Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB)"

Transkript

1 Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR /14 Sida 1 (7) SSA 2014:13 Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) Närvarande från bolaget: Catarina Kamph Arkivansvarig, enhetschef Erika Öström Registrator Marie Rangdén Registrator Carl Bodsten Administrativ chef Närvarande från stadsarkivet: Christina Moberg Inspektionsförrättare Matilda Ekström Protokollförare Dessutom deltog arkivpraktikant Fredrik Pihl som åhörare. SAMMANFATTNING Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) inspekterades den 30 september Inspektionen avsåg bolagets hantering av allmänna handlingar pappersbaserade och digitala. Bolaget inspekterades senast 2004 och 2010 (endast digital information). Hanteringen av allmänna handlingar hos bolaget är god, men det finns en del förbättringsområden, främst inom arkivredovisning och gallring. Stadsarkivet konstaterade att bolaget försöker arbeta proaktivt med arkivfrågor och med att ta fram rutiner för dokumenthantering. Inspektionen var föraviserad. I rapportens bilaga Hantera allmänna handlingar klargörs behovet av en styrd dokument- och informationshantering utifrån stadens gällande regelverk. Av denna anledning är inspektionsrapporten tämligen kortfattat formulerad.

2 Sida 2 (7) SAMMANFATTNING AV FÖRELÄGGANDEN OCH REKOMMENDATIONER Stadsarkivet förelägger SISAB att: - Fastställa hanteringsanvisningar för hur de allmänna handlingarna, både analoga och digitala, ska hanteras. Hanteringsanvisningarna ska utformas enligt arkivreglernas krav och ska även innehålla gallringsbara handlingar. - Uppdatera rutiner för att rensa ut handlingar som inte ska arkiveras, för att undvika att de blir allmän handling. - Utreda möjligheterna till att gallra allmänna handlingar både analoga och digitala och i förekommande fall inkomma med en gallringsframställan till Stadsarkivet. - Verkställa gallring. - Revidera en arkivbeskrivning enligt anvisningar i riktlinjerna. - Uppdatera arkivförteckningen så att den kan användas för att söka handlingar (både analoga och digitala) som ska bevaras. Förteckningen ska ge information om var handlingarna förvaras och hur handlingarna kan göras tillgängliga. Om en ny arkivförteckning ska upprättas ska denna utgå från verksamhetens processer. - Förvara allmänna handlingar skyddade. Regelverket gäller alla handlingar, med undantag för handlingar som har två års gallringsfrist eller kortare. SISAB ska senast den inkomma med en åtgärdsrapport där bolaget skriftligen redovisar hur föreläggandena har åtgärdats. Vid denna frists utgång förväntas arbetet med att åtgärda samtliga förelägganden vara avslutat.

3 Sida 3 (7) FÖRDELNING AV ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER Arkivansvaret har fastställts SISAB har en arkivinstruktion som beskriver ansvar och rollfördelning. Catarina Kamp är arkivarkivansvarig, bolagets två registratorer är arkivhandläggare och det finns utsedda arkivredogörare på de flesta av avdelningarna. Bolaget upplever att arkivorganisationen fungerar bra och att arkivredogörarna kontaktar arkivhandläggarna om det uppstår frågor. Man bedömer också att antalet arkivredogörare är tillräckligt och att de avdelningar som saknar redogörare blir hjälpta av arkivhandläggarna. ANTAGANDE AV ARKIVREGLER SISAB har antagit stadens arkivregler vid styrelsemöte den 10 mars KUNSKAP OM ALLMÄNNA HANDLINGAR Kunskapsnivån bedöms som god inom bolaget och det finns en kunskap om vem man ska fråga, Registratorerna arbetar aktivt med att föra ut kunskapen om arkiv- och dokumenthantering genom att informera på möten mm. Man har även tagit fram en broschyr kring diarieföring. Hanteringen av allmänna handlingar ingår även som en punkt i bolagets introduktionsutbildning. HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR Fastställda diarieföringsrutiner finns Bolaget har central postöppning och diarieföring som sköts av registratorerna, vid frånvaro finns ytterligare backup. En av registratorerna går igenom posten, diarieför och fördelar de analoga ärenden på handläggare. Den andra registratorn bevakar den officiella e-postlådan och diarieför den e-post som inkommit. De anställda har skrivit på fullmakt för öppnande av båda analog post och e-post och är medvetna om att om de inte skrivit på så är de ansvariga för att själva se till att posten tas omhand. Idag skannas handlingar och läggs in i Diabas men bolaget kommer inom kort att övergå till registrering och viss ärendehantering i Public 360. Handlingarna förvaras sedan hos handläggarna tills ärendet avslutas och arkivering sker av de analoga akterna. Handlingar eller ärenden som omfattas av sekretess får en sekretessmarkering i systemet.

4 Sida 4 (7) Avslutande av ärenden sker två gånger per år då registratorerna skickar ut listor till handläggarna på öppna ärenden. Handläggarna återkommer med vilka som ska avslutas. Det finns dock brister i rutinerna vad gäller aktrensning. SISAB behöver ta fram rutiner för att handläggarna rensar sina akter på de handlingar som inte ska arkiveras innan ärendena lämnas för arkivering. Ordna handlingar enligt fastställda och välkända anvisningar SISAB har tagit fram hanteringsanvisningar för bolagets dokumenthantering, men de behöver uppdateras. Detta arbete pågår för närvarande och stadsarkivet påtalade att det då ska framgå t.ex. aktuella och gällande gallringsbeslut, handlingarnas medium, hur slutlig arkiveringslösning ser ut samt hänvisning till var handlingarna förvaras i olika faser. SISAB ska fastställa hanteringsanvisningar för hur de allmänna handlingarna, både analoga och digitala, ska hanteras. Hanteringsanvisningarna ska utformas enligt arkivreglernas krav. SISAB ska uppdatera rutiner för att rensa ut handlingar som inte ska arkiveras, för att undvika att de blir allmän handling. TA STÄLLNING TILL VILKA ALLMÄNNA HANDLINGAR SOM KAN FÖRSTÖRAS Gallringsbeslut finns delvis Stadsarkivet har utfärdat generella gallringsbeslut som gäller för alla verksamheter i staden och dessa beslut tillämpas. De generella gallringsbesluten reglerar information inom framför allt stödverksamheten, t ex upphandling, ekonomi- och löneadministration samt handlingar av ringa betydelse. Utöver ovan generella gallringsbeslut finns ett antal specifika gallringsbeslut för bolaget. Eftersom delar av verksamheten inte omfattas av besluten pågår ett projekt för att ta fram ett nytt samlat beslut för bolagets handlingar och bolagets ambition är att de äldre besluten då ska kunna upphävas. Arbetet med bolagets nya gallringsbeslutet påverkas även av att stadsarkivet håller på att ta fram ett nytt generellt gallringsbeslut för byggprojekthandlingar. Gallringsbeslut tillämpas delvis inte Det framgår vid inspektionen att bolaget har årliga rutiner för att gallra vissa typer av handlingar (t.ex. inom styrande- och stödjande verksamhet) men att det inom delar av kärnverksamheten saknas

5 Sida 5 (7) liknande rutiner. Största bristen gäller handlingar som skapas inom byggprojekt, där verksamheten ofta bedrivs av inhyrda projektledare. SISAB ska utreda möjligheterna till att gallra allmänna handlingar både analoga och digitala och i förekommande fall inkomma med en gallringsframställan till Stadsarkivet. SISAB ska verkställa gallring. BEVARA ALLMÄNNA HANDLINGAR PÅ LÅNG SIKT Bevara digitala handlingar SISAB använder ett flertal system för hantering av sin digitala information, t.ex. Diabas (diarieföring), Agresso (ekonomi), Vitec (hyror och fastighetsinformation) och Facit (fastighetsdrift). Bolaget planerar att ta med sig information ur Diabas när övergången till Public 360 sker. Ritningar bevaras främst på papper men en samling äldre ritningar har digitaliserats. Bolaget har även en egen en egen webbplats som ska bevaras. Eftersom en stor del av informationen hanteras av extern part är det viktigt att det finns tydliga rutiner för vilken information som ska bevaras och hur. Bolaget är medvetet om att den digitala information som ska bevaras ska föras över till e-arkiv Stockholm och informationen/system finns också med på stadsarkivets anslutningsplan. Skrivmateriel Bolaget använder godkända pennor, papper, aktomslag och arkivkartonger. Skrivare och kopiatorer är levererade av Volvo IT och ska enligt leverantören vara arkivgodkända. DET SKA VARA LÄTT ATT HITTA ALLMÄNNA HANDLINGAR Arkivbeskrivningen behöver uppdateras Bolaget har en arkivbeskrivning som på ett bra sätt ger en överblick. Beskrivningen behöver dock uppdateras t.ex. vad gäller information om ritningsarkivet, gällande gallringsbeslut och vilka sökingångar som finns.

6 Sida 6 (7) Arkivförteckning ska avslutas SISAB har en arkivförteckning enligt allmänna arkivschemat som i delar är förd t.o.m 2010, men där flera serier saknar volymer. Framför allt inom kärnverksamheten saknas det förtecknad information. Bolaget har gått över till processorienterad informationsredovisning och fr.o.m 2014 kommer arkivförteckningen ersättas av en bevarandeförteckning enligt bolagets processer. Den nuvarande arkivförteckningen ska därmed färdigförtecknas och avslutas. Förteckningen ska inledas med en innehållsförteckning och bolaget behöver säkerställa att även digital information omfattas. Revidera arkivbeskrivningen enligt anvisningarna i riktlinjerna. Uppdatera arkivförteckningen så att den kan användas för att söka handlingar (både analoga och digitala) som ska bevaras. Förteckningen ska ge information om var handlingarna förvaras och hur handlingarna kan göras tillgängliga. Om en ny arkivförteckning ska upprättas ska denna utgå från verksamhetens processer. BEVAKA ARKIVFRÅGOR VID VERKSAMHETSFÖR- ÄNDRINGAR Bolaget ser inte att några större förändringar är på gång som kommer påverka hanteringen av de allmänna handlingarna. ALLMÄNNA HANDLINGAR SKA FÖRVARAS SKYDDADE Arkivlokaler SISAB har sitt centralarkiv i en arkivlokal i Värmdö gymnasium vid Gullmarsplan som inte besöktes vid inspektionstillfället. Lokalen godkändes av stadsarkivet 2007 (beslut SSA 2007:34). I bolagets egna lokaler finns sex stycken närarkiv. I två av lokalerna behöver bolaget kontrollera att det finns brandspjäll kopplade till ventilationen för att säkerställa att lokalerna uppfyller kraven om brandsäkerhet. Bolaget har i efterhand återkopplat och meddelat att arkivlokalerna har de brandspjäll som krävs. Dokumentskåp används SISAB använder även ett antal dokumentskåp. Bolaget har dispens för att förvara handlingar i skåp brandklassade EI 60 (stadsarkivets beslut SSA 2006:22). Samtliga dokumentskåp som inspekterades hade brandklass EI 60 utom de skåp där det förvarades

7 Sida 7 (7) personalakter. Bolaget behöver säkerställa att informationen förvars skyddat. Föreläggande SISAB ska förvara allmänna handlingar skyddade. Regelverket gäller alla handlingar, med undantag för handlingar som har två års gallringsfrist eller kortare Inspektionsförrättare Christina Moberg

Hantering av allmänna handlingar hos AB Stokab

Hantering av allmänna handlingar hos AB Stokab Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-9873/14 Sida 1 (7) 2014-11-07 SSA 2014:12 Hantering av allmänna handlingar hos AB Stokab Närvarande från bolaget: Marie Bornehed Åsa

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos fastighetskontoret

Hantering av allmänna handlingar hos fastighetskontoret Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-2011/2014 Sida 1 (7) 2014-06-02 SSA 2014:08 Hantering av allmänna handlingar hos fastighetskontoret Närvarande från fastighetskontoret:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stads Parkerings AB

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stads Parkerings AB Handläggare: Harald Löfgren Inspektionsrapport DNR 5.1.1-1757/15 Sida 1 (7) 2015-04-01 SSA 2015:4 Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stads Parkerings AB Närvarande från bolaget: Boris Amsköld

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadshus AB

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadshus AB Stadsarkivet Handläggare: Harald Löfgren Inspektionsrapport Dnr 5.1.1-1756/2015 Sida 1 (7) 2015-05-13 SSA 2015:07 Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadshus AB Närvarande från bolaget: Sara

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Kyrkogårdsförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos Kyrkogårdsförvaltningen Inspektionsrapport DNR 9.3-13220/13 Sida 1 (6) 2013-12-02 SSA 2013:05 Hantering av allmänna handlingar hos Kyrkogårdsförvaltningen Närvarande från Kyrkogårdsförvaltningen: Ewa Dahl Registrator, nämndsekreterare

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Utbildningsförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos Utbildningsförvaltningen Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-1694/15 Sida 1 (8) 2015-06-29 SSA 2015:08 Hantering av allmänna handlingar hos Utbildningsförvaltningen Närvarande från Utbildningsförvaltningen:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar vid Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar vid Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning Stadsarkivet Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 9.3-9640/14 Sida 1 (7) 2014-11-17 SSA 2014:16 Hantering av allmänna handlingar vid Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning Närvarande från bolaget:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB

Hantering av allmänna handlingar hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 9.3-2045/14 Sida 1 (9) 2014-06-02 SSA 2014:07 Hantering av allmänna handlingar hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB Närvarande från bolaget: Anne Tawastman

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar hos Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning Stadsarkivet Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 9.3-18624/15 Sida 1 (6) 2015-03-23 SSA 2015:02 Hantering av allmänna handlingar hos Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning Närvarande

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Norrmalms stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar hos Norrmalms stadsdelsförvaltning Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 9.3-2038/2014 Sida 1 (7) 2014-05-02 SSA 2014:05 Hantering av allmänna handlingar hos Norrmalms stadsdelsförvaltning Närvarande från Norrmalms stadsdelsförvaltning:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Kulturförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos Kulturförvaltningen Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-1693/2015 Sida 1 (7) 2015-04-22 SSA 2015:03 Hantering av allmänna handlingar hos Kulturförvaltningen Närvarande från Kulturförvaltningen:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÄLDREFÖRVALTNINGEN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÄLDREFÖRVALTNINGEN STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (6) 2013-05-21 DNR 9.3-2196/13 SSA 2013:4 Äldreförvaltningen Att: Barbara Ahlmark HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÄLDREFÖRVALTNINGEN

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos SGA Fastigheter AB

Hantering av allmänna handlingar hos SGA Fastigheter AB Inspektionsrapport DNR 9.3-13148/13 Sida 1 (9) 2013-12-03 SSA 2013:06 Hantering av allmänna handlingar hos SGA Fastigheter AB Närvarande från bolaget: Susanne Tiderman Arkivansvarig/ekonomi- och personalchef

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Livförsäkring AB

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Livförsäkring AB Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-10209/2016 Sida 1 (6) 2016-10-27 SSA 2016:11 Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Livförsäkring AB Närvarande från bolaget:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Försäkring AB

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Försäkring AB Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-10208/2016 Sida 1 (8) 2016-10-27 SSA 2016:10 Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Försäkring AB Närvarande från bolaget:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS MÄSSFASTIGHETER I STOCKHOLM AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS MÄSSFASTIGHETER I STOCKHOLM AB S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN HANDLÄGGARE : MATILDA EKSTRÖM INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (6) 2011-08-08 DNR 9.3-2554/11 SSA 2011:5 Mässfastigheter i Stockholm AB Att: Sven Lundgren

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSHUS AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSHUS AB STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-19717/08 SID 1 (7) 2009-04-20 SSA 2009:13 HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSHUS AB Närvarande från bolaget: Joachim

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS HAMN AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS HAMN AB STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (6) 2013-05-21 DNR 9.3-2193/13 SSA 2013:3 Stockholms Hamn AB Att: Gun Rudeberg HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS HÄSSELBY VÄLLINGBY STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS HÄSSELBY VÄLLINGBY STADSDELSFÖRVALTNING STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-2192/13 SID 1 (6) 2013-04-26 SSA 2013:02 Hässelby Vällingby Stadsdelsförvaltning Att: Staffan Stavling Kopia: Revisionskontoret

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos AB Stadsholmen

Hantering av allmänna handlingar hos AB Stadsholmen Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-2037/14 Sida 1 (7) 2014-06-12 SSA 2014:09 Hantering av allmänna handlingar hos AB Stadsholmen Närvarande från bolaget: Jennie Boman

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS STADS PARKERINGS AB S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (9) 2009-12-17 DNR 9.3-11321/09 SSA 2009:21 Stockholms Stads Parkerings AB Att: Kerstin Sigurdson Kopia: Stockholms Stadshus

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSMUSEET

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSMUSEET Stadsarkivet Handläggare: Harald Löfgren Inspektionsrapport DNR 9.3-9444/2014 Sida 1 (7) 2014-10-28 SSA 2014:15 Stadsmuseet Att: Arkivansvarig Johan Westin HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STADSMUSEET

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SPÅNGA-TENSTA STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SPÅNGA-TENSTA STADSDELSFÖRVALTNING S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2012-01-12 DNR 9.3-14148/11 SSA 2011:12 Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning Att: Robert Johansson Kopia: Revisionskontoret

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Knutbyskolan

Hantering av allmänna handlingar hos Knutbyskolan Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-001342/2014 Sida 1 (7) 2014-03-25 SSA 2014:02 Hantering av allmänna handlingar hos Knutbyskolan Närvarande från herrängens skola: Lena Hellström

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm vatten AB

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm vatten AB Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-4072/2016 Sida 1 (9) 2016-05-27 SSA 2016:08 Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm vatten AB Närvarande från bolaget: Malin

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Herrängens skola

Hantering av allmänna handlingar hos Herrängens skola Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-1341/2014 Sida 1 (6) 2014-04-22 SSA 2014:01 Hantering av allmänna handlingar hos Herrängens skola Närvarande från herrängens skola: Philip Olsson

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Exploateringskontoret

Hantering av allmänna handlingar hos Exploateringskontoret Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-1695/2015 Sida 1 (8) 2015-06-17 SSA 2015:09 Hantering av allmänna handlingar hos Exploateringskontoret Närvarande från förvaltningen:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KUNGSHOLMENS STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KUNGSHOLMENS STADSDELSFÖRVALTNING S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2011-12-05 DNR 9.3-7279/11 SSA 2011:10 Kungsholmens stadsdelsförvaltning Att: Christin Bjuggren Kopia: Revisionskontoret

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KULTURFÖRVALTNINGEN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KULTURFÖRVALTNINGEN S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2009-11-10 DNR 9.3-6137/09 SSA 2009:18 Kulturförvaltningen, Att: Barbro Erlandsson Kopia: Revisionskontoret HANTERING

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Södermalms stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar hos Södermalms stadsdelsförvaltning Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-10207/2016 Sida 1 (8) 2016-10-20 SSA 2016:09 Hantering av allmänna handlingar hos Södermalms stadsdelsförvaltning Närvarande från

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos serviceförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos serviceförvaltningen Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 9.3-9455/2014 Sida 1 (8) 2014-10-08 SSA 2014:10 Hantering av allmänna handlingar hos serviceförvaltningen Närvarande från serviceförvaltningen: Christer

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos AB Familjebostäder

Hantering av allmänna handlingar hos AB Familjebostäder Stadsarkivet Handläggare: Harald Löfgren Inspektionsrapport DNR 9.3-18631/14 Sida 1 (7) 2015-01-30 SSA 2015:01 Hantering av allmänna handlingar hos AB Familjebostäder Närvarande från bolaget: Stefan Nordin

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SKARPNÄCKS SKOLA

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SKARPNÄCKS SKOLA S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2011-11-25 DNR 9.3-16647/11 SSA 2011:13 Skarpnäcks skola, Att: Patrik Forshage Kopia: Utbildningsförvaltningen, Astrid

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ROSS TENSTA GYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ROSS TENSTA GYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2010-03-03 DNR 9.3-21574/09 SSA 2010:4 Ross Tensta gymnasium Att: Inger Nyrell Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS AB STOCKHOLMSHEM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS AB STOCKHOLMSHEM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2008-08-11 DNR 9.3-6862/08 SSA 2008:3 AB Stockholmshem Att: Bengt Kylerud HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS AB STOCKHOLMSHEM

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SVENSKA BOSTÄDER

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SVENSKA BOSTÄDER STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-18590/10 SID 1 (8) 2011-02-21 SSA 2011:2 AB Svenska Bostäder Att: Klas Heldesten Kopia: Revisionskontoret Stockholms stadshus

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SÄRVUX

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SÄRVUX S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2010-03-01 DNR 9.3-21575/09 SSA 2010:1 Särvux Att: Carina Frisk Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos stadsledningskontoret

Hantering av allmänna handlingar hos stadsledningskontoret Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 9.3-18768/14 Sida 1 (8) 2015-05-20 SSA 2015:05 Hantering av allmänna handlingar hos stadsledningskontoret Närvarande från stadsledningskontoret: Catharina

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KATARINA SÖDRA SKOLA

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KATARINA SÖDRA SKOLA S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2010-03-24 DNR 9.3-21571/09 SSA 2010:5 Katarina Södra skola Att: Margareta Scherman Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim,

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadsteater AB

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadsteater AB Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-4076/2016 Sida 1 (10) 2016-05-27 SSA 2016:07 Hantering av allmänna handlingar hos Stockholms stadsteater AB Närvarande från bolaget:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Enskede skola

Hantering av allmänna handlingar hos Enskede skola Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-18160/2015 Sida 1 (9) 2016-05-12 SSA 2016:06 Hantering av allmänna handlingar hos Enskede skola Närvarande från skolan: Lars Benon

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS STADSBIBLIOTEK

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS STADSBIBLIOTEK S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2012-01-18 DNR 9.3-16300/11 SSA 2011:15 Stockholms Stadsbibliotek Att: Johan Westin HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NACKA TINGSRÄTT

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NACKA TINGSRÄTT STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-17156/10 SID 1 (6) 2011-02-17 SSA 2010:22 Nacka tingsrätt Att. Anja Kimander HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NACKA TINGSRÄTT

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Hässelby Villastads skola

Hantering av allmänna handlingar hos Hässelby Villastads skola Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-8894/2015 Sida 1 (8) 2015-12-10 SSA 2015:14 Hantering av allmänna handlingar hos Hässelby Villastads skola Närvarande från skolan:

Läs mer

Närvarande från stadsdelsförvaltningen: Närvarande från Stadsarkivet: Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING

Närvarande från stadsdelsförvaltningen: Närvarande från Stadsarkivet: Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING Stadsarkivet Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 5.1.1-8972/2015 Sida 1 (8) 2015-09-16 SSA 2015:10 Närvarande från stadsdelsförvaltningen: Anna Remmets arkivansvarig Glenn Kinberg IT-strateg

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KISTA GYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS KISTA GYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2010-05-31 DNR 9.3-21573/09 SSA 2010:11 Kista gymnasium Att: Lars-Gustaf Jonsson Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ADOLF FREDRIKS MUSIKKLASSER

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ADOLF FREDRIKS MUSIKKLASSER S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (9) 2009-05-07 DNR 9.3-2369/09 SSA 2009:10 Adolf Fredriks Musikklasser, Att: Lars-Göran Jacobsson Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim,

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR VID FARSTA STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR VID FARSTA STADSDELSFÖRVALTNING STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-3526/09 SID 1 (9) 2009-06-23 SSA 2009:16 Farsta stadsdelsförvaltning, Att: Pia Sundqvist/ Postiljonens vårdoch omsorgsboende,

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Mässfastigheter i Stockholm AB

Hantering av allmänna handlingar hos Mässfastigheter i Stockholm AB Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport 2017:09 DNR 5.1.1-6149/2017 Sida 1 (9) 2017-07-04 Hantering av allmänna handlingar hos Mässfastigheter i Stockholm AB Närvarande från bolaget:

Läs mer

Närvarande från förvaltningen: Kjell Sahlin, enhetschef för USK Stab och arkivansvarig Margaret Olsson, registrator Lisbeth Weibull, personalstrateg

Närvarande från förvaltningen: Kjell Sahlin, enhetschef för USK Stab och arkivansvarig Margaret Olsson, registrator Lisbeth Weibull, personalstrateg Stockholms stadsarkiv HANDLÄGGARE: MARTIN STÅHL INSPEKTIONSRAPPORT DNR 1513-17892/06 SID 1 (5) 2007-01-25 SSA 2007:01 Utrednings- och statistikkontoret Att: Kjell Sahlin H ANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR PÅ BRÄNNKYRKA GYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR PÅ BRÄNNKYRKA GYMNASIUM STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-13038/08 SID 1 (7) 2008-12-16 SSA 2008:13 Brännkyrka gymnasium Tellusborgsvägen 10 126 32 Hägersten Att: Anders Lundevi Kopia

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen Informationsförsörjning och utveckling Inspektionsrapport DNR 9.3-2002/14 Sida 1 (7) 2014-05-06 SSA 2014:03 Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen Närvarande från Miljöförvaltningen: Håkan

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen

Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport 2019:02 DNR 5.1.1-17454/2018 Sida 1 (8) 2019-03-28 Hantering av allmänna handlingar hos Miljöförvaltningen Närvarande från förvaltningen: Therese

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÖSTRA REALS GYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÖSTRA REALS GYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN HANDLÄGGARE: MARTIN STÅHL SID 1 (8) 2008-01-24 DNR 9.3-18391/07 SSA 2007:17 Östra reals gymnasium Att: Hans Nordmark Kopia: Linda Eriksson, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Närvarande från stadsarkivet: Matilda Ekström, inspektionsförrättare Christina Moberg, protokollförare

Närvarande från stadsarkivet: Matilda Ekström, inspektionsförrättare Christina Moberg, protokollförare Inspektionsrapport DNR 9.3-2041/14 Sida 1 (8) 2014-04-25 SSA 2014:4 Närvarande från bolaget: Thomas Mundebo Chef Affärsstöd, Stab arkivansvarig Anders Törnkvist Bostadsuthyrning Marie Nogén Löneansvarig/HR

Läs mer

RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV LÄNSKRIMINALPOLISAVDELNINGEN (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS LÄN)

RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV LÄNSKRIMINALPOLISAVDELNINGEN (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS LÄN) STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-17157/10 SID 1 (5) 2011-01-12 SSA 2010:24 RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV LÄNSKRIMINALPOLISAVDELNINGEN (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Östermalms stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar hos Östermalms stadsdelsförvaltning Stadsarkivet Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 5.1.1-8975/2015 Sida 1 (8) 2015-10-19 SSA 2015:13 Hantering av allmänna handlingar hos Östermalms stadsdelsförvaltning Närvarande från förvaltningen:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STIFTELSEN HOTELLHEM I STOCKHOLM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STIFTELSEN HOTELLHEM I STOCKHOLM STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-05440/10 SID 1 (10) 2010-06-09 SSA 2010:12 Stiftelsen Hotellhem i Stockholm Att: Ann Hilmersson Kopia: Revisionskontoret HANTERING

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NACKA POLISMÄSTARDISTRIKT

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NACKA POLISMÄSTARDISTRIKT STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-11320/09 SID 1 (6) 2009-12-03 SSA 2009:20 Nacka polismästardistrikt, Att: Verner Hendrikse Kopia: Birgitta Odén, Rättsenheten,

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Björkhagens skola

Hantering av allmänna handlingar hos Björkhagens skola Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport 2017:04 DNR 5.1.1-3124/2017 Sida 1 (9) 2017-05-02 Hantering av allmänna handlingar hos Björkhagens skola Närvarande från skolan: Ingela Fondin

Läs mer

Hantering ng av allmänna handlingar hos stadsbyggnadskontoret

Hantering ng av allmänna handlingar hos stadsbyggnadskontoret Inspektionsrapport DNR 9.3-13278/13 Sida 1 (8) 2013-12-06 SSA 2013:08 Hantering ng av allmänna handlingar hos stadsbyggnadskontoret Närvarande från stadsbyggnadskontoret: Mikael Pedersen Arkivarie och

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Eriksdalsskolan

Hantering av allmänna handlingar hos Eriksdalsskolan Stadsarkivet Handläggare: Gunilla Isacson Inspektionsrapport DNR 5.1.1-18001/2015 Sida 1 (8) 2016-01-25 SSA 2016:01 Hantering av allmänna handlingar hos Eriksdalsskolan Närvarande från skolan: Happy Hilmarsdottir

Läs mer

Närvarande från stadsarkivet: Harald Löfgren Inspektionsförrättare Christina Moberg Protokollförare

Närvarande från stadsarkivet: Harald Löfgren Inspektionsförrättare Christina Moberg Protokollförare Stadsarkivet Inspektionsrapport DNR 9.3-9870/14 Sida 1 (9) 2014-10-28 SSA 2014:11 Närvarande från stiftelsen: Erik Höök 1:e intendent, tf museichef och arkivansvarig Stina Olsson byråassistent, arkivhandläggare

Läs mer

Närvarande från Stadsarkivet: Karin Arvidsson Inspektionsförrättare

Närvarande från Stadsarkivet: Karin Arvidsson Inspektionsförrättare Stockholms stadsarkiv L ANDSARKIV FÖR S TOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-5891/07 SID 1 (7) 2007-08-24 SSA 2007:12 HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS S TADSBYGGNADSKONTORET Närvarande från Stadsbyggnadskontoret:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR VID ÄLVSJÖ STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR VID ÄLVSJÖ STADSDELSFÖRVALTNING STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-10850/08 SID 1 (9) 2008-11-10 SSA 2008:6 Älvsjö stadsdelsnämnd Att: Britt Marie Ericsson HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SÖDERORTS VUXENGYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS SÖDERORTS VUXENGYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2008-11-10 DNR 9.3-13611/08 SSA 2008:7 Söderorts vuxengymnasium Att: Ingrid Fäldt Kopia: Arkivansvarig, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Närvarande från bolaget:

Närvarande från bolaget: Stadsarkivet Informationsförsörjning Handläggare: Gunilla Isacson Inspektionsrapport Dnr 5.1.1-372/2016 Sida 1 (7) 2016-03-10 SSA 2016:03 Närvarande från bolaget: Kristin Norrbom Thérèse Steen Marie Christiansen

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS IDROTTSFÖRVALTNINGEN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS IDROTTSFÖRVALTNINGEN S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN SID 1 (9) 2007-12-21 DNR 9.3-16337/07 SSA 2007:14 Idrottsnämnden HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS IDROTTSFÖRVALTNINGEN Närvarande från Idrottsförvaltningen:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (11) 2009-04-15 SSA 2009:7 Utbildningsförvaltningen: Att: Agnetha Styrwoldt-Alfheim Kopia: Revisionskontoret HANTERING AV ALLMÄNNA

Läs mer

Närvarande från Stadsarkivet: Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING

Närvarande från Stadsarkivet: Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING Stadsarkivet Informationsförsörjning Handläggare: Gunilla Isacson Inspektionsrapport Dnr 5.1.1-01231/2016 Sida 1 (10) 2016-03-29 SSA 2016:04 Närvarande från stiftelsen: Ann Hilmersson Susanne Lundin Lisa

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NYA ELEMENTAR

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS NYA ELEMENTAR S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2009-01-20 DNR 9.3-13893/08 SSA 2008:16 Nya Elementar Att: Lars Gustavsson Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS POLISMYNDIGHETENS OPERATIVA AVDELNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS POLISMYNDIGHETENS OPERATIVA AVDELNING STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-16302/11 SID 1 (7) 2012-01-19 SSA 2011:18 Polismyndigheten i Stockholms län Operativa avdelningen Att: Helena Österborg HANTERING

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLM VATTEN AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLM VATTEN AB S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (9) 2010-06-29 DNR 9.3-5442/10 SSA 2010:13 Stockholm Vatten AB Att: Madjid Behdjou Kopia: Stockholms Stadshus AB HANTERING

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS FARSTA GYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS FARSTA GYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2010-04-06 DNR 9.3-21576/09 SSA 2010:7 Farsta gymnasium Att: Anna Widing Niemelä Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim, Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB)

Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) Stadsarkivet Handläggare: Anna Ruthström Inspektionsrapport 2018:10 DNR 5.1.1-716/2018 Sida 1 (10) 2018-06-27 Hantering av allmänna handlingar hos Skolfastigheter i Stockholm AB (SISAB) Närvarande från

Läs mer

- Verkställa gallring.

- Verkställa gallring. Stadsarkivet Handläggare: Matilda Ekström Inspektionsrapport DNR 5.1.1-2082/2015 Sida 1 (7) 2015-05-20 SSA 2015:06 Hantering av allmänna handlingar hos Farsta stadsdelsförvaltning Närvarande från stadsdelsförvaltningen:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos SYVAB

Hantering av allmänna handlingar hos SYVAB Stadsarkivet Handläggare: Anna Ruthström Inspektionsrapport DNR 5.1.1-004927/2017 Sida 1 (9) 2017-06-16 SSA 2017:08 Hantering av allmänna handlingar hos SYVAB Närvarande från bolaget: Lars-Göran Zetterman

Läs mer

Närvarande från Stadsholmen AB: Klas Heldesten Chefsjurist Svenska bostäder, arkivansvarig Christina Lillieborg Affärsomårdeschef/Stadsholmen

Närvarande från Stadsholmen AB: Klas Heldesten Chefsjurist Svenska bostäder, arkivansvarig Christina Lillieborg Affärsomårdeschef/Stadsholmen Stockholms stadsarkiv L ANDSARKIV FÖR S TOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-16191/07 SID 1 (6) 2007-11-09 SSA 2007:18 HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS S TADSHOLMEN AB Närvarande från Stadsholmen

Läs mer

RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV SÖDERTÖRNS POLISMÄSTARDISTRIKT (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS LÄN)

RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV SÖDERTÖRNS POLISMÄSTARDISTRIKT (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS LÄN) STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (5) 2011-02-18 SSA 2010:25 RAPPORT FRÅN INSPEKTION AV SÖDERTÖRNS POLISMÄSTARDISTRIKT (POLISMYNDIGHETEN I STOCKHOLMS LÄN) Södertörns

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Skönhetsrådet

Hantering av allmänna handlingar hos Skönhetsrådet Stadsarkivet Handläggare: Ylva Taubert Lindberg Inspektionsrapport 2019:01 DNR 5.1.1-17443/2018 Sida 1 (8) 2019-03-04 Hantering av allmänna handlingar hos Skönhetsrådet Närvarande från Skönhetsrådet: Susanne

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÅSÖ VUXENGYMNASIUM

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÅSÖ VUXENGYMNASIUM S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2009-05-07 DNR 9.3-2364/09 SSA 2009:12 Åsö vuxengymnasium, Att: Britt-Marie Johansson Kopia: Agnetha Styrwoldt-Alfheim,

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS BROMMA STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS BROMMA STADSDELSFÖRVALTNING S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (7) 2011-10-17 DNR 9.3-7278/11 SSA 2011:7 Bromma stadsdelsförvaltning Att: Maria Leffler Kopia: Revisionskontoret HANTERING

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stadsarkivets ämbetsarkiv

Hantering av allmänna handlingar hos Stadsarkivets ämbetsarkiv Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport DNR 5.1.1-10210/2016 Sida 1 (11) 2016-11-25 SSA 2016:12 Hantering av allmänna handlingar hos Stadsarkivets ämbetsarkiv Närvarande från förvaltningen:

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS LÄNSRÄTTEN I STOCKHOLMS LÄN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS LÄNSRÄTTEN I STOCKHOLMS LÄN STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-11318/09 SID 1 (7) 2009-11-26 SSA 2009:23 Länsrätten i Stockholm Att. Rose-Marie Sundström HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS MICASA FASTIGHETER I STOCKHOLM AB

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS MICASA FASTIGHETER I STOCKHOLM AB S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (9) 2008-07-17 DNR 9.3-6604/08 SSA 2008:2 Styrelsen för Micasa Fastigheter i Stockholm AB HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÖRBYSKOLAN

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ÖRBYSKOLAN S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2010-05-31 DNR 9.3-21578/09 SSA 2010:9 Örbyskolan, Att: Lennart Östlund Kopia: Utbildningsförvaltningen, Agnetha Styrwoldt-Alfheim

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Stadsarkivet Handläggare: Ylva Taubert Lindberg Inspektionsrapport 2018:04 DNR 5.1.1-17617/2017 Sida 1 (10) 2018-04-16 Hantering av allmänna handlingar hos Stockholm Globe Arena Fastigheter AB Närvarande

Läs mer

Närvarande från polismästardistriktet: Peter Sjögren, arkivansvarig sektionschef

Närvarande från polismästardistriktet: Peter Sjögren, arkivansvarig sektionschef Stockholms stadsarkiv LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN HANDLÄGGARE: MARTIN STÅHL INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-4064/07 SID 1 (5) 2007-06-18 SSA 2007:06 Norrorts polismästardistrikt H ANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS FAMILJEBOSTÄDER

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS FAMILJEBOSTÄDER S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (10) 2008-10-14 DNR 9.3-10809/08 SSA 2008:5 AB Familjebostäder Att: Thomas Stadig HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS FAMILJEBOSTÄDER

Läs mer

Närvarande från bolaget: Närvarande från Stadsarkivet: Ylva Taubert Lindberg inspektionsförrättare Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING

Närvarande från bolaget: Närvarande från Stadsarkivet: Ylva Taubert Lindberg inspektionsförrättare Christina Moberg protokollförare SAMMANFATTNING Stadsarkivet Handläggare: Ylva Taubert Lindberg Inspektionsrapport 2018:07 Dnr 5.1.1-17593/2017 Sida 1 (9) 2018-05-18 Närvarande från bolaget: Lena Häggdahl Erica Grünewald Cilla Lundqvist arkivansvarig/administrativ

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS VÄSTERORTS POLISMÄSTARDISTRIKT

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS VÄSTERORTS POLISMÄSTARDISTRIKT STOCKHOLMS STADSARKIV L ANDSA RKI V FÖR S TOCKHOLMS L ÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-16306/11 SID 1 (6) 2012-01-10 SSA 2011:21 Västerorts polismästardistrikt Att: Anna Carin Nordén Kopia: Birgitta Odén,

Läs mer

Närvarande från Spånga gymnasium och grundskola: Deltog gjorde även Caroline Swenson, arkivarie på Utbildningsförvaltningen.

Närvarande från Spånga gymnasium och grundskola: Deltog gjorde även Caroline Swenson, arkivarie på Utbildningsförvaltningen. Stockholms stadsarkiv L ANDSARKIV FÖR S TOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT 9.3-16591/07 SID 1 (10) 2008-01-15 SSA 2007:15 Spånga gymnasium och grundskola Att: Lennart Walles Kopia: Utbildningsförvaltningen

Läs mer

Närvarande från AB Stokab: Maria Bornehed Arkivansvarig Niklas Cedstedt Nätchef, från och med

Närvarande från AB Stokab: Maria Bornehed Arkivansvarig Niklas Cedstedt Nätchef, från och med Stockholms stadsarkiv L ANDSARKIV FÖR S TOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-6723/07 SID 1 (9) 2007-06-29 SSA 2007:10 HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS AB S TOKAB Närvarande från AB Stokab: Maria

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Markutveckling AB

Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Markutveckling AB Stadsarkivet Handläggare: Anna Ruthström Inspektionsrapport 2018:13 DNR 5.1.1-8867/2018 Sida 1 (10) 2018-11-28 Hantering av allmänna handlingar hos S:t Erik Markutveckling AB Närvarande från bolaget Doris

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ENSKEDE ÅRSTA VANTÖR STADSDELSFÖRVALTNING

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS ENSKEDE ÅRSTA VANTÖR STADSDELSFÖRVALTNING S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (8) 2011-12-13 DNR 9.3-14813/11 SSA 2011:11 Enskede Årsta Vantör stadsdelsförvaltning Att: Inga-Karin Mellberg Kopia: Revisionskontoret

Läs mer

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS TINGSRÄTT

HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS TINGSRÄTT STOCKHOLMS STADSARKIV L ANDSA RKI V FÖR S TOCKHOLMS L ÄN INSPEKTIONSRAPPORT DNR 9.3-16303/11 SID 1 (6) 2011-12-13 SSA 2011:16 Stockholms tingsrätt Att: Anders Eka HANTERING AV ALLMÄNNA HANDLINGAR HOS STOCKHOLMS

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Valnämnden

Hantering av allmänna handlingar hos Valnämnden Stadsarkivet Handläggare: Ylva Taubert Lindberg Inspektionsrapport 2018:12 DNR 5.1.1-008631/2018 Sida 1 (9) 2018-10-23 Hantering av allmänna handlingar hos Valnämnden Närvarande från Valnämndens kansli:

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Thorildsplans gymnasium

Hantering av allmänna handlingar hos Thorildsplans gymnasium Stadsarkivet Handläggare: Christina Moberg Inspektionsrapport 2018:14 DNR 5.1.1-1162/2018 Sida 1 (11) 2018-12-11 Hantering av allmänna handlingar hos Thorildsplans gymnasium Närvarande från skolan Maria

Läs mer

HANTERING AV DIGITAL INFORMATION HOS SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB

HANTERING AV DIGITAL INFORMATION HOS SKOLFASTIGHETER I STOCKHOLM AB S STOCKHOLMS STADSARKIV LANDSARKIV FÖR STOCKHOLMS LÄN INSPEKTIONSRAPPORT SID 1 (6) 2011-01-14 DNR 9.3-14146/10 SSA 2010:19 Skolfastigheter i Stockholm AB Att: Katarina Kamph Kopia: Stockholms Stadshus

Läs mer

Hantering av allmänna handlingar hos Bromma stadsdelsförvaltning

Hantering av allmänna handlingar hos Bromma stadsdelsförvaltning Stadsarkivet Handläggare: Ylva Taubert Lindberg Inspektionsrapport 2017:07 DNR 5.1.1-4557/2017 Sida 1 (9) 2017-06-08 Hantering av allmänna handlingar hos Bromma stadsdelsförvaltning Närvarande från förvaltningen:

Läs mer