2012-02-24 i Bibliotekets hörsal. Närvarande: 35 medlemmar. 1. Mötets öppnande Ordf. Rolf Nordquist hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SKK/UK nr

SKK/UK nr Sida 1/6 SKK/UK nr 3-2018 48-73 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens utbildningskommitté (UK) torsdagen den 14 juni 2018. Närvarande: Ordinarie ledamöter: Eva Lejdbrandt (ordf), Hans

Läs mer