DHR Ängelholm. NR Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter."

Transkript

1 DHR Ängelholm. NR Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

2 DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN ÄNGELHOLM. MOBIL ORGANISATIONSNR: BANKGIRO: ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. TEL MOBIL KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON. TEL MOBIL STYRELSELEDAMOT. KERSTIN PALM. TEL MOBIL JAN ANDERSSON. TEL MOBIL LENNART SIMONSSON. TEL MOBIL Hej! Jag vill börja med att önska er alla ett bra och gott Det går inte att följa upp redovisningen i tidigare bokföring som polisens ekobrottshandläggare bad oss i styrelsen att utföra. Det saknas giltigt underlag på ett flertal fakturor. Att överlåta handlingarna till en auktoriserad revisionsbyrå blir alldeles för kostsamt. Hur vi än gör får DHR-avdelningen inte tillbaka pengarna som delats ut till medlemmar utan kvitto eller dokumentation om vem som är mottagare. Nuvarande styrelse har vidtagit åtgärder för att förhindra att något liknande sker igen. Därför lägger vi polisanmälan bakom oss och ser framåt. Revisorerna, samt alla medlemmar i en förening har en viktig uppgift, att granska sin styrelse. Det nya året började vi med grötfest och medlemsmöte i lokalen. Vi är på gång med en större lokal eftersom vår nuvarande är i minsta laget. Medlemsantalet i Ängelholms DHR-avd ökar, det är riktigt roligt att det vi gör blir uppskattat, TACK. Läs om våra kommande arrangemang i Lergöksbladet. Samarbetet med Landskrona, Helsingborg och Höganäs DHR-avd, forsätter. Jag hoppas att så många som möjligt i Ängelholms DHR-avd. sluter upp på årsmötet den 24 mars samt lämnar in era ev. motioner i god tid till styrelsen. Ordförande Ove Jansson. SUPPLEANT. RUNE PETTERSSON MOBIL Anmäl er alltid till Monica på Tel Mobil Gäller alla arrangemang.

3 Medlemsmöte. Måndagen den 25 februari håller föreningen medlemsmöte i lokalen på bruksgatan kl Kerstin Nilsson från öppenvården i kommunen, kommer då att hålla ett föredrag. Damerna i festkomitén serverar kaffe och macka pris 30 kr. Anmäl er till Monica på tel mobil Välkomna styrelsen. Kommande möte i DHR Ängelholms, avdelningen. Måndagen den 15 april har vi medlemsmöte kl 17.00, då kommer Kalle Mårbrinck att hålla ett föredrag angående en flygdag och ute aktiviteter på Ljungbyheds flygplats, som är planerat att hållas under sommaren. Måndagen den 6 maj har vi medlemsmöte kl Anmäl er till Monica på tel eller på mobil ÅRSMÖTE. Årsmöte håller föreningen söndagen den 24 mars på Sommarsol kl Alla som vill äta middag efter årsmötet anmäl detta till Monica. Föreningen bjuder på kaffe. Eventuella motioner lämnas till styrelsen i god tid innan årsmötet. Välkomna styrelsen. Anmäl er till Monica på tel eller mobil Vill du bli en av Sveriges nöjdaste bankkunder Välkommen Storgatan Ängelholm Tel: Välkommen

4 Anvisningar till Margaretha Anderssons stiftelse. Följande handlingar bifogas ansökan. 1. Person bevis. 2. Kopia av hela inkomstdeklarationen från föregående år. 3. Inkomsten får inte överstiga kr/år. 4. Ansökan skall vara till hjälpmedel eller hjälp som ej kommun eller stat betalar. 5. Offert eller kvitto medsändes. 6. Efter erhållet bidrag vill vi ha redovisning, gäller offerter. 7. Du måste ha varit medlem i DHR minst ett år. Ansökan inlämnas senast den 31 oktober. Banketter tillhandahålls av styrelsen i DHR Ängelholm. OBS Det är endast medlemmar boende i gamla Kristianstads län som kan söka bidrag i denna stiftelse. (Donatorns önskan.) OBS Anvisningar till Ester Linders Testamente. Följande handlingar bifogas ansökan. 1. Personbevis. 2. Kopia av hela inkomstdeklarationen från föregående år. 3. Inkomsten får inte överstiga kr/år 4. Ansökan skall vara till behovsprövande hjälpmedel som inte kommun eller offentliga sektorn står för. 5. Offerter medsändes. 6. Efter erhållet bidrag skall en fullständig redovisning inklusive kvitto sändas in till styrelsen. Ansökan inlämnas senast 31 oktober. OBS Det är endast medlemmar i DHR Ängelholm boende i Ängelholms kommun som kan söka bidrag i detta testamente. OBS Blanketter tillhandahålls av styrelsen i DHR Ängelholm.

5 GRÖTFEST Ett 35 tal medlemmar var med på årets grötfest i lokalen. Det är trevligt att se så många medlemmar på både medlemsmöte och andra arrangemang som föreningen ordnar, men en önskan är att ännu fler medlemmar kommer till våra möten och träffar. Damerna i festkomitén hade som vanligt ordnat en god skinkmacka och god gröt, lite senare serverades kaffe och kaka. Ett önskemål om en musiktävling av något slag har inkommit till styrelsen, så Lennart stod för ett uppskattat program med lite kluriga frågor till lugn o fin musik. Ove informerade om inkomna skrivelser och rapporter. Ulla-Britt hade som vanligt ordnat ett fint prisbord till lotterierna.

6 DHR Höganäs ordnar en endagsresa till Ystad och Johannamuseet onsdagen den 15 maj Ängelholmsavdelningen kommer att delta på denna resa. Anmälan till Monica på Tel eller på mobil Mer information får ni av Monica när ni anmäler er. Välkomna med på resan. Ängelholmsavdelningen ordnar en sommar resa till Valje viken i Blekinge den 18 till 22 augusti Vi kommer att åka med samma fina buss som vi hade till Ädelfors i somras. På denna resa erbjuder vi Landskrona, Helsingborg och Höganäs avdelningarna att följa med i mån av plats. Anmälan är bindande efter det vi fått klart med de sponsorer och bidrag som är sökta, troligen i slutet av april. Anmäl er till Monica på Tel eller på mobil Det finns några platser kvar, så vill ni komma med på en fin resa så anmäl er snarast så ni säkert kommer med. Mer information får ni av Monica när ni anmäler er. Välkomna med på resan. Resekomitén DHR Ängelholm BARKÅKRAVÄGEN 183 ÄNGELHOLM TEL Ingosblommor.se ÖPPET ALLA DAGAR I VECKAN UTFÖR ALLT INOM BLOMMOR

7 BOCCIA. BOCCIA. BOCCIA. BOCCIA. Under vår och försommaren kommer Lisa o Rune Pettersson och Britt-Marie Nirsjö att hålla i en kurs i Boccia. Ett mycket uppskattat spel där alla kan vara med, både Lisa o Rune och Britt-Marie har deltagit i svenska mästerskapen, så vi får tro att dessa tre kan lära ut konsten att spela Boccia. Tid och plats meddelas senare. Anmälan till Monica på tel eller mobil Välkomna Lisa, Rune och Britt-Marie. Lars Lambertsson medlem i föreningen, kommer att hålla i en eftermiddags träff på pistolskyttebanan, under våren eller försommaren. Där kommer vi att få prova på att skjuta med pistol under kontrollerade former och med instruktörer i denna sport. Festkomitén kommer att grilla korv. Pris för denna eftermiddag är inte klart, kommer att meddelas till de som anmäler sig. Anmälan till Monica på tel eller mobil Lasse och hans kompisar hälsar oss alla välkomna till pistolskyttebanan i kronoskogen Ängelholm. OBS. ÅRSMÖTE. OBS. Glöm inte att anmäla er till årsmötet söndagen den 24 mars kl på Sommarsol.

8 TOMAT OCH PASTASOPPA. 4 PERSONER. Ingredienser. 2 dl pasta eller nudlar. (jag använder pasta skruvar). 1gul lök. 2 msk margarin. 4 dl passerade tomater. 4 dl vatten. 3 dl matlagningsgrädde. 2 hönsbuljongtärningar. 1 msk basilika. Lite cayennepeppar. 100 gr kryddstarka korvar. (lägg gärna i lite vanlig korv också). Ost att riva. Skala och hacka löken, skär korven i små bitar. Lägg margarinet i en kastrull och låt det smälta på medelsvag värme (4:an). Lägg i löken och låt den fräsa mjuk och genomskinlig. Lägg i korven och låt den fräsa med en stund. Häll i tomater, vatten, buljongtärningar, och grädde. Låt soppan koka upp tillsätt pastan. Koka tills pastan är mjuk, rör om då och då. Lägg i basilikan, smaka av med cayennepeppar och salt. Riv lite ost och strö över varje tallrik. Ta med denna soppa när ni går ut i skogen eller till stranden, tidigt på våren eller på hösten då det smakar som allra bäst med något varmt, men soppan passar även hemma när som helst. En kall Ramlösa eller bordsvatten passar utmärkt till. HÅLLER PÅ ATT TRYCKA SÅ NÄSTA NR AV LERGÖKEN KOMMER UT I SLUTET PÅ MAJ. Denna soppa värmer gott då vi väntar på varmare dagar. Så ät och bli Varm o Go. Förslag till verksamhet eller resor som ni vill föreningen skall ordna, kurser, studiecirklar, föredragshållare på medlemsmöten eller underhållning. Kom med förslag till styrelsen. Ansvarig för detta utskick är styrelsen för DHR Ängelholm

DHR Ängelholm. NR.2 2013.

DHR Ängelholm. NR.2 2013. DHR Ängelholm. NR.2 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. OBS Föreningen kommer att byta lokal, se artikel i Lergöken och glöm inte invigningen

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR. 4. 2012

DHR ÄNGELHOLM. NR. 4. 2012 DHR ÄNGELHOLM. NR. 4. 2012 Informationsblad om det som händer i föreningen, kurser, fester, resor och aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR: 839400-5931

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. NR. 2. 2012 Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2011. Lergöksbladet. Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter

DHR Ängelholm NR. 3. 2011. Lergöksbladet. Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter DHR Ängelholm NR. 3. 2011 Lergöksbladet Informationsblad om vad som Händer i föreningen kurser, fester, resor och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE

Läs mer

DHR Ängelholm. NR. 4 2013.

DHR Ängelholm. NR. 4 2013. DHR Ängelholm. NR. 4 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. OBS Föreningens nya adress är Åsbogatan 40 26251 Ängelholm, (Villans service boende)

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 1. 2015

DHR Ängelholm NR. 1. 2015 DHR Ängelholm NR. 1. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012. Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. NR. 3. 2012 Informationsblad om det som händer i föreningen. kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER

LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER DHR. ÄNGELHOLM NR.2 2011. LERGÖKS BLADET ETT INFORMATIONSBLAD FORMATIONSBLAD OM VAD SOM HÄNDER I FÖRENINGEN. KURSER, FESTER, RESOR OCH ALLA ANDRA AKTIVITETER ORDFÖRANDE. OVE JANSSON 21694 TEL. 0435-21694

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2015

DHR Ängelholm NR. 3. 2015 DHR Ängelholm NR. 3. 2015 Utsikt från hotellets altan på sommarresan 2015 i Bohuslän ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL.

Läs mer

Vecka 18. Pasta med tonfisk och grönkål. Broccolibollar med ost och basilika. Borsjtj med kryddig korv. Mexikansk tacopanna

Vecka 18. Pasta med tonfisk och grönkål. Broccolibollar med ost och basilika. Borsjtj med kryddig korv. Mexikansk tacopanna Vecka 18 Pasta med tonfisk och grönkål Broccolibollar med ost och basilika Borsjtj med kryddig korv Mexikansk tacopanna Ekologiska kassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak,

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 3. 2014

DHR Ängelholm NR. 3. 2014 DHR Ängelholm NR. 3. 2014 Poeten och stinsen I Ängelholm bodde en man som hette Johan Wilhelm Hall. Han arbetade på stadens sockerbruk som arbetare, och avancerade så småningom till snickeriförman. Hall

Läs mer

Sunt och gott hela veckan

Sunt och gott hela veckan 1 Sunt och gott hela veckan MÅNDAG Fiskpinnar i tunnbrödrulle 400 gram fiskpinnar 100 gram salladskål 200 gram morötter i stavar 250 gram cocktailtomater i halvor 150 gram gurka i stavar 2 dl matlagningsyoghurt,

Läs mer

Slutet gott, allting gott!

Slutet gott, allting gott! Slutet gott, allting gott! Vi har väl alla varit med om månader när bankomaten hånskrattar sitt Uttag medges ej och vi letar förtvivlat efter bortglömda mynt i burkar och fickor därhemma. Det är då vi

Läs mer

Lunchdags i Haga-Gudö

Lunchdags i Haga-Gudö Bygga Drömvär(l)den Lunchdags i Haga-Gudö Receptbok Framtagen av våra kockar Maria, Carina och Zofia. Förskolors favoritrecept, Illustrerade av barnens teckningar Haga-Gudö Förskoleområde Vi har under

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2015

DHR Ängelholm NR. 2. 2015 DHR Ängelholm NR. 2. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 20 MÅNDAG Laxgratäng med

Läs mer

familj Örtig korvgryta med paprika Oreganogratinerad kyckling Köttfärssås med farfalle

familj Örtig korvgryta med paprika Oreganogratinerad kyckling Köttfärssås med farfalle a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie Se veckans roliga tips och pyssel! Vecka 43 a Örtig korvgryta med paprika b Oreganogratinerad kyckling c Köttfärssås

Läs mer

En Lättare Vecka.

En Lättare Vecka. En Lättare Vecka Måndag: Fylld ugnsbakad måltidskorv Tisdag: Fiskgratäng a la Winther Onsdag: Kycklingwok Torsdag: Spenatsoppa med ägghalva Fredag: Fettucine med ajvar kyckling Lördag: Tacogratäng med

Läs mer

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/ En Lättare Vecka Måndag: Majsplättar med halloumichampinjoner Tisdag: Kycklingstroganoff Onsdag: Lax med potatis och broccolimos Torsdag: Linssoppa Fredag: Pasta Calypso Lördag: Ugnsstekt kycklingfilé

Läs mer

En Lättare Vecka v.19

En Lättare Vecka v.19 v.19 MÅNDAG Ost & tomatgratinerad falukorv med stuvade makaroner TISDAG Fiskbiff med mos och kall sås ONSDAG Ritas köttfärssås TORSDAG Laxsoppa med en touch of thai FREDAG Vegetarisk wok LÖRDAG Klassiska

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 16 MÅNDAG Kyckling

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 22 MÅNDAG Potatis

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök chilipeppar äpplen avokado 400 gram grönkål 500 gram morötter purjolök salladshuvud 50 gram cocktailtomater broccolihuvuden,,,,

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 8 MÅNDAG Fyllda

Läs mer

Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle. vecka 47

Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle. vecka 47 Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle vecka 47 familj Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2400 kj/ 574 kcal. Protein 13,9 g. Fett 30,2

Läs mer

Vegomenyn Recept och planering för fyra av veckans middagar.

Vegomenyn Recept och planering för fyra av veckans middagar. Vegomenyn Recept och planering för fyra av veckans middagar. 30 R e p t 1 Mozzarellapasta med aubergine 4 portioner 500 g aubergine 3 msk olivolja 0.5 tsk svartpeppar, nymalen *4 vitlöksklyftor, tunt skivade

Läs mer

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror!

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror! Ingredienser v.45 Recept Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram minutfilé förp rökt makrill Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök 500 gram vitkål ask cocktailtomater

Läs mer

Klimatsmart vardag antar du utmaningen?

Klimatsmart vardag antar du utmaningen? Klimatsmart vardag antar du utmaningen? Var med och bidra till ett mer hållbart Örebro! Klimatsmart vardag hjälper dig att leva ett smartare liv. Ny klimatutmaning varje månad. Gröna veckan Hur klimatsmart

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 45 MÅNDAG Potatis

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 47 MÅNDAG Fisk

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 15 MÅNDAG Fisk

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror! 3 dagar Ingredienser v 3 Recept Kött/fisk 600 gram kycklingfilé pkt bratwurst 500 gram laxfilé 1 3 Potatis/ris/pasta 1 förp risoni Hej! Vi inleder denna augustivecka med en riktigt lättlagad och god middag.

Läs mer

Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan.

Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan. 1 Fem smala soppor Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan. 5 Recept Foto: Lars Paulsson Nudelsoppa med kycklingwok Wok 1 st kycklingfilé 0,5 st purjolök, liten strimlad 1 st paprika, strimlad

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Risotto med Parmesan. Krämig svamprisotto. Till 8 personer behövs:

Risotto med Parmesan. Krämig svamprisotto. Till 8 personer behövs: Risotto med Parmesan 1 finhackad lök 4 matskedar olivolja 2 hela vitlökar 200 gr risottoris 1 glas vitt vin buljong 1 näve färsk timjan 100 gr smör 2 nävar riven parmesan Sätt in vitlökarna i ugnen ca

Läs mer

Fusilli med kyckling, kapris och dill. Vecka 3

Fusilli med kyckling, kapris och dill. Vecka 3 Fusilli med kyckling, kapris och dill A Vecka 3 Fusilli med kyckling, kapris och dill Genom att koka kycklingen i buljong får den mycket smak. En skvätt av buljongen blir också en bra bas till den krämiga

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 50 MÅNDAG Hoisinglazad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 44 MÅNDAG Pasta

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 35. Måltid 1 Pannkaksrulle med skinka. Måltid 2 Fisksoppa med apelsin. Måltid 3 Färsjärpar med pastasallad

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 35. Måltid 1 Pannkaksrulle med skinka. Måltid 2 Fisksoppa med apelsin. Måltid 3 Färsjärpar med pastasallad HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 35 Måltid

Läs mer

Jordärtskockssoppa med mozzarellatoast

Jordärtskockssoppa med mozzarellatoast a3dagar 4 Personer Vego Gröna och sköna maträtter lagade från grunden Vecka 51 a Jordärtskockssoppa med mozzarellatoast b Tomat- och auberginepasta med rosmarin c Kikärtsgryta med dragon ica.se/matkasse

Läs mer

VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN

VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN Gillekockarna 17.02.2016 VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN Närande o värmande vintermat av grönsaker och rotfrukter. Fyllda paprikor är en riktig 70-talsrätt som kan serveras till såväl

Läs mer

Matresan recept v 32 Smaka, lära och köpa närproducerat

Matresan recept v 32 Smaka, lära och köpa närproducerat Matresan recept v 32 Smaka, lära och köpa närproducerat Örtolja Plocka bladen av en basilika (ca 3 dl), lägg dem i en matberedare eller i en skål som passar till en mixerstav. Tillsätt 1 tsk salt och 2

Läs mer

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/

En Lättare Vecka. http://enlattarevecka.wordpress.com/ En Lättare Vecka Måndag: Pasta/bacon gratäng Tisdag: Dillfisk Onsdag: Dragonkyckling Torsdag: Majssoppa Fredag: Kebabgryta Lördag: Grekisk lax Söndag: Kassler med ajvar relish PASTA/BACON GRATÄNG Ca 519

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 50 MÅNDAG Fiskgratäng

Läs mer

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com SKÅNE Olof Palmes plats 1, 214 44 Malmö Tel: 040-660 73 06 Mobil: 070 261 66 69 E-post: s-kvinnor@skane.sap.se Hemsida: www.s-info.se/skvinnorskane Bankgiro: 5661-1403 Innehåll Inbjudan till årsmöte Ombudsfullmakt

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 31. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 31. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 31. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 31. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Recept Potatis/ris/pasta förp pasta Grönsaker vitlök gul lök citroner aubergine gurka salladshuvud kruka basilika kruka persilja påse bladspenat tomat,,,,, Hej! En krämig och snabblagad

Läs mer

Pasta med rökt lax och salladsärter. vecka 40

Pasta med rökt lax och salladsärter. vecka 40 Pasta med rökt lax och salladsärter vecka 40 familj Pasta med rökt lax och salladsärter cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2503 kj/ 599 kcal. Protein 27,1 g. Fett 28,6 g. Kolhydrater 55,3

Läs mer

familj Tomatpasta med bresaola och mozzarella Järpar med persiljesås Goda pizzafisken Vecka 33 Enkelt, gott och snabbt på bordet ica.

familj Tomatpasta med bresaola och mozzarella Järpar med persiljesås Goda pizzafisken Vecka 33 Enkelt, gott och snabbt på bordet ica. a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 33 a Tomatpasta med bresaola och mozzarella b Järpar med persiljesås c Goda pizzafisken Veckans råvaror Glöm inte att smaka av rätterna

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 19 MÅNDAG Thaigryta

Läs mer

1. Skala och finhacka löken. Fräs den i olja utan att den tar färg.

1. Skala och finhacka löken. Fräs den i olja utan att den tar färg. RECEPT 1 Egna anteckningar 2 Söndag 23/6 Middag - Köttfärssås Spagetti Gul lök Köttfärs Krossade tomater Vatten Köttbuljong Tomatpuré Solovitlök Lagerblad Oregano Olja Svartpeppar Salt 3 st 2,5 dl 2,5

Läs mer

Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest!

Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest! Matinspiration & Recept från Coop Enkla recept som alla gillar till vardag eller fest! Låt Coop planera veckans middagar! Matlådan Vår Middag hjälper dig att äta mer varierat utan att du behöver lägga

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 32 a Ugnsbakad kolja med prickig sås b Tomatsoppa med krispig pestooch mozzarellatoast c Kyckling med pizzatäcke ica.se/matkasse a3dagar

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 39 MÅNDAG Fyllda

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 5 MÅNDAG Laxsoppa med

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 12. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Stekt korv med stuvade makaroner. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 12. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Stekt korv med stuvade makaroner. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 12 Måltid

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 18 MÅNDAG Fisk

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 14 MÅNDAG Gratinerad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 51 a Gräddig köttfärssås med ajvar b Torsk med äggsås c Gul currygryta med kokosmjölk ica.se/matkasse a3dagar 4 Personer familj Enkelt,

Läs mer

Kalvfärssås med senap och persilja. vecka 6

Kalvfärssås med senap och persilja. vecka 6 Kalvfärssås med senap och persilja vecka 6 familj Kalvfärssås med senap och persilja cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2321 kj/555 kcal. Protein 37,9 g. Fett 18,8 g. Kolhydrater 55,5 g. Ingredienser:

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 43 a Pastagratäng med köttfärs b Skinkschnitzel med soltorkad tomatsås c Gryta med kalkonbacon och champinjoner ica.se/matkasse a3dagar

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 14 MÅNDAG Fish

Läs mer

Vecka 19. Medeldelhavsfisk. Lotta Lundgren - Huevos Rancheros. Pasta med bacon och blomkål. Fläskytterfilé med koreansk rissallad

Vecka 19. Medeldelhavsfisk. Lotta Lundgren - Huevos Rancheros. Pasta med bacon och blomkål. Fläskytterfilé med koreansk rissallad Vecka 19 Medeldelhavsfisk Lotta Lundgren - Huevos Rancheros Pasta med bacon och blomkål Fläskytterfilé med koreansk rissallad Familjekassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak,

Läs mer

Vecka 47,4 port. Monikas 3-dagarskasse! Recept. Ingredienser. Bra att ha hemma! 1 2,3 1 1 1,3 2 2 1

Vecka 47,4 port. Monikas 3-dagarskasse! Recept. Ingredienser. Bra att ha hemma! 1 2,3 1 1 1,3 2 2 1 Vecka 47,4 port Monikas -dagarskasse! Varmt välkomna till en riktigt god, lättlagad och spännande vecka! Här finns vardagsfavoriter som kyckling, färsbiffar och fisk fast på lite annorlunda vis. De baconlindade

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 8 Måltid 1 Auberginerullar med

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 32 a Minestronesoppa med rimmad bog och ärtor b Stekt lax med pepparrotssås och broccoli c Gräddig köttfärssås med pesto ica.se/matkasse

Läs mer

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar.

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar. HÖSTPROGRAMMET 2017 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 43 a Pastagratäng med köttfärs b Laxtacos c Gryta med kalkonbacon och champinjoner ica.se/matkasse a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott

Läs mer

Gästkock Paolo Roberto Pollo con pomodorini, basilico e panna

Gästkock Paolo Roberto Pollo con pomodorini, basilico e panna A Vecka 6 Gästkock Paolo Roberto Pollo con pomodorini, basilico e panna Pollo con pomodorini, basilico e panna Kyckling med tomater, basilika och grädde En snabblagad kycklingrätt med lite hetta efter

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 35 Salsiccia med krämig kål Spaghetti med tomatsås och fetaost

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 35 Salsiccia med krämig kål Spaghetti med tomatsås och fetaost a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 35 a Salsiccia med krämig kål b Spaghetti med tomatsås och fetaost c Halstrad tonfisk med tapenadepotatis och tomat familj v 35 Veckans

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 34. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Korv med potatissallad. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 34. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Korv med potatissallad. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 34 Måltid

Läs mer

Krämig pasta med kyckling och saffran. vecka 47

Krämig pasta med kyckling och saffran. vecka 47 Krämig pasta med kyckling och saffran vecka 47 familj Krämig pasta med kyckling och saffran cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2594 kj/ 620 kcal. Protein 48,2 g. Fett 21,7 g. Kolhydrater 54,4

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 22 MÅNDAG Jordärtskockssoppa

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! Äkta matglädje LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 16 Måltid 1 Mustig

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 33 a Linguine med rökt kyckling och tomatsås b Fläskkarré med champinjonsås c Fiskgratäng med dill och gurka ica.se/matkasse familj v

Läs mer

Pasta rosso med kyckling och zucchini. vecka 37

Pasta rosso med kyckling och zucchini. vecka 37 Pasta rosso med kyckling och zucchini vecka 37 familj Pasta rosso med kyckling och zucchini cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2105 kj/ 505 kcal. Protein 44,0 g. Fett 11,3 g. Kolhydrater 52,7

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 9 MÅNDAG Ugnsbakad

Läs mer

Krämig papardelle med portabello. vecka 43

Krämig papardelle med portabello. vecka 43 Krämig papardelle med portabello vecka 43 inspiration Krämig papardelle med portabello Avnjut en krämig papardelle med portabello. Svampen ansas, skivas och steks tillsammans med lök. Koka upp grädden,

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 21 MÅNDAG Hoisinglazad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 7 MÅNDAG Laxpasta

Läs mer

Din lösning på veckan.

Din lösning på veckan. Din lösning på veckan. Vecka 19 Lotta Lundgren - Huevos Rancheros Pasta med bacon och blomkål Fläskytterfilé med koreansk rissallad Tredagarskassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE LCHF- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 15 MÅNDAG Kycklinggryta

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 6. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 6. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 6. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 6. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 6 Recept Potatis/ris/pasta förp pasta Grönsaker vitlök gul lök citroner aubergine gurka salladshuvud kruka basilika kruka persilja påse bladspenat tomat,,,,, Hej! En krämig och snabblagad pasta

Läs mer

STINSNYTT. Nya grannar. Sopor

STINSNYTT. Nya grannar. Sopor STINSNYTT Informationsblad till boende i Stinsparken, Tillberga Augusti 2013 Nr 7 Innehåll Nya grannar Sopor Ny Ordförande Höststädningen Målning Bilparkering Förändringar inomhus och tomt Omläggning av

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 44. Måltid 1. Pannkaksrulle med rökt skinka. Måltid 2. Panerad sk med hollandaise. Måltid 3. Färsjärpar med pastasallad

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 44. Måltid 1. Pannkaksrulle med rökt skinka. Måltid 2. Panerad sk med hollandaise. Måltid 3. Färsjärpar med pastasallad Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 45 MÅNDAG Laxgryta

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 4 MÅNDAG Mangokyckling

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till riksorganisationer som är medlemmar i Svenska FN-förbundet 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundet består av anslutna riksorganisationer, FN-föreningar

Läs mer

FODMAP- RECEPT. Som gör magen glad

FODMAP- RECEPT. Som gör magen glad AuberginelasagNe 5 msk olivolja 2 burkar krossade tomater á 400 g 2 msk tomatpuré 2 tsk oregano 2 tsk timjan 4 aubergine, skuren i ½ cm tjocka skivor 85 g parmesan, färskriven 200 g riven hårdost basilika

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 25. Måltid 1. Krämig köttfärssås med tomat & pasta. Måltid 2. Fiskgratäng med gröna ärter & krossad potatis.

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 25. Måltid 1. Krämig köttfärssås med tomat & pasta. Måltid 2. Fiskgratäng med gröna ärter & krossad potatis. Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka

Läs mer

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY

3 DAGAR VECKA 48 VECKANS MENY 3 DAGAR VECKA 48 Hej! Vi är inne på 3:e veckan med vår folkkära gästkock Plura Jonsson. I över 40 år har han varit sångare och låtskrivare i gruppen Eldkvarn. Men det är först på senare år Plura Jonsson

Läs mer

Räk- och paprikapasta. vecka 41

Räk- och paprikapasta. vecka 41 Räk- och paprikapasta vecka 41 familj Räk- och paprikapasta cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2081 kj/498 kcal. Protein 19,8 g. Fett 21,6 g. Kolhydrater 53,5 g. Ingredienser: 4 portioner

Läs mer

Vecka 24. Krämig gryta med räkor. Korv med potatissallad. Kycklingpasta med salvia. Nektarinsallad med couscous och halloumi

Vecka 24. Krämig gryta med räkor. Korv med potatissallad. Kycklingpasta med salvia. Nektarinsallad med couscous och halloumi Vecka 24 Krämig gryta med räkor Korv med potatissallad Kycklingpasta med salvia Nektarinsallad med couscous och halloumi Laktosfria kassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak,

Läs mer