Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen."

Transkript

1 Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Bild och lärande: Visuella kulturer och kommunikation Termin: 1 Ladokkod: BL202C Kursansvarig: Bjørn Wangen Antal registrerade studenter: 26 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 8 Genomförande Sätt X Tidig dialog om förväntningar på kursen Formativ kursvärdering Summativ kursvärdering Återkoppling till studenter som genomfört kursvärderingen Publicering av kursrapport (planerad eller genomförd) i anslutning till annan information om kursen Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen. Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Här sammanfattas studenternas synpunkter med utgångspunkt i kursens olika kursvärderingar (se ovan) på ett sakligt och objektivt sätt. Personer får inte namnges i kursrapporten. Antal svar: 8

2 1. Öppen fråga Vad har enligt dig fungerat i kursen och varför? Något jag verkligen uppskattat i denna kurs har varit hur mycket struktur det funnits kring kontakt och tillgång till information som t e PDF-dokument till seminarier och liknande. Allting har prydligt lagts upp i It's Learning, tillgängligt för nedladdning. Även schema som lades upp inför de första veckorna och dyl. har gjort att jag känt mig otroligt trygg och "up to date" kring hur allt upplägg sett ut vilket gjort att jag kunnat lägga mer tid på själva studerandet. Den har varit pedagogisk och tydlig. Uppgifterna som tilldelats oss har varit klara och tydliga. Och väldigt roliga. Jag uppskattar verkligen kursens upplägg. Litteraturen har haft en tydlig koppling till till uppgifterna vi haft, vilket har underlättat och fått mig att förstå bättre. Det har varit mycket repetitioner, på ett positivt sätt. Det känns som att jag har lärt mig mycket med hjälp av detta. Allt! Är väldigt imponerad av strukturen och upplägget för denna kursen. Det har varit väldigt lärorikt och nödvändigt. Jag tycker det har varit ett bra schema som gjort att man aldrig behövt stress inför varje nytt moment. Istället har man haft tid att läsa och arbeta och förbättra sin arbetsuppgifter. Jag tycker att sättet vi har bearbetat kurslitteraturen har fungerat mycket bra. Genom att göra vårt processarbete hela tiden i förhållande till litteraturen så har jag kunnat ta till mig litteraturen och funderat kring den på ett bra sätt. Jag tycker också att det är bra att ni har haft kortare föreläsningar kring begrepp eller lite krångligare teter så att det blir lättare att förstå när man ska ska arbeta med dem. Att få handledning i skrivandet och en tydlig mall för hur vi ska skriva har också varit bra. Litteraturseminarierna har varit riktigt bra. De har bidragit till att man som student har hållit en jämn studietakt genom hela kursen. Det är ju annars så lätt att skjuta upp saker och så får man "panikplugga" i sista minuten istället. Alla kursens seminarium har varit strukturerade och på så sätt har man fått ut väldigt mycket av dem. Och bra genomgångar! Tydliga.

3 2. Öppen fråga Vad har enligt dig inte fungerat i kursen och varför? Jag älskar att skapa, men för mig blev det lite för mycket av skapandet under för lång tid vilket gjorde att jag hade lite svårt att känna motivation när så mycket av skoltiden lades ner på ett enformigt moment. Jag älskar kombinationen av teori och praktik och hade önskat att de veckor där så mycket praktik tillämpades, hade drygats ut en aning med mer teori eller föreläsningar och liknande. Utmana oss! Väldigt mycket litteratur att läsa på kort tid, en genomgång per bok hade varit bättre. Men väldigt få saker att klaga på gällande denna kurs. Veckan som vi skulle läsa utdrag ur fem (tror jag det var) böcker var lite mastig. Visst hann jag med läsningen, men det var svårt att reflektera över innehållet när jag direkt fick slänga mig över nästa bok för att hinna. Jag hade önskat att informationen om hur man skriver paper hade kommit tidigare, men det hade möjligtvis förändrat konceptet av att känna pressen och prestationen hade kanske förändrat? Ibland vill man gärna komma till skolan och sätta igång med den man ska göra direkt istället för att vänta på att förberedelserna ska vara klara. Jag tycker att det som inte fungerat i kursen har vi korrigerat efter hand. Så som att den första redovisningen blev lite stökig, då pratade vi direkt om det och gjorde redovisningen på ett annat sätt nästa gång. Svår fråga.. Jag kan inte peka på något faktiskt. Eventuellt skulle man ha lagt in en etra lektion kring bildbehandling/photoshop. Kan inte komma på något som fungerat dåligt. 3. Öppen fråga Hur ser du på dina egna insatser i kursen? Jag har känt mig både väldigt stolt och lite besviken. Under några veckor sviktade min delaktighet på grund av personliga laster som gjorde att mitt engagemang tillfälligt sjönk. Förutom det känner jag att jag lagt ned hjärta och smärta i det jag skrivit, skapat och på något sätt engagerat mig i. En sak som gör mig varm är att ni hörde av er och undrade om allt var okej och om jag ville fortsätta kursen. Det fick mig att känna mig synlig och uppskattad vilket gjorde att jag kunde motivera mig mer på mycket kortare tid. Mina insatser har jag gjort med 100% målmedvetenhet och intention att lära mig. Känner att jag inte alltid hängde med men jag ville verkligen. Jag är nöjd!

4 Jag har deltagit i alla moment och känt mig engagerad, tyckt att det varit roligt. Jag tycker att jag har presterat väl, om än en osäkerhet på min egen kapacitet. Känns dock som att jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om hur viktig kommunikationen verkligen är. Jag tror jag gjort mitt bästa. Innan jag riktigt förstod vad vi höll på med gav jag inte upp utan lyssnade och frågade frågor om de olika uppgifterna. Det gav mig nu kraft och tillslut förstod jag och tyckte det var en mycket rolig kurs. Jag känner att jag har lärt mig mycket i denna kursen. Jag har deltagit i alla moment och känt att jag utvecklats av det. Mycket av kursen har ju varit individuellt arbete för att sedan mötas upp och diskutera vad man har gjort. Jag tycker ibland att det arbetssättet är svårt för jag får ofta mycket prestationsångest av det. Därför har det varit utvecklande och viktigt för mig att delta i alla momenten. Jag är överlag nöjd med min insats i kursen. Jag tycker att jag jobbat på i jämn takt och deltagit aktivt i alla momenten. Jag har gjort mitt bästa och det är jag nöjd med! Allt i denna kursen har varit helt nytt för mig men det känns som om jag lyckats öppna många nya dörrar och skapat en viktig grund för kommande kurser. 4. Öppen fråga Övrigt Jag är så otroligt tacksam för att ha fått ha er som lärare i denna kursen och ser fram emot att ha er igen. Ni har lärt mig så mycket och även gett mig utmaningar som jag så länge och mycket önskat att få. Jag har utvecklats så mycket under tiden med er. Tack! Har lärt mig otroligt mycket och är mycket tacksam för hur lärarna engagerat sig och följt upp. Jag tycker att klassen är fin, men ibland (i moment där vi ska sammarbeta i olika former som eempel) kan det kännas lite frustrerande att vissa personer kanske finns fysiskt på plats, men inte alls deltar. Tack tack för en bra kurs! Grymma lärare och grym kurs, är otroligt tacksam och nöjd med att jag valt denna utbildningen. Bra pedagogiska lärare som verkar vilja lära oss allt och har tålamod. Även bra upplägg av kursen i helhet. Jag tycker att kursen varit rolig och utvecklande! Har tyvärr inte mer att tillägga. Upplägget har varit strukturerat och bra. mer övningar i semiotisk bildanalys kanske? Typ i seminarieform.

5 Analys Kursansvarig ansvarar för att analysen bygger på en sammanfattning av studenternas individuella kursvärderingar och görs i samverkan med lärarlaget och studenterna. Här sammanfattas kommentarer till kursens genomförande och resultat utifrån en bedömning av studenternas faktiska läranderesultat i förhållande till kursens lärandemål. Såväl framgångsfaktorer som problem identifieras. I kursen skriver studenterna ett paper. Det skrivs med syftet att få djupare kunskap om begreppet visuell kultur och bygger på ett material som studenterna själva har samlat in, i form av foton i fotoalbum. Två seminarier föregås av inlämningen, ett seminarium där studenterna får diskutera olika begrepp i förbindelse med att de tittar på albumen, och ett seminarium där utkast till ett färdigt paper diskuteras. Tanken är att vi inte bara läser teori och diskuterar begreppen, utan vi gör dem också. Tidigare har studenterna fått enskild formativ feedback och uppgiften såg dessutom annorlunda ut, men denna gång fick studenterna ta ansvar för att diskutera någon studiekamrats tet i smågrupper medan läraren gick runt. Resultatet kan sägas vara minst lika bra som tidigare års enskilda feedback från läraren. Kanske bygger framgången på att studenterna under hela kursens gång diskuterar sina egna och andras arbeten och att det inte finns några grupparbeten i den. Åtgärdsplan Här anges vilka förändringar som ska genomföras på kort och lång sikt, samt tidplan för när åtgärderna kommer att genomföras och uppgift om vem som ansvarar för att genomförandet sker. Om identifierade problem lämnas utan åtgärd ska detta motiveras. Uppföljning av föreslagna åtgärder enligt tidigare kursrapport/er redovisas här. Lärarlaget vill ha en större koppling till paperskrivandet i kursen innan, så att vi kan bygga in en tydlig progression i programmet. Vi anser att skrivandet i Bildkurser bör erbjudas undervisning i skrivande av en svensklärare.

Kursrapport vid Malmö högskola

Kursrapport vid Malmö högskola Kursrapport vid Malmö högskola Bakgrundsinformation Kursens namn: Juridik i socialt arbete, dk 1 Termin: vt 2015 Ladokkod: 20131-SC131 Kursansvarig: Anna Piasecka, Lars Eriksson och Lotta Wendel Antal

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

Mall för kursrapporter

Mall för kursrapporter 1(11) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar. Strukturen för detta kvalitetsarbete beskrivs i Kvalitetsbygge: Struktur för

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015.

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod:

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: DA31A Omfattning (hp): 7,5 Kursens namn: Kursansvarig lärare: KURSRAPPORT Termin som kursen har genomförts: ht 1 Ange om kursen

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola 1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle

Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle Fakulteten för teknik och samhälle Fakultetskansliet Andreas Jacobsson Prodekan 1(8) 2014-10-13 Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle Inledning Kursutvärderingar är en viktig

Läs mer

Kursrapport Barn, unga, samhälle

Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapport Barn, unga, samhälle Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning, utveckling och utvärdering Termin: 6 Ladokkod: UV204A-20141-L6449 Kursansvarig: Sara Berglund Antal registrerade studenter:

Läs mer

Kursrapport. Se bilaga. Åtgärdsplan se bilaga. Analys. Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7

Kursrapport. Se bilaga. Åtgärdsplan se bilaga. Analys. Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7 Kursrapport Kursens namn: Termin: Ladokkod: Kursansvarig: Speldesign H DAA Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7 Carl Magnus Olsson Genomförande

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 15. Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning och kritiskt förhållningssätt Termin/år: T6, campus

Läs mer

Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart. Tidig dialog om förväntningar på kursen. Summativ kursvärdering

Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart. Tidig dialog om förväntningar på kursen. Summativ kursvärdering Kursens namn: Naturvetenskap och teknik i förskolan Termin: T4 Ladokkod: FO216A 20181-L1860- Kursansvarig: Karin Nilsson och Mats Olsson Antal registrerade studenter: 225 Antal studenter som besvarat den

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola 1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017

Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017 Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017 Kursens namn: FÖFLE Barndom och lärande: Estetiska uttrycksformer Termin: ht 2017 Ladokkod: FO203A_20172_L7106 Kursansvarig: Helena Malm och Charlotte Paggetti

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Utvärderingsformer Fortlöpande diskussioner med gruppen om upplägg, examination, betygskriterier. Muntlig och skriftlig summativ kursvärdering

Utvärderingsformer Fortlöpande diskussioner med gruppen om upplägg, examination, betygskriterier. Muntlig och skriftlig summativ kursvärdering Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa

Läs mer

Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Obs! Endast 23 studenter har besvarat den slutliga kursutvärderingen.

Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Obs! Endast 23 studenter har besvarat den slutliga kursutvärderingen. Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Bakgrundsinformation Kursens namn: Verksamhetsutveckling, kvalitetsarbete och dokumentation (FO701A) Termin: H14 Ladokkod: FO701A_20142_L6616 Kursansvarig: Linda

Läs mer

Kursrapporter vid Malmö högskola

Kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporter vid Malmö högskola Bakgrundsinformation Kursens namn: Barndom och lärande: Naturvetenskap och teknik Termin: T4, vt 2017 Ladokkod: FO206A Kursansvarig: Karin Nilsson och Mats Olsson Antal

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 (2010-08-30) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 Malmö högskola / Gemensam förvaltning Karen Ask Projektledare 1(5) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument

Läs mer

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 SK1224 Miljöpolitikens villkor, 15 hp Fördjupningskurs i statsvetenskap, grundnivå Kursansvarig lärare: Frida Boräng, frida.borang@pol.gu.se Medverkande

Läs mer

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan:

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Bilaga 1 Förslag A på mall för kursvärdering Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Del 1 Frågor om kursen

Läs mer

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Bakgrundsinformation Kursens namn: Barndom och lärande: Omsorg, fostran och samarbete Termin: 1, vt 2016 Ladokkod: FO219A Kursansvariga: Carina Berkhuizen och

Läs mer

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Förskollärarutbildning hösten 01 Kurs FO09A, 1: Barndom och lärande:, Omsorg, fostran och samarbete Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Sammanställningen bygger på svar

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS.

Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS. Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS. Bakgrundsinformation/nyckeltal: Kursens namn: Utveckling, lärande och specialpedagogik Termin:vt 2013

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädvård LK0196, 20078.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Johan Östberg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-12-2016-01-22 Antal svar 30 Studentantal 36 Svarsfrekvens

Läs mer

VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus

VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus VT15-1MT016-7,5hp-Växjö-50%-Campus : Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 12 (85,7%) Ganska bra 2 (,3%) Ganska dålig 0 (0,0%) Mycket dålig

Läs mer

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod:

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: DA4A Omfattning (hp): 7,5 Kursens namn: Kursansvarig lärare: KURSRAPPORT Termin som kursen har genomförts: ht 8 Ange om kursen är

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Webbtjänster Termin: 20172

Webbtjänster Termin: 20172 Kursrapport Kursens namn: Webbtjänster Termin: 7 Ladokkod: Kursansvarig: DA59A Johan Holmberg Antal registrerade studenter: Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 8 Svarsfrekvens:,%

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Kurs 1: Barndom och lärande: Omvårdnad, omsorg, fostran och samverkan Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Sammanställningen bygger på svar från 56 studenter (3%) av

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN043 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1)

WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1) Kursrapport för: WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1) Kursansvarigas namn: Jan Buse & Daniel Birgersson Antal registrerade studenter: 30 st. Antal godkända studenter på hela kursen

Läs mer

KURS SB612B

KURS SB612B Malmö högskola, Fakulteten för Hälsa och samhälle, Institutionen för vårdvetenskap Anna Carlsson Lektor 1(5) KURS SB612B 2012-04-07 KURSRAPPORT, SB612B, 2011/2012 Bakgrundsinformation Delkursens namn:

Läs mer

TDDD38-Avancerad programmering i C++

TDDD38-Avancerad programmering i C++ 1 (5) TDDD38-Avancerad programmering i C++ Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Tommy Olsson Tommy Färnqvist Kurskod TDDD38 Examinator Tommy Olsson Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Projektledning och arbete i IT- projekt (BIT), vt2014

Projektledning och arbete i IT- projekt (BIT), vt2014 Institutionen för informatik Göran Landgren Sammanfattning av kursutvärdering Sid 1 (1) Sammanfattning av kursutvärdering Projektledning och arbete i IT- projekt (BIT), vt2014 Sammanfattning Svarsfrekvens:

Läs mer

Kursvärdering - självständigt arbete

Kursvärdering - självständigt arbete Kursvärdering - självständigt arbete 0-06 :. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen (6,%) (6,%) (66,%) 6 (00,0%) 6. Studentens insats Jag är nöjd med min egen insats Jag är nöjd med min

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta Kursens namn Inom program / fristående Kursansvarig

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3.

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. MT127A 3D CAD Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. Bra 12,5% 4. Mycket bra 12,5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i kursen som

Läs mer

TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer

TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer 1 (7) TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Svensson Johan Löfberg Kurskod TSEA29 Examinator Tomas Svensson Kursen gavs Årskurs 3 Termin

Läs mer

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13

CTR JUDA11_1 JUDA21 H13 CTR JUDA_ JUDA H Antal respondenter: 9 Antal : Svarsfrekvens: 6, % Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Hur stor del av undervisningen har du deltagit i? Antal 0-9% 0 (0,0%) 0-9% 0 (0,0%)

Läs mer

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät?

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Kön GruppNr Svar Nej. nej nej. Uppfattar du att du har fått möjligheten att delta i kursen på lika villkor (t.ex. från ett jämställdhets, jämlikhets

Läs mer

Kursvärdering UM2204 V17

Kursvärdering UM2204 V17 Kursvärdering UM0 V respondenter: 7 : Svarsfrekvens:,9 %. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 10 (8,8%) Helt Vet ej 0 (0,0%) 6. Studentens insats Jag är nöjd med min egen insats Jag

Läs mer

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Antal som följde kursen: ca. 30 Antal svar: 17 Dåligt Måluppfyllelse och helhet 1 2 3 4 5 Överensstämde

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur.

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur. Sammanfattning av kursutvärderingar 2016-05-11 ÅRSKURS 1 7-9 UVK Skola och samhälle III (kursslut mars) Svarsfrekvens 56 % (9/16) Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda

Läs mer

Kursvärdering UM2201 HT18

Kursvärdering UM2201 HT18 Kursvärdering UM2201 HT18 respondenter: 121 : 89 Svarsfrekvens: 7,55 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 6 (6,7%) 0 (,9%) 1 (6,1%) Vet ej 1 (1,1%) 89 6. Studentens insats Jag är

Läs mer

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät?

Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Finns det någon fråga som du tycker saknas i denna enkät? Kön GruppNr Svar fort. fråga 28. Efter genomgången kurs känns det inte som att jag direkt har lärt mig något nytt. Det här var min sista specialkurs

Läs mer

TTIT02-Matematisk Grundkurs

TTIT02-Matematisk Grundkurs 1 (6) TTIT02-Matematisk Grundkurs Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Joakim Arnlind Göran Forsling Kurskod TTIT02 Examinator Joakim Arnlind Kursen gavs Årskurs 1 Termin HT Kursens

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Cecilia Gärdén 2015-11-27 Jenny Lindberg Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Om kursen Kursen har pågått på masternivå, distans, period 1 och 2 ht 2015, mellan 31

Läs mer

Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016

Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016 Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016 Nedanstående sammanfattning av utvärdering av Kurs 1 Det orala ekosystemet på Tandläkarutbildningen bygger på 68 ifyllda webfrågeformulär (bilaga 1), samt

Läs mer

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1)

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursrapport för: WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursansvarigas namn: Jan Buse & Daniel Birgersson Antal registrerade studenter: 37 st. Antal godkända studenter på hela kursen vid

Läs mer

Programutvecklingsmetodik, teori

Programutvecklingsmetodik, teori 1 (5) TDDC93- Programutvecklingsmetodik, teori Sändlista Inger Klein Annalena Kindgren Siv Söderlund Magdalena Smeds Kristian Sandahl Tommy Färnqvist Kurskod TDDC93 Examinator Kristian Sandahl Kursen gavs

Läs mer

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapport för 31KTX3 V18-2 Textproduktion 3, 7,5 hp NGWEK16h Kursansvariga: Charlotte von Essen och Sirpa Bark Övriga medverkande lärare och förläsare: Johan Eklund,

Läs mer

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Forskningsmetodik i logopedi (32613HT16) Results of survey Startade: den 16 november 2016 Avslutad: den 9 december 2016 Svarsfrekvens: 74% ( 17 / 23 ) Elektroniskt

Läs mer

HF LEQ. Antal svar: 23

HF LEQ. Antal svar: 23 HF - LEQ : GRUPPTILLHÖRIGHET Denna version av enkäten används om kursen har inkluderat olika grupper av kursdeltagare. Du bör då ha fått information om vilken grupp du ska välja nedan. Välj din grupp i

Läs mer

Ta ställning till nedanstående påståenden om utbildnings- och kunskapsmiljön i den kurs du nu läst: Instämmer delvis

Ta ställning till nedanstående påståenden om utbildnings- och kunskapsmiljön i den kurs du nu läst: Instämmer delvis De fyra första frågorna i kursvärderingen är beslutade av rektor. Frågorna är kopplade till universitetets vision och strategi och finns med i alla universitetets kursvärderingar. Med frågorna vill vi

Läs mer

Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle

Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle Inledning Kursutvärderingar är en viktig del, kanske den viktigaste, för att driva kvaliteten framåt på våra utbildningar. Utförda på rätt sätt säkerställer

Läs mer

TATA24 - Linjär algebra

TATA24 - Linjär algebra 1 (6) TATA24 - Linjär algebra Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Sjödin Göran Forsling Kurskod TATA24 Examinator Tomas Sjödin Kursen gavs Årskurs 2 Termin HT Kursens delar

Läs mer

Upplever studenterna att de nått kursens mål? Kursrapport Barn, unga, samhälle

Upplever studenterna att de nått kursens mål? Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Kursrapporten ska innehålla bakgrundsinformation,

Läs mer

MO8007 VT2017. Antal svar: 4

MO8007 VT2017. Antal svar: 4 MO8007 VT07 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Aitors engagemang som labassistent The tight connection between the course literature, lectures and laboratories. Innehållet och upplägget!

Läs mer

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 135 av 167 studenter (81%) har Lärare, tidigare år, förskola 39% besvarat utvärderingen Lärare, tidigare år, grundskola

Läs mer

Kursvärdering UMK702 Del 3 NV-didaktik HT17

Kursvärdering UMK702 Del 3 NV-didaktik HT17 Kursvärdering UMK70 Del NV-didaktik HT17 Antal respondenter: 19 Antal : Svarsfrekvens:,1 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 7 (58,%) (5,0%) Vet ej 0 (0,0%). Studentens insats

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

MO6003 VT2017. Antal svar: 2

MO6003 VT2017. Antal svar: 2 MO6003 VT07 :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Att få titta djupare på ett mer specifikt ämne. Vad skulle du föreslå för förbättringar? Vad skulle du föreslå för förbättringar? Jag skulle

Läs mer

Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen. Ht 15

Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen. Ht 15 150831 Yvonne Hildingsson Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen Ht 15 Yvonne P Hildingsson VFU ansvarig Förskola 035 16 75 22 eller 0735 251836 yvhi@hh.se 1

Läs mer

TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen

TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen 1 (5) TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Kurskod TGTU43 Examinator Kursen gavs Årskurs 1 Termin VT Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

TAMS27-Matematisk statistik

TAMS27-Matematisk statistik 1 (5) TAMS27-Matematisk statistik Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Jörg-Uwe Löbus Ingegerd Skoglund Kurskod TAMS27 Examinator Jörg-Uwe Löbus Kursen gavs Årskurs 2 Termin VT

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teorier i nutida landskapsarkitektur LK0115, 20168.0910 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad E Kursledare = Ulla Myhr Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-01-12-2010-01-26 Antal svar 4

Läs mer

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 1 av 11 2010-12-13 16:22 Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 15 1 Hur tycker du att målen för momentet har uppfyllts? Vi har väl uppfyllt de delarna bra. Jag tycker det känns

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13.

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Vad har hjälpt mig att uppnå FSR:en Pedagogiska och tydliga genomgångar av teori och begrepp Inspirerande och engagerade lärare som höll intresset uppe och gjorde så att

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

1DV434 VT15. Antal svar: 7

1DV434 VT15. Antal svar: 7 1DV434 VT15 : 7 Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 4 (57,1%) Ganska bra 3 (42,9%) Ganska dålig 0 (0,0%) Mycket dålig 0 (0,0%) Kan ej bedöma

Läs mer

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Barn, unga, läsning och samhället Children, young people, reading and society 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Kursansvariga: Frances Hultgren och Amira Sofie Sandin Antal registrerade

Läs mer

Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01. Antal som avslutat kurs:32 Program. Agneta Kullén Engström och Cecilia Ljungblad Kurstid: VT 2018

Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01. Antal som avslutat kurs:32 Program. Agneta Kullén Engström och Cecilia Ljungblad Kurstid: VT 2018 Kursrapport Kursens namn: Antal högskolepoäng Ladok-kod: Förbättringskunskap och vårdutveckling ur ett hållbarhetsperspektiv Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01 Antal registrerade studenter: 40 Program/fristående:

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Makroekonomi NA0133, 40043.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-06-04-2015-09-30 Antal svar 29 Studentantal 88 Svarsfrekvens

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012 Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT0 Hälsoeffekter (9000ht) Results of survey Startade: December 0, 0 Avslutad: February 6, 0 Svarsfrekvens: 6% ( / 7 ) Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 18-01-23 Kursfakta

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

Kursutvärdering/Kursrapport

Kursutvärdering/Kursrapport Kursutvärdering/Kursrapport Datum: 2016-03-07 Kursfakta Kursens namn Inom program/fristående Kursansvarig Kurstid (vecka vecka, termin) Antal kursdeltagare från start Forskningsmetoder inom klinisk vårdforskning,

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer