Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal."

Transkript

1 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Mötet startade Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela Nilsson, IN, Alf Tornberg, AT, Peter Syvén, PS och Ulf Sjulander, US. Adjungerad: GS Jan Björkman, JB. Valberedningen närvarade också under mötet med ordförande Anders Frick och ledamot Mia Simonsson. Före mötet deltog Daniel Lascau och Kenny Kling för att informera FS om hur arbetet fortskrider inom deras arbetsområden Kenny Kling presenterade ett projekt med planscher över judotekniker som han utvecklat och har för avsikt att erbjuda klubbarna när det kompletterats med resten av teknikerna. Daniel Lascau informerade om arbetet med preparation av våra judoka inför, i första hand, EM i Rotterdam. DL visade den statistik han sammanställt över de flesta matcher han sett med deltagande av svensk elit. Han har skapat en databas i vilken han för en all information han får om vår elit. Sammanfattningsvis konstaterar han att få har en träningsnivå eller träningsmängd som ligger på acceptabel nivå! När det gäller utbildning har DL nu presenterat sin blockutbildning i fyra regioner samt i Frövi som betraktas som en femte region. Han upplever nu att han börjar få förståelse för vilken inriktning vi måste ha för att klara de mål vi satt upp. Han har även gått igenom de utbildningar vi har på lägre nivå i ber oss att inte glömma judon i de lägre utbildningarna. Johnny framförde det vi fått information om tidigare att Karl Wöst avlidit, på hemsidan har vi informerat våra klubbar och FS kommer att närvara med representant vid begravningen och morgondagens SM kommer att inledas med en minnesstund över vår bortgångne kamrat. Innan FS mötet började informerade Johnny Kullenberg kort om den överenskommelse som nu slutförts med EJU och Marius Vizer. Den principuppgörelse som träffades i Paris är nu klar och fyra kompletta tävlingsområden finns klara att hämtas. Sverige, Norge och Danmark kommer att dela på dessa och under nästa år finns möjlighet att erhålla fler. Vår sponsor Schenker har planerat in hämtning av mattorna i Frankrike. Johnny informerade också om det politiska rävspelet bakom kulisserna inför ordförandevalet i IJF på kommande kongress i Kairo. Marius Vizer, EJU president, har utmanat sittande IJF presidenten Park om posten och detta har startat intensiva aktiviteter världen runt. Johnny har av Vizer ombetts att bidra till samling bakom kandidaturen och försöka ena i första hand Norden om att stödja valet av Vizer till IJF ordförande.

2 1 FORMALIA a Mötets öppnande JK hälsade alla välkomna till Mölndal och öppnade mötet. b Justeringsman c Föreg. FS-prot. AT utsågs att justera dagens protokoll. Protokoll från FS möte 2/05 samt 3/05, godkändes och lades till handlingarna. d Dagordning Dagordningen godkändes efter tillägg av punkten 3 e. 2. KOMMITTÉÄRENDEN RGK RDK TK BC rapporterade om RGK.s verksamhet sedan förra mötet. RGK:s ordförande Peter Martin skall senare denna kväll ha ett möte med sin kommitté och där informera om kommande förändringar i sammansättningen, bakgrunden är hans önskan om att fördjupa kunskaperna i kata inom RGK. FS diskuterade även inriktningen på RGK:s arbete med de återkommande inbjudningarna att delta som katadomare på internationella tävlingar. Nuvarande budget inrymmer inte dessa aktiviteter och egentligen heller inte gällande beskrivning av de arbetsuppgifter RGK har att utföra. FS uppdrog åt BC att ta upp detta med RGK och om det blir aktuellt att ändra arbetsuppgifter för RGK återkomma för beslut i FS. JB rapporterade om arbetet inom RDK, ett nytt RDK Info är under produktion och RDK fick nyligen besked om den ranking EJU gjort inför årets EM tävlingar. Jan Björkman och Mario D Alessandro rankades för deltagande i EM senior och Dick D Johansson och Christer Löfgren för deltagande i EM junior. RDK gör sin uttagning vid möte under SM den 23 april. Efter förfrågan från RDK bekräftade FS att RDK i fortsättningen också ansvarar för uttagning av domare till HögstadieCupen samt RM för distriktslag. US informerade om de problem som uppstått inom TK och med den vidare hanteringen av TB05. Mats Larsson har, av personliga skäl, inte möjlighet att fullfölja arbetet för närvarande. FS beslöt att utse Björn Nyberg, IK Södra till ny ordförande i TK och uppdrog åt honom att snarast färdigställa TB05 underlaget och sända ut det på remiss som man enades om vid senaste Kommittéoch distriktsordförandekonferensen i Mölndal.

3 Ung Judo BC rapporterade om Ung Judo. Linda Pettersson är nu i Stockholm för RF:s Ungdomsråds räkning för att förbereda RIM i Västerås där Linda skall vara ansvarig för deltagande ungdomar. Hallands JDF har hört av sig och vill gärna ha en utbildningshelg liknande den som genomfördes i Norrland Ung Judo arbetar för att få ta del av alla kommittéers verksamhet för att kunna bidra med ungdomars syn på arbetet och utvecklingen. Man kommer nu att genomföra ett klubbutvecklingsprojekt i Ung Judo tappning för att kunna engagera fler i verksamheten. Webb LLK Patrik Kronbergs förfrågan om hänvisning till bl.a. ett webbhotell godtogs enhälligt. Diskuterades även ett system för att kunna informera på hemsidan om vad som kommer att hända framöver i högre grad än vad som sker nu. Förslag kommer till nästa FS möte i juni. Peter Syvén rapporterade om arbetet och det förslag LLK nu lagt till SOK om ekonomiskt stöd till elitsatsningen. Möte med SOK skall inom kort hållas och efter det får vi besked om SOK:s inställning till planeringen och till stödet. Daniel Lascau fortsätter att introducera blockträningen runt om i Sverige och TV Sporten kommer att spela in ett inslag med Lascaus träning i Stockholm som skall sändas den 8 maj. Ett förhandsbesked från SOK tyder på att den presentation som gjordes den 23 mars mottogs bra och nu vill SOK även använda Daniel Lascaus upplägg som ett föredöme för andra förbund. HK UBR IN informerade om den bronsmedalj som vanns av Elvira Kivi, Lilla Edets JK, vid Europamästerskapen för synskadade. Ett stort grattis från FS! Ingela kommer att närvara vid HK tävlingen i Gubbängshallen och kommer att rapportera vid nästa FS möte. Alf informerade om det möte man haft i planeringsgruppen, vid mötet deltog Alf Tornberg, Ingela Nilsson, Kenny Kling, Linda Pettersson och Daniel Lascau. Arbete pågår med ett extra steg efter steg 3 och tanken är att återgå lite till de tankar som fanns när UBR en gång bildades. Ännu en person har tillfrågats om att delta i den nya utbildningsorganisationen och namnet kommer inom kort att offentliggöras. FS beslöt att ändra namnet på den nya utbildningsorganisation till UBK (Utbildningskommittén). Ingela Nilsson utsågs till förbundsstyrelsens kontaktman.

4 JG US rapporterade från det heldagsmöte man haft i RIG gruppen. Carolina Johansson fungerar bra i sin roll som vikarierande JG lärare, Peter Andersson återvänder i tjänst den 15 maj. Den resa som FS bidragit till och som gick till Österrike blev väldigt lyckad. Finlands JG har varit på besök och man har bytt värdefulla erfarenheter om respektive verksamheter. Det intervjuarbete som återstår kommer eventuellt att läggas ut på Affärshuset och FS accepterar en kostnad på 5 10 tkr för arbetet. Anders Dahlin har nu slutat och övergått till annan verksamhet men sitter kvar i en teknisk kommitté som stöder verksamheten vid JG. 3. EKONOMI a b KA redovisade resultatet för det första kvartalet, se bilaga, och tog upp frågan om SJF:s ansträngda likviditet. Utfallet följer i och för sig budget men då SOK ännu inte betalat ut det stöd man utlovat samt att fult stöd ännu inte beslutats har SJF fått ta hela kostnaden under första kvartalet. Under förutsättning att SOK betalar utlovat stöd ligger vi bra till enligt budget. De telefonabonnemang FS tidigare tecknat skall gälla enligt tidigare beslut och det uppdrogs åt JB att fakturera de kostnader som skall betalas av enskilda, dvs kostnader utöver den samtalstid som ingår i abonnemangen. c KA påminde om att SJF nu måste fakturera överenskommen summa för reklam på förbundets bil och JK kontrollerar med Lascau att allt är klart med skyltarna på bilen, varefter JB ser till att faktura går iväg. d BC presenterade ett förslag från Olympus på sponsrade sommarjackor. FS beslöt om inköp av jackor till FS och GS till ett pris om ca 500,-/st samt av 10 st pennor med USB minne att användas som presenter. 100 klistermärken av större modell med SJF logo skall också beställas.

5 4. VERKSAMHETSÄRENDEN a b c d e f g h i j FS noterade de arbetsrapporter som kommit in. Protokollet från årsmötet är nu justerat och klart, det kommer att läggas ut på hemsidan omgående. JB informerade om de klubbar som ännu inte lämnat årsrapporter och betalt sin avgift till SJF. FS beslöt att kansliet kontaktar aktuella klubbar och om de inte betalar fastställda avgifter återkommer med information så att beslut om deras eventuella uteslutning kan tas. BC informerade om sina kontakter med Norrland och att ännu en utbildningshelg, likt den som genomförts tidigare nu planeras. Daniel Lascau kommer, tillsammans med utbildare i kata och domare, ha ett läger i Luleå. Vid Riksidrottsmötet i Västerås den maj kommer SJF att representeras AT och JB. FS bekräftade den antagning av elever till utbildningen som gjorts av ledningen för JudoGymnasiet, se bilaga. FS diskuterade behovet av ännu en konferens för distrikts- och kommittéordförande under året. FS beslöt att detta år endast hålla en konferens och att nästa då blir strax efter kommande årsskifte på plats vi återkommer till senare. Riksfortbildningen kommer att äga rum helgen den 8-9 oktober. JB informerade om planerade semestrar för personalen. Detta år kommer kansliet inte att vara stängt under sommaren och JB kommer att ta semester under veckorna Enligt avtalet med HTF skall löneförhandling genomföras och det nya avtalet löpa från den 1 maj. FS uppdrog åt JK att genomföra förhandling med personalen likt tidigare år. Rapporterades att Judoboken sålt bra och att den royalty vi enats om skall utbetalas i böcker som FS kan använda som gåvor. BC informerade om kommande möte med SISU Riks. Vid detta möte den 29 april kommer BC, JK och Daniel Lascau att delta. Vid pilotprojektets konferens på Bosön den 30 april 1 maj kommer Linda P. från Ung Judo att delta tillsammans med JK och BC. JK kommer även att hålla judoträning för delegaterna från övriga förbund. AT kommer också att närvara som en av de ansvariga för konferensen. Vid SOK:s årsmöte kommer SJF att representeras av PS.

6 5 ÖVRIGA FRÅGOR FS beslöt att utse en juridisk grupp som skall kunna bistå förbundsstyrelsen med råd i ärenden som kräver juridisk kompetens. Gruppen skall bestå av Advokat Agneta Nyman, Falun, jur.kand Christer Löfgren, Stockholm och jur.kand Andréas Björkman, Malmö. Agneta Nyman har accepterat att leda gruppen. 6 Nästa möte bestämdes till fredagen den 1 juli hos Johnny Kullenberg på Dalsjö. 7 Johnny Kullenberg tackade de närvarande och förklarade mötet avslutat. Vid protokollet Justeras Jan Björkman Johnny Kullenberg Alf Tornberg Protokollet justerade vid FS möte 5/05 i Dalsjö/JB

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Alf Tornberg,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Mötet startade 12.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT, Barbro Carlsson, BC, Kent

Läs mer

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti.

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti. Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 5 påbörjat den 16-17 juni 2007 i Borås, på Hotel Scandic Plaza, och avslutat vid telefonmöte den 20 juni 2007 Tider : kl 13-16.45 den 16 juni, kl 9-13 den

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Mötet startade 13.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Kent Andersson, KA,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Mötet startade 17.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. Närvarande: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Robert

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Peter

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Mötet varade 18.30 23.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Christer Löfgren, CL Maria

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6, med start kl 19.10 och avslutning kl 21.15 den 20 oktober 2000, Hotell Adriane, Stockholm. rev 001027.LÖ/DDJ Närvarande: Dick

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5 SJF - Aktuellt Nr 6, 20 mars 2007 Redaktör: alf.tornberg@judo.se John Halland motionerar vid förbundets årsmöte. Foto: Alf Tornberg Årsmötet den 18 mars Sidorna 2 & 3 Klubbtränarutbildning i Kristianstad

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 11/09 Datum: 2009-06-13 Tid: 10.00 18.00 Plats: Idrottens Hus, Helsingborg Närvarande: Kent Härstedt, ordförande (KH), Alf Tornberg, vice ordförande (AF), Peo

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2011 Datum: 2011-08-02 och 2011-08-04 Tid: Tisdag 2 augusti kl 19.00-20.45 fram till pkt C6, därefter ajournerades mötet till torsdag 4 augusti kl 19.00-20.30.

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13/09 del 1 den 25 September 2009 i Stockholm, Riksdagen :Tid: kl 18.00-22.30 Närvarande: Ordföranden Kent Härstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, 2015 Datum och tid: Lördag 2015-01- 10, kl 14.15 16.53 På Scandic Grand Central, Stockholm Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet gratulerar Karl Wöst på 70 årsdagen Kalle är en av svensk judos största profiler som startade med judo redan på 50-talet, han har varit ordförande i flera omgångar för Svenska Judoförbundet.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-03- 06, kl 17.04 20.58 på Hotell Scandic Foresta, Lidingö. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 17, 2013 Datum och tid: Torsdag 2013-12- 19, kl 19.00 21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 12, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-11- 22, kl 11.00 16.32 På Idrottens Hus, Uppsala Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Mötet genomfördes i Lindesbergs Stadshotell på Kungsgatan 24 i Lindesberg. Mötet varade mellan kl.18.30 till 23.20. rev030327.lö/jb

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s årsmöte 2011 Datum: Söndagen 13 mars 2011, kl 11.00-14.20 Plats: Ibis Hotell, Stadiongatan 21, Malmö. Inledning SJF:s förbundsordförande Kent Härstedt hälsade samtliga hjärtligt välkomna

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 15, 2011 Datum: 2011-11-12 Tid: Plats: Lördag kl 09.00-12.00 verksamhetsplanering & vision. 12.30-17.20 FS-möte. Scandic Hotel Grand Central, Kungsgatan

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsemöte 31 oktober 2008 i Borås, start 18.00 Närvarande: Johnny Kullenberg (JK), Alf Tornberg (AT), Kent Andersson (KA), Agneta Nyman (AN), Peter Syven (PS), Driton Osmani

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll för Svenska Judoförbundets möte nr 7, 2014 Datum och tid: Deltagare: Adjungerade: Anmält förhinder: Lördag 2014-05- 23, kl. 16.30 19.53, Viking Line Alf Tornberg (Ordförande), AT Kristiina Pekkola

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, med start kl 16.15 och avslut-ning kl 23.25 den 17 november 2000, Enighets Sportcenter, Fagerstagatan 1, Malmö. rev 001127.DDJ/LÖ

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 12, 2011 Datum: Fredag 2011-09-09 Tid: kl 12.50-17.50. Plats: Lindesberg Arena, rum Utsikten. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Vice ordförande: Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-03- 07, kl 18.00 21.02 på Hotell Scandic Crown, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, 2013 Datum och tid: Lördagen 2013-04-13, kl 17.00 20.00 Söndagen 2013-04-14, kl 12.00 12.36 Deltagande: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-02- 06, kl 18.00 21.18 på Scandic Europa, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. rev 000309.LÖ/DDJ/JB Närvarande: Dick D. Johansson, DDJ (mötesordförande),

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-06- 16, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2015 Datum och tid: Måndag 2015-06- 15, kl 19.00-20.50 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 07, 2012 Datum: 2012-05-25 Tid: kl 18.00-21.50 Plats: Lindesberg Arena. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Deltog via högtalartelefon

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet.

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet. SJF - Aktuellt Nr 3, 21 mars 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet. Foto: Alf Tornberg Årsmötet 2008 Sidan 2 och 3 Zongraderingar Sidan

Läs mer

Christer Löfgren (CL) Andréas Björkman (AB) DDJ hälsade RDK-kollegorna varmt välkomna till helgens möte och SWOP och förklarade mötet öppnat.

Christer Löfgren (CL) Andréas Björkman (AB) DDJ hälsade RDK-kollegorna varmt välkomna till helgens möte och SWOP och förklarade mötet öppnat. Svenska Judoförbundet Riksdomarkommittén PROTOKOLL nr 39 2010 fört vid RDK:s möte den 29 30 oktober 2010 i samband med Swedish Judo Open på Grand Hotell i Borås (kl. 20.50 23.25 resp. 22.00 24.00) Närvarande:

Läs mer

Efter inledningstalen utdelades priser ur Judons Minnesfond till Sanna Askelöf, IK Södra och årets utmärkelser för 2002-års insatser enligt följande:

Efter inledningstalen utdelades priser ur Judons Minnesfond till Sanna Askelöf, IK Södra och årets utmärkelser för 2002-års insatser enligt följande: Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 23 mars 2003, kl 11.00-16.00 (paus 12.50-13.10 och en kortare ajournering under punkt 14) i Lindeskolans Aula, Lindesberg. utskrivet 030429 Inledning

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 14, 2012 Datum & tid: 2012-12-01, kl 13.15-17.15 och 2012-12-02 ca. kl 09.10-10.00 Plats: Hotell Scandic Europa, Köpmansgatan 38, Göteborg. Närvarande: Ordförande:

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2007 60-69 Plats: Telefonmöte Datum: 2007-05-15 Tid: 20.00 22.15 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 2010-11-20 (10.00-16.15) Kansliet Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-09- 13, kl 9.10 13.00 På Lindesberg Arena, Lindesberg Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-02- 07, kl 18.00 22.20 på Hotell Scandic Grand Central, Stockholm. Samt punkterna D och E via mail. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-06-12 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s FS-möte nr 10 2010 Datum: 2010-06-19 Klockan: 09:30 13:00 Plats: SJF:s kansli, Jörgen Kocksgatan 65, Malmö Närvarande: Vice ordförande Kassör Sekreterare (adjungerad) Ledamot: Alf

Läs mer

Norra Norrlands Judoförbund

Norra Norrlands Judoförbund Norra Norrlands Judoförbund Årsmöte 2013 - Protokoll 2013-11- 30 Närvarande Lea Alhonen, IKSU Judo Matilda Hylander, Star SC Judo Elina Bergvall, Star SC Judo Mirbek Niyazaliev, Star SC Judo Ingemar Lundberg,

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar

Stockholms Judoförbund informerar Stockholms Judoförbund informerar Gör som Ekerö JK Den 10 januari kommer Ekerö JK att ha ett arbetsseminarium med sin klubbstyrelse då man går igenom Stockholms Judoförbunds nya Mål och visionen 2015,

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Protokoll nr 10/2018 85-96, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-12-07 08 i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Sussan Eriksson, inte 85-88,

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

Förortsprojektet är på gång och kommer att ha en träff nu i februari för att sedan sätta igång ordentligt efter att ledarna fått en del utbildning.

Förortsprojektet är på gång och kommer att ha en träff nu i februari för att sedan sätta igång ordentligt efter att ledarna fått en del utbildning. FS-PROTOKOLL Nr 1/2014 Datum söndag den 26:e januari, 2014 Tid Kl. 14.00 18.00 Plats Scandic Park, Stockholm Närvarande Stefan Stenudd, Helena Hugosson, Arnela Hadzisulejmanovic August Wallén, Daniel Norrgård

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 2 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Söndagen den 16 mars 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Per Lindqvist,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4 SJF - Aktuellt Nr 6, 16 maj 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Foto: Alf Tornberg Judofest i Frövi Sidan 2 och 3 Vill öka tävlandet

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 9, 2013 Datum och tid: Lördag 2013-09- 07, kl 15.00 18.30 i Lindesbergs Arena, Lindesberg. Måndag 2013-09- 09 kl 20.00 20.55, telefonmöte. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2013 Datum och tid: Måndag 2013-09- 30, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse.

Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse. Svenska Judoförbundet Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse. Fastställd av förbundsstyrelsen 2016-04-03 1. INLEDNING Styrelsens uppgifter och arbete i Svenska Judoförbundet regleras av Svenska

Läs mer

Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström, Gunilla Björkman & Sofie Widal

Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström, Gunilla Björkman & Sofie Widal Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 3 april 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-10- 20, kl 19.00-21.08 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 14, 2013 Datum och tid: Fredag 2013-10- 25, kl 17.00 20.00 på Hotel Scandic Plaza, Borås. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 Plats: Skype Datum: 2014-10-13 Tid: 19.30-22.30 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Erik Hellners, Yvonne

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 2015-08-06 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-21.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Beatrix Uvenfeldt Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 RDK Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 info Joakim Lindberg dömer tillsammans med sin mentor Dick D. Johansson på Irish Open 2006 Ledare: Vägen till St. Petersburg Resan mot St Petersburg började

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Omfattning 14-27 Beslutande Folke Andersson Börje Hansson Karin Ingelhag 14-23 Anna Johannesson Birger Fält Karin Dahl

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson Distriktsstyrelsen Protokoll nr 6/2014 2014-08-19 Tid: Lördag 9 augusti kl 13.00 Plats: Närvarande: Jönköping Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Läs mer

Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj

Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj Datum: Plats: Löpnummer: 1 maj 2018 Påarp Scoutkår Möte 5, år 2018 Deltagare Närvarande Distriktsordförande Peter Wilhelmsson Vice Distriktsordförande Arrangemangsansvarig

Läs mer

SVENSKA BUDOFÖRBUNDET SWEDISH BUDO FEDERATION

SVENSKA BUDOFÖRBUNDET SWEDISH BUDO FEDERATION Protokoll fört vid möte med Svenska Budoförbundets Aikidosektion Fredagen den 24 oktober1997 Plats: Stockholm Möte nr. 2 Närvarande:Urban Aldenklint ledamot,stefan Stenudd ordförande,ingrid Tinglöf Sekreterare

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2010 2010-05-15 10.00-15.30 Norrköping, SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Håkan Leeman Per Westling

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 4 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Torsdagen den 8 maj 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Maria Uller, MU

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / 2010 160-178 Plats: Telefon Datum: 2010-06-28 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Ann Stålhammar, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2018-03 2018-04-13 (13:00-16:00) Stockholm Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson Ulla Peterson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 2-17 Tid: Plats: 4-5 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Mats

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-12- 08, kl 19.00-20.46 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Protokoll 3/2016 Datum: 2016-04-18 Tid: Kl. 19.00-21.30 Plats: Närvarande: Ordförande Telefonmöte Ange ev. nedan Kirsten Wretstrand Margaretha Carlsson

Läs mer

Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping

Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping PROTOKOLL STY 3/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 13-2018 179-198 Plats: Telefonmöte Datum: 2018-10-08 Tid: 18.30-21.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Daniel Everborn, Tony Irving, Jan Falk, Jan Lund-Jensen,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8-2017 129-148 Plats: Telefonmöte Datum: 2017-06-28 Tid: 19.30- Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Anna-Lena Holgersson, Joachim Sköld,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-04- 07, kl 19.00-21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Stig Sjunnesson hälsade medlemmar och gäster välkomna och öppnade årsmötet. Stig Sjunnesson

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Valberedare: Revisorer: Rauno Lakso,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / 2010 239-257 Plats: DSF kansli, Stockholm Datum: 2010-10-31 Tid: 9-11 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Thomas Nilsson,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW)

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW) PROTOKOLL Sammanträde: Datum och plats: Deltagare: Svenska Ishockeyförbundet Förbundsstyrelse nr 5 2013/14 Den 24 oktober 2013, Förbundskansliet Christer Englund, ordförande (CE) Jonas Bergqvist (JB) Peter

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2011 2011-10-08 (10.00-17.30) Hotell Best Western Carlia, Uddevalla Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 12-2010 2010-12-04 (10.30-16.10) Grand Hotel, Stockholm Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22

Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22 Protokoll fört vid Svenska Cheerleaderförbundets Årsmöte 2005-01-22 Plats: Hotell Örgryte, Göteborg. kl: 14.00. Kallade: Samtliga röstberättigade föreningar inom SCF, avgående styrelse, kandidater till

Läs mer

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Närvarande: Ordinarie: Svante Melander, Susanne Korduner, Rolf Andersson, Johnny Kjellin, Christer Stolpen, S-Å Runelid. Suppl. Dan

Läs mer

1. Mötets öppnade Ordförande Christer E öppnade mötet och hälsade alla välkomna

1. Mötets öppnade Ordförande Christer E öppnade mötet och hälsade alla välkomna Möte nr. 2019-5 Unionsstyrelsen Datum 2019-04-11 Tid och plats 09.00 SBU kansli Protokoll Deltagare: Christer Eriksson Gary Börjesson Hans-Jörgen Alsing Bo Wernlundh Henrik de Vries Lasse Carlsson Sören

Läs mer