Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015"

Transkript

1 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen? (1-5) Medel: 4,1 3. Infriades förväntningarna? (1-5) Medel: 4,2 4. Jag har lärt mig nya saker? (1-5) Medel: 4,7 5. Hur tycker du att kursorganisationen varit under kursen? (1-5) Medel: 4,2 6. Hur tycker du att det teoretiska innehållet har varit? (1-5) Medel: 4,2 7. Hur tycker du att föreläsningarnas utförande har varit? (1-5) Medel: 3,8 8. Vad tycker du om grupparbetena? (1-5) Medel: 3,8 9. Vad tycker du om examinationsuppgiften? (1-5) Medel: 3,6 10. Vad tycker du om kurslitteraturen? (1-5) Medel: 3,3 11. Anser du att du efter kursen har uppnått kursplanens mål? (1-5) Medel: 4,3 Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet Intressanta och bra föreläsningar. Kompetenta föreläsare. Väldigt bra och engagerade föreläsare! Kunde varit mer diskussionstillfällen. Bra föreläsningar överlag och alla föreläsarna kändes engagerade och måna om att vi skulle förstå! Jag hade önskat att det var mer diskussion efter föreläsningar pga att det var tunga ämnen och jag hade behov av att diskutera kring det. Jag gick ofta från lektionerna och kände mig överväldigad av all information och hade behov av att diskutera kring det mer än vi gjorde. Hur tycker du att föreläsningarnas utförande har varit? Kunde varit mer diskussioner. Lite variation mellan föreläsare. Vissa föreläsningar var lite röriga, andra mer strukturerade. Föreläsningarna i sig har varit bra och hållit hög kvalitet, men vissa dagar blev väldigt långa, och då var det svårt att hålla koncentrationen uppe under hela dagen.

2 Kursutvärdering Sid 2 (5) Vad tycker du om grupparbetena? Det var nästan inga grupparbeten... Vi har inte haft så många grupparbeten men de vi hade var bra. Tycker vi skulle haft fler grupparbeten så man kunde få möjlighet att reflektera kring informationen och få mer perspektiv och förståelse. Vad tycker du om examinationsuppgiften? Frågorna på tentan var ibland inte behandlade i kurslitteraturen. Konstig poängsättning på frågorna. För många små frågor, hellre färre och större diskussionsfrågor. Jag tror att det hade gett mycket mer om vi hade haft några examinerande seminarium i grupp med diskussionsfrågor istället för rena faktafrågor. Jag föredrar salstenta framför hemtenta. Mycket bra att vi fick så pass mycket tid för den! Relevanta frågor. Dock kändes 22 frågor med en halv A4 lite saftigt för en två veckors kurs. Jag tror att jag skulle ha lärt mig mer om vi hade haft muntlig tenta eller några obligatoriska seminarium. Jag upplever att jag då skulle få ut mer av kursen. Examination skulle med fördel skett i form av examinerande seminarium i mindre grupper eller i form av en hemtentamen med ca 5 diskussionsfrågor istället för många fakta frågor. Detta är en kurs som rör många områden som är tunga att ta till sig och man behöver få utlopp att diskutera. Bra frågor men oklara instruktioner om hur man skulle utföra uppgiften. Det förklarades ingenting om källhänvisning. Dessutom var 1/2 sida per fråga orimligt pga frågornas olika omfattning. Vad tycker du om kurslitteraturen? Mycket bra! Dock skulle man klara sig utan den. Upplevde att boken bara behandlade vissa delar av föreläsningarna och frågorna. Lite tunt med information kring en del av frågorna i von Knorrings bok. Då var det bra att kunna komplettera i Gillberg et.al. Där fanns mycket utförlig fakta! Det var en intressant litteratur men den kändes inte särskilt relevant för tentamen, vilket är viktigt vid hemtentamen. Tentamen borde ha utformats från kurslitteraturen eller så borde mer kurslitteratur erbjudits. Kurslitteraturen kunde ha använts mer i grupparbeten/föreläsningarna. Vad har varit speciellt bra på kursen? Kompetenta föreläsare, det är alltid roligt och inspirerande! Mycket bra bemötande av föreläsarna! Föreläsarna var mycket duktiga område, och det märktes att de var engagerade inom sina områden.

3 Kursutvärdering Sid 3 (5) Föreläsarna har varit riktigt bra, och det har i stort hållits en riktigt bra nivå på alla föreläsningar. Bra, kompetenta föreläsare! Jätteintressanta föreläsningar om väldigt intressanta ämnen. Bra med grupparbeten så man får tänka efter lite själv också och resonera. Alla föreläsare var jättebra! Att vissa föreläsare visat filmklipp för att få oss att förstå hur olika syndrom kan yttra sig i verkligheten. Det var väldigt bra att fick ut hemtentamen redan innan första helgen. Varierande föreläsningar med inslag av film och grupparbeten. Engagerade föreläsare! Bra innehåll som kändes relevant för oss. Alla föreläsare har varit toppen. Jätteviktig kurs för att få grundkunskaper om psykiatriska problem, för att kunna ha dessa kunskaper i åtanke när vi får patienter. Jättebra när vi fick se filmklipp och fundera kring dem, lättare att ta in när föreläsningar varieras på det sättet. Endast powerpoint med en föreläsare som pratar hela kursen gör att det till slut blir svårt att motivera sig till att lära sig och förstå. Jättebra med de grupparbeten och diskussionsfrågorna vi fick. Var det något du tycker var dåligt på kursen? Examinationsuppgiften. Ganska mycket information och det blev lätt att jag sonade ut på eftermiddagarna. Kanske lite långtråkigt ibland. Vissa dagar var lite långa, svårt att koncentrera sig en hel dag från 08.3 till med så tunga ämnen. Att några av dagarna blev lite väl långa, men man förstår att det är svårt att hålla nere längden under en så kort kurs. Familjeterapi, lite flummigt föreläst. Tentan tycker jag man ska förändra som jag skrev tidigare. Hade önskat att det funnits mer tid till den här kursen då den berörde så många områden. Vissa föreläsare verkade inte riktig förstå allvaret i det dem pratade om. Hemtentans utformning var inte särskilt välarbetat, den tog upp vissa saker vi knappt pratat om och uteslöt andra viktiga delar. Det var otydliga instruktioner angående examinationen gällande hur vida hur man skulle referera samt vilken mängd man skulle skriva. Vi borde ha fler grupparbeten under föreläsningarna och mer utnyttjande av kurslitteraturen. Hade önskat mer gruppsamtal kring ämnena. Det är tunga och svåra ämnen som väcker mycket tankar, hade varit bra att kunna diskutera mer tillsammans. Tycker att det var ganska dålig information kring tentamen och när det ställdes frågor av specifika studenter fick inte hela klassen ta del av detta, utan man fick reda på saker flera dagar senare på omvägar. Det borde mailas ut till alla! Det var väldigt mycket information, som ofta kändes tung att ta in, på kort tid. Jag hade behövt mer tid och mer diskussion kring ämnena som togs upp.

4 Kursutvärdering Sid 4 (5) Vad har det varit för mycket av på kursen? Fakta, hade hellre haft mer case och diskussioner. Information! Föreläsningar - jag skulle vilja ha mer diskussion. Flera föreläsningar var väldigt utdragna, kunde gjorts på kortare tid så att tempot blir högre och man känner sig mer allert, vilket skulle resultera kortare skoldagar så att man är piggare till nästa dag. Det blev mycket föreläsning, det är viktigt att variera föreläsningarna med till exempel filmklipp och diskussion. Framförallt när det är en kort kurs och man inte får så mycket tid till att hinna lära sig och förstå det som tas upp. Vad har det varit för lite av på kursen? Hade kunnat vara mer gruppdiskussioner och mindre bara sitta och lyssna. Grupparbeten är bra! Skulle ha kanske ha behövts lite mer diskussionstillfällen. Inriktat mot logopedi. Möjligtvis lite mer tid till reflektion under föreläsningstiden. Men annars jättebra! För lite utrymme att diskutera. Någon form att examinerande seminarium borde ha funnits med. Diskussion, grupparbeten. Vad skulle du vilja ändra på till nästa kurs? Examinationsuppgiften. Jag gillade grupparbetena när man fick diskutera det som sades under föreläsningen. Det blir lättare att hålla fokus och inlärningen blev lättare tyckte jag. Lite fler diskussionstillfällen. Korta och koncisa föreläsningar, avslutande touch mot logopedi! Tentan. Att den fått vara under en längre tid, i övrigt en jättebra, intressant och viktig kurs. Utformandet av examination, samt kortare och mer effektiva dagar. Återigen, mer diskussion!! Det behövs för att kunna bearbeta det man får lära sig. Övriga kommentarer? Kursen som helhet har varit bra och intressant. Mycket bra kurs med bra bemötande! Tack för en intressant kurs!

5 Kursutvärdering Sid 5 (5) Kursansvarigs kommentarer och slutsatser Kursen som helhet har fått ett mycket gott omdöme och flertalet uttrycker stor nöjdhet över kursen, vilket gör att den till stora delar kommer att fortsätta enligt föregående år. Vi fann att studenterna var intresserade av ämnet och kurslitteraturen men även önskar lite mer avancerad litteratur, vilket kommer att finnas som referenslitteratur. Ändringsönskemål som huvudsakligen kommit fram i kursvärderingen är önskemål om mera gruppdiskussioner/övningar samt förändringar avseende examination. Detta föranleder att vi kommer att sträva efter att införa mera gruppövningar/diskussioner. Likaså kommer informationen kring tentamen att förbättras samt att ev komprimera antalet frågor. En ytterligare aspekt är att inte ha alltför långa dagar pga att studenterna upplevde ämnet barn och ungdomspsykiatri tungt. Vi strävar därför till att ha något mindre kompakta dagar.

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 respondenter: 82 : 3 Svarsfrekvens: 1,6 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering VT2012 stängd Datum: 2012-08-29 11:05:54 Grupp: Aktiverade deltagare (Människa, teknik, organisation (MTO) (7,5hp)) Besvarad av: 17(32) (53%) 1. Det var lätt

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Antal registrerade på kursen: 25 Kurskod: 2KN027 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 201511232

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Arbetsplanering inom djursjukvård DO0045, 40160.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lena Svendenius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-03-2014-06-22 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H

Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H Kursansvariga: Maria Lindh och Gustaf Nelhans Studentresultat/Genomströmning 45 studenter var registrerade på kursen

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SH0121, 40173.1213 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-04-30-2013-05-26 Antal

Läs mer

Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%)

Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%) Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%) 1. Det var lätt att veta vilken nivå som förväntades på mitt arbete fördelning

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt analys av kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt analys av vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN042 Ifall en i allt väsentligt samläses med andra er kan samma sammanställning

Läs mer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer Utvärdering Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: 21 24 Alla kommentarer Förslag på förändringar / Förbättringar Skulle vara bra med fler

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201112 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 51 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

FK Elektromagnetism och vågor

FK Elektromagnetism och vågor FK5019 - Elektromagnetism och vågor Antal respondenter: Antal : Svarsfrekvens: 7,92 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 1 (,%) 11 (7,%) 10 (,5%) Vet ej 0 (0,0%). Studentens

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Forskningsmetodik i logopedi (32613HT16) Results of survey Startade: den 16 november 2016 Avslutad: den 9 december 2016 Svarsfrekvens: 74% ( 17 / 23 ) Elektroniskt

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 SK1224 Miljöpolitikens villkor, 15 hp Fördjupningskurs i statsvetenskap, grundnivå Kursansvarig lärare: Frida Boräng, frida.borang@pol.gu.se Medverkande

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport. Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle.

Kursutvärdering / Kursrapport. Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Datum: 2011-07-05 10:22:32 Besvarad av: 14(20) (70%) 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen?

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper/färdigheter.

Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper/färdigheter. 1. Anatomi i Fysioterapiprogrammet HT 2015 Kurskod: 1FY018 Antal respondenter: 78 Antal svar: 30, dvs varje svarande är 3,3% Svarsfrekvens: 38.5 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen.

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen. Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Bild och lärande: Visuella kulturer och kommunikation Termin: 1 Ladokkod: BL202C Kursansvarig: Bjørn Wangen Antal registrerade studenter: 26 Antal studenter

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Animalieproduktion I BI1168, 10289.1112 20 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Madeleine Magnusson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-01-09-2012-03-15 Antal svar 32 Studentantal

Läs mer

RESULTAT KURSVÄRDERING IT-medicinprogrammet termin 5 Kurs: Vårdens organisation och ledning, 4p. Ht 2005

RESULTAT KURSVÄRDERING IT-medicinprogrammet termin 5 Kurs: Vårdens organisation och ledning, 4p. Ht 2005 IT-medicinprogrammet termin ledning, p HT (rev ) () RESULTAT KURSVÄRDERING IT-medicinprogrammet termin ledning, p. Ht Svarsfrekvens: % ( personer) n= personer. Skala: Från (mycket lite, mycket dålig) till,

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

VT17-1DV023-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 56. Antal svar. Svarsfrekvens: 42,86 %

VT17-1DV023-7,5hp. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 56. Antal svar. Svarsfrekvens: 42,86 % VT17-1DV023-7,5hp Antal respondenter: 56 : Svarsfrekvens: 42,86 % Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 17 (70,8%) Ganska bra 6 (25,0%) Ganska

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN02 Start och slutdatum: 020 00 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1)

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursansvariga: Charlotte von Essen Anna Vörös Lindén Medverkade på kursen gjorde även: Camilla Hentschel (handledning och rättning)

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Husdjursavel HV0081, 10057.1516 15 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Anna Maria Johansson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-14-2016-01-31 Antal svar 20 Studentantal 35 Svarsfrekvens

Läs mer

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen!

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen! Kursutvärdering för kursen: HRM, organisation och arbetsliv, moment 1, Introduktion och vetenskapligt arbete, 6 hp - Hösten 2016 Publicerad 2016-10-26 av Johan Örestig Fullgjorda kursutvärderingar: 15

Läs mer

Helkursutvärdering HIS A13, VT 2017

Helkursutvärdering HIS A13, VT 2017 Helkursutvärdering HIS A13, VT 2017 Kursen har bestått av följande delkurser: Katastrofernas århundrade (Ulf Zander & Klas-Göran Karlsson) Konkurrerande civilisationer (Dick Harrison) Världsekonomi, statsbildningar

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 122 varav 60 aktiva 20180903-20190120 Antal

Läs mer

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn:

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn: Kursrapport Kursens namn: Inom program /fristående: Kursansvarig: Kurstid: (ex: V34 V44 Ht05) Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp Sjuksköterskeprogrammet SSK 10 Eva Fransson Anna Kängström V39

Läs mer

Utvärdering av kursen

Utvärdering av kursen Utvärdering av kursen Värdegrund och hållbar utveckling. 7,5 hp, Umeå, våren 2011 Kursutvärdering ska du som student alltid få möjlighet att fylla i efter avslutad kurs. Syftet med kursutvärderingar är

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Kursrapport NSMFR1 V17-1 Sociala medier och social interaktion, 7,5 hp Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Jan Nolin

Läs mer

Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016

Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016 Kursutvärdering K1 Tandläkarutbildning HT2016 Nedanstående sammanfattning av utvärdering av Kurs 1 Det orala ekosystemet på Tandläkarutbildningen bygger på 68 ifyllda webfrågeformulär (bilaga 1), samt

Läs mer

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur.

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur. Sammanfattning av kursutvärderingar 2016-05-11 ÅRSKURS 1 7-9 UVK Skola och samhälle III (kursslut mars) Svarsfrekvens 56 % (9/16) Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda

Läs mer

Mycket tillfredsställande Tillfredsställande. Ej tillfredsställande. Ej deltagit/ingen uppfattning. Tillfredsställande. Ej tillfredsställande

Mycket tillfredsställande Tillfredsställande. Ej tillfredsställande. Ej deltagit/ingen uppfattning. Tillfredsställande. Ej tillfredsställande Läs- och skrivsvårigheter, 6hp, (LO054VT14), kursutvärdering Resultatsammanställning Startade: February 14, 2014 Avslutad: February 21, 2014 Svarsfrekvens: 68% ( 19 / 28 ) 1person motsvarar ca 1. I kursplanen

Läs mer

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor Små avloppssystem, näringsåterföring och slambehandling TN0320, 20056.1415 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Håkan Jönsson 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 15. Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning och kritiskt förhållningssätt Termin/år: T6, campus

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola 1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Mall för kursrapporter

Mall för kursrapporter 1(11) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar. Strukturen för detta kvalitetsarbete beskrivs i Kvalitetsbygge: Struktur för

Läs mer

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13.

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Vad har hjälpt mig att uppnå FSR:en Pedagogiska och tydliga genomgångar av teori och begrepp Inspirerande och engagerade lärare som höll intresset uppe och gjorde så att

Läs mer

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012 Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT0 Hälsoeffekter (9000ht) Results of survey Startade: December 0, 0 Avslutad: February 6, 0 Svarsfrekvens: 6% ( / 7 ) Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering

Läs mer

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12

Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T4 VT12 april 1 Utvärdering: Klinisk neuropsykologi Psykologprogrammet T VT1 Kurs är det tredje på kursen Klinisk psykologi I. Sextiotvå studenter deltog i kurs varav 31 stycken (%) lämnade in utvärderingsblanketten

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vertebratzoologi BI0852, 20054.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Göran Hartman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-24-2014-04-17 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

KURS SB612B

KURS SB612B Malmö högskola, Fakulteten för Hälsa och samhälle, Institutionen för vårdvetenskap Anna Carlsson Lektor 1(5) KURS SB612B 2012-04-07 KURSRAPPORT, SB612B, 2011/2012 Bakgrundsinformation Delkursens namn:

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Umeå universitet Inst för informatik P O Ågren Annakarin Nyberg Sid 1 (7) Sammanställning av kursutvärdering Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer Framtidens IT-miljöer, 7,5 hp,

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Moment 1 Ifall kursen i allt väsentligt samläses

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Makroekonomi NA0133, 40043.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-06-04-2015-09-30 Antal svar 29 Studentantal 88 Svarsfrekvens

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 15 11 09 Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Kursutvärdering HT 14 Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Hur svarade kursen mot kursbeskrivningen? fördelning 0% 0% 0% 10% 25% 65% antal (0) (0) (0) (2) (5) (13) Medelvärde (för

Läs mer

Kursens tidsfördelning av olika moment (lärarledd tid per student) Total schemalagd lärarledd tid 13 räknestugor

Kursens tidsfördelning av olika moment (lärarledd tid per student) Total schemalagd lärarledd tid 13 räknestugor Kursutvärdering Institutionen för matematik och datavetenskap OBS! För kurser inom lärarutbildningen och lärarlyftet används speciellt framtagna enkäter. Administreras av lärarutbildningen kansli. Kurs

Läs mer

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier UMEÅ UNIVERSITET Hösten 2008 Institutionen för nationalekonomi KURSUTVÄRDERING A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier Detta är en sammanställning av de kursutvärderingar som lämnades in

Läs mer

Cambros elektroniska utvärderingssystem

Cambros elektroniska utvärderingssystem Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering Kost vid graviditet och amning 7,5 hp HT12 Tack för att du tar dig tid att fylla i utvärderingen av kursen Kost vid graviditet och amning! projektarbetet

Läs mer

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12 kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht Miljöstrategi och miljöledning - teorikurs (907ht) Results of survey Started: November 7, 0 Ended: November, 0 Reply rate: 7% ( 8 / 7 ) Sakai Online Evaluation

Läs mer

Kursutvärdering/Kursrapport

Kursutvärdering/Kursrapport Kursutvärdering/Kursrapport Datum: 2016-03-07 Kursfakta Kursens namn Inom program/fristående Kursansvarig Kurstid (vecka vecka, termin) Antal kursdeltagare från start Forskningsmetoder inom klinisk vårdforskning,

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201011 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 28 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Barn, unga, läsning och samhället Children, young people, reading and society 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Kursansvariga: Frances Hultgren och Amira Sofie Sandin Antal registrerade

Läs mer

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn:

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn: Kursrapport Kursens namn: Inom program /fristående: Kursansvarig: Kurstid: (ex: V34 V44 Ht05) Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp Sjuksköterskeprogrammet SSK 13 Eva Fransson Anna Kängström V 07-

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

- Den praktiska kunskapen man fick lära på labbarna + projektlabben.

- Den praktiska kunskapen man fick lära på labbarna + projektlabben. Fullgjorda Egna enkäter: 16 Frågor: 16 1. () Vad har du varit mest nöjd med beträffande kursen? Föreläsningar Föreläsaren, han har visat på stort engagemang! Inga frågor har varit för dumma. Han har alltid

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Jordbruks- och miljöekonomi NA0117, 10140.1011 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-10-29-2010-11-18 Antal svar 33 Studentantal

Läs mer

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1)

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursrapport för: WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursansvarigas namn: Jan Buse & Daniel Birgersson Antal registrerade studenter: 37 st. Antal godkända studenter på hela kursen vid

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik A Kurskod: 2KN003 Start och slutdatum: 130902 140119 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare,

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Medierätt HT 18. Antal svar: 9

Medierätt HT 18. Antal svar: 9 Medierätt HT 18 : 1. Kursen syftar till att ge en helhetsbild av medierätten genom att beakta såväl civilrättsliga som offentligrättsliga och straffrättsliga frågor. Kursen griper därmed över traditionella

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

TEII42 - Teknisk kommunikation på japanska II - del 2

TEII42 - Teknisk kommunikation på japanska II - del 2 1 (5) TEII42 - Teknisk kommunikation på japanska II - del 2 Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Karin Karltorp Susann Årnfelt Seth Ramström Clas Rydergren Li Li Tunek Johan Holtström TEII42

Läs mer

Kursrapport för WEBB12: Textproduktion 2 V14 7,5 hp (31WTX2)

Kursrapport för WEBB12: Textproduktion 2 V14 7,5 hp (31WTX2) Kursrapport för WEBB12: Textproduktion 2 V14 7,5 hp (31WTX2) Kursansvariga: Charlotte von Essen Anna Vörös Lindén Övriga medverkande lärare: Karin Dessne David Gunnarsson Linda Rydh Jonas Söderholm Birgitta

Läs mer

Kursvärdering UM2201 HT18

Kursvärdering UM2201 HT18 Kursvärdering UM2201 HT18 respondenter: 121 : 89 Svarsfrekvens: 7,55 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 6 (6,7%) 0 (,9%) 1 (6,1%) Vet ej 1 (1,1%) 89 6. Studentens insats Jag är

Läs mer

Kursutvärdering Hälsopsykologi RA 2310, VT 2018

Kursutvärdering Hälsopsykologi RA 2310, VT 2018 WiseMind AB www.wisemind.se Kursutvärdering Hälsopsykologi RA 2310, VT 2018 6. Det här upplevde jag som särskilt bra under kursen: (öppen fråga) Bra nivå på föreläsningarna. Allt. Stort tack, är överlag

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

Resultat. Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: Termin: VT VT Kursvärdering

Resultat. Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: Termin: VT VT Kursvärdering 1 av 12 2012-12-28 11:32 Kurskod: 1TE021, Anmälningskod: 64440, 33%, DAG, NML, vecka: 03-11 Termin: VT 2012 - VT 2012 Kursvärdering Resultat Den här kursvärderingen har besvarats av 67% (14/21) av studenterna.

Läs mer

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter.

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Den friska människans anatomi och fysiologi SJ000 Distans VT6 Antal respondenter: 2 Antal : Svarsfrekvens: 4.48 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Jag

Läs mer

Kursutvärdering fysikalisk kemi 9hp ht16

Kursutvärdering fysikalisk kemi 9hp ht16 Kursutvärdering fysikalisk kemi hp ht6 respondenter: 5 : Svarsfrekvens: 60,00 %. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter (ej

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer