Bli ett bättre företag!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bli ett bättre företag!"

Transkript

1 Bli ett bättre företag! ITimeManager ger hantverksföretaget total kontroll från det att ett uppdrag påbörjats tills det att det avslutats. Via sin telefon/dator stämplar hantverkarens anställda in på sina arbetsplatser, registrerar sina tider och vad de gjort. Molnbaserad All information sparas och hanteras på nätet vilket innebär att du och dina anställda når all er information var ni än befinner er. Rapportera Med ett knapptryck på mobilen eller datorn stämplar du in på arbetsplatsen eller startar/stoppar timern för projektet. Rapporter Utifrån de inrapporterade tiderna skapas enkelt löneunderlag och fakturaunderlag. Dessa kan sparas som PDF eller exporteras till Excel. Dela ut Öka transparansen genom att låta beställaren få tillgång till projektet. Eller varför inte låta dina UE rapportera direkt på ditt projekt?

2 Molnbaserat rapportverktyg i samtliga enheter. Med vårt molnbaserade rapportverktyg kommer du åt företagets tider var du än befinner dig. Det enda som behövs är en Internetuppkoppling och en dator eller mobiltelefon. Lär mer nedan om hur systemet fungerar. Så fungerar det Via sin telefon/dator stämplar hantverkarens anställda in på sina arbetsplatser, registrerar sina tider och vad de gjort. Tidrapporter, fakturaunderlag, löneunderlag etc, allt finns tillgängligt i samma sekund som den anställde knappat in sina uppgifter. Allt sker via nätet och mobiltelefonen/datorn. Total kontroll = trygghet även för kunden om hantverkaren så önskar. Kunden kan få ett eget inlogg för att själv följa sitt projekt. Missförstånd skapar konflikter. Är kunden trygg och informerad så undviker man missförstånd/konflikter. Användarens arbete via mobil eller dator Den anställde rapporterar in tid via sin mobiltelefon eller dator. Han väljer vilket projekt inmatningen gäller, samt anger timmar och notering för arbetspasset. Alternativt använder han "stämpelklockan" och stämplar in och ut vid arbetspassets början och slut. Den anställde kan även se information om företagets olika projekt, så som telefonnummer till beställaren, arbetsplatsens adress osv. Ledningens arbete via mobil eller dator I samma stund som de anställda registrerar tid via sin telefon eller dator finns informationen tillgänglig för arbetsgivaren. Arbetsgivaren kan nu sammanställa registreringarna för ett visst projekt till ett fakturaunderlag, eller registreringarna för en anställd och få fram ett löneunderlag. De registrerade tiderna kan enkelt sorteras och filtreras för att generera en så detaljerad rapport som möjligt.

3 Ett system för hantverkare. ITimeManager är framtaget av hantverkare - för hantverkare. I princip så kan alla hantverksföretag använda systemet. Det är byggt för hantverkare och dess kunder. Våra flexibla och låga priser gör också att systemet blir attraktivt för alla sorters hantverksföretag, små som stora. Vi vill gärna säga att vi hjälper företag att bli bättre. Det gör vi genom främst genom uppfylla två huvudmål som du kan läsa mer om nedan. Förenklad administration Arbetsledningen börjar med att skapa ett konto i ITimeManager och där lägga in sina anställda, underentreprenörer och/eller andra som skall kunna följa med i arbetet. Varje anställd kommer då att få ett mail och ett sms där de med ett enkelt handgrepp installerar ITimeManager i sin telefon (Android/iPhone/Windows). Därefter skapar Arbetsledaren ett projekt (ex bygga om ett kök i Uppsala) samt bjuder in de som är berörda till detta projekt. Man kan även bjuda in sin kund så att denne kan följa projektet i realtid. Sedan börjar själva rapportarbetet. 1. Arbetsstyrkan kommer till sin arbetsplats, varje person, loggar in och stämplar in, dvs startar ett tidur i systemet. När personen är klar loggar man in igen och stämplar ut samt skriver in vad man har gjort under dagen. Man kan även i speciella rutor lägga till saker som bortforsling av material eller annat som gjorts.

4 2. Tiden som rapporterats in går nu automatiskt in i flera led: Lönerapport (man kan givetvis rapportera in frånvaro, övertid etc istället för arbetad tid). Fakturaunderlag, samtlig personal som arbetar med projektet rapporterar in tid. Denna tid sammanställs och kommer automatiskt fram i tydliga fakturaunderlag. Tiden med olika papperslappar som kommit bort är nu förbi. Företaget har allting på plats vid varje givet tillfälle, detta i realtid. Ökad transparens 1. Personal, varje person som rapporterar in tid har tillgång till sitt eget konto där deras tid är rapporterad. Det gör att varje person vid varje givet tillfälle kan se hur många timmar man har arbetat den månaden. Sjukfrånvaro, semester, övertid. Det är bara att logga in. 2. Företaget kan ge sina kunder access till deras projekt. De kan inte ändra något men de kan se och följa vad som görs allteftersom arbetet framskrider. Vi vet att detta kan kännas obekvämt för en del av oss. Men tänk efter lite. Vi vet att hantverkare råkar ut för oproportionerligt många konflikter med sina kunder. Något som tar tid och kraft från företaget. Resurser som kan användas bättre på annat håll. Vi tror oss veta att många konflikter bottnar i en osäkerhet (rädsla för att bli lurad), kunden kan ingenting om det de köper, vilket bara det gör dem osäkra, de är inte på plats vilket gör att de inte kan följa arbetet och se att arbetet pågår, vilket också gör dem osäkra. Så där fortsätter det. Öppnar man projektet för kunden så kommer många osäkerhetsfaktorer att tas bort. De vet alltid när någon är på plats (det finns ju klockor som tickar instämplade). De vet varje kväll vad som är gjort under dagen. Det finns inrapporterat. Skulle det i alla fall vara så att kunden i efterhand försöker säga att de inte visste att det tagit sådan tid eller att Ni gjort si eller så, så kan man alltid hänvisa till att de haft full insyn i projektet och kunnat stoppa eller fråga närsomhelst. De kan alltså aldrig säga att det inte varit informerade.

5 Funktioner för användaren Rapportera arbetad tid per uppdrag När den anställde börjar sitt arbete loggar han via sin telefon in på ITimeManager och väljer vilket projekt han skall arbeta med och "stämplar in" dvs. han startar en timer. När den anställde sedan är klar "stämplar" han helt enkelt ut. Rapportera extratjänster och dylikt Den anställde kan när som helst även välja att rapportera in ifall en viss extratjänst har utförts. Arbetsgivaren kan lägga till upp till tre extratjänster som användaren kan välja att kryssa i vid sin tidsinmatning. Dessa kan exempelvis vara hämtning av material, bortforsling av material, hyra av släpkärra, användande av lagermaterial eller något annat som man vill debitera kunden för. När arbetsgivaren senare tar ut en sammanställning på projektet i fråga så får han upp exempelvis hur många gånger arbetarna har hämtat material på respektive projekt. Registrera frånvaro, sjuk, semester etc De anställda kan redogöra för frånvaro via sin mobiltelefon, så som exempelvis semester, sjukdom, vård av sjukt barn osv. Det finns några frånvarotyper inlagda från start och administatören kan enkelt lägga till fler frånvarotyper som är speciellt anpassade till det aktuella företaget. Notera vad som utförts, kommentarer etc När den anställde "stämplar" ut får han även möjlighet att notera vad som utförts under det aktuella arbetspasset. Detta blir särskilt viktigt när man efter ett tag vill kunna gå tillbaka i projektet och se vad som gjordes när och av vilken arbetare. Man kan även använda noteringsfältet till att ange exempelvis väderförhållande och temperatur vid exempelvis en gjutning. Granska "mina tider", varje användare kan se sina egna tider. Varje användare kan hela tiden gå in och granska sina inrapporterade tider. Man kan på så vis hålla reda på sin egna arbetade tid, sin frånvaro och liknande. Granska aktuellt projekt, se vad som skall utföras och vart. Användaren kan hela tiden granska företagets projekt och på så sätt hålla sig uppdaterad om vad som skall göras på vilken plats. Projektinformationen innehåller givetvis en beskrivning av projektets uppgifter, men även adress- och kontaktinformation till beställare och eventuell boende på projektet.

6 Funktioner för ledningen Hantera uppdrag och projekt Administratören (arbetsgivaren) lägger till och tar bort projekt. En stor mängd info kan läggas till om varje projekt och den anställde kan hela tiden söka efter info om ett visst projekt, så som adress eller kontaktuppgift till beställare osv. Här kan även läggas in information om projektets olika arbetsmoment, typ av kontrakt (fast/löpande), fastighetsbeteckning vid ROT osv. Hantera anställda/inhyrda/konsulter Administratören lägger till och tar bort användare (anställda). Den anställde kan hela tiden gå in via dator och hålla informationen om sig själv uppdaterad, exempelvis anhöriglista och kontaktuppgifter. Arbetsgivaren har även möjlighet att notera den anställdes lön, kontonummer osv. Man kan välja ifall användaren man lägger in skall vara anställd eller inhyrd. När en användare inte längre är aktiv i företaget så markerar administratören användaren som inaktiv. Hantera vem som ser vad Administratören har möjlighet att begränsa en viss användare till ett visst projekt. Detta är användbart ifall användaren exempelvis är en inhyrd resurs som inte skall se företagets övriga objekt. Administratören kan även välja ifall en specifik användare skall kunna skapa nya projekt, samt ifall användaren skall ha möjlighet att redigera sina inlagda tidsinmatningar. Hantera och utforma rapporter Administratören kan välja hur de inrapporterade tiderna skall visas på en rad olika vis. Han kan välja att visa samtliga tider för ett visst objekt, en viss arbetare på ett visst objekt, samtliga tider för en viss arbetare, samtliga tider för ett visst objekt inom en viss tidsperiod osv. När tiderna väl är filtrerade efter administratörens önskemål visas de på skärmen i en enkel och tydlig lista. Listan skrivs ut via ett knapptryck och kan bifogas med fakturan till kunden, eller användas som löneunderlag för den anställda. Klicka här för att se ett exempel på en utskriven tidrapport. Inloggning för slutkund/beställare Låt din kund få ett "inlogg" och ge kunden möjlighet att själv följa tidrapporteringen för sitt projekt i realtid. Att ge kunden denna möjlighet är en konkurrensfördel för ditt företag. Med ett kundinlogg låter du inte bara din beställare följa sitt projekt närmare. Du stärker även relationen, samt ger ditt företag ökad trovärdighet genom transparens och insyn i rapporteringen. Kunden kan följa sina kostnader från dag till dag. Du kan alltid säga till kunden att de hela tiden varit informerade om vad som gjorts och hur lång tid det tagit i det specifika projektet.

7 Prisvärt & lättarbetat. Priset skall inte stoppa någon från att använda marknadens enklaste rapportverktyg. Det finns både en nedre gräns (480 kr per månad) och en övre gräns (840 kr per månad) för vad systemet kostar. Så att både det lilla företaget och det stora företaget skall kunna använda ITimemanager. Upp till 5 användare kostar inte mer per månad än vad många fakturerar för en timmas arbete. Alla skall ha råd med systemet. Du sparar in långt mer än vårt arvode på att använda systemet. Eftersom det skall vara lättanvänt så är priset fast och alla funktioner ingår. Av samma skäl har vi inga uppsägningstider. Vi faktuerar kvartalsvis i förskott. Säg upp ditt avtal så behöver du bara betala de fakturor som redan är utfärdade. Därefter är kontot avslutat. 480:-/mån. Upp till 5 användare 570:-/mån användare 660:-/mån användare ITimeManager AB Företaget med Sveriges smartaste rapportverktyg för hantverkare. ITimeManager AB Letsegårdsängen 13 A BILLDAL Tel info@itimemanager.com Org nr Bankgiro Vi är registrerade för f-skatt

ELEKTRONISK TIDRAPPORTERING

ELEKTRONISK TIDRAPPORTERING ELEKTRONISK TIDRAPPORTERING MANUAL FÖR ELEKTRONISK TIDRAPPORTERING VID YTTERLIGARE FRÅGOR RING 010-101 15 80 ELLER MAILA PÅ INFO@1TIME.SE Grattis till ditt val elektronisk tidrapportering från 1Time. I

Läs mer

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare för ledare Sammanställning Denna guide avser att hjälpa dig som ledare att administrera dina grupp(er) i MyClub. Allt som görs i MyClub är webbaserat vilket innebär att du kan sköta all administrering

Läs mer

ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE

ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE MANUAL FÖR ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE VID YTTERLIGARE FRÅGOR RING 010-101 15 80 ELLER MAILA PÅ INFO@1TIME.SE Grattis till ditt val elektronisk personalliggare från 1Time. I

Läs mer

Användarmanual Tidvis 2014-03-26

Användarmanual Tidvis 2014-03-26 Användarmanual Tidvis 2014-03-26 1 Innehåll Allmänt... 3 Funktioner i Tidvis... 4 Tidrapportera... 6 Tidrapportering när schemat inte är inlagt eller arbete sker utanför schemat... 6 Tidrapportering när

Läs mer

ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE

ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE MANUAL FÖR UE PÅ DELAD PERSONALLIGGARE VID YTTERLIGARE FRÅGOR RING 010-101 15 80 ELLER MAILA PÅ INFO@1TIME.SE Du har blivit inbjuden som UE på ett byggprojekt som kräver elektronisk

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING TRAVEL MANAGER BOKNING AV RESENÄR

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING TRAVEL MANAGER BOKNING AV RESENÄR Användarmanual Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING Logga in med det TF-nummer som är kopplat till ditt Travel Managerkonto. Som inloggad blir följande funktioner tillgängliga: 1. Travel Managerknapp

Läs mer

Sammanställning. Innehållsförteckning. 1 Struktur. för ledare

Sammanställning. Innehållsförteckning. 1 Struktur. för ledare för ledare Sammanställning Denna guide avser att hjälpa dig som ledare att administrera dina grupp(er) i MyClub. Allt som görs i MyClub är webbaserat vilket innebär att du kan sköta all administrering

Läs mer

Innehåll: Logga in. Hjälpsidor. Startmenyn. Tidsrapportering. Rapporthistorik. Skapa / ta ut rapporter. Projekt. Projektegenskaper.

Innehåll: Logga in. Hjälpsidor. Startmenyn. Tidsrapportering. Rapporthistorik. Skapa / ta ut rapporter. Projekt. Projektegenskaper. Adminmanual adminmanual Innehåll: Logga in Hjälpsidor Startmenyn Tidsrapportering Rapporthistorik Skapa / ta ut rapporter Projekt Projektegenskaper Projektposition Visa personalens position Redigera /

Läs mer

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter.

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter. Inledning Bakgrunden till införandet av systemet har bl a varit att minska dubbelarbete och automatisera sammanställningen av tidrapporterna samt överföringen av underlaget för kostnadsfördelningen till

Läs mer

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2 Tidrapportering TIDRAPPORTERING 1 1 VAD BEHÖVS 2 1.1 Inbjudan 2 1.2 Inloggning 2 1.3 Viktigt att tänka på 2 2 UPPBYGGNAD 3 2.1 Startsida 3 2.2 Profilsida 4 2.3 Schema 6 2.4 Tidrapport 7 2.4.1 Översikt

Läs mer

Manual för assistenter, VH tid

Manual för assistenter, VH tid Manual för assistenter, VH tid På VHtid:s startsida kommer du varje månad att få aktuell information från företaget angående aktiviteter, utbildning och rutiner. Du som assistent ansvarar för att läsa

Läs mer

Handbok. Handledning för administratör/-kontoinnehavare. Steg-för-steg-guide för att komma igång med ditt nya tidsredovisningssystem

Handbok. Handledning för administratör/-kontoinnehavare. Steg-för-steg-guide för att komma igång med ditt nya tidsredovisningssystem Handbok Handledning för administratör/-kontoinnehavare Steg-för-steg-guide för att komma igång med ditt nya tidsredovisningssystem Introduktion Tidsedel vänder sig till företag och företagare i byggbranschen.

Läs mer

Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0

Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0 Manual Jourläkarschema Närhälsan V7 - Version 1.0 Denna manual innehåller olika avsnitt och beroende på vilken roll man har är de olika avsnitten aktuella. Innehåll Logga in...2 Glömt lösenord...3 Logga

Läs mer

ANVÄNDARGUIDE FÖRETAGSKUNDER SoftAlarm 2.0 för iphone

ANVÄNDARGUIDE FÖRETAGSKUNDER SoftAlarm 2.0 för iphone ANVÄNDARGUIDE FÖRETAGSKUNDER SoftAlarm 2.0 för iphone För iphone Smartphones Rev 2 1 Innehållsförteckning ENDAST FÖR ADMINISTRATÖREN - SKAPA FÖRETAGETS SOFTALARM KONTO....3 ANVÄNDARNA.....4 INSTALLATION

Läs mer

1 Administrarör ETL MIR

1 Administrarör ETL MIR Administrarör är en Webb baserad lösning för att kunna fylla i och skicka rapporter från vilken ansluten produkt som helst, dator, surfplatta eller mobil. Focus på utvecklingen ligger i ett enkelt, snabbt

Läs mer

Användarmanual Tidvis - Assistenter 2015-04-09

Användarmanual Tidvis - Assistenter 2015-04-09 Användarmanual Tidvis - Assistenter 2015-04-09 1 Innehåll Allmänt... 3 Funktioner i Tidvis... 4 Tidrapportera... 5 Tidrapportering när schemat inte är inlagt eller arbete sker utanför schemat... 5 Tidrapportering

Läs mer

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved.

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved. Användarmanual Jobb i Stan CV-Handboken Registrering, jobbsökning mm. Innehållsförteckning: 2 Registrering 5-16 2.1 Skapa ett konto 5-6 2.2 Skapa ett CV 6 2.2.1 CV-profil (steg 1) 7-8 2.2.2 Arbetslivserfarenhet

Läs mer

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16)

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16) Netwise CMG Voice Allmänt... 2 Användargränssnitt... 3 Telefongränssnitt... 3 Aktivitetsinformation... 3 Administration... 3 Inloggning... 4 Huvudmeny...4 Administration av dina röstmeddelanden... 5 Administration

Läs mer

TidIT: Förslag till IT-stöd för personliga assistenter

TidIT: Förslag till IT-stöd för personliga assistenter TidIT: Förslag till IT-stöd för personliga assistenter Tänkt arbetssätt för assistenter Inleda arbetspass Pia Persson, personlig assistent, anländer till dagens arbetspass hos Karin Karlsson 2007-07-10

Läs mer

Vårdfaktura lathund för Vårdgivare

Vårdfaktura lathund för Vårdgivare 1 (23) Vårdfaktura lathund för Vårdgivare 2 (23) INTRODUKTION... 3 ATT KOMMA IGÅNG... 3 HJÄLP... 3 SUPPORT... 3 ATT ORIENTERA SIG I SYSTEMET... 3 SÄKER INLOGGNING MED ETJÄNSTEKORT... 4 Kortläsare... 4

Läs mer

Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0

Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0 Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0 Denna manual innehåller olika avsnitt och beroende på vilken roll man har är de olika avsnitten aktuella. OBS! För att kunna planera jourpass måste man som

Läs mer

Kom igång med OnCourse

Kom igång med OnCourse Kom igång med OnCourse Detta dokument beskriver hur du kommer igång med OnCourse. Det beskriver de olika modulerna och vad man kan gör i dom och hur de fungerar tillsammans. OnCourse består av följande

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil För att kunna

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

Instruktion 2014-09-15

Instruktion 2014-09-15 Instruktion Innehåll 1 Inloggning... 3 1.1 Inloggning på lagsida... 3 1.2 Laget.se appen... 4 2 Medlemshantering... 5 2.1 Information om personnr... 5 2.2 Skapa ny medlem... 5 2.3 Lägg till ny medlem...

Läs mer

Resultatrapportering på hel kurs via Lärarportalen. Karolina Tuvesson Leif Lagebrand reviderad 2012-09-05 (revidering kommer ske kontinuerligt)

Resultatrapportering på hel kurs via Lärarportalen. Karolina Tuvesson Leif Lagebrand reviderad 2012-09-05 (revidering kommer ske kontinuerligt) Resultatrapportering på hel kurs via Lärarportalen Karolina Tuvesson Leif Lagebrand reviderad 2012-09-05 (revidering kommer ske kontinuerligt) Gå till www.bth.se/nyalararportalen Välj Resultatrapportering,

Läs mer

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda - Sveriges största bokningssystem Du blir lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och möjlighet till fakturering?

Läs mer

Användarguide SmartSMS 3.1. Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya SmartSMS 3.1 konto

Användarguide SmartSMS 3.1. Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya SmartSMS 3.1 konto Denna guide hjälper dig att snabbt komma igång med ditt nya SmartSMS 3.1 konto Sida 1 av 33 Användarguide SmartSMS 3.1 Version 1.0 Document name: SmartSMS31_Guide.docx Issued by: Date: 2011-08-04 Reg.

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. Logga in För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09 Handledning Biträdessidan Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09 Innehåll 1 Inledning... 3 2 Logga in/ut på biträdessidan... 4 2.1 Logga in på biträdessidan... 4 2.2 Logga ut från

Läs mer

Handbok Företagsinteckning

Handbok Företagsinteckning Handbok Företagsinteckning Denna handbok beskriver hur du arbetar i Bolagsverkets e-tjänst Företagsinteckning. Datum: 2009-10-21 Version: 1.2 Upprättad av: Conny Berglund Ändringar Version Datum Ändrade

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. Till denna version har vi gjort en del större ändringar samt en rad mindre justeringar,

Läs mer

Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation

Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation Den här manualen är till för dig som vill ansöka om en plats i förskola eller på familjedaghem i Norrköpings kommuns e-tjänst.

Läs mer

Manual för praktiker

Manual för praktiker Manual för praktiker Version: 2012-03-18 v.1 Innehållsförteckning Inloggning... 2 Logga in... 2 Glömt lösenord... 2 Logga ut... 3 Behandlingar / Tjänster... 4 Lägg in era behandlingar... 4 Hantering av

Läs mer

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie

Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Vikariehandledning rev 2016-03-16 Vikariehandledning Time Care Pool Timanställd vikarie Allmänt om vikariebokning...2 Time Care Pool Webb...3 Startsidan...4 Menyval... 4 Mina Meddelanden... 5 Mitt schema

Läs mer

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning Ett program för tidrapportering och u p p f ö l j n i n g av P r o j e k t Aveny Tidredovisning Aveny Tidredovisning Med Aveny Tidredovisning erbjuder vi ett toppmodernt hjälpmedel som förenar tidrapportering

Läs mer

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23.

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. Tele2 Växel Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. mobil. Så här enkelt är det! XXXXXX Tele2 Växel Mobil: Allt i en app! Kom igång. Ladda

Läs mer

MANUAL FÖR MUSIKSKOLEVAL

MANUAL FÖR MUSIKSKOLEVAL Uppdaterad 2016-05-18 MANUAL FÖR MUSIKSKOLEVAL En guide steg för steg för dig som vill ansöka om musikskolekurs till ditt barn Orientering på sidan för musikskoleansökan Sidan 2 Inloggning samt ansökan

Läs mer

Användarmanual för ParaGå Web

Användarmanual för ParaGå Web 1 Användarmanual för ParaGå Web 2014-12-10 jsj stockholm.se 2 Innehållsförteckning Innehåll Innehållsförteckning... 2 Webbgränssnittet... 4 Att hitta i systemet... 4 Hjälptexter... 4 Inloggning i webbgränssnittet...

Läs mer

Version: 2012-08-13 v.1.0. Manual för praktiker

Version: 2012-08-13 v.1.0. Manual för praktiker Version: 2012-08-13 v.1.0 Manual för praktiker Innehållsförteckning Inloggning... 2 Logga in... 2 Glömt lösenord... 2 Logga ut... 3 Behandlingar / Tjänster... 4 Lägg in era behandlingar... 4 Redigera behandling...

Läs mer

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager Användarmanual Malmö Aviation Travel Manager Manual Travel Manager INNEHÅLL Inloggning 3 Aktiv Travel Manager 3 Överblick Resenärer 4 Hantera Resenärer 4 Nyhet: Bokning av resenär utan profil 5 Hantera

Läs mer

Användarmanual Företagsadministratör. Företagskonto i Värmlandstrafiks app

Användarmanual Företagsadministratör. Företagskonto i Värmlandstrafiks app Användarmanual Företagsadministratör Företagskonto i Värmlandstrafiks app Introduktion Företagskonto är ett betalsätt i Vämlandstrafiks app. Med Företagskonto kan företagets personal resa med Vämlandstrafik

Läs mer

1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka på rubriken.

1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka på rubriken. Medvind webb Lathund för visstidsanställda 2014-06-02 Extern inloggning Hitta inloggning till Medvind hemifrån: 1. Surfa till www.gavle.se 2. Längst ned på startsidan finns rubriken Medarbetare, klicka

Läs mer

Çrona Rapportera LSS

Çrona Rapportera LSS Çrona Rapportera LSS DataVara AB har specialiserat sig på att utveckla programvaror för personaladministration. Bland produkterna finner du löneprogram, tid- och reseräkningsprogram samt personaldokument.

Läs mer

Diatel Telefonpassning

Diatel Telefonpassning Diatel Telefonpassning Manual för kundwebben DiaTel Diagonal Telefonpassning Box 55157 504 04 Borås, Sweden Tel. 033-700 71 00 Fax. 033-700 71 01 E-post. info@diatel.se Innehållsförteckning Vyer Inloggning

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

IT-system. BUP Användarmanual

IT-system. BUP Användarmanual IT-system Användarmanual Innehållsförteckning 1. Att komma igång med... 1 1.1 Installera... 1 1.1.1 Byt databas... 1 1.1.2 Behörighet att byta databas... 2 1.2 Logga in... 3 1.2 Inloggad... 3 1.3 Logga

Läs mer

Inloggningsuppgifter till Skola24

Inloggningsuppgifter till Skola24 Inloggningsuppgifter till Skola24 Inloggningsuppgifter till Skola24 får du av ditt barns skola, antingen som ett aktiveringsmail eller i pappersform. Om du får ett aktiveringsmail följer du instruktionerna

Läs mer

Lathund - system för tillbud och arbetsskador

Lathund - system för tillbud och arbetsskador Lathund - system för tillbud och arbetsskador 2 (11) 3 (11) Innehållsförteckning Logga in i systemet... 4 Handlägga ett ärende... 5 Spara ett ärende... 6 Avsluta ett ärende... 6 Skapa en rapport... 7 Skapa

Läs mer

Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28

Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28 1 (12) Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28 Denna manual innehåller instruktioner för gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet.

Läs mer

Snabbguide till Vårdfaktura

Snabbguide till Vårdfaktura Snabbguide till Vårdfaktura För vårdgivare Version 3.0 - framtagen 2015-09-29 av Mikael Öman 1 (8) Innehållsförteckning VÅRDFAKTURA ETT SYSTEM FÖR E-FAKTURERING... 2 SÅ FUNGERAR DET... 2 DET FINNS I VÅRDFAKTURA...

Läs mer

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag Kontoret på fickan Coredination hjälper dig planera och hålla ordning på din mobila verksamhet. Du och dina medarbetare har alltid uppdaterad information om varandra och arbetet ni utför. Oavsett var ni

Läs mer

Användarhandbok - attest. Egenrapportering

Användarhandbok - attest. Egenrapportering Användarhandbok - attest Egenrapportering Innehållsförteckning INLEDNING...1 INSTRUKTION FÖR ATTESTANTER...1 SÖKFUNKTIONEN...1 STARTA ATTESTERING...3 ATTESTERA...5 ACKUMULATORER...7 UTSKRIFTER...8 ÖVERSIKTSBILDEN...9

Läs mer

Tidrapportering i FLEX Portal

Tidrapportering i FLEX Portal Tidrapportering i FLEX Portal Inloggning När du startar FLEX Portal möts du av en inloggningsruta. Ange ditt användar id och mata in ditt lösenord. Klicka på OK. 2 Inloggning saknade inloggningsuppgifter

Läs mer

2012-03-19. Logga in:

2012-03-19. Logga in: Lathund för egenrapportering 2012-03-19 Kategori: Personalredogörare Logga in: Gå in under länken: https://hrweb.admin.kth.se och logga in med din KTH-användare + lösenord => Ditt KTH.SE konto Är du osäker

Läs mer

Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline

Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline Manual för administration av statligt aktivitetsstöd (LOK) via Idrottonline I denna manual beskrivs hur ni ledare administrerar det lokala aktivitetsstödet i sin helhet. Vi går igenom hur man lägger in

Läs mer

Collector sparkonto Inloggning

Collector sparkonto Inloggning Collector sparkonto Inloggning Innehållsförteckning Sparkonto Privat... 2 LOGGA IN... 2 LOGGA IN MED E-LEGITIMATION... 2 LOGGA IN MED MOBILT BANKID... 4 LOGGA IN MED ENGÅNGSKOD... 4 Registrera PIN... 6

Läs mer

Office Web med CMG Voice NETWISE. Lathund

Office Web med CMG Voice NETWISE. Lathund Office Web med CMG Voice NETWISE Lathund Logga in För att komma åt personliga funktioner såsom aktiviteter, röstbrevlåda (Voice), inställningar med mera, måste du logga in dig med din anknytning samt lösenord.

Läs mer

SPARA OLIKA SÖKNINGAR: 2013-04-02

SPARA OLIKA SÖKNINGAR: 2013-04-02 SPARA OLIKA SÖKNINGAR: 2013-04-02 Tex rapporter utan insatser: Välj tider tex kalendervecka Välj arbetslag Välj Filter Uppdelning, tex medarbetare Listtyp Komplett Utökad sökning Bocka i Endast rapporter

Läs mer

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206 Visma Proceedo Att attestera - Manual 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 1) ALLMÄNT OM ATTESTERING/GODKÄNNANDE... 3 2) ATTESTNIVÅER OCH DELEGERING... 4 3) NYA BESTÄLLNINGAR ATT GODKÄNNA...

Läs mer

VILTH ÄR EN DIGITAL HELHETSLÖSNING FÖR JAKT OCH VILTVÅRD

VILTH ÄR EN DIGITAL HELHETSLÖSNING FÖR JAKT OCH VILTVÅRD VILTH ÄR EN DIGITAL HELHETSLÖSNING FÖR JAKT OCH VILTVÅRD Hör av dig till Henrik eller Viktor om du vill diskutera ett upplägg för ert område. Du når Henrik DIN din på henrik.hoffman@vilth.se DIGITALA digitala

Läs mer

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid Webbtidsrapportering 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord. Var noga med små och stora bokstäver. 4. Klicka

Läs mer

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Göteborgs Stad Askim-Frölunda-Högsbo Bemanningspoolen förskola/skola/måltidsservice Tel. 031-366 33 03/29 vikariepool.barn.ungdom@afh.goteborg.se

Läs mer

LATHUND FÖR MALVIN. 1 Registrera ny användare... 2. 2 Logga In... 3. 2.1 Glömt lösenord... 4. 3 Annonsering... 5. 3.1 Skapa annons...

LATHUND FÖR MALVIN. 1 Registrera ny användare... 2. 2 Logga In... 3. 2.1 Glömt lösenord... 4. 3 Annonsering... 5. 3.1 Skapa annons... LATHUND FÖR MALVIN INNEHÅLL 1 Registrera ny användare... 2 2 Logga In... 3 2.1 Glömt lösenord... 4 3 Annonsering... 5 3.1 Skapa annons... 5 3.2 Redigera annons... 8 3.3 Ta bort förmedlad annons... 8 3.4

Läs mer

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2014-11-03

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2014-11-03 Handledning Biträdessidan Innehåll 1 Inledning... 3 2 Logga in/ut på biträdessidan... 4 2.1 Logga in på biträdessidan... 4 2.2 Logga ut från biträdessidan... 5 3 Biträdets administration av assistenter...

Läs mer

Lathund Stöd för egenvård

Lathund Stöd för egenvård Lathund Under 04 erbjuds stöd för egenvård till patienter listade vid Björknäs, Sanden, Grytnäs och Övertorneå hälsocentraler. Ni kan registrera och se grafer över fysisk aktivitet och egenprovtagning

Läs mer

Användarguide Medlemssystemet

Användarguide Medlemssystemet Användarguide Medlemssystemet Innehållsförteckning Sida Logga in 3 Användare 3 Navigering 4 Sök 4 Medlemsfliken 5 Prenumerationer 7 Skicka e-post 8 Statistik 10 Exportera till Excel 10 Skriva ut 12 Registrera

Läs mer

0tid Transport Användarmanual Personal. Rev 1.0

0tid Transport Användarmanual Personal. Rev 1.0 0tid Transport Användarmanual Personal Rev 1.0 Innehållsförteckning 1.1.Inloggning 1.2.Snabbmenyn 1.3.Byta lösenord 1.4.Lämna in tidrapport 1.5.Mina uppdrag 1.5.Lämna in traktamenten 1.6.Översikt 1.1 Inloggning

Läs mer

Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE. download. register. connect

Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE. download. register. connect Keeping your car mobile ANVÄNDARGUIDE download register connect INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning Keeping your car mobile 3 Komma igång 4 Översikt app 5 Dashboard 7 Körjournal 9 Calix bilvärme

Läs mer

Introduktion till frånvaro

Introduktion till frånvaro Introduktion till frånvaro För att nå Skola24 kan du antingen använda en länk på skolans hemsida, skriva www.skola24.se direkt i webbläsaren och välja domän ur en lista eller skriva [domännamn].skola24.se

Läs mer

Sida. Manual Scalepoint Avfuktning 2015-04-01

Sida. Manual Scalepoint Avfuktning 2015-04-01 Sida Manual Scalepoint Avfuktning 2015-04-01 Innehåll Inloggningssida 3-5 Överblick startsidan 6-7 Hänvisning vid Semester/Sjukdom 8 Mail nyskada 9 Flikar att genomgå före kontakt med kund, Och dess innebörd

Läs mer

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Snabbstartsguide Kontrollera e-post Konfigurera din iphone eller ipad så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender

Läs mer

Ansök till förskola och familjedaghem

Ansök till förskola och familjedaghem Ansök till förskola och familjedaghem Den här manualen är till för dig som vill ansöka om en plats i förskola eller på familjedaghem i Norrköpings kommuns e-tjänst. Manualen beskriver hur du gör för att

Läs mer

utbildning Översikt av funktioner i #fakta

utbildning Översikt av funktioner i #fakta utbildning Översikt av funktioner i #fakta innehåll 1. Säljstödet #fakta 2. Logga in 3. Projekt 4. Vyer 5. Rapportvyn 6. Frågeställningar 7. Diagram 8. Svarsalternativ 9. Interaktiv HTML 10. Aktionsknappar

Läs mer

Handbok för Phoniro Care - Mobiltelefon

Handbok för Phoniro Care - Mobiltelefon för Phoniro Care - Mobiltelefon Syfte Detta dokument är en handbok över de funktioner som Uppsala kommun använder i en för Phoniro Care. Den omfattar beskrivning på hur användare registrerar tid för utförd

Läs mer

Användarhandbok Sjötid Användning ombord på fartyg

Användarhandbok Sjötid Användning ombord på fartyg Användarhandbok Sjötid Användning ombord på fartyg Systemet är tänkt att användas av den ombord som är ansvarig för den rapporterade arbetstiden, alltså befälhavaren ombord. Start av programmet och inloggning...

Läs mer

ForReg Manual. Innehållsförteckning. Förklaring av funktioner och hänvisning sid. 1-5. Fördjupning av mail utskick sid. 6 7

ForReg Manual. Innehållsförteckning. Förklaring av funktioner och hänvisning sid. 1-5. Fördjupning av mail utskick sid. 6 7 0 ForReg Manual Innehållsförteckning Förklaring av funktioner och hänvisning sid. 1-5 Fördjupning av mail utskick sid. 6 7 Fördjupning av företag utan e-post sid. 8 Fördjupning av utsökning sid. 9 12 Fördjupning

Läs mer

Användarmanual Skolrapport.se

Användarmanual Skolrapport.se Användarmanual Skolrapport.se Vårdnadshavare Innehållsförteckning Om Skolrapport.se och Vklass...1 Om Vklass lärplattform...2 Videomanual...2 Att komma igång med skolrapport.se...2 Varför ska jag registrera

Läs mer

Sverigekassans hemsida

Sverigekassans hemsida Manual Sverigekassans hemsida I denna manual får du lära dig hur du själv på ett mycket enkelt sätt kan lägga in ditt sortiment mm. i ett kassaregister från Sverigekassan. Först måste du skaffa dig en

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Användarmanual. Atea eshop

Användarmanual. Atea eshop Användarmanual Atea eshop UTGÅVA JANUARI 2015 Innehåll Administration 3 Paket 3 Skapa paket 3 Avtalssortiment 5 Skapa sortiment 5 Vyn under Avtalssortiment 6 Export till Excel under Avtalssortiment 7 Användare

Läs mer

Tillbud är ett samlingsbegrepp för olika typer av nästan skador dvs. ej förväntade händelser som skulle kunnat medföra risk eller skada för någon.

Tillbud är ett samlingsbegrepp för olika typer av nästan skador dvs. ej förväntade händelser som skulle kunnat medföra risk eller skada för någon. Lisa, Lokalt InformationsSystem om Arbetsskador samt tillbud Manual för registrering av tillbud i Lisa Version 8.02 2012-05-30 @F Tillbud är ett samlingsbegrepp för olika typer av nästan skador dvs. ej

Läs mer

Användarhandbok SoftOne Lägg upp ny anställd

Användarhandbok SoftOne Lägg upp ny anställd Användarhandbok SoftOne Lägg upp ny anställd Innehållsförteckning Allmän funktionalitet... 3 Modul Personal... 4 Anställda... 4 Registrera anställd... 5 Kontaktuppgifter... 6 XEMail... 7 Anställningsuppgifter...

Läs mer

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att:

Föräldrar i Skola24. I systemet har föräldrar möjlighet att: Föräldrar i Skola24 Genom föräldrarollen i Skola24 kan föräldrar ta del av en mängd användbar information. En central databas gör det möjligt att med samma inloggning se information om flera barn även

Läs mer

Handla i vår webbshop!

Handla i vår webbshop! Handla i vår webbshop! www.plandent.se Manual Inloggning Börja alltid med att logga in i webbshopen genom att gå till www.plandent.se och klicka på LOGGA IN I WEBBSHOP uppe i högra hörnet. Fyll i ditt

Läs mer

LITEN LATHUND TILL ALUMNDATABASEN

LITEN LATHUND TILL ALUMNDATABASEN LITEN LATHUND TILL ALUMNDATABASEN * Översikt & sökningar * Inloggning Gå till www.gu.se/alumn/ eller till din fakultets alumnsida. Härifrån kan man logga in både som alumn och som administratör. Klicka

Läs mer

Smartbudget handbok Sida 1 av 16

Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Introduktion Målet med Smartbudget är att det ska vara enkelt för alla att få koll på sin ekonomi oavsett kunskapsnivå och behov. Allt eftersom Smartbudget växer med funktioner

Läs mer

HANDLEDNING ZENIT BILBOKNING

HANDLEDNING ZENIT BILBOKNING Sid 1 (16) HANDLEDNING ZENIT BILBOKNING Sid 2 (16) INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 HANDLEDNING FÖR WEBBASERAD BILPOOL... 3 1.1 LATHUND... 3 1.2 ÖVERSIKT ARBETSLÄGE WEBBASERAD BILPOOL... 3 1.3 INFORMATION OM BILPOOLENS

Läs mer

Behörighetshantering. Enklare administration av ditt företags behörigheter och användare i kundportalen T

Behörighetshantering. Enklare administration av ditt företags behörigheter och användare i kundportalen T Behörighetshantering Enklare administration av ditt företags behörigheter och användare i kundportalen 1 Innehållsförteckning Allmänt 3 Logga in 4 Behörighetshantering 5 Skapa ny användare 6-7 Tilldela

Läs mer

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb Kom igång med Riksbyggen Kundwebb På din nya kundwebb får du tillgång till information, hjälp och uppgifter kopplat till ditt boende samt en rad olika verktyg som underlättar i kommunikationen med Riksbyggen.

Läs mer

HANTERING AV ELEKTRONISKA PERSONALLIGGARE INOM VATTENFALL SERVICES

HANTERING AV ELEKTRONISKA PERSONALLIGGARE INOM VATTENFALL SERVICES HANTERING AV ELEKTRONISKA PERSONALLIGGARE INOM VATTENFALL SERVICES INFORMATION FÖR VERKSAMMA NÄRINGSIDKARE PÅ BYGGARBETSPLATSEN T.EX. UNDERENTREPRENÖRER 1(10) version 0.93 2017-03-27 Information om användande

Läs mer

Information om ny hemsida laget.se för innebandyn

Information om ny hemsida laget.se för innebandyn Information om ny hemsida laget.se för innebandyn Laget.se Vi flyttar vår sida från IdrottOnline till Laget för att få en modernare, aktivare och mer lättanvänd sida. Länken är ändrad på SIFs huvudsida

Läs mer

MANUAL mobil OMSORG App (MOA) version 1.2.5

MANUAL mobil OMSORG App (MOA) version 1.2.5 MANUAL mobil OMSORG App (MOA) version 1.2.5 Besökslista Vid inloggning i appen kommer den inloggade användarens besökslista visas Knappen längst upp till vänster är utloggningsknapp och knappen uppe till

Läs mer

Lathund för Styret (version 1.0)

Lathund för Styret (version 1.0) Lathund för Styret (version 1.0) Välkommen till Styret! systemet som underlättar administrationen för dig som ledamot i styrelsen för en bostadsrättsförening och hjälper föreningen att ta kontroll. Denna

Läs mer

Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord

Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord Aditro HR Portalen - logga in och byta lösenord 2015-04-22 Innehåll 1. Att komma åt HR portalen... 2 2. Logga in och byta lösenord... 2 Inloggning... 2 Byta lösenord... 2 Glömt lösenord... 3 Hjälpfunktionen...

Läs mer

Kom igång med Smart Bokföring

Kom igång med Smart Bokföring Innehåll Hogia-ID... 3 Guide - Smart - Registrera dina uppgifter... 4 Startsidan... 7 Guide 2 Bokföring... 8 Inställningar... 10 Organisation... 10 Kontoinställningar... 11 Bokföring... 12 Ingående balans...

Läs mer

Trädportalen.se. Användarhandledning för rapportsystemet för skyddsvärda träd

Trädportalen.se. Användarhandledning för rapportsystemet för skyddsvärda träd Användarhandledning för rapportsystemet för skyddsvärda träd Innehåll Introduktion Trädportalen.se Visa träd (ej inloggad) Exportera data 4 Visa träd (inloggad) 5 Skapa rapport 6 Registrera konto 7 Ändra

Läs mer

Användarmanual Attestering

Användarmanual Attestering Användarmanual Attestering Upprättad av Maria Rosén Upprättat 2008-06-19 Version 5.0 Innehållsförteckning Inledning...3 1.1 Ledigheter...3 1.2 Övertid/Mertid...3 1.3 Sjuk...3 1.4 Avsluta Egenrapportering...3

Läs mer

AGDA Webb Enskild användare tidrapportering 1

AGDA Webb Enskild användare tidrapportering 1 AGDA Webb Enskild användare tidrapportering 1 Innehållsförteckning Enskild användare...2 Tidrapportering...3 Orsakskoder för frånvaro...4 Frånvaro semester...4 Frånvaro sjuk...5 Övertidsersättning...6

Läs mer