Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö."

Transkript

1 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Mötet startade Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Peter Syvén, PS, Christer Löfgren (ankom 19.00), CL, Ulf Sjulander, US, Alf Tornberg, AT. Adjungerad: GS Jan Björkman 1 FORMALIA a Mötets öppnande JK hälsade välkommen till Dalsjö och öppnade mötet. JK informerade även om att CL anländer något senare då han är på Arlanda och hämtar Daniel Lascau som inbjudits till mötet för att informera FS om sin bakgrund inom Judo. b Justeringsman c Föreg. FS-prot. d Dagordning US utsågs att justera dagens protokoll. Protokoll från FS möte 5 den 16 april hade tidigare justerat och godkänts underhand och lades nu till handlingarna. Detta FS möte var egentligen tänkt att hållas i Borås den 18 juni men ställdes in då flera FS ledamöter inte kunde komma. Ett arbetsmöte hölls ändå och FS beslöt att protokollet från detta möte skall bifogas detta protokoll som bilaga 1, samt godkände FS även i efterhand de beslut som togs vid det tillfället. Dagordningen justerades och punkterna 5m, 5n, 6a samt 6b lades till varefter dagordningen godkändes. 2 KOMMITTÉÄRENDEN a RGK BC rapporterade att RGK söker extra medel utöver budget för att kunna delta som domare vid veteran EM i S:t Petersburg i höst. Den beräknade kostnaden är ,-. RGK kommer att klara den verksamhet man budgeterat under 2004 på de medel man tilldelats men visste inte om, inför budgetarbetet, att man skulle bli tillfrågad om att delta som domare vid detta evenemang. Totalt räknar RGK med att de extra tävlingar man deltagit med domare på under 2004 kommer att kosta strax över ,- som man ber FS att tillföra RGK. Inför kommande budgetarbete kommer eventuellt deltagande som katadomare internationellt att tas med i budgetäskandet. Rapporter från tidigare deltagande har lämnats till FS. JK meddelade att eftersom ansökan lämnats in till RF om extra medel för deltagande i internationellt arbete kan de extra pengar RKG behöver tas från dessa medel när vi får dem beviljade. Sannolikheten för att RF beviljar vår ansökan är stor, enligt förhandsbesked.

2 RDK Ung Judo Rapporterade JB om de uppdrag RDK varit på sedan förra mötet. Årets Europeiska domarkonferens hölls i Baku och rapport har lämnats samt även publicerats på vår hemsida. IJF:s Tävlingsregler har översatts till svenska och publicerats på vår hemsida. Ett nytt RDK info har också publicerats. JB presenterade också det nya utbildningsmaterial RDK tagit fram med hjälp av Niklas Strandberg. Allt detta skall nu gås igenom på kommande Riksdomarkonferens och sedan tas i bruk. BC rapporterade om Ung Judos arbete med initiativtagarna till tekniktävlingar för unga. Tillsammans med RDK kommer man nu att träffa klubbar i bl.a. Göteborgsområdet både när det gäller tekniktävlingar och domarregler, det sistnämnda för att stimulera unga att utbilda sig till domare. I första steget på klubbnivå för att hjälpa till på hemmaplan. Ett möte kommer att hållas mellan Ung Judo och UBR i första hand för att titta på förutsättningar för att kunna köra Norrlandskonceptet även i Stockholmsområdet. TK US uppmanade alla att granska det förslag till tävlingsbestämmelser som nu tagits fram av TK och som så många som möjligt bör yttra sig om. LLK Webb HK UBR PS tog upp den skrivelse som kommit från Borås JK angående nya datum för SWOP och Finnish Open samt det planerade träningslägret mellan dessa tävlingar. FS beslöt att dessa datum skall gälla när nu både Borås och de finska arrangörerna är ense. LLK hade även meddelat att man inte avsåg att sända en LLK coach till seminariet på Malta. Arbetet med hemsidan fungerar bra. Patrik arbetar med att få tillgång till en annan server för att om möjligt undvika framtida problem som det vi hade under maj månad. HK:s ordförande Tomas Rundqvist har, genom CL, rapporterat att HK tänker försöka genomföra en internationell tävling och ett träningsläger i Sverige nästa år. Han vill gärna att SJF står som arrangör för att få rätt status på evenemanget. 5-8 maj 2005 är bokat och FS beslöt att ställa sig bakom arrangemanget. Tomas R kommer att ansvara för genomförandet med hjälp av IK Södra. AT rapporterade från UBR där UBR ställer sig tveksamma till en fortsättning om inte LÖ fortsätter. UBR vill även veta vilken hjälp de kan räkna med framöver. Se även punkt 5 b nedan.

3 JG Rapporterade US om intagningen till JudoGymnasiet. Fördelningen detta år är 2 tjejer och 6 killar enligt tidigare preliminära antagning. Peter Andersson har sökt och fått tjänstledigt och två huvudkandidater finns till det vikariat som nu uppstått. US hjälper om behov finns till vid tillsättningen av tjänsten och håller också kontakten med Rektor Torkel Freed när det gäller tjänsterna och hur SJF kommer att lösa kontakterna med JG under hösten. 3 EKONOMI a b c KA gick igenom det utskick som gjorts före mötet och konstaterade att likviditeten nu åter var god. Då SJF nu placerat en del av tillgängliga likvida medel i obligationer krävs en något mer detaljerad likviditetsplanering under sommarperioden och fram till RF:s nästa inbetalning men den är nu gjord. Delårsresultatet är negativt vilket är normalt med tanke på att våra intäkter fördelas under året medan många av kostnaderna ligger med en större del på första halvåret och en något mindre under det andra halvåret. Se bilaga 2. KA presenterade ett nytt och lättöverskådligt sätt att redovisa utfall mot budget under löpande verksamhetsår samt ett förslag till presentation av årets redovisning inför kommande årsmöte. FS accepterade sättet att presentera redovisningen. AT frågade om de räkningar LÖ sänt in och om de reglerats. KA lovade att kontrollera det. KA informerade även om den förfrågan som kommit från Kerstin Roth och det uppdrogs åt KA att besvara den med att FS inte lämnar ut uppgifter ur redovisningen av principiella skäl. Kontakt med RF har tagits för att få reda på praxis i liknande fall. KA informerade om ekonomin inom LLK som hanterats av LLK. KA har kontakt med LLK:s kassör och kommer att göra avstämningen med honom. KA vill ha bättre kontroll över LLK:s ekonomi och kommer att föreslå förändringar i samråd med LLK. Ett nytt löneavtal har träffats och JK redovisade förslaget till lönehöjningar gällande anställda inom SJF, bilaga 3, FS beslöt enligt JK:s förslag. d. Förslag från RGK, se pkt.2.

4 4 INFORMATIONER/RAPPORTER/ÅRSMÖTESÄRENDEN a b c d e f JB rapporterade om senaste nytt från kansli och på personalsidan. CL rapporterade från NJU mötet i Finland, en rapport har lämnats in men rent allmänt menade han att deltagarna var mycket nöjda med samarbetet inom norden. Samtliga anser att norden under senare år ökat sina möjligheter till inflytande när det gäller Europeiska frågor och ser även fram mot fler tillfällen till tävlingar med kombinerade nordiska lag. Uppdrogs åt AT och JB att sammanställa information i korthet efter varje FS möte och publicerat denna på vår hemsida. Detta för att informera om de viktigaste punkterna redan innan protokollet är klart att publicera. Rapporterade JK om genomförd förhandling med HTF och vad den resulterat i. Protokoll från förhandlingen bifogas som bilaga 4. Utgår då FS mötet senarelagts. BC redogjorde för upplägget med provpaket från Olympus. Paketerbjudandet är nu utlagt på judo.se och klubbarna kan beställa med rabatterade priser två gånger per år. Med anledning av förfrågan från några av våra kommittéer påminde FS om att kommittéerna inte får beställa produkter till sin respektive kommitté där användning av SJF:s logo ingår utan att först haft samråd med SJF:s GS i frågan. Grundinställningen är att eventuella T-shirts och liknande skall förses med SJF:s logo på ena ärmen i kombination med namnet på kommittén. Redogjorde JB för det dopingärende som varit aktuellt. Det är nu avslutat, alla inblandade har accepterat det utdömda straffet. CL informerade om sina kontakter med RF angående de förändringar gällande doping som skall beslutas om. IJF har ännu inte tagit beslut så SJF får avvakta lite till. 5 VERKSAMHETSÄRENDEN a Södertäljekansliet Diskuterades vilka åtgärder som skall vidtas efter beslutet om Södertäljekansliet. FS beslöt att säga upp lokalerna i Södertälje med avflyttning vid kontraktstidens utgång. JK presenterade ett förslag till arbetsuppgifter som skall gälla för utbildningskansliet under hösten. FS godtog dessa och uppdrog åt JK att meddela LÖ. Ett brev från LÖ genomgicks bl.a togs frågan om utbildningsdiplom upp och det uppdrogs åt JB att snabbt ta fram nya. Övriga punkter diskuterades och kontakt tas med LÖ om dessa.

5 b UBR AT informerade om sin möten med UBR och LÖ samt lovade att ta fram en lista på allt som behöver tas i FS för beslut. Han påtalade även behovet om guidelines för allt material SJF tar fram. AT återkommer med förslag som sedan skall gälla för allt material inom SJF. Han önskade även samla all information kring utbildning på ett ställe på hemsidan istället för som nu gäller med info under respektive kommitté. FS accepterade förslaget och JB kommer att kontakta webben för att ordna det. c Judopass d Konferens Farsta e f LLK BC handlägger enligt beslut vid arbetsmötet den 19/6 i Borås. Diskuterades upplägget och innehållet i den beslutade konferensen som skall hållas i Farsta den 28 augusti. Beslöts att ett telefonmöte skall genomföras för att stämma av inför konferensen, mötet skall hållas den 24 augusti PS ordnar med inloggningscoder som han sänder ut via mail. Diskuterades eventuellt byte av telefonoperatör. FS beslöt att något byte inte skall genomföras för tillfället. De fasta telefonerna ligger inom ramen för budget dock poängterades vikten av eftertanke vid användande av det mobila nätet. FS diskuterade den kritik som riktats mot LLK bl.a i ett antal brev samt i andra sammanhang. FS var eniga om att kritiken måste hanteras omedelbart och det uppdrogs åt JK och PS att snarast kontakta LLK för att hitta en lösning. I detta sammanhang presenterade JK även ett förslag till ny organisation inkluderande en eventuell anställning av Daniel Lascau. Se bilaga 5. En ekonomisk kalkyl granskades och det noterades att förslaget är genomförbart rent ekonomiskt. (En presentation av Lascau kommer senare under mötet.) FS uppdrog åt JK att fortsätta kontakterna och det beslöts att åter ta upp ärendet efter presentation och efter konferensen i Farsta. PS informerade om hans och JK:S kontakter med bl.a SOK. Nya medel från SOK kommer att satsas men inte förrän med början den 1 april Kontakter med berörd LLK personal har hafts under sommaren. Efter en genomgång FS beslöt att de halvtidstjänster LLK för närvarande har inte kan finansieras utan måste dras in. Den ena med utgången av augusti och den andra med utgången av oktober månad FS uppdrog åt PS att hantera detta. Heltidstjänsten som förbundskapten skall finansieras genom omdisponeringar inom fastlagd budget.

6 Ordinarie möte tog nu en paus för att få en presentation av Daniel Lascau. DL visade hela sin karriär (en komplett CV) på PowerPoint samt lämnade han även förslag till hur en framtida utveckling i Sverige skulle kunna se ut. Presentationen i sin helhet återfinns som bilaga 6 till detta protokoll. Hela FS var eniga om att arbeta för att kunna genomföra denna förändring dock att förslaget först bör presenteras på kommande konferens samt att LLK måste få komma med sin syn på det innan slutlig ställning tas. FS uppdrog åt JK att hålla i de fortsatta kontakterna med DL. Då det inte fanns möjlighet att slutföra mötet vid detta tillfälle ajournerades mötet för att slutföras vid kommande telefonmöte. Protokoll från telefonmöte i FS den 25 augusti Närvarande var Johnny Kullenberg, JK, Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Alf Tornberg, AT, Uls Sjulander, US, Christer Löfgren, CL, Peter Syvén, PS Adjungerad: Jan Björkman, JB Fortsättning av FS möte 6/04 som ajournerades den 30/ VERKSAMHETSÄRENDEN forts. g h i j k Då förhandlingarna med aktuell sponsor ännu ej slutförts bordlägges punkten till nästa möte CL informerade om sina kontakter med RF:s DopingK. CL har fått handlingar från antidopingansvarig (Kristina Berglind). Något besked har ännu inte kommit från RF varför CL återkommer i ärendet. Nästa års junior-sm kommer att arrangeras av Staffanstorps JK varför FS beslöt att, likt tidigare år, hålla SJF:s årsmöte i samband med denna tävling. Årsmötet kommer att hållas söndagen den 20 mars på Scandic Hotell Star i Lund. IJF:s Tävlingsregler som översatts av RDK kommer denna gång inte att tryckas upp i form av ett häfte. RDK anser att de ändringar som brukar komma från IJF gör att häftet blir inaktuellt så pass snabbt att det är bättre om lösbladssystem används. FS accepterade RDK:s uppfattning. Den av AT framtagna informationspolicyn granskades, se bilaga 7, FS beslöt att den omgående skall införas. Uppdrogs åt AT att informera om den genom att presentera den på hemsidan samt även vid den kommande konferensen i Farsta.

7 l m n US presenterade en idé från Mattias Pettersson, Frövi, om en ny tävling. Deltagarantalet sjunker och Mattias anser att en ny sorts tävling möjligen kunde råda bot på detta. Tanken är att det skulle vara en tävling med 4 deltävlingar under året av Collco Cup typ. US menade att en arbetsgrupp borde tillsättas för att undersöka förutsättningarna för en typ av tävling i Sverige. FS beslöt att US bildar en arbetsgrupp där han själv går in som ordförande och kontaktar Mattias Pettersson, som bör ingå i gruppen, liksom även Mats Larsson, TK samt en representant för LLK. De medel som kommer att behövas för att arbetsgruppen skall kunna arbeta kommer att tillföras av FS. Beslöts att Tomas Rundqvist representerar SJF vid EJU:s Education and Medical Seminar på Malta. FS beslöt om återinval av Rättviks JK efter det att klubben meddelat att man åter startat verksamhet och på nytt sökt in i SJF. Beviljades BK Tomoe, Kiruna utträde efter ansökan då man numera inte bedriver någon judoverksamhet. 6 ÖVRIGA FRÅGOR a b c d e f FS beslöt att Linda Pettersson, Ung Judo och BC, FS representerar SJF vid SISU Kick of den 26-28/11. Konferensen kommer att hållas på m/s Mariella under en resa till Helsingfors. Riksidrottsforum går detta år i Göteborg den november. FS beslöt att JK representerar SJF. JK kontaktar JudoGymnasiet för att höra om de kan delta med en representant också. Solveig Malmqvist har ansökt om att få nersatt avgiften till SJF för Wasastadens Handikappjudo. FS beslöt att avslå förfrågan, normal avgift skall utgå. Ett brev från Torkel Fred i Lindesberg diskuterade. FS beslöt att US håller kontakten med honom. Diskuterades en skrivelse från Lars Österlund med krav på kompensation för övertidsarbete för många år bakåt i tiden. Konstaterade FS att det system för kompensation för övertidsarbete och arbete på obekväma tider som gäller för övriga anställda även omfattar LÖ. Uppdrogs åt JK att informera LÖ. Diskuterades möjligheten att JudoGymnasiet, eventuellt i samarbete med Frövi kunde starta något projekt inom ramen för Handslaget. Uppdrogs åt US att kontakta Björn Nyberg. Informerade JK om den ansökan om extra medel för internationellt arbete som lämnats till RF den 13 augusti. FS ställde sig bakom ansökan och US betonade vikten av att vi redovisar på ett bra sätt hur medlen fördelats och nyttjats.

8 g h i Presenterade KA ett nytt och mycket informativt sätt att redovisa SJF:s ekonomi, se bilaga 8. FS var helt enig om att den skall införas och användas omgående. Diskuterades det förslag till budget för en eventuell anställning av D. Lascau som tagits fram. Noterade FS att, under förutsättning av att SOK bidrar till finansieringen, är förslaget godtagbart. FS beslöt att ärendet åter tas upp efter konferensen i Farsta och efter att nya kontakter tagits med LLK och SOK. Noterades att Anders Dahlin sagt upp sig från tjänsten som förbundskapten och att istället kommer att tillträda tjänsten som lärare på JudoGymnasiet. FS uppdrog åt JK att kontakta Dahlin för att enas om hur anställningen skall avslutas. Diskuterade FS de ämnen som kommer att tas upp på den kommande konferensen i Farsta. Det förslag till öppet brev från FS som arbetats fram gicks igenom. En del ändringar gjordes och det uppdrogs åt JB att distribuera brevet till SJF:s klubbar m.fl. enligt sändlista. Innan mötet avslutades granskade FS den mötesplan som finns, noterades att nästa ordinarie FS möte kommer att hållas fredagen den 8 oktober i Farsta i samband med junior-swop. Mötet som planerats till den 3 december i samband med lag-sm kolliderar med EJU:s kongress och FS beslöt att ändra detta möte till lördagen den 11 december i Göteborg. Med detta tackade JK styrelsen och önskade alla välkomna till konferensen i Farsta Kommande helg. Vid protokollet Justeras Jan Björkman Johnny Kullenberg Ulf Sjulander Justerades på FS möte 7 i Farsta den 8/ /JB

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Mötet startade 12.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT, Barbro Carlsson, BC, Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Mötet startade 13.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Kent Andersson, KA,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Alf Tornberg,

Läs mer

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti.

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti. Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 5 påbörjat den 16-17 juni 2007 i Borås, på Hotel Scandic Plaza, och avslutat vid telefonmöte den 20 juni 2007 Tider : kl 13-16.45 den 16 juni, kl 9-13 den

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Mötet varade 18.30 23.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Christer Löfgren, CL Maria

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6, med start kl 19.10 och avslutning kl 21.15 den 20 oktober 2000, Hotell Adriane, Stockholm. rev 001027.LÖ/DDJ Närvarande: Dick

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Mötet startade 17.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. Närvarande: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Robert

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 12, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-11- 22, kl 11.00 16.32 På Idrottens Hus, Uppsala Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2011 Datum: 2011-08-02 och 2011-08-04 Tid: Tisdag 2 augusti kl 19.00-20.45 fram till pkt C6, därefter ajournerades mötet till torsdag 4 augusti kl 19.00-20.30.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 11/09 Datum: 2009-06-13 Tid: 10.00 18.00 Plats: Idrottens Hus, Helsingborg Närvarande: Kent Härstedt, ordförande (KH), Alf Tornberg, vice ordförande (AF), Peo

Läs mer

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13/09 del 1 den 25 September 2009 i Stockholm, Riksdagen :Tid: kl 18.00-22.30 Närvarande: Ordföranden Kent Härstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll för Svenska Judoförbundets möte nr 7, 2014 Datum och tid: Deltagare: Adjungerade: Anmält förhinder: Lördag 2014-05- 23, kl. 16.30 19.53, Viking Line Alf Tornberg (Ordförande), AT Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-03- 06, kl 17.04 20.58 på Hotell Scandic Foresta, Lidingö. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-06- 16, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Mötet genomfördes i Lindesbergs Stadshotell på Kungsgatan 24 i Lindesberg. Mötet varade mellan kl.18.30 till 23.20. rev030327.lö/jb

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, med start kl 16.15 och avslut-ning kl 23.25 den 17 november 2000, Enighets Sportcenter, Fagerstagatan 1, Malmö. rev 001127.DDJ/LÖ

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 15, 2011 Datum: 2011-11-12 Tid: Plats: Lördag kl 09.00-12.00 verksamhetsplanering & vision. 12.30-17.20 FS-möte. Scandic Hotel Grand Central, Kungsgatan

Läs mer

Svenska Judoförbundet gratulerar Karl Wöst på 70 årsdagen Kalle är en av svensk judos största profiler som startade med judo redan på 50-talet, han har varit ordförande i flera omgångar för Svenska Judoförbundet.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, 2015 Datum och tid: Lördag 2015-01- 10, kl 14.15 16.53 På Scandic Grand Central, Stockholm Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsemöte 31 oktober 2008 i Borås, start 18.00 Närvarande: Johnny Kullenberg (JK), Alf Tornberg (AT), Kent Andersson (KA), Agneta Nyman (AN), Peter Syven (PS), Driton Osmani

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 12, 2011 Datum: Fredag 2011-09-09 Tid: kl 12.50-17.50. Plats: Lindesberg Arena, rum Utsikten. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Vice ordförande: Kristiina

Läs mer

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 RDK Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 info Joakim Lindberg dömer tillsammans med sin mentor Dick D. Johansson på Irish Open 2006 Ledare: Vägen till St. Petersburg Resan mot St Petersburg började

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, 2013 Datum och tid: Lördagen 2013-04-13, kl 17.00 20.00 Söndagen 2013-04-14, kl 12.00 12.36 Deltagande: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 14, 2012 Datum & tid: 2012-12-01, kl 13.15-17.15 och 2012-12-02 ca. kl 09.10-10.00 Plats: Hotell Scandic Europa, Köpmansgatan 38, Göteborg. Närvarande: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s årsmöte 2011 Datum: Söndagen 13 mars 2011, kl 11.00-14.20 Plats: Ibis Hotell, Stadiongatan 21, Malmö. Inledning SJF:s förbundsordförande Kent Härstedt hälsade samtliga hjärtligt välkomna

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2015 Datum och tid: Måndag 2015-06- 15, kl 19.00-20.50 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-03- 07, kl 18.00 21.02 på Hotell Scandic Crown, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2007 60-69 Plats: Telefonmöte Datum: 2007-05-15 Tid: 20.00 22.15 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2012 Datum: 2012-10-08 Tid: Kl 19.00-21.25 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Vice ordf. Kristiina Pekkola KP Ledamöter: Erik

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 07, 2012 Datum: 2012-05-25 Tid: kl 18.00-21.50 Plats: Lindesberg Arena. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Deltog via högtalartelefon

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. rev 000309.LÖ/DDJ/JB Närvarande: Dick D. Johansson, DDJ (mötesordförande),

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-02- 06, kl 18.00 21.18 på Scandic Europa, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / 2009 132-151 Plats: Telefonmöte Datum: 2009-04-21 Tid: 19.30 22.45 Närvarande: Ulf Gustafsson, Jan Lund-Jensen, Per Olof Larsson (från punkt 133e), Björn

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 17, 2013 Datum och tid: Torsdag 2013-12- 19, kl 19.00 21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5 SJF - Aktuellt Nr 6, 20 mars 2007 Redaktör: alf.tornberg@judo.se John Halland motionerar vid förbundets årsmöte. Foto: Alf Tornberg Årsmötet den 18 mars Sidorna 2 & 3 Klubbtränarutbildning i Kristianstad

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa

Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Svenska Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa Protokoll 3/2016 Datum: 2016-04-18 Tid: Kl. 19.00-21.30 Plats: Närvarande: Ordförande Telefonmöte Ange ev. nedan Kirsten Wretstrand Margaretha Carlsson

Läs mer

Christer Löfgren (CL) Andréas Björkman (AB) DDJ hälsade RDK-kollegorna varmt välkomna till helgens möte och SWOP och förklarade mötet öppnat.

Christer Löfgren (CL) Andréas Björkman (AB) DDJ hälsade RDK-kollegorna varmt välkomna till helgens möte och SWOP och förklarade mötet öppnat. Svenska Judoförbundet Riksdomarkommittén PROTOKOLL nr 39 2010 fört vid RDK:s möte den 29 30 oktober 2010 i samband med Swedish Judo Open på Grand Hotell i Borås (kl. 20.50 23.25 resp. 22.00 24.00) Närvarande:

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-12- 08, kl 19.00-20.46 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Beagleklubben

Svenska Beagleklubben Svenska Beagleklubben Protokoll Art: Styrelsemöte 10 efter BF 2011. Tid: 2011-09-08 Plats: Telefonmöte. Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Sekreterare, Webmaster (AK) Hans Eliasson Ledamot

Läs mer

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 5 mars 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt,

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Protokoll 6/2014 Datum: 2014-06-09 Tid: 20:00-21:15 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ange ev. nedan Ordförande Barbro Olsson Lennart Larsson (UG Bruks)

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 9, 2013 Datum och tid: Lördag 2013-09- 07, kl 15.00 18.30 i Lindesbergs Arena, Lindesberg. Måndag 2013-09- 09 kl 20.00 20.55, telefonmöte. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till.

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte, 141028 Närvarande Ordinarie ledamöter Torbjörn Håkansson TH Lena Johansson LJ Emelie Carlsson EC Lena Torstensson LT Anne Blomster

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 10 / 2010 141-159 Plats: Telefon Datum: 2010-06-16 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Kerstin Karlsson, Jonny Svensson,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-02- 07, kl 18.00 22.20 på Hotell Scandic Grand Central, Stockholm. Samt punkterna D och E via mail. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-09- 13, kl 9.10 13.00 På Lindesberg Arena, Lindesberg Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12 / 2006 105-115 Plats: Nacka strand Datum: 2006-09-17 Tid: 10.00 16.45 Närvarande: Ordförande Ulf Gustafsson. Ledamöter: Lars Granström, Georg Andresen,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-10- 20, kl 19.00-21.08 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat.

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat. Styrelsemöte SGDK HS, den 17 augusti 2011 PROTOKOLL 11/2011 Plats: Telefonmöte. Tid: Kl 19:30-22:05 Närvarande: Ordförande, Pär Westling Kassör, Pär Franzen Sekreterare/suppleant, för dagen ledamot plats,

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-04- 07, kl 19.00-21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Hotell Scandic, Sollentuna Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg Siw Synnerman Nordström

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2008 90-110 Plats: Telefonmöte Datum: 2008-05-13 Tid: 19.30 22.50 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adj. personal: Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2013-01-24, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / 2010 239-257 Plats: DSF kansli, Stockholm Datum: 2010-10-31 Tid: 9-11 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Thomas Nilsson,

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-02-20 kl.09.30 18.30 2010-02-21 kl. 09.00 14.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-04-20 kl.20.00 22.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia Wardström-Larsen Emma

Läs mer

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2012-11-29, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Svenska Judoförbundet Riksdomarkommittén

Svenska Judoförbundet Riksdomarkommittén Svenska Judoförbundet Riksdomarkommittén PROTOKOLL nr 59 2014 fört vid RDK:s telefonmöte tisdagen den 15 april 2014 kl. 20.00 22.04 Närvarande: Dick D. Johansson (DDJ) Christer Löfgren (CL) Mario D Alessandro

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll Svenska Rottweilerklubben/AfRs telefonmöte 2013-01-30 Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Tord Sivén, Birgitta

Läs mer

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås Protokoll nr 3/2019 22-33, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2019-03-29 30 på Steam Hotel, Västerås Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares Norlin,

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 6 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 6 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 6 / 2001 75-92 Plats: Hotell Winn, Haninge. Datum: Söndagen den 10 juni 2001. Tid: 10.00 17.30. Närvarande: Anmält förhinder: Adjungerad: Ordförande Lars-Göran

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev

Stockholms Judoförbund informerar Infobrev Stockholms Judoförbund informerar Infobrev 2 2018 Sätt upp eller maila ut Stockholms judoförbund har under det senaste året givit ut infoblad som detta för att informera om händelser och viktiga meddelanden

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte Närvarande: Johan Robertson, Conny Thunberg, Suzan Edvardsson, John Hall, Frida Bulukin Wilén och Anders Dahlén, 1-15 Adjungerad: Peter Lundmark

Läs mer

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 1 Styrelsemöte nr. 16 Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 Kallade, närvarande Anette Persson Sunje, ordförande Anders Bergström, kassör

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006 Omfattning 83-89 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Jan-Erik Wettermark Anmält

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

Karl-Henrik Nanning. Tisdagen 20 april, kl. 13.00, Malmö

Karl-Henrik Nanning. Tisdagen 20 april, kl. 13.00, Malmö 12 mars 2010 1 Plats och tid Riksdagshus 7-9, Stockholm, fredag den 12 mars, kl. 10.00-14.30 ande Kurt Kvarnström, Södra Dalarnas samordningsförbund Alvi Berglund, Finsam Östersund Marie Litholm, Samordningsförbundet

Läs mer

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-08-22

Protokoll från Tävlingskommitténs möte 2012-08-22 Närvarande Björn Höft (BH) Mats Engquist (ME) Björn Strömberg (BS) Christofer Evelönn (CE) Ingemar Kallas (IK) Frånvarande - Protokoll för Tävlingskommitténs Tid och plats: 22 augusti 2012, Östervägen

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-06-12 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

36 MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING. Magnus Liljeblad öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Dagordningen godkändes.

36 MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING. Magnus Liljeblad öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Dagordningen godkändes. 1(4) PROTOKOLL 5/01 TRIALSEKTIONEN Tid 10/11 2001 Kl 10.00-14.30 Plats Kinna Stadshotell, Kinna Deltagare Magnus Liljeblad, sammankallande Tomas Andersson Arne Hedin Veronica Söderman Claes Palm, distriktsansvarig

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 6-2010 2010-05-15 10.00-15.30 Norrköping, SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Håkan Leeman Per Westling

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer