Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-10-20. Tid: kl.17:00-18:50. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 102-114"

Transkript

1 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: Tid: kl.17:00-18:50 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström Sune Liljeström Yvonne Lindvall, tillf sekreterare Bo Johansson, kassör Eva Sandin, anm. förhinder Eva Widing, anm. förhinder Annika Gardell, anm. förhinder Lars Jakobsson, anm. förhinder Anders Allard, anm. förhinder Patrik Oscarsson, sek Underskrifter: Sekreterare:. Ordförande:.

2 102. Föredragningslistan Ordföranden hälsade välkommen till styrelsemötet och förklarade detsamma för öppnat. Föredragningslistan fastställdes med följande tillägg: 111 a) RFs Förtjänsttecken i guld 103. Föregående protokoll Föregående protokoll -8-14, behandlades för därefter läggas med godkännande till handlingarna Idrottscentrum Efter mötet med alla de föreningar som genom åren visat intresse för Visborgsområdet är det nu klart vem man kontaktar och ungefär vad det kommer kosta nyttja mark eller byggnader. Vi hoppas nu på det ska bli fart på nyetableringar i området. Patrik har bjudit in till ett möte den 10/11 på Joda Bar & Kök med temat Evenemang i nya sporthallen där Inspiration Gotland/Region Gotlands nya evenemangslots Karin Winsnes berättar om vilken hjälp man kan få söka evenemang, samt klargöra vilken kapacitet den nya arenan kommer ha för olika former av arrangemang. Ordförande kommer representera GI på mötet Nyttjande av medel för värdefullt Sedan ett antal år tillbaka har GI haft reserverade medel på balansräkningen för jobba med satsningen på Värdefullt. Dessa har nyttjats sparsamt. Då det har visat sig det krävs mera personella resurser för komma vidare i detta arbete så har Jan Christoffersson haft 10% av sin arbetstid på stärka satsningen under detta innevarande år. Styrelsen förslås därför avsätta kr av reserverade medel för detta ändmål under avsätta kr av reserverade medel till täcka 10% av en av idrottskonsulenternas arbete med satsningen Jury för GT-guldet 2014 Enligt bestämmelserna för GT-guldet så skall GI ha tre representanter i juryn för GT-guldet. GI behöver även utse två personer till juryn för årets idrottspersonlighet. utse ordföranden, vice ordföranden och Anita Gandå till GI representanter i GTguldsjuryn. utse ordföranden, Eva Widing och distriktsidrottschefen till GI:s representanter i juryn för årets idrottspersonlighet.

3 107. Budget 2015 Kassören presenterade siffror på de största finansiärerna på verksamhetskonferensen på Hoburgen. Där konstaterade han från RF/Staten kommer prel. lika mycket som i statsbidrag som för 2014, vad vi vet idag. Även om RF själva brottas med problem få ihop sin budget. Detsamma gäller den del vi får för den administrativa delen för Idrottslyftet, både rekrytera & anläggningar. Det kommunala bidraget kan vi möjligtvis hoppas på en liten, liten ökning, avhängt på hur förhandlingarna om nya regler för detta distriktsbidrag går, det är för tidigt säga nåt om för tillfället. Kvar är den delen rörande projekt som 2014 budgeterades till kronor. Där har idrottschefen, kassören & Bosse R ett arbete göra i och med budgetarbetet som ska ske 4/11. Projekt som fortsätter och nya som tillkommer, ska granskas under luppen. På kostnadssidan har vi idag ganska bra grepp på vad kansliet kostar i form av tjänster och drift. Budgetarbetet läggs förslagsvis upp i likhet med tidigare år på det sätt vi får tillstånd en diskussion mellan anställda och förtroendevalda i de nya ansvarsområdena. uppdra åt kassören förse respektive områdesansvarig med ett budgetunderlag samt respektive områdesansvarig kommer in med sitt budgetförslag till kassören senast den 14 november Integrationsprojekt den grupp som jobbade med projekt eller satsningen på integration, vilken var den som prioriterades högst på verksamhetskonferensen har sammanställt sitt arbete i en plan för genomförande och styrelsen har sedan tidigare utsett en styrgrupp för arbetet som leds av Eva Sandin. Styrgruppens anteckningar bifogas som bilaga. Gruppen har haft ett första möte och skapat en kontakt med Haima. anta arbetsplanen och uppdra åt styrgruppen gå in med projektansökningar för projektet Från Verksamhetskonferensen Den digra dokumentationen från verksamhetskonferensen diskuterades. Bland annat oron över sista Tyck och tryckfrågan: om våra idrottsföreningar är beredda möta framtiden? Där 94 % av svaren blev tveksam och inte alls. Styrelsen beslutar uppdra åt kansliet ta fram en prioriteringslista jobba med utifrån dokumentet, samt skicka med någon/några frågor till det med SISU gemensamma styrelsemötet den 18/12

4 110. Dialog med politiken Ordförande har fått svar på GI:s synpunkter inför träffen med politiken, läs majoriteten, i KFN. De vill inte ha dialogträffar där oppositionen är med. Detta innebär ju naturligt GI bör även få till träffar med oppositionen. Träffa majoriteten först den 3/11, därefter bestämma datum för möte med oppositionen. Inför den inplanerade träffen med majoriteten vill styrelsen bl a lyfta frågor ang Bidragsöversynen och Anläggningsstöden Övriga frågor a) Riksidrottsförbundets Förtjänsttecken i guld Gotlands Idrottsförbunds beredningsgrupp för förtjänsttecken föreslår följande personer till RF:s förtjänsttecken i guld: Anders Msson, Föreningen Gutnisk Idrott, Hablingbo IK, Wisby BK Lennart Olofsson, BK Vildkaninen John-Erik Olsson, Fole IF Berra Sandström, Kappelshamns IK Carl Olof Lolo Sturén, Gotl Lantliga RF m m Hans Wiklund, Gotska GK m m ansöka om RFs Förtjänsttecken i guld för ovan nämnda personer Rapporter a) Ekonomi Kassören rapporterade från en ordentlig genomgång/prognos efter 30/9, vilket bifogas, en P1:a. Först, dock resultatet per 30/9 som efter "storstädningen" visar totalt på ett plus på 372 (budget för 9 mån = 177). Tar vi bort projekt och bara ser på Bas-GI så är resultatet -54 (budget för 9 mån = -97). Dvs helt ok. Kassören har också gjort en prognos för 31/12 på Bas-GI och Idrottschefen har hjälpt till med en genomgång av projekten. Då visar det totala (dvs inkl projekt) på ett resultat på +126 (den reviderade årsbudgeten är på +236). Bas-GI visar i prognosen på -148 (jmf med budget för året på -130), dvs inga större avvikelser här. Roger Wärn tipsade sedan om en möjlig placering av pengar, hos Catella avkastningsfonder. Skulle innebära noll risk. Kassören lovade undersöka saken. b) SDF-årsmöten Närmast på tur är Golfförbundet. Ordförande kommer representera GI. c) Uppvaktningar Guldklubbsmedlemmen Thorsten Palmquist har uppvaktats med telegram på sin årsdag, och Fole IF på deras 120-årsjubileum med ett standar. d) Projekt Idrottslyftet Rekrytering Ansökningar har kommit in från Endre SG, Fardhem IF, Gotl Bro OK och Visby BBK. Beslut tas i veckan.

5 Idrottslyftet Anläggningar Vid senaste mötet 1/10 beviljades bidrag till 3 föreningar: Visby Tennisklubb för styrning av belysning, kr, Väskinde AIS för installation av luftvärmepumpar och tilläggsisolering, kr, Gotlands Lantliga Ryttarförening för anläggning av ridbanor utomhus, kr Medfinansiering i samtliga fall från KFF. Efter nyhetsbrev och prat i lokalradion, har det inkommit 9 intresseanmälningar om bidrag. Sedan tidigare även en prel. ansökan från IK Tjelvar avseende friidrottsbanor på Klintevallen. Idrottsgala Projektgruppen har haft två planeringsmöten. Möte bokat med huvudsponsorn Svenska Spel. Värdefullt Endre IF ser ut kunna bli nästa IF som blir en Värdefull IF. Inom satsningen Tänk Om så har inga nya IF anmält intresse. Kvarstår fyra IF som anmält de vill genomföra detta. Idrottsgymnasiet Janne och Petter deltar i konferensen "Vinnare i långa loppet" oktober. En konferens för alla idrottsgymnasieverksamheter i Sverige. Vid informationsträffar med fotboll och innebandy har Janne och Petter deltagit. Fotbollen hade många intresserade elever och föräldrar men innebandyn hade bara fyra intresserade flickor. Vi saknade intresserade elever/föräldrar från t.ex. Visby IBK. Vad gäller fysträningen så slutar Ulf Stillman den 1/11. Petter och Janne ser till fysträning fungerar fram till jullovet. Hur det blir till vårterminen och framåt är ännu oklart. Petter har skickat ut frågor till både eleverna och instruktörerna för få synpunkter inför framtiden. Hasse Rosengren, GFF ser gärna fotbollen tar ett större ansvar i fysträningen. Förhoppningsvis kan Janne och Petter ha mandat planera framtida fysträning så den passar alla idrotter samt följer intentionerna i kursplanen. Idrottsledarutbildningen GI har nu fått in två nya elever på Idrottsledarutbildningen. Nu är det 12 elever totalt. Fas 3-projektet Antal deltagare fortsätter minska, för dagen 8 deltagare. Från 1 nov endast 6 deltagare kvar, oklart vad som gäller för de som har beslut även under delar av 2015 Inget nytt från AF angående vårt förslag till nytt upplägg för FAS3 i framtiden. Generellt väldigt knapphändig information från AF, vilket är väldigt tråkigt för alla inblandade, deltagarna, föreningarna och för oss själva. Finsam En tredje deltagare har under c:a två veckor haft en prova-på-plats vid Bowlinghallen. Tyvärr avslutades denna placering efter provperioden, delvis beroende på brist på arbetsuppgifter och deltagaren inte riktigt fanns sig tillrätta i miljön. Sedan tidigare två deltagare vid FC Gute resp. Visby TK, där det fungerar alldeles utmärkt. 2 möjliga deltagare aviserade, återstår hitta lämpliga praktikplatser i Visbyområdet. Sommarcamper Inget rapportera e) Personal Rapporterade Yvonne Lindvall om personalläget på kansliet och arbetet i A great place to work som pågår.

6 f) Ansvarsområden Inget nytt rapportera från de som var närvarande. Eva Sandin lämnade en kort rapport från Arrangemang/Internationellt utbyte på mejlen. Sune Liljeström rapporterade Organisations/Ledarutveckling ska mötas för bestämma strategi i gruppen. g) NWIG 2017 Det har inte genomförts något möte med organisationskommittén sedan förra GI-mötet men däremot en mycket lyckade Kick-Off den 10/10 för nästa 150 deltagare från samarbetspartners och de 14 idrotterna. Annonsen på tjänsten är ute och ansökningstiden går ut den 24/10. Till och med idag har det inkommit 17 ansökningar Nästa sammanträde Nästa sammanträde är enligt sammanträdesplanen den 24 november 2014 kl Avslutning Ordförande tackade för goda diskussioner och förklarade sammanträdet för avslutat.

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing Annika Gardell Sune Liljeström Yvonne Lindvall Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-09-28 Tid: kl.12.30-14.00 Lokal: Sjövärnsgården Paragrafer: 91-101 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin Mona Snäckerström Roger Wärn Christer Stoltz Bo Johansson Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-09-13 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2014-05-19. Tid: kl.16.00-18.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 55-65 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2014-05-19 Tid: kl.16.00-18.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 55-65 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Roger Wärn Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114

Protokoll nr: 9. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2011-10-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 103-114 Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2011-10-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 103-114 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38

Protokoll nr: 3. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-03-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 27-38 Protokoll nr: 3 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-03-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 27-38 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Widing Roger Wärn

Läs mer

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140

Protokoll nr: 11. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-12-12. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Scandic Hotell Visby. Paragrafer: 128-140 Protokoll nr: 11 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-12-12 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Scandic Hotell Visby Paragrafer: 128-140 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-01-19. Tid: kl.17.00-18.30. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-01-19 Tid: kl.17.00-18.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Eva Sandin Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68

Protokoll nr: 5. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-05-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 57-68 Protokoll nr: 5 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-05-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 57-68 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard Eva Widing

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-06-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Rävhagens vandrarhem. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-06-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Rävhagens vandrarhem Paragrafer: 66-77 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten, mötesordf.

Läs mer

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129

Protokoll nr: 10. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-11-15. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 117-129 Protokoll nr: 10 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-11-15 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 117-129 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Bert-Ola Wallin

Läs mer

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99

Protokoll nr: 7. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-08-24. Tid: kl.16.00-17.45. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 83-99 Protokoll nr: 7 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-08-24 Tid: kl.16.00-17.45 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 83-99 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders Allard tom Eva

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Tommy Andersson Anders Allard Johan Palmqvist Eva Sandin Tomas Jansson Protokoll nr: 2/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 21 februari 2011 Tid: Lokal: kl.17.00-19.00 Badvillan, Solbergabadet Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2012-09-17. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Mulde ridhus, GLR. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2012-09-17 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Mulde ridhus, GLR Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mats Ladebäck

Läs mer

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin

Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström Annika Gardell Mona Snäckerström Eva Sandin Protokoll nr: 9 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-10-19 Tid: kl.17:00-19:00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Håkan Eriksson Sune Liljeström

Läs mer

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11

Protokoll nr: 1. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2010-01-18. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus. Paragrafer: 1-11 Protokoll nr: 1 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2010-01-18 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-11 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Kjellåke Nordström

Läs mer

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102

Protokoll nr: 8. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2013-09-16. Tid: kl.17.00-19.00. Lokal: Idrottens Hus, Visby. Paragrafer: 90-102 Protokoll nr: 8 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2013-09-16 Tid: kl.17.00-19.00 Lokal: Idrottens Hus, Visby Paragrafer: 90-102 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Barbro Wettersten Mona Snäckerström

Läs mer

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter.

Protokoll nr: 6. för sammanträde med GI-styrelsen. Datum: 2015-06-15. Tid: kl.17.45-21.00. Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter. Protokoll nr: 6 för sammanträde med GI-styrelsen Datum: 2015-06-15 Tid: kl.17.45-21.00 Lokal: Nya Arenan och Innebandycenter Paragrafer: 69-82 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Mats Ladebäck Anders

Läs mer

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg.

Protokoll nr: 4/2011. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 20 juni 2011. Tid: kl. 17.00-19.00. Boulehallen, Visborg. Protokoll nr: 4/2011 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 20 juni 2011 Tid: kl. 17.00-19.00 Lokal: Boulehallen, Visborg Paragrafer: 1-10 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Cecilia

Läs mer

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12

Protokoll nr: 3/2010. för sammanträde med SISU-styrelsen. Datum: 15 april 2010. Tid: kl. 17.00-19.30. Paragrafer: 1-12 Protokoll nr: 3/2010 för sammanträde med SISU-styrelsen Datum: 15 april 2010 Tid: kl. 17.00-19.30 Lokal: Idrottens Hus Paragrafer: 1-12 Beslutande Övriga deltagande Frånvarande Lotta Sandström Patrik Gahm,

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall

VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: , kl Plats: Baltic hotell, Sundsvall 1 SISU IDROTTSUTBILDARNA Protokoll fört vid styrelsens VÄSTERNORRLAND sammanträde 2/2017 ( 17-34) Tid: 2017-03-17, kl. 08.30-12.00 Plats: Baltic hotell, Sundsvall Närvarande: Ulf Näslund, ordförande Ann-Christin

Läs mer

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50.

40 Mötets öppnande Ordförande hälsade välkommen till dagens möte. CÅA ersätter JA som ordförande från och med 50. Skånes Idrottsförbund Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 49 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte Nählinder,

Läs mer

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll

SISU Idrottsutbildarna Skåne Protokoll SISU Idrottsutbildarna Skåne Styrelsemöte Protokoll 2016-10-13 Närvarande: Jane Andersson, (JA), ordf tom 46 Caj-Åke Andersson, (CÅA) Julia Cornu, (JC) Bengt Hammarstedt, (BH) Lotta Kellander, (LK) Gitte

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Tid Torsdag den 11 fredag den 12 november 2004

Tid Torsdag den 11 fredag den 12 november 2004 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Solveig Lundström, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Börje Sandgren, Lars Tigerberg, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

Anmält förhinder: Thomas Johansson, Eva Norberg, och Bertil Karlsson,

Anmält förhinder: Thomas Johansson, Eva Norberg, och Bertil Karlsson, PROTOKOLL 2009-10-19 Protokoll fört vid möte med styrelsen för Gamleby OK i Klubbstugan, Heda den 19 oktober 2009 kl.18.30 20.45. Närvarande: Tomas Holgersson ordf., Solvig Petersson, Lena Persson, Hans

Läs mer

Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Styrelsemöte. Sammanträdesdatum 2013-12-20. tom 87

Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Styrelsemöte. Sammanträdesdatum 2013-12-20. tom 87 Finspångs Samordningsförbund SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidan 1 av 9 Plats och tid: Kommunhuset - Regnaren, Finspång kl. 08.30 - Beslutande: Ulrika Jeansson (s) Finspångs kommun Anna Creutz, (c) Landstinget

Läs mer

Ewelina Tokarczyk. 1 Öppnande Anders Ljunggren hälsade alla välkomna samt öppnade sammanträdet.

Ewelina Tokarczyk. 1 Öppnande Anders Ljunggren hälsade alla välkomna samt öppnade sammanträdet. FOLKBILDNINGSRÅDET Styrelsen PROTOKOLL 2005 Datum 7 december 2005 Plats Folkbildningshuset, Stockholm Närvarande Anders Ljunggren, ordförande ledamöter Marie Linder, vice ordförande, 1-12 Rigmor Breidemalm

Läs mer

Jan-Anders Strandberg

Jan-Anders Strandberg 2005-12-14 1( Plats och tid Torsdagen den 28 september 2006 kl 10.00-14.00 Beslutande Lars Ohlsson, Ordförande 25 Kjell Emilsson, Lycksele kommun 19-23 Lilly Bäcklund Lycksele kommun 18 Fred Jonsson, Arbetsförmedlingen

Läs mer

1 Anmälan av val av kultur- och fritidsnämnden. Anmälan noteras. Ärendebeskrivning

1 Anmälan av val av kultur- och fritidsnämnden. Anmälan noteras. Ärendebeskrivning Tyresö kommun, Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid: Lördagen den 12 februari 2011, kl 09.00 Smådalarö Gård, Dalarö 1 Anmälan av val av kultur- och fritidsnämnden Anmälan noteras. Kommunfullmäktige

Läs mer

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön

Protokoll nr 4 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse. Tid Fredag och lördag den 13 resp 14/10 2001 Plats Bosön Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, förbundsordförande, Kerstin Rosén-Ljusenius, v.ordf, Jane Andersson, Annika Sylvén, Lars Edwinson, Leif Bolin, Ingegerd Lusensky (from 3), Jan Olofsson ( tom

Läs mer

ÅTVIDABERGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Idrottsberedningen

ÅTVIDABERGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Idrottsberedningen Plats och tid Nya Kommunhuset, Sammanträdesrum Yxningen, Åtvidaberg, kl.18.00 19.55 Beslutande Kjell Myrén, Ordförande Arne Holmgren, Vice ordförande Birgitta Elwing, från kl. 18.15 Rolf Olsson Ulf Öqvist

Läs mer

Utbildningsutskottet. Sammanträdesprotokoll Plats och tid Lokal Strået, kl Ajournering, kl

Utbildningsutskottet. Sammanträdesprotokoll Plats och tid Lokal Strået, kl Ajournering, kl Sida 1/12 Plats och tid Lokal Strået, kl 13.30-16.00 Ajournering, kl 14.50-15.05 Beslutande Övriga deltagare Torbjörn Ekelund (FP), ordförande Annie Carlsson (S) Agnetha Persson (C), vice ordförande Torsten

Läs mer

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Klubbhuset, Torslanda IK Tisdagen den 27 mars 2012 Närvarande: Katarina Foxenius (ordf.), Nicolas Lopez, Elise Orderud, Thomas

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

fört vid sammanträde med Gotlands Fotbollförbunds Representantskap Representantskapet som beslutande myndighet

fört vid sammanträde med Gotlands Fotbollförbunds Representantskap Representantskapet som beslutande myndighet Protokoll fört vid sammanträde med Gotlands Fotbollförbunds Representantskap Dag och tid: Lördag 2013-12-07 kl. 12.00-13.30 Plats: Strand Hotel Närvarande: se förteckning 2 I Representantskapet som beslutande

Läs mer

Idrottslyftsinformation Torsdagen den 26 januari i Ronneby

Idrottslyftsinformation Torsdagen den 26 januari i Ronneby Idrottslyftsinformation 2017 Torsdagen den 26 januari i Ronneby Bakgrund Idrottslyftet Den största satsning som någonsin gjorts på barn- och ungdomsidrott i Sverige 500 miljoner kronor årligen 2004 startade

Läs mer

Protokoll nr 12/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm

Protokoll nr 12/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen i Idrottens hus, Stockholm Protokoll nr 12/2017 131-144, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2017-12-08 09 i Idrottens hus, Stockholm Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande, fr.o.m. 135 Putte Eby, t.o.m. 138.2, inte

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Protokoll från presidiets sammanträde, delegationsbeslut

Protokoll från presidiets sammanträde, delegationsbeslut Protokoll från presidiets sammanträde, delegationsbeslut BESLUTANDE Britta Flinkfeldt Peter Roslund ÖVRIGA DELTAGARE Kajsa Myrberg, kansliet Kjell-Åke Halldén, kansliet, sekreterare Lars Alriksson Kjell-Åke

Läs mer

Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund

Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2009-06-18 29-39 Plats och tid Lärcenter, Falköping kl 09.00-12.00 Närvarande Tjänstgörande ledamöter Göran Eriksson Arbetsförmedlingen Louise

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 2017-12-07 1 (17) Plats och tid Sr Örskär, Kommunhuset, Östhammar, kl. 13:00-16:40 Beslutande Jonas Lennström (S) Lisa Norén (S) Hans Lagenius (S) Katarina Ståhlbrand (C) Ann Söderberg-Jansson

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 2-17 Tid: Plats: 4-5 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Mats

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

Kent Johansson, 11-18a, 19-21

Kent Johansson, 11-18a, 19-21 FOLKBILDNINGSRÅDET Styrelsen PROTOKOLL 2007:5 Datum 15-16 maj 2007 Plats Steningevik konferens, Märsta Närvarande Torsten Friberg, ordförande ledamöter Marie Linder, vice ordförande, 11-18a, 19-21 Walter

Läs mer

Protokoll Sammanträdesdatum

Protokoll Sammanträdesdatum Rådsmöte 2005-11-30 1 (15) Plats och tid Rådhuset, Söderhamn, klockan 11.00 15.00 Beslutande Hudiksvalls kommun Sven-Åke Thoresen Åsa Nilsson Stefan Bäckström Tommy Ljung Ljusdals kommun Christina Embretsen

Läs mer

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande. Magnus Thomsson ledamot. Övriga deltagare: Per-Ola Nilsson adj sekreterare PROTOKOLL nr 4/2019 www.idrottonline.se/foreningengu tniskidrott-varpa/ fgi@gotsport.se Tid: 19.00 21.00 SAMMANTRÄDESDATUM 2019-04-11 STYRELSEN - PARAGRAFER: 28-34 Lokal: Idrottens Hus, Visby Deltagare:

Läs mer

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande Gunilla Lindström vice ordförande. Kerstin Österberg. Jörgen Pettersson. Magnus Thomsson suppleant

Deltagare: Mikael Nilsson ordförande Gunilla Lindström vice ordförande. Kerstin Österberg. Jörgen Pettersson. Magnus Thomsson suppleant PROTOKOLL nr 4/2014 www.laget.se/fgi www.stangaspelen.com fgi@gotsport.se Tid: 19.00 21.00 SAMMANTRÄDESDATUM 2014-04-24 STYRELSEN - PARAGRAFER: 19-26 Lokal: Idrottens Hus, Visby Deltagare: Mikael Nilsson

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

SEKRETERARE:... Mikael Nilsson

SEKRETERARE:... Mikael Nilsson PROTOKOLL nr 1/2015 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.30 SAMMANTRÄDESDATUM 2015-01-15 STYRELSEN - PARAGRAFER: 1-11 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2014-11-28 37-48. kl. 8:30 11:30

Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2014-11-28 37-48. kl. 8:30 11:30 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2014-11-28 37-48 Plats och tid Falköping kl. 8:30 11:30 Närvarande Tjänstgörande ledamöter Magnus Oscarsson Arbetsförmedlingen, Hasse Andersson

Läs mer

Inger Borgenberg, ordförande Karin Palmqvist, vice ordför. Carina Dilton Lena Sarheden Schu!tz Kristina Svensson. Maria Bellinger (samordnare)

Inger Borgenberg, ordförande Karin Palmqvist, vice ordför. Carina Dilton Lena Sarheden Schu!tz Kristina Svensson. Maria Bellinger (samordnare) Protokoll fört vid styrelsemötet onsdagen den 14 december 2016 SAMORDNINGSFÖRBUNDET BURLÖV-STAFFANSTORP Plats: Tid: Lillgården, Burlöv 13.30-15.30 Närvarande ledamöter Inger Borgenberg, ordförande Karin

Läs mer

REGISTER: Sammanträde nr 1/

REGISTER: Sammanträde nr 1/ REGISTER: Sammanträde nr 1/2019-01-24 1 Mötets öppnande 2 Godkännande av dagordning 3 Justering av föregående protokoll (2018-11-15) 4 Inför Stångaspelen 2019 a) Avtal FGI/SIF/FS b) Sponsring 2019 c) Bilaga

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsen Dnr 2012/01 ( 18-35) 1(9) Sammanträde 2012-04-23

PROTOKOLL Styrelsen Dnr 2012/01 ( 18-35) 1(9) Sammanträde 2012-04-23 Dnr 2012/01 ( 18-35) 1(9) Tid: 2012-04-23 kl. 09.00 11.00 Plats: Gamlestadsvägen 4 B15 Ledamöter Närvarande: Håkan Linnarsson, (S) Västra Götalandsregionen (tjänstgör 21-35) Beatrice Berglund, Arbetsförmedlingen

Läs mer

Anmält förhinder Ingegerd Lusensky, Pia Zätterström, Lars Tigerberg, Karin Mattsson och Lars-Åke Lagrell.

Anmält förhinder Ingegerd Lusensky, Pia Zätterström, Lars Tigerberg, Karin Mattsson och Lars-Åke Lagrell. Protokoll nr 15 2001/ 03 fört vid sammanträde med SISU Idrottsutbildarnas förbundsstyrelse Tid Tisdagen den 8/ 4 Plats Idrottens Hus, Farsta Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Annika Sylvén (from

Läs mer

Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m

Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m Regler för Ungdomsallians Saleby/Trässberg/Norra Härene Utgåvan giltig fr.o.m. 2013-11-11 Regler för samarbete kring ungdomsfotboll mellan föreningarna; Norra Härene BK, Saleby IF och Trässbergs BK. Ungdomsalliansen

Läs mer

Sammanträdesrum Önnerup, kommunhuset i Lomma Tid Tisdagen den 16 juni 2015, 15.00-17.39

Sammanträdesrum Önnerup, kommunhuset i Lomma Tid Tisdagen den 16 juni 2015, 15.00-17.39 Sammanträdesdatum s. 1 (10) Plats Sammanträdesrum Önnerup, kommunhuset i Lomma Tid Tisdagen den 16 juni 2015, 15.00-17.39 Beslutande Robert Wenglén (M) Richard Jerneborg Remco Andersson(FP) Lars Carlén

Läs mer

Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21.

Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21. Sid 1 av 5 Sammanträde med styrelsen i Hyresgästföreningen Syd-Ost hållet på Expeditionen i Högdalen Måndagen den 8 Oktober 2007 kl. 18.30 21.00 Paragrafer 122-135 Närvarande ledamöter Leif Falkenstedt

Läs mer

Kultur och Fritidsnämndens kontor

Kultur och Fritidsnämndens kontor 1(12) Plats och tid Kommunkontoret, Foxen, den 25 augusti, kl 16.30-18.30 (ajourn. kl 17.15-17.30) Beslutande Ledamöter Lars Jonehög, ordf, FP Mats Andersson, C Kristina Kristiansson, S Mårten Karlsson,

Läs mer

f:l«c tl(u ~11 Lena Sarheden Schultz

f:l«c tl(u ~11 Lena Sarheden Schultz Protokoll fört vid styrelsemötet onsdagen den 22 februari 2017 FINSAffe.._, SAMORDNINGSFÖRBUNDET BURLÖV-STAFFANSTORP Plats: Tid : Medborgarhuset, Burlöv 09:00-1 I :00 Närvarande ledamöter Karin Palmqvist,

Läs mer

Kyrkogårdsutskottet (5)

Kyrkogårdsutskottet (5) PROTOKOLL PARAGRAF NR SIDA Kyrkogårdsutskottet 55-66 1(5) PLATS DATUM OCH TID FÖR MÖTET Sofiagården, Kapellgatan 8, Jönköping 2016-09-14 kl. 17.30-20.05 BESLUTANDE Eva Logan Jansson (S), ordförande Bert-Åke

Läs mer

Administrativa och ekonomiska riktlinjer

Administrativa och ekonomiska riktlinjer Administrativa och ekonomiska riktlinjer Förslag till ÖOF:s årsmöte 6 mars 2014 ÖOF 2014 1 2014-01-22 Östergötlands orienteringsförbunds administrativa och ekonomiska riktlinjer Posthantering och kommunikation

Läs mer

Kultur- och fritidsnämnden 2008-10-07. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista.... Sara Ingo

Kultur- och fritidsnämnden 2008-10-07. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista. Se bifogad deltagarlista.... Sara Ingo SALA KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (18) Plats och tid Blå salen, stadsbiblioteket kl 18.00 20.00 Beslutande Se bifogad deltagarlista Närvarande ersättare Se bifogad deltagarlista Övriga deltagande Se

Läs mer

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning

HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning HÖGSKOLAN I HALMSTAD Enheten för Lärarutbildning Protokoll fört vid sammanträde med enheten för Lärarutbildningens styrelse 01-02-06 kl. 13.00 17.00 RBU_Torpet Heberg Närvarande: Lars-Peder Alingfeldt,

Läs mer

Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30

Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30 1(13) Plats och tid IFO-sammanträdesrum torsdagen den 4 april 2019 kl. 08:30 Beslutande Se särskild förteckning sid 2 Övriga Se särskild förteckning sid 2 Utses att justera Gerd Lindgren (s) Justeringens

Läs mer

TOMELILLA KOMMUN Kultur- och fritidsnämnden

TOMELILLA KOMMUN Kultur- och fritidsnämnden : Plats och tid Svea Hund i kommunhuset, den, kl. 14.00-15.45 Beslutande Övriga närvarande Paul Hallgren (M), ordförande Tina Bergström-Darrell, 2:e vice ordförande (S) Matilda Björk, 1:e vice ordförande

Läs mer

Tid Torsdag den 7 april 2005

Tid Torsdag den 7 april 2005 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Annika Sylvén, Solveig Lundström, Karin Mattsson from 5, Börje Sandgren, Leif Bolin, Jan Olofsson, Lars Edwinson from 3, och

Läs mer

2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28

2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28 2008/24 Falköping/Tidaholms Protokoll Paragrafer Samordningsförbund 2008-04-10, 2008-04-30 15-28 Plats och tid 2008-04-10 Närvarande Plats och tid 2008-04-30 Närvarande Bruk för Alla kl 13.30-16.15 Tjänstgörande

Läs mer

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidnr Sammanträdesdatum

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sidnr Sammanträdesdatum 2014-11-07 1(5) Plats och tid Beslutare Övriga deltagare Astrid Lindgrens Näs, Vimmerby 2014-11-07 kl. 08.30-12.00 Kristina Alsér, ordförande Bengt Benson Agneta Bladh Eric Sjöström Kjell Åke Hansson,

Läs mer

Tjänsteställe, handläggare Datum Dnr Sida Landstingets kansli Anita Wiklander. att utse Anders Gäfvert att jämte ordförande justera dagens protokoll.

Tjänsteställe, handläggare Datum Dnr Sida Landstingets kansli Anita Wiklander. att utse Anders Gäfvert att jämte ordförande justera dagens protokoll. PROTOKOLL 13 20 Tjänsteställe, handläggare Landstingets kansli Anita Wiklander 2016-09-27 16LS5 1(8) Tid: 2016-09-27 Plats: Landstingets kansli Härnösand NÄRVARANDE Ledamöter Lars-Erik Nordin (C) Maj-Lis

Läs mer

Protokoll Nr 11, , 2014

Protokoll Nr 11, , 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-11-22, kl. 14.00 2014-11-23, kl. 12.00. Plats: Scandic, Värnamo. Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Nico Christoforidis (kassör),

Läs mer

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län 1(5) BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län Styrelsemöte nr 4 2009 2009-03-26 kl 18.00 20.30 Mötesplats: Sturegatan 4, 5 tr, Sundbyberg Närvarande: Özge Özen Zink, Catarina Larson,

Läs mer

Gotlands Idrottsförbund

Gotlands Idrottsförbund Gotlands Idrottsförbund Verksamhetsberättelse 2014 med Årsredovisning GT-guldmedaljör 2014 - Mats Åkerblom 1 Gotlands Idrottsförbunds Distriktsförbundsstämma Suderbys Herrgård torsdagen den 26 mars 2015

Läs mer

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass

Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping. Viola Pettersson + ass Sida 1 av 8 SÖRMLAND PROTOKOLL 06/2013 Typ av sammanträde Styrelsemöte Sammanträdesdatum 2013-06-12 Tid 13.00 16.00 Plats Handikappalliansen, Hantverksgatan 43 Nyköping Närvarande: Bo Erixon Helge Andersson

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet:

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet: SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland torsdagen den 18 oktober 2018 klockan 18:30-20:00, via video (Jönköping,

Läs mer

Rune Petersson, Svenljunga kommun, ordförande Dan Rodahl, Försäkringskassan Kerstin Berggren Nilsson, Länsarbetsnämnden

Rune Petersson, Svenljunga kommun, ordförande Dan Rodahl, Försäkringskassan Kerstin Berggren Nilsson, Länsarbetsnämnden Sammanträdesdatum Sida 1 (12) Plats och tid Kommunhuset Kinna, klockan 09.00 12.15, Paus 10.15 10.40 Beslutande Rune Petersson, Svenljunga kommun, ordförande Dan Rodahl, Försäkringskassan Kerstin Berggren

Läs mer

Adjungerade. Daniel Kåreda Åsa Berg

Adjungerade. Daniel Kåreda Åsa Berg Förbundsstyrelsemöte Svenska Skolidrottsförbundet Möte nr: 3 Tema: Organisation och struktur Datum och tid: 25 aug 2018 kl 15:00-17:00 Plats: Idrottens hus, Skansbrogatan 7 i Stockholm Närvarande ledamöter

Läs mer

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå

Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå EFS Västerbotten Protokoll ST Styrelse 2013-05-28 Videosammanträde Umeå/Skellefteå Närvarande: Astrid Sjöström, ordf Marianne Berglund Cathrine Eiderhäll Rune Hedman Åke Hägglund Hans Jakobsson Eva Lundeborg

Läs mer

Protokoll 8/2017, Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting

Protokoll 8/2017, Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting Protokoll 8/2017 2017-10-10 1(5) Protokoll 8/2017, 95-109 Fört vid telefonsammanträde med FSF:s styrelse den 10 oktober 2017, GoToMeeting Närvarande: Anders Åkvist Jannica Wunge Charlotte Algotsson Narit

Läs mer

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004

Tid Tisdagen den 5 oktober 2004 Närvarande Förbundsstyrelsen Rolf Carlsson, Kerstin Rosén, Pia Zätterström, Annika Sylvén, Karin Mattsson (tom 7), Lars Edwinson, Börje Sandgren, Jan Olofsson, Leif Bolin och Olle Kristenson, personalrepresentant.

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Utbildningsnämndens kultur- och fritidsutskott

Sammanträdesprotokoll Utbildningsnämndens kultur- och fritidsutskott Sammanträdesprotokoll Tid och plats Beslutande 2013-08-22 - i Kommunhuset klockan 15.00-16.45 med ajournering till den 29 augusti kl.17.30-18.30, Örkelljunga kulturhus. Björn Zorec (FP) - ordförande, 55-61

Läs mer

Kommunstyrelsen. Plats och tid Kommunhuset, Svalöv, kl Beslutande. Ej tjänstgörande ersättare. Övriga deltagare

Kommunstyrelsen. Plats och tid Kommunhuset, Svalöv, kl Beslutande. Ej tjänstgörande ersättare. Övriga deltagare 1(6) Plats och tid Kommunhuset, Svalöv, kl 17.30 18.25 Beslutande Ej tjänstgörande ersättare Övriga deltagare Birgitta Jönsson (S), ordförande Fredrik Jönsson (C) Stefan Pettersson (M), tjg ers för Olof

Läs mer

Protokoll januari 2013

Protokoll januari 2013 Protokoll 27-28 januari 2013 Styrelsens sammanträde nr 1/13 Tid och plats Söndagen den 27 januari klockan 16,00 till måndagen den 28 januari 2013 klockan 15,45 på Bosön, Lidingö. Närvarande ledamöter Lena

Läs mer

Minnesanteckningar AU 23 maj

Minnesanteckningar AU 23 maj Minnesanteckningar AU 23 maj Närvarande: Helena Eriksson, Sollefteå Kommun Vice ordförande Åsa Ringlöv, Företagarna Örnsköldsvik Ordförande Jonny Lundin, Landsbygdsrådet Härnösand Kassör Lennart Ramström,

Läs mer

Mikael Jonsson. Tekniska nämnden. Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sida 0 2012-04-24. Beslutande organ

Mikael Jonsson. Tekniska nämnden. Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Sida 0 2012-04-24. Beslutande organ Sammanträdesdatum Sida 0 Beslutande organ Plats och tid Stadshuset i Mariestad, sammanträdesrum Vänersalen kl 17.00-19.45 Beslutande Ulf Andersson (S) Ordförande Evert Eklind (MAP) 2:e vice ordförande

Läs mer

Träff 1 En vinnande styrelse Idéen med utbildningen är att stärka och stötta styrelsearbetet i Er förening För att få en framgångsrik styrelse bygger det på ett antal enkla åtgärder som vi skall diskutera

Läs mer

Tjänsteställe, handläggare Datum Dnr Sida Landstingets kansli Anita Wiklander. att utse Sven-Åke Vest att jämte ordförande justera dagens protokoll.

Tjänsteställe, handläggare Datum Dnr Sida Landstingets kansli Anita Wiklander. att utse Sven-Åke Vest att jämte ordförande justera dagens protokoll. PROTOKOLL 1 7 Tjänsteställe, handläggare Landstingets kansli Anita Wiklander 2016-01-27 16LS5 1(7) Tid: 2016-01-27 Plats: Landstingets kansli Härnösand NÄRVARANDE Lars-Olof Olsson (S) Lars-Erik Nordin

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr att lägga föregående protokoll till handlingarna.

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr att lägga föregående protokoll till handlingarna. Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 7-2015 Måndag 7 december 2015, kl.18.30 Idrottens Hus, Skövde Närvarande Ledamöter Verksamhetsledare Konsulent Kanslist Agneta Berlin Fredrika Eriksson Fredrik

Läs mer

Verksamhetsinriktning

Verksamhetsinriktning Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Verksamhetsinriktning 2012-2013 Gotlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Gotland Box 1030, 621 21 Visby Tfn: 0498-20 70 53 Fax: 0498-21 54 74 E-post

Läs mer

Sävsjö kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Kultur- och fritidsnämnden 2010-12-09

Sävsjö kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Kultur- och fritidsnämnden 2010-12-09 1 Plats och tid Vrigstad Värdshus, torsdag den 9 december 2010, kl. 14.00 16.00 ande Ordinarie ledamöter: Sten-Åke Claesson, ordförande (c) Elisabeth Jonasson, 1:e vice ordf. (kd) Susanne Sjögren, 2:e

Läs mer

Sammanträdesdatum Kommunstyrelsens budgetutskott 2014-09-02 1

Sammanträdesdatum Kommunstyrelsens budgetutskott 2014-09-02 1 Kommunstyrelsens budgetutskott 2014-09-02 1 Plats och tid Kommunkontoret, Malung, kl. 08.30-12.00. Beslutande Kurt Podgorski (S) ordförande Ola Olin (V) Agneta Åhs-Sivertsen (C) Tom Martinsson (M) Christer

Läs mer

SEKRETERARE:... Bertil Westberg

SEKRETERARE:... Bertil Westberg PROTOKOLL nr 7/2012 fgi@gotsport.se www.laget.se/fgi stangaspelen@gotsport.se www.stangaspelen.com Tid: 19.00 21.45 SAMMANTRÄDESDATUM 2012-11-22 STYRELSEN - PARAGRAFER: 56-71 Lokal: Idrottens Hus, Visby

Läs mer

Protokoll januari 2013

Protokoll januari 2013 Protokoll 27-28 januari 2013 Styrelsens sammanträde nr 4/13 Tid och plats Onsdagen den 6 maj klockan 09,35 till 15,35 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

Justering av protokoll har tillkännagivits genom anslag på kommunens anslagstavla

Justering av protokoll har tillkännagivits genom anslag på kommunens anslagstavla 2016-05-18 1 (8) Plats och tid Rådrummet, kommunhuset, Tierps köping, kl. 18.00-20.00 Beslutande och övriga närvarande enligt sida 2 Paragrafer 15-18 Utses att justera Justeringens plats och tid Sara Sjödal

Läs mer

Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017

Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017 Protokoll från Stockholms Idrottsförbunds distriktsidrottsstämma 2017 Plats: Solna Access Konferens Datum: 2017-03-29 Tid: 18.30-21.00 Närvarande: Enligt bilaga 1 Distriktsidrottsstämman inleds med utdelning

Läs mer