Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm."

Transkript

1 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/05 den 23 september 2005 på Scandic Hotel Kungens Kurva i Stockholm. Mötet startade Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela Nilsson, IN, Alf Tornberg, AT, Peter Syvén, PS och Ulf Sjulander, US. Adjungerad: GS Jan Björkman, JB samt Mia Simonsson, valberedningen. 1 FORMALIA a Mötets öppnande JK hälsade alla välkomna och öppnade mötet. I samband med öppnandet av mötet informerade JK om IJF kongressen i Kairo som föregick VM. Före kongressen höll de Nordiska länderna ett möte där man enades hur Norden gemensamt skulle rösta i frågor av gemensamt intresse. Vid detta möte enades man också om ett gemensamt kalendarium för Norden, vissa gemensamma utbildningar samt att ännu en gång sätta samman ett nordiskt lag om ännu en inbjudan kommer. Det man främst kommer att minnas från IJF kongressen är det smutsiga spel som bedrevs i kriget om ordförandeposten. EJU presidenten Marius Vizer utmanade IJF presidenten Park. I sin iver att väljas om hade Park & Co gått för långt. Man presenterade fullmakter från länder som inte visste om att man lämnat fullmakt, man presenterade fullmakter från länder som inte ens var med i IJF osv. Allt detta gjorde att kongressen drog ut på tiden och blev en tillställning som inte var värdig. Flera kontinenter och många länder har nu överklagat valet till ordförandeposten och vi får se hur det slutar. JK visade också upp den Svensk Judo värdesätter kampanj som tagits fram, FS uttryckte sin uppskattning och dessa planscher skall nu spridas under hösten. b Justeringsman c Föreg. FS-prot. d Dagordning KA utsågs att justera dagens protokoll. Protokoll från FS möte 5/05 godkändes och lades till handlingarna. Dagordningen godkändes.

2 2. KOMMITTÉÄRENDEN RGK RDK TK Peter Martin hade sänt in information om det kata seminarie han deltagit i på Malta i regi av EJU. Samtliga av de katas man kommer att tävla i under kommande kata-em tränades under ledning av Italiens mycket kompetente Tsugiama sensei. Peter är uttagen att döma kommande EM i kata som arrangeras dagen före veteran-em i London. Både i kata och veteran kommer ett flertal svenskar att delta. JB rapporterade om arbetet inom RDK. Helgen den augusti hölls årets Riksdomarkonferens i Märsta. Helgen var välbesökt med fler än 40 domare på plats från hela landet. Glädjande var att också LLK med Daniel Lascau och våra LL tränare deltog vilket medförde ett nyttigt kunskapsutbyte mellan tränare/coacher och domare. En fullständig rapport från konferensen kommer att publiceras på vår hemsida. Nytt för året var teknikgenomgången som Daniel Lascau höll i Märsta JK:s dojo, mycket nyttigt och något som kommer att tas med även på kommande konferenser. RDK hade arbetat om domarbestämmelserna, inga omvälvande nyheter utan snarare justeringar och uppdateringar. FS fastställde dessa domarbestämmelser som nu skall publiceras på vår hemsida. US informerade om arbetet inom RTK (Rikstävlingskommittén) där man nu arbetar på att sammanställa de remissvar som kommit in gällande TB06. Daniel Lascau och LLK har också lagt ett förslag till nytt kalendarie som RTK försöker anpassa och förankra. Arrangör till GP finalen söks och nystartade Västerås Judoskola uppmanar andra klubbar att följa deras exempel och skänka en slant till prispotten för att öka intresset för GP tävlingen. Ung Judo BC rapporterade om Ung Judo med hjälp av en PP presentation. Inom kommittén har man nu tagit fram nya klistermärken som kommer att finnas även på kanslit för distribution. Ung judos egen hemsida uppdateras nu med hjälp av Niklas Strandberg. RF har bett Ung Judo att utse 2 nya ungdomsinspiratörer och Rasmus och Therese är de som utsetts, sedan tidigare ingår Linda i RF:s ungdomsråd.

3 Webb LLK Arbetet inom webben fungerar mycket bra och Alf har täta kontakter gällande uppdateringar av hemsidan. Peter Syvén informerade om LLK. Arbetsklimatet inom LL och LLK är mycket bra och samtliga LL trupper är nu uppdaterade och kommer fortsättningsvis att hållas aktuella. Planeringen av verksamheten för nästa säsong pågår fullt ut i samarbete med Daniel Lascau för att få den att fungera bra med både nordiskt och internationella kalendarier. Under SWOP kommer ett möte att hållas med LL tränarna. KA noterade LLK:s ansträngda läge när det gäller ekonomin efter en genomgång nyligen med ansvariga inom LLK, vissa omprioriteringar får göras under hösten för att budget skall kunna hållas. Inför budgetarbetet för 2006 har kontakt nu sökts med SOK:s Glenn Östh. Uttagningen till junior-em i Zagreb är klar och FS önskar truppen lycka till! JK informerade om samarbetet med högskolan i i Borås och tankarna på att återuppväcka de gamla planerna på ett svenskt Kodokan. JK återkommer om och när planerna är mer konkreta. HK UBK IN informerade om de tävlingsframgångar handikapp judo har under senare tid med ett VM guld som det bästa resultat, ett hjärtligt grattis till Elvira Kivi från hela FS! SHIF vill ha ett möte för att kunna reda ut de samarbetsproblem som finns för närvarande. JK och HK ordföranden tar kontakten och återkommer med mer informationer. BC informerade om hur arbetet med den nya utbildningsplanen fortskrider, allt skall vara klart för presentation vid Riksfortbildningen i Borås den 8-9 oktober. Se nedan under 4.b BJ och Linda från Ung Judo deltar i arbetet med gränsöverskridande barn och ungdomsutbildning som är en följd av beslut på årets RIM i Västerås i våras. Materialet presenterades på PP. JG US rapporterade från JG. Intag av nya elever har gjorts och generellt verkar det som om nivån är ett snäpp högre detta år. Den 11 september hölls ett möte med elevernas hemmatränare och tisdagen den 27 september har US ett möte med RIG gruppen i Lindesberg. Rent allmänt anser US att JG skall vävas in ännu mer i LLK arbetet även om samarbetet nu fungerar mycket bra. FS skall också planera ett av sina kommande möten att hållas på JG och kombineras med en JG träff för hela FS.

4 3. EKONOMI a b KA redovisade resultatet för årets första åtta månader och resultatmässigt ligger vi bra till mot budget, dock lider LLK fortfarande av årets inledning utan SOK pengar. Likviditeten kräver att SOK håller på utbetalningsperioderna men detta håller KA kontroll på och återkommer med besked. KA hänvisade till den nyligen genomförda genomgången av LLK:s ekonomi och, som ovan nämnts, den planerade planeringsträffen med SOK om 2006 års SOK medel. c KA redogjorde för utvecklingen av förbundets telefonkostnader. Det nya 3 avtalet har resulterat i att telefonkostnaderna inom styrelsen och LLK minskat kraftigt. Sedan tidigare finns beslut på tjänstetelefon för JK och JB men istället för att fakturera fram och tillbaks beslöt FS nu att även förbundskaptenerna får tjänstetelefon via LLK. Eventuella privatkostnader debiteras i efterhand. De kostnader som ökat är utlandssamtalen men JK tar upp denna fråga med EJU för att vi skall kunna debitera de samtal som sker i deras tjänst av DL. Uppdras åt JB att undersöka eventuella abonnemang som kan minska kostnaden för utlandssamtal. d KA informerade om mötet med revisorerna, allt ser bra ut och inga anmärkningar framfördes på verksamheten så här långt. Man enades om inköp av ett nytt och bättre bokföringsprogram för att göra redovisningen ännu mer lättöverskådlig. Programmet kommer att tas i drift från den 1 januari e JK och BC informerade om den ansökan man lämnat in till RF om extra medel för internationellt arbete. I ansökan ingår också medel för jämställdhetsarbete på internationell nivå, World Cup tävlingar i Sverige, arbetet för att få en svensk representant inom EJU:s styrelse eller i någon av dess kommittéer. Vi får besked i början av december på hur RF ställer sig till ansökan. När det gäller deltagande av FS ledamöter vid internationella arrangemang tas beslut om detta inför varje resa.

5 4. VERKSAMHETSÄRENDEN a b c d e FS noterade de arbetsrapporter som kommit in. PS föreslog att FS nu planerar det möte som tidigare ställdes in där FS samlas och ägnar en heldag åt framtidsplanering och strategiarbete samt genomför den planerade kompetensutvecklingen. FS uppdrog åt PS att arrangera detta så snart som möjligt. Uppdrogs åt FS-ledamöterna att framöver rapportera till AT i förväg vad man planerar att genomföra inom sina respektive ansvarsområden så att AT, i förekommande fall, kan informera om aktiviteterna via SJF Aktuellt på hemsidan. Allt i syfte att sträva mot en allt större öppenhet. JB rapporterade muntligt om GP tävling och sponsorer, mötet på Malta med Generalsekreterare inom EJU, Handslaget och inkomna ansökningar som accepterades av FS, om skrivelse från Malmö Budokan om LLK, arbetet med att motverka plötsliga dödsfall inom idrotten, Judoboken och försäljningsutvecklingen (säljer bra). AT hade tidigare ansvar för UBK (tillsammans med JB), den nya organisationen presenterades nu och fastställdes av FS. Daniel Lascau har huvudansvaret för utvecklingen av det nya utbildningssystemet med hjälp av UBK. I UBK går BC in som tf ordförande under Matts Prembergs sjukdom, övriga ledamöter är Ulf Norrhäll och Linda Petersson. BC förklarade i detalj upplägget inför kommande Riksfortbildning med hjälp av den PP som Daniel Lascau färdigställt. Efter genomgången konstaterade FS att materialet var mycket genomarbetat och att eventuella synpunkter som kommer på RFB skall tas till vara och att UBK sedan sammanställer allt. SJF har fått förslag på utbildning i krisinformation samt massmediaträning. AT hade tidigare ansvar för detta inom SJ och åtog sig att organisera kurser för FS och anställda. PS återkommer med förslag till finansiering av kurserna. FS diskuterade den halvtidstjänst som utannonserats. UBK kommer att nyttja denna resurs och JB fick i uppdrag att åter ta fram lämplig kandidat och återkomma. FS diskuterade det Judoforum som många medlemmar använder sig av. FS uppdrog åt JB att följa utvecklingen samt att, vid behov, besvara inlägg för förbundsstyrelsens räkning.

6 f g h FS diskuterade det förslag till nya Tävlingsbestämmelser som presenterats av RTK och som nu ligger ute på remiss. Ett antal justeringar gjordes som JB sänder vidare till RTK. FS beslöt att hålla ett telefonmöte efter remisstidens utgång och efter det att RTK genomfört de justeringar som skall göras med hänsyn till inkomna remissvar. JB sänder ut slutligt förslag inför telefonmötet. Kata Academy har blivit en populär verksamhet och FS diskuterade hur denna verksamhet kan samordnas med RGK:s. FS uppdrog åt JB att sammanföra Kata Academy och RGK för att gemensamt återkomma med ett förslag till FS. JB informerade om de ansökningar om förtjänsttecken som SJF fått. FS uppdrog åt JB att handlägga detta. i Inför kommande verksamhetsberättelse och för att få underlag till ett eventuellt kommande Judomagasin ombads FS ledamöterna att sammanställa sina aktiviteter under året och sända dessa till JK. Deadline den 15/11. FS uppdrog åt AT att återkomma med kostnadsförslag för utgivningen av ett Judomagasin. j FS beslöt att välja in Ljungbyheds Judoklubb som ny medlem i SJF. FS önskar klubben hjärtligt välkommen. Sotenäs JK har ansökt om namnändring till Kungshamns JK. FS accepterar denna ändring så snart klubben sänt in de kompletterande handlingar kansliet begärt. k. JB redogjorde för det slutliga svar som sänts till det ombud A. Dahlin anlitat. I sak ingen förändring från det tidigare och innebärande att SJF avvisar alla krav på ytterligare ersättning.

7 5 ÖVRIGA FRÅGOR a BC presenterade förslag till inköp av profilprodukter. Nyckelbanden som tidigare köpts in av Ung Judo har mottagits mycket positivt och FS beslöt om inköp av nya med SJF logo. Kostnad ,-- FS beslöt också om inköp av 200 T-shirts till försäljning och uppdrog åt BC att genomföra det. 6 Nästa möte bestämdes blir ett telefonmöte som JK kallar till så snart TB06 är klar. 7 Johnny Kullenberg tackade de närvarande och förklarade mötet avslutat. Vid protokollet Justeras Jan Björkman Johnny Kullenberg Justerat/JB Kent Andersson

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8/06 den 11 december 2006. Mötet hålls via konferenstelefon med start kl. 20.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7/06 den 7 oktober 2006 i Frövi. Mötet startade 12.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Alf Tornberg, AT, Barbro Carlsson, BC, Kent

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/06 den 12 augusti 2006 på Dalsjö. Mötet startade 13.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Kent Andersson, KA,

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/06 den 21 juni 2006 via konferenstelefon. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Barbro Carlsson, BC, Alf Tornberg,

Läs mer

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti.

1. FORMALIA. BC informerade även att det nätverk inom RF som hon är projektledare för kommer att ha ett möte i augusti. Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 5 påbörjat den 16-17 juni 2007 i Borås, på Hotel Scandic Plaza, och avslutat vid telefonmöte den 20 juni 2007 Tider : kl 13-16.45 den 16 juni, kl 9-13 den

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5/05 den 1 juli 2005 på Dalsjö. Mötet startade 17.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Ingela

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4/05 den 22 april 2005 på Scandic Hotell i Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1/05 den 25 februari 2005 på Scandic Hotell Mölndal. Mötet startade 19.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6/04 den 30 juli 2004 på Dalsjö. Mötet startade 18.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Kent Andersson, KA, Barbro Carlsson, BC, Peter

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5 den 22 augusti 2003 på SJF s kansli i Malmö. Mötet varade 18.30 23.00 Närvarande FS: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Christer Löfgren, CL Maria

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 11/09 Datum: 2009-06-13 Tid: 10.00 18.00 Plats: Idrottens Hus, Helsingborg Närvarande: Kent Härstedt, ordförande (KH), Alf Tornberg, vice ordförande (AF), Peo

Läs mer

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen

Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsen Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13/09 del 1 den 25 September 2009 i Stockholm, Riksdagen :Tid: kl 18.00-22.30 Närvarande: Ordföranden Kent Härstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2011 Datum: 2011-08-02 och 2011-08-04 Tid: Tisdag 2 augusti kl 19.00-20.45 fram till pkt C6, därefter ajournerades mötet till torsdag 4 augusti kl 19.00-20.30.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 12, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-11- 22, kl 11.00 16.32 På Idrottens Hus, Uppsala Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 4, kl 19.00-22.30, den 15 juni 2001 hemma hos Peter Syvén, Vikingstad. Närvarande: Johnny Kullenberg, JK (mötesordförande), Robert

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 6, med start kl 19.10 och avslutning kl 21.15 den 20 oktober 2000, Hotell Adriane, Stockholm. rev 001027.LÖ/DDJ Närvarande: Dick

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 19 mars 2006 på Hotel Öresund i Landskrona. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-03- 06, kl 17.04 20.58 på Hotell Scandic Foresta, Lidingö. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Svenska Judoförbundet Förbundsstyrelsemöte 31 oktober 2008 i Borås, start 18.00 Närvarande: Johnny Kullenberg (JK), Alf Tornberg (AT), Kent Andersson (KA), Agneta Nyman (AN), Peter Syven (PS), Driton Osmani

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll för Svenska Judoförbundets möte nr 7, 2014 Datum och tid: Deltagare: Adjungerade: Anmält förhinder: Lördag 2014-05- 23, kl. 16.30 19.53, Viking Line Alf Tornberg (Ordförande), AT Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, 2013 Datum och tid: Lördagen 2013-04-13, kl 17.00 20.00 Söndagen 2013-04-14, kl 12.00 12.36 Deltagande: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, 2015 Datum och tid: Lördag 2015-01- 10, kl 14.15 16.53 På Scandic Grand Central, Stockholm Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-06- 16, kl 19.00-20.45 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v. ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundet FS-möte nr 14, 2012 Datum & tid: 2012-12-01, kl 13.15-17.15 och 2012-12-02 ca. kl 09.10-10.00 Plats: Hotell Scandic Europa, Köpmansgatan 38, Göteborg. Närvarande: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 3, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-03- 07, kl 18.00 21.02 på Hotell Scandic Crown, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Klubbtränarutbildning i Kristianstad. Sidan 5 SJF - Aktuellt Nr 6, 20 mars 2007 Redaktör: alf.tornberg@judo.se John Halland motionerar vid förbundets årsmöte. Foto: Alf Tornberg Årsmötet den 18 mars Sidorna 2 & 3 Klubbtränarutbildning i Kristianstad

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 17, 2013 Datum och tid: Torsdag 2013-12- 19, kl 19.00 21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 07, 2012 Datum: 2012-05-25 Tid: kl 18.00-21.50 Plats: Lindesberg Arena. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Deltog via högtalartelefon

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2015 Datum och tid: Fredag 2015-02- 06, kl 18.00 21.18 på Scandic Europa, Göteborg. Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina Pekkola

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll FS-möte nr 12, 2011 Datum: Fredag 2011-09-09 Tid: kl 12.50-17.50. Plats: Lindesberg Arena, rum Utsikten. Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent Andersson KA Vice ordförande: Kristiina

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 15, 2011 Datum: 2011-11-12 Tid: Plats: Lördag kl 09.00-12.00 verksamhetsplanering & vision. 12.30-17.20 FS-möte. Scandic Hotel Grand Central, Kungsgatan

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2, 2014 Datum och tid: Fredag 2014-02- 07, kl 18.00 22.20 på Hotell Scandic Grand Central, Stockholm. Samt punkterna D och E via mail. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 7, med start kl 16.15 och avslut-ning kl 23.25 den 17 november 2000, Enighets Sportcenter, Fagerstagatan 1, Malmö. rev 001127.DDJ/LÖ

Läs mer

Svenska Judoförbundet gratulerar Karl Wöst på 70 årsdagen Kalle är en av svensk judos största profiler som startade med judo redan på 50-talet, han har varit ordförande i flera omgångar för Svenska Judoförbundet.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s årsmöte 2011 Datum: Söndagen 13 mars 2011, kl 11.00-14.20 Plats: Ibis Hotell, Stadiongatan 21, Malmö. Inledning SJF:s förbundsordförande Kent Härstedt hälsade samtliga hjärtligt välkomna

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014

PROTOKOLL NR 8/14. Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 PROTOKOLL NR 8/14 Fört vid styrelsens telefonsammanträde den 9 december 2014 Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordf (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA) Lotta Jegenstam, ledamot

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 7 / 2007 60-69 Plats: Telefonmöte Datum: 2007-05-15 Tid: 20.00 22.15 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 9, 2013 Datum och tid: Lördag 2013-09- 07, kl 15.00 18.30 i Lindesbergs Arena, Lindesberg. Måndag 2013-09- 09 kl 20.00 20.55, telefonmöte. Deltagare: Ordförande:

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 8, 2015 Datum och tid: Måndag 2015-06- 15, kl 19.00-20.50 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2012 Datum: 2012-10-08 Tid: Kl 19.00-21.25 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ordförande: Alf Tornberg AT Vice ordf. Kristiina Pekkola KP Ledamöter: Erik

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 13, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-12- 08, kl 19.00-20.46 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund.

Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets årsmöte den 20 mars 2005 på Scandic Star Hotel i Lund. Inledning SJF:s ordförande Johnny Kullenberg inledde med att uppmana årsmötesdeltagarna till en tyst minut

Läs mer

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 5 mars 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt,

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Utbildning Vinnande styrelse med Olle Möller hela lördagen Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-02-20 kl.09.30 18.30 2010-02-21 kl. 09.00 14.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 8 / 2009 132-151 Plats: Telefonmöte Datum: 2009-04-21 Tid: 19.30 22.45 Närvarande: Ulf Gustafsson, Jan Lund-Jensen, Per Olof Larsson (från punkt 133e), Björn

Läs mer

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås Protokoll nr 3/2019 22-33, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2019-03-29 30 på Steam Hotel, Västerås Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares Norlin,

Läs mer

Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson Ola Svensson från 7

Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson Ola Svensson från 7 Protokoll fört vid Postens Idrottsförbund Styrelsemöte i Borlänge 2008-02-08 Närvarande: Gunilla Karlbom, Monica Hjerp, Christer Antman, Stig Davidsson, Sune Liljedahl, Per Johansson Christer Gunnarsson

Läs mer

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003.

Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Protokoll från Svenska Judoförbundets FS-möte nr 2 den 21 mars 2003. Mötet genomfördes i Lindesbergs Stadshotell på Kungsgatan 24 i Lindesberg. Mötet varade mellan kl.18.30 till 23.20. rev030327.lö/jb

Läs mer

FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel

FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel 1 (5) FS möte nr 6 år 18/19 Globe hotel 2019-04-26 77-92 Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande Martin Klabere (MK) Sekreterare Victoria Wikström (VW) Helen Sundström-Hetta (HS) (telefon) Krister

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 11, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-10- 20, kl 19.00-21.08 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT v ordförande Kristiina Pekkola KP Kassör: Kent M Andersson

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 10, 2014 Datum och tid: Lördag 2014-09- 13, kl 9.10 13.00 På Lindesberg Arena, Lindesberg Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT V. ordförande Kristiina

Läs mer

Protokoll Distanskommittén

Protokoll Distanskommittén Protokoll Distanskommittén Möte på Scandic Örebro 2013-06-16 Deltagare: Marianne Eriksson, Gitz Johansson, Frida Söderström. Från 2013-81 till och med 2013-83 medverkade Ulf Steisjö. 2013-72 Mötet öppnas

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse

Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Svenska Brukshundklubbens Förbundsstyrelse Protokoll 3/2014 Datum: 2014-05-16 Tid: 09:00 17:00 Plats: Scandic Star hotel, Sollentuna Närvarande: Ordförande Ange ev. nedan Rolf Weiffert Anders Dahlstedt

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll från SJF:s FS-möte nr 10 2010 Datum: 2010-06-19 Klockan: 09:30 13:00 Plats: SJF:s kansli, Jörgen Kocksgatan 65, Malmö Närvarande: Vice ordförande Kassör Sekreterare (adjungerad) Ledamot: Alf

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SMÅLANDS JUDOFÖRBUND När: Söndagen den 3 mars 2013 Kl 11:30, Västbo Judoklubbs dojo, Ringvägen 7, 33236 Gislaved Föredragslista för Smålands judoförbunds årsmöte 2013-03-03 1 Mötet

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 18 / 2010 239-257 Plats: DSF kansli, Stockholm Datum: 2010-10-31 Tid: 9-11 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Thomas Nilsson,

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet Protokoll vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 5, 2014 Datum och tid: Måndag 2014-04- 07, kl 19.00-21.00 Deltagare: Ordförande: Alf Tornberg AT Kassör: Kent M Andersson KA Ledamöter: Johnnie Daniels JD

Läs mer

Mötesprotokoll VKFS 4/2017

Mötesprotokoll VKFS 4/2017 Page 1 of 5 a) Mötets öppnande b) Närvarande c) Val av sekreterare & protokolljusterare d) Fastställande av dagordning e) Tid för nästa möte f) Godkännande av föregående mötesprotokoll g) Administration

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta.

SVENSKA JUDOFÖRBUNDET. Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. SVENSKA JUDOFÖRBUNDET Protokoll fört vid Svenska Judoförbundets FS-möte nr 1, den 29-30 januari 2000 på Idrottens Hus i Farsta. rev 000309.LÖ/DDJ/JB Närvarande: Dick D. Johansson, DDJ (mötesordförande),

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) 2006-10-10

PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) 2006-10-10 PROTOKOLL STY 8/2006 1(6) PROTOKOLL STY 8/2006 Sammanträdesdata Tid 2006-10-07 kl 10.00-16.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s konstituerande möte i Borlänge 2010-03-06 Närvarande: Ulrica Thorén, Anna Rexlinger, Ingela Plahn Lindström, Carina Johansson, Veronica Nilsson, Patrik Ohlsson, Ann-Sofie Modin, Anna

Läs mer

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Carina Svensson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll för styrelsemöte i Svenska Drillförbundet 2010-04-20 kl.20.00 22.00 Närvarande: Carina Svensson Ulla Levin Hanna Candell Håkan Olin Jasmine Bendrén Heléne Larsson Cecilia Wardström-Larsen Emma

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen

Protokoll nr 10/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Protokoll nr 10/2018 85-96, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2018-12-07 08 i Idrottens hus och Scandic hotel Skärholmen Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Sussan Eriksson, inte 85-88,

Läs mer

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet.

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 (3) Datum 2014-03-27 Årsmöte mars 2014 Protokoll fört vid Villaägarföreningen Jakobsbergs 126:e årsmöte torsdagen den 27 mars 2014 kl. 18:30 på Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås.

Läs mer

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-05-25, kl. 10.00-15.00. Plats: Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund. Närvarande: Jesper Kedjevåg ordförande Nico Christoforidis kassör

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/17 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Anmält förhinder. Adjungerad

PROTOKOLL FS 05/17 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Anmält förhinder. Adjungerad PROTOKOLL FS 05/17 fört vid styrelsemöte 2017-06-14 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Urban Andersson, ordf. Jadranka Plese Javier Escalante Jane Schörling Anmält förhinder Adjungerad Michael Bergman

Läs mer

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4

Redaktör: alf.tornberg@judo.se. Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Katakurs i Borås Sidan 4 SJF - Aktuellt Nr 6, 16 maj 2008 Redaktör: alf.tornberg@judo.se Christoffer Johansson. Inte bara EM-klass i judo utan nu även i grillning. Foto: Alf Tornberg Judofest i Frövi Sidan 2 och 3 Vill öka tävlandet

Läs mer

Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande

Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande 1 (5) FS - möte nr 5 år 16/17 Clarion hotel, Arlanda 2017-02-09 68--81 Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande Märit Bergendahl (MB) Vice ordförande Krister Azelius (KA) Martin Klabere (MK) Jan

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2011 2011-10-08 (10.00-17.30) Hotell Best Western Carlia, Uddevalla Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

Närvarande: Lars-Gunnar Tjärnquist (LGT) Förbundsordförande

Närvarande: Lars-Gunnar Tjärnquist (LGT) Förbundsordförande FS - möte nr 6 år 10/11 Scandic hotel city, Karlstad 2011-01-08 68-84 Närvarande: Lars-Gunnar Tjärnquist (LGT) Förbundsordförande Martin Wolmhed (MW) Vice ordförande Magnus Nilsson (MN) Caroline Silverudd

Läs mer

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014

info Vägen till St. Petersburg Ledare: Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 RDK Nyhetsblad från Riksdomarkommittén Sommar 2014 info Joakim Lindberg dömer tillsammans med sin mentor Dick D. Johansson på Irish Open 2006 Ledare: Vägen till St. Petersburg Resan mot St Petersburg började

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

Anders Petersson (kanslichef), Bo Basun, Ulf Nersing, Kaisa Adlercreutz, Arne Lindqvist och Maria Lindgren-Persson.

Anders Petersson (kanslichef), Bo Basun, Ulf Nersing, Kaisa Adlercreutz, Arne Lindqvist och Maria Lindgren-Persson. Sid 1 (3) Protokoll från Styrelsemöte i Skyrev Närvarande: Adjungerade: Plats: Göran Johansson, Lennart Ledin (ordförande), Lena Joelsson och Lars Blomberg (v ordförande). Bo Andersson, Anita Lundgren

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 13 / 2006 116-127

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 13 / 2006 116-127 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 13 / 2006 116-127 Plats: Telefonmöte Datum: 2006-10-18 Tid: 19.30 22.25 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Adjungerade Frånvarande: Ordförande Ulf Gustafsson.

Läs mer

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW)

Peter Langley, tf Generalsekreterare (PL) Amelie Wigzell, adjungerad sekreterare (AW) PROTOKOLL Sammanträde: Datum och plats: Deltagare: Svenska Ishockeyförbundet Förbundsstyrelse nr 5 2013/14 Den 24 oktober 2013, Förbundskansliet Christer Englund, ordförande (CE) Jonas Bergqvist (JB) Peter

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

Stockholms Judoförbund informerar

Stockholms Judoförbund informerar Stockholms Judoförbund informerar Gör som Ekerö JK Den 10 januari kommer Ekerö JK att ha ett arbetsseminarium med sin klubbstyrelse då man går igenom Stockholms Judoförbunds nya Mål och visionen 2015,

Läs mer

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016

Protokoll Nr 2, 26-48, 2016 Datum: 1/2 2016 Tid: 20.00-21.30 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Isabelle Sarfati (ledamot), Hamid Fazeli (ledamot). Frånvarande:

Läs mer

Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande. Anmält förhinder: Björn Norlin Suppleant. Adjungerade: Håkan Arlestig Framtidskommittén Camilla Gääw

Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande. Anmält förhinder: Björn Norlin Suppleant. Adjungerade: Håkan Arlestig Framtidskommittén Camilla Gääw Protokoll Art: Styrelsemöte nr 10 efter BF 2014. Tid: 2015-09-23 Plats: Via telefon Närvarande: Catharina Linde Forsberg Ordförande Erik Blomquist V.ordf./Kassör Sekr., Webmaster (AK) Ledamot (JpK) Kent

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 /

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11 / 2010 160-178 Plats: Telefon Datum: 2010-06-28 Tid: 19.30-22.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Ann Stålhammar, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

Svenska Skolidrottsförbundet

Svenska Skolidrottsförbundet Svenska Skolidrottsförbundet Styrelsen Protokoll nr 2, perioden 2012-2014 avseende 18 43 Plats: Dag: Bogesunds Slottsvandrarhem, Vaxholm Söndag den 10 juni Tid: Kl 08.30 12.15 Närvarande: Erik Söderberg,

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

nr 7, 2007-08-18 och 19 2 Val av protokolljusterare för mötet Styrelsen beslutar att utse Olle Dahlin till protokolljusterare.

nr 7, 2007-08-18 och 19 2 Val av protokolljusterare för mötet Styrelsen beslutar att utse Olle Dahlin till protokolljusterare. PROTOKOLL nr 7, 2007-08-18 oh 19 Svenska Skidskytteförbundet Plats: Quality Hotel, Arlanda Närvarande: Björn Eriksson, Björn Lindblom, Marianne Nilsson, Ingemar Arwidson, Lage Woutilainen, Stefan Söderblom,

Läs mer

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Sid 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2005-11-12 I SVENSHÖGEN. Närvarande: Kjell Nielsen, Johan Andersson, Lennarth Ericsson, Ingela Sandström, Marie Ullatti,

Läs mer

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00

Styrelsemöte nr. 16. Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 1 Styrelsemöte nr. 16 Datum: 2011-12-04 Plats: Ölandsgatan 42, Svenska Budo & Kampsportsförbundets kansli Tid: Kl.14:00-18:00 Kallade, närvarande Anette Persson Sunje, ordförande Anders Bergström, kassör

Läs mer

Protokoll årsmöte Svenska Poledanceförbundet 2 mars 2014.

Protokoll årsmöte Svenska Poledanceförbundet 2 mars 2014. Protokoll årsmöte Svenska Poledanceförbundet 2 mars 2014. Dag och tid: Söndag den 2 mars klockan 15.30. Plats: Fältöverstens samlingslokaler, Stockholm. Närvarande Camilla Roa Cortés Daniel Häggqvist Hanse

Läs mer

Datum och tid 2014-10-06 kl 18.00 20.30 StOF-kansliet på Vretenvägen i Solna. ordförande

Datum och tid 2014-10-06 kl 18.00 20.30 StOF-kansliet på Vretenvägen i Solna. ordförande Sida 1 (1) Möte Styrelsemöte 5/2014 (548) Datum och tid 2014-10-06 kl 18.00 20.30 StOF-kansliet på Vretenvägen i Solna Plats Deltagare Lennart Brattgård Birgitta Billstam Leif Carlsson Urban Frej Lars

Läs mer

Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande

Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande 1 (5) FS - möte nr 8 år 17/18 Globe Hotel, Stockholm 2018-04-20 105--123 Närvarande: Tomas Engholm (TE) Förbundsordförande Märit Bergendahl (MB) Vice ordförande Krister Azelius (KA) Martin Klabere (MK)

Läs mer