Office 365. Vad är det?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Office 365. Vad är det?"

Transkript

1 Office 365 Vad är det?

2 Vad är Office 365? Om du sparar i Office 365 kommer du kunna fortsätta med ditt arbete var du än är så länge du har tillgång till en dator, en smartphone eller en surfplatta och Internet.

3 När du loggar in i Office 365 hittar du dessa 8 appar Personlig lagringsyta 1TB

4 När du loggar in i Office 365 hittar du dessa 8 appar Förenklade versioner av Officeverktygen

5 När du loggar in i Office 365 hittar du dessa 8 appar Digitala anteckningsböcker

6 När du loggar in i Office 365 hittar du dessa 8 appar Skapa presentationer

7 När du loggar in i Office 365 hittar du dessa 8 appar Skapa undersökningar

8 Öva på Office Logga in 2. Startsidan 3. Skapa en mapp i OneDrive 4. Skapa Worddokument i OneDrive 5. Word Online 6. Dela en fil via OneDrive 7. Ångra delning av delad fil 8. Ladda upp en fil till OneDrive 9. Ladda ner en fil från OneDrive 10.Forms 11.OneNote 12.Sway

9 1. Logga in i Office 365. A: Skriv in portal.office.com i adressfältet i en webbläsare (t ex Internet Explorer). B: Skriv in användarnamnet = din e-postadress. Inget lösenord krävs. Klicka bara på nästa så loggas du automatiskt in i Office 365.

10 För de flesta användare är e-postadressen redan ifylld. Klicka då bara på din e-postadress så loggas du automatiskt in i Office Logga in i Office 365.

11 2. Startsidan: A) Våfflan - Här hittar du snabbt de olika apparna. B) Genvägar till filer du senast jobbade med. Obs! Filerna behöver inte vara sparade i Office 365 för att de ska synas här. C) Installera Office på en privat dator, smartphone eller surfplatta.

12 3. Skapa en mapp i OneDrive A: Öppna OneDrive. B: Klicka på Nytt. C: Klicka på Mapp. D: Döp mappen och klicka på Skapa.

13 4. Skapa ett Worddokument i OneDrive A: Öppna OneDrive. B: Klicka på Nytt. C: Klicka på Worddokument. D: Nu öppnas Word Online. Skriv något och se hur det sparas automatiskt.

14 5. Word Online E: Avsluta Word-online (tryck på krysset för att stänga fliken). F: Öppna samma Wordfil via OneDrive (klicka på filnamnet).

15 5. Word Online G: Wordfilen öppnas nu i läsläge. Klicka på Redigera dokument för att kunna fortsätta arbeta med filen. H: Välj Redigera i Word om du vill arbeta med filen i Word 2016 (om det finns installerat på datorn). I: Välj Redigera i Webbläsare om du vill arbeta med filen i Word Online.

16 5. Word Online A: Byt namn på filen genom att klicka på namnet (i detta fall Dokument ). B: Det finns ingen sparaknapp. Allt du gör sparas automatiskt. C: Klicka på REDIGERA I WORD om du vill arbeta med filen i Word 2016 (om det finns installerat på datorn). D: Klicka på Dela om du vill dela dokumentet direkt i Word Online.

17 6. Dela en fil via OneDrive A: Öppna OneDrive. B: Håll markören på den fil du vill dela. Klicka på de tre prickarna till höger om filens namn. C: Klicka på Dela i det nya fönstret. D: Klicka på den lilla pilen för att öppna fler val.

18 6. Dela en fil via OneDrive E: Välj Vissa personer för att kunna välja vem/vilka som du ska dela med. F: Välj om du vill att den du delar med ska kunna redigera dokumentet eller bara ha läsrättigheter. G: Klicka på använd.

19 6. Dela en fil via OneDrive H: Fyll i namnet eller e-postadressen på den/de du vill dela med. I: Lägg till ett meddelande om du vill det. J: Klicka på Skicka. Den/de du delar med får nu ett om delningen.

20 7. Ångra delning av delad fil A: Öppna OneDrive. B: Håll markören på den fil du vill dela. Klicka på de tre prickarna till höger om filens namn. C: Klicka på Information i det nya fönstret.

21 7. Ångra delning av delad fil D: Klicka på Hantera åtkomst. E: Klicka på Kan redigera. F: Välj Sluta dela. Välj Ändra till visa endast om du endast vill ge läsrättigheter.

22 8. Ladda upp en fil till OneDrive A: Öppna OneDrive. B: Klicka på Ladda upp. C: Markera den fil du vill ladda upp. Klicka sedan på öppna. Klart! Filen ligger nu i OneDrive.

23 9. Ladda ner en fil från OneDrive A: Öppna OneDrive. B: Klicka i cirkeln vid sidan om den fil du vill ladda ner. C: Klicka på Ladda ner. D: En ny dialogruta dyker upp*. Klicka på pilen bredvid Spara och välj Spara som. Då öppnas Utforskaren. Välj var du vill spara filen och klicka på Spara. *Gäller för Internet Explorer. I Chrome öppnas Utforskaren.

24 10. Forms

25 10. Forms A: Starta Forms via Startsidan. B+C: Skillnaden mellan Nytt formulär och Nytt frågeformulär är att du i det sistnämnda kan göra självrättande prov.

26 10. Forms - Formulär A: Starta Nytt formulär. B: Klicka på Namnlöst formulär för att byta namn och ge en beskrivning. C: Lägg till en fråga.

27 10. Forms - Formulär Välj mellan A: Flervalsfråga Välj det svar som passar bäst. Fler svar än ett kan tillåtas. B: Textfråga Frivalstext utan eller med radbyte (kort eller lång). C: Omdömesfråga Välj mellan värdena 1 5 och D: Datumfråga Välj vilket datum i kalendern som passar bäst. E: Rankningsfråga Den som svarar rangordnar alternativen.

28 10. Forms Inställningar A: Klicka på de tre prickarna längst till höger för att hitta Inställningar. B: Alla med länken kan svara = Alla som har tillgång till Internet kan svara. Endast personer i organisationen kan svara = De som svarar måste arbeta eller gå i skolan i Skellefteå kommun och kunna logga in i Office 365. C: Välj mellan att få in anonyma svar eller inte genom att klicka i Registrera namn. Här kan du även sätta regeln att varje deltagare endast kan svara en gång. Standardinställning = Endast personer i organisationen kan svara + registrera namn

29 10. Forms - Förgrening A: Klicka på de tre prickarna längst till höger för att hitta Förgrening. B: Beroende på vilket svar som väljs kan den som svarar på enkäten skickas vidare till olika frågor.

30 10. Forms - Frågeformulär I ett Frågeformulär kan du, i motsatt till ett Formulär, ange vilket svarsalternativ som är det rätta. A: Håll markören vid det rätta svaret och klicka på bocken. B: Du kan också värdera frågan genom att ange en poängsumma.

31 10. Forms - Dela A: För att skicka din enkät börjar du med att klicka på Dela. B: Här kan du välja mellan vilka som ska kunna svara på enkäten - Endast personer i organisationen eller vem-som-helst.

32 10. Forms - Dela A: Välj att klicka på den gröna cirkeln med två länkar och kopiera om du vill få en länk till din enkät. B: Välj att klicka på QR för att få fram en QR-kod. Klicka på Ladda ner om du vill spara den.

33 10. Forms - Dela C: Välj taggarna om du vill ha in din enkät direkt på en webbsida eller i en Sway. D: Välj att klicka på brevet för att skicka länken till enkäten via Outlook.

34 10. Forms Svaren i ett formulär A: Välj fliken svar för att se de inskickade svaren. B: Välj Visa resultat för att se hur varje enskild individ svarade. C: Välj Öppna i Excel för att få resultaten samlade i en Excelfil. D: Resultatet från varje fråga visas längst ner.

35 10. Forms Svaren i ett frågeformulär A: Välj fliken svar för att se de inskickade svaren. B: Välj Granska svar för att se hur varje enskild individ svarade. C: Välj Publicera resultat för att låta de som svarat veta sitt resultat. D: Välj Öppna i Excel för att få resultaten samlade i en Excelfil. E: Resultatet från varje fråga visas längst ner.

36 11. OneNote

37 11. OneNote OneNote kan liknas vid en pärm. En pärm som innehåller ett register med flikar.

38 11. OneNote A: Öppna OneDrive. B: Klicka på Nytt C: Klicka på OneNoteanteckningsbok. D: Ge din nya anteckningsbok ett namn och klicka på Skapa.

39 11. OneNote Din nya anteckningsbok innehåller ett namnlöst avsnitt (A) som kan jämföras med en flik i en pärm. Under den fliken ligger en namnlös sida (B).

40 11. OneNote A: Högerklicka på Namnlöst avsnitt för att byta namn på avsnittet B: Ge den namnlösa sidan en rubrik för att ge den ett namn.

41 11. OneNote A: Välj fliken Infoga för att infoga B: nya avsnitt och nya sidor. C: Klicka på Öppna i OneNote för att öppna i OneNote 2016

42 11. OneNote A: I OneNote 2016 ligger flikarna ovanför sidorna. B: Sidorna ligger precis som i OneNote Online på sidan.

43 11. OneNote A: Ställ markören var du vill på en sida för att skriva text i din OneNote. B: Flytta texten genom att ha markören på den grå listen och dra den dit du vill.

44 11. OneNote A: Välj Infoga och B: Bifogad fil för att bifoga en fil. C: Utforskaren öppnas. Markera den fil du vill bifoga. D: Klicka på Infoga

45 11. OneNote A: Välj Bifoga fil för att få en länk till filen. B: I din OneNote visas då vilken filtyp det är (t ex PDF, Excel osv) och vad filen heter. C: Välj Infoga utskriftsbild för att få filen utskriven direkt i din OneNote (se bild D).

46 11. OneNote A: Välj Infoga och B: Spela in bild för att spela in en video. C+D: Filmen sparas och spelas upp direkt i din OneNote.

47 12. Sway

48 12. Sway Starta Sway via Startsidan. Klicka på Skapa ny för att skapa en helt ny Sway från grunden. Välj Starta från ett dokument för att göra en Sway av en befintlig Word-, Powerpoint eller pdf-fil.

49 12. Sway Sway är uppbyggt kring kort. Dessa kan fyllas med rubrik, text, bilder, musik, filmer, diagram mm. Korten placeras i det som kallas Händelseförlopp. Varje kort innehåller den typ av innehåll som du vill använda. Det första kortet är alltid ett rubrikkort. Skriv här en kort beskrivning av vad din Sway handlar om. Den här rubriken är den första som visas när du visas din Sway för andra.

50 12. Sway Om du vill lägga till ett nytt kort i din Sway klickar du på det gröna plustecknet i det nedre vänstra hörnet i något befintligt kort och väljer sedan den typ av innehåll du vill lägga till. Rubrik, Text, Bild samt Min enhet är de verktyg som kommer fram. Välj Min enhet för att leta fram material från din egen enhet som du vill infoga i din Sway.

51 12. Sway Du kan även lägga till kort genom att ta tag i ett text- och mediakort i fönstret till höger och släppa det där du vill ha det. I rubrikkort och bildkort kan du infoga bilder. I videokort kan du infoga filmer. Klicka då på Infoga. Skriv vad du vill söka efter i sökrutan. Låt rutan Endast Creative Commons vara ibockad för att vara säker på att få använda bilderna.

52 12. Sway När du valt bild eller film drar du den till bildkortet/videokortet. Via fliken Design och Formatmallar kan du välja mellan att låta Sway göra om designen åt dig genom att klicka på Remix. Du kan också göra vissa ändringar själv genom att klicka på Anpassa. Du kan då byta färgteman, typsnitt och textstorlek samt betona animeringar. Klicka på Spela upp för att verkligen se hur din Sway kommer upplevas när du delar den med andra.

53 12. Sway Klicka på knappen Dela och välj sedan hur du vill dela presentationen. Välj Vissa personer för att kunna dela med endast ett fåtal personer. Du får då skriva in namn på varje enskild person som du vill dela med. Välj Användare i organisationen med länken om du vill dela med de som arbetar i samma organisation och som har tillgång till ett konto i Office 365. Välj Alla som har en länk för att kunna dela med personer som inte finns i organisationen och som då inte har ett konto i Office 365. Till varje delningsalternativ kan du välja om de du delar med ska kunna redigera i din Sway eller inte. Under Fler alternativ kan du sätta ett eget lösenord till din Sway.

Forms Version 2.0 Skolkontoret

Forms Version 2.0 Skolkontoret Forms Version 2.0 Skolkontoret 1 Innehåll Vad är Forms?... 3 Manual steg för steg... 4 Nytt formulär... 4 Lägga in frågor... 5 Förgrena frågorna... 5 Inställningar... 6 Förhandsgranska i Forms... 7 Dela...

Läs mer

OneNote Version 1.0 Skolkontoret

OneNote Version 1.0 Skolkontoret OneNote Version 1.0 Skolkontoret 1 Innehåll Vad är OneNote Online?... 3 Manual steg för steg... 4 En första översikt... 4 Logga in... 5 Skapa ny anteckningsbok... 5 Menyflikarna i OneNote online... 6 Skapa

Läs mer

Word Online Version 1.0 Skolkontoret

Word Online Version 1.0 Skolkontoret Word Online Version 1.0 Skolkontoret 1 Innehåll Vad är Word Online?... 3 Arbeta i Word Online... 4 Logga in... 4 Skapa ett Worddokument via OneDrive... 4 Öppna ett redan skapat Worddokument i Word Online...

Läs mer

Lathund Office online

Lathund Office online Denna lathund lär dig det du behöver veta för att komma igång med Office online. Innehållet uppdateras löpande. I slutet av lathunden finner du övningar som hjälper dig att komma igång. Introduktion till

Läs mer

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN Office 365 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga in i Office 365-portalen

Läs mer

ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2. Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3

ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2. Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3 OneDrive 1 Innehåll ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2 Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3 HANTERA DOKUMENT OCH FILER PÅ ONEDRIVE... 4 Skapa mapp... 4

Läs mer

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Snabbstartsguide Kontrollera e-post Konfigurera din iphone eller ipad så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender

Läs mer

Excel Online Version 1.0 Skolkontoret

Excel Online Version 1.0 Skolkontoret Excel Online Version 1.0 Skolkontoret 1 Innehåll Vad är Excel?... 3 Arbeta i Excel Online... 4 Logga in... 4 Skapa en Excel-fil via OneDrive... 4 Öppna en redan skapad Excel-fil i Excel Online... 4 Byt

Läs mer

Office 365 Windows 10

Office 365 Windows 10 KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT- OCH UTVECKLINGSAVDELNINGEN Office 365 Windows 10 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga

Läs mer

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund

KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN. Office 365. Lathund KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT-AVDELNINGEN Office 365 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga in i Office 365-portalen

Läs mer

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide För elever på grundskolan. Skolplattformen på en dator stockholm.se Innehåll Vad är Skolplattformen? 3 Att logga in 3 Skolplattformens startsida

Läs mer

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5.

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5. Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Ladda Office 365 till egen dator...2 Tema...2 Outlook (e-post)... 2 E-post inställningar...2

Läs mer

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide Skolplattformen på en lärplatta och smartphone stockholm.se Innehåll Att logga in 4 Kom till Startsidan via SharePoint 4 Min skola 5 Teams ditt

Läs mer

Introduktion Office 365

Introduktion Office 365 Denna lathund ger dig en allmän introduktion till Office 365 för att få förståelse för tjänsten. Innehållet uppdateras löpande. I slutet av lathunden finner du övningar för att komma igång. Praktiska övningar

Läs mer

Använda Office 365 på en Windows Phone

Använda Office 365 på en Windows Phone Använda Office 365 på en Windows Phone Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Windows Phone så att du kan skicka och ta emot e- post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var du

Läs mer

med Office 365 i Dynamics NAV 2015

med Office 365 i Dynamics NAV 2015 Arbeta Arbeta med med Office 365 i Dynamics NAV 2015 Office 365 i Dynamics NAV 2015. - En guide för att enkelt komma igång Innehåll Kom igång med Office 365 i Dynamics NAV 2015... 1 Använd Word i Dynamics

Läs mer

PowerPoint Online Versi on 1.0 Skolkontoret

PowerPoint Online Versi on 1.0 Skolkontoret PowerPoint Online Version 1.0 Skolkontoret 1 Innehåll Vad är Powerpoint Online?... 3 Manual steg för steg i Powerpoint Online... 4 Logga in... 4 Skapa en presentation... 4 Lägga till och formatera text...

Läs mer

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com

Office365 for educations Snabbguide. https://portal.micorosft.com Office365 for educations Snabbguide https://portal.micorosft.com Innehåll 1. Logga in:... 4 1. Outlook- E-post... 5 2.1 E-post inställningar... 6 2.1.1 Signatur... 6 2.1.2 Dolda kopior... 6 2.1.3 Bilagor...

Läs mer

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Innehåll En introduktion för att bekanta sig med O365... 2 Skapa din profil... 2 Övning:... 3 2. Kontakter... 4 Lägg till kontakt och grupp... 4 Övning:...

Läs mer

Lathund för Svenskt Näringsliv

Lathund för Svenskt Näringsliv Lathund för Svenskt Näringsliv OneDrive OneDrive... 3 Vad är fördelarna med OneDrive för dig som användare?... 3 Skapa OneDrive-konto... 4 Kom åt OneDrive på olika enheter... 6 Via appar på datorn... 6

Läs mer

Använda Office 365 på en Android-telefon

Använda Office 365 på en Android-telefon Använda Office 365 på en Android-telefon Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Android-telefon så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig hur du kommer igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, vart du än ska Skicka stora filer Arbeta med filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox

Läs mer

Office 365 Kompetens 2014 / MB

Office 365 Kompetens 2014 / MB Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Tema...2 E-post... 2 E-post inställningar (signatur)...2 E-posthistorik samt sökning...3

Läs mer

SENIORER SENIORER. Grundläggande IT för. Windows 7. Grundläggande IT för. Windows 7. Eva Ansell Marianne Ahlgren. Eva Ansell Marianne Ahlgren

SENIORER SENIORER. Grundläggande IT för. Windows 7. Grundläggande IT för. Windows 7. Eva Ansell Marianne Ahlgren. Eva Ansell Marianne Ahlgren 600 IT för seniorer Windows 7.qxp 2011-06-0 10:27 Sida 1 Eva Ansell Marianne Ahlgren Eva Ansell Marianne Ahlgren Grundläggande IT för SENIORER Windows 7 Det här är en bok för dig som behöver grundläggande

Läs mer

IKTeket. Tommy Hallgren Susanne Jörgensen Ulrik Brandt Heedman

IKTeket. Tommy Hallgren Susanne Jörgensen Ulrik Brandt Heedman Teamsutbildning IKTeket Tommy Hallgren Susanne Jörgensen Ulrik Brandt Heedman Utbildningens innehåll Utbildningens innehåll Presentation av IKTeket Sökfunktionen OneNote Vad är Teams? Basutbud Uppgiftsverktyget

Läs mer

1

1 www.itpedagogeek.se 1 Innehåll INNAN DU KÖR IGÅNG... 3 DET HÄR ÄR KLASSANTECKNINGSBOKEN... 3 ATT SPARA I ONENOTE... 3 MENYERNA... 3 ANTECKNINGSBOK FÖR KLASSEN... 4 STRUKTUR... 4 BYGG UPP DIN KLASSANTECKNINGSBOK...

Läs mer

Google Apps For Education

Google Apps For Education GAFE Google Apps For Education byter namn till G Suite for Education Manual för elev; Classroom, Drive, Mail mm INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Google apps for Education...1 Logga in med ditt gapp-konto första

Läs mer

Google Apps till Office 365 för företag

Google Apps till Office 365 för företag Google Apps till Office 365 för företag Uppgradera Office 365 för företag ser annorlunda ut än Google Apps, så när du loggar in visas den här vyn som hjälper dig att komma igång. Efter de första veckorna

Läs mer

Miljön i Windows Vista

Miljön i Windows Vista 1 Miljön i Windows Vista Windows Aero Windows Aero (Aero Glass), som det nya utseendet eller gränssnittet heter i Vista, påminner mycket om glas och har en snygg genomskinlig design. Det är enklare att

Läs mer

Komma igång med OneD. Allt på en plats

Komma igång med OneD. Allt på en plats Komma igång med OneD Allt på en plats I Windows 8.1 och Windows RT 8.1 kan du enkelt spara dina filer på OneDrive så att du kan nå dem från alla dina enheter, till exempel din dator, surfplatta eller telefon.

Läs mer

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton.

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton. Snabbstartsguide Microsoft OneNote 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig minimera din inlärningskurva. Växla mellan pekskärm och mus

Läs mer

Liten lathund för RFS lokala redaktörer av föreningssidor

Liten lathund för RFS lokala redaktörer av föreningssidor Liten lathund för RFS lokala redaktörer av föreningssidor Logga in i Episerver 6: Logga in genom att skriva http://rfs.se/gui i webbläsaren. Skriv ditt användarnamn och lösenord i inloggningsrutan. Klicka

Läs mer

Arbeta i Sharepoint dokumenthanteringssystem

Arbeta i Sharepoint dokumenthanteringssystem Arbeta i Sharepoint dokumenthanteringssystem För att komma ifrån problemet med olika versioner av dokument ska alla webbdokument läggas in i dokumenthanteringssystemet Sharepoint. Så här laddar du upp

Läs mer

Hur man lägger upp och redigerar dokument i Typo3.

Hur man lägger upp och redigerar dokument i Typo3. Hur man lägger upp och redigerar dokument i Typo3. Typo3 är ett så kallat CMS, Content Management System där du enkelt och smidigt kan lägga ut kursinformation och bilder. Detta verktyg är webbaserat vilket

Läs mer

Google Suite For Education

Google Suite For Education G Suite Google Suite For Education Manual för elev; Classroom, Drive, Mail mm INNEHÅLLSFÖRTECKNING G Suite for Education (G Suite) 2 Mobil eller surfplatta 2 Logga in med ditt gapp-konto första gången

Läs mer

Dina inloggningsuppgifter är samma som du använder för att logga in på skolans datorer.

Dina inloggningsuppgifter är samma som du använder för att logga in på skolans datorer. Att logga in Öppna Internet Explorer (eller någon annan webbläsare). I adressfältet skriver du www.hjarntorget.net (eller bara hjarntorget.net). Tryck sedan på Enter-tangenten. Nu öppnas Hjärntorgets inloggningssida.

Läs mer

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt. Kom igång Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.se/login Nu dyker en ruta upp på skärmen. Fyll i ditt användarnamn och lösenord och klicka på "logga in". Nu

Läs mer

Huvudmenyn (utseendet kan variera) Skriva ett nytt mail

Huvudmenyn (utseendet kan variera) Skriva ett nytt mail Lathund Google mail (i webbläsare) För att komma till din Google mail skriver du gmail.com i webbläsaren. För att logga in skriver du ditt login, t.ex. el771117@ljusdal.se och sedan ditt lösenord. Huvudmenyn

Läs mer

Windows 8.1, hur gör jag?

Windows 8.1, hur gör jag? 2014 Windows 8.1, hur gör jag? Tor Stenberg Piteå Kommun 2014-03-28 1 av 13 Innehåll Hur jobbar jag med Windows 8.1... 2 Logga in... 2 Skrivbordet och programportal... 2 Logga ut och stänga datorn... 3

Läs mer

FIRSTCLASS. Innehåll:

FIRSTCLASS. Innehåll: FIRSTCLASS Innehåll: Hämta klient...2 Installera klient...2 Konfigurera klient...2 Koppla upp...3 Skrivbordet...3 Mailbox...3 Presentation...3 Skapa ett nytt meddelande...4 Söka mottagare för nytt meddelande...4

Läs mer

Så får du Microsofts Office-paket gratis

Så får du Microsofts Office-paket gratis Så får du Microsofts Office-paket gratis 7 Kör Word, Excel, Powerpoint och Onenote i webbläsaren 7 Dela dina dokument 7 För dator, mobil och platta. Kom igång med Microsoft Skydrive och Office Web Apps

Läs mer

SharePoint Online. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer. Skapa en webbplats eller ett nyhetsinlägg

SharePoint Online. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer. Skapa en webbplats eller ett nyhetsinlägg Snabbstartsguide Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365-prenumeration och välj SharePoint i appfönstret. Sök Hitta webbplatser, personer eller filer.

Läs mer

Välj bort om du vill. 96 Internet och e-post. 2. Mail-programmet finns i datorn. 1. Skriv mail i sökrutan. Windows Live Mail i Aktivitetsfältet.

Välj bort om du vill. 96 Internet och e-post. 2. Mail-programmet finns i datorn. 1. Skriv mail i sökrutan. Windows Live Mail i Aktivitetsfältet. Välj bort om du vill Om du är nöjd med att ha din e-post på nätet, kan du lugnt hoppa över detta avsnitt. Har du tid och tycker att det är roligt, kan du testa att använda e-postprogrammet Windows Live

Läs mer

Redigera forskarprofil i EpiServer

Redigera forskarprofil i EpiServer Redigera forskarprofil i EpiServer Innehåll Logga in... 2 Navigera... 3 Favoriter... 3 Redigera innehåll på sidan... 4 Namn... 4 Signatur... 4 Är forskarstuderande... 4 Mina doktorander... 4 Visa mina

Läs mer

HANTERA DOKUMENT I OFFICE FÖR LIVE@EDU (SKYDRIVE)

HANTERA DOKUMENT I OFFICE FÖR LIVE@EDU (SKYDRIVE) UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN SID 1 (11) 2011-03-01 VERSION 0.1 Guide HANTERA DOKUMENT I OFFICE FÖR LIVE@EDU (SKYDRIVE) I Live@edu kan du i Internetläsaren med Microsoft Webb Apps skapa, redigera och dela dokument

Läs mer

Google Apps For Education

Google Apps For Education GAFE Google Apps For Education Manual för elev; Classroom, Drive, Mail mm INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Google apps for Education... 1 Logga in med ditt gapp-konto första gången (elev)... 1 Vanligaste apparna...

Läs mer

Workshop PIM 2 - PowerPoint

Workshop PIM 2 - PowerPoint Workshop PIM 2 - PowerPoint Varje ny sida i bildspelet kallas för en Bild. Foton och andra bilder som man lägger in kallas för Bildobjekt. All text skrivs i Textrutor. Växlingen från en bild till nästa

Läs mer

Kom igång guide: Så här skapar du din första grupp. Vill du gå med i skolans LoopMe-organisation och skapa en egen grupp? Läs denna guide!

Kom igång guide: Så här skapar du din första grupp. Vill du gå med i skolans LoopMe-organisation och skapa en egen grupp? Läs denna guide! Kom igång-guide Kom igång guide: Så här skapar du din första grupp Vill du gå med i skolans -organisation och skapa en egen grupp? Läs denna guide! Kom igång-guide -organisationens administratör måste

Läs mer

Handhavande manual problemhantering

Handhavande manual problemhantering av Handhavande manual problemhantering 1(9) av Flytta dina dokument från H: till OneDrive I och med att Norrtälje kommun går över till Office 365 för skolverksamheten så kommer den egna lagringsplatsen

Läs mer

Manual. Anpassad för CMS Made Simple version 1.9.x (uppdaterad 2011-10-16) Birger Eriksson webblots.se

Manual. Anpassad för CMS Made Simple version 1.9.x (uppdaterad 2011-10-16) Birger Eriksson webblots.se Manual Anpassad för CMS Made Simple version 1.9.x (uppdaterad 2011-10-16) Birger Eriksson webblots.se Innehållsförteckning Start... 3 Lägg till ny sida...3 Redigera sida som redan finns...3 Titta på resultatet...

Läs mer

Lathund grundkurs datorutbildning

Lathund grundkurs datorutbildning Lathund grundkurs datorutbildning Innehåll: - Skapa mappar i hemkatalogen samt i gemensam mapp - Spara dokument i hemkatalogen eller i gemensam mapp - Spara bilder från ipaden på datorn - Infoga bilder

Läs mer

FUB och Klippan - Vårt webbverktyg 2014-03-01. I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan.

FUB och Klippan - Vårt webbverktyg 2014-03-01. I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan. Vårt webbverktyg Komma igång del 1 I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan. 1. Ta fram ditt användarnamn och skriv in 2. Ta fram ditt lösenord och skriv

Läs mer

Magnus Palm. Lättläst IT

Magnus Palm. Lättläst IT Magnus Palm Lättläst IT Del 1 LÄRA KÄNNA DIN DATOR 1. Persondatorn... 6. Bekanta dig med Windows XP... 7 3. Filer... 10. Hitta i datorn... 1 5. Gör det enkelt att hitta i datorn... 16 6. Övningsuppgifter...

Läs mer

Ditt användarnamn är den e-postadress som du angav när du registrerade dig. Ditt lösenord får du från ditt barns klasslärare.

Ditt användarnamn är den e-postadress som du angav när du registrerade dig. Ditt lösenord får du från ditt barns klasslärare. Att logga in Öppna Internet Explorer (eller någon annan webbläsare). I adressfältet skriver du www.hjarntorget.net (eller bara hjarntorget.net). Tryck sedan på Enter-tangenten. Nu öppnas Hjärntorgets inloggningssida.

Läs mer

KARLSTADS UNIVERSITETSBIBLIOTEK

KARLSTADS UNIVERSITETSBIBLIOTEK 1 (7) Guide till Zotero Med referenshanteringsprogrammet Zotero kan du enkelt samla dina referenser till böcker, artiklar m.m. och infoga källhänvisningar samt skapa litteraturlistor i MS Word, OpenOffice

Läs mer

Hur använder du som elev Fronter?

Hur använder du som elev Fronter? Hur använder du som elev Fronter? Fronter är en lärplattform. Det är ett digitalt verktyg som du som elev ska använda dig av för att hitta uppgifter, länkar och dokument från alla dina lärare, lämna in

Läs mer

Wordpress. Kom ihåg att spara sidan ofta, du sparar här. Skapa ny sida. + Nytt högst upp på sidan sida. Klistra in text lilla T

Wordpress. Kom ihåg att spara sidan ofta, du sparar här. Skapa ny sida. + Nytt högst upp på sidan sida. Klistra in text lilla T Wordpress Om ni vill ha någonting på startsidan på www.heby.se eller på intranätet - skicka ett mail till webmaster@heby.se och skriv vad som ska läggas in på startsidan. Även om ni har behörighet så ska

Läs mer

Lathund Webbanmälan. Senselogic AB Version 2.3

Lathund Webbanmälan. Senselogic AB Version 2.3 Lathund Webbanmälan Senselogic AB Version 2.3 Innehållsförteckning 1 Webbanmälan... 1 1.1 Användningsområde... 1 1.2 Inställningar för Webbanmälan... 1 Fliken Anmälan... 1 Fliken Frågor... 2 Fliken E-post...

Läs mer

Handledning till FC 12 på webben

Handledning till FC 12 på webben Handledning till FC 12 på webben Detta är en kortfattad handledning där vi går igenom de viktigaste funktionerna i nya FirstClass. Förändringen av FirstClass är kanske den största under de snart 25 år

Läs mer

Kom i gång med PING PONG

Kom i gång med PING PONG Kom i gång med PING PONG Studentmanual Version 4 Kom igång med PING PONG Studentmanual. Version 4 Producerad av Linda Borglund, Anita Eklöf vid Centrum för Lärande och Undervisning, Högskolan i Borås.

Läs mer

Manual - Introduktionskurs SiteVision

Manual - Introduktionskurs SiteVision Sidan 1 Manual Introduktionskurs SiteVision 20141125 Version 2 Innehållsförteckning Logga in 2 Redigera text 3 Om bilder på ale.se 6 Lägga till en bild 7 Lägga till en länk i text 9 Lägga till länkar under

Läs mer

När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet.

När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Lägga till en Nyhet När man ska lägga till en nyhet måste man vara inloggad. Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Logga in Fyll i dina uppgifter som du även använder när du loggar in på eventor. Istället

Läs mer

Snabbstartsguide. Verktygsfältet Snabbåtkomst Kommandona här är alltid synliga. Högerklicka på ett kommando om du vill lägga till det här.

Snabbstartsguide. Verktygsfältet Snabbåtkomst Kommandona här är alltid synliga. Högerklicka på ett kommando om du vill lägga till det här. Snabbstartsguide Microsoft Word 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden så att du så snabbt som möjligt ska komma igång. Verktygsfältet Snabbåtkomst Kommandona

Läs mer

Kom igång med Advance Online portal med certifikatsverifiering

Kom igång med Advance Online portal med certifikatsverifiering Kom igång med Advance Online portal med certifikatsverifiering Först skall certifikatet installeras på de datorer som skall kunna logga in i Online. Det gör du på följande sätt. Spara zip-filen med certifikatet

Läs mer

Skoladmin kom igång! Innehåll

Skoladmin kom igång! Innehåll Skoladmin kom igång! Välkommen till nya Skoladmin! Det har skett lite förändringar i själva verktyget där du skapar nya kurser och lägger upp nyheter. Du kommer att känna igen all information som läggs

Läs mer

Installationsanvisning för Su Officemallar 2007 För PC Word och PowerPoint

Installationsanvisning för Su Officemallar 2007 För PC Word och PowerPoint 1 (13) INSTALLATIONSANVISNING MS Office 2007 - Windows 2011-07-06 Installationsanvisning för Su Officemallar 2007 För PC Word och PowerPoint Innehållsförteckning Var hittar jag Su Officemallar?... 2 Är

Läs mer

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING...

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... Entré Innehåll ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... - 2 - Starta Dokumenthantering... - 3 - Lägga till dokument via frågeguide... - 4 - Frågeguiden... - 5 - Lägga till dokument manuellt... - 7 - Lägg till fil...

Läs mer

Manual för Menys webbaserade kurser i Fronter

Manual för Menys webbaserade kurser i Fronter Manual för Menys webbaserade kurser i Fronter Innehållsförteckning Introduktion 3 Inloggning & Lösenordsbyte 4 Idagsidan 5 Kursens rum (startsida) 6 Webblektion 7 Deltagare 8 Inlämning 9 Kalender 11 Diskussionsforum

Läs mer

Tips och trix till Windows 10

Tips och trix till Windows 10 Tips och trix till Windows 10 1 Nu har du fått Windows 10 installerat på din dator! Vi vill att du tar tid på dig att gå igenom punkterna nedan. Det är viktigt för att se att allt fungerar som det ska

Läs mer

Lathund för Novell Filr

Lathund för Novell Filr 1(57) Stadsledningsförvaltningen IT-avdelningen Lathund för Novell Filr 2(57) Innehåll 1. Introduktion... 4 2. Termer... 4 3. Icke tillåtna tecken i filnamn... 4 4. ipad... 5 4.1 Installation... 5 4.2

Läs mer

Administration av asrp.se

Administration av asrp.se Administration av asrp.se Inloggning sker från: http://www.asrp.se/cms/admin_login.php Avdelningar/rubriker: - Sidor - Användare - Galleri - Övrigt - Annonser - Hästar - Faktablad - Logga ut SIDOR Under

Läs mer

För dig som lärare har vi placerat nya inkomna svar från elever under Följ upp uppgifter medan elev på samma ställer ser alla sina aktiva Uppgifter.

För dig som lärare har vi placerat nya inkomna svar från elever under Följ upp uppgifter medan elev på samma ställer ser alla sina aktiva Uppgifter. En kort introduktion till Fronter 19 Välkommen till en ny Fronter-upplevelse. Den här guiden kommer att ta upp skillnader mellan den nuvarande Fronter-plattformen och Fronter 19, och de förändrade arbetsprocesserna.

Läs mer

Sandsbro AIK - Manual till redaktörer - IdrottOnline Klubb

Sandsbro AIK - Manual till redaktörer - IdrottOnline Klubb Sandsbro AIK - Manual till redaktörer - IdrottOnline Klubb Redigeraläge Startsidan Beskrivning av flikarna Öppna hemsidan: http://www2.idrottonline.se/default.aspx?id=196012 Öppna ditt arbetsrum. Klicka

Läs mer

Diabetes.se CMS guide för föreningar. Senast uppdaterad:

Diabetes.se CMS guide för föreningar. Senast uppdaterad: Diabetes.se CMS guide för föreningar Senast uppdaterad: 2016 11 28 Innehåll Inledning... 3 Frågor... 3 Logga in... 4 Om Föreningens sidor... 6 Skapa ny sida... 7 Redigera en sida/lägg till information

Läs mer

Manual för lokalredaktörer villaagarna.se

Manual för lokalredaktörer villaagarna.se Manual för lokalredaktörer villaagarna.se Version 1 Villaägarnas Riksförbund Sollentuna 2011 Postadress Besöksdress Telefon Fax E-post Hemsida Box 7118, 192 07 Sollentuna Johan Berndes väg 8-10 010-750

Läs mer

Starta program i utbildningsmiljön via Inera

Starta program i utbildningsmiljön via Inera Stöd och behandling Västra Götalandsregionen 2019-04-10 Starta program i utbildningsmiljön via Inera Stöd och behandlings utbildningsmiljö heter Designverktyget. Här kan du som vårdpersonal testa program

Läs mer

SNABBSTART AV WIS WEBBASERAT INFORMATIONSSYSTEM

SNABBSTART AV WIS WEBBASERAT INFORMATIONSSYSTEM 2008-12-01 SNABBSTART AV WIS WEBBASERAT INFORMATIONSSYSTEM För användare 1. Starta WIS...1 2. Skriv en anteckning...1 Bifoga ett dokument...2 Infoga bild...2 Lägg till karta...2 3. Publicera eller neka...3

Läs mer

Snabbmanual. för. Lärresurshanteringsverktyget

Snabbmanual. för. Lärresurshanteringsverktyget Snabbmanual för Lärresurshanteringsverktyget Beskrivning av olika vyer i Lärresurshanteringsverktyget Skapa I detta fönster skapar man nya sidor och/eller väljer struktur på sin lärresurs. Men man redigerar

Läs mer

Administration av lagets arbetsrum lathund

Administration av lagets arbetsrum lathund Administration av lagets arbetsrum lathund 1: Logga in Öppna din webbläsare och gå in på nya Skuru-webben (www.skuruik.se/handboll). 1. Gå till ditt lags arbetsrum (du hittar laget antingen under Barn/Ungdom

Läs mer

OneNote En inspirationsguide för dig som vill lära dig grunderna i OneNote

OneNote En inspirationsguide för dig som vill lära dig grunderna i OneNote OneNote En inspirationsguide för dig som vill lära dig grunderna i OneNote I exemplet nedan kommer ni att få lära er några olika funktioner jag använder när jag skapar lektioner i OneNote. Många av dessa

Läs mer

Användarutbildning i SiteVision

Användarutbildning i SiteVision Användarutbildning i SiteVision Innehållsförteckning 1 Komma igång med SiteVision 2 1.1 Starta SiteVision 2 1.2 Redigeringsläget i SiteVision 3 1.2.1 Verktygsfält 3 1.2.2 Modulväljare 4 1.2.3 Navigator

Läs mer

BaraTrav Prenumeration och Installation Version 1.3.4

BaraTrav Prenumeration och Installation Version 1.3.4 BaraTrav Prenumeration och Installation Version 1.3.4 Prenumeration För att kunna använda BaraTrav behöver du en prenumeration. Den skapar du på BaraTrav.se. Du behöver registrera namn och adressuppgifter.

Läs mer

Gran Canaria - Arbetsbeskrivning knapplänkar (Mediator 8)

Gran Canaria - Arbetsbeskrivning knapplänkar (Mediator 8) Gran Canaria - Arbetsbeskrivning knapplänkar (Mediator 8) I detta exempel kommer du att lära dig Att skapa en ny presentation från början Att skapa en enkel knapp Att använda händelseinställningar, events

Läs mer

Lathund: 24. Redigera ett eventtillfälle i EPiserver Sida 1 av 14. Rev: PA

Lathund: 24. Redigera ett eventtillfälle i EPiserver Sida 1 av 14. Rev: PA Sida 1 av 14 Jag har loggat in som en webbredaktör i Degerfors föreningen. Så här ser det ut när jag loggar in i EPiserver. 1. Klicka först på CMS 2. Sedan klicka på Redigera Sida 2 av 14 3. Nu öppnas

Läs mer

Lathund för fakturaspecifikation med rapportverktyget BusinessObjects, version 4.0. Version 1.0, 2013-06-14

Lathund för fakturaspecifikation med rapportverktyget BusinessObjects, version 4.0. Version 1.0, 2013-06-14 Lathund för fakturaspecifikation med rapportverktyget BusinessObjects, version 4.0 Version 1.0, 2013-06-14 Utgivare: Trafikverket Kontakt: fakturering.jarnvag@trafikverket.se Distributör: Trafikverket,

Läs mer

2009-08-20. Manual för Typo3 version 4.2

2009-08-20. Manual för Typo3 version 4.2 2009-08-20 Manual för Typo3 version 4.2 1 2 Innehåll: 1. Allmänt 4 2. Grunderna i Typo3 5 2.1 Knappar 5 2.2 Inloggning 5 2.3 Den inledande vyn 6 2.4 Sidträdet 7 3. Sidor 8 3.1 Skapa en ny sida 8 3.1.1

Läs mer

Kom i gång med PING PONG

Kom i gång med PING PONG Kom i gång med PING PONG Studentmanual Version 5 Kom igång med PING PONG Studentmanual. Version 5 Anita Eklöf, Rune Fjelldal vid Centrum för Lärande och Undervisning, Bibliotek & lärande resurser, Högskolan

Läs mer

Verktyget är begränsat till Microsoft Internet Explorer v 7.0 och uppåt

Verktyget är begränsat till Microsoft Internet Explorer v 7.0 och uppåt Verktyget är begränsat till Microsoft Internet Explorer v 7.0 och uppåt 1. Inställningar / Kontaktuppgifter Uppgifter som matas in i den vyn ovan visas i sidfoten på hemsidan: 2. Skapa nya sidor Om man

Läs mer

E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess

E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess En liten hjälpreda sammanställd av Thomas Granhäll. Materialet får kopieras fritt! 2003 Följande moment behandlas i denna manual: 1. Logga in 2. Ta emot och

Läs mer

OneDrive för företag hos Svenska Brukshundklubben

OneDrive för företag hos Svenska Brukshundklubben OneDrive för företag hos Svenska Brukshundklubben Instruktion för OneDrive för företag Författare Thomas Holmén Version TH20170510:001 Målgrupp Kanslipersonal, FS, Utskott Datum 2017-05-10 Sammanfattning

Läs mer

Version 1.6 Utfärdare Anton Lundin

Version 1.6 Utfärdare Anton Lundin 1 of 14 Innehåll 1 Inledning... 2 2 Konfigurera flerfaktorsinloggning... 2 3 Registrera enhet i Intune... 4 4 Konfigurera applikationer... 7 4.1 Mail i mobil enhet... 7 4.2 Skype i mobil enhet... 8 4.3

Läs mer

INOTES-WEBBMAIL Liten lathund om e-postprogrammet inotes

INOTES-WEBBMAIL Liten lathund om e-postprogrammet inotes INOTES-WEBBMAIL 9.0.1 Liten lathund om e-postprogrammet inotes Innehållsförteckning Inloggning på inotes på jobbet... 3 Inloggning på inotes hemma... 3 Startsidan... 4 Läsa e-post... 5 Ta bort mail...

Läs mer

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA För coacher, lagföräldrar och informationsansvariga Denna manual är väldigt kortfattad och går bara igenom det mest elementära. För mer information hänvisar vi

Läs mer

Innehåll Uppgifter ipad utbildning

Innehåll Uppgifter ipad utbildning Datum: 2015-03-09 Innehåll Uppgifter ipad utbildning ipad 1. Knappar 2. Hemskärmen & appar 3. Visa öppnade appar 4. Ordna appar 5. Skapa/ta bort mapp 6. Lägga till en app på ipaden 7. Ta bort en app på

Läs mer

PREMIUM COMAI WEBBKALENDER

PREMIUM COMAI WEBBKALENDER 1 PREMIUM COMAI WEBBKALENDER 2.0 ADMINISTRATÖR utvecklar och säljer anpassningsbara smartphone 2 Innehåll 1 Inledning... 3 1.1 Terminologi... 3 1.2 Teknisk kravspecifikation... 4 1.3 Behörigheter... 4

Läs mer

Så här hanterar du din OneDrive i Office 365

Så här hanterar du din OneDrive i Office 365 Så här hanterar du din OneDrive i Office 365 Flytta dina befintliga mappar och filer till Office365 och OneDrive for Business Först vill vi bara nämnda att det idag finns 2 varianter av OneDrive. Den ena

Läs mer