CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 2

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 2"

Transkript

1 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 1/10 5/11 15/12 Likabehandlingsråd 13/10 1/12 12/4 Föräldraråd 8/10 1/12 10/3 Höstterminens sista dag 18/12 Vårterminens första dag 8/1 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet under början av ht-15. CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! Skolbarnsomsorg under morgonmöten tisdagar (Vinbär) och onsdagar (Citron) : Vi kommer att vara ute så mycket så möjligt så checka av när ni lämnar om vi är på skolgården eller inomhus. Skolfotografering- Fredagen den 2 oktober kommer en fotograf hit till skolan och kommer ta gruppbilder på alla klasser. Ni kommer att få hem en blankett som ni ska fylla i och lämna tillbaka till skolan senast den 2 oktober där ni fyller i om ni är intresserad Likabehandlingsrådet - flyttat till den 13 oktober, kallelse kommer. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan Mango A-huset (fritids för treor och klubben): Citron B-huset: (förskoleklass Citron, 1 Citron, 2a Citron, 2b Citron) Paviljongen Mango: , (4a, 4b, 5a, 5b) Vinbär B-huset:

2 (förskoleklass Vinbär, 1 Vinbär, 2c Vinbär, 2d Vinbär) Fritids Veckan började med att de barn som ville, från förskoleklass och ettan, var i idrottshallen och lekte Kinesiska muren medan tvåorna hade inne- och utelek. Tisdagen bjöd på ihållande regn och blöta barn vilket gjorde att besöket till Äventyrsparken istället blev till verkstäder och lek inomhus. Barnen fick då möjlighet att fortsätta med sina kompisarmband, pärla, rita och lyssna på musik. Besöket i Äventyrsparken blev istället av i onsdags där barnen kunde pröva på 36-leken, en lek där barnen i mindre grupper får genomföra olika uppdrag, den här gången med mattefokus. Även under torsdagen kunde barnen fortsätta pärla i verkstaden och leka inomhus. Veckan avslutades med fritidsmys med legobygge, rita, pyssla och spela. Denna vecka var också avslutningen av fokusområdet Att vara kompis, barnen har varit grymt duktiga! Även om detta fokusområde är slut så fortsätter arbetet med att utveckla barnens sociala kompetens ständigt i den dagliga fritidsverksamheten. Nästa fokusområde som tar sin start nu på måndag och genomsyrar verksamheten de kommande fyra veckorna är Idrott, dans och rörelse. Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att maila oss eller prata med oss i samband med att ni hämtar eller lämnar era barn! OBS! Kom ihåg att lämna in höstlovslappen senast måndag 21/9! Förskoleklass Citron I måndags promenerade vi banan inför skoljoggen som vi sprang på onsdagen. Barnen var jätteduktiga och framförallt väldigt sportsliga när de hejade fram och gav de elever som sprang flera varv extra energi! I vårt arbete om årstiderna har barnen fått placera in sina födelsedagar i rätt årstid. Vi har pratat om namn på olika svampar, vilken nytta de har i naturen och barnen har gjort egna svampar i lera. På idrotten var det denna vecka samarbetsövning och redskapsbana på programmet med fint samarbete och positiv inställning även denna gång. I vårt tema Tillsammans har barnen fått sätta ord på vad de tycker att en kompis är och de har gett varandra massage utifrån en massagesaga. Problemlösning har stått i fokus under veckans matematikarbete och i svenskan har vi fortsatt med bokstaven C. Vi har tittat på en film om brandkårens arbete och övat hur vi ska agera om larmet skulle gå här på skolan. På tisdag den 22/9 åker vi på utflykt för att träffa brandförsvaret. Barnen behöver ha med sig ett mellanmål i ryggsäcken och klädda för en eftermiddag utomhus. Vi kommer att vara tillbaka på skolan Fredag den 2/10 kommer det att vara fotografering till skolkatalogen.

3 Utanför vårt klassrum har vi hängt upp en lista när ni som vill kan delge varandra era mailadresser och telefonnummer. Vi vill be er fylla i och lämna in den enkät om inskolningen vi delat ut. Det är viktigt för oss att få veta vad som är bra och vad som behöver utvecklas. 1 Citron Oj, vad det sprangs på Skoljoggen. Alla var mycket entusiastiska och gjorde sitt allra bästa, det blev flera mil tillsammans. Det ska bli spännande att se hur långt skolan sprungit tillsammans. Förra året blev det så långt som till Berlin. Svenska: Vi har börjat med en lästräningsmetod i helklass som heter Bravokod av Bodil Jönsson. Syftet är överinlära och automatisera avkodning av bokstäverna, enskilda stavelser samt hela ord. Vi jobbar på med bokstäverna och skriver av en kort text i skrivboken. Denna vecka har vi arbetat med I. Grej of the day handlade förra veckan om Kronprinsessan Viktoria. Eleverna får ny ledråden till GOTD under denna vecka. Matte: Arbetet med att taluppfattning/forma siffror fortsätter. Vi läser Björnsagan arbetar i våra sifferböcker och sätter upp björnarna på väggen vart efter. Björnsagan syftar till taluppfattning inom området 0-10 och att kunna koppla antalet med siffror. Vi har lekt för att träna antalsuppfattning/förmåga att dela tal. Håll 5 pennor bakom ryggen. Visa ex 2st för en kompis och fråga hur många som är bakom ryggen. Ha ex 5 bönor på bänken, låt kompisen blunda, göm ex 1 under handen och fråga hur många du gömt. Turas om. Det här tränar vi nu upp till 10. Vi har haft första mattelyftslektionen, då jobbade vi med begreppen: lika med, inte lika med, lika många, fler, färre och problemlösning. NO: Vi har repeterat det vi tidigare gjort och börjat dokumentera i vår Årsbok. Årsboken får ni gärna titta i den ligger i klassrummet. Där kommer händelser under året från olika ämnen finnas. Det kan vara allt från klassträd, tema, traditioner, utflykter mm. Vi har gjort en framsida där årstider och månader finns. Vi har dokumenterat hur vårt klassträd såg ut förra veckan och vilka träd som är vanliga runt skolan. Nästa vecka startar vi NTA temat Balansera och väga. SO: Vi arbeta vidare med demokrati där vi ser på film och diskuterar hur samhället är uppbyggt utifrån det demokratiska begreppet. Idrott: Från och med vecka 37 ska barnen ha med sig idrottskläder och handduk. De byter om i omklädningsrummen och duschar efter lektionen. När vi har idrott inomhus så ska barnen ha rena inneskor eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi bl a sprungit skoljoggen! Det var mycket stort engagemang och alla skolans barn (och personal) kämpade mycket bra! Nästa vecka ska vi ha grovmotorisk träning och samarbetsövningar i redskapsbanor och olika stationer. Musik:

4 Vi utökar vår sångrepertoar med nya sånger om vänskap och gemenskap, klappar takter till enkla afrikanska visor. Elever har fått kännedom om olika instrument och har provat att spela i ensemble med hjälp av slaginstrument. Vi har påbörjat träna sånger till FN:s dag. Elever lär sig att lyssna på musik av olika genrer och dela sina tankar och känslor som musiken väcker hos var och en. Hemuppgifter: Ma: Matteläxa delas tisdag och lämnas torsdag SV: Läsläxa delas ut måndag och lämnas måndag 2A Hej på er alla! 2a sprang sammanlagt 77 km på skoljoggen i onsdags och barnen var helt underbara och fantastiska! Förlåt att jag skrev att förra veckans läxor skulle vara tillbaka i mitten av oktober och tack för att ni förstår bättre! Svenska: I måndags fortsatte vi med kap 2 i Diamantjakten. Hoppas att det har gått bra att läsa hemma. Vi arbetar med instruktioner. Vad är det? Hur ser en instruktion ut? Vad är syftet? Vi diskuterar och arbetar praktiskt. I veckan har vi börjat med att skriva instruktioner om hur en bra vän ska vara. Klassen fick redovisa sin DUPLO-bygg instruktion och Mattias och vikarie Melvin fick följa instruktionerna och försöka bygga rätt. Kul Matte I veckan har vi adderat ental och tiotal och subtraherat ental i våra matteböcker Favorit. Vi arbetar med två delar varje vecka och varje del består av två sidor som alla barn måste göra klart. När barnen är klara finns det två extra sidor per del att arbeta vidare med(öva och pröva). De som inte hinner med eller de som vill arbeta med extrasidorna, tar med matteboken över helgen(bok tillbaka på måndag) eller mellan måndag och torsdag veckan efter. SO/NO: Vi har jobbat med att göra färdigt mofflorna. Vi har även diskuterat vad man kan göra med skräpet som mofflorna hade hittat i sin skogsdunge. Vi har pratat om skillnaden mellan återvinning och återanvändning samt varför de två är bra. Vi har pratat om varför det är viktigt att ta hand om vår miljö. Eleverna fick se en film som heter Göra skillnad som handlade om vad barn kan göra hemma för att vara miljösmarta så som att duscha i stället för att bada, att sortera sopor, att stänga av apparatur hemma på riktigt (inte bara stand by). Barnen fick även ett häfte i vilket de fick skriva hur mans kulle kunna återanvända föremålen som fanns i mofflornas skogsdunge. Idrott:

5 Från och med v.39 har vi idrott inomhus. När vi har idrott inomhus ska barnen ha rena inneskor eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi bl a sprungit skoljoggen! Det var mycket stort engagemang och alla skolans barn (och personal) kämpade mycket bra! Nästa vecka ska vi ha grovmotorisk träning och samarbetsövningar i redskapsbanor och olika stationer. Musik: Vi har fortsatt vårt arbete med KANON och elever lär sig att samarbeta i små grupper, ge en fin insats i grupparbete och tillsamman skapa något fint. Vi satsar på våra röster som viktiga instrument och utökar vår sångrepertoar med nya härliga visor som passar bra till skolans tema. Elever har tränat rytm och takt med hjälp av enkla afrikanska visor och afrikanska trummor. Vi lyssnar på musik av olika genrer och reflekterar över den. Engelska: Ingen engelska denna vecka pga Skoljoggen. Nästa vecka förbereder vi och tittar på ett nytt avsnitt med YoYo. Hemuppgifter: Bra jobbat med läxorna där hemma! Favorit :s26-27, Extrasidor: s28-29, Bok tillbaka måndag 21/9 Diamantjakten: Kap. 2. Läs flera gånger och skriv i läxboken. Bok tillbaka måndag 21/9 Röda tråden: s4-5. Bok tillbaka torsdag 24/9 2B Svenska: Den här veckan har vi jobbat med vokaler, särskilt långa och korta vokaler. Eleverna görs uppmärksamma på stavningen för att se när det är kort/lång vokal. Vi har också läst kapitel två i Diamantjakten vilken ni också fått hem till läsläxa. Stort tack till er som klätt in läseböckerna i plast eller papper! Matte: Vi har jobbat med addition med tiotal och ental. Som vanligt har vi diskuterat hur vi tänker för att räkna ut talen, samt gjort praktiska uppgifter för att konkretisera matematiken. För att befästa det matematiska språket och det vi diskuterat har eleverna jobbat i sina matteböcker. Vi har också jobbat med subtraktion av ental och jobbat på liknande sätt som nyligen beskrivet. SO/NO: Vi har jobbat med att göra färdigt mofflorna. Vi har även diskuterat vad man kan göra med skräpet som mofflorna hade hittat i sin skogsdunge. Vi har pratat om skillnaden mellan återvinning och återanvändning samt varför de två är bra. Vi har pratat om varför det är viktigt att ta hand om vår miljö. Eleverna fick se en film som heter Göra skillnad som handlade om vad barn kan göra hemma för att vara miljösmarta så som att duscha i stället

6 för att bada, att sortera sopor, att stänga av apparatur hemma på riktigt (inte bara stand by). Barnen fick även ett häfte i vilket de fick skriva hur mans kulle kunna återanvända föremålen som fanns i mofflornas skogsdunge. Idrott: Från och med v.39 har vi idrott inomhus. När vi har idrott inomhus ska barnen ha rena inneskor eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi bl a sprungit skoljoggen! Det var mycket stort engagemang och alla skolans barn (och personal) kämpade mycket bra! Nästa vecka ska vi ha grovmotorisk träning och samarbetsövningar i redskapsbanor och olika stationer. Musik: Vi har fortsatt vårt arbete med KANON och elever lär sig att samarbeta i små grupper, ge en fin insats i grupparbete och tillsamman skapa något fint. Vi satsar på våra röster som viktiga instrument och utökar vår sångrepertoar med nya härliga visor som passar bra till skolans tema. Elever har tränat rytm och takt med hjälp av enkla afrikanska visor och afrikanska trummor. Vi lyssnar på musik av olika genrer och reflekterar över den. Engelska: Nu har vi för första gången fått träffa Yoyo som bor på en vind med sin morfar. Förra veckan förberedde vi oss genom att gå igenom centrala moment och ord i My book sedan var den meningen att vi skulle titta. Tyvärr spelade datorn oss ett spratt och ville inte starta. Nu gick det bra och trots att filmen var helt engelska gick det bra att förstå innehållet. Centrala ord till första avsnittet: Hi, hello. What s your name, grandpa, attic, parcel. Övning om man vill hemma: Intervjua varandra. Hello what`s your name? My name is Nästa vecka får vi möta Yoyo i ett nytt avsnitt. Hemuppgifter: Måndag: Läsläxa ut. Inlämning en vecka senare. OBS!! Kom ihåg att leverna även ska skriva i sin läxbok som de får med hemma. Både denna och läseboken ska till skolan varje måndag. I måndags var det många som hade glömt. Kom även ihåg att påminna barnen om att ta medläxan till skolan! Ett tips kan vara att de när de läst den för sista gången under veckan direkt lägger den i sin skolväska.

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.43 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer