Resultat av kursvärdering

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Resultat av kursvärdering"

Transkript

1 DAT 501: Diskret matematik vt 2003 Resultat av kursvärdering Antal svar: 19 av 37. Kursvärderingsblanketter delades ut på tentan och kunde lämnas in separat då eller efteråt i kursskåpet. Tycker du att kursen varit intressant? Mycket (2 st) Ja (9 st). Disk. Ma är kul. Jovars (1 st) Kursen har varit intressant, med en bra kombination av teori och tillämpning Bitvis (1 st). Så där (2 st), lite koppling mellan DM o Prog. Inte speciellt, men jag har aldrig varit intresserad av matte. Jag gillar matematik Var den för lätt/lagom/för svår? Lagom (13 st) Ibland för lätt, ibland klurig (1 st). För lätt om man läst matematik innan (1 st). Något för lätt, svårighetsgraden kan höjas (1 st) Lite svår (1 st). Svår (1 st) Har läst matte tidigare Har den uppfyllt dina förväntningar? Ja (10 st) Hade inte mkt förväntningar, men ja (1 st) Kursen var bra, men nådde inte tillräckligt långt teoretiskt Delvis, mina förväntningar ligger på algoritmkursen och jag antar att i diskret matte läggs grunden Lite lättare än jag trodde Det kan vara svårt att koppla till praktiska sammanhang, så nej. Vet inte Tycker du att tentan speglar kursinnehållet? Ja (16 st). Rätt bra (1 st) Sådär, för mycket predikat och för lite av grafer och rekursioner Inte helt och hållet

2 Är den för lätt/lagom/för svår? Lagom (16 st) Svår (2 st), men inte oväntat. Den bör inte vara lättare. Vi får se vad jag får för poäng Vad tycker du om kursboken? Mkt bra! Bra tillämpnings-exempel Bra, men lite pratig (2 st). Bra (5 st). Bra, intressant, mycket text ibland men heltäckande (1 st). Bra men kunde haft lite mer fördjupningar (1 st). Bra, men bitvis lite "oförklarande". Bra kursbok på hela taget. Byt inte (1 st). Dyr men helt OK (1 st) Ganska bra, jämförde själv en del exempel med diskret matteboken av Grimaldi Förstoromassadötexttypisktföramerikanskaböcker(1st).Jagtyckerintede amerikanska böckerna är bra eftersom det är för mycket svammel runt omkring (1 st). Tung! (1 st) Så där, men tyvärr finns det inte nån bättre svensk bok Kändes på vissa ställen som att det inte förklarades tillräckligt väl Har ej använt den boken Kompletterades den bra av föreläsningsanteckningarna? Jättebra att de fanns ute på nätet Ja (12 st). De gav en bra sammanfattning av kursinnehållet. Ja, det var bra anteckningar, gick ofta att förstå exemplen (1 st). Visst (1 st) De var en trygghet men inget jag använde så ofta (1 st). Så där (1 st) Delvis, ett fåtal anteckningar innehöll lösryckt innehåll som inte direkt "kompletteradebokens info. Bra initiativ att lämna ut anteckningarna i så god tid! Hur väl tycker du att föreläsningar och övningar har samverkat för att klargöra kursinnehållet? OK (3 st). Bra (8 st). Tillräckligt bra (1 st). Vet ej (1 st) Var föreläsningarna givande? Väldigt bra, inte för komplicerade och lagom långa Ja, mycket bra med föreläsningsanteckningar på OH Mycket. Ja (5 st). Bra att frågor var välkomna!! Blev bra diskussionsklimat.

3 Ibland (3 st), beror på vad man läst innan Nja, de gav tid att fundera men man fick vända sig till boken för att förstå slutgiltigt (1 st). Så där (1 st) Jag saknade "interaktivitetmellan student/föreläsare. Djupare förklaringar och exempel på viktiga frågor. Det blev mest ett "lyssnandesom lika gärna kunde fåtts genom självstudier av boken Nej, eftersom jag kunde det mesta från tidigare kurser, annars bra Jag tycker att det har varit för mycket overhead, det är bättre om man använder tavlan och förklarar därefter Föreläsningarna gav ingenting. Du kunde likabra sitta någon annanstans och titta på f-anteckningarna. Det enda som sades var det som stod på de pappren. Föreläsaren gav intrycket att vara väldigt osäker på ämnet. Kunde inte svara eller säga någonting utöver vad som stod på f-anteckningarna, vilka var fulla med fel. Var övningarna givande? Mycket, bra med diskussioner (1 st). Ja, mycket (1 st) Ja (6 st), bra övningsuppgifter. Ja, bra att ha övningar och därigenom tid för frågeställningar (1 st). Ja, här kom tavlan in i bilden (1 st) Så där, ibland (2 st). Inte speciellt (1 st). Nja (1 st) Nej, eftersom jag kunde det mesta från tidigare kurser, annars bra Varintedär(1st).Mersvarpåinternet(1st) Försökte du lösa övningsuppgifterna innan övningarna? Ja (5 st) Nja... (1 st). Tyvärr alldeles för sällan (1 st). Inte speciellt ofta och ångrar jag (1 st). Ibland (1 st) Nej (6 st), hade inte tid, men det borde jag ha gjort Vad tycker du om svårighetsgraden på inlämningsuppgifterna? Perfekt! (1 st). OK (3 st). Bra nivå (1 st). Lagom svåra (3 st). Lagom, ibland för lätta och någon enstaka gång för svår (1 st) Väl blandade och lärorika (1 st). Bra, kanske lite hög (1 st). Bra, lite svårare än man klarade men man ska ju lära sig något också? Det var ett par delar av dem som var något svåra (1 st). Väldigt varierande (1 st) Lätta (2 st)

4 Skippa inlämningsuppgifterna. Vill ni dela ut gratis poäng så sänk poängen på tentan. Varför ska jag få poäng för att skriva av någon annan. Att detta skulle vara en "morotfför att studera är bara dumheter från er sida. Vill studen inte läsa så får de skylla sig skälva i slutändan. Det är inte er uppgift att läsa läxorna för dem. Är det bra att de ger poäng och bidrar till kursbetyget? Ja, mycket bra (2 st), ger en morot till att lösa dem vilket gör att man lär sig. Ja, ett tentaresultat är inte en bild av allt man har lärt sig i min mening pga olika faktorer. Ja (11 st). Absolut! (1 st). Ja, då anstränger man sig extra, får bonuspoäng, och lär sig saker till tentan (1 st) Nej för jag är lat Var det bekvämt att hämta kursmaterial från hemsidan? Mkt bekvämt och stort plus! (1 st). Ja, mycket bra! (1 st). Mycket (1 st). Jätte (1 st) Ja (12 st), det var bra. Japs, men bara hemifrån. På de datorerna i skolan vi har tillgång till brukar krångla med pdf (1 st). Någon bör se över ändringarna som gjordes, länken till den funkar inte (1 st) Andra synpunkter på kursens hemsida? Den var OK (1 st). Nej (4 st), den var bra (1 st). En bra sida helt enkelt, hade det som behövdes (1 st) Snygga upp den lite? (1 st). Lite snyggare design kanske (1 st). Lite mer allmän info skulle behövas (1 st) Övriga synpunkter? Föreslå gärna kursmoment som du skulle vilja se behandlade mer. Exemplen på föreläsningarna kunde ha varit mer typiska för att på så sätt få fram kärnpunkterna i kursen. Exempel relationer: ingen av relationerna var reflexiv, typisk transitivitet visades ej, ingen var symmetrisk (två av dem var visserligen transitiva, men inte på det typiska sättet) Jag tycker om lite mer klassiska problem och varför de fungerar/inte fungerar Mer koppling till programmeringen. Något med maskiner hade ju varit intressant Jag hade gärna sett att hela innehållet i kursboken behandlats Kursen skulle kunna vara i samspel med FP-kursen i större grad. Ex. hade vi använt rekursivitet länge innan det togs upp i matten. Varför nämns inte Boolesk algebra?

5 Sammanfattning av ovanstående Allmänt om kursen: En klar majoritet tycker att kursen varit intressant eller mycket intressant, och att den varit lagom svår och uppfyllt förväntningarna. Tentan: Nästan alla anser att tentan speglar kursinnehållet och var lagom svår. Kursboken: En majoritet tycker den är bra om än tjock och dyr. Föreläsningarna: Ungefär hälften anser dessa givande eller mycket givande. Någon tycker att det var bra diskussionsklimat medan någon saknar interaktivitet. Någon tycker det är mycket bra med OH medan någon annan tycker det var för mycket OH. De positiva kommentarerna kontrasteras av en egensinnigt negativ som har missuppfattat vitsen med att dela ut föreläsningsanteckningar i förväg och min uppmuntran till diskussion. På hemsidan angavs fortlöpande rättelser och kommentarer till anteckningarna, sammanlagt blev det 14 noteringar, vilket näppeligen motiverar omdömet att de "var fulla med fel". Övningarna: Ungefär hälften anser dessa givande eller mycket givande. Tyvärr försökte mindre än hälften att lösa övningsuppgifterna i förväg. En majoritet tycker att föreläsningar och övningar har samverkat bra för att klargöra kursinnehållet. Inlämningsuppgifterna: Ungefär hälften tycker att svårighetsgraden var lagom, några att de var för lätta och några att de var för svåra. Motvallskommentatorn till föreläsningarna ovan är också egensinnigt negativ till att ha inlämningsuppgifter, medan alla övriga (utom en)tyckerattdetärbraellermycketbraattdegerpoängochbidrartillkursbetyget. Kurshemsidan: Alla tycker det var bekvämt att hämta kursmaterial från kurshemsidan. Övriga synpunkter: Några pekar på bristfällig koppling till FP-kursen, och några saknar delar av kursboken i kursen. Sammanfattning: Kursen har uppskattats av studenterna. Jag tycker innehållet är väl valt, möjligen borde det synkroniseras bättre med programmeringskursen. De omfattande föreläsningsanteckningarna är nya och behöver justeras lite, medan övningsanteckningarna nog är bra som de är (dock med fler Ö-uppgifter att gå igenom på övning 2). Det var många som försökte lösa inlämningsuppgifterna, drygt 30 varje gång. Tentamen (utan hjälpmedel) gav tillsammans med inlämningsuppgifterna ett utmärkt kursresultat. Det var god stämning på föreläsningarna med många positiva och duktiga studenter.

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Material och Design (CBGB04), Hållfasthetslära VT08 Lärare: Nils Hallbäck Examinator: Nils Hallbäck/Fredrik Thuvander Antal studenter som följt kursen: ca. 25 Antal svar:

Läs mer

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson.

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson. Kursanalys av SF1624 för CINTE, vårtermin 2015 1 Kvantitativa data Moment TEN1 Poäng på moment 7.5hp Antal registrerade 83 Antal godkända på moment 33 Prestationsgrad 40% Antal med slutbetyg 33 Examinationsgrad

Läs mer

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin Evaluation Summary CDT Grundläggande Webbdesign HT7 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) 9 Skriv kommentarer här... Q. a

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204)

Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204) Kursutvärdering - Diskret Matematik D2 (5B1204) 1. Hur är ditt allmänna intryck av kursen? Väldigt positivt Ganska positivt Neutral ingen direkt åsikt Ganska negativt Väldigt negativt 2. Hur skulle du

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING SAMMANSTÄLLNING 1 (9) Inst för informationsteknologi GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING del av 1TD442 ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER DV1/ 1IT022 PROGRAMKONSTRUKTION II Period 3, 2006 DV/IT Sammanfattning: Vad

Läs mer

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003

KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 KURSUTVÄRDERING CD5560 FABER VT2003 Antal utvärderingar = 24 Datalogi = 20 Datateknik = 1 Övr. = 1 Blank = 2 Fråga 1 - Förkunskaper Ja = 23 Nej = 0 Blank = 1 inga Slutsats: Förkunskaper uppfattas som tillräckliga.

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundläggande webbdesign HT Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 7 Medel:.

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning.

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Sven Sandberg 23 september 2005 1 Inledning Detta är sammanställningen av en utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknikkursen

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundäggande webbdesign HT6 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 6 Medel:,6

Läs mer

DD2458-224344 - 2014-12-19

DD2458-224344 - 2014-12-19 KTH / KURSWEBB / PROBLEMLÖSNING OCH PROGRAMMERING UNDER PRESS DD2458-224344 - 2014-12-19 Antal respondenter: 26 Antal svar: 18 Svarsfrekvens: 69,23 % RESPONDENTERNAS PROFIL (Jag är: Man) Det var typ en

Läs mer

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar Kursvärdering bastermin BBBX 03 vt11 Antal svar: 5 1. Betyg på kursen Mebetyg 3,8 5 4 3 2 1 Betyg på kursen som helhet 8 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 7 6 5

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2 CEQ-kommentarer Kurser år 2 Innehåll LP1... 2 Introduktion till mikroekonomisk teori, EXTA40... 2 Logistik, MTTF01... 2 LP2... 3 Matematisk statistik, allmän kurs, FMS012... 3 LP3... 3 Programmeringsteknik,

Läs mer

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005

Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Kursutvärdering av Diskret Matematik för D VT 2005 Allmänt Enkäten delades ut på en av de första föreläsningarna i Mekanik (5C1105) i period 3 då de flesta som följde diskmatten var närvarande. Vi fick

Läs mer

Anläggnings- och apparatteknik

Anläggnings- och apparatteknik Anläggnings- och apparatteknik Godkända i tent: Erhållna svar: Svars%: % 0 8 0 Innehåll Helt OK. Typ som VTG. Tillräckligt omfattande. Kändes mångsidigt och relevant. Föreläsarna Tapio är kung. Bra förklarat.

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

Comments from course director/teachers on the implementation and outcome of the course

Comments from course director/teachers on the implementation and outcome of the course Kursrapport: Flervariabelanalys 1MA016, HT 2018 Registered students: 162 Answering frequency: 73/162 (45%) Date: 2019-02-12 Examination results Number of students examined: 154 Fail: 56 (36%) Pass: 98

Läs mer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer 1 of 12 2007-03-20 16:58 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-03-20 16:59:00 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 11(58) (18%) Sidan besökt

Läs mer

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Antal som följde kursen: ca. 30 Antal svar: 17 Dåligt Måluppfyllelse och helhet 1 2 3 4 5 Överensstämde

Läs mer

Lyckas i dina akademiska studier

Lyckas i dina akademiska studier Lyckas i dina akademiska studier Jag är en 83,3% kille tjej vill inte ange 15,3% Jag studerar till 55,6% Röntgensjuksköterska Biomedicinsk analytiker 44,4% Jag har studerat på universitet/högskola tidigare

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10

Kursvärdering Försäkringsredovisning VT10 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 8 Kursvärdering Försäkringsredovisning VT0. Kursen som helhet - kursens omfattning (0: Kunde innehålla mycket mer. 5: På tok för omfattande.) 0 25 2 2 2 38

Läs mer

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport Kleindagarna 2012 - Snabbrapport 1. Vad är din samlade intryck av dagarna? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2. Kommentera gärna ditt svar ovan: Antal svarande: 10 - Mycket lärorikt, trevligt, väldigt

Läs mer

Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit 13 8

Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit 13 8 KTH Matematik Hans Thunberg 21 svarande. Fritextsvaren har redigerats. 1. Vad anser du om föreläsningarna? Kursenkät 5B1212 HT04. Sammanställning av svar. Mycket Bra Bra Dåliga Mycket Dåliga Har ej deltagit

Läs mer

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 H10_Statistik och Vetenskapsteori Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? (5) Stor 13 46,4% (6) Mkt stor 5 17,9%

Läs mer

Högskolepedagogisk utbildning-modul 3-perspektivkurs nov 2004

Högskolepedagogisk utbildning-modul 3-perspektivkurs nov 2004 Genus och programmering av Kristina von Hausswolff Inledning Under läsåret 3/ var jag med i ett projekt om Genus och datavetenskap lett av Carin Dackman och Christina Björkman. Under samma tid, våren,

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1

CEQ-kommentarer Kurser år 1. CEQ-kommentarer Kurser år 1 CEQ-kommentarer Kurser år 1 Innehåll LP1... 2 Industriell ekonomi, allmän kurs, MIOA01... 2 LP2... 2 Endimensionell analys, FMAA05... 2 Linjär Algebra, FMA420... 3 LP3... 4 Mekanik grundkurs, FMEA10...

Läs mer

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft Kursutvärdering Datakom Elkraft HT14 1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? Mycket bra: 10 (55.56 %) Bra: 8 (44.44 %) OK: 0 Sådär: 0 Dålig: 0 2. () Egna kommentarer. Mycket bra lärare och bra upplägg.

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 - distans

Kursvärdering Matematik 1 - distans View All Responses. Alla deltagare. Responses: 7 Kursvärdering Matematik - distans. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Response Average Intresse för ämnet För att kunna söka (annat) arbete

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Algebrans grunder ht15

Algebrans grunder ht15 Algebrans grunder ht5 Antal : Kursen som helhet Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Kursens innehåll uppfyllde mina förväntningar. Antal Instämmer delvis (75,0%) (00,0%) Kursens innehåll uppfyllde

Läs mer

TATA65-Diskret matematik

TATA65-Diskret matematik 1 (6) TATA65-Diskret matematik Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Carl Johan Casselgren Göran Forsling Kurskod TATA65 Examinator Carl Johan Casselgren Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Evaluation Summary - CD5570 DoA, distans VT 2004 Dan Levin

Evaluation Summary - CD5570 DoA, distans VT 2004 Dan Levin Evaluation Summary - CD7 DoA, distans VT Dan Levin Antal kursutvärderingar: 7. Hur tycker du informationen kring kursen har varit? (=dålig... =bra) Medel:.7 6 Det har varit bra information på alla plan

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

Kursvärdering Berättarteknik 2014

Kursvärdering Berättarteknik 2014 Kursvärdering Berättarteknik 2014 Saknade du någon information innan kursstart? Ja: 1 Nej: 13 Har du läst igenom (skummat igenom) målsättningen på kursens hemsida? Ja: 7 Nej: 7 Hur många timmar i veckar

Läs mer

TDDC75-Diskreta strukturer

TDDC75-Diskreta strukturer 1 (7) TDDC75-Diskreta strukturer Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Sandra Gustavsson Simin Nadjm-Tehrani Christer Bäckström Ahmed Rezine Kurskod TDDC75 Examinator Christer Bäckström

Läs mer

KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT1 2003 Västerås

KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT1 2003 Västerås KURSVÄRDERING FÖR KURSEN: CT3620 Vetenskapsmetodik inom teknikområdet HT 2003 Västerås Kursansvarig: Gordana Dodig-Crnkovic Lärarstaben: Jan Gustafsson, Kimmo Eriksson, Sten Lindstam, Lennart Harnefors,

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem

TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem 1 (6) TDDB68 - Processprogrammering och operativsystem Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Christoph Kessler Tommy Färnqvist Kurskod TDDB68 Examinator Christoph Kessler Kursen

Läs mer

Kursvärdering 1DV433 Strukturerad programmering med C++ LP3 2011-12 Lärare: Tommy Löfqvist 17 svar

Kursvärdering 1DV433 Strukturerad programmering med C++ LP3 2011-12 Lärare: Tommy Löfqvist 17 svar Kursvärdering 1DV433 Strukturerad programmering med C++ LP3 2011-12 Lärare: Tommy Löfqvist 17 svar KURSFRÅGA AV ÖVERGRIPANDE KARAKTÄR - Kursinnehållet har varit intressant och stimulerande I låg grad 0

Läs mer

1 Respondent. 2 Researcher A. 3 Researcher B

1 Respondent. 2 Researcher A. 3 Researcher B 1 Respondent 2 Researcher A 3 Researcher B Fråga A = 4 första frågorna, Frågor B = nästa 3 frågor, endast nummer = fråga 1-17, Övr 1 osv = frågor från intervjuare utanför frågeguide Rad Person Text Fråga

Läs mer

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund. Carl Hemmingsson. Magnus Johansson. Carl Hemmingsson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) TFYY68 - Mekanik Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Carl Hemmingsson Magnus Johansson Kurskod TFYY68 Examinator Carl Hemmingsson Kursen gavs Årskurs 2 Termin

Läs mer

Kursutvärdering basåret 11/12

Kursutvärdering basåret 11/12 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 22 Kursutvärdering basåret /2. Du är Kvinna 73 6 Man 27 6 00 2. Vad anser du om dina förkunskaper inför kursen? Helt tillräckliga I stort sett tillräckliga

Läs mer

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Datum: 2011-07-05 10:22:32 Besvarad av: 14(20) (70%) 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen?

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Antal Poäng 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 14/14 52/70 2. Jag har fått fler

Läs mer

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott.

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. 1(5) Absolut! Som vanligt översteg den mina förväntningar. Absolut Ja, till 100 %. JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. Fantastiskt att

Läs mer

Anläggnings- och systemteknik

Anläggnings- och systemteknik Anläggnings- och systemteknik 0-0 Inlämnade svar : 7 7 7 9 9 8 - Man får en bra bild av vad ämnet handlar om. Mycket innehållsrik kurs. Föreläsningar: Bra föreläsningar, gick dem visserligen ifjol men

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

Fråga 3: Hur många av de rekommenderade uppgifterna löser du? (22 personer)

Fråga 3: Hur många av de rekommenderade uppgifterna löser du? (22 personer) Sammanställning av sida 1 Sammanställning av 24 av 95 har svarat Fråga 1: Är du i fas med kursen? (23 personer) - Stämmer helt - 4 svar (17%) - Stämmer ganska bra - 7 svar (30%) - Neutral - 3 svar (13%)

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009.

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Umeå Universitet Sida 1 (10) Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Kursvärdering. Omdöme 1 5 (5 bäst) Kursupplägg i stort 1 2 5 Bra projekt där de tidigare projekten i BP1 och BP2 binds ihop. Får

Läs mer

När skrivs de första proven i studentexamen på dator?

När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Enkäten skickades till en lärare/skola i Vi7 (olika ämnen), som bad en grupp ettor fylla i. Enkäten är alltså ett stickprov. Kicki Häggblom 2015 När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Hösten

Läs mer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer

Utvärdering. Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng. Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: Alla kommentarer Utvärdering Vatten och miljöteknik, Heltid 400 YH-poäng Kursutvärdering Rörnätsteknik (RÖTE) Totalt antal deltagare: 21 24 Alla kommentarer Förslag på förändringar / Förbättringar Skulle vara bra med fler

Läs mer

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Totalt var 58 personer anmälda till Länsteatrarnas vårmöte, då är våra gäster och värdar inräknade i summan, så 53 medlemmar deltog. Vi har fått in totalt 19

Läs mer

MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05

MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05 MATEMATIK Göteborgs universitet LMA100-1 V05 Sammanställning av enkät om LMA 100 Matematik 1, del 1, V05 Information om kursen innan kursstart Hur tycker du att den information du fått om kursen före kursstart

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

Hur tycker du kursen har varit? Tycker du att kursens upplägg har underlättat för dig att uppnå lärandemålen?

Hur tycker du kursen har varit? Tycker du att kursens upplägg har underlättat för dig att uppnå lärandemålen? En sammanfattning av studenternas summativa kursvärdering AllmäntHur tycker du kursen har varit? antal Dåligt 1 7 Ganska bra 2 13 Bra 3 7 Mycket bra 6 Summa 33 Medel 2, Median 2 1 12 10 8 6 2 0 Hur tycker

Läs mer

1. Flervalsfråga Andel

1. Flervalsfråga Andel Page 1 of 8 Kursutvärdering Tillbaka till Välj resultat Antal svar: 39 1. Flervalsfråga Andel Vilken kvalitet upplever du att kursen har hållit sammantaget? Mycket låg 5,1% Låg 20,5% Godtagbar 43,6% Hög

Läs mer

Kursutvärdering Termo 4p vt 2005

Kursutvärdering Termo 4p vt 2005 Kursutvärdering Termo 4p vt 2005 Denna utvärdering har utförts av kursforum bestående av: Hans Hansson (föreläsare och kursansvarig) Diego Pallin (räkneövningar) Erik Waltersson (räkneövningar) Caroline

Läs mer

Killen i baren - okodad

Killen i baren - okodad Killen i baren - okodad 1. R: (Säger sitt namn och hälsar välkommen.) K: Tack. Ja, e hmm jag tänkte väl bara säga så här att det känns djävligt konstigt å vara här. Jag brukar gå till doktorn när jag...

Läs mer

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt

Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson. Föreläsningar Lektioner Laborationer Projekt 1 (6) Fysik Sändlista Kurskod Examinator Inger Klein Jonas Detterfelt Siv Söderlund Johan Högdahl Weine Olovsson Magnus Johansson TFYA68 Weine Olovsson Kursen gavs Årskurs 2 Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

2. Vad var dåligt eller mindre bra på kursen? Lämna gärna förslag till förbättringar.

2. Vad var dåligt eller mindre bra på kursen? Lämna gärna förslag till förbättringar. Kursutvärdering för sista momentet - kursförbättrande frågor Kurs/grupp-objekt 1. 1. Vad var bra på kursen? Det är viktigt att veta så att vi inte tar bort det som du är nöjd med. 24 svar 2. 1. Innehållet?

Läs mer

TATA24 - Linjär algebra

TATA24 - Linjär algebra 1 (6) TATA24 - Linjär algebra Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Sjödin Göran Forsling Kurskod TATA24 Examinator Tomas Sjödin Kursen gavs Årskurs 2 Termin HT Kursens delar

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Vilket program och årskurs läser du? Valfritt ekonomprogram år 3 Valfritt ekonomiskt programårslurs 3 valfritt ekonomiskt program

Läs mer

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 %

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 % FYTA12 stat vt16 Antal respondenter: 15 : 8 Svarsfrekvens: 53,33 % Allmänna omdömen Ge ditt omdöme på en skala 1-5. 1 = mycket negativ 2 = negativ 3 = neutral 4 = positiv 5 = mycket positiv Dessa "betyg"

Läs mer

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat Thomas Padron-Mccarthy Databasteknik, 7. hp (DT0G-70-06) Antal svarande = Svarsfrekvens i procent = Undersökningsresultat Teckenförklaring Relativa frekvenser av svar Std. Av. Median Frågetext Vänstra

Läs mer

1HT1 (årkurs, termin, period) Föreläsningar, lektioner, laborationer, tentamen

1HT1 (årkurs, termin, period) Föreläsningar, lektioner, laborationer, tentamen TDDC75 Sändlista: Kurskod: Examinator: Kursen gavs: Kursmoment: Nämndens ordförande: Inger Klein Utbildningsledare: Jonas Detterfeldt Studievägledare: Siv Söderlund Examinator: Ulf Nilsson LinTeks utbildningsansvariga:

Läs mer

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering

FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering FYTA12 VT11 halvtid, kursutvärdering Översikt Totalt antal svar 5 Filter nej Gruppera efter fråga nej Del 1. Allmänna omdömen Ge dina omdömen på en skala 1-5. Observera

Läs mer

MA2047 Algebra och diskret matematik

MA2047 Algebra och diskret matematik MA2047 Algebra och diskret matematik Kursintroduktion Mikael Hindgren 4 september 2019 Allmän information Genväg till kursplatsen i Blackboard: tinyurl.com/ma2047ht19 Senaste kursplatsen är alltid öppen

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

FYTA12 stat vt14. Antal respondenter: 13. Antal svar. Svarsfrekvens: 46,15 %

FYTA12 stat vt14. Antal respondenter: 13. Antal svar. Svarsfrekvens: 46,15 % FYTA12 stat vt14 Antal respondenter: 13 : 6 Svarsfrekvens: 46,15 % Allmänna omdömen Ge ditt omdöme på en skala 1-5. 1 = mycket negativ 2 = negativ 3 = neutral 4 = positiv 5 = mycket positiv Dessa "betyg"

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

FK Numeriska metoder

FK Numeriska metoder FK06 - Numeriska metoder Antal respondenter: 6 Antal : 18 Svarsfrekvens: 9,1 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen Antal 1 Inte alls 10 (58,8%) 5 (9,%) (11,8%) 0 (0,0%) Vet ej 0

Läs mer

Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2)

Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2) Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2) Antal deltagare i enkäten: 82 Antal erhållna enkätsvar: 54 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? Antal svar på frågan:

Läs mer

Kombinationer och banor i agilityträningen

Kombinationer och banor i agilityträningen Kombinationer och banor i agilityträningen av Emelie Johnson Vegh och Eva Bertilsson, publicerad i Canis 2012 En av de saker som gör agility så fantastiskt roligt är den ständiga variationen. Ingen tävlingsbana

Läs mer

WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1)

WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1) Kursrapport för: WEBB13: Bild och Grafisk produktion, 7,5 hp, H13 (31KBG1) Kursansvarigas namn: Jan Buse & Daniel Birgersson Antal registrerade studenter: 30 st. Antal godkända studenter på hela kursen

Läs mer

Utvärdering av 5B1117 Matematik 3

Utvärdering av 5B1117 Matematik 3 5B1117 Matematik 3 KTH Sidan 1 av 11 Utvärdering av 5B1117 Matematik 3 Saad Hashim Me hashim@it.kth.se George Hannouch Me hannouch@it.kth.se 5B1117 Matematik 3 KTH Sidan av 11 Svar till frågorna: 1 1.

Läs mer

Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014

Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014 Elevenkät Viljan Friskola Vt. 2014 Sammanställning av Elevenkäterna på Viljan Friskola. Det är 19 av 21 elever som har besvarat enkäten. Kommentarer från ungdomarna är skrivna med röd text och resultatet

Läs mer

Sammanställning av kursvärdering

Sammanställning av kursvärdering Sammanställning av kursvärdering Hållbar utveckling värderingar, världsbilder och visioner 15 HP, 2015 Cemus kurser har tillkommit på studentintiativ och leds av studenter. Kursutvärderingen är ett viktigt

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014

Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014 FoU Fyrbodal Kursutvärdering av kursen för personliga assistenter, våren 2014 besvarat av assistenternas chefer. På kursen för personliga assistenter har deltagare kommit från åtta av Fyrbodals 14 kommuner.

Läs mer

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B 8 6 4 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Mitt första inryck av denna kurs var: Mycket bra 5 31 Bra 11 69 Dåligt - - Mycket dåligt - - Antal EAS:. Antal svarande: 16. Mv: (Skala 1) = 82,81 6 5 4

Läs mer

Statistik Utvärdering Workshop, Puzzelprojektet 6/11 på Brigaden i Linköping

Statistik Utvärdering Workshop, Puzzelprojektet 6/11 på Brigaden i Linköping Fråga Respondenter Antal svar Fördelning % 1) Hur upplevde DU dagen i helhet? 38 38. 3 5 5 13,2 4 16 16 42,1 5 17 17 44,7 2a) Hur upplevde du inledning framförd av Jan Cederborg och Ann-Margret Månsson

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under våren 2013. Deltagarnas

Läs mer

Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren 2015 och. Databasdesign, 7,5 hp (som ges inom ramen för statistikerprogrammet)

Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren 2015 och. Databasdesign, 7,5 hp (som ges inom ramen för statistikerprogrammet) Institutionen för informatik Göran Landgren Dan Johansson Sammanfattning av kursutvärdering Sid 1 (1) Sammanfattning av gemensam kursutvärdering för Informatik B, moment 2: Databasdesign, 7,5 hp, våren

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer