Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall"

Transkript

1 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: Tid: kl Lokal: Sjövärnsgården Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall Patrik Oscarsson, sekreterare Bo Johansson, kassör Mona Snäckerström, anm. förhinder Lars Jakobsson, anm. förhinder Roger Wärn, anm. förhinder Anders Allard, anm. förhinder Underskrifter: Sekreterare:. Ordförande:.

2 91. Föredragningslistan Ordföranden hälsade välkommen till detta styrelsemöte som avslutade den med SISU- Gotland gemensamma verksamhetsplaneringskonferensen och förklarade detsamma för öppnat. Föredragningslistan fastställdes med följande tillägg: 98 a) Värdefullt 98 b) Mediapolicy 98 c) Integrationssatsning 92. Föregående protokoll Föregående protokoll, 7/14, behandlades för därefter läggas med godkännande till handlingarna. 93. Resebidrag våren 2014 GI hade fått lite färre ansökta resor för våren 2014 jämfört med våren 2013, främst var det antalet flygresor som hade minskat. Det var även ett ökat antal resande under 20 år. Detta ger då ett större utrymme i fördelningen av resestödet. Bo Johansson lämnade förklaringar till förändringarna. Roger Wärn, ansvarig från styrelsen och Bo Johansson på kansliet, valde lägga kategorin övriga resor på ett 95 %-igt beviljande och 98% på serie och SM resor. Detta är osedvanligt bra då % andelen kategorin övriga resor inte brukar vara så hög. Förslaget blir då kr, jämföra med de medel vi hade fördela, som är kr. Konstaterades det ännu finns förbättringar göra i ansökningsmodulen. dessa måste bli klara till nästa period. anta föreliggande förslag till resebidragsfördelning för våren uppdra åt kansliet få till förändringarna i ansökningsmodulen tillsammans med konsulten. 94. Idrottscentrum Referensgruppen för hallen jobbar på med möten var tredje vecka och med bra uppslutning från föreningarna. Fortfarande rapporterar man tidsplanen för bygget håller och ligger t.o.m. lite före samt budgeten håller. Kansliet har haft ett inledande möte med KFF kring invigningen av idrottshallen. Riktlinjerna är skapa en dag för alla åldrar och målgrupper. KFF ansvarar för själva invigningsprogrammet med idrott och kultur uppvisning och GI/SISU tar ansvar för en prova på dag under invigningen. Man siktar nu på ha den tredje helgen i september med tre matcher i basket och innebandy med start på fredag kväll och invigning på lördagen. Har nu fått till och kallat till ett möte med alla föreningar som genom åren visat intresse för Visborgsområdet för de skall få upplåtelseformerna presenterade för sig av Region Gotland. Denna träff blir den 1/10. Det är nog viktigt vi nu jobbar hårt för få till fler etableringar på området. Det har även uppkommit vissa problem kring motionsspåren i samband med byggnationen av gång och cykelväg till nya arenan.

3 godkänna rapporten och lägga den till handlingarna. 95. Personalläget och ekonomi Kansliet hade fått i uppdrag ta fram en sk. "LAS lista" till detta möte vilket inte var genomfört ännu. Kansliet lovade den kommer ut till styrelsen på e-post kommande vecka. Kassören gjorde en genomgång det ekonomiska utfallet efter augusti månad och då främst kring resultatenheterna 42 (personal) och 44 (kansli). Styrelsen diskuterade vikten av en väl genomarbetad prognos till nästkommande sammanträde efter tre kvartal och denna får vara vägledande inför ev. förslag till beslut. uppdra åt kansliet färdigställa personallistan och skicka ut den til styrelsen kommande vecka samt göra en genomarbetad prognos efter kvartal 3 till nästa möte. 96. Ny dialog med politiken Under valrörelsen var det mycket löften från alla partier om öka och förbättra dialogen med idrotten. Styrelsen diskuterade hur man vill ha dialogen? Det har kommit en fråga från KFN:s ordförande om få träffa styrelsen i GI och GI skall ta fram förslag på tid för detta. Styrelsen diskuterade former, innehåll och målgrupper för dialog och samverkan med politiken och enades om en modell som kunde kommuniceras mot politiken. uppdra åt ordföranden svara på KFN:s ordförandens inbjudan utifrån styrelsens intentioner. 97. Årsmöte 2015 Enligt sammanträdesplanen skall årsstämman för förbundet hållas den 26 mars. Nästa års årsmöte kommer bli, enligt tidigare beslut, ett kvällsmöte på en vardag, vilket medför det inte blir så mycket annat program. hålla GI:s årsmöte den 26/ utse Mona Snäckerström och Yvonne Lindvall vara GI:s representanter i en med SISU gemensam arbetsgrupp inför årsstämmorna. 98. Övriga frågor a) Värdefullt Styrelsen diskuterade få en tydligare satsning på värdegrundsfrågorna dels utifrån valresultatet och dels utifrån det faktum GI har reserverade medel för detta ändamål.

4 Beslutar styrelsen tillsätta en styrgrupp för "Värdefullt" med en styrelseledamot från GI-styrelsen och en från SISU-styrelsen tillsammans med ansvariga på kansliet. b) Mediaploicy Efter den genomgång som hade varit på verksamhetskonferensen kring media från RF:s sida så ville de nya styrelserna i GI och SISU gå vidare och jobba med ta fram en mediapolicy för GI och SISU. Beslutar styrelsen utse en arbetsgrupp med ordföranden, en styrelseledamot från SISU, distriktsidrottschefen och Anita Gandå från kansliet. b) Integrationssatsning Under den nyligen avslutade verksamhetskonferensen hade det uppkommit och prioriterats en satsning på ett interrationsarbete från idrotten och GI/SISU. Beslutar styrelsen tillsätta en styrgrupp för integrationsprojektet med Eva Sandin från GIstyrelsen och en styrelseledamot från SISU styrelsen samt minst två medarbetare från kansliet. 99. Rapporter a) Ekonomi Rapporterade kassören om det ekonomiska läget efter augusti månad. Det ekonomiska resultatet visade på ett minus på ca kr exklusive projekten. Kassören rapporterade dock detta skall minskas med ca kr p.g.a. av periodiseringar,semesterlöneskuld mm, vilket gör förbundets kärnverksamhet ligger lite efter budget. Konstaterades styrelsen får lugna sig till septemberrapporten då det också ska göras en prognos för helåret innan ev. åtgärder vidtas. b) SDF-årsmöten Det har inte varit några SDF-möten sedan förra sammanträdet. Närmast på tur är skidor och segling nu under hösten. c) Uppvaktningar Rapporterades guldklubbsmedlemmarna Kjell Skalberg och Hans Wiklund har uppvaktats med telegram på sina respektive årsdagar. d) Projekt Idrottslyftet Rekrytering Ansökningar inkommit från Slite GK och IF Hansa/Hoburg. Höstens Sportis har kört igång denna vecka. Roma och på Gråbo samarbete med fritids. Öppna Sportis i Fårösund och i Visby. Idrottslyftet Anläggningar Har inte varit något möte sedan förra styrelsen. Det blir dock ett den 1/10 och det finns två nya ansökningar inne.

5 Idrottslig utveckling Förhoppningen är Samsyn Gotland kan komma igång till våren Just nu ska de ingående idrotterna skriva in sina övergripande aktiviteter i den gemensamma kalendern. Idrottsgala Projektgruppen för idrottsgalan har haft sitt första möte där det kom fram många spännande idéer. Huvudsponsorn Svenska Spel har fått sparbeting på den lokala sponsringen och de vill inte röra klubbarnas sponsring. Därför blir det mycket mindre med pengar till idrottsgalan. Avvaktar möte med Svenska Spel. Värdefullt Vi har fått kr från Länsstyrelsen för fortsätta satsningen inom Tänk Om (Ungdomar, idrott och alkohol). Det innebär tre IF till som kan arrangera förälder/ledar träffar. Hittills har vi genomfört Tänk Om i 4 IF (2013) och 7 IF (2014). 4 IF har också anmält träffar Idrottsgymnasiet Ulf Stillman, fystränare börjar nytt arbete 1 november och kan därmed inte vara fystränare för Idrottsgymnasiet längre. Petter Svensson och Janne Christoffersson försöker se på nya alternativ. Den september hade vi besök av Sveriges största idrottsgymnasium, Celsiusskolan från Uppsala. De kom med sina 18 teamledare/ansvariga och fick möjlighet besöka några av våra träningar (gymnasiet hade studiedag) och/eller träffar för erfarenhetsutbyte. Idrottsledarutbildningen Kursen aktivitetsledarskap 100 poäng för åk.2 på Wisbygymnasiet har börjat med 12 elever från Parkour, fotboll, bordtennis och dans. Undervisningen sker på måndagar kl samt under SISU;s befintliga utbud av föreläsningar, kurser och andra aktiviteter. Under helgen den 4-5 oktober deltar eleverna på Folksams Ledar camp på Bosön tillsammans med några fler gotländska unga idrottsledare samt unga idrottsledare från Uppland och Stockholm. Fas 3-projektet Sedan tidigare 9 deltagare. Vi kommer ha en första träff med dessa 25/9 på Idrottens Hus Vi har lämnat ett förslag till AF om nytt upplägg. Det är mer projektinriktat än tidigare, med arbetsinsatser under kortare perioder, vilket utförs i arbetslag. Vissa administrativa arbetsuppgifter är tänkta utföras här i Idrottens Hus, exempelvis uppdatering av medlemsregister och hemsidor i Idrottenonline. Vi kommer också ha flera gemensamma tillfällen med föreläsningar och utbildning av olika slag. Finsam Två deltagare sedan tidigare, som båda fungerar utmärkt på sina resp. sysselsättningsplatser. Den ena har varit vid Visby TK sedan i juni, och den andra sedan en dryg månad vid FC Gutes kansli. Några prel. förfrågningar från projektet angående nya deltagare, men tyvärr ganska dålig respons från föreningarna. En ny deltagare på gång in, introduktion måndag 29/9, vid Bowlinghallen Uncle Joes. e) Personal Rapporterade Yvonne Lindvall om personalläget på kansliet och vår nya medarbetare i receptionen samt den upptaktskonferens som hade genomförts i augusti.

6 f) Ansvarsområden Respektive ansvarig för de sex ansvarsområdena hade under den pågående verksamhetskonferensen haft ett arbetspass inom sitt ansvarsområde så det skedde ingen direkt rapport denna gång. Sune Liljeström lyft dock problematiken med at det är många nya i gruppen idrottslig utveckling och kommer bli tufft nå de uppsa målen inom verksamhetsperioden. g) GIGAB Det är nu ute en annons för rekrytera en Games Director. Ansökningstiden är fram till den 24/10. Det är även kallat till en Kick-Off för spelen 2017 till den 10/10 där även GI- och SISU-styrelsen är inbjudna Nästa sammanträde Nästa sammanträde är enligt sammanträdesplanen den 20 oktober 2014 kl Avslutning Ordförande avslutade mötet genom tacka alla deltagare för deras insatser under Styrelsemötet, men framförallt under den nu avslutade verksamhetsplaneringskonferensen. Han riktade ett särskilt tack till alla som hade varit med och planerat konferensen och hjälpt till för det skulle bli så lyckat som möjligt. Därefter förklarade han sammanträdet för avslutat.

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-09-13 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-05-19 Tid: kl.16.00-18.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 55-65 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-01-19 Tid: kl.17.00-18.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-09-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus, Visby Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38 Protokoll nr: 3 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-03-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 27-38 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Widing Roger Wärn

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2012-09-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Mulde ridhus, GLR Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-06-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Rävhagens vandrarhem Paragrafer: 66-77 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten, mötesordf.

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-10-20 Tid: kl.17:00-18:50 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 102-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129 Protokoll nr: 10 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-11-15 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 117-129 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140 Protokoll nr: 11 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-12-12 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Scandic Hotell Visby Paragrafer: 128-140 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99 Protokoll nr: 7 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-08-24 Tid: kl.16.00-17.45 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 83-99 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard tom Eva

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-05-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 57-68 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-01-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-11 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Kjellåke Nordström

Läs mer

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 3/2010 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 15 april 2010 Tid: kl. 17.00-19.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Patrik Gahm,

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson Protokoll nr: 2/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 21 februari 2011 Tid: Lokal: kl.17.00-19.00 Badvillan, Solbergabadet Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2011-10-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 103-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-06-15 Tid: kl.17.45-21.00 Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter Paragrafer: 69-82 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-10-19 Tid: kl.17:00-19:00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström

Läs mer

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg.

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg. Protokoll nr: 4/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 20 juni 2011 Tid: kl. 17.00-19.00 Lokal: Boulehallen, Visborg Paragrafer: 1-10 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Cecilia

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, förbundsordförande, Kerstin Rosén-Ljusenius, v.ordf, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Leif Bolin, Ingegerd Lusensky (from 3), Jan Olofsson ( tom

Läs mer

Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20

Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20 Styrelsesammanträde 6 2010/11 SISU Hälsingland 2010 06 20 Närvarande Anna-Karin Mohlin, Monica Lindblom, Ulla Fernlund, Sven-Gunnar Karlsson, Esbjörn Lindgren, Leif-Göran Mosell, Gudrun Ekblom adjungerad

Läs mer

Protokoll 19 juni 2013

Protokoll 19 juni 2013 Protokoll 19 juni 2013 Styrelsens sammanträde nr 6/13 Tid och plats Onsdagen den 19 juni klockan 09,30 till 14,00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

125 Mötets öppnande Ordförande Catarina Hanell hälsade välkommen och förklarade mötet för öppnat.

125 Mötets öppnande Ordförande Catarina Hanell hälsade välkommen och förklarade mötet för öppnat. Sida 1 (7) Protokoll nr 11 fört vid styrelsemöte med ESK torsdag den 26 februari Närvarande: Catarina Hanell, Aino Dahl, Gun Lundin, Staffan Connysson, Per-Erik Johansson, Göran Hugosson samt Eva Andersson.

Läs mer

Inger Borgenberg, ordförande Karin Palmqvist, vice ordför. Carina Dilton Lena Sarheden Schu!tz Kristina Svensson. Maria Bellinger (samordnare)

Inger Borgenberg, ordförande Karin Palmqvist, vice ordför. Carina Dilton Lena Sarheden Schu!tz Kristina Svensson. Maria Bellinger (samordnare) Protokoll fört vid styrelsemötet onsdagen den 14 december 2016 SAMORDNINGSFÖRBUNDET BURLÖV-STAFFANSTORP Plats: Tid: Lillgården, Burlöv 13.30-15.30 Närvarande ledamöter Inger Borgenberg, ordförande Karin

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Omfattning 45-61 Beslutande Folke Andersson Birger Fält Karin Dahl Ernst Larsson Gunnar Wall Börje Hansson 45-49 +

Läs mer

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall 1 SISU IDROTTSUTBILDARNA Protokoll fört vid styrelsens VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: 2017-03-17, kl. 08.30-12.00 Plats: Baltic hotell, Sundsvall Närvarande: Ulf Näslund, ordförande Ann-Christin

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Ordförande Malin Eggertz Forsmark hälsar samtliga välkomna till sammanträdet, som genomförs i samband med (direkt efter) Lillsveds årsmöte.

Ordförande Malin Eggertz Forsmark hälsar samtliga välkomna till sammanträdet, som genomförs i samband med (direkt efter) Lillsveds årsmöte. Mötet öppnas inledning 1 (5) Protokoll nr 340, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE torsdag den 5 maj fredag den 6 maj 2011 på Idrottens Hus, Stockholm. Närvarande: Malin Eggertz

Läs mer

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll.

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll. 1 Protokoll nr 5 2004/2005 2004-11-01 Sammanträde: Styrelsemöte Tid: 26 Oktober 2004 Plats: Närvarande: 1 Öppnande Jenny Nyström Skolan Lasse Törnqvist Niclas Hallberg Eva Lindh Marie Norregårdh Susanne

Läs mer

Protokoll 8/2017, Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting

Protokoll 8/2017, Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting Protokoll 8/2017 2017-10-10 1(5) Protokoll 8/2017, 95-109 Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting Närvarande: Anders Åkvist Jannica Wunge Charlotte Algotsson Narit

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid konstituerande sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna

Läs mer

Under övrigt presenterar Anders Svärd ett förslag kring administrativa kostnader vid möten och konferenser.

Under övrigt presenterar Anders Svärd ett förslag kring administrativa kostnader vid möten och konferenser. Styrelseprotokoll nr 8/11, avseende 86-106 Plats: Idrottens Hus Dag: 15 maj, 2011 Närvarande: Eva Eliasson, v.ordf. Bengt Forsgren Yvonne Hagström-Theander Anna Lögdberg Jennifer van der Gronden Sanna

Läs mer

Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte

Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte 2008-09-29 Plats: Telefonmöte Datum: 2008-09-29 kl 21.15 Närvarande: Mika Perälä - ordförande Per-Åke Wilhelmsson - vice ordförande Anna Stensland - sekreterare

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats Protokoll SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06 Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30 Anders Björklund, förbundsordförande Peo Johansson Bo Lövstrand Yvonne Mattsson Thomas Rehn Kenneth Simonsson

Läs mer

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje.

Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Stockholm 2014-11-14 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 10/14 Tid och plats Fredag 14 november klockan 17:10 till 19:40 på hotell Skogshöjd, Södertälje. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet:

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet: SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland torsdagen den 18 oktober 2018 klockan 18:30-20:00, via video (Jönköping,

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Ordförande Malin Eggertz Forsmark hälsar samtliga välkomna till dagens sammanträde och vänder sig speciellt till valberedningens ledamöter.

Ordförande Malin Eggertz Forsmark hälsar samtliga välkomna till dagens sammanträde och vänder sig speciellt till valberedningens ledamöter. Mötet öppnas inledning Protokoll nr 343, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE fredagen den 21 oktober 2011 på Airport Hotel Arlanda, Arlandastad. Närvarande: Malin Eggertz Forsmark

Läs mer

Plats och tid: Region Uppsala, Storgatan 27. Lokal: Alsike, den 6 november 2017, kl. 9:30 12:00. Regionkontoret fredag den 10 november 2017

Plats och tid: Region Uppsala, Storgatan 27. Lokal: Alsike, den 6 november 2017, kl. 9:30 12:00. Regionkontoret fredag den 10 november 2017 Protokoll 1 (12) Plats och tid:, Storgatan 27. Lokal: Alsike, den 6 november 2017, kl. 9:30 12:00 Beslutande: Övriga deltagare: Plats och tid för justering: Bertil Kinnunen (S), ordförande Bengt-Ivar Fransson

Läs mer

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning Protokoll fört vid sammanträde med enheten för Lärarutbildningens styrelse 01-02-06 kl. 13.00 17.00 RBU_Torpet Heberg Närvarande: Lars-Peder Alingfeldt,

Läs mer

Verksamhetsinriktning

Verksamhetsinriktning Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Verksamhetsinriktning Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Gotland Box 1030, 621 21 Visby Tfn: 0498-20 70 53 Fax: 0498-21 54 74 E-post gi@gotsport.se,

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6 Protokoll Sida 1 av 6 Protokoll från styrelsemöte i Nyköpings BIS Friidrott torsdagen den 20/5 2010. Deltagare närvarande: (vid pennan) Kent Andersson Mikael Carlsson Lars Hallberg Thomas Andreasson Siv

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 6/

REGISTER: Sammanträde nr 6/ REGISTER: Sammanträde nr 6/2017-11-27 43 Mötets öppnande 44 Godkännande av dagordning 45 Justering av föregående protokoll (2017-06-11) 46 Ekonomi a) Balans- & resultatrapport b) Förslag på budget för

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-10-09 kl 18:00 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare PROTOKOLL nr 4/2019 www.idrottonline.se/foreningengu tniskidrott-varpa/ fgi@gotsport.se Tid: 19.00 21.00 SAMMANTRÄDESDATUM 2019-04-11 STYRELSEN - PARAGRAFER: 28-34 Lokal: Idrottens Hus, Visby Deltagare:

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 3-2014 Måndag 5 maj 2014, kl.18:30 Klockargården, Bredareds IF:s klubbstuga Närvarande Ordförande Ledamöter Suppleant Konsulent Kansli Roland Nilsson Agneta Berlin

Läs mer

Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect

Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect Nätverket för kommunala lärcentra Protokoll Nitus styrelsemöte 19 mars via Adobe Connect Närvarande: Kent Wallén, Katrineholm /Vingåker Agneta Lindqvist, Gotland Jerry Engström, Västervik Mats Larsson,

Läs mer

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm.

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. SCF:s klädleverantör PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. NÄRVARANDE Yvonne Mattsson Bo Sjöberg Tony Pölder Åsa Hermanson Anders Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Göran Almgren, Lena Persson, Hans Söderberg, Solvig Petersson och Agne Hansson, sekreterare.

PROTOKOLL Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Göran Almgren, Lena Persson, Hans Söderberg, Solvig Petersson och Agne Hansson, sekreterare. PROTOKOLL 2010-12-07 Protokoll fört vid möte med styrelsen för Gamleby OK i Klubbstugan, Heda den 7 december 2010 kl.19.00 20.45. Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Göran Almgren, Lena Persson, Hans Söderberg,

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Åled, 2014-09-08, kl. 18.00 Deltagare: Peter Höglund Morgan Engdahl Monica Ledel Ordförande Kassör Sekreterare Jonas Mattsson-Frost Ledamot Pernilla Engdahl Ledamot

Läs mer

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2015-05-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/15 Tid och plats Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Roland

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 5/

REGISTER: Sammanträde nr 5/ REGISTER: Sammanträde nr 5/2016-11-29 35 Mötets öppnande 36 Godkännande av dagordning 37 Justering av föregående protokoll 38 Enkät varpa Stångaspelen 39 Ekonomi 40 Anställning 41 Idrottens Ö 42 Läktare

Läs mer

Tid och plats: Fredagen den 17 maj 2019, kl Hagabergs folkhögskola. Ledamöter: Rose-Marie Jacobsson (S), Södertälje kommun

Tid och plats: Fredagen den 17 maj 2019, kl Hagabergs folkhögskola. Ledamöter: Rose-Marie Jacobsson (S), Södertälje kommun Styrelsen Tid och plats: Fredagen den 17 maj 2019, kl. 13.00-14.30 Hagabergs folkhögskola Ledamöter: Rose-Marie Jacobsson (S), Södertälje kommun Anne-Marie Larsson (M) Region Stockholm Bardia Kharazmi,

Läs mer

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck Omfattar 18-29. Protokoll fört vid konstitueringssammanträde med Syd Svenska Styrkelyftförbundet Plats: Folkets Hus i Lund Datum: 2002 02 23 Tid: 13.30-14.15 Närvarande: Förhinder: Jörg Jönsson Stefan

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

Jan-Egon Leo (M), Jönköpings kommun. Lisbeth Rydefjärd (KD), Landstinget i Jönköpings län. Klas Rydell, Försäkringskassan

Jan-Egon Leo (M), Jönköpings kommun. Lisbeth Rydefjärd (KD), Landstinget i Jönköpings län. Klas Rydell, Försäkringskassan SAMORDNINGSFÖRBUNDET JÖNKÖPING Sammanträdesprotokoll 1 (5) Plats och tid Sofiahuset, Jönköping, 2009-11-30 kl. 15.30-17.05 Beslutande Jan-Egon Leo (M), Jönköpings kommun Lisbeth Rydefjärd (KD), Landstinget

Läs mer

STADGAR FÖR ERICSSON IDROTTSFÖRENING, i GÖTEBORG/MÖLNDAL

STADGAR FÖR ERICSSON IDROTTSFÖRENING, i GÖTEBORG/MÖLNDAL 1 STADGAR FÖR ERICSSON IDROTTSFÖRENING, i GÖTEBORG/MÖLNDAL Reviderade 1974-03-14, 1975-03-05, 1982-02-25, 1994-05-09, 2004-03-04, 2005-03-15 1 BAKGRUND Ericsson Idrottsförening är en ideell idrottsförening,

Läs mer

Sida Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sida Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sida Sammanträdesdatum 2011-01-11 1 Plats och tid Skinnskattebergs kommunhus, kl 13.15-16.20 ande Agneta Fleismark, ordförande, Landstinget Västmanland Henry Komulainen, vice ordförande, Försäkringskassan

Läs mer

Idrottsgymnasiet. Gotland

Idrottsgymnasiet. Gotland Idrottsgymnasiet Gotland Idrottsgymnasiet Gotland Satsar du mycket tid och kraft på ditt idrottande? Då kan Idrottsgymnasiet Gotland vara något för dig! Syftet med idrottsgymnasiet är att elever ska få

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

SEKRETERARE:... Bertil Westberg

SEKRETERARE:... Bertil Westberg PROTOKOLL nr 7/2012 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.45 SAMMANTRÄDESDATUM 2012-11-22 STYRELSEN - PARAGRAFER: 56-71 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

Anmält förhinder: Thomas Johansson, Eva Norberg, och Bertil Karlsson,

Anmält förhinder: Thomas Johansson, Eva Norberg, och Bertil Karlsson, PROTOKOLL 2009-10-19 Protokoll fört vid möte med styrelsen för Gamleby OK i Klubbstugan, Heda den 19 oktober 2009 kl.18.30 20.45. Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Solvig Petersson, Lena Persson, Hans

Läs mer

Läsåret Handbok. För elever på idrottsgymnasiet Gotland

Läsåret Handbok. För elever på idrottsgymnasiet Gotland Läsåret 18-19 Handbok För elever på idrottsgymnasiet Gotland Lathund för elever på idrottsgymnasiet Gotland Skolans samordnare har ordet: Grattis till din plats på idrottsgymnasiet Gotland! Här kommer

Läs mer

PROTOKOLL

PROTOKOLL PROTOKOLL 2011-08-22 Protokoll fört vid möte med styrelsen för Gamleby OK i Klubbstugan, Heda den 22 augusti 2011 kl.18.30 20.15. Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Göran Almgren, Per Ekenger från och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå

Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå Verksamhetsberättelse 2005 för Samordningsförbundet Umeå 2006-03-17 Samordningsförbundet Umeå, med Länsarbetsnämnden, Försäkringskassan, Landstinget och Umeå kommun som huvudmän bildades 2005-05-01 i enlighet

Läs mer

Tveksamma projektansökningar

Tveksamma projektansökningar Tveksamma projektansökningar Idrottslyftets syfte Idrottslyftet ska stärka och utveckla världens bästa barn- och ungdomsidrott så att fler flickor och pojkar väljer att idrotta i föreningar där verksamheten

Läs mer

Protokoll 5 oktober 2012

Protokoll 5 oktober 2012 Protokoll 5 oktober 2012 Styrelsens sammanträde nr 10/12 Tid och plats Fredagen den 5 oktober klockan 13,00 till 18,15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

2 Val av mötessekreterare och justeringsperson Sandra Bergsten utsågs till mötessekreterare och Tina Iveslätt till justeringsperson.

2 Val av mötessekreterare och justeringsperson Sandra Bergsten utsågs till mötessekreterare och Tina Iveslätt till justeringsperson. Protokoll 214/06 STYRELSEMÖTE Tid: Torsdagen den 31 oktober 09.00-11.00 Plats: Kalmar Holken och Växjö UB3018 Närvarande: Annika Aronsson Anna Asplund Persson Sandra Bergsten Birgitta Johansson, från 5

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Fredrik Plumppu Johan Törnroth Björn Öberg Charlotte Österman

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Fredrik Plumppu Johan Törnroth Björn Öberg Charlotte Österman Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 5-2015 Tisdag 18 augusti 2015, kl.18.30 Vara Folkhögskola Närvarande Ledamöter Verksamhetsledare Konsulent Kansli Fredrika Eriksson Fredrik Plumppu Johan Törnroth

Läs mer

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Annika Sylvén, Karin Mattsson (tom 7), Lars Edwinson, Börje Sandgren, Jan Olofsson, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

Tid Fredagen den 12 maj 2000. First Hotel Strand, Sundsvall

Tid Fredagen den 12 maj 2000. First Hotel Strand, Sundsvall Norrköping 00 05 16 1(5) PROTOKOLL UK 2/00 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 12 maj 2000 Plats Deltagare First Hotel Strand, Sundsvall Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank (frånvaro p g a sjukdom)

Läs mer

ENKÖPINGS RUGBY KLUBB och RK ATTACK SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Klubblokalen Korsängsfältet, Enköping

ENKÖPINGS RUGBY KLUBB och RK ATTACK SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Klubblokalen Korsängsfältet, Enköping Mötesform: Lokal: Styrelsemöte Klubblokalen Korsängsfältet, Enköping Tid: Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 18.00 Närvarande: Måns Vilhelmsson Torbjörn Johansson Fredrik Wicksell Åsa Frycklund adj: Maud

Läs mer

Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté kl , Bosön, Stockholm.

Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté kl , Bosön, Stockholm. Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté 2008-03-07 kl 18.00-21.30, Bosön, Stockholm. 1 (4) Närvarande: Jan-Erik Wettermark, Gunnar Wall, Lennart Gustafsson, Karin Dahl och Gunnel Svensson. Ej närvarande:

Läs mer

SKK/UK nr

SKK/UK nr Sida 1/5 SKK/UK nr 2-2015 20-38 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens utbildningskommitté (UK) tisdagen den 12 maj 2015 på SKKs kansli. Närvarande: Ordinarie ledamöter: Eva Lejdbrandt

Läs mer

SKK/UK nr

SKK/UK nr Sida 1/6 SKK/UK nr 3-2018 48-73 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens utbildningskommitté (UK) torsdagen den 14 juni 2018. Närvarande: Ordinarie ledamöter: Eva Lejdbrandt (ordf), Hans

Läs mer

Styrelsemöte i Svenska Downföreningen Protokoll nr 08, 2017

Styrelsemöte i Svenska Downföreningen Protokoll nr 08, 2017 Styrelsemöte i Svenska Downföreningen Protokoll nr 08, 2017 Tid: Lördag 16 september 2017 Plats: Närvarande: Frånvarande Östermalms föreningsråd, Stockholm Ordinarie ledamöter, Lars Oké, Mias Andersson

Läs mer

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom)

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom) Norrköping 99 09 20 1(6) PROTOKOLL UK 2/99 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 10 och lördagen den 11 september 1999 Plats Deltagare Fågelviksgymnasiet i Tibro och Hotell Billingehus, Skövde Jörgen Hafström,

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum

Protokoll Sammanträdesdatum Rådsmöte 2005-11-30 1 (15) Plats och tid Rådhuset, Söderhamn, klockan 11.00 15.00 Beslutande Hudiksvalls kommun Sven-Åke Thoresen Åsa Nilsson Stefan Bäckström Tommy Ljung Ljusdals kommun Christina Embretsen

Läs mer

Styrgruppens möte den 8 februari 2017

Styrgruppens möte den 8 februari 2017 Protokoll Styrgruppens möte den 8 februari 2017 Möte via Skype den 8 februari, kl. 10.00-11.30 Syftet med mötet är i huvudsak att fastställa styrdokumentet 2017-2020, kommunikationsplanen samt verksamhetsberättelsen

Läs mer

13. val av förbundsordföranden tillika ordförande i förbundsstyrelsen, för tiden till nästkommande ordinarie förbundsmöte;

13. val av förbundsordföranden tillika ordförande i förbundsstyrelsen, för tiden till nästkommande ordinarie förbundsmöte; Styrelsens förslag nr 1 Förslag ändringar i våra stadgar Kapitel A Förslag till ändring i A 17 avseende val 13. val av förbundsordföranden tillika ordförande i förbundsstyrelsen, för tiden till nästkommande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues

Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues Protokoll fört vid styrelsemöte för Dusty Road Blues Tid: Onsdagen den 12 mars 2014 Plats: Föreningslokalen på Drottninggatan 2, Tidaholm Närvarande: Jan-Yngve Ekstedt, ordförande Anneli Persson, kassör

Läs mer

Rolf Carlsson förklarar sammanträdet öppnat.

Rolf Carlsson förklarar sammanträdet öppnat. Protokoll nr 2 2003/ 05 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse Tid Tisdagen den 24/ 6 Plats Hotell Arlandia, Stockholm Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén,

Läs mer

Protokoll nr Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: Kansliet, Växjö

Protokoll nr Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: Kansliet, Växjö Protokoll nr 7 2010 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost Tid: 2010-10-24 Plats: Kansliet, Växjö Närvarande: Gun Ståhl, ordförande Gun Svensson Christer Johansson Mats Nydesjö

Läs mer

f:l«c tl(u ~11 Lena Sarheden Schultz

f:l«c tl(u ~11 Lena Sarheden Schultz Protokoll fört vid styrelsemötet onsdagen den 22 februari 2017 FINSAffe.._, SAMORDNINGSFÖRBUNDET BURLÖV-STAFFANSTORP Plats: Tid : Medborgarhuset, Burlöv 09:00-1 I :00 Närvarande ledamöter Karin Palmqvist,

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Protokoll nr 5/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Scandic Victoria Tower, Kista

Protokoll nr 5/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Scandic Victoria Tower, Kista Protokoll nr 5/2018 25-38, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-04-13--14 på Scandic Victoria Tower, Kista Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2013-11-29

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2013-11-29 1(5) Plats och tid: fredagen den 29 november 2013. Livin Hotell-Vandararhem-Lägenhetshotell, Örebro Beslutande: Torgny Larsson Anneli Moilanen Anders Hagström Annika Lyttbacka Charlotta Englund Ersättare:

Läs mer

Anders Petersson (kanslichef), Bo Basun, Ulf Nersing, Kaisa Adlercreutz, Arne Lindqvist och Maria Lindgren-Persson.

Anders Petersson (kanslichef), Bo Basun, Ulf Nersing, Kaisa Adlercreutz, Arne Lindqvist och Maria Lindgren-Persson. Sid 1 (3) Protokoll från Styrelsemöte i Skyrev Närvarande: Adjungerade: Plats: Göran Johansson, Lennart Ledin (ordförande), Lena Joelsson och Lars Blomberg (v ordförande). Bo Andersson, Anita Lundgren

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2014-02-27 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/14 Tid och plats Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje

Läs mer