CMG Office Web. Dokumenttyp: Guide CMG Office Web

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CMG Office Web. Dokumenttyp: Guide CMG Office Web 2014-03-20"

Transkript

1 Nedan visas hur ser ut när den öppnas (OBS bilderna är gamla men funktionerna är den samma). Sidan består av en navigationsmenyn med ikoner samt av sökfälten, Namn/Tel, Sökord och Org rubrik samt en kryssruta för Närvarande. Sökresultaten presenteras enligt de layouter som valts av systemansvariga på företaget. I Netwise Office Web kan du via ikonerna i navigationsmenyn och sökfälten: Söka i CMG databasen, er internkatalog (katalog) Söka i Quick Info (ert kartotek innehållande tillexempel externa telefonnummer, länkar mm.) Söka organisatoriskt (Org) Registrera aktiviteter (Aktiv.) Hantera röstbrevlådan Netwise CMG Voice (Röstb.) Mina inställningar Under mina inställningar kan du ändra lösenord, byta språk samt se vilken information som finns om dig själv. Vill ändra på någon av dina uppgifter kan du genom att klicka på ändra användarinformation skicka en ändringsbegäran till företagets driftoperatör. När du vill söka Katalog är den del i Netwise Office Web som du först hamnar i när sidan laddas. Här kan du söka i de olika sökfälten Namn/Tel, Sökord och Organisation. Namnsökning När du vill söka en person skriver du först efternamn och sedan förnamn separerade med mellanslag i Namn/Tel fältet. Du behöver inte skriva hela namnet, sökning sker på del av namn, ju fler bokstäver desto färre sökresultat. Avsluta genom att klicka på sök eller tryck enter på tangentbordet, se exempel på resultat nedan. Här kan du förutom Namn, Tel och Organisationstillhörighet se om personen har hänvisat sig. Om du ville se mer information, personens användarinformation, klicka på:

2 Vill du när du har användarinformationen, se bilden nedan, uppe ha ännu mer information om en abonnent klicka på: Den utökade informationen som finns om abonnenten presenteras, se utökad information nedan. Vill du ha en grafisk presentation av en persons aktiviteter klicka på aktivitetsöversikt. Tel Söker du anknytning fyll i den i Namn/tel fältet och klicka på sök eller tryck enter på tangentbordet. Om du bara fyller i siffran 1 och trycker enter på tangentbordet eller sök får du med alla som har en anknytning som börjar på 1 i sökresultatet. Sökord I sökfältet sökord kan du söka på ord som driftoperatören valt att lägga in på abonnenterna. Det kan vara exempelvis titel, arbetsuppgifter eller kostnadsställe, se nedan där det är sökt på sökord advokat.

3 Org rubrik I sökfältet Org rubrik går det att söka på organisationsrubriker i exemplet nedan är det sökt på eko, för att få fram alla som arbetar på ekonomiavdelningen. Närvarande Då närvaranderutan bockas i exkluderas de abonnenter, som är hänvisade just precis vid sökningstillfället från sökresultatlistan. Quick Info Här kan du tillexempel hitta extern information som adresser och telefonnummer till andra företag, hotell och kortnummer. Det kan även finnas länkar till Webbsidor på Intra eller Internet. Klicka på den katalog du vill söka i. Ange sökbegreppet i sökfältet och klicka på sök. Vill du söka fram allt innehåll i en viss katalog har du följande tre tillvägagångssätt att välja mellan. Klicka på katalogen i listan och tryck enter på tangentbordet, en asterisk (*) sätts automatiskt i sökfältet och hela katalogens innehåll listas i sökresultatet. Samma sak händer om du dubbelklickar på en katalog eller om du markerar katalogen och trycker på knappen Sök.

4 Klicka på en post i sökresultatlistan för att se mer information om denna. Organisationsträd Här finns en översikt av företagets organisation med underliggande enheter.klicka på önskad enhet och personerna som tillhör vald enhet visas med namn och telnr. Härifrån går det att i sökresultatlistan trycka på: för att få mer information om en person.

5 Ny aktivitet Dokumenttyp: Guide Klicka på knappen Aktiv. i navigationsmenyn. Först kommer du till en inloggningssida där du får identifiera dig med din anknytning och ditt lösenord. Första gången du loggar in i har du inget lösenord. Önskar du ett lösenord kan du lägga in det genom att klicka med musen på ändra lösenord. När du fyllt i anknytningen och lösenordet klickar du på ok. Då kommer du till sidan Ny aktivitet. Här kan du välja att registrera ny aktivitet, ändra befintlig eller framtida aktivitet eller ta bort aktivitet. Välj kod från den nedrullningsbara listan, välj också datum och tid när aktiviteten ska börja respektive sluta. Du har här också möjlighet att lämna ytterligare information till telefonist och kollegor genom att skriva i fältet information. Avsluta genom att klicka på Spara. Om du är administratör för en arbetsgrupp kan du även registrera dina valda kollegors aktiviteter. Rutan vid Vidarekoppla bockas i om telefonen ska stängas och kopplas till växeln eller talsvaret.

6 Ändra aktivitet Dokumenttyp: Guide Markera genom att klicka på den aktivitet du vill ändra. Fyll i dina ändringar och klicka på Spara. Aktiviteten är nu ändrad. Ta bort aktivitet Om du vill ta bort en aktivitet klickar du med musen på krysset till höger om vald aktivitet. Återkommande aktivitet Under rubriken återkommande aktiviteter kan du registrera nya återkommande aktiviteter, ändra återkommande aktiviteter samt ta bort återkommande aktiviteter. Rutan vid visa info endast för telefonist bockar du i om du vill att endast telefonisterna ska se vad du har skrivit i informationsrutan. Ny återkommande aktivitet Klicka på länken återkommande aktiviteter. Du kommer då till sidan Ny återkommande aktivitet. Välj orsakskod från rullgardinsmenyn kod. Fyll i när du vill att aktiviteten skall börja gälla och när du vill att den skall upphöra. Ange därefter hur ofta aktiviteten ska repeteras. Tips! Vill du lägga in deltid för varannan vecka så tänk på att aktiviteten ska börja på rätt vecka. Fyll sedan i under vilken period du vill att ditt schema skall gälla. Avsluta med att klicka med musen på Spara.

7 Ändra återkommande aktivitet Markera den återkommande aktivitet du vill ändra. Fyll i dina ändringar och klicka på Spara, se nästa sida. Ta bort återkommande aktivitet Markera den återkommande aktivitet du vill ta bort och klicka på krysset, se nedan.

8 Röstbrevlådan Netwise CMG Voice Dokumenttyp: Guide När du vill hantera röstbrevlådan klickar du på ikonen Röstb. Netwise CMG Voice består av två delar, den talade hänvisningen och röstbrevlådan. Den talade hänvisningen säger den inringande vilken aktivitet du är på och när du återkommer. Röstbrevlådan fungerar som en "vanlig" telefonsvarare där den inringande kan lämna meddelande efter signal. Du kan även tala in egna fraser som då kommer att spelas upp emellan den talade hänvisningen och röstbrevlådan. Se rubriken Fraser nedan för att spela in egna fraser. Netwise CMG Voice har många funktioner, till att börja med bör du spela in en generell hälsningsfras samt ställa in hur du vill få reda på att du har nya meddelande i röstbrevlådan, avisering, se rubriken Inställningar. Logga in Ange din anknytning och klicka på OK. Första gången du loggar in i röstbrevlådan har du inget lösenord! Om du glömmer ditt lösenord kan du vända dig till: support@kavlinge.se eller på telefon 9797 Lyssna av röstmeddelanden Under menyn Meddelanden listas alla inkomna röstmeddelanden i röstbrevlådan, nya meddelanden, som du inte lyssnat av kommer först. Varje röstmeddelande presenteras med status, längd och ankomsttid. Markera ditt första meddelande genom att klicka med musen på raden:

9 Meddelandet visas under menyn Röstmeddelanden Klicka på Spela Systemet ringer då upp den anknytning eller det telefonnummer som är angiven i rutan Ring nr: En dialogruta visas: Lyft luren och klicka på ok. Vänta tills telefonen ringer, då lyfter du luren och klickar sedan på ok. Nu spelas ditt meddelande upp. Det upplästa meddelandet lägger sig automatiskt längst ner på listan och du kan enkelt klicka på nästa meddelande för att även lyssna av detta. Ta bort meddelande När du har lyssnat av dina meddelanden kan du välja att ta bort dem genom att trycka på krysset till höger om respektive meddelande. Vidarebefordra meddelande Vill du vidarebefordra ett meddelande till en kollega ska du markera meddelandet. Fyll i din kollegas anknytning vid skicka till anknytning och tryck på Vid.bef.

10 Vill du bifoga en kommentar till din kollega, som kommer att spelas upp innan det aktuella meddelandet väljer du att bocka i rutan under bifoga kommentar, tryck därefter på Vid.bef. Telefonen börjar ringa och du får upp följande dialogruta. Vänta tills telefonen ringer, svara och klicka på OK. Du kan nu spela in din kommentar. Fraser Under menyn Fraser visas de aktiviteter där du kan spela in egna hälsningsfraser. Du ser även för vilka aktiviteter som du redan har spelat in fraser. Om någon ringer till dig när du har en gällande aktivitet, kommer din hälsningsfras att spelas upp för den inringande. Systemrösten och din egen hälsningsfras kombineras. Systemrösten talar om för den inringande när du återkommer, och din egen hälsningsfras talar om var du är. Väljer du att spela in en generell hälsningsfras kommer denna att spelas upp för samtliga aktiviteter då ingen annan hälsningsfras finns inspelad. Spela in en generell hälsningsfras Du kan naturligtvis spela in vad du vill, till exempel: "Hej, du har kommit till Katarina på Netwise jag kan inte ta ditt samtal just nu." Du spelar enkelt in din generella hälsningsfras genom att följa instruktionerna nedan. Logga in i NetwiseOfficeWeb och klicka på Röstb. Ikonen, logga in och klicka på Fraser. Klicka på den översta hälsningsfrasen, den som heter Generell, så att den dyker upp i den grå ytan högst upp på sidan. Den fras du för tillfället arbetar med (t ex spelar in eller lyssnar på) är alltid den som finns i denna grå area. Högst upp i den grå arean finns en textyta med texten Ring nr:. här ska den anknytningen du vill använda för att spela in och lyssna av stå. Klicka på Spela In. Nu kommer Netwise CMG Voice-systemet ringa upp dig. Vänta tills det ringer på anknytningen, lyft luren. Klicka på OK i den dialogruta som kommit fram på webbsidan. Du kommer nu att få höra ett pip i luren och inspelningen börjar

11 Tala in din hälsningsfras, t ex enligt exemplet ovan. Klicka på Stopp på webbsidan för att avsluta inspelningen. (Trycker du lägg på så får du en tvär brytning) Du kan nu lyssna på det du spelat in genom att klicka på Spela. Är du inte nöjd kan du spela in hälsningsfrasen på nytt. Prova gärna din fras genom att registrera en aktivitet och stänga din telefon, och ringa till dig själv. Lyssna på hur det låter! Bäst resultat får du om du börjar prata direkt efter pipet, och trycker Stopp direkt när du slutat prata. Menyer Under Menyer kan du definiera två olika menyer, du kan där erbjuda de inringande olika möjligheter att nå dig. Under varje meny kan du definiera olika val för knapptangenterna 1-9 på telefonen. Du kan se dina menyer på nedre delen av skärmen. Här visas namnen på menyerna (Meny 1 eller Meny 2), om den är inspelad eller ej samt om den är inspelad så visas frasens längd. Din meny kommer att spelas upp efter din hälsningsfras. Du kan konstruera din meny som du vill men för att underlätta för den inringande är lämpligt att samtliga på företaget har ungefär samma val. Ett exempel på mall för en meny kan vara: Val 2: Spela in ett röstmeddelande Val 4: Repetera aktivitetsinformationen Val 5: Koppla till mobiltelefon Val 6: Skicka SMS Val 7: Skicka mail (CMG DELIVERY CHANNEL) Val 9: Koppla till telefonist (OBS bara under kontorstid) Du måste också spela in den fras, som ska presentera menyvalen för dem som ringer. Också här kan Du spela in vad Du vill men det lämpligaste är att Du helt enkelt presenterar de möjliga valen. För valen i mallen ovan skulle menyfrasen bli som följer: "För att: Spela in ett röstmeddelande, tryck 2; Repetera aktivitetsinformationen, tryck 4; Koppla samtalet till min mobiltelefon, tryck 5; Skicka SMS till mig, tryck 6; Skicka mail till mig, tryck 7; Under kontorstid kan du även kopplas till telefonist genom att trycka 9. " Du skapar enkelt din egen meny genom att följa dessa instruktioner. Logga in i NetwiseOfficeWeb och gå till dina CMG Voice-sidor och till Menyer. Klicka på en av menyerna som finns längst ner på sidan under Menyer. Detta laddar menyn i val-rutorna som finns i den grå arean. Första gången är alla valen tomma, så du får nu ställa in dem som du vill, t ex enligt mallen ovan. Tänk på, att när du ställer in dina menyval, så är SMS och Mail (som skickas genom CMGsystemet) valbara som parametrar till valet CMG Meddkanal. Tänk också på att om du vill koppla vidare samtalet, t ex till en mobiltelefon, så välj Till nummer och skriv in det nummer du vill koppla till som parameter. Högst upp i den grå arean finns en textyta med texten Ring nr:. Se till att du kan svara på det nummer som står i denna ruta. Klicka på Spela In och vänta sedan tills det ringer på det nummer som stod i Ring nr:-rutan. Det är nu CMG Voice-systemet som ringer upp dig. Lyft luren. Klicka på OK i den ruta som kommit fram på webbsidan. Du kommer nu att få höra ett pip i luren och inspelningen börjar. Tala in din meny, t ex enligt exemplet ovan. Klicka på Stopp på webbsidan för att avsluta inspelningen, eller tryck en knapp på telefonen. Du kan nu lyssna på det du spelat in genom att klicka på Spela, eller spela in menyn på nytt. Ytterligare ett steg återstår innan din meny aktiveras då du stängt din anknytning för olika aktiviteter. Det gör du enkelt på följande sätt:

12 Logga in i NetwiseOfficeWeb och gå till dina CMG Voice-sidor och till Fraser. Klicka på den översta hälsningsfrasen, den som heter Generell och som du redan spelat in, så att den dyker upp i den grå ytan högst upp på sidan. Den fras du för tillfället arbetar med (t ex spelar in eller lyssnar på) är alltid den som finns i denna grå area. Det finns en s.k. drop-down-ruta som heter Meny vid din generella hälsningsfras, där den visas högst upp på sidan. Använd den rutan till att välja den meny som du nyss skapade. Klicka sedan på knappen Spara. Prova gärna din meny genom att registrera en aktivitet och stänga din telefon, och ringa till dig själv. Du ska nu höra din generella hälsningsfras, följd av din meny. Lyssna på hur det låter! Bäst resultat får du om du börjar prata direkt efter pipet, och trycker Stopp direkt när du slutat prata. Inställningar Dina inställningar påverkar både hur systemet fungerar när du ringer till det och hur det fungerar när de inringande försöker nå dig men hamnar i talsvaret. Bockarna i rutorna Brevlåda och Systemröster bestämmer om dessa ska vara aktiverade eller ej. Tar du bort bocken i Brevlåda hamnar samtalet hos telefonist istället för i din röstbrevlåda när din anknytning är hänvisad. Ska du vara borta på tillexempel en längre tjänsteresa och inte har möjlighet att lyssna av dina röstmeddelanden kan det vara lägligt att stänga av brevlådan. Väljer du att ta bort bocken i systemröster så fungerar Netwise CMG Voice som en vanlig telefonsvarare. Den inringande får inget besked om var du är och när du väntas åter! Under Mitt språk får du välja det språk du ska höra när du ringer till CMG Voice. Under Info nivå kan du välja hur mycket information den talade hänvisningen ska ge, detaljerad, standard och minimerad. Under språk för inringande presenteras i rutan tillgängliga de språk som finns att välja på och under valda de som är valda. För att välja ett språk markerar du det med musen och klickar på höger pilen. Språket flyttas till Valda rutan. Det språk som presenteras överst i valda rutan är det som kommer att vara standard språk för den inringande. När du väljer aviseringssätt väljer du på vilket sätt du vill få reda på att du har fått meddelande i Netwise CMG Voice. Under tillgängliga presenteras de som finns att välja på och under valda de aviseringssätt som är valda. För att välja ett aviseringssätt markerar du det med musen och klickar därefter på höger pilen. Aviseringssättet flyttas över till Valda rutan. Aviseringssätten kan se olika ut beroende på vad ni har för olika meddelandesystem på företaget. Aviseringssätten i bilden ovan betyder att om du har valt SMS Telia får du ett SMS till din mobiltelefon, har du valt exchange har ni Outlook på företaget och får därmed ett och manual tänder en blinkande lampa på din bordstelefon.

13 Pin-kod Dokumenttyp: Guide Du administrerar din pin-kod från menyn Pin-kod. Du använder pin-koden för att logga in när du ska administrera din röstbrevlåda via telefon. Så lyssnar du av din röstbrevlåda via telefon Numret till röstbrevlådan: 9090 Du kan också genom att ringa till röstbrevlådan, från vilken telefon som helst, lyssna av dina meddelanden samt registrera aktiviteter. När du ringer till röstbrevlådan via telefon får du ange din anknytning och ditt lösenord. Följ sedan röstinstruktionerna. Logout Här klickar du när du vill logga ut från den personliga delen av Netwise Office Web. Hjälp Klicka på knappen hjälp för att komma till Netwise Office Webs hjälpsida. Här kan du klicka i innehållsförteckningen för att få den hjälp du behöver.

Office Web med CMG Voice NETWISE. Lathund

Office Web med CMG Voice NETWISE. Lathund Office Web med CMG Voice NETWISE Lathund Logga in För att komma åt personliga funktioner såsom aktiviteter, röstbrevlåda (Voice), inställningar med mera, måste du logga in dig med din anknytning samt lösenord.

Läs mer

Denna handbok behandlar ett Netwise CMG 2007 system. Netwise Office är det program som i Umeå kommun ibland kallas Internkatalogen på intranätet.

Denna handbok behandlar ett Netwise CMG 2007 system. Netwise Office är det program som i Umeå kommun ibland kallas Internkatalogen på intranätet. Netwise Office Web 2007 Handbok Denna handbok behandlar ett Netwise CMG 2007 system. Netwise Office är det program som i Umeå kommun ibland kallas Internkatalogen på intranätet. Har du frågor gällande

Läs mer

Handbok. Netwise Office Web 2007

Handbok. Netwise Office Web 2007 Netwise Office Web 2007 Handbok Denna handbok behandlar ett standard konfigurerat Netwise CMG 2007 system. Vissa funktioner, layouter och fältnamn kan därför skilja sig något från ert system. Har du frågor

Läs mer

Netwise Office Web. Handbok

Netwise Office Web. Handbok Netwise Office Web Handbok Denna handbok behandlar ett standardkonfigurerat Netwise CMG 6.5 system. Vissa funktioner, layouter och fältnamn kan därför skilja sig något från ert system. Har du frågor gällande

Läs mer

Denna handbok behandlar ett standard konfigurerat Office Web 2007 system.

Denna handbok behandlar ett standard konfigurerat Office Web 2007 system. Netwise Office Web 2007 Handbok Denna handbok behandlar ett standard konfigurerat Office Web 2007 system. Har du frågor gällande Netwise systemet ska du vända dig till: IT service helpdesk tel. 031-786

Läs mer

Netwise Office Web. Lathund

Netwise Office Web. Lathund Netwise Office Web Lathund Denna lathund behandlar ett standardkonfigurerat Netwise CMG 6.5 system. Vissa funktioner, layouter och fältnamn kan därför skilja sig något från ert system. Har du frågor gällande

Läs mer

Handbok - CMG Office Web

Handbok - CMG Office Web Handbok - CMG Office Web CMG Office Web CMG Office Web är portalen för ditt företags interna kommunikation. Med Office Web kan du hitta dina medarbetares telefonnummer, organisationstillhörighet och aktiviteter.

Läs mer

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16)

Netwise CMG Voice. 2002-02-28, Rev 1.0, CJ 1(16) Netwise CMG Voice Allmänt... 2 Användargränssnitt... 3 Telefongränssnitt... 3 Aktivitetsinformation... 3 Administration... 3 Inloggning... 4 Huvudmeny...4 Administration av dina röstmeddelanden... 5 Administration

Läs mer

Röstbrevlåda. NETWISE CMG VOICE Snabbguide Karolinska Institutet

Röstbrevlåda. NETWISE CMG VOICE Snabbguide Karolinska Institutet Röstbrevlåda NETWISE CMG VOICE Snabbguide Karolinska Institutet CMG VOICE röstbrevlåda Detta är en röstbrevlåda som är kopplad till ditt telefonnummer i KIs växel, det vill säga 08-54 xxxxx. Det gäller

Läs mer

Snabbguide till Netwise Office Web

Snabbguide till Netwise Office Web Snabbguide till Netwise Office Web I Netwise Office Web kan du göra hänvisningar och vidarekoppla din telefon, även tidsstyrda vidarekopplingar. Netwise är dessutom ett arbetsredskap för telefonisterna

Läs mer

Netwise Office Web. 2001-12-05, Rev 1.0, CJ 1(30)

Netwise Office Web. 2001-12-05, Rev 1.0, CJ 1(30) Netwise Office Web Netwise Office Web... 2 Allmänt... 2 Användargränssnitt... 2 Inloggning... 4 Felmeddelande vid personlig inloggning... 5 Katalogsökning... 6 Användarinformation... 8 Avancerad sökning...

Läs mer

Snabbguide till CMG Office Web

Snabbguide till CMG Office Web Snabbguide till CMG Office Web I CMG Office Web kan du göra hänvisningar och vidarekoppla din telefon, även tidsstyrda vidarekopplingar. Office Web är dessutom ett arbetsredskap för telefonisterna och

Läs mer

Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda

Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda Snabbguide Telenor One 2.0 Webbtjänster och Röstbrevlåda Innehållsförteckning Mina sidor 3 Informera webb 7 Informera mobilwebb 16 Röstbrevlåda snabbguide 17 2 Telenor Mina sidor Mina sidor är din egen

Läs mer

Dokumentation. Användarmanual. Aastra CMG Server 7.5 för HiPath 4000 Aastra CMG Office Webb 7.5. Konfidentiellt Sida 1 av 23

Dokumentation. Användarmanual. Aastra CMG Server 7.5 för HiPath 4000 Aastra CMG Office Webb 7.5. Konfidentiellt Sida 1 av 23 Dokumentation Användarmanual Aastra CMG Server 7.5 för HiPath 4000 Aastra CMG Office Webb 7.5 Konfidentiellt Sida 1 av 23 Versionshantering Version Datum Namn Kommentar 1.0 2006-01-03 JEJ Dokument upprättat

Läs mer

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms.

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms. Via Informera kan du själv lägga in egna hänvisningar, skicka meddelanden och ringa till kollegor, hantera samtal och söka på anknytningar inom företaget utan att behöva vända dig till telefonist. Informera

Läs mer

Aastra CMG. Aastra CMG Office Web 7.5

Aastra CMG. Aastra CMG Office Web 7.5 Aastra CMG Aastra CMG Office Web 7.5 CMG Office Web Handbok CMG Office Web 7.5 Rev B, 2010-06-01 2010 Aastra Technologies Limited. All rights reserved. This document contains proprietary information,

Läs mer

Datatal Flexi Presentity

Datatal Flexi Presentity Datatal Flexi Presentity En snabbguide för Presentity Innehållsförteckning 1. Login 2 2. Hänvisa 3 2.1 Att sätta hänvisningar 3 2.2 Snabbknappar 4 2.3 Windows gadget 4 3. Meddelande 5 4. Status 6 4.1 Exempel

Läs mer

Snabbguide till Konstfacks röstbrevlåda-onebox

Snabbguide till Konstfacks röstbrevlåda-onebox Snabbguide till Konstfacks röstbrevlåda-onebox 1 ( 7 ) Spela in personligt hälsningsmeddelande Din brevlåda är automatiskt aktiverad och klar för att ta emot meddelanden. Du bör dock spela in ditt personliga

Läs mer

Datatal Flexi Presentity

Datatal Flexi Presentity Datatal Flexi Presentity En snabbguide för Presentity Innehållsförteckning 1. Login 2 2. Hänvisa 3 2.1 Att sätta hänvisningar 3 2.2 Snabbknappar 4 2.3 Windows gadget 5 3. Samtal 5 4. Status 6 4.1 Exempel

Läs mer

FC-kurs Röbäcks skolområde, åk 5-6

FC-kurs Röbäcks skolområde, åk 5-6 FC-kurs Röbäcks skolområde, åk 5-6 En kortfattad manual för följande funktioner: 1. Hur det ser ut i FC (repetition) 2. Hur man skickar och läser mail i FC (repetition) 3. Att skicka och ta emot en bilaga

Läs mer

MANUAL. Weblink WebCall

MANUAL. Weblink WebCall MANUAL Weblink WebCall WebCall är en datorbaserad applikation, där du kan se status på dina kollegor i växeln. Om de pratar i telefon eller är lediga. Du kan vidarekoppla din telefon, logga in och ut ur

Läs mer

BluStar Agent IP telefon

BluStar Agent IP telefon BluStar Agent IP telefon Alla samtal till Supportcenter, på 8888, kommer in via ett telefonisystem som heter Solidus. Programmet vi arbetar i på våra datorer heter BluStar Agent. Du pratar direkt i din

Läs mer

Röstbrevlådan. 3FrontOffice. Röstbrevlådan i appen och mobilen Röstbrevlådan

Röstbrevlådan. 3FrontOffice. Röstbrevlådan i appen och mobilen Röstbrevlådan i appen och mobilen När du inte kan svara på ditt nummer är standardinställningen att inkommande samtal vidarekopplas till din röstbrevlåda i 3FrontOffice. Det gäller till exempel när du har ställt in

Läs mer

3Växel Max. Kom igång guide.

3Växel Max. Kom igång guide. 3Växel Max. Kom igång guide. Innehåll. Så fungerar 3Växel Max...4 Kom igång...5 3Växel-programmet...6 Logga in...9 Hantera svarsgrupper...10 Koppla vidare samtal...12 Använda status (hänvisning)...13 Vidarekoppling

Läs mer

BluStar Agent mobiltelefon (MEX)

BluStar Agent mobiltelefon (MEX) BluStar Agent mobiltelefon (MEX) Alla samtal till Supportcenter, på 8888, kommer in via ett telefonisystem som heter Solidus. Programmet vi arbetar i på våra datorer heter BluStar Agent. Samtalen kommer

Läs mer

Röstbrevlådan inställningar

Röstbrevlådan inställningar (på webben) Röstbrevlådan inställningar När du inte kan svara på ditt nummer är standardinställningen att inkommande samtal vidarekopplas till din röstbrevlåda i FrontOffice. Det gäller till exempel när

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

Katalogen i 3Växel webb.

Katalogen i 3Växel webb. Katalogen. Katalogen i 3Växel webb visar alla nummer i företagets växel (användare, telefonister, företagsnummer samt externa och privata kontakter). Kata logen visas till höger i fönstret när du har loggat

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med appen och administrera växeln Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint.

Läs mer

Användarhandbok Trio hänvisningssystem

Användarhandbok Trio hänvisningssystem Användarhandbok Trio hänvisningssystem Uppdaterad 2012-09-11 Ansvar Växeln i Orsa kommun har en funktion för att hantera inkommande samtal och förmedla dessa på bästa sätt. Växelfunktionen kan också ta

Läs mer

Användarmanual TextAppen Online

Användarmanual TextAppen Online Användarmanual TextAppen Online Innehåll Innehåll... 2 Registera dig... 3 Logga in på Textappen online... 5 Samtal... 6 Ringa samtal... 6 Avsluta samtal... 7 Spara samtal... 7 Besvara samtal... 8 Ringa

Läs mer

Automatisk Telefonist (021-10)3100 ----------------------------------------------------- Användarmanual 1 (1)

Automatisk Telefonist (021-10)3100 ----------------------------------------------------- Användarmanual 1 (1) Automatisk Telefonist (021-10)3100 ----------------------------------------------------- Användarmanual 1 (1) Innehåll Syfte... 3 Tips... 3 Översikt... 4 Att söka någon med Netwise Auto Attendant... 4

Läs mer

Röstbrevlådan. 3FrontOffice. Information om nya meddelanden. Röstbrevlådan i appen och mobilen Röstbrevlådan

Röstbrevlådan. 3FrontOffice. Information om nya meddelanden. Röstbrevlådan i appen och mobilen Röstbrevlådan i appen och mobilen När du inte kan svara på ditt nummer är standardinställningen att inkommande samtal vidarekopplas till din röstbrevlåda i 3FrontOffice. Det gäller till exempel när du har ställt in

Läs mer

Telia Touchpoint Plus. Användare

Telia Touchpoint Plus. Användare Telia Touchpoint Plus Unified För valfrihet av terminal och samlad kommunikation. Användare Mål: Efter genomgången utbildning ska du förstå hur du kan använda din Touchpoint app och din Touchpoint softphone

Läs mer

Telia Centrex. Snabbguide

Telia Centrex. Snabbguide Telia Centrex Snabbguide Innehåll Telia Centrex Fast, Bärbar och IP 3 Bastjänster 3 Tillvalstjänster 6 Hänvisningskoder 8 Telia Centrex Mobil 9 Bastjänster 9 Tillvalstjänster 13 Hänvisningskoder 14 Telia

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Handbok för adminwebben

Telia Touchpoint mobil växellösning. Handbok för adminwebben Telia Touchpoint mobil växellösning Handbok för adminwebben Telia Touchpoint Handbok för adminwebben 2 Innehåll 1. Inloggning i adminwebben 3 1.1 Om du har glömt ditt lösenord 4 2. Användare 4 3. Svarsgrupper

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen och administrera växeln Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med appen och administrera växeln Så här använder du som administratör appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med smartphone-appen Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med smartphone-appen Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Välj

Läs mer

LEMAN / Manual internetbokning

LEMAN / Manual internetbokning LEMAN / Manual internetbokning Välkommen till LEMAN Internetbokning. Manualen omfattar Login, inställningar och registreringsmöjligheter. Adress till internetbokning http://booking.leman.se eller via LEMANs

Läs mer

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms.

Klicka på en sökrad för att få fram hänvisningar, fullständig information och möjlighet att skicka meddelande via e-post eller sms. Innehållsförteckning Via Informera kan du själv lägga in egna hänvisningar, skicka meddelanden och ringa till kollegor, hantera samtal och söka på anknytningar inom företaget utan att behöva vända dig

Läs mer

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För administratörer -

Användarmanual för. Phonera Mobil Växel. - För administratörer - Användarmanual för Phonera Mobil Växel - För administratörer - 1 Välkommen till Phonera Mobil Växel! Nedan följer en kort guide för hur ni kommer igång med er nya växel. Behöver du hjälp eller har frågor

Läs mer

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING KOM IGÅNG MED APPEN OCH ADMINISTRERA VÄXELN Såhär använder du Telia Touchpoint som administratör. Installera appen I den här guiden går vi igenom hur du som administratör

Läs mer

Lathund för webbgränssnitt till röstbrevlåda

Lathund för webbgränssnitt till röstbrevlåda Lathund för webbgränssnitt till röstbrevlåda Inloggning Gå till www.skane.se/rostbrevlada (alt via fliken Support på http://www.skane.se/telefoni) Användare (eller Inkorg-/ID nummer): Skriv din interna

Läs mer

Internet. En enkel introduktion. Innehåll:

Internet. En enkel introduktion. Innehåll: Internet En enkel introduktion Innehåll: Datorns olika delar Starta datorn Så gör du om du kan webbadressen Så gör du om du inte kan webbadressen Kortfattad repetition Alingsås bibliotek, 2012 2 3 4 6

Läs mer

Manual för Snom 760. http://support.easytelefoni.se support@easytelefoni.se 0774-400 600

Manual för Snom 760. http://support.easytelefoni.se support@easytelefoni.se 0774-400 600 Manual för Snom 760 Innehållsförteckning 1. Överblick Snom 760 2. Ringa med telefonen 2.1. Ringa genom att slå telefonnummer 2.2. Ringa med snabbknappar 2.3. Ringa från dina kontakter 2.4. Söka i kontaktlistan

Läs mer

Netwise Quick , Rev 1.0, CJ 1(7)

Netwise Quick , Rev 1.0, CJ 1(7) Netwise Quick Netwise Quick... 2 Allmänt... 2 Användargränssnitt... 2 Inloggning... 3 Ändra lösenord... 4 Nytt snabbval... 5 Ta bort snabbval...6 Använda snabbval... 6 Ta bort snabbval...6 Tillfällig aktivitet...

Läs mer

Snabbguide för användare

Snabbguide för användare Snabbguide för användare Användarmanual 2015 Inloggning...4 Webbklienten...5 Den övre delen...6 Hänvisningar...7 Tidsangivelser och datum...9 Söka efter kollegor...10 Snabbsök...10 Avancerad sökning...10

Läs mer

C 365 UC Communicator Se dina kollegor Samtalshantering kö Röstbrevlåda Byt profil...

C 365 UC Communicator Se dina kollegor Samtalshantering kö Röstbrevlåda Byt profil... C 365 UC COMMUNICATOR Varje användare får vår desktopapplikation C 365 UC Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. När du är inloggad på din Cellip 365 UC Communicator kan du styra

Läs mer

Snabbguide för användare SourceTech Telllus

Snabbguide för användare SourceTech Telllus Snabbguide för användare SourceTech Telllus Copyright SourceTech AB 2000-2012 Innehållet i denna manual är skyddat enligt upphovsrättslagen och får varken helt eller delvis kopieras utan uttrycklig tillåtelse

Läs mer

Telefonist i 3Växel webb.

Telefonist i 3Växel webb. Telefonist. När du ska arbeta som telefonist i 3Växel Webb rekommenderar vi att du använder någon av webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari. Logga in För att kunna svara på samtal som kommer till växelnumret

Läs mer

Manual för Softphone

Manual för Softphone Manual för Softphone Innehållsförteckning 1. Överblick Softphone 2. Ringa med Softphone 2.1. Ringa genom att slå telefonnummer 2.2. Ringa från dina kontakter 2.3. Söka i kontaktlistan och ringa 2.4. Besvara

Läs mer

Välj bloggen som du använder i skolan, i detta fallet heter den Min Skolblogg.

Välj bloggen som du använder i skolan, i detta fallet heter den Min Skolblogg. Guide: Etiketter i Blogspot Hej! Denna guide kommer att visa hur man kan använda Etiketter i sin blogg för att sortera sina inlägg. För alla dina inlägg handlar ju inte om samma sak, eller hur? Ett exempel

Läs mer

Analogt Abonnemang. Ring anknytning Ring , säg vem du söker

Analogt Abonnemang. Ring anknytning Ring , säg vem du söker Snabbguide Bromma Analogt Abonnemang Denna snabbguide beskriver hur man får tillgång till funktioner för ett analogt abonnemang i den fasta växeln. Titta i bruksanvisningen för din telefon för instruktioner

Läs mer

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Innehåll En introduktion för att bekanta sig med O365... 2 Skapa din profil... 2 Övning:... 3 2. Kontakter... 4 Lägg till kontakt och grupp... 4 Övning:...

Läs mer

Tidsstyrningslistor, 3Växel administratör.

Tidsstyrningslistor, 3Växel administratör. Tidsstyrningslistor. Med hjälp av en tidsstyrningslista kan du automatiskt styra vilka tider ett nummer ska vara öppet eller stängt. Du börjar med att skapa en tidsstyrningslista, därefter kan du använda

Läs mer

ParaGå-guide -kommunala utförare

ParaGå-guide -kommunala utförare ParaGå-guide -kommunala utförare Viktig information Sid. 2 Aktivera låskod på enheten Sid. 4 Skapa Google-konto Sid. 8 Installera Mobileiron och ParaGå appen Sid. 10 Genväg ParaGå Sid. 18 Support Sid.

Läs mer

Ascom Dect. Ring anknytning Ring 12333, säg vem du söker

Ascom Dect. Ring anknytning Ring 12333, säg vem du söker Snabbguide Sabbatsberg Ascom Dect Denna snabbguide beskriver hur man får tillgång till funktioner för ett DECTabonnemang i den fasta växeln. Titta i bruksanvisningen för din telefon för instruktioner för

Läs mer

Katalogen inställningar för användare.

Katalogen inställningar för användare. Växel Katalogen inställningar på användare, Växel administratör. Katalogen inställningar för användare. Markerar du Katalog under Växel Administratör visas alla nummer som ingår i företagets växel (användare,

Läs mer

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23.

Tele2 Växel. mobil. Så här enkelt är det! Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. Tele2 Växel Vill du också ha en lösning som passar ditt företag? Gå in på tele2.se/foretag eller ring 0200-23 23 23. mobil. Så här enkelt är det! XXXXXX Tele2 Växel Mobil: Allt i en app! Kom igång. Ladda

Läs mer

LUVIT Resource Centre 1.4. Användarmanual

LUVIT Resource Centre 1.4. Användarmanual LUVIT Resource Centre 1.4 Användarmanual INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 1 PORTALEN... 2 LOGGA IN... 2 SJÄLVREGISTRERING... 2 ÖPPNA KURSER... 3 NYHETER... 4 DEN PERSONLIGA MENYN... 4 MENYN...

Läs mer

Touchpoint Plus Användare

Touchpoint Plus Användare Touchpoint Plus Användare Mål: Efter genomgången utbildning ska du förstå hur du kan använda din Touchpoint Plus app och din Touchpoint Plus softphone (telefon i datorn) på ett sätt som passar dig i ditt

Läs mer

Aastra InAttend För mer information, se manualen För att ta ta fram eller gömma samtalspanel högerklicka

Aastra InAttend För mer information, se manualen För att ta ta fram eller gömma samtalspanel högerklicka Aastra InAttend För mer information, se manualen För att ta ta fram eller gömma samtalspanel högerklicka Inställningar Samtalspanel Antal i kö Kölista Parkerat samtal Typ av samtal Samtalsfält Sökfält

Läs mer

FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor ---------------

FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor --------------- FC-kurs Röbäcks skolområde femmor och sexor En kortfattad manual för följande funktioner: 1. Besvara brev på olika sätt 2. Läsa och skicka bifogade filer 3. Byta lösenord 4. Lägga in en presentation 5.

Läs mer

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig!

Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! Tillgänglig Weblink Unified 2.0 Användarmanual Version 15.003 MacBook Pro MacBook Pro Weblink Unified 2.0 Den nya generationens molnväxel Smart, stabil och användarvänlig! 1 Innehållsförteckning 3. Inledning

Läs mer

FIRSTCLASS. Innehåll:

FIRSTCLASS. Innehåll: FIRSTCLASS Innehåll: Hämta klient...2 Installera klient...2 Konfigurera klient...2 Koppla upp...3 Skrivbordet...3 Mailbox...3 Presentation...3 Skapa ett nytt meddelande...4 Söka mottagare för nytt meddelande...4

Läs mer

Ladda ner och installera Presentity Telefonist

Ladda ner och installera Presentity Telefonist Innehållsförteckning 1. Ladda ner och installera Presentity Telefonist 2. Inloggning 3. Översikt 1. Köerna 2. Samtalsparter 3. Sökfält 4. Sökresultat 5. Detaljerad vy 6. Funktionsknapparna E-post eller

Läs mer

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.

Kom igång. Readyonet Lathund för enkelt admin. Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt. Kom igång Logga in Skriv in adressen till din webbsida följt av /login. Exempel: www.minsajt.se/login Nu dyker en ruta upp på skärmen. Fyll i ditt användarnamn och lösenord och klicka på "logga in". Nu

Läs mer

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen

Telia Touchpoint mobil växellösning. Kom igång med appen Telia Touchpoint mobil växellösning Kom igång med appen Så här använder du appen Telia Touchpoint Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Installera appen

Läs mer

DAV-abonnemang. Internt Ring anknytning Lägg på luren Internt via Automatisk telefonist

DAV-abonnemang. Internt Ring anknytning Lägg på luren Internt via Automatisk telefonist Snabbguide Bromma DAV-abonnemang Denna snabbguide beskriver hur man får tillgång till funktioner för DAV-abonnemang i den fasta växeln. Titta i bruksanvisningen för din telefon för instruktioner för hur

Läs mer

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING

TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING TOUCHPOINT MOBIL VÄXELLÖSNING KOM IGÅNG MED SMARTPHONE-APPEN Så här använder du appen Telia Touchpoint. Installera appen Börja med att öppna App Store eller Google Play och sök på Touchpoint. Välj appen

Läs mer

Ändring av lösenord: Öppna en webläsare och gå till adressen Logga in enligt instruktion på skärmen.

Ändring av lösenord: Öppna en webläsare och gå till adressen   Logga in enligt instruktion på skärmen. Trio Referral App Appen Trio Referral kan laddas ner från Google Play eller från App Store. Sök efter trio referral. Innan du laddar ner och konfigurerar appen ska du ändra lösenord till appen Ändring

Läs mer

BLUSTAR WEB DATOR. Röstbrevlåda och aktiviteter på anknytningar för anställda på KI med KI ID, från en dator.

BLUSTAR WEB DATOR. Röstbrevlåda och aktiviteter på anknytningar för anställda på KI med KI ID, från en dator. 2016 BLUSTAR WEB DATOR Röstbrevlåda och aktiviteter på anknytningar för anställda på KI med KI ID, från en dator. Innehåll Innehåll... 1 Beskrivning... 2 Vad är Blustar Web?... 2 Logga in på Blustar Web...

Läs mer

Katalogen i Softphone

Katalogen i Softphone Katalogen När du öppnar FrontOffice Softphone visas fliken Kontakter med dina favoriter. Via denna flik kan du söka efter kontakter och visa information om dem. Du kan även ringa och skicka meddelanden

Läs mer

Användarguide Flexconnect.se Mobil Anknytning

Användarguide Flexconnect.se Mobil Anknytning Flexconnect.se Mobil Anknytning Sida 2 Innehållsförteckning Mobilinställningar Vidarekoppling... 3 Profil... 4 Telefonbok... 5 SMS... 5 Mobil Anknytning... 6 Sida 3 Med TDC MobilFlex Connect kan du använda

Läs mer

manual interbook SKOLOR

manual interbook SKOLOR manual interbook SKOLOR Innehållsförteckning 1. Inledning 1.1 Huvudanvändare och underanvändare 2. Hitta Interbook 2.1 Hjälp-funktion 3. Logga in 3.1 Glömt lösenord 3.2 Byta lösenord 4. Boka lokal 5.1

Läs mer

Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone

Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone Upplägget av utbildning i Lync för iphone Vi kommer att gå igenom följande avsnitt med paus mellan avsnitten Installera Lync, inloggning och inställningar för ljudoch

Läs mer

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator

Om tjänsten. Att komma igång. Installation för mobil. Installation för dator BASIC mac OS Snabbguide Om tjänsten icentrex är ett samarbetsverktyg för hela ert företag. Tjänsten finns tillgänglig för alla användare i din organisation. Applikationen är kompatibel med iphone ios,

Läs mer

3Växel Softphone i datorn.

3Växel Softphone i datorn. 3Växel Softphone. För att använda Softphone i dator och mobil samt i fasta IP-telefoner behöver du skaffa tilläggstjänsten Softphone. När du har det kan du använda alla IP-telefonitjänster på ett och samma

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

CMG 7.5. Snabbguide InConference. Förvandlar din anknytning till ett konferensrum

CMG 7.5. Snabbguide InConference. Förvandlar din anknytning till ett konferensrum Snabbguide InConference Förvandlar din anknytning till ett konferensrum Om InConference InConference förvandlar din vanliga anknytning till ett konferensrum. Detta gör det mycket enkelt att hålla ett konferenssamtal,

Läs mer

Registrering 2. Inloggning 3. Startsidan 4. Notiser 6. Nyheter 7. Dagböcker 8. Meddelanden 11. Statistik 12. Mål 13. Evenemang 14.

Registrering 2. Inloggning 3. Startsidan 4. Notiser 6. Nyheter 7. Dagböcker 8. Meddelanden 11. Statistik 12. Mål 13. Evenemang 14. Innehållsförteckning Avdelning Sida Registrering 2 Inloggning 3 Startsidan 4 Notiser 6 Nyheter 7 Dagböcker 8 Meddelanden 11 Statistik 12 Mål 13 Evenemang 14 Profilsida 16 Sjukvårdande yta 17 1 Registrering

Läs mer

FleXi Voice. Talad hänvisning med Röstbrevlåda. - en kort guide -

FleXi Voice. Talad hänvisning med Röstbrevlåda. - en kort guide - FleXi Voice Talad hänvisning med Röstbrevlåda - en kort guide - Hur ringer jag min Röstbrevlåda? Du kan ringa din Röstbrevlåda från valfri tonvalstelefon varifrån som helst. Din Röstbrevlåda skyddas av

Läs mer

Skype för företag utbildningsmaterial för PC

Skype för företag utbildningsmaterial för PC Skype för företag utbildningsmaterial för PC Upplägget av utbildning i Skype för företag för PC Utbildningen innehåller följande avsnitt gärna med paus mellan avsnitten Inloggning och inställningar för

Läs mer

Snabb guide för användare

Snabb guide för användare Snabb guide för användare Användarmanual 2014 Table of Contents Snabbguide för användare SourceTech Telllus...3 Inloggning...4 Webklienten...5 De olika delarna i webklienten...6 Hänvisningar...7 Hur fungerar

Läs mer

Telia Centrex. Röstsvar

Telia Centrex. Röstsvar Telia Centrex Röstsvar Handböcker för Telia Centrex Samtliga funktioner i Telia Centrex beskrivs i en serie handböcker, däribland: Telia Centrex Fast, Bärbar och IP-anknytning Telia Centrex Mobil Telia

Läs mer

MVA Mobilt Växel Abonnemang

MVA Mobilt Växel Abonnemang 1 MVA Mobilt Växel Abonnemang Denna snabbguide beskriver hur man får tillgång MVA:s specifika funktioner i den fasta växeln. Titta i bruksanvisningen för din telefon för instruktioner för hur du hanterar

Läs mer

TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0

TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0 TeleProffs GO SOFTPHONE SNABBGUIDE 2.0 Mina sidor (på webben) Samtliga användare i TeleProffs GO har tillgång till en personlig webbsida. Här kan du hantera din anknytning om du inte skulle ha tillgång

Läs mer

Användarmanual CallPad

Användarmanual CallPad Användarmanual CallPad Villkor för användning Ingen del av detta dokument får reproduceras eller överföras i någon form eller med några medel, elektroniskt eller mekaniskt, inklusive kopiering eller informationslagring,

Läs mer

Visma Proceedo Version 8.15 2014-05-12. Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera

Visma Proceedo Version 8.15 2014-05-12. Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera Visma Proceedo Version 8.5 204-05-2 Visma Proceedo Användarhandbok Lokala administratör Administrera. Innehållsförteckning SNABBGUIDE... 3 2 INLOGGNING... 5 3 STARTSIDA... 8 4 INKÖP... 9 4. Allmänt Inköp...

Läs mer

Touchpoint Plus Användare

Touchpoint Plus Användare Touchpoint Plus Användare Ur innehållet: Touchpoint App Touchpoint Webb Röstbrevlåda Touchpoint Softphone Telia Touchpoint Plus App för iphone och Android Touchpoint Plus App Du får tillgång till mobilappen

Läs mer

Telefonistgrupper. 3FrontOffice. Telefonistgrupper (administratör) Telefonistgrupper

Telefonistgrupper. 3FrontOffice. Telefonistgrupper (administratör) Telefonistgrupper (administratör) Telefonistgrupp är en typ av växelnummer som passar bra när man vill använda klassiska telefonistfunktioner för att ge personlig service och hantera stora mängder samtal till företaget.

Läs mer

First Class uppgift 2

First Class uppgift 2 First Class uppgift 2 Hur du lägger till en signering i mail. När du loggat in på First Class ser det ut som på bilden nedan, det så kallade skrivbordet. Här ska du klicka på knappen inställningar uppe

Läs mer

Katalogen inställningar för användare.

Katalogen inställningar för användare. Växel Katalogen inställningar för användare, Växel administratör. Katalogen inställningar för användare. Markerar du Katalog under Växel Administratör visas en översiktsvy med alla användare och externa

Läs mer

Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone

Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone Hur du tar hem en APP i din ipad/iphone För att kunna hämta hem appar till din ipad måste man skapa ett Apple-ID. Ett Apple-ID är som ett slags ID-kort på din ipad för att försäkra att du är du! För att

Läs mer

Advoco NetPBX Portalen Användare

Advoco NetPBX Portalen Användare Advoco NetPBX Portalen Användare Webbportalen i Advoco NetPBX ger användaren ett snabbt och enkelt sätt att hantera samtal, hänvisningar och kontakter. Portalen använder användarens primära telefon för

Läs mer

MANUAL MOBIL KLINIK APP 2.2

MANUAL MOBIL KLINIK APP 2.2 MANUAL MOBIL KLINIK APP 2.2 Innehåll Innan appen tas i bruk 2 Registrera besök manuellt 6 Dokumentera besöket 7 Registrera besök med NFC-tagg 7 Planera nytt besök 9 Avboka besök 10 Patienter 10 Anteckningar

Läs mer

SORSELE KOMMUN. Handbok OEW. 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson. Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19)

SORSELE KOMMUN. Handbok OEW. 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson. Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19) Handbok i OEW 28 sept 2012 Mari-Anne Englund Barbro Olofsson Sorsele kommun Version 2012-09-28, rev 131101 1 (19) Använd det användarnamn och lösenord som du fått. Fungerar det inte hör av dig till Mari-Anne

Läs mer

Cisco 6961. Bruksanvisning. Dokumenttyp: Guide Bruksanvisning Cisco 6961 2014-03-20

Cisco 6961. Bruksanvisning. Dokumenttyp: Guide Bruksanvisning Cisco 6961 2014-03-20 Cisco 6961 Bruksanvisning Telefonbeskrivning 1. Telefonlur med lampa Den röda lampan på telefonluren blinkar när telefonen ringer. Lampan lyser med fast sken när det finns nya röstmeddelanden. 2. Display

Läs mer

SourceTech Tellus Mobile

SourceTech Tellus Mobile Table of Contents Logga in...2 Hänvisningar...4 Skapa hänvisning...5 Sökningar...7 Standard sökning...8 Avancerad sökning...9 Fonetiksökning...10 Sökresultat...11 Röstbrevlåda...12 Inställningar...13 Copyright

Läs mer