Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö."

Transkript

1 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Mötet startade Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela Nilsson, IN ( deltog fr.o.m via högtalartelefon), Alf Tornberg, AT, Peter Syvén, PS och Ulf Sjulander, US. Adjungerad: GS Jan Björkman, JB. 1 FORMALIA a Mötets öppnande b Justeringsman c Föreg. FS-prot. JK hälsade alla välkomna till Dalsjö och öppnade mötet. PS utsågs att justera dagens protokoll. Protokoll från FS möte 4/05 godkändes och lades till handlingarna. d Dagordning Dagordningen godkändes efter tillägg av punkten 3 g. 2. KOMMITTÉÄRENDEN RGK RDK Peter Martin och Olle Edeklev har varit i Toronto, Canada och där fungerat som domare vid World Masters, VM, i kata. Bägge två gjorde bra insatser och både Peter och Olle utsågs till ansvariga för respektive team. Efter tävlingar erhöll Peter och Olle sina diplom som Class A Judge för de sex Kodokan katas man tävlar i. Tidigare i juni arrangerade Dansk Judo Union ett kataläger med två kvinnliga judoka från Kodokan (bägge 6:e Dan). Vid detta läger deltog RGK:s zonansvariga Åke Bransell, Tommy Selggren och Matts Premberg. Peter Martin kommer att delta på EJU seminariet på Malta i september då den tekniska delen i år kommer att gälla kataträning. JB rapporterade om arbetet inom RDK. På hemsidan har RDK nu publicerat sommarens RDK Info och en rapport från årets EJU Referee Seminar kommer inom kort också att publiceras. Rapporten finns som bilaga till detta protokoll. Riksdomarkonferensen går den 27-28/8 i Märsta och på den kommer årets instruktions DVD från IJF/EJU att granskas, denna DVD och facit är nu kopierad för utdelning på konferensen. Inom kort kommer inbjudan till den IJF-B examen som skall hållas under SWOP i Borås också att presenteras på vår och EJU:s hemsida då alla förhandlingar med EJU nu avslutats.

2 TK US informerade om arbetet inom TK och att man nu arbetar med att fastställa ett datum och en plats för den kommande GP finalen. TK har också gått ut med en förfrågan om arrangörer till nästa års SM tävlingar. Arbetet med att färdigställa förslaget till nya tävlingsbestämmelser pågår men är något försenade. Ung Judo BC rapporterade om Ung Judo. Arbetet fortsätter om än något långsammare pga semestrar. Den planerade utbildningshelgen i Halland har flyttats till hösten då det var svårt att hitta ett lämpligt datum under vår/sommar. Ung Judo har tagit fram en del nytt material som man vill sälja och FS beslöt att allt skall sändas till kansliet och att all försäljning och fakturering skall ske därifrån. Webb LLK Arbetet inom webben fungerar mycket bra och Alf kommer nu att driva på ännu mer för att få ut ännu mer information regelbundet. Ett möte kommer att hållas på kansliet i Malmö och Peter Martin har erbjudit sig att bistå med en regelbunden översättning till vår engelska sida som idag inte uppdateras så ofta. Webben föreslår att varje kommitté utser en informationsansvarig som kan hålla kontakt med webben för att kunna förse hemsidan med information. Peter Syvén informerade om LLK. Resultaten från senior-em uteblev men från ungdoms-em återvände laget med en 5:e plats. Förhandlingarna med SOK är avslutade, SJF och SOK har enats om en budget för innevarande år på ca 1.8 miljoner. I dessa medel inräknas allt stöd till såväl aktiva som ledare/tränare. Tre aktiva får stöd av SOK men även en grupp utmanare till dessa på både senior- och junior nivå kommer att få ett visst stöd. Peter visade de utvecklingsplaner som gjorts för de aktiva. I LLK idag arbetar ordförande, Per Kjellin, ansvarig förbundskapten, Robert Eriksson och FS kontaktman, Peter Syvén tätt tillsammans med Daniel Lascau. Daniel kommer att fungera som en sorts inspiratör även för andra specialförbund enligt avtalet med SOK. När det gäller övriga kontakter med SOK har Peter Syvén den ekonomiska kontakten och Per Kjellin den sportsliga.

3 HK UBK HK har framgångsrikt avslutat den stora tävlingen i Stockholm och arbetar nu vidare men har vissa problem i kontakterna med SHIF. FS kontaktman tar detta med ordförande för HK och erbjuder hjälp. IN informerade om arbetet med UBK under den senaste tiden. Alf delade ut skriftlig information samt bilades även den rapport Daniel Lascau lämnat från mötet med SISU Riks den 27 juni i Stockholm. Resten flyttades till punkt 4 j nedan. JG US rapporterade från JG att Peter Andersson nu åter är i tjänst och att man lyckats bra på tävlingen i Venrey i Holland. Samarbetet med LLK/Daniel Lascau går bra och JG är nu en av de regioner som regelbundet besöks enligt samma upplägg som övriga regioner för blockträning och STT. 3. EKONOMI a b KA redovisade resultatet för det första halvåret, se bilaga. Resultatmässigt har vi ett nollresultat för de första sex månaderna även om det förekommer avvikelser mellan olika budgetposter, främst då inom LLK. SJF har under 2005 haft en, periodvis, ansträngd likviditet pga utdragna förhandlingar med SOK. Verksamheten har klarat sig ändå utan att bundna medel behövt frigöras. SOK har nu betalat in enligt avtal och nästa betalning sker i september, detta kopplat till planerade tillskott av RF medel gör att likviditeten under resten av året skall vara tillfredsställande. KA redovisade en fullständig genomgång av LLK:s ekonomi. Av denna genomgång framgår att ekonomin är i balans men att avvikelser finns mellan separat budgetposter, avvikelser som måste korrigeras under hösten. Presentationen var mycket lättöverskådlig och skall användas i budgetarbetet inför c KA och PS redogjorde för den förhandling som skall ske med SOK inför 2006 samt för hur man enats om att SOK medel skall hanteras då. d KA meddelade att genomgången med revisorerna av första halvårets verifikat flyttats till efter sommaren pga av semestern.

4 e f Fortum har lämnat ett förslag till ny sponsring kopplat till energiavtal. JK kontaktar. Uppdrogs åt JK att kontakta Adidas/Mediaburken för att ordna med skyltarna på bilen och att ta upp utformningen av landslagsoverallen och den försening som skett med leverans av judodräkter. Det ledarpilotprojekt SJF deltar i och som nyligen hade ett möte på Bosön skall finansieras via RF bidrag och FS uppdrog åt JB att fakturera RF kostnaderna. Anmälningsavgiften på 400,- skall betalas av varje deltagande klubb, även detta skall faktureras via kansliet. g Kenny Kling har lämnat in en förfrågan om att få en länk från SJF:s hemsida till sin egen för att informera om de nya judoaffischerna. FS beslöt att tillåta en länk från hemsidan. Grundaren av en nystartad judoklubb, Västerås Judoskola (se inval nedan) hade också bett om en länk från hemsidan för att göra reklam för deras försäljning av fastigheter i utlandet kopplat till ett bonussystem för de judoklubbar som medverkar till försäljning. FS beslöt att inte engagera SJF i detta projekt. 4. VERKSAMHETSÄRENDEN a FS noterade de arbetsrapporter som kommit in. Dessutom rapporterade BC från ovan nämnda möte med SISU Riks den 27 juni, med på mötet var BC och Daniel Lascau samt representanter från fyra andra specialförbund. Detta projekt skall drivas i två år och syftar till att få fram ett gränsöverskridande material producerat av SISU Riks för användning inom ledarskapsutbildning av ungdomar mellan 7 och 15 år. Nästa möte är planerat till den 15/9 och under hösten kommer RF att finansiera en heldag på Bosön för alla deltagande specialförbund JK rapporterade om resan till Tonga och resultatet av den som kan påverka den kommande kongressen i Kairo. Oceanien har bett att få sända ansvarig coach på utbildning i Sverige. Tanken är att han skall få bo i Borås och att utbildningen skall skötas av Daniel Lascau. Oceaniens Olympiska Kommitté kommer att betala samtliga kostnader och även stå för den eventuella ersättning vi vill ha för utbildningen. FS accepterade detta upplägg och uppdrog åt JK att sända en inbjudan. EJU:s president Marius Vizer har bett JK och BC att komma till turneringen i Istanbul den 9-10 juli för en genomgång inför VM i Kairo och FS beslöt att godkänna resan.

5 b c d e f g h FS beslöt om inval av Västerås Judoskola enligt ansökan. FS önskar klubben välkommen i Svenska Judoförbundet och uppdrog åt JB att administrera invalet. SJF:s förre förbundskapten har, via ombud, begärt ytterligare ekonomisk kompensation efter avslutad anställning. Ärendet har behandlats inom SJF:s juridiska grupp som lämnat sin rekommendation till FS. FS beslöt att avslå begäran och uppdrog åt JB att besvara skrivelsen. JB presenterade det förslag till Klubbpärm på nätet som tagits fram. Efter en genomgång ansåg FS att förslaget är bra och uppmanade JB att fortsätta arbetet och återkomma med ett färdigt förslag. RF har bett om namnförslag till deltagare i RF:s skiljenämnd. Tidigare har ingen representant från SJF funnits med på listan. FS beslöt att överlåta åt vår juridiska grupp att nominera en deltagare, JB hanterar frågan. Då flera förfrågningar kommit till kansliet om publicering av vissa befattningshavares mobilnummer. FS beslöt, efter godkännande från respektive, att SJF skall publicera mobiltelefonnumret till ledamöterna i FS, till SJF:s Generalsekreterare samt till Daniel Lascau på vår hemsida. Detta för att underlätta direktkontakter med förbundsledning och ansvariga. Vi skall också ordna med ett direktnummer, mobilt, till webben för att underlätta resultatrapportering. Samtliga inblandade har gett sitt samtycke till denna publicering. I en skrivelse har Göteborgs Judoförbund ansökt om ekonomiskt bidrag på kronor för att kunna driva verksamhet i samarbete med Katrinelundsgymnasiet (ett regionalt elitidrotts gymnasium) i Göteborg. Då denna verksamhet stöds med kommunala bidrag och ett flertal regionala elitidrottsgymnasier ny etableras ser inte FS att det finns någon ekonomisk möjlighet för SJF att stödja alla dessa. De medel SJF ha avsatt för denna typ av verksamhet är riktade mot vårt Riksidrottsgymnasium i Lindesberg och någon avsikt att dela dessa medel mellan JudoGymnasiet och regionala dito är inte aktuellt för närvarande. JB besvarar ansökan. Samarbetet inom Norrlands JDF har nu återupptagits, en ny styrelse har utsetts. FS önskar lycka till med förhoppningen om att distriktet nu skall kunna ha en bra verksamhet framöver.

6 i Två tjänster har annonserats ut inom SJF, en som ansvarig förbundskapten och en som biträdande, främst för junior och 17. Åtta personer har sökt tjänsterna och många har varit väl meriterade, LLK har bett regionansvariga tränare att rangordna inkomna ansökningar och, med ledning av detta, lämnat sin rekommendation till FS. FS beslöt att anställa Robert Eriksson som förbundskapten och huvudansvarig förbundstränare samt Jakob Reinius som biträdande förbundskapten främst med ansvar för junior och 17. FS beslöt vidare att uppdra åt PS att slutförhandla anställningar och formulera korrekta arbetsbeskrivningar i samarbete med JK. FS enades också om att erbjuda anställningsvillkor enligt bilaga. FS uppdrog åt JB att återsända meritförteckningar och meddela övriga sökande om beslutet. j FS diskuterade utvecklingen inom utbildningskommittén, UBK och förändringen av det material som nu finns framme. AT hade färdigställt en del material som delades. Målet är att ha så mycket material som möjligt klart till Riksfortbildningen i Landskrona som skall hållas den 7-8 oktober. FS beslöt att utse Matts Premberg, Kristianstad till ny ordförande i UBK. Ett möte för att sammanställa materialet kommer hållas inom UBK snarast. 5 ÖVRIGA FRÅGOR a b c BC presenterade ett förslag från Adidas med kalendrar försedda med bilder på våra bästa tävlande m.fl som skulle kunna säljas inom SJF. Förslaget lät intressant och BC återkommer med närmare detaljer. US lade fram ett förslag från JudoGymnasiet om att hyra en övernattningslägenhet som skulle kunna användas när SJF:s förbundstränare är på plats i Frövi. Ett överslag av kostnaderna gav vid handen att det inte skulle innebära någon besparing varför förslaget inte antogs. EJU har sänt en inbjudan till SJF och andra länder som arrangerar WorldCup tävlingar. Organisatörerna bjuds in till seminariet på Malta i september där EJU kommer att gå igenom alla de detaljer som man kräver skall fungera under en WorldCup. FS beslöt att sända en representant från Borås, medel har reserverats för resan. JB kontaktar Borås för att ordna det praktiska.

7 e f SJF har en något föråldrad databas som behöver ersättas med en modern dito och offert har tagits in från ett företag i Malmö. Priset är dock för högt och JB fick i uppdrag att återkomma med ett förslag på en lägre nivå. Pool 2000 erbjuder oss ett Sportkort och FS beslöt att ta ut kort för hela FS, vi utnyttjar alla de 10 kort vi erbjuds. 6 Nästa möte bestämdes till fredagen den 23 september i Farsta. 7 Johnny Kullenberg tackade de närvarande och förklarade mötet avslutat. Vid protokollet Justeras Jan Björkman Johnny Kullenberg Justerat/godkänt/JB Peter Syvén

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Alf Tornberg,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Mötet startade 13.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Kent Andersson, KA,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Mötet startade 12.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT, Barbro Carlsson, BC, Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti.

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti. Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 5 påbörjat den 16-17 juni 2007 i Borås, på Hotel Scandic Plaza, och avslutat vid telefonmöte den 20 juni 2007 Tider : kl 13-16.45 den 16 juni, kl 9-13 den

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Peter

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Mötet varade 18.30 23.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Christer Löfgren, CL Maria

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 11/09 Datum: 2009-06-13 Tid: 10.00 18.00 Plats: Idrottens Hus, Helsingborg Närvarande: Kent Härstedt, ordförande (KH), Alf Tornberg, vice ordförande (AF), Peo

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2011 Datum: 2011-08-02 och 2011-08-04 Tid: Tisdag 2 augusti kl 19.00-20.45 fram till pkt C6, därefter ajournerades mötet till torsdag 4 augusti kl 19.00-20.30.

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. Närvarande: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Robert

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6, med start kl 19.10 och avslutning kl 21.15 den 20 oktober 2000, Hotell Adriane, Stockholm. rev 001027.LÖ/DDJ Närvarande: Dick

Läs mer

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13/09 del 1 den 25 September 2009 i Stockholm, Riksdagen :Tid: kl 18.00-22.30 Närvarande: Ordföranden Kent Härstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll för Svenska Judoförbundets möte nr 7, 2014 Datum och tid: Deltagare: Adjungerade: Anmält förhinder: Lördag 2014-05- 23, kl. 16.30 19.53, Viking Line Alf Tornberg (Ordförande), AT Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 12, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-11- 22, kl 11.00 16.32 På Idrottens Hus, Uppsala Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsemöte 31 oktober 2008 i Borås, start 18.00 Närvarande: Johnny Kullenberg (JK), Alf Tornberg (AT), Kent Andersson (KA), Agneta Nyman (AN), Peter Syven (PS), Driton Osmani

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, 2015 Datum och tid: Lördag 2015-01- 10, kl 14.15 16.53 På Scandic Grand Central, Stockholm Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-06- 16, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 17, 2013 Datum och tid: Torsdag 2013-12- 19, kl 19.00 21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels

Läs mer

Svenska Judoförbundet gratulerar Karl Wöst på 70 årsdagen Kalle är en av svensk judos största profiler som startade med judo redan på 50-talet, han har varit ordförande i flera omgångar för Svenska Judoförbundet.

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, med start kl 16.15 och avslut-ning kl 23.25 den 17 november 2000, Enighets Sportcenter, Fagerstagatan 1, Malmö. rev 001127.DDJ/LÖ

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 15, 2011 Datum: 2011-11-12 Tid: Plats: Lördag kl 09.00-12.00 verksamhetsplanering & vision. 12.30-17.20 FS-möte. Scandic Hotel Grand Central, Kungsgatan

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Mötet genomfördes i Lindesbergs Stadshotell på Kungsgatan 24 i Lindesberg. Mötet varade mellan kl.18.30 till 23.20. rev030327.lö/jb

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 07, 2012 Datum: 2012-05-25 Tid: kl 18.00-21.50 Plats: Lindesberg Arena. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Deltog via högtalartelefon

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-03- 06, kl 17.04 20.58 på Hotell Scandic Foresta, Lidingö. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 14, 2012 Datum & tid: 2012-12-01, kl 13.15-17.15 och 2012-12-02 ca. kl 09.10-10.00 Plats: Hotell Scandic Europa, Köpmansgatan 38, Göteborg. Närvarande: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-03- 07, kl 18.00 21.02 på Hotell Scandic Crown, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s årsmöte 2011 Datum: Söndagen 13 mars 2011, kl 11.00-14.20 Plats: Ibis Hotell, Stadiongatan 21, Malmö. Inledning SJF:s förbundsordförande Kent Härstedt hälsade samtliga hjärtligt välkomna

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, 2013 Datum och tid: Lördagen 2013-04-13, kl 17.00 20.00 Söndagen 2013-04-14, kl 12.00 12.36 Deltagande: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5 SJF - Aktuellt Nr 6, 20 mars 2007 Redaktör: alf.tornberg@judo.se John Halland motionerar vid förbundets årsmöte. Foto: Alf Tornberg Årsmötet den 18 mars Sidorna 2 & 3 Klubbtränarutbildning i Kristianstad

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2015 Datum och tid: Måndag 2015-06- 15, kl 19.00-20.50 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 RDK Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 info Joakim Lindberg dömer tillsammans med sin mentor Dick D. Johansson på Irish Open 2006 Ledare: Vägen till St. Petersburg Resan mot St Petersburg började

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. rev 000309.LÖ/DDJ/JB Närvarande: Dick D. Johansson, DDJ (mötesordförande),

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 9, 2013 Datum och tid: Lördag 2013-09- 07, kl 15.00 18.30 i Lindesbergs Arena, Lindesberg. Måndag 2013-09- 09 kl 20.00 20.55, telefonmöte. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s FS-möte nr 10 2010 Datum: 2010-06-19 Klockan: 09:30 13:00 Plats: SJF:s kansli, Jörgen Kocksgatan 65, Malmö Närvarande: Vice ordförande Kassör Sekreterare (adjungerad) Ledamot: Alf

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2011 2011-10-08 (10.00-17.30) Hotell Best Western Carlia, Uddevalla Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 12, 2011 Datum: Fredag 2011-09-09 Tid: kl 12.50-17.50. Plats: Lindesberg Arena, rum Utsikten. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Vice ordförande: Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-02- 07, kl 18.00 22.20 på Hotell Scandic Grand Central, Stockholm. Samt punkterna D och E via mail. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-10- 20, kl 19.00-21.08 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2013 Datum och tid: Måndag 2013-09- 30, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2010 2010-05-15 10.00-15.30 Norrköping, SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Håkan Leeman Per Westling

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-02- 06, kl 18.00 21.18 på Scandic Europa, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2012 Datum: 2012-10-08 Tid: Kl 19.00-21.25 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Vice ordf. Kristiina Pekkola KP Ledamöter: Erik

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / 2009 132-151 Plats: Telefonmöte Datum: 2009-04-21 Tid: 19.30 22.45 Närvarande: Ulf Gustafsson, Jan Lund-Jensen, Per Olof Larsson (från punkt 133e), Björn

Läs mer

Projekt Skapat Sida. Skapat av Godkänt av Dokumentets namn Version

Projekt Skapat Sida. Skapat av Godkänt av Dokumentets namn Version 1 ( 5 ) FS - möte nr 8 år 15/16 Förbundskansliet, Solna 2016-02-17 114-132 Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande Martin Klabere (MK) Mikaela Mikaelsson (MM) tom 126 Krister Azelius (KA) Pernilla

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / 2010 239-257 Plats: DSF kansli, Stockholm Datum: 2010-10-31 Tid: 9-11 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Thomas Nilsson,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-09- 13, kl 9.10 13.00 På Lindesberg Arena, Lindesberg Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-04- 07, kl 19.00-21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 5 mars 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt,

Läs mer

PROTOKOLL nr 4/14. Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på Idrottens Hus i Stockholm.

PROTOKOLL nr 4/14. Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på Idrottens Hus i Stockholm. PROTOKOLL nr 4/14 Fört vid styrelsens sammanträde den 17 maj på i Stockholm. Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordförande (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Elisabeth Lindgren,

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4 SJF - Aktuellt Nr 6, 16 maj 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Foto: Alf Tornberg Judofest i Frövi Sidan 2 och 3 Vill öka tävlandet

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-12- 08, kl 19.00-20.46 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Klubbhuset, Torslanda IK Tisdagen den 27 mars 2012 Närvarande: Katarina Foxenius (ordf.), Nicolas Lopez, Elise Orderud, Thomas

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SMÅLANDS JUDOFÖRBUND När: Söndagen den 3 mars 2013 Kl 11:30, Västbo Judoklubbs dojo, Ringvägen 7, 33236 Gislaved Föredragslista för Smålands judoförbunds årsmöte 2013-03-03 1 Mötet

Läs mer

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2018-03 2018-04-13 (13:00-16:00) Stockholm Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson Ulla Peterson

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / 2010 160-178 Plats: Telefon Datum: 2010-06-28 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Ann Stålhammar, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2007 60-69 Plats: Telefonmöte Datum: 2007-05-15 Tid: 20.00 22.15 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 3/

Mötesprotokoll VKFS 3/ Page 1 of 5 Dagordning a. Mötets öppnande b. Närvarande c. Val av sekreterare & protokolljusterare d. Fastställande av dagordning e. Tid för nästa möte f. Godkännande av föregående mötesprotokoll g. Administration

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar

Stockholms Judoförbund informerar Stockholms Judoförbund informerar Gör som Ekerö JK Den 10 januari kommer Ekerö JK att ha ett arbetsseminarium med sin klubbstyrelse då man går igenom Stockholms Judoförbunds nya Mål och visionen 2015,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Verksamhetsberättelse 2006 2 Verksamhetsberättelse 2006, Svenska Judoförbundet Innehåll Ordföranden har ordet... 3 Förbundsstyrelsens berättelse... 4-9 Svensk veteranjudo... 10 Kommittéernas

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 2010-11-20 (10.00-16.15) Kansliet Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev Stockholms Judoförbund informerar Infobrev 2 2018 Sätt upp eller maila ut Stockholms judoförbund har under det senaste året givit ut infoblad som detta för att informera om händelser och viktiga meddelanden

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Närvarande: Ordinarie: Svante Melander, Susanne Korduner, Rolf Andersson, Johnny Kjellin, Christer Stolpen, S-Å Runelid. Suppl. Dan

Läs mer

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm

Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på Idrottens Hus, Stockholm Stockholm 2015-04-19 PROTOKOLL 2/2015 Styrelsen sammanträde den 19 april 2015 på, Stockholm Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, vice ordförande (AB) Ella Lindgren, ledamot (EL)

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2009 2009-12-19 00.00-00.00 Deltagare SVEMO Per Lennerman Gäster Åke Knutsson Delegat Ledamot Sammankallande SVEMO Styrelse 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 2-17 Tid: Plats: 4-5 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Mats

Läs mer

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 1 Styrelsemöte nr. 16 Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 Kallade, närvarande Anette Persson Sunje, ordförande Anders Bergström, kassör

Läs mer

Hotell Gästis, Varberg

Hotell Gästis, Varberg 1(6) Hotell Gästis, Varberg Birgitta Persson, Per Södergren, Niklas Johansson, Niklas Blomqvist, Mari Garnwall, Jessica Andersson, Elisa Dahlquist, Emelie Jonsson, Fredrik Persson, Josefine Larsson och

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor:

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor: PROTOKOLL MOTOCROSSEKTION Nr 1 2004 Datum: 9-10 januari 2004 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: Fredag 9:30 Lördag 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom)

Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank Thomas Avelin Rolf Sundberg Micke Karlsson Lena Bleckman (förhinder p g a sjukdom) Norrköping 99 09 20 1(6) PROTOKOLL UK 2/99 Sammanträdesdata Tid Fredagen den 10 och lördagen den 11 september 1999 Plats Deltagare Fågelviksgymnasiet i Tibro och Hotell Billingehus, Skövde Jörgen Hafström,

Läs mer

Tekniska kommittén PROTOKOLL. fört vid möte med Tekniska kommittén (TK) i Svenska Karateförbundet.

Tekniska kommittén PROTOKOLL. fört vid möte med Tekniska kommittén (TK) i Svenska Karateförbundet. PROTOKOLL fört vid möte med (TK) i Svenska Karateförbundet. Tid: Onsdagen den 9 augusti 2017. Plats: Blasieholmsgatan 4A, Stockholm. Närvarande: Andreas Fritsch, Emma Helgesson och Fredrik Ålander (ordf).

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8-2017 129-148 Plats: Telefonmöte Datum: 2017-06-28 Tid: 19.30- Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Anna-Lena Holgersson, Joachim Sköld,

Läs mer

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 29 september 2015 Telefon

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 29 september 2015 Telefon Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 29 september 2015 Telefon Närvarande: Johan Robertson, Anders Dahlén, Conny Thunberg, Frida Bulukin Wilén och Martin Carlsson 1-15 Frånvarande: John Hall och Suzan

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-02-20 kl.09.30 18.30 2010-02-21 kl. 09.00 14.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW)

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW) PROTOKOLL Sammanträde: Datum och plats: Deltagare: Svenska Ishockeyförbundet Förbundsstyrelse nr 5 2013/14 Den 24 oktober 2013, Förbundskansliet Christer Englund, ordförande (CE) Jonas Bergqvist (JB) Peter

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / 2010 141-159 Plats: Telefon Datum: 2010-06-16 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Kerstin Karlsson, Jonny Svensson,

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid:

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid: SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12-2018 159-178 Plats: Telefonmöte Datum:2018-09-10 Tid:18.30-20.40 Närvarande: Stefan Kristoffersen, Camilla Bylund Johansson, Jan Lund-Jensen, Margareta

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet.

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet. SJF - Aktuellt Nr 3, 21 mars 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Förbundskassören Kent Andersson redovisade SJF:s ekonomi på årsmötet. Foto: Alf Tornberg Årsmötet 2008 Sidan 2 och 3 Zongraderingar Sidan

Läs mer

SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF

SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF SVENSKA BOUVIER DES FLANDRESKLUBBEN SBK:s avelsavdelning för Bouvier des Flandres, AfBF www.bouvierklubben.com Protokoll fört på Svenska Bouvierklubbens årsmöte lördagen den 7 mars på Lerums Brukshundklubb.

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-04-20 kl.20.00 22.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia Wardström-Larsen Emma

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse.

Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse. Svenska Judoförbundet Arbetsordning för Svenska Judoförbundets styrelse. Fastställd av förbundsstyrelsen 2016-04-03 1. INLEDNING Styrelsens uppgifter och arbete i Svenska Judoförbundet regleras av Svenska

Läs mer