MANGO Åk 4-6 vecka 6. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MANGO Åk 4-6 vecka 6. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM"

Transkript

1 MANGO Åk 4-6 vecka 6 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 23/2 15/3 4/4 2/6 Vårterminens sista dag: 9/ Föräldraråd Likabehandlingsråd Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet. Fritidsklubben Hej alla barn och föräldrar. Sommarstängt Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt v Stölder -Tyvärr har det på skolan förekommit en del stölder från elevernas väskor. Det är främst Pokemonkort som försvunnit. Skolmaten App- skolmatsmenyn finns inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Kvarglömda kläder Läggs i tunnorna vid idrottshallen. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. Fritidsklubbens telefon svarar personalen endast på när fritidsklubben är öppen. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b) Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b)

2 På fritidsklubben har eleverna fått lära sig olika koreografier i gympasalen, vi har haft musikverkstad tillsammans med Nano som har lärt ut olika ackorder och hur man stämmer en gitarr och vi har pysslat med små kanvastavlor som eleverna ska få hänga upp här på fritidsklubben. Idrott och hälsa åk 4-6 När det gäller idrottslektionerna påminner vi igen om att det är viktigt att barnen har med sig idrottskläder samt skor (obs! för innebruk, ej svart sula) ombyte, handduk med sig till sina idrottslektioner! Har man inte med sig intyg och har glömt kläder blir det per automatik ogiltig frånvaro. Eleverna i åk 4-6 kommer under nästa vecka att få en uppgift, att skapa dans i grupp där de tillsammans gör en koreografi. Vecka 5 kommer Idrottslyftet till oss och har dans hela veckan. Vecka 6 fortsätter vi med gruppuppgiften i dans. vecka 7 Mån-tors kommer idrottslyftet och har basket med oss. Vecka 8 Kommer vi att arbeta med området livräddning (bland annat isvett). Vi kommer även att hålla på med volleyboll denna vecka. Vecka 9 är det Lov. Friluftsdag/ idrottsdagar ÅK 5-6 Vecka 7 fredagen den 17/2 Åker åk 5-6 skidor i Hammarby backen från kl Ni kommer att ha möjlighet till att låna utrustning, men om ni har egen ta med den. Det finns begränsat antal hjälmar att låna! OBS! det är obligatoriskt med hjälm!! Tid & Plats: Hammarbybacken kl Vi åker skidor mellan kl Klädsel: Lager på lager, täckbyxor/täckjacka, vantar/handskar(mössa). Matsäck gäller denna dag, se till att ha någonting varmt att dricka med er. Det finns ett vindskydd med grillplats samt en cafeteria. För att personalen i Hammarbybacken ska kunna förbereda utrustningen innan behöver de veta längd och vikt, skostorlek. Eleverna i de berörda årskurserna har/kommer att få med sig en info lapp hem där ni fyller i uppgifterna. Mer info kommer Åk 4 Vinteridrottsdagen onsdagen den 22/2 F-2 åker till Zinken på fm och 3-4 på em. Vi äter lunch på skolan. Tänk på att ta med er hjälm och skridskor (slipade, bli roligare att åka då:). Hjälm är obligatorisk! Mer info om denna dag kommer. 4:or Svenska: Vi har gått igenom läsförståelsetestet eleverna gjorde förra veckan, de texter och frågor som var svåra. Vi har också pratat om läsförståelse och läshastighet. Båda klasserna har arbetat skriftligt utifrån läsläxorna. Vi har också börjat med nästa texttyp som är faktatext om djur. Engelska: Vi har fortsatt att arbeta med preteritum, vi har gått igenom och arbetat med plural (-s och es efter tonande ljud, t.ex. fox foxes, beach beaches, bus buses). Vi har också arbetat med ett kapitel i Right on som handlade om The beach.

3 SO Vi jobbar det sista med hur Sverige styrs och ska börja jobba med Sverige för tusen år sedan. Vi inleder med en repetition av järnålder och vikingatid och tar oss sedan in i den spännande medeltiden. Glöm inte heller våra klassbloggar : (4A) och (4D) NO Elektricitet står på agendan, vi ska lära oss vad el är, om elsäkerhet, hur man kopplar och får strömmen dit man vill och om hur alla elektriska apparater runt oss egentligen funkar. I ett samarbete med bilden kommer vi att koppla ljus i ett litet bygge de gör med Jessica. 4A Bild: Bygget av teatrar är i full gång. Vi tränar planering, skiss, konstruktion och samarbete. Musik: Under v.2-8 kommer vi att arbeta med musikens byggstenar genom sång, instrumentspel, musiklyssning och skapande. Elever ska utveckla sin förmåga att sjunga tillsammans med andra sånger från olika genrer och stilar som utrycker olika känslor. De ska fortsätta träna några ackord på piano(ackord C,G,F). Elever ska utveckla sin förmåga aktivt lyssna på musik och reflektera över den. Vi fortsätter att träna på att resonera över eget och andras musicerande. Två genrer som vi kommer att jobba med är rap och pop. Matte: Kapitel 4 avslutar vi denna vecka, sedan är det statistik och tabeller ett par veckor framöver. Vi jobbar också mycket med multiplikationstabellen. Det blir förhör varje vecka och vi tävlar om det stora Multiplikationsförbättrarpriset, en pokal som går till den som förbättrat sitt resultat mest under terminen. Jag för statistik och så snart vi har lite underlag kommer barnen att kunna se sin (positiva) utveckling. Matteläxorna är också tillbaka från och med denna vecka! 4D Bild: Bygget av teatrar är i full gång. Vi tränar planering, skiss, konstruktion och samarbete. Matte: Vi fortsätter kapitlet om Addition och Subtraktion i Matteboken. t.o.m sidan 45 (då ska man ha gjort sidan 45). Musik: Under v.2-8 kommer vi att arbeta med musikens byggstenar genom sång, instrumentspel, musiklyssning och skapande. Elever ska utveckla sin förmåga att sjunga tillsammans med andra sånger från olika genrer och stilar som utrycker olika känslor. De ska fortsätta träna några ackord på piano(ackord C,G,F). Elever ska utveckla sin förmåga aktivt lyssna på musik och reflektera över den. Vi fortsätter att träna på att resonera över eget och andras musicerande. Två genrer som vi kommer att jobba med är rap och pop.

4 Läxor: Svenska: Kapitel 18 i Veckans ordkunskap till onsdag den 8 februari (4D) och fredag den 10 februari (4A). 4D Läsa kapitel (sid 57-87) i Det vita huset till onsdag den 8 februari. 4 A Läsa kapitel (sid ) i Tonje och det hemliga brevet till fredag den 10 februari. Engelska: Ingen läxa denna vecka p.g.a. skrivande av skriftliga omdömen. Matte: Läxan är en problemlösning. Eleverna har fått en Läxbok (lila räkne häfte) och är till fredagen den 10/2 (vecka 6). Bild: Ta med bra skräp till vårt teaterbygge! Idrott: Den här veckan har vi ägnat oss badminton, pingis, dansbanekull och den amerikanska dansen Jenka. Vi har gjort warm-up dance, vilket är som aerobics/locking/streetfunkdance och börjat på en koreografi för en egen dans inför nästa veckas danslyft. Nästa vecka blir det dansyftet genom idrottslyftet. 5:or 5A Svenska: I veckan har eleverna påbörjat arbetet med en ny genre inom svenska. De kommer nu att jobba med berättandetexter. De har även börjat läsa en ny bok i bokcirkeln som heter Hjärtlös. Boken knyter an till arbete med att skriva berättandetext med spänning. Eleverna kommer att arbeta vidare med läsförståelsefrågor och boksamtal kopplat till Hjärtlös. SO: Terminen inleds med ett projektarbete kring Vasatiden. Eleverna kommer att arbeta ämnesintegrerat inom historia, musik och bild. De kommer att få arbeta med faktasökande, träna på att ta egna anteckningar under genomgångar och instuderingsfrågor på historielektionerna. Under historielektionerna övar de och sätter även upp en pjäs om Gustav Vasa som alla föräldrar är varmt välkomna att komma och titta på den 21 februari i Kuben kl Efter pjäsen bjuder skolan på fika och lite mingel med skådespelarna! I musiken kommer eleverna att jämföra vasatidens instrument och ta avstamp bland vasatiden trubadurer i mötet med nutidens musik. I bilden kommer Jessica att titta på konst och ha samtal med eleverna kring verk från vasatiden. Temat pågår fram till sportlovet. Eng: Vi arbetar vidare med påhittade berättelser och att konversera i mindre grupper. Vi har arbetat med Nalle Phu och Rödluvan. Bild: Vi jobbar med att analysera och samtala om reklambilder. Nästa steg blir att själva skapa en reklamaffisch. NO/Tk: Vi lär oss om klimat och väder- först tar vi reda på vilka faktorer som är viktigast för vilken typ av klimat vi har. Varje lektion dokumenterar vi dagstemperaturen. Matte: Under denna vecka har vi arbeta med kapitlet Tal där vi börjat prata om begreppet prioriteringsregeln detta kommer vi fortsätta med under nästa vecka. Varje måndag arbetar vi med problemlösning. Denna vecka handlade det om recept, nästa vecka kommer det handla om längdenheterna. /Amanda Dahlberg (amanda.dahlberg@stockholm.se)

5 Musik: Under v.2-8 kommer vi att fortsätta arbeta med musikens byggstenar (rytm, klang, dynamik och tonhöjd) genom gemensam sång, instrumentspel, musiklyssning och skapande arbete med hjälp av bild, röst, instrument och digitala verktyg. Elever ska fortsätta träna på att ge utvecklande resonemang om musik från olika genrer och stilar. Vi kommer att repetera ackord på gitarren och lära oss två nya ackord(d och A). Elever ska jobba med musikteori med hjälp av piano. Vi kommer att sjunga sånger som passar till Vasatema och rymden. Läxor ENG: Glosor och text om Nalle Phu. Eleverna ska kunna stava glosorna till tisdag 7e februari. SV/SO: Träna på repliker inför föreställningen. 5B Svenska: Den här veckan har vi gjort en diagnos i läsförståesle och haft fortsatt grupparbete kring att dramatisera berättande text. Vi läser även vidare i vår gemensamma bok Hjärtlös och eleverna får själva formulera frågor till texten. Vi arbetar med att lyfta fram att det finns olika sorters läsförståelsefrågor tex faktafrågor, förståelsefrågor och analysfrågor samt vad som skiljer dessa frågor åt. Eng: Vi arbetar vidare med påhittade berättelser och att konversera i mindre grupper. Vi har arbetat med Nalle Phu och Rödluvan. MA: Stort fokus på division med rest och med minnessiffror. Nästa moment blir negativa tal. SO: Terminen inleds med ett projektarbete kring Vasatiden. Eleverna kommer att arbeta ämnesintegrerat inom historia, musik och bild. De kommer att få arbeta med faktasökande, träna på att ta egna anteckningar under genomgångar och instuderingsfrågor på historielektionerna. Under historielektionerna övar de och sätter även upp en pjäs om Gustav Vasa som alla föräldrar är varmt välkomna att komma och titta på den 20 februari i Kuben kl Efter pjäsen bjuder skolan på fika och lite mingel med skådespelarna! I musiken kommer eleverna att jämföra vasatidens instrument och ta avstamp bland vasatiden trubadurer i mötet med nutidens musik. I bilden kommer Jessica att titta på konst och ha samtal med eleverna kring verk från vasatiden. Temat pågår fram till sportlovet. NO: Vi lär oss om klimat och väder- först tar vi reda på vilka faktorer som är viktigast för vilken typ av klimat vi har. Varje lektion dokumenterar vi dagstemperaturen. Bild: Vi jobbar med att analysera och samtala om reklambilder. Nästa steg blir att själva skapa en reklamaffisch. Musik Under v.2-8 kommer vi att fortsätta arbeta med musikens byggstenar (rytm, klang, dynamik och tonhöjd) genom gemensam sång, instrumentspel, musiklyssning och skapande arbete med hjälp av bild, röst, instrument och digitala verktyg. Elever ska fortsätta träna på att ge utvecklande resonemang om musik från olika genrer och stilar. Vi kommer att repetera

6 ackord på gitarren och lära oss två nya ackord(d och A). Elever ska jobba med musikteori med hjälp av piano. Vi kommer att sjunga sånger som passar till Vasatema och rymden. Hemuppgifter: MA: Divisionsläxa i matteboken för de elever som inte hunnit jobba klart sidan 15 till mån 7e februari. ENG: Text och glosor till tisdag om Nalle Phu. Läsförståelsefrågor till texten ställs vid förhöret muntligt i mindre grupper. Ställ därför frågor till era barn hemma på texten så är de bättre förberedda. Vi har mindre samtalsgrupper i engelska ca fyra elever i varje grupp. Många elever behöver fortsatt träna på att prata och att uttrycka sig muntligt på engelska så fortsätt gärna att stödja det genom att prata med barnen hemma på engelska om texten. SV: SO: Träna på repliker inför föreställningen. 6:an Nationella proven åk 6 Nästa vecka på tisdag 7/2 och torsdag 9/2 är det nationella proven i svenska för åk 6. På tisdagen kommer prov 1 vara mellan klockan och sedan är prov 2 på eftermiddagen klockan Tisdag eftermiddag kommer vi därför inte att ha halvklass utan alla i klassen kommer att vara tvungen att vara kvar på halvklasstiden för att vi ska hinna göra båda proven. Alla i klassen får sedan ledigt på halvklassen vecka 7 som kompensation. På torsdagen är prov 1 mellan klockan och sedan är prov 2 på eftermiddagen klockan Eleverna får gärna ta med sig dryck och frukt under dessa två dagar för att fylla på energin under arbetets gång. Idag fredag har jag (Amanda) förberett eleverna och gått igenom hur tisdagen och torsdagen kommer att se ut, vilka prov vi kommer göra, vilka grupper eleverna kommer vara i och vilka tider som gäller de dagarna. Om ni vårdnadshavare har några frågor får ni gärna kontakta mig via mail. NO: Vi har namngett vårt kommande projekt, ett storlinearbete om oss, vårt jordklot, natur och miljö. Vi döpte det till Från inget till allt! Vi har nu koll på när och till viss del HUR det gick till när Universum först blev till. Vi vet även när de första grundämnena började bildas och när det sedan var dags för vår planet, Jorden att bildas. Vi ska ta reda på hur det gick till och när det först kom liv till Jorden. Teknik: Teknikutveckling och teknikhistoria. Utifrån vilket/vilka behov utvecklas verktyg/hjälpmedel osv. Bild: Elevernas bildprojekt Ett minne? En dröm? Har kickat igång. Utifrån ett redan känt konstverk eller en bild ska de skapa en kopia, en egen tolkning samt fördjupat analysera bilden/målningen. Svenska & SO: Denna vecka har vi på svenskan börjat arbeta med klassens väggtidning. Eleverna har fått lära sig att skriva artiklar. Vi har fortsatt med vår bokcirkel där vi läser Anne Franks dagbok och

7 skriver text-kopplingar. Nästa vecka kommer eleverna att få lämna in sina artiklar och de kommer då börja skriva insändare istället. På so:n i veckan har vi arbeta med kristendomen. Nästa vecka kommer vi arbeta med hinduismen. /Amanda Dahlberg Matematik: På matten har eleverna arbetat klart med första kapitlet i matteboken (tal). Vi har även arbetat med problemlösning och alla elever i klassen har fått lära sig att spela yatzy. På matten nästa vecka kommer vi att köra en förberedelse vecka inför nationellaproven som börjar närma sig. Vi kommer repetera och gå igenom en massa begrepp och saker som man arbetat med under år 4-6 och som kan komma på proven. Eleverna kommer att få ett häfte med alla begrepp och regler som de ska kunna eller i alla fall ha kunskaper om. Om någon vårdnadshavare vill ha häftet går det bra att skicka ett mail så scannar jag in det och mailar till er. /Amanda Dahlberg Engelska: Vi har fortsatt i materialet New Champion. Eleverna har fått läsa om Halloween. Vi har läst högt, arbetat i Workbook, pratat om glosor deras betydelse gällande stavning och uttal, vilket inte alltid följer samma mönster. Vi har pratat om fonetik (ljudskrift) hur pass viktigt det är. Lärare Susanne har visat en mycket pedagogisk hemsida med namnet News in level. Musik: Under v. 2-8 kommer vi att utveckla gitarrspel med ackord och provar på ny teknik: plockning. Elever ska fortsätta träna på att ge utvecklande resonemang över musik från olika genrer och stilar. Vi kommer att repetera och komplettera kunskaper om noter och symboler. Elever får träna rytm,dynamik, tonhöjd och klang genom sång, instrumentspel, musiklyssning och skapande. Hemuppgifter: Engelska: Glossaries chapter.4b. Learn how the words are pronounced and then how they are spelled. Teknik: Telefonens utveckling- reflektion och beskrivning av telefonens tekniska utveckling. 6 februari Spanska: Fråga vad något är: Qué es esto? - es una manzana Titta på s37 i textboken. Trevlig helg önskar personalen på Mango!

MANGO Åk 4-6 vecka 5. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 5. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 5 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 7. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 7. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 7 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 4. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 4. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 4 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 9-10

MANGO Åk 4-6 vecka 9-10 MANGO Åk 4-6 vecka 9-10 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 11

MANGO Åk 4-6 vecka 11 MANGO Åk 4-6 vecka 11 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 18

MANGO Åk 4-6 vecka 18 MANGO Åk 4-6 vecka 18 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 51

MANGO Åk 4-6 vecka 51 MANGO Åk 4-6 vecka 51 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 20

MANGO Åk 4-6 vecka 20 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 16

MANGO Åk 4-6 vecka 16 MANGO Åk 4-6 vecka 16 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 12

MANGO Åk 4-6 vecka 12 MANGO Åk 4-6 vecka 12 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 19

MANGO Åk 4-6 vecka 19 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar STUDIEDAG 12 maj Skolan stängd Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 MANGO Åk 4-6 vecka 35 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Höstterminens sista dag: 21/12-2017

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 39

MANGO Åk 4-6 vecka 39 MANGO Åk 4-6 vecka 39 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 37

MANGO Åk 4-6 vecka 37 MANGO Åk 4-6 vecka 37 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 13

MANGO Åk 4-6 vecka 13 MANGO Åk 4-6 vecka 13 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 14

MANGO Åk 4-6 vecka 14 MANGO Åk 4-6 vecka 14 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd:

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 38

MANGO Åk 4-6 vecka 38 MANGO Åk 4-6 vecka 38 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 43

MANGO Åk 4-6 vecka 43 MANGO Åk 4-6 vecka 43 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 41

MANGO Åk 4-6 vecka 41 MANGO Åk 4-6 vecka 41 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 50

MANGO Åk 4-6 vecka 50 MANGO Åk 4-6 vecka 50 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag:

Läs mer

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 40

MANGO Åk 4-6 vecka 40 MANGO Åk 4-6 vecka 40 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer