Lindhaga Samfällighetsförening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lindhaga Samfällighetsförening"

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR till Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 11 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna sammanträden, och möten. Frågor som behandlats har varit Städdagar, vår och höst Ev. nytt elavtal Budget för 2008 Trafiksäkerhetshöjande åtgärder. Lekplatsernas upprustning Snöröjning och angränsande frågor Gräsklippning VA ledningarnas skick med anledning av vattenläckan. Kvarvarande brandposters framtid, vad göra med dem. Kabel-TV, Vad göra med systemet i framtiden Garage; Tätning mellan portens underkant och mark Förslag om användning av fondmedel Uppdatering av underhålls och förnyelseplanen Medlemsavgiften för år 2008 föreslås till 6500: varav /fastighet avsätts till underhålls- o förnyelsefonden. Detta innebär en sänkning med årsavgiften på 500: jämfört med Medlemsinformation LindhagaBladet har utgivits 5 ggr. Hemsidan har under året uppdaterats 5 ggr. Informationsfoldern från år 2000, reviderad 2002 och 2007 innehåller info om samfälligheten, dess verksamhetsinriktning och relevant lagstiftning. Den under året reviderade versionen delades ut till medlemmarna i samband med Lindhagabladet i November. Den reviderade versionen, återfinns även på föreningens hemsida. Där finns också stadgar för föreningen och annan nyttig information. Alla uppmanas att ta del av denna.

2 Årets (2007) ekonomiska resultat (Se bifogade årsredovisning) Några kommentarer: Intäkterna under året utgörs av medlemsavgifter, per fastighet och räntor. Ränteintäkterna under året uppgår till : vilket är avsevärt högre än de budgeterade :. Detta beror på att vi nu har samlat all ekonomi till en plats, Bohusbanken, och får på så sätt fördelaktiga villkor och att räntorna har höjts under året. Vattenavgifterna går i princip plus minus noll men med tidsförskjutning gentemot kommunens fakturering. Dock har vi haft en vattenläcka under året som kostat oss en hel del pengar, men den redovisas separat under VA-nät. Förvaltningskostnaderna understeg budget med ca 15 %. Utfall 498:-/fastighet. Lekplatser. Under året har endast mindre lekplatsupprustning skett. Den nedre lekplatsen ( Gröna lekplatsen) har under året kompletterats med hopp och snurrplattor. Även påfyllning av sandlådor och EU sand har skett. Utfall 191: /fastighet. Trafiksäkerhetshöjande åtgärder har genomförts under året genom den trafikspegel som satts upp på Axgatan vid taxificka 1. Denna förbättrar avsevärt sikten vid utfart. Utfall 11,90:-/fastighet. Kostnaden redovisas under Orienteringstavlor och Skyltar. Ytunderhållet gick under budget eftersom ingen asfaltering har skett i området som ej varit direkt kopplad till annan reparation såsom vattenläcka etc. Sopning under våren blev avsevärt dyrare än budgeterat. Detta beror på att den gamla entreprenören som sopade, gått i konkurs, och den nya som föreningen kunde få med kort varsel var avsevärt dyrare än föregångaren. Årets kostnad för flisupptagning blev : att jämföra med förra årets :, alltså nästan en dubbling. Däremot blev snöröjningen och halkbekämpningen avsevärt billigare än budgeterat p.g.a. ingen snö i nov dec. Detta gjorde att konto Snöröjning, flis, sopning ändå gick under budget. Utfall 530.-/fastighet. Årets kostnader för grönytor var : och planteringar 5.955:, totalt : eller 287: /fastighet. Kabel-TV-anläggningen. Avgiften till Com Hem och Canal Digital har höjts under året p.g.a. prisindex klausuler i avtalen. Utfall 892: /fastighet. För dessa pengar får vi då för närvarande totalt 18 st. kanaler. Utslaget per månad blir detta 74,36: /Fastighet.

3 El-anläggningen utgörs till stor del av belysning i området. Föreningen har under året haft ett rörligt elprisavtal vilket visat sig vara fördelaktigt. Frågan har diskuterats i styrelsen kontinuerligt, men beslut har tagits om att behålla det rörliga avtalet. Elkostnaden under året uppgick till : eller 425: /fastighet. Kabelskador Under slutet 2006 hade vi en del kabelskador p.g.a. det myckna regnandet. Det var dels en elkabel på taxificka 2 som det blev kortslutning i, och dels kabel TV kablar som skadades på 2 ställen av inträngande vatten. Reparationsarbetena för dessa påbörjades i december 2006 men avslutas under 2007 varför dessa kostnader redovisas i årets sammanställning. Skadorna omnämndes redan i förra verksamhetsberättelsen. Den totala reparationskostnaden för dessa skador uppgår till : :, Totalt : vilket ger 701: /fastighet. Garagen har endast underhållsreparerats under året för :. Det är bl.a. några portar som blivit påbackade och därför skadats. Utfall 120: /fastighet VA-Nät, vi har haft en vattenläcka i januari Denna omnämndes redan i förra årets verksamhetsberättelse. Vattenläckan i år kostade oss totalt ca :. Utfall 227: /fastighet. Denna kostnad är reparationskostnad. Någon utläckt vattenvolym har varit svår att beräkna då den var ganska liten. Läckan stängdes snabbt av efter ca 2,5 h och det var bara en liten fontän ca 40 cm över mark. Detta gjorde att den utläckande volymen inte blev speciellt stor. Därför har föreningen ej kunnat få någon sänkning av vattenkostnaden för denna volym på samma sätt som vi fock för förra vattenläckan. Vattenverket ger ingen nedsättning för de första 100 m 3 per anslutningspunkt, och vi har 3 st. Alltså måste läckaget överstiga 300 m 3 innan någon nedsättning kan ske. Vi har varit förskonade från fler läckor under året, men styrelsen ser här, vilket påpekats även tidigare år, en stor fara för kommande reparationer/kostnader. Städdagar. Föreningen har bjudit på fika och varm korv i anslutning till städdagarna och det är styrelsens uppfattning att det även 2007 varit ett uppskattat inslag som stärker gemenskapen och intresset för att diskutera de gemensamma frågorna i området.

4 Händelser under året Det gångna året har, till skillnad mot 2006, varit relativt lugnt. De största enskilda händelserna var vattenläckan i början på året och kabelskadorna där reparationerna avslutades under I övrigt har det bara varit normala driftsfrågor som behövts behandlas. Trafiksäkerhetshöjande åtgärder. Under året har det satts upp en trafikspegel även på Axgatan vid taxificka 1 liksom förra året på Rågkornsgatan. Dessa speglar underlättar utfart från P Platserna Trafik till kolonilotterna. Under året har det varit en del problem med trafik genom området upp till kolonilotterna. Styrelsen har efter kontakt med kommunen lyckats få dem att sätta upp en förbudsskyllt och spärrat av gångvägen för biltrafik. Containern har hållits öppen längre än normalt under året. Detta p.g.a. den sena hösten/vintern varför det fanns behov av att kunna slänga trädgårdsavfall längre. Inbetalningar. Under året ändrades, enligt årsmötesbeslut 2007, medlemmarnas inbetalningar till föreningen från att ha varit 4/år till att endast vara vid 2 tillfällen. Detta har visat sig vara mycket lyckosamt då kassörens arbete har minskat i avsevärd grad. Städdagarna. Årets arbetsdagar har varit välbesökta, speciellt den på hösten. Här gjordes en mycket bra insatts av alla medlemmarna och vi röjde bort nästan 4000 kg trädgårdsavfall eller 23 kg/fastighet. Vidare så planerades det en hel del lökar och vi har förhoppningsvis en färgglad vår att se fram mot. Tippen på Rågkornsgatan. I förlängningen av Rågkornsgatan har medlemmarna under många år tippat en hel del grövre trädgårdsavfall. Denna har nu röjts upp med arbetsinsatts från några medlemmar och containerkostnader som föreningen har tagit. Kommunen har även satt upp en skyllt om tippning förbjuden. Låt oss nu gemensamt se till att hålla även denna del ren och fin så att denna olagliga tippning inte tar fart igen.

5 Garage. Under året har styrelsen diskuterat de stora mellanrummen som finns mellan porten och marken på en del garage. Under senhösten (det var en hel del leveransproblem) införskaffades ett antal gummilister med tillhörande montageprofiler i aluminium vilka skall provmonteras och testas under början Därefter tas beslut om vi skall montera på fler portar. Det har även kommit fram uppgifter om att man kan justera hela portbladet upp/ned vilket är ett annat alternativ som skall undersökas. Belysning. Under året har styrelsen börjat titta på alternativ till de kvicksilverlampor vi har i dagens belysningsarmaturer. Detta för att sänka elförbrukningen. Arbetet är inte slutfört, men man kan säga att det kan finns potential för att göra en del åt detta. Det finns i dag s.k. metall halogen lampor som har ca. en faktor 2 i effektivitet jämfört med dagens lampor. Frågan är dock vilken investeringskost som behövs. Utredningen fortsätter under 2008 och kommer att presenteras för styrelsen. Vattenläckan. Under året så har vi haft en vattenläcka uppe vid Röda lekplatsen. Det var en spindel i en avstängningsventil som läckte. Den stängdes av på ett mycket bra sätt med hjälp av ett antal medlemmar varefter reparation kunde ta vid. Ett stort Tack till alla inblandade. Läckaget var runt själva spindeln, alltså den del man vrider på när man manövrerar ventilen. Detta är ett mycket tydligt exempel på att alla våra avstängningsventiler är i dåligt skick, en del går ej att manövrera (t.ex. Spindeln avrostad eller blockerad), eller att stänga helt vilket vi sett exempel på vid den tidigare läckan. Detta är en källa till oro, då vi kan få problem att stänga av vattnet vid ett kommande läckage. Underhålls och Förnyelsefond. Som det redan påpekats ovan i de ekonomiska kommentarerna så ser styrelsen ett fortsatt behov att bygga upp Underhålls och förnyelsefonden snabbt. Detta p.g.a. att vi förutser kommande reparationer av de typer vi redan sett fler exempel på under 2006 och 2007, alltså vattenläckor och kabelskador. Denna typ av reparationer är dyra då man måste gräva i marken vilket alltid är dyrt. Därför föreslår styrelsen att årets avsättning till Fonden blir : Med denna avsättning kommer fonden att uppgå till : eller 9770: /Fastighet. Vidare så lägger styrelsen en budget för 2008 som föreslår en avsättning på :- nästa år till fonden. Mölndal Styrelsen Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2008-01-01 till 2008-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 9 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Förslag till dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av ordförande till årsmötet 4. Val av sekreterare till årsmötet 5. Val av justeringsmän tillika rösträknare 6. Upprop

Läs mer

LindhagaBladet Februari 2015

LindhagaBladet Februari 2015 LindhagaBladet Februari 2015 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

LindhagaBladet Feb 2010

LindhagaBladet Feb 2010 LindhagaBladet Feb 2010 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 877751 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

LindhagaBladet Feb 2017

LindhagaBladet Feb 2017 LindhagaBladet Feb 2017 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 0733-829495 V ordförande Kamran Khwaja Axgatan 81 0704-039410 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 070-6029732 Sekreterare Julia Strömberg

Läs mer

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2009-01-01 till 2009-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 8 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

LindhagaBladet Feb 2012

LindhagaBladet Feb 2012 LindhagaBladet Feb 2012 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

LindhagaBladet Feb 2011

LindhagaBladet Feb 2011 LindhagaBladet Feb 2011 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Magdalena Dahl Rågkornsgatan 172 877749 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Viktoria Edvardsson

Läs mer

Verksamhetsplan för 2002

Verksamhetsplan för 2002 Verksamhetsplan för 2002 1. Långsiktig underhålls- och förnyelseplan Den långsiktiga planen ligger till grund för årets budgetförslag vad avser inriktning och prioritering av större underhålls- och förnyelsearbeten.

Läs mer

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING ÅRSBERÄTTELSE FÖR GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2013-01-01 2013-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Gråhundens Samfällighetsförening, 717911-1625, avger här verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2013

LindhagaBladet Sep 2013 LindhagaBladet Sep 2013 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Stefan Runevik Axgatan

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2014

NSSF Förvaltningsberättelse 2014 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

LindhagaBladet September 2014

LindhagaBladet September 2014 LindhagaBladet September 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

LindhagaBladet Mars 2014

LindhagaBladet Mars 2014 LindhagaBladet Mars 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik Axgatan

Läs mer

LindhagaBladet Mars 2012

LindhagaBladet Mars 2012 LindhagaBladet Mars 2012 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Nazma Babar Axgatan 105

Läs mer

LindhagaBladet feb 2018

LindhagaBladet feb 2018 LindhagaBladet feb 2018 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 0733-829495 V ordförande Kamran Khwaja Axgatan 81 0704-039410 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 070-6029732 Sekreterare Julia Strömberg

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2017

NSSF Förvaltningsberättelse 2017 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2017 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

LindhagaBladet Mars 2010

LindhagaBladet Mars 2010 LindhagaBladet Mars 2010 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Magdalena Dahl Rågkornsgatan 172 877749 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Viktoria Edvardsson

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2011

NSSF Förvaltningsberättelse 2011 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2011 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Åke Josefsson, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Anders

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012 Krogtäppans Samfällighetsförening 2012-03-06 Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Vattenfall har höjt kostnaderna för fjärrvärmen

Läs mer

Årsstämma 28 november 2013

Årsstämma 28 november 2013 Handlingar för årsstämma 28:e november 2013 sida 1 av 14 Årsstämma 28 november 2013 Observera att varje fastighet har 1 röst. Om ni är 2 som äger huset gemensamt och bara en närvarar på årsstämman, måste

Läs mer

ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1

ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1 ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1 Ordinarie årsmöte 2012 TID: 2012-09-25 (tisdag) kl 19.30 21.00 PLATS: Vallda Församlingshem Dagordning: 1. Öppnande 2. Val av ordförande för årsmötet 3. Val av sekreterare för årsmötet

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2018

NSSF Förvaltningsberättelse 2018 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2018 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Monica Wittikko, sekreterare,

Läs mer

Dagordning för Årsstämma i Samfällighetsföreningen Farsta-Ekliden

Dagordning för Årsstämma i Samfällighetsföreningen Farsta-Ekliden Dagordning för Årsstämma i Samfällighetsföreningen Farsta-Ekliden Tid och plats: torsdagen den 24 oktober 2013 kl. 19.00 i lokal Rättaren, Farsta Gård. Detta är samtidigt föreningsstämma i Ekonomiska föreningen

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE DAGORDNING Vid ordinarie föreningsstämma i Sammfällighetsföreningen Farsta Ekliden torsdagen den 23 oktober 2014 kl. 19.00 i lokal Rättaren, Farsta Gård. Detta är samtidigt föreningsstämma i Ekonomiska

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening Ordinarie föreningsstämma år 2013 Frösakull Ängar ekonomisk förening Dagordning 1. Stämmans öppnande. 2. Godkännande av dagordning. 3. Val av stämmoordförande. 4. Anmälan av stämmoordförandens val av protokollförare.

Läs mer

Budget för kalender året Söralids Vägförening

Budget för kalender året Söralids Vägförening Budget för kalender året 2012 - Söralids Vägförening 2(8) Innehållsförteckning Underhåll- & förnyelseplan...3 Rörelsens intäkter...4 Rörelsens kostnader...5 Budget 2012...8 Bilagor Sidor Debiteringslängd

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Tid: Tisdag- 2010-03-09 med start 19.00. 2 Godkiinnande av dagordningen Dagordningen godkiindes utan iindringar

Tid: Tisdag- 2010-03-09 med start 19.00. 2 Godkiinnande av dagordningen Dagordningen godkiindes utan iindringar Protokoll från ordinarie årsmöte. Tisdasen 9/3 2010 i Lindhasa Samfiillighetsltirenins Plats: Lindhaga skolan Tid: Tisdag- 2010-03-09 med start 19.00 1. Mötets öppnande Ordfiiranden Kaj Lautiainen öppnar

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

Styrelsemöte, protokoll

Styrelsemöte, protokoll Sidan 1 av 5 Samfällighetsföreningen Rydebäck II Huvudskär Styrelsemöte, protokoll Närvarande: Frånvarande: Plats: Stefan, Anna, Rolf, Marcus Filip, Sune Rya Golfkrog Datum: Tisdag 24/8 2010 Tid: 18.30-20.30

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2015

NSSF Förvaltningsberättelse 2015 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2015 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007

NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007 NOCKEN Samfällighetsföreningen Nocken i Sollentuna Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2007 1. Styrelse Sedan ordinarie årsstämma i mars 2007 har styrelsen haft följande sammansättning: Ordförande

Läs mer

Gillmarkens Samfa llighetsfö rening

Gillmarkens Samfa llighetsfö rening Föreningen Kallar till årsstämma Tid: tisdagen den 28 april kl. 18.00 Plats: Föreningslokalen Stallbacken 1. OBS. Ta med stol!!! Upprättande av röstlängd 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare

Läs mer

LindhagaBladet Mars 2013

LindhagaBladet Mars 2013 LindhagaBladet Mars 2013 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Stefan Runevik Axgatan

Läs mer

TRÖSKVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING

TRÖSKVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 1 JANUARI 2011 31 DECEMBER 2011 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE STYRELSE STYRELSE Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamot: Ledamot: Suppleant: Suppleant: Birgitta Wanhainen Maria

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2018

Verksamhetsberättelse år 2018 Verksamhetsberättelse år 2018 Bilaga 2 Styrelsen har under 2018 bestått av följande ledamöter. Stefan Morin (24) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ulf Härnström (96) Kassör Peter Lundgren (78)

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse

Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen för Samfällighetsföreningen Spoven, organisationsnummer 716409-6260, får härmed avge följande berättelse för tiden 1 januari - 31 december 2011. Styrelse Vald

Läs mer

Skrivelsen inkl svar från styrelsen Sidan 1 av 5

Skrivelsen inkl svar från styrelsen Sidan 1 av 5 Skrivelsen inkl svar från styrelsen Sidan 1 av 5 På årsstämman presenterades de två offerter som styrelsen tagit in. Dessa presenterades muntligt. Namnen på företagen, hur mycket toppning som blivit offererat

Läs mer

LindhagaBladet Februari 2016

LindhagaBladet Februari 2016 LindhagaBladet Februari 2016 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Kamran Khwaja Axgatan 81 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Julia Strömberg Axgatan

Läs mer

Väsbystrands Samfällighetsförening

Väsbystrands Samfällighetsförening Väsbystrands Samfällighetsförening KALLELSE Till ordinarie föreningsstämma 2015 Tid: Lördagen den 13 juni 2015, klockan 11.00. Plats: Granliden, Ljusterö Förslag till dagordning 1. Mötets öppnande 2. Val

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2017

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2017 Utgåva 2017-03-28 UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2017 FÖR DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA INOM PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 SAMMANFATTNING Föreliggande dokument har till uppgift att efter

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Ewa Lillskog Kassör Hus nr 18 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2016 DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2016 DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Utgåva 2016-04-20 UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2016 FÖR DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA INOM PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING PLANEN REVIDERAS EFTER BESLUT VID VARJE ÅRSMÖTE 1 SAMMANFATTNING

Läs mer

TRÖSKVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING

TRÖSKVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING TRÖSKVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 1 JANUARI 2013 31 DECEMBER 2013 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE STYRELSE STYRELSE Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamot: Ledamot: Suppleant:

Läs mer

Ordinarie årsmöte 2014

Ordinarie årsmöte 2014 Dagordning: Ordinarie årsmöte 2014 TID: 2013-09-11 (torsdag) kl 19.00 21.00 PLATS: Vallda Församlingshem 1. Öppnande 2. Val av ordförande för årsmötet 3. Val av sekreterare för årsmötet 4. Val av två justerare

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Marie Hultgren Kassör Hus nr 20 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening Kallelse Kvarteret Myggans Samfällighet håller ordinarie föreningsstämma Söndagen den 26 februari 2012 kl. 18.00 i Blå lokalen. Välkomna 1. Öppnande. 2. Mötets behöriga utlysande. 3. Förslag till dagordning.

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2012-09-27 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Resultat- och balansrapport för 2010

Resultat- och balansrapport för 2010 Bilaga 3a Klevbergets Samfällighetsförening 1 Resultatrapport Räkenskapsår: 10-01-01-10-12-31 Budget 2010 2010 2009 Rörelsens intäkter Nettoomsättning Not 3011 1 Medlemsavgifter 282 900,00 282 900,00 282

Läs mer

Årsmöte 2014. för. Sandviksbryggornas Samfällighetsförening. Söndagen den 30 mars 2014 klockan 10.00. Folkets Hus Nynäshamn

Årsmöte 2014. för. Sandviksbryggornas Samfällighetsförening. Söndagen den 30 mars 2014 klockan 10.00. Folkets Hus Nynäshamn Årsmöte 2014 för Sandviksbryggornas Samfällighetsförening Söndagen den 30 mars 2014 klockan 10.00 Folkets Hus Nynäshamn Kaffe serveras ca kl 11.30 Foto, Hans Rickberg Välkomna Styrelsen 1 Verksamhetsberättelse

Läs mer

Underhållsplan

Underhållsplan Samfällighetsföreningen Grimsta B, Upplands Väsby - Underhållsplan Underhållsplan 2015-2017 för Samfällighetsföreningen Grimsta B, Upplands Väsby Underhållsplanen är initierad av Lennart Nilsson, hus 2,

Läs mer

Majoritetsbeslut kommer sedan fattas om denna första del av investeringen utifrån antal inlämnade röster.

Majoritetsbeslut kommer sedan fattas om denna första del av investeringen utifrån antal inlämnade röster. Information från Styrelsen i Samfälligheten Askträdet Förslag till beslut av medlemmarna i Samfälligheten Askträdet : Införande av ny energisnål och miljövänlig belysning i området. Vid ett flertal tillfällen

Läs mer

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Bilaga 1 Årsstämma 2012 Medlemmarna i kallas till ordinarie årsstämma Torsdagen den 29 mars kl 19.00 Vikskolans matsal Underlag till årsstämman (bilagor): 1. Förslag till dagordning för stämman 2. Verksamhetsberättelse

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 1 Stämmans öppnande 2 Kallelse till stämman 3 Fastställande av dagordning DAGORDNING FÖR ÅRSSTÄMMAN 4 a Val av ordförande för stämman b Val av sekreterare

Läs mer

MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie föreningsstämma. Tid och plats: lördagen den 14 juli 2012 kl. 15.00 i Änggården Medlem i föreningen är ägare till fastighet eller därmed

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2009

LindhagaBladet Sep 2009 LindhagaBladet Sep 2009 Ordförande Kaj Lautinen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 87 77 71 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015.

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Tid: Lördagen den 18 juli kl.15.00. Plats: Nämndehuset, Storön

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 12 oktober 2016 kl. 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Hej! Hoppas sommaren varit skön och vilsam för er alla. Årsstämma September har anlänt och med det Björkhaga samfällighets årsstämma för 2016.

Läs mer

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014.

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014. KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING KVF Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014. Årsmöte äger rum i Brunns skola, Matsalen, Ingarö Onsdag den 25

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20 Marie Hultgren Kassör Hus nr

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Härmed kallas medlemmarna i Krokanens samfällighetsförening till Förenings stämma onsdagen den 19 mars klockan 19.00 hos familjen Örtenstrand, Kringelkroken 19. Med kallelsen

Läs mer

MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie föreningsstämma Tid och plats: lördagen den 16 juli 2011 kl. 15.00 i Änggården Medlem i föreningen är ägare till fastighet eller därmed

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Tore Andersen Kassör - - 41 Ulf Linnarsson Sekreterare - - 36

Läs mer

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2013 2 Medlemmar i Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening kallas härmed till ordinarie årsstämma. Tid 2014-05-24 kl 09.30

Läs mer

SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018

SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018 1 SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018 2 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av dagordning 3. Upprättande av röstlängd 4. Val av ordförande för stämman 5. Val av sekreterare för stämman

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2017-09-30 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 37 medlemmar representerande 28 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson

Läs mer

RÖRELSENS INTÄKTER

RÖRELSENS INTÄKTER Höjning Tkr 4960 Hälsovården SFF 46,1% 982 Bromma U- o I U- o I GA1 GA2 GA3 GA4 Avser tusentals kronor - tkr 2016 2017 Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Årsavgift samfällighet

Läs mer

Ekonomisk redogörelse verksamhetsåret 2012/2013 och Budgetförslag 2013/2014

Ekonomisk redogörelse verksamhetsåret 2012/2013 och Budgetförslag 2013/2014 Ekonomisk redogörelse verksamhetsåret 2012/2013 och Budgetförslag 2013/2014 Ekonomisk redogörelse verksamhetsåret 2012/2013 Resultaträkning 2012/2013 2012/2013 UTFALL BUDGET utfall/budget Medlemsavgifter

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013

Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013 Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013 ASF Timjanen Ordinarie stämma 2013 Bilaga 3 7 Sida 1 av 4 Styrelse Styrelsen har

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma

Ordinarie föreningsstämma Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma 2014-04-24 Härmed kallas medlemmarna i Klevbergets Samfällighetsförening nr 1 och 2 till ordinarie föreningsstämma torsdagen den 24 april 2014 kl 19.30 Församlingsgården,

Läs mer

LindhagaBladet Februari 2007

LindhagaBladet Februari 2007 LindhagaBladet Februari 2007 Ordförande Mats Löfgren Axgatan 79 7769050 V ordförande Göran Ekholm Axgatan 45 876658 Sekreterare Edvard Löfström Rågkornsgatan 162 874932 Ledamot Sven Samuelsson Rågkornsgatan

Läs mer

REMISSUTGÅVA RULLANDE TREÅRSPLAN 2016

REMISSUTGÅVA RULLANDE TREÅRSPLAN 2016 Utgåva 2016-02-23 REMISSUTGÅVA RULLANDE TREÅRSPLAN 2016 För UNDERHÅLL OCH FÖRBÄTTRINGAR AV DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA INOM PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING PLANEN REVIDERAS EFTER BESLUT VID

Läs mer

Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428)

Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428) 1 Samfällighetsföreningen Dragonvreten (Organisationsnummer 717900-2428) Verksamhetsberättelse 1 januari - 31 december 2011 Medlemmar Enligt stadgarna är ägare av fastigheterna Mörby 1:145-1:178 och 1:218-1:284

Läs mer

Till justerare och rösträknare valdes Gunnar Stenvall och Nils-Olof Nilsson.

Till justerare och rösträknare valdes Gunnar Stenvall och Nils-Olof Nilsson. GNEJSENS SAMFALLIGHETSFORENING PROTOKOLL d Art: Extra föreningsstämma Plats: Carlskyrkan, Lilla salen Närvarande: Se bifogad närvarolista 2 8// 0 - O Y Ordförande Nils Haggström öppnade mötet och halsade

Läs mer

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Skälby Tredje Samfällighetsförening Bilaga 1 Årsstämma 2011 Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Torsdagen den 17 mars kl 19.00 Picchus café Underlag till årsstämman

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 7 mars 2014 kl. 19.00 Fredriksbergsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Karl Weyde hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 43

Läs mer

Förvaltningsberättelse för Sjöfruns Samfällighetsförening 2009

Förvaltningsberättelse för Sjöfruns Samfällighetsförening 2009 Förvaltningsberättelse för Sjöfruns Samfällighetsförening 2009 Innehåll: 1. STYRELSEN OCH DESS MÖTEN 2 2. GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR 2 2.1. GA:1, Vatten och avlopp 2 2.2. GA:2, Körytor, gång/cykelväg, gatubelysning

Läs mer

Blåkragevägens Samfällighet

Blåkragevägens Samfällighet Blåkragevägens Samfällighet Org.nr. 716420-6216 ÅRSBOKSLUT Omfattar 2013-01-01-2013-12-31 Åresredovisningen omfattar sid -Verksamhetsberättelse 2 -Resultaträkning 3 -Balansräkning 4 -Tilläggsupplysningar

Läs mer

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening Välkommen till Samfälligheten Silvermossans Regler Rättigheter & Skyldigheter för medlemmar. 2016.04.08. Silvermossan Silvermossan är en samfällighetsförening som består av 63 hushåll. Området byggdes

Läs mer

LindhagaBladet Dec 2015

LindhagaBladet Dec 2015 LindhagaBladet Dec 2015 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Kamran Khwaja Axgatan 81 276739 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Julia Strömberg Rågkornsgatan

Läs mer

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 INNEHÅLL 1. Förvaltningsberättelse 2. Föreningsstämma 3. Styrelse 4. Räkenskapsår

Läs mer

Samfälligheten Bangården Information och ordningsregler

Samfälligheten Bangården Information och ordningsregler Samfälligheten Bangården Information och ordningsregler 1/5 Inledning Målsättningen med denna skrift är att informera om Samfälligheten Bangården. Den redovisar samtidigt vilka regler som gäller för medlemmarna

Läs mer

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Dagordning Val av ordförande för stämman Val av sekreterare för stämman Val av två justeringsmän Fråga om kallelse till stämman utsänts

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2018

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2018 Utgåva 2018-03-13 UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN år 2018 FÖR DE GEMENSAMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGARNA INOM PAPEGOJANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 SAMMANFATTNING Föreliggande dokument har till uppgift att efter

Läs mer

Bilagor till årsmöte 2013

Bilagor till årsmöte 2013 Verksamhetsberättelse för år 2012, Grimsta samfällighetsförening Styrelsen har under 2012 bestått av följande ledamöter. Monica Jacobsson Sten (74) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ola Granqvist

Läs mer

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman.

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman. FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman. 3. Godkännande av dagordning. 4. Val av två justeringsmän.

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 957105-6101 Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 8 oktober 2015 kl 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Askegårdens samfällighetsförening

Askegårdens samfällighetsförening Askegårdens samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämma i Askegårdens samfällighetsförening den 25 april 2010. $1 Mötets öppnande Stämman förklarades öppnad av ordförande Fredrik Samuelsson. $2

Läs mer

LindhagaBladet Extra Maj 2014

LindhagaBladet Extra Maj 2014 LindhagaBladet Extra Maj 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

Kallelse 2 med underlag till ordinarie stämma 2016 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 tisdagen den 19:e april kl i Församlingsgården

Kallelse 2 med underlag till ordinarie stämma 2016 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 tisdagen den 19:e april kl i Församlingsgården Kallelse 2 med underlag till ordinarie stämma 2016 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 tisdagen den 19:e april kl.19.30 i Församlingsgården Styrelsen för Klevbergets samfällighetsförening 1 och

Läs mer

Handledning till informationsmöte om underhållsplan och underhållsfond för Sff Kremlan

Handledning till informationsmöte om underhållsplan och underhållsfond för Sff Kremlan Handledning till informationsmöte om underhållsplan och underhållsfond för Sff Kremlan 1. Inledning Övergripande om vad mötet ska handla om, information och möjlighet att ställa frågor (och eventuellt

Läs mer