VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka."

Transkript

1 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/ / Studiedag 7/ (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 11/ / Föräldraråd kl / Likabehandlingsråd kl / Vårterminens första dag 8 januari 2015 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet under början av ht-14. VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. Kvarglömda kläder nu börjar våra tunnor att bli fulla med elevernas kvarglömda kläder. Vi ber er alla att titta igenom dem och ta tillbaka saker som är era. Efter fredag den 24 oktober töms tunnorna och de kläder som då är kvar, skänks bort till någon organisation som hjälper behövande med kläder. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro-app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan Citron A-huset: (3a Citron, 3b Vinbär, 3c Vinbär) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, 1a Citron, 1b Citron, 2b Citron) Paviljongen klubben: (4a Citron, 4b Citron/ fritidsklubben) Vinbär A-huset: (2c Vinbär, 2d Vinbär) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär, 1c Vinbär, 1d Vinbär, 4 Vinbär)

2 Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. Fritids Vinbär A Den här veckan har vi börjat med vårt schema för aktiviteter. På måndagar kommer vi gå till Äventyrsparken. På tisdagar kommer vi ha tvärgrupper med lek och rörelse i idrottsalen, sång och dans i musiksalen och lek och spel inne på fritids. På onsdagar kommer vi ha musikalträning för 2D och skapande och lek på fritids för 2C. På torsdagar har vi skapande för 2D och lek på fritids för 2C. På fredagar kommer vi ha samling i kuben med musik och utvärdering av veckan. Vi tänker att vi med detta upplägg kan erbjuda eleverna olika aktiviteter och utmaningar utifrån våra kompetenser och att de även får möjlighet att leka och umgås i en mindre grupp på fritids. Vinbär B Vår gemensamma ljudmiljö i korridorer, matsal och trapphus arbetar vi med dagligen. Vi har ett belöningssystem med stjärnor för varje gång gruppen går tyst nerför trappan. Prata gärna hemma om värdet av att skydda våra öron mot buller och skadliga ljud. Nu har vi börjat med lektemat. På onsdagens idrott med flickorna testade vi basket, hopprep, rockringar och monsterhus, en kullek. I ateljén har barnen fortsatt med pärldjur och lärt sig nya pappersvikningar av Ximena. 1D städade sitt klassrum och i allrummet. Det doftade över hela Vinbär. Vi behöver göra en schemaändring när det gäller skogen på fredagar. Den flyttas till måndagseftermiddagen för 1Coch 1D. Förskoleklassen går till Äventyrsparken på fm och är kvar på skolan på eftermiddagen. Förskoleklass Denna vecka har barnen bland annat fått träna på problemlösning i matematik. De fick kluriga uppgifter som de fick lösa två och två och sedan redovisa för de andra i klassen. Många tyckte det var väldigt pirrigt att berätta inför sina kompisar hur de tänkt och ritat. Bilder på detta finns till beskådan på skiljeväggen/fönstret utanför klassrummet så ta gärna en titt där. Veckans bokstav var I där vi även tog del av igelkottsfakta, och på idrotten tränade vi olika hopprepsövningar. Vi hann också spela olika slags tärningsspel. Nästa vecka kommer vi att börja arbeta med mönster (matematik). Veckans bokstav blir P där barnen även kommer att få rita fina papegojor. På fredag kommer verkstadsarbetet igång då det gäller vårt Afrikatema, och barnen kommer då att bli indelade i olika grupper och få arbeta med barn från både 1D och 1C. 1C Vi tränar på att ljuda och forma bokstäver på rätt sätt. Bokstavsarbetet går framåt och läsning övar vi på både här och hemma. I veckan har vi börjat att skriva lite mer. Filmprojektet fortlöper. Eleverna arbetar i grupper och konstruerar med Lego, tillverkar rekvisita och bakgrunder, gör ritningar, skapar musik. Några scener har vi börjat filma. Vi använder en stop-motionapp (StoMo) som är gratis.

3 Vi har även lyssnat på en musikberättelse och sjungit sånger om Afrika. Denna vecka har vi jobbat med svampar. Blir spännande att se om det blir några träd av vårt projekt. Bra om barnen som ej tagit med tar med sig två ursköljda mjölkförpackningar som ska användas till plantering. Idrott och hälsa Veckorna ska vi arbeta med de motoriska grundrörelserna och kommer då framför allt Den här veckan har vi tränat motoriska grundformer i en redskapsbana och lekt olika lekar. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, s.k. sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! De fyra första veckorna kommer vi att arbeta med rösten som ett viktigt instrument. Eleverna får kännedom om kanon- och unisonsång. Vi lär oss inledning och avslutningssånger. Vi lyssnar aktivt på olika musikstycken (naturmusik, klassisk musik mm) och delar våra tankar och känslor med varandra. Elever kommer att få möjlighet att rita till musik. : Läsning hemma, lämna in på onsdag 15/10 och torsdag16/10. Camilla s är på kurs onsdag eftermiddag och kommer inte hinna lyssna på alla på onsdagen utan spar några till torsdag. 1D Barnen arbetar vidare med bokstavsarbetet där de formar bokstäver, skriver små bokstavsböcker och läser. De har också fått arbeta med svenskaappar på i-pads och fått en ny läshemuppgift. De har läst Kiwiböcker i sina små bokgrupper tillsammans med läraren. Vi har även arbetat med En läsande skola. Denna vecka har vi tränat på Spågummans och detektivens lässtrategi i en faktatext. De har fått börja göra små böcker på appen Writereader. Vi fortsätter med boken Sandvargen av Åsa Lind. Denna vecka har eleverna lärt sig nya sånger om olika djur och lyssnat på en musikberättelse om Afrika. Vi har haft många diskussioner utifrån temat. Eleverna har sett och lyssnat på Stomp och även provat på att spela på saker i klassrummet. Vi har jobbat med svampar och trafik denna vecka. Bra om barnen som ej tagit med tar med sig två ursköljda mjölkförpackningar som ska användas till plantering.

4 Idrott och hälsa Veckorna ska vi arbeta med de motoriska grundrörelserna och kommer då framför allt Den här veckan har vi tränat motoriska grundformer i en redskapsbana och lekt olika lekar. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, s.k. sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! De fyra första veckorna kommer vi att arbeta med rösten som ett viktigt instrument. Eleverna får kännedom om kanon- och unisonsång. Vi lär oss inledning och avslutningssånger. Vi lyssnar aktivt på olika musikstycken (naturmusik, klassisk musik mm) och delar våra tankar och känslor med varandra. Elever kommer att få möjlighet att rita till musik. : Läsning hemma, lämna in senast onsdag 15/10. 2C Vi har arbetat med läsförståelsen till kapitel 5. Vi har påbörjat arbetet med att skriva faktatexter. Vi diskuterar vad de vill veta utifrån vald text. Vi läser texten och stryker under det som de undrade om. Sedan skriver vi en ny gemensam kortare text utifrån den valda texten. Arbetet använder de senare som mall till fortsatt skrivande av faktatext. Vi har nu börjat arbeta med miniwhiteboards då eleverna individuellt får arbeta med olika problem som vi sedan gemensamt går igenom. Denna vecka har vi arbetat med problemlösningar från appen Parama 1 och löst addition/subtraktionstal på våra miniwhiteboards. Målen som vi arbetar med nu är: bråk, en halv, en tredjedel och en fjärdedel. Addition och subtraktion med ental i talområdet 20 till 100 exempelvis 75+2 och addition och subtraktion med tiotal i talområdet exempelvis De har också arbetat med matteappar på I-pads. I veckan har vi fortsatt att arbeta med balans. Eleverna arbetade med balansbrädor med vikter på. De gjorde förutsägelser, provade och fick ett resultat. Därefter pratade vi om mobiler och om konstnären Alexander Calder: mobilmannen. Eleverna fick sedan tillverka en egen mobil av sugrör och gem. De påbörjade också ett samarbete med en klasskamrat där uppgiften är att tillverka en mobil tillsammans. De påbörjade arbetet med att rita en skiss över sin tänkta mobil och kommer nästa vecka att följa sin skiss och konstruera den. Engelska Denna vecka har eleverna fått tillverka ett memoryspel under temat animals. Vi fortsätter att sjunga sånger på engelska.

5 Idrott och hälsa Veckorna ska vi arbeta med motoriska grundrörelserna och kommer då framför allt Den här veckan har vi tränat motoriska grundformer i en redskapsbana. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, s.k. sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Under de fyra första veckorna kommer vi att fortsätta utveckla unison sång och sång i kanon. Elever ska få kännedom om olika genrer i musik. Vi ska utöka vår sångrepertoar med nya låtar på engelska och svenska. Eleverna ska fortsätta aktivt lyssna på musik och berätta om sina tankar och känslor som musiken väcker hos var och en. Vi ska även prova att skapa (rita/måla) till olika melodier. : Läsa kapitel 6 i Diamantjakten till tisdag den 14 oktober. : Matteläxa i läxboken: Lilla Mattestegen sidan 14 och 15. Matteläxa från torsdagar till tisdagar. 2D Tack alla föräldrar för att ni svarade på mitt testmail. Från och med denna vecka kommer vi att kort sammanställa information om stämningen, läget och händelser beträffande det sociala i klassen och skicka det via mail till er. Från och med i onsdags har vi nya placeringar i klassrummet. Vi har även denna vecka haft högläsning i halvklasser (vi läste kapitlet vi hade i läxa i Diamantjakten ). Vi har också börjat skriva på en dagbokstext (bara om en dag vilken som helst men många har valt att skriva om sin födelsedag, julafton, nyårsafton eller dagen när man fick sitt husdjur). Den gemensamma sagan om grodfamiljen har vi nu skrivit färdigt och var och en ska nu skriva vidare på en egen saga (berättande text). Denna vecka arbetar vi klart nedanstående mål och avslutar med en diagnos i matteboken. Därefter så får eleverna arbeta med repetition eller utmaning utifrån diagnos resultat. Målen som vi kommer att arbeta med de närmsta två veckorna är: bråk, en halv, en tredjedel och en fjärdedel. Addition och subtraktion med ental i talområdet 20 till 100 exempelvis 75+2 och addition och subtraktion med tiotal i talområdet exempelvis Läxan denna vecka är repetition av mönster i matteboken. I veckan har vi haft riktigt bra lektioner! Eleverna arbetade med balansbrädor med vikter på. De gjorde förutsägelser, provade och fick ett resultat. Därefter pratade vi om mobiler och vad ordet mobil betyder. Eleverna fick sedan tillverka en egen mobil av sugrör och gem. De påbörjade också ett samarbete med en klasskamrat där uppgiften är att tillverka en mobil tillsammans. De påbörjade arbetet med att rita en skiss över sin tänkta mobil och kommer nästa vecka att följa sin skiss och konstruera den.

6 Engelska Vi har repeterat och befäst framförallt olika djur på engelska. Vi har tränat på att bilda korta meningar på engelska där de ingår t.ex. It s a wolf, This is a hippo, A duck swimming in the sea. Vi ritade bilder till och har satt upp dem i klassrummet. Idrott och hälsa Veckorna ska vi arbeta med de grundmotoriska rörelserna och kommer då framför allt Den här veckan har vi tränat olika moment i stationer. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, s.k. sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Under de fyra första veckorna kommer vi att fortsätta utveckla unison sång och sång i kanon. Eleverna ska få kännedom om olika genrer i musik. Vi ska utöka vår sångrepertoar med nya låtar på engelska och svenska. Elever ska fortsätta aktivt lyssna på musik och berätta om sina tankar och känslor som musiken väcker hos var och en. Vi ska även prova att skapa (rita/måla) till olika melodier. Matte: sidan 22 i läxboken : Läsa kapitel 6 i Diamantjakten till tisdag den 14 oktober. Hälsningar hela Vinbärs arbetslag.

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet.

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.50 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer