CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!"

Transkript

1 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/ / Studiedag 7/ (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 11/ / Föräldraråd kl / Likabehandlingsråd kl / Vårterminens första dag 8 januari 2015 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet under början av ht-14. CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information Höstlovet v.44 Under höstlovet v.44 kommer eleverna att vara på sina vanliga fritidshem. Öppning och stängning sker även den som vanligt denna vecka. Fokus på ljudnivån Under vecka 45 kommer hela skolan att arbeta med ljudnivån i fokus. Detta för att eleverna ska få förståelse för hur ljudnivån påverkar elevers och personalens arbetsmiljö. Prata gärna hemma om hur barnen kan bidra till att sänka ljudnivån. Luskamma- Vi ber er att luskamma era barn och behandla om ni hittar löss. Ni får gärna meddela oss om ni hittar löss, då vi kan informera övriga vårdnadshavare att kamma sina barn. Hjälps vi åt att kamma ofta så kan vi tillsammans minska spridningen av lössen. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro-app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan Citron A-huset:

2 (3a Citron, 3b Vinbär, 3c Vinbär) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, 1a Citron, 1b Citron, 2b Citron) Paviljongen klubben: (4a Citron, 4b Citron/ fritidsklubben) Vinbär A-huset: (2c Vinbär, 2d Vinbär) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär, 1c Vinbär, 1d Vinbär, 4 Vinbär) Fritidsklubben I veckan som gick har barnen lekt i skogen och Äventyrsparken. 3:orna och 4-5:orna spelade fotboll tillsammans på gräsplanen. I verkstaden avslutade vi tillverkningen av klippdockor. Det har varit roligt att se det stora intresset och finmotoriken med sax är nu på topp! 4-5:orna har jobbat med bild som de har möjlighet till varje onsdag då de har tillgång till bildsalen. I måndags hade tvärgrupp 1 (3:orna), uppstart i ateljén med forntiden, barnen gjorde smycken i lera. Nästa måndag är det tvärgrupp 2 som är i ateljén. Övriga går till skogen som vanligt. Detta är ett samarbete skola/fritids eftersom vi startar redan kl:13.00 med detta. Vi har nu ett nytt fokusområde på fritids: Miljö och hållbarhet. Det kommer vi börja arbeta med efter höstlovet. Inför höstlovet nästa vecka: Vi kommer att vara på respektive avdelning. Viktigt att anmäla sjukt barn som vanligt och även ringa vid eventuell oplanerad ledighet. Vi ser gärna att barnen är på fritids senast kl: 10.00, detta för att barnet ska kunna vara med på samlingen och ta del av dagen. Till skillnad mot tidigare har vi inte leksaksförmiddag på lovet. Vi erbjuder istället sista fredagen i månaden som leksaksdag. 3A I fredags var vi på Armémuseum, ett roligt och lärorikt besök. Det var en toppendag och på Armémuseum tyckte de också att det var en toppenklass. Dessvärre uppstod en del missförstånd runt Tillståndslappar för fotografering. De barn som inte skulle vara med kommer ej heller vara det på något fotografi. Alla bilder kommer nogsamt kontrolleras/raderas om så är fallet. Vi beklagar och ber er höra av er om ni undrar över något. Våra Temagrupper Afrika har fortsatt och denna gång började vi skriva faktatexter utifrån de tankekartor vi gjort förra gången. Nästa gång ska börja producera alster av olika slag. Dessa kommer sedan att säljas under avslutningen på Afrikatemat, Afrikamarknad 10 dec 15-17, där alla intäkter går till olika välgörande ändamål i Afrika. Separat inbjudan kommer sedan, boka gärna in datumet. Tvärgrupp 1 har haft Forntidstema i samarbete med fritids, veckan efter lovet står Tvärgrupp 2 på tur. Nya läxor kommer veckan efter lovet. Lite om veckans arbete:

3 Svenska Här har alla skrivit kladd och rent en egen instruerande text. Roliga, bra och tydliga dessutom lätta att följa, toppen! Självklart massor av läsning både tyst, högt och i par. Matematik Repetition/utmaning av det vi gjort tidigare. Stenåldersmatte. So Nu är vi klara med Jägar/Bondestenålder och har börjat pryda vår tidslinje. När vi tittade på Lilla Aktuellt fick vi se vår nya utbildningsminister Gustav Fridolin intervjuas. Han berättade om hur han vill förbättra/förändra skolan. Det tyckte alla var intressant. Vi har haft klassråd och sångsamling med anledning av FN-dagen. I klassrummet har vi pratat om likheter/olikheter i Afrika och andra länder utifrån Barnkonventionen. Vi har tittat på bilder och sett film om hur olika skolvägar/sovrum etc kan se ut för barn i olika delar av världen. Engelska Halloweens ursprung, olika ord förknippade med Halloween och att uttrycka känslor. No Här har vi fortsatt med Balansera och väga. Experiment med frågeställningen Var ligger stödpunkten? Idrott Veckorna fortsätter vi att arbeta med de grundmotoriska rörelserna och så kommer vi att ha bollträning och bollspel. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, sk sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi spelat Basketfia. Vecka 45 ska vi träna motorik och samarbete i redskaps och kompisstationer och leka spökboll. Bild Vi tränar att läsa en text och använda oss av de inre bilder som dyker upp för att illustrera vår tolkning av texten. 4A och B Påminner om att utvecklingssamtalen är vecka 46. 4B har samtal på måndag och onsdag fm och 4A har tisdag och onsdag fm. Matematik Vi har arbetat med våra IUP-mål. Många elever har tränat på multiplikationstabellerna. Bra för er föräldrar att veta om ni får en stund över där ni kan förhöra eleverna det har i första hand varit 6,7 och 8:ans tabell som övats. Vi har också hunnit med att arbeta med längd och då fokuserat på enhetsbyten dvs hur skriver man 8 cm och 3 mm i mm osv. So

4 Vi har slutfört arbetet med kartan. Om ni tittar på någon karta hemma prata gärna om skalan, vad betyder det att det står skala 1: i skolan säger vi att det betyder 1 cm på kartan är cm i verkligheten cm är svårt att förstå och måste ändra enhet. Vi brukar gå från cm till meter och därefter till km och ev. mil. Lite klurigt men roligt. Eleverna har fått mäta sträckor på kartan och räkna ut hur långt det är i verkligheten. Efter höstlovet drar vi igång med Sverigearbetet. No Denna vecka har eleverna fått undersöka hur våra hemliga pulver reagerar med ättika, jod och rödkålssaft. Det är verkligen imponerande att se hur eleverna arbetar systematiskt och dokumenterar sina iakttagelser på ett mycket bra sätt. Här har gruppen verkligen utvecklats. De klarar att följa instruktioner, eleverna förstår vikten av att man måste arbeta noga och systematiskt och ta tid på sig för att studera vad som händer. Engelska I engelskan har vi haft glosförhör och eleverna är verkligen duktiga på att plugga på. Stor eloge till dem! Utöver det jobbar vi vidare i Right on. Ingen engelsk glosläxa under höstlovet. Svenska Denna vecka har vi arbetat med läsförståelse genom att eleverna har fått genomföra ett läsförståelsetest. Vi har också så smått börjat förbereda oss inför elevsamtalen och eleverna har då fått tillfälle att skriftligt reflektera över sitt eget lärande. De elevledda samtalen är ju menade att vara formativa, dvs att eleven ska få syn på sitt eget lärande och därigenom få rätt möjlighet att utvecklas. Vi har också hunnit med några stavningsuppgifter. Tema Vi fortsätter att forska och skriva om något intresseområde vi har inom Afrika. Det börjar samlas fakta och berättelser kring till exempel forntida Egypten, Kongokrisen, savannens djur, diamanter, barn i vissa delar av Afrika, kläder, mat och mycket mer. Idrott och hälsa Veckorna fortsätter vi att arbeta med de grundmotoriska rörelserna och så kommer vi att ha bollträning och bollspel. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, sk sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi basketfia och lekt spökboll. Vecka 45 ska vi träna motorik och samarbete i redskaps och kompisstationer och leka prickboll. Bild Vi tränar att läsa en text och använda oss av de inre bilder som dyker upp för att illustrera vår tolkning av texten. Hemuppgifter 4A Samla fakta kring din temabok. 4B Samla fakta kring din temabok.

5 5:or Matematik Den här veckan har vi fortsatt arbeta med kapitel 2 som handlar om bråkräkning. Vi har haft en genomgång där vi räknat bråk utifrån pengar. På fredagen hade vi ett prov som jag inte rättat än. Svenska Vi har jobbat färdigt i Zick Zack med kapitlet berättande texter. Jag har gått igenom alla böcker och rättat samtliga. Vissa har dock fått rester vilket har getts lektionstid åt att göra klart. Tystläsningen rullar på för fullt och eleverna har blivit experter på att se till att detta sköts galant. SO Eleverna planerar för fullt kring sin önskade klassresa. Därför skulle det uppskattas stort om fler föräldrar hade möjlighet att engagera sig i frågan. Vi har även arbetat i geografi boken. Denna vecka har det varit fokus på de elevledda samtalen. Papper har skickats med hem där all information finns att erhålla. Skulle tiderna inte passa får man byta med varandra. OBS! Förra veckans veckobrev skickades hem via era barn. Vänligen be era barn att ge er veckobrevet om det aldrig nådde hem. Viktig information finns att tillgå. ENGELSKA I engelskan har vi jobbat klart i Right on med påbörjade kapitel. Eleverna har haft glosförhör som visat på bra resultat för samtliga. Vi ägnade även sista lektionen åt att spela bingo på engelska. TEMA Kom ihåg att leta fakta hemma till din bok inom vårt tema. Idrott och hälsa Veckorna fortsätter vi att arbeta med de grundmotoriska rörelserna och så kommer vi att ha bollträning och bollspel. När vi har idrott inomhus så får barnen ha rena inneskor, sk sockiplast el. liknande eller vara barfota. Det är förbjudet att bara ha strumpor eftersom skaderisken blir väldigt stor! Den här veckan har vi lekt spökboll och prickboll. Vecka 45 ska vi träna motorik och samarbete i redskaps och kompisstationer och spela basketboll. NO/teknik Vi går igenom pappers utveckling genom historien. Knutet till vårt tema kring Afrika fördjupar vi oss i egypternas papyrus och egyptisk konsthistoria. Vi har även börjat tillverka eget papper. Bild Vi tränar att läsa en text och använda oss av de inre bilder som dyker upp för att illustrera vår tolkning av texten.

6 Slöjd 3:orna testar nu en Afrikans tryckteknik mjöltryck Det kommer bli så fina mönster av dem. Den andra halvklassen har påbörjat ett arbete där de formar trä för att göra ett skedskaft. Arbetet med att göra egna skedar kommer pågå under de närmaste veckorna. 4:orna de flesta har blivit färdiga med lapptekniken. Det har blivit kuddar, väskor och påsar av deras tygstycken. De ska också göra afrikanskt mjöltryck på mindre bitar som ska sättas ihop till en lång orm. Den andra halvklassen har påbörjat ett arbete med spiksammansättningar. 5:orna syr fåglar som ska målas senare med inspiration från Tinga tinga som är ett Afrikanskt mönster. Den andra halvklassen repeterar tidigare prövade tekniker. De formar trä med skrubbande teknik och de gör spik- och skruvsammansättningar. Trevlig helg! Önskar hela Citrons arbetslag

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 44-45

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 44-45 KALENDARIUM höstterminen 2014 VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 44-45 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet.

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 51 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen Vårterminens första dag 8 januari Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 Studiedag 7/1 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 Planeringsdag för all personal

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 47 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 47 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 47 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen Med vänlig hälsning Eva Höglin, skolsköterska

KALENDARIUM höstterminen Med vänlig hälsning Eva Höglin, skolsköterska KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 48 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 48 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45

VINBÄRSNYTT F-2 v.44-45 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 4 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 38 Allmänt Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 38 Allmänt Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 11 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.45 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer