CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3"

Transkript

1 CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 23/2 15/3 4/4 Vårterminens sista dag: 9/6 Föräldraråd 9/3 Likabehandlingsråd 6/4 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet Sommarstängt Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt v Uppdaterat kalendarium- Var uppmärksamma på att det är en del förändringar i kalendariet. Skolmaten App- Skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. Nötfri skola - Vi vill påminna om att Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. Vid sjukanmälan på sjukanmälanstelefonen tar vi enbart emot sjukanmälan. Behöver ni kontakta oss med anledningar av hämtningar och dylikt ringer ni till arbetslagets telefon. För att vi ska kunna sjukanmäla era barn behöver ni tydligt säga dagens datum, klass, arbetslag och barnet namn. Vid de tillfällen som detta inte framgår kan ni bli uppringda trots att ni ringt in, på grund av att personalen på expeditionen inte kan lägga in frånvaron på Skolwebben Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Expeditionen lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Kontakta skolan numret är endast till för sjukanmälan och lyssnas bara av kl varje morgon. Behöver ni komma i kontakt med skolan eftermiddagstid ringer ni på våra arbetslagstelefoner. Telefonnummer till skolan A-huset plan 1: (Citron 3a, Mango 4a och Fritids 3:or) A-huset plan 2: (Vinbär 3c, Vinbär 3d, Mango 4d och Fritidsklubben) Citron B-huset: (förskoleklass Citron, Citron 1a, Citron 2a, Citron 3b) Vinbär B-huset: (förskoleklass Vinbär A, Förskoleklass Vinbär B, Vinbär 1b, Vinbär 2b) Paviljongen plan 1: (Mango 6) Paviljongen plan 2: (Mango 5a, Mango 5b)

2 Fritidshem Treornas fritidshem A-huset Hej allihopa! I måndags var vi på fritids och då erbjöds barnen biljard och bingo som aktivitet. Man kunde även vara ute och leka eller vara i ateljén och pyssla. I tisdags var vi på idrottshallen, vi hade även spa, Just Dance och Wii som aktivitet. I onsdags kunde barnen vara i ateljén och pyssla samt vara inne eller ute och leka fritt. Senare var det dags för Show Dance med Leos pappa. I torsdags hade vi pingisturnering och innelek. Några var i idrottshallen och lekte Harry Potter. Ateljén var även öppen och man kunde få pyssla. Fredagen avslutades med Wii, film och innelek. Nästa vecka händer följande: Måndag Ateljén och Årstabergsparken. Tisdag Hällristningar, idrottshallen, biljard och bingo. Onsdag Ateljén, pingis, kör (15:00) och show dance (16:00). Torsdag Ateljén, idrottshallen och utelek. Fredag Fredagsshowen. Vi är ute på skolgården efter mellanmålet innan aktiviteterna drar igång. Ring på telefonnummer: för att få tag på oss under fritidstid. Vi har även startat en blogg om 3:ornas fritids som heter : Vi har tagit bort lösenordet men vi väljer att blurra alla ansikten på barnen! Trevlig helg önskar Batoul, Dejan, Jann, Manuela, Mattias, Veronica & Ximena. F-2 fritidshem B-huset Hej! Den här veckan har vi lekt banankull i idrottssalen med ett stort gäng samt halkat runt i äventyrsparken där vi bland annat lekte Taurus i labyrinten. Vi har också pysslat med pärlor och haft utedag på skolgården där vi fick se lite sol och blå himmel! Veckan avslutades med leksaksdag för de som ville. Nästa vecka är Wille och Melvin tillbaka och vi tackar våra vikarier för den här veckan! VIKTIGT: Vår fritidsmobil är fortfarande försvunnen. I väntan på en ny kan ni vid viktiga ärenden ringa på Vinbärs nummer så meddelar de oss. För er som är intresserade av lite mer information av vad som händer här på fritids, checka in på vår nya Instagram! För er som inte vet så är Instagram en social plattform som finns på nätet som man kan använda sig av för att skriva på men framförallt lägga upp bilder, vilket passar oss här på Citron just perfekt. Vi har dock valt att göra vår blogg stängd så att bara de som vi väljer ut har möjligheten att läsa och se de inlägg som vi lägger upp. Utöver det så kommer bilderna och texterna framförallt fokusera på de aktiviteter vi gör här på fritids. Det ni söker på är Citronbloggen och så klickar ni på följ knappen. När vi har tid så lägger vi in er i bloggen så att ni kan läsa. Har ni några fler frågor så är det bara att ta det med oss på fritids! Viktigt: Ha gärna identifierbara namn så att vi kan ta reda på vilka det är som söker! Mvh,Wilhelm, Angelina, Melvin och Theodora.

3 Förskoleklass Citron I måndags var vi skogen och undersökte snö. Vi letade hare och gick på skare och under veckan har vi pratat mycket om temperatur och is. I vårt arbete jämföra och mäta har barnen samarbetat i par med att mäta omkrets, längd och bredd på varandra. De har också fått jämföra sin längd som nyfödda med sin längd nu när de går i förskoleklass. På idrotten lekte vi bl.a. kom alla mina barn. Den 23:e och 24:e februari kommer vi att ha utvecklingssamtal med er och era barn under skoltid. Vi kommer sätta upp en lista med samtalstider på vår klassrumsdörr. Idrott och hälsa 1-3 Denna vecka har åk 1-2 arbetat med rörelse genom olika lekar och danser, de har övat på mini-röris och att göra olika rörelser till musik. Åk 3 har även de arbetat med rörelse och dans. De har även spelat badminton/pingis. Kommande veckor 4-8 kommer vi att arbeta med Grovmotorik och rörelse (lekar, spel och idrotter) hälsa och livsstil, säkerhet och hänsynstagande & rörelser till musik och i danser. Vecka 5 får vi besök hela vecka av idrottslyftet (dans) Vecka 7 Mån- tors får vi besök av idrottslyftet (basket) Vecka 8 är det vinteridrottsdag för F-4. Vinteridrottsdagen är: onsdagen den 22/2 F-2 åker till Zinken på fm och 3-4 på em. Vi äter lunch på skolan. Tänk på att ha bra kläder denna dag, lager på lager, täckbyxa/jacka, handskar och mössa. Ta med skridskor (slipade, bli roligare att åka då :)och hjälm, Hjälm är obligatorisk! mer info om denna dag kommer. Vårterminen 2017 kommer årskurs två 2 åka iväg på skolsim på måndagarna. Information gällande simningen finner ni längre ner i veckobrevet. När det gäller lektionerna påminner vi igen om att det är viktigt att barnen har med sig idrottskläder samt skor (obs! för innebruk, ej svart sula) ombyte, handduk med sig till sina idrottslektioner! 1A Citron Svenska Den här veckan har vi mjukstartat med att eleverna fått jobba i ett svenskahäfte. Däri har de fått repetera en del som de övat på tidigare under läsåret. Planen för svenska framöver är att alla elever ska börja skriva med små bokstäver, något som är bra om ni övar på även hemma om möjlighet finns. En del är envisa när det kommer till de stora bokstäverna som ju är lättare rent motoriskt att forma. Längre fram när det är högre krav på korrekta meningar är dock små bokstäver viktigt för att man tex ska kunna se om de använder stor bokstav i början av meningarna.

4 Barnen har denna vecka också fått skriva sagor på ipads. De jobbade parvis och fick skriva sagor i ett program med talsyntes, så att en röst läste upp ljuden och orden de skrev. Väldigt roligt tyckte barnen särskilt då robotrösten faktiskt inte kan alla ors, tex namn på olika svampar och pokemonnamn. Tanken är att de kommer få fortsätta skriva på ipads pararellt med att skriva för hand. Vi kommer också att inleda ett arbete med olika typer av faktatexter. SO Vi har repeterat GRETA och gjort en samarbetsuppgift. Engelska: Engelska startar vecka 3 Matte: Delar ut nya matteboken. Repeterar NO: Börjar nästa vecka. Musik: Under veckor 2-8 kommer vi att utveckla förmågan att sjunga i olika musikaliska former och genrer och skapa och gestalta musik. Elever ska delta i gemensam sång och spel(slaginstrument), röra sig till musikens puls och delta i samtal kring musiklyssning. Grunden på lektionerna blir sång. Vi ska spela rytminstrument, göra rytmlekar och gestalta olika sånger med spel och rörelse. Vi ska lyssna på olika slags musik och använda fantasin för att analysera det vi hör. Förutom rytminstrument provar elever att improvisera på pianot. Drama: Denna vecka börjar vi projektarbetet i samarbete med Gröndalsskolans åk 1. Projektet kommer att bygga på Tove Janssons saga om Det osynliga barnet. Vi kommer under nästa 5 veckorna att arbeta fram en pjäs och sedan spela upp den för eleverna på Gröndalsskolan. De kommer i sin tur att spela Tove Janssons Den farliga resan för oss. Spännande! Hemuppgifter + allmän information: Det är viktigt att läseboken befinner sig i en plastmapp eller att ni slår in boken i bokpapper så att den skyddas. Den ska hålla till många barn genom åren. Måndag-måndag: läsläxa kommer vecka 3 2A Citron Veckan började med mörker strömavbrott! Det var spännande och gick bra. Nu är alla elever klara med åk 2 elevundersökningen som handlar om trivsel och arbetsro på Stockholms alla skolor. Alla vårdnadshavare kommer också få hem ett brev med posten där de också får besvara en enkät om hur de upplever barnets situation på skolan. Alla resultat sammanställs och redovisas sedan längre fram på våren från Stockholms stad.

5 Taket på simhallen är lagat och på måndag 23/1 drar simskolan igång. Den kommer alltid att vara på måndageftermiddagar. Klass 2A åker till simskolan som är på Västertorpsbadet och beräknas vara åter på skolan senast Melvin och Emma kommer att åka med eleverna till simskolan. Förra terminen delades ett informationsblad ut om själva simskolan. Det blir alltså simskola på måndagar och vanlig idrottslektion på torsdagar nu. Skolans tema fortsätter nästa vecka och då kommer vi arbeta med konst matematik ett tag framöver. Vårens utvecklingssamtal kommer att vara torsdag 16 februari och tisdag 21 februari. Nästa vecka kommer mer detaljerad information. Glöm inte att hjälpa era barn att komma i tid till skolan. När de kommer sen missar de genomgångar mm som är en viktig del i starten av skoldagen. Svenska: Det har dykt upp en liten minidörr i klassrummet och runt denna kommer vi att arbeta med att skriva olika faktatexter. Idag torsdag har det dykt upp ett brev där figuren bakom dörren behöver hjälp med att skriva brev. Vi fortsätter även med arbetet Tänk till som är små korta texter med frågor till. Svaren på frågorna kan vara lite kluriga att hitta vilket gör att eleverna måste tänka till för att hitta dem. Eleverna har som vanligt läsläxa och de kommer också få veckans ord som de ska träna på att stava hemma. Läxorna får de hem på måndag och ska åter till skolan på måndag. Här är det viktigt att läseboken kommer till skolan. De gör uppgifter som är kopplat till boken så de behöver den för att läsa i. Hjälp gärna dem att komma ihåg att ta med läseboken på måndag samt veckans ord. Matte Vi har fortsatt arbeta med multiplikation, tabell 2,5 10och gjort diagnoser för att se att alla har kunskaper om uppställning addition, subtraktion. Vi har haft en Mattelyftslektion med problemlösning där vi kunde konstatera att orden fler/färre hade mycket stor betydelse. Nästa vecka kommer vi att börja med division. Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/ sjuk behöver också i de allra flesta fall träna för att tillgodogöra sig det som vi lärt oss i skolan. SO: Denna vecka har vi startat upp med arbetet hållbar utveckling. Där ska ve se dels på hur vi kan bidra till detta samt på ekologiska fotavtryck. NO: Vi har fortsatt med Teknik. Den här gången handlar det om olika artefakts som går att sätta ihop och ta loss, både permanenta och tillfälliga sådana.

6 Musik: Under v. 2-8 kommer vi att arbeta med musikens byggstenar: rytm, klang, dynamik och tonhöjd genom sånger och melodier om rymden. Elever ska utveckla sin förmåga att sjunga i olika genrer och stilar, förmåga att spela i ensemble, att analysera och samtala om musikens uttryck i olika sammanhang och att skapa musik samt gestalta olika sånger. Elever lär sig genom en gemensam sång. De ska vara en del i en orkester och får uppleva vi känsla. Elever ska lyssna på olika sånger/melodier och reflektera över dem. Improvisation på piano ska ge möjlighet att skapa musik med rymdkänsla. Drama: Denna vecka har vi att påbörjat ett ämnesövergripande projekt i samarbete med No, där eleverna kommer att skriva egna sketcher med olika väsen som utgångspunkt. Eleverna kommer att få hämta inspiration från Ebbe Schöns Trollguld samt Mytologerna för att hitta på små berättelser med egna väsen. Engelska: Nytt område! Nu arbetar vi med mat, Food!!!! Jätteroligt! Vi har lärt oss en ny sång, tittat på Pick a colour och lärt oss många nya glosor. Hemuppgifter: SV: Måndag- måndag Läsläxa Veckans ord, skriva orden varje dag. Ma: Tisdag-Fredag Blå ruta sid 163 och 167. Hjälp barnen att komma ihåg sin matteläxa. Den som varit ledig/ sjuk behöver också i de allra flesta fall träna för att tillgodogöra sig det som vi lärt oss i skolan. 3A Citron Hej alla vårdnadshavare! Nu har vi redan klarat av andra skolveckan denna termin. Eleverna har denna vecka fått avsluta med en härlig spök-klassfest då hela gruppen har kämpat på och samlat på sig 10 stjärnor! Super roligt att jobba mot ett mål tillsammans i helgrupp. Nu får vi se när nästa klassfest blir av. Spännande! Ha nu en strålande helg! Varma hälsningar, Felicia

7 Svenska: Vi fortsätter att skriva till klasstidningen. Denna vecka har varje enskild elev fått arbeta med att plocka ut olika delar i en tidning. De har fått klippa ut bland annat en negativ/positiv nyhet, leta fram sitt horoskop och klistra fast på en affisch. Vi ser att det har kommit in lite roliga kommentarer på klasstidningen, super kul tycker vi alla och jätte roligt att ni vårdnadshavare går in och läser! Snart kommer lite nya nummer. Gå gärna in och kika på vår klasstidning tillsammans med era barn: Här är klass 3A:s klassblogg där vi kommer publicera klasstidningen och lite annat smått och gott: Vi har även påbörjat att öva inför nationella proven i Svenska. Vi arbetar just nu med läsförståelse. Matematik: Veckans mål i matteboken har varit att räkna till s.77. Blev man inte klar denna vecka med detta mål så fortsätter vi helt enkelt nästa vecka. Vi har nämligen fokuserat på 5ans tabell dessa dagar och även tillsammans gjort problemlösningar med 5ans tabell. SO/NO: Forntiden står fortfarande i fokus. Denna vecka har vi arbetat med sidorna i vårt forntiden häfte. Engelska: Vi har tittat på The game och övat på fraserna what comes before? och what comes after?. Musik: Under v. 2-8 kommer vi att arbeta med Musik och känslor. Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever kommer att utveckla sitt gitarrspel och pianospel. Drama: Nästa kommande tre veckorna kommer vi att arbeta med konstverk som inspiration. Vi kommer att gestalta miljöer, känslor och abstrakt konst med tavlor som utgångspunkt. Denna vecka har vi arbetat med Skriet av Edvard Munch. Uppgiften var att hitta på en sketch utifrån olika stödfrågor till bilden och att sketchen skulle sluta som tavlan.

8 Hemuppgifter: SV, skrivläxa mitt klassrum. 3B Citron Musik: Under v. 2-8 kommer vi att arbeta med Musik och känslor. Vi fortsätter arbeta med musikens byggstenar. Vi tränar rytm och dynamik med hjälp av djembetrummor. Elever spelar i ensemble. Vi berikar vår sångrepertoar med sånger om rymden och vinter. Elever kommer att utveckla sitt gitarrspel och pianospel. Drama: Nästa kommande tre veckorna kommer vi att arbeta med konstverk som inspiration. Vi kommer att gestalta miljöer, känslor och abstrakt konst med tavlor som utgångspunkt. Denna vecka har vi arbetat med Skriet av Edvard Munch. Uppgiften var att hitta på en sketch utifrån olika stödfrågor till bilden och att sketchen skulle sluta som tavlan. Engelska Vi arbetar med att vi har enkla dialoger med varandra på engelska. Vi läser enkla engelska texter där vi översätter från svenska till engelska. Hemuppgifter Trevlig helg önskar personalen på Citron!

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 3 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.5 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! VINBÄRSNYTT F-3 v.3 Allmän information Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha sommarstängt

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.6 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 11 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.7 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet.

VINBÄRSNYTT F-3 v.7 KALENDARIUM. Uppdaterat kalendarium: Var uppmärksam på att det finns en del ändringar i kalendariet. VINBÄRSNYTT F-3 v.7 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.11

VINBÄRSNYTT F-3 v.11 VINBÄRSNYTT F-3 v.11 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10

VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10 VINBÄRSNYTT F-3 v.9-10 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 15-16 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 48 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16

VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 VINBÄRSNYTT F-3 v.15-16 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 14 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa ligger i sopsäckar och i kartonger under trappan i B-huset.

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Sommarstängt 2017- Då vi vet att många börjar planerar sin sommarsemester redan nu så vill vi meddela att Årstadalsskolan kommer ha

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 12/5 (skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.14

VINBÄRSNYTT F-3 v.14 VINBÄRSNYTT F-3 v.14 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Borttappade kläder: Det finns en hel del upphittade kläder på skolan. Dessa i kartonger under trappan i B-huset. Saknar ni något så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.13

VINBÄRSNYTT F-3 v.13 VINBÄRSNYTT F-3 v.13 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Påsklov: 10/4-13/4 Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan!

VINBÄRSNYTT F-3 v.35 Allmän information Vi önskar er varmt välkomna till ett nytt läsår hos oss på Årstadalsskolan! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar.

VINBÄRSNYTT F-3 v.42 Allmän information Lärstilsvecka Vecka 42 kommer vi att fokusera på lärstilar som är en av våra hörnstenar. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM

MANGO Åk 4-6 vecka 3. Hej alla barn och föräldrar. KALENDARIUM MANGO Åk 4-6 vecka 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 51

MANGO Åk 4-6 vecka 51 MANGO Åk 4-6 vecka 51 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 9-10

MANGO Åk 4-6 vecka 9-10 MANGO Åk 4-6 vecka 9-10 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.19

VINBÄRSNYTT F-3 v.19 VINBÄRSNYTT F-3 v.19 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 12/5 (Skolan stängd) Kristi himmelsfärd: 26/5 Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer