Organisationsschema för projektgruppen 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Organisationsschema för projektgruppen 2013"

Transkript

1 STOCKHOLM, Sida 1 (6) Organisationsschema för projektgruppen 2013 LOGISTIK OCH SYSTEM Logistik och systemgruppens primära uppgift är att ansvara för planeringen och genomförandet av det operativa arbetet under mässan. Inom gruppen finns även funktioner för att hantera projektgruppens internweb, rekrytering av personal, teknik samt för att överse säkerheten. Logistik och systemgruppens arbete intensifieras under hösten. Under året kommer gruppen även att vara delaktig i sponsrings- och försäljningsarbetet, delta i vissa marknadsföringsevent, affischera samt intervjua kandidater till gruppledarrekryteringen, korrekturläsning av katalogen samt andra resurskrävande arbeten. Samtliga i gruppen är även ansvariga att se till projektets helhet och hjälpa till där det behövs. Gruppansvarig Log/Sys Systemansvarig Rekryteringsansvarig Husansvarig Nymble Husansvarig KTHB Logistikansvarig Gruppansvarig Logistik och System Samordnar verksamheten för logistik och systemgruppen, d.v.s. koordinerar uppgifterna i gruppen samt följer upp arbetet. Ansvarar för att den budget gruppen tilldelas av projektledaren följs. Rapporterar till projektledaren samt håller sig och sin grupp uppdaterad om arbetet i de andra grupperna. Ansvarar för att gruppen medlemmar ser till helheten i projektet samt fungerar som en extraresurs för samtliga i gruppen vid behov. Logistikansvarig Ansvarar för all logistik innan, under och efter mässan. Personen deltar i det gruppöverskridande team som tar in den s.k. fullständiga anmälan från mässutställarna samt har det yttersta ansvaret för det logistiska och operativa arbetet under mässdagarna. Personen leder även sambandscentralen, specialstyrkan och teknikgruppen. Personen måste ha ett nära samarbete med de flesta rollerna i projektgruppen för att få den helhetsbilden över logistiken som krävs. Ansvarig KTHB - Ansvarar för och leder arbetet i KTHB. Leder planeringsarbetet och samordnar det operativa arbetet som är specifikt för KTHB. Ansvarar för relationerna med lokalansvariga och övriga

2 SIDA 2 (6) berörda parter på KTHB. Deltar i det gruppöverskridande team som tar in den s.k. fullständiga anmälan från mässutställarna. Leder och ansvarar för de gruppledare och värdar som tillhör KTHB, både inom företag och service. Ansvarar för säkerheten i KTHB under mässdagarna. Ansvarig Nymble - Ansvarar för och leder arbetet i Nymble. Leder planeringsarbetet och samordnar det operativa arbetet som är specifikt för Nymble. Ansvarar för relationerna med lokalansvariga och övriga berörda parter på Nymble. Deltar i det gruppöverskridande team som tar in den s.k. fullständiga anmälan från mässutställarna. Leder och ansvarar för de gruppledare och värdar som tillhör Nymble, både inom företag och service. Ansvarar för säkerheten i Nymble under mässdagarna. Systemansvarig - Ansvarar för Armadas internwebb. Ansvarar för att vidareutveckla internwebben utifrån ett långsiktigt perspektiv samt för att årsspecifika lösningar kan implementeras. Jobbar nära många av projektgruppens övriga funktioner, då till exempel rekrytering, sälj, logistik osv till stor del är beroende av stöd i internwebben. Ansvarar för att all gammal data hanteras och är tillgänglig. Ansvarar tillsammans med IT-kommunikationsansvarig även för att bygga det underliggande ramverket för och ger stöd i utvecklingen av denna. Arbetar tillsammans med IT-kommunikationsansvarig för eventuell vidareutveckling av telefonapplikationen. Rekryteringsansvarig - Ansvarar för planering och genomförande av rekrytering av studenter till organisationen. Ansvarar för Stora värdmötet, vars syfte är att välkomna alla värdar till Armada samt informera om kommande arbete. Personen ansvarar för representationen mot REFTEC innan och under mässan samt har då ett nära samarbete med Bankettansvarig och Logistikansvarig.

3 SIDA 3 (6) MARKNADSFÖRING/KOMMUNIKATION M/K-gruppens primära uppgift är att förmedla kännedom och kunskap om Armada mot studenter, media och företag. Gruppen ska planera marknadsföringsstrategier och genomföra reklamkampanjer. I gruppen finns även ansvaret för att ta fram en grafisk profil för Armada 2013 samt för att underhålla hemsidan. Gruppen skapar även Armadakatalogen och andra eventuella kommunikationsverktyg. Under året kommer gruppen även att vara delaktig i sponsrings- och försäljningsarbetet, delta i vissa marknadsföringsevent, affischera, intervjua kandidater till gruppledarrekryteringen, korrekturläsning av katalogen samt andra resurskrävande arbeten. Samtliga i gruppen är även ansvariga att se till projektets helhet och hjälpa till där det behövs. M/K gruppen lägger upp en plan för hur kommunikationen med projektgruppen skall genomföras. Gruppansvarig M/K Art Director Katalog Art Director Kampanj ITkommunikationsansvarig Copywriter Kampanjansvarig Gruppansvarig Marknadsföring/Kommunikation - Samordnar verksamheten för M/K-gruppen, d.v.s. koordinerar uppgifterna i gruppen samt följer upp arbetet. Ansvarar för att den budget gruppen tilldelas av projektledaren följs. Rapporterar till projektledaren samt håller sig och sin grupp uppdaterad om arbetet i de andra grupperna. Ansvarar för att gruppens medlemmar ser till helheten i projektet samt fungerar som en extraresurs för samtliga i gruppen vid behov. Har det yttersta ansvaret för all marknadsföring Armada utför, både den interna mot studenter samt den externa mot media och företag. Leder arbetet med att skapa en strategi för hur Armada ska marknadsföras och kommuniceras, både mot studenter och externa parter. Personen ansvarar även för att "röd tråd" finns i den marknadsföring Armada gör. Ansvarar för att koordinera årets internutbildning för projektet och skall jobba för att alla i projektet får ut så mycket som möjligt av året med Armada. Under mässan ansvarar personen för att skyltning på campus och mässlokaler sker och följer den röda tråden. Personen har huvudansvaret för Orders i Niwen. Kampanjansvarig - Ansvarar för att, i enlighet med den strategi för marknadsföring och kommunikation som M/K-gruppen arbetat fram, utföra reklamkampanjer riktade mot studenter. Planerar och genomför marknadsföring, med input från den personen i projektgruppen som är ansvarig för respektive del, för rekrytering av gruppledare/värdar, Armadas event, mässan och Armadabanketten. Ansvarar för att nya idéer diskuteras på marknadsföringskampanjer som exempelvis filmer, inspring, releasefester, armadabarer på tentapubar etc., både i M/K-gruppen och med övriga berörda i projektgruppen. Ansvarar för att de idéer som klubbats genomförs. Koordinerar projektgruppen och gruppledare i kampanjarbetet.

4 SIDA 4 (6) IT-kommunikationsansvarig - Ansvarar för Armadas IT-kommunikationsverktyg. Skapar tillsammans med AD:s ett grafiskt gränssnitt som matchar årets grafiska profil. Har ett nära samarbete angående hemsidans innehåll med Copywriter och Gruppansvarig M/K. Samarbetar även med systemansvarig angående extra funktionalitet på hemsidan. Har ansvar för att utvärdera, tillsammans med Projektledaren och Gruppansvarig M/K, om en telefonapplikation skall vidareutvecklas. Skall ha ett långsiktigt tänkt i utvecklingen av samtliga uppgifter. Art Director Katalog - Skapar den grafiska profilen tillsammans med AD-Kampanj. Ansvarar tillsammans med AD-Kampanj för den grafiska profilen på hemsidan, tryckt material som exponeras inför och under Armada samt för video- och fotorelaterat material. Är ytterst ansvarig för katalogen, både dess utformning och innehåll. Deltar i det gruppöverskridande team som tar in den s.k. fullständiga anmälan från mässutställarna och ansvarar då för att katalogannonserna uppfyller specifikationerna. Har tillsammans med Art Director Kampanj gemensamt ansvar för att leda grafiskformgruppledarna och eget ansvar för fotogruppledaren. Ansvarar, tillsammans med AD-Kampanj, för Armadas tryckerisamarbeten. Art Director Kampanj - Skapar den grafiska profilen tillsammans med AD-Katalog. Ansvarar tillsammans med AD-Katalog för den grafiska profilen på hemsidan, tryckt material som exponeras inför och under Armada samt för video- och fotorelaterat material. Är ytterst ansvarig för tryckt material som t.ex. företagsinbjudan, affischer, flyers och profilkläder. Har tillsammans med Art Director Katalog gemensamt ansvar för att leda grafiskformgruppledarna i arbetet. Ansvarar, tillsammans med AD-Katalog, för Armadas tryckerisamarbeten. Copywriter - Ansvarar för allt skriftligt material som Armada exponerar utåt, d.v.s. ansvarar för att korrekturläsa alla texter till hemsida, katalog, affischer, flyers, event- och bankettmaterial. Har det övergripande ansvaret för att en röd tråd bibehålls i de informations- och marknadsföringstexter som skrivs. Hjälper projektgruppen när de via M/K vill nå ut till företag eller studenter. Utvärderar var och hur Armada bör exponeras i extern media och är ansvarig för mediesamarbeten. Ansvarar under mässan för skyltningen på campus och i mässlokalerna sker.

5 SIDA 5 (6) NÄRINGSLIV/EVENT Näringsliv/Eventgruppen ska tillsammans arbeta fram en säljplan och ett eventpaket. Ansvaret inom gruppen är att nå målet för rätt antal mässutställare samt för planering och genomförande av Armadas mycket centrala kringarrangemang så som banketten, eventen och loungen. Allt sponsrings- och inköpsarbete koordineras även av denna grupp. Under året kommer gruppen även att vara delaktig i sponsrings- och försäljningsarbetet, delta i vissa marknadsföringsevent, affischera, intervjua kandidater till gruppledarrekryteringen korrekturläsning av katalogen samt andra resurskrävande arbeten. Samtliga är även ansvariga att se till projektets helhet och hjälpa till där det behövs. Gruppansvarig N/E Företagsansvarig Spons- och loungeansvarig Eventansvarig Bankettansvarig Armada GOLDansvarig Gruppansvarig Näringsliv/Event - Samordnar verksamheten för N/E-gruppen, d.v.s. koordinerar uppgifterna i gruppen samt följer upp arbetet. Ansvarar för att den budget gruppen tilldelas av projektledaren följs. Rapporterar till projektledaren samt håller sig och sin grupp uppdaterad om arbetet i de andra grupperna. Ansvarar för att gruppen medlemmar ser till helheten i projektet samt fungerar som en extraresurs för samtliga i gruppen vid behov. Har det yttersta ansvaret för arbetet inom gruppen, d.v.s. kontakten Armada har med näringslivet samt för de event som genomförs i samband med Armada. Har huvudansvaret för kontakten med huvudsamarbetspartners. Ansvarar för bokning och planering av Armadakryssningen. Understödjer i säljarbetet av Armadas tjänster. Företagsansvarig Huvudansvarig för Armadas säljarbete samt för kontakten med företagen innan mässan. Ansvarar för att lägga upp en strategi för vilka företag som ska bjudas in till mässan, med målet att mässutställarna skall täcka olika branscher mot alla inriktningar på KTH. Ansvarar för att säljarbetet följer tidsplanen samt för att Armada når alla de företag som är inbjudna till mässan. Ansvarar även för den kontinuerliga kontakten med de utställande företagen, svarar på frågor etc. Ansvarar för arbetsmarknadsdagar.se, d.v.s. för att den information som ligger uppe på sidan är korrekt och uppdaterad och för administrationen på sidan under säljarbetet. Är delaktig i slutsälj av event tillsammans med de Eventansvarig. Företagsansvarig ansvarar för det team som tar in den fullständiga anmälan. Ansvarar för innehållet (tillsammans med projektledaren) i de utvärderingar som genomförs mot studenter och företag efter Armada samt ser till att utvärderingarna genomförs och sammanställs.

6 SIDA 6 (6) Sponsor- och loungeansvarig - Ska identifiera de behov som finns för sponsring inom Armadas organisation och skapa en strategi för sponsringen. Ansvarar för att koordinera sponsringsarbete inom projektgruppen d.v.s. fördelar och följer upp arbetet. Ansvarar även för Armadas inköp, så som kläder, väskor, mat etc. Ansvarar under mässan för Armadas lunchservice samt för företagsloungerna, vilket kräver ett nära samarbete med den Logistikansvariga. Ansvarar för loungegruppledarnas samt eventuella sponsringsgruppledares arbete. Eventansvarig - Ansvarar för att skapa och utveckla de event som Armada genomför under året. Har yttersta ansvaret för utformningen och planeringen av alla eventen. Ansvarar för Eventgruppledarna, d.v.s. deltar i rekryteringsprocessen samt koordinerar och leder dem i det operativa arbetet för eventen. Eventansvarig har ansvar för kommunikationen med M/K-gruppen om sitt egna tryckta material, att den budget event blir tilldelad efterföljs och för att sälja, tillsammans med Företagsansvarig, eventen till företag. Har även ansvar, tillsammans med Kampanjansvariga, att ta fram en plan över hur eventen ska marknadsförs mot studenterna. Bankettansvarig - Ansvarar för planering och genomförande av Armadabanketten. Ansvarar för alla de uppgifter som tillhör sittningen, d.v.s. mat, lokal och underhållning. Leder de gruppledare och värdar som arbetar med sittningen. Bankettansvarig ansvarar för att den budget banketten blivit tilldelade efterföljs och kommunikationen med M/K-gruppen om sitt egna tryckta material.

Projektgruppsområden:

Projektgruppsområden: Sök Projektgruppen Chalmers Studentkårs Arbetsmarknadsdagar, CHARM, är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 160 företag från många

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Områden Vice projektledare... 4 Personalansvarig... 4 Kommunikationsansvarig... 5 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig... 6 Logistikansvarig... 6 Sponsoransvarig... 7

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Ansvarsområden Det generella arbetet... 3 Personalansvarig... 4 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig (2 st)... 6 Logistikansvarig... 6 Hållbarhetsansvarig... 7 Sponsor-

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KONGLIGA KEMISEKTIONEN Produktportfölj KTH Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KNUT 2016/2017 Innehåll Produktportföljens innehåll... 2 Evenemang... 2 Allmänt... 2 Lunchföreläsning... 2 Studiebesök...

Läs mer

CHARM. Produktkatalog

CHARM. Produktkatalog CHARM Produktkatalog 2017 INNEHÅLL VÅRA PAKET TILLVAL: Mässa Event Marknadsföring Sponsring 2 4 5 6 7 Välkommen till CHARM 2017! Stort tack för Er anmälan till mässan. Det ska bli ett nöje att få träffa

Läs mer

Innehåll: Våra paket. Tillval: Mässa Event Marknadsföring Sponsring. Foto: CFFC -

Innehåll: Våra paket. Tillval: Mässa Event Marknadsföring Sponsring. Foto: CFFC - Produktkatalog 2019 Innehåll: Våra paket Tillval: Mässa Event Marknadsföring Sponsring Foto: CFFC - www.cffc.se 1 3 4 5 6 VÅRA 11 000 STUDENTER VILL TRÄFFA DIG Vad kul att ni vill komma till Sveriges största

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Varmt välkomna till LARM2018!

Varmt välkomna till LARM2018! Varmt välkomna till LARM2018! Det är min stora glädje att välkomna just er till den 37 upplagan av en av de största arbetsmarknadsmässorna i Sverige; LARM - LinTeks arbetsmarknadsdagar. I år äger den stora

Läs mer

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Arbetsmarknadsenheten EventPortfölj Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet Välkommen till Teknologkårens arbetsmarknadsenhet. Vi jobbar med mötet mellan studenter och företag genom dels vår arbetsmarknadsvecka, LARV, och dels olika

Läs mer

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö STYRELSENS FÖRSLAG PÅ NYA REGLEMENTET Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 2 Innehåll 1. 1 Allmänt 3 1.1. Ändamål.....................................3 1.2. Reglementsändringar...........................3

Läs mer

PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW. Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö

PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW. Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö PRODUKTPORTFÖLJ: ARBETSMARKNADSDAGEN BKW Kongliga Bergssektionen Kongliga Kemisektionen Sektionen för Energi och Miljö INNEHÅLL VAD ÄR BKW?... 3 SEKTIONSPRESENTATIONER... 4 OM MÄSSAN OCH BANKETTEN... 6

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

Välkommen till KHAD 2013!

Välkommen till KHAD 2013! Välkommen till KHAD 2013! Nu börjar den 1a februari, mässdagen, att närma sig och vi vill därför komma med en mer detaljerad information om vad som gäller under dagen. Totalt blir det 36 företag från skolans

Läs mer

Arbetsplan för Kårfullmäktige 2015/2016

Arbetsplan för Kårfullmäktige 2015/2016 Budget 2015/2016 Radetiketter Summa av Intäkter Summa av Kostnader Summa av Budget 1. Fasta kostnader 771 000 kr -892 596 kr -121 596 kr 2. Central administration 157 400 kr -569 604 kr -412 204 kr 3.

Läs mer

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott!

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Vill Du vara med och engagera Dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? Personalvetare i Lund engagerar

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

Sponsringsmöjligheter

Sponsringsmöjligheter Svenska Mässan, Göteborg 2 & 3 april 2014 Sponsringsmöjligheter Tack vare att mässor är så starka arenor för marknadsföring har sponsring blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

Befattningsbeskrivning för övriga engagemang inom FET

Befattningsbeskrivning för övriga engagemang inom FET Sida 1 av (17) för övriga engagemang Föreningen Energisystemteknologerna, FET Innehåll Revisor Revisorsuppleant Fullmäktigeledamot Fullmäktigesuppleant Valberedning Representant i UTN:s valberedning Projektledare

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #16 Torsdag 7/2 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:15.2 Val av sekreterare.

Läs mer

Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020

Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020 Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020 Bakgrund WorldSkills Sweden har som mål att höja kvaliteten, statusen och intresset för svensk yrkesutbildning. WorldSkills Sweden är ett samarbete mellan Svenskt Näringsliv,

Läs mer

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019!

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019! Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019! Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt

Läs mer

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Ändamål... 3 1.2 Reglementsändringar... 3 2 Förtroendevalda... 3 2.1 Ordförande... 3 2.2 Vice Ordförande... 3 2.3 Sekreterare...

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Teknologkårens instruktionssamling

Teknologkårens instruktionssamling Fastställd av KS 2012-09-21 Teknologkårens instruktionssamling 1. Utskott & arbetsgrupper 1. Arbetsmarknadsutskottet 2. Informationsutskottet 3. Studieutskottet 4. Utbildningsutskottet 5. Förvaltningsutskottet

Läs mer

Evenemangsbeskrivning 2009

Evenemangsbeskrivning 2009 Evenemangsbeskrivning 2009 Arrangör MPC AB MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm men som verkar över hela landet och även internationellt. MPC skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Datum Senast uppdaterad Daphne Sevelin 2015-08-17 2015-08-18 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

2014-08-22. LinTek Beslutsdokument - Styrelsen

2014-08-22. LinTek Beslutsdokument - Styrelsen 2014-08-22 LinTek Beslutsdokument - Styrelsen En uppdaterad prisbild för bland annat Utediscot och personal samt behov av anpassning till den nya verksamhetsformen med extern kårstyrelse har gjort att

Läs mer

PM KOMPETENSWORKSHOP VATTENKRAFTENS FOU-DAGAR

PM KOMPETENSWORKSHOP VATTENKRAFTENS FOU-DAGAR PM KOMPETENSWORKSHOP VATTENKRAFTENS FOU-DAGAR Den 14/5-2019 hölls en workshop i samband med vattenkraftens FoU-dagar. Workshopen hade temat kompetensförsörjning och diskuterade frågan Vad kan vattenkraftsbranschen

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-10-17 Plats: Studiecentrum, Saltholm Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter

Varumärkesfrämjande. möjligheter Varumärkesfrämjande möjligheter 2015 Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har extraexponering blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa sin ställning

Läs mer

THS BUDGET 12/13 - Version 2: KF 1 12/13

THS BUDGET 12/13 - Version 2: KF 1 12/13 THS BUDGET 12/13 - Version 2: KF 1 12/13 Resultatställe med exempel på intäkter och Resultat (utan ) Reviderad resultatbudget Varav Medfinansiering KTH varav finansiella/ avskrivningar/ bokslutsdispositioner

Läs mer

Wictor Family Office AB

Wictor Family Office AB Wictor Family Office AB REKRYTERINGSPOLICY Version 1 Denna policy har fastställts av styrelsen för Wictor Family Office AB 2019-08-15 1 BAKGRUND Wictor Family Office s framgång och förmåga att nå strategiska

Läs mer

BILAGOR. Teknologkårens kårstyrelsemöte 2014-10-23

BILAGOR. Teknologkårens kårstyrelsemöte 2014-10-23 BILAGOR Teknologkårens kårstyrelsemöte 2014-10-23 Victor Bjälke 2014-09-23 Ansökan till sektionsfonden Sidan 1 av 2 Ansökan till sektionsfonden Skaljackor avsedda för BRINNs medlemmar Bakgrund BRINN

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020!

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt

Läs mer

60. Information och reklam

60. Information och reklam Yrkeskod enligt ALS 601 Granskar och rättar korrektur mot manus. Ställer samman broschyr- och katalogmaterial. Har ofta kontakt med reklambyråer och tryckerier i leveransfrågor etc. Ställer samman visningsmaterial/produkter

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

60. Information och reklam

60. Information och reklam Yrkeskod enligt ALS 601 Granskar och rättar korrektur mot manus. Ställer samman broschyr- och katalogmaterial. Har ofta kontakt med reklambyråer och tryckerier i leveransfrågor etc. Ställer samman visningsmaterial/produkter

Läs mer

Produktportfölj Uniaden

Produktportfölj Uniaden Umeå arbetsmarknadsdag Sid 2 Produktportfölj Uniaden Uniaden arbetar för att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit dom vill. Detta gör vi genom att erbjuda en plattform fylld av mötesplatser

Läs mer

Sammanställning - Årsbudget LINK 2019

Sammanställning - Årsbudget LINK 2019 Sammanställning - Årsbudget LINK 2019 Sammanställning över LINKs årsbudget för verksamhetsåret 2019/2020 Nyckeltal Konstant Antal Styrelse 7 Projektledare, kassör, gruppchefer Kommitté 21 Övriga utskottsmedlemmar

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Guide Postbeskrivning Uppdaterad: Sida 1 av 5

Guide Postbeskrivning Uppdaterad: Sida 1 av 5 Sida 1 av 5 Guide för postbeskrivningar Den här guiden visar exempel på olika poster som en elevkårsstyrelse kan innehålla. Poster är alltså olika ansvarsområden inom en styrelse och det kan variera beroende

Läs mer

Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande

Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande av konferenser. Konferensadministration är kul Varför ska jag ta hjälp av SISU Idrottsutbildarnas

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Webbhotell på binero Fem domännamn

Webbhotell på binero Fem domännamn Uppskattat till 250 medlemmar á 50 kr. 286000 3 SM á 1500 kr. SM4 3500 kr. SMØ 300 kr 40 möten á 25 kr Pärmar, papper, tejp, pennor, diverse kontorsmaterial Besök på andra sektioners, företags och högskolors

Läs mer

Reglemente. Antaget 2013-04-12

Reglemente. Antaget 2013-04-12 Antaget 2013-04-12 Innehållsförteckning Förtext... 3 Organisation... 3 2.1 Organisationens olika enheter... 3 2.2 Styrelsens sammansättning och arbetsordning... 4 2.3 Utskottens sammansättning och arbetsordning...

Läs mer

Uppdaterade 2013-07- 23. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Uppdaterade 2013-07- 23. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Uppdaterade 2013-07- 23 Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Ändamål... 3 1.2 Reglementsändringar... 3 2 Förtroendevalda... 3 2.1 Ordförande... 3 2.2 Vice

Läs mer

THS Näringslivsgrupp 2010-2011

THS Näringslivsgrupp 2010-2011 THS Näringslivsgrupp 2010-2011 En plattform mellan företag och studenter THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan. Vi arbetar ständigt för

Läs mer

Arbetsbeskrivning för Kårstyrelsen

Arbetsbeskrivning för Kårstyrelsen Arbetsbeskrivning för Kårstyrelsen Antaget av SiS Fullmäktige 1999-12-18 Reviderat 2000-05-09 Reviderat 2001-12-06 Reviderat 2002-12-05 Reviderat 2004-02-05 Reviderat 2004-10-28 Reviderat 2007-09-20 Reviderat

Läs mer

5 Ekonomiärenden: Fakturorna från introduktionen har inkommit, Viktoria Lethander Larsson kommer att skicka ut dessa till berörda styrelsemedlemmar.

5 Ekonomiärenden: Fakturorna från introduktionen har inkommit, Viktoria Lethander Larsson kommer att skicka ut dessa till berörda styrelsemedlemmar. Styrelseprotokoll 2011-09-28 Plats: Universitetsbibliotek, sal 263 Närvarande: Amanda Ask Anders Olsson Frida Rådmark Johan Sörensson Malin Ingman Wettler Viktoria Lethander Larsson Martin Nilsson (via

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

HANDLINGSPLAN. Här nedan förklaras de olika stegen i mallen:

HANDLINGSPLAN. Här nedan förklaras de olika stegen i mallen: HANDLINGSPLAN För att arbeta med strategierna behövs en handlingsplan med olika insatser. Svenska Kyrkans Unga har en del kampanjer som sker varje år och sedan en verksamhetsinriktning från Stora årsmötet.

Läs mer

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015. Verksamhetsplan. Medicine Studerandes Förbund Stockholm

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015. Verksamhetsplan. Medicine Studerandes Förbund Stockholm Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2015 Verksamhetsplan Medicine Studerandes Förbund Stockholm Inledning I enlighet med MSF Stockholms stadgar är verksamheten som bedrivs inriktad på att tillvarata

Läs mer

TraineeGuiden Student Brand Ambassadors

TraineeGuiden Student Brand Ambassadors TraineeGuiden Student Brand Ambassadors Vem kan bli studentambassadör? Om du studerar på högskola eller universitet med minst 2 år kvar på din utbildning så kan du bli studentambassadör för TraineeGuiden.

Läs mer

Projekt Brukarrevision. Den samlade handikapprörelsen i Göteborg tillsammans med Göteborgs Stad

Projekt Brukarrevision. Den samlade handikapprörelsen i Göteborg tillsammans med Göteborgs Stad Projekt Brukarrevision Den samlade handikapprörelsen i Göteborg tillsammans med Göteborgs Stad Brukarrevision Göteborgsmodellen En granskning av en enhet eller verksamhet som ger stöd eller service till

Läs mer

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida 1 (8) 2 (8) Verksamhetsplanen beslutas av fullmäktige och är ett av de styrdokument genom vilka fullmäktige styr LinTek. Verksamhetsplanen tas fram med LinTeks måldokument som grund och aktuella fokusområden.

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision.

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Internationella Utskottet. Verksamhetsbeskrivning. Internationella utskottets vision. UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning (IC) ska arbeta aktivt för att skapa kontaktnät mellan studiekamrater, partneruniversitet och företag och därigenom främja kulturella utbyten, internationella

Läs mer

Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM

Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM Handlingar - Styrelsemöte Linköping, 2009-09-21 Vice kårordförande, LinTek Förslag till proposition angående utökad budget anknuten till LARM LARM är LinTeks arbetsmarknadsdagar och varje år kommer det

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Sektionen för Medieteknik Stockholm 2018-05-22 Styrelsemöte 23 MAJ 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Val av mötesordförande 1.3. Val av mötessekreterare 1.4. Mötets

Läs mer

Beslut om godkännande av klassificeringsstruktur

Beslut om godkännande av klassificeringsstruktur Stadsarkivet Informationsförsörjning och utveckling DNR 9.4-18844/14 Sida 1 (6) 2014-12-18 Arkivmyndighetens beslut 2014:33 Beslut om godkännande av klassificeringsstruktur Bolag Koncernen Mässfastigheter

Läs mer

Grafisk profil. Föreningen IT-Sektionen Uppsala Universitet GRAFISK PROFIL IT-SEKTIONEN 1

Grafisk profil. Föreningen IT-Sektionen Uppsala Universitet GRAFISK PROFIL IT-SEKTIONEN 1 Grafisk profil Föreningen IT-Sektionen Uppsala Universitet GRAFISK PROFIL IT-SEKTIONEN 1 Innehåll Innehåll 2 Inledning 3 Sektionens logotyper 3 Placering 4 Färg 4 Användningsområden 4 Typsnitt 5 Profilkläder

Läs mer

Marknadsplan för klustergruppen Den digitalt nyfikne 2011-06-21

Marknadsplan för klustergruppen Den digitalt nyfikne 2011-06-21 Marknadsplan för klustergruppen Den digitalt nyfikne 2011-06-21 1. Vilket är syftet med marknadsföringen? Uppmärksamma Den digitalt nyfikne som målgrupp och öka kännedomen om bibliotekets utbud och information

Läs mer

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se 1813-15 -20 AUGUSTI, JANUARI, KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM STOCKHOLM Höst 2015 EXPOXTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Höst 2015 I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan

Läs mer

FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG

FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG Inledning Nordic Surfers har på uppdrag av Alexandersoninstitutet genomfört en förstudie angående förutsättningarna för arrangerandet av en Vattensportsmässa

Läs mer

skola och arbetsliv i samverkan

skola och arbetsliv i samverkan skola och arbetsliv i samverkan Transfer - skola och arbetsliv i samverkan Transfer är Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare och förebilder från arbetslivet till skolan. Syftet är

Läs mer

Befattningsbeskrivningar

Befattningsbeskrivningar Befattningsbeskrivningar Styrelsen Ordförande... 1 Förste vice ordförande och Utbildningsansvarig... 3 Andre vice ordförande... 5 Skattmästare... 6 Vice Skattmästare... 7 Näringslivsansvarig... 8 Marknadsföringsansvarig...

Läs mer

Kampanjplan för Barnboksveckor 2015

Kampanjplan för Barnboksveckor 2015 Kampanjplan 1 (5) Kampanjens namn: Barnboksveckor 2015 Upprättad av: Planeringsgruppen Datum: 2015-04-29 Uppdaterad (datum): 2015-05-11 Kampanjplan för Barnboksveckor 2015 1. Bakgrund och syfte Biblioteken

Läs mer

Budget för Sektionen för Medieteknik; Verksamhetsåret 2015/2016

Budget för Sektionen för Medieteknik; Verksamhetsåret 2015/2016 Budget för Sektionen för Medieteknik; Verksamhetsåret 2015/2016 Konto (bokföring) Resultatställe Benämning 2015/2016 Anteckningar Resultatställe 1: Sektionen centralt 3050 Medlemsavgifter 10 000 Uppskattat

Läs mer

BORÅS FIRST HOTEL GRAND FREDAG 24 FEBRUARI

BORÅS FIRST HOTEL GRAND FREDAG 24 FEBRUARI Välkommen till... 2017 BORÅS FIRST HOTEL GRAND FREDAG 24 FEBRUARI 2017 Ett HR-event på First Hotel Grand Fredagen den 24 februari arrangeras HR-Dagen 2017 på First Hotel Grand i Borås. Då hoppas vi att

Läs mer

Planeringsmall för samarbetsprojekt/maracaskampanjer

Planeringsmall för samarbetsprojekt/maracaskampanjer Planeringsmall för samarbetsprojekt/maracaskampanjer Namn på kampanjen: Barnboksveckor 2011 Tema: I fantasins värld, sagor och fantasy Målgrupp: Barn 0-12 år Fokus: Upplevelsen alla medier är tillåtna!

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung

kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung Vi vill verka för att bra kommunikation, med ett omvärldsperspektiv, samordnas och integreras i organisationen för Trosa kommun. Genom

Läs mer

Ett kvällsledningsgruppsmöte har arrangerats vilket uppskattades av såväl heltidare som deltidare.

Ett kvällsledningsgruppsmöte har arrangerats vilket uppskattades av såväl heltidare som deltidare. 1 (13) Under punkten presidiet kommer styrelsen genom presidiet redogöra inför FuM om hur arbetet inom LinTek flutit på, främst då inom ledningsgruppen. Men även vissa gemensamma delar eller kring forum

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 4 14/11. Närvarande. Bilagor: Formalia. a. Mötets öppnande. b. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. c. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 4 14/11. Närvarande. Bilagor: Formalia. a. Mötets öppnande. b. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. c. Val av justeringsperson Sid 1(5) MÖTESPROTOKOLL $$M 4 14/11 Måndagen den 14/11-2016 kl. 18:12. Mötesrummet, Dragskåpet, Teknikringen 36B Närvarande Emma Ingo, ordförande Johan Forsberg, vice ordförande Charlotte Karlsson, sekreterare

Läs mer

Ladok3-införande. Kommunikationsplan

Ladok3-införande. Kommunikationsplan Ladok3-införande Sida: 1 (5) Ladok3-införande Kommunikationsplan Dnr SU FV-2.14-1617-14 Ladok3-införande Sida: 2 (5) 1 Mål för kommunikationsplanen Att öka kännedomen om nya Ladok som ska införas succesivit

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Innehåll. Syfte med Flickbandyns Dag. Syfte med manualen Portalen Licensierade flick- och damspelare

Innehåll. Syfte med Flickbandyns Dag. Syfte med manualen Portalen Licensierade flick- och damspelare Innehåll Syfte med Flickbandyns Dag Syfte med manualen Portalen Licensierade flick- och dam Planering inför arrangemanget Genomförande av arrangemanget Marknadsföring Arbetet efter arrangemanget Projektledare

Läs mer

Projektprocessen. Projektprocess

Projektprocessen. Projektprocess Dnr Mahr 19-2014/563 1 (av 6) Projektprocess Datum: Version: Dokumentansvarig: 150116 1.0 Jenny Wendle Stöddokument för det grafiska dokumentet Projektprocessen grafisk 1.0 Projektprocessen Projektprocessen

Läs mer

SIGTUNA GAMMAL KOMMUN, UNG ATTITYD Bakgrund:

SIGTUNA GAMMAL KOMMUN, UNG ATTITYD Bakgrund: Kampanjplan: SIGTUNA GAMMAL KOMMUN, UNG ATTITYD Bakgrund: Vi är en projektgrupp anställd av kommunen för att få ungdomar i Sigtuna kommun att engagera sig i Sigtunas politik samt öka röstdeltagandet bland

Läs mer

Grupper i Gloryfires. Välkommen till The Gloryfires!

Grupper i Gloryfires. Välkommen till The Gloryfires! Grupper i Gloryfires Kören bygger på alla körmedlemmars engagemang och att vi fördelar arbetsuppgifter mellan oss. Vi är organiserade i 6 beslutsfattande grupper som träffas kontinuerligt för att leda

Läs mer

Kommunikationspolicy

Kommunikationspolicy Kommunikationspolicy Göteborgs scoutdistrikt 2018-01-01 Kommunikationspolicy Kommunikationspolicyn finns för att skapa en så enhetlig kommunikation som möjligt med en tydlig avsändare. Den är tänkt att

Läs mer

Förslag på verksamhetsplan 2015-2016

Förslag på verksamhetsplan 2015-2016 Förslag på verksamhetsplan 2015-2016 I. Fundament Verksamhetsplanen är det uppdrag som valårsstämman ger förbundsstyrelsen. Förbundsstyrelsens uppdrag är att, efter bästa förmåga uppfylla den inriktning

Läs mer

KTH. Företagskatalog Stockholm

KTH. Företagskatalog Stockholm 11111011100 KTH Företagskatalog Stockholm Innehållsförteckning Välkomna 3 Datatjej konferens 4 Sponsorpaketen 6 Sponsortabell 7 Förtydliganden 8 Övrig spons 10 Intresseanmälan 11 Projektgruppen 12 Välkomna

Läs mer

Det här dokumentet beskriver vilka uppgifter varje heltidare samt vilka uppgifter alla medlemmar av presidiet har att skyldighet att utföra.

Det här dokumentet beskriver vilka uppgifter varje heltidare samt vilka uppgifter alla medlemmar av presidiet har att skyldighet att utföra. Det här dokumentet beskriver vilka uppgifter varje heltidare samt vilka uppgifter alla medlemmar av presidiet har skyldighet utföra. Ursprungligen antagen under styrelsemöte S14-15/16. Uppdaterad följande

Läs mer

Kårstyrelsen har arbetat med att ta fram dessa arbetsbeskrivningar i samråd med ledningsgruppen.

Kårstyrelsen har arbetat med att ta fram dessa arbetsbeskrivningar i samråd med ledningsgruppen. Sid 1(11) ARBETSBESKRIVNINGAR har arbetat med att ta fram dessa arbetsbeskrivningar i samråd med ledningsgruppen. Syfte Arbetsbeskrivningens syfte är att skapa kontinuitet i ledningsgruppens arbete och

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 Näringslivsutskottet Näringslivsutskottet (NU) verkar som en länk mellan Föreningen Ekonomernas medlemmar och näringslivet. Genom projekt och event skapar utskottet en bra kontakt

Läs mer

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet.

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet. Stormöte, PROTOKOLL Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: torsdag 11 december 2014 kl. 17.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Ärenden: 1. Mötet öppnas 2. Val av mötessekreterare: Louise Lyckvik väljs

Läs mer

Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus

Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus Informationsenheten Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus 2010-01-26 Dnr 102-88-10 Sid 1 (11) Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus Inledning... 3 Övergripande mål... 3 Benämningen Konstnärligt

Läs mer

Medias Funktionärspolicy. Antaget av Sektionsmötet

Medias Funktionärspolicy. Antaget av Sektionsmötet Medias Funktionärspolicy 2 Innehållsförteckning FUNKTIONÄRSPOLICY 3 STYRDOKUMENT 3 RAPPORTERING 3 NÄRVARO 3 FUNKTIONÄRSMAIL 4 TESTAMENTE OCH ÖVERLÄMNING 4 KOMMUNIKATION 4 STUDIESOCIALT 5 INTERNT 5 REPRESENTATION

Läs mer