Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet"

Transkript

1 Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #8 Onsdag 3/ Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:00.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:02..2 Val av sekreterare. Pedro Alves valdes till sekreterare..3 Val av justerare. Elise Winje och Antonia Cruz Olsson valdes till justerare..4 Justering av röstlängd..5 Närvarande Beslutsrätt Yttranderätt Elise Winje.. Antonia Cruz Olsson.. Matilda Elf.. Cecilia Lindlöf.. Antonia Frey.. Cecilia Anslöv.. Pedro Alves.. Vedran Ismaili.. Mirja Höjdestrand. Daniel Truedsson..6 Godkännande av föredragningslista. Godkänd med tre övriga punkter tillada: styrelserummet, Gräddgasquen, övrig representation..7 Uppföljning av föregående mötes beslutslogg. Bordläggs..8 Godkännande av föregående mötesprotokoll. Mötesprotokoll för styrelsemöte #6 godkändes..9 Incheckning.

2 .10 Avrapportering alla ansvarsområden. Cecilia Anslöv: Varit på MÄ-mys, PwC:s Excellföreläsning, Fadderiets andra sittning, haft möte med Capgemini Consulting, haft möte med Scania, middag med Deloitte, haft löpande maildialog med Karriärcenter, möte med ED, hjälpt Börsrummet och MU, skrivit avtalspolicy, jobbat med PwC:s närvaro i Fadderiet, jobbat med Microsoft, möte med Antonia Cruz Olsson och Elise Winje. Antonia Cruz Olsson: Varit på MÄ-mys, möte med UU, separat möte med ordförande och vice ordförande i UU, Fadderiets andra sittning, varit på U9 i Göteborg, middag med Sara och Martin i MÄ och diskuterat fakultetsbidraget, möte med SF:s ordförande, möte med Cecilia Anslöv och Elise Winje, möte med studierektor. Vedran Ismaili: Möte med IU:s, möte med Graduate Student Council, mailat CBS, börjat att jobba med Bankingweek, varit Fadderiets andra sittning och övrigt löpande arbete framförallt med SBP. Antonia Frey: Skrapat gammal tejp från dörrarna i Smedjan, varit på MÄ-mys, varit på Fadderiets andra sittning, filat på fry sista med budgeten inför föreningsmötet, varit på PwC:s Excellföreläsning, skrivit spexlåten till 3Psittning, möte med PrU om hur sittningspengar ska hanteras, löpande arbete. Matilda Elf: Skrapat gammal tejp från dörrarna i Smedjan, middag med Deloitte, möte med faddergeneraler angående nästa generaler, möte med Malin Nordenson angående vårbalen, jobbat med projektplanen för Brunsviken runt och löpande arbete. Cecilia Lindlöf: Löpande arbete inför Föreningsmöte och möte med PrU om hur sittningspengar ska hanteras. Pedro Alves: Möte med Facebookgrupp, varit på MÄ-mys, varit på Fadderiets andra sittning, möte med övriga toastmasters för 3P-sittningen, möte med MU, middag med Deloitte, intervju med nästa projektledare till 24Seven, varit på PwC:s Excellföreläsning och löpande arbete med hemsida och Facebook. Elise Winje: Skrapat gammal tejp från dörrarna i Smedjan, deltagit på MÄ-mys, möte med studierektor, deltagit på Fadderiets andra sittning, varit på U9 i Göteborg, middag med Sara och Martin i MÄ och diskuterat fakultetsbidraget, möte med SF:s ordförande, möte med Antonia Cruz Olsson och Cecilia Anslöv, gjort föredragningslistan till föreningsmötet, löpande arbete..11 Avrapportering L G. LG-möte den 4 oktober..12 Anmälningsärenden. Inga anmälningsärenden till detta möte.

3 .13 Beslutspunkt: Styrelsesekreterare. (Bilaga 1). Förslag: Att Beslut Att: styrelsen väljer Gustav Lundin som styrelsesekreterare verksamhetsåret 2012/2013. styrelsen väljer Gustav Lundin som styrelsesekreteraren verksamhetsåret 2012/2013. Mötet ajournerades kl. 18:50. Mötet återupptogs kl. 18: Beslutspunkt: M ar knadsföringskanaler. (Bilaga 2) Föredragande: Pedro Alves Förslag: Att: Beslut: Att: styrelsen godkänner de förslag på marknadsföringskanaler som presenteras i bifogad fil. söndagen den 7 oktober stängs Facebook-gruppen av till förmån för Facebook-sidan..15 Diskussionspunkt: Interna event under hösten. (Bilaga 3) Föredragande: Matilda Elf Hjulmiddagen Det ska hittas en projektgrupp inom LG. Preliminära datum 11 eller 12 december. Aktivakvällen Preliminära datum 12 eller 14 november..16 Diskussionspunkt: Förberedelser inför Föreningsmötet. (Bilaga 4).17 Diskussionspunkt: Spex. (Bilaga 5)

4 .18 Diskussionspunkt: Avtalspolicy. (Bilaga 6) Föredragande: Cecilia Anslöv.19 Informationspunkt: E konomisk avrapportering. (Bilaga 7) Föredragande: Antonia Frey och Cecilia Lindlöf.20 Övriga Punkter. Styrelserummet En diskussion fördes om hur styrelserummet ska användas i form av möten, intervjuer, löpande arbete. Gräddgasquen Övrig representation.21 Planering för veckan som kommer, alla ansvarsområden..22 Beslutslogg. Cecilia Anslöv åläggs att undersöka framförallt vad Ekonomernas Dagars huvudsamarbetspartner Ernst & Young har för åsikter kring att flytta tidpunkten för Ekonomernas Dagar. Matilda Elf åläggs att undersöka aktivas behov av utskriftsmöjligheter genom att ta upp frågan med LG. Elise Winje åläggs att efterforska i tidigare dokumentation rörande skrivare. Elise Winje och Antonia Cruz Olsson åläggs att inhämta erfarenheter rörande caseverksamhet under U9 samt ta upp frågan på kommande Rådsmöte. Vedran Ismaili åläggs att undersöka vidare kring casetävlingen Beat the Elite. Antonia Cruz Olsson ska försöka hitta intresserade till inredningen av Smedjan. Cecilia Anslöv och Matilda Elf skriver riktlinjer för projekt. Vedran, Elise och Pedro jobbar vidare med en strategi för Föreningen Ekonomernas varumärke.

5 Elise Winje och Cecilia Lindlöf handlar fikabröd till föreningsmötet. Antonia Cruz Olsson, Antonia Frey och Vedran Ismaili förbereder fika till föreningsmötet. Antonia Cruz Olsson skriver ut medlemslistor till föreningsmötet..23 Nästa möte. Nästa möte är satt till den 17 oktober kl. 18: Mötets avslutande. Elise Winje förklarade mötet avslutat kl. 21:25. Vid protokollet: Pedro Alves Justerare: Justerare: Elise Winje Antonia Cruz Olsson

6 Bilaga 1 Beslutspunkt: Styrelsesekreterare. Information Underlag delas ut på plats. Jag yrkar Att Styrelsen väljer Gustav Lundin som styrelsesekreterare verksamhetsåret 2012/2013. Bilaga 2 Beslutspunkt: Marknadsföringskanaler. Föredragande: Pedro Alves Information På grund av en alltför stor spridning av informations- och marknadsföringskanaler från föreningens sida, har det uppstått ett behov att omorganisera och koncentrera det informationsflöde samt att planlägga en funktion för var och en av våra marknadsföringskanaler. Se bifogad fil för vidare information. Jag yrkar Att styrelsen godkänner de förslag på marknadsföringskanaler som presenteras i bifogad fil. Bilaga 3 Diskussionspunkt: Internevent under hösten. Föredragande: Matilda Elf Bakgrund Nu när mottagningsverksamheterna börjar ta slut är det dags för oss att bestämma datum för aktiva kvällen samt för hjulmiddagen så dessa kan börja planeras. Bilaga 4 Diskussionspunkt: Förberedelser Föreningsmöte. Bakgrund Första ordinarie föreningsmöte äger rum 10 oktober och styrelsen bör diskutera igenom eventuella förberedelser som behövs ordnas, såsom kaffe, frallor och liknande.

7 Bilaga 5 Diskussionspunkt: Spex. Bakgrund Inför fredagens Finsittning bör vi som styrelse spexa. F rågor att diskutera - Vilken typ av spex vill vi göra? - Vem/vilka ansvarar för att skriva spexet? Bilaga 6 Diskussionspunkt: Avtalspolicy. Föredragande: Cecilia Anslöv Bakgrund När det gäller avtalen har det tidigare varit enbart näringslivsansvarige i Föreningen Ekonomernas styrelse som har känt till formuleringar och summor i föreningens samarbetsavtal. Detta system är grundat i en tid då näringslivsansvarige gjorde mycket av det operativa arbetet. Detta har emellertid ändrats och jag har märkt att fler och fler i föreningen skulle ha stor nytta av att ta del av avtalens innebörd och summor. Dessa är för det första de övriga styrelsemedlemmarna, för att deras arbete direkt påverkas av avtalens innehåll, för att det handlar om stora intäkter för föreningen och det är bra att alla styrelsemedlemmar känner till vad föreningen lovar för att få, för att vara medveten om hur ändringar i föreningens situation påverkar avtalen och vad föreningen kan lova. För det andra Näringslivsutskottets ordförande samt Börsrummets ordförande som båda sköter det operativa arbetet när det gäller att uppfylla samarbetsavtalen. De skulle ha stor nytta av att få ta del av avtalen och förstå vad som förväntas av dem. För det tredje Näringslivsutskottets kontaktpersoner som är valda för att sköta kontakten med samarbetspartnerna och se till att avtalen uppfylls. De skulle ha stor nytta i sitt arbete av att veta vad som lovats specifikt företag i dess avtal, samt i syfta att förbättra samarbetet och avtalen inför nästa verksamhetsår. Problematiken i att visa dessa idag ligger i att det är enbart styrelsemedlemmarna som är valda med ekonomiskt ansvar för föreningen och allt vad det innebär. För att garantera att avtalsinnehållet inte sprids bland medlemmarna vidare till andra parter (vilket är ett rent avtalsbrott enligt allmän affärspraxis) yrkar jag att vi upprättar en avtalspolicy som alla som tar del av avtalen måste skriva under. Denna ska vi sedan kunna använda för att kräva tystnadsplikt av de föreningsmedlemmar som tagit del av avtalen och om information mot förmodan ändå läcker ut, för att kräva ansvar för detta. Underlag Som underlag till denna diskussionspunkt har jag även skickat med ett utkast på hur en sådan avtalspolicy kan se ut. Jag skulle dock behöva synpunkter på vad den ska innehålla mer. Jag har aldrig skrivit en policy och vet inte riktigt vilket struktur en sådan måste ha språkmässigteller innehållsmässigt. Har försökt titta på tidigare policys men eftersom detta är en ny måste det formuleras nya meningar också.

8 Bilaga 7 Informationspunkt: E konomiska avrapportering. Föredragande: Antonia Frey och Cecilia Lindlöf Information Information ges på plats.

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #15 Onsdag 23/1 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:05..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #11 Tisdag 13/11 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 22.00.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:01..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #9 Onsdag 17/10 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:00.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:00..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #14 Torsdag 10/1 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:04..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #6 Tisdag 18/9 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 22.00.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18.00..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #5 Onsdag 5/9 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 22.30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18.34..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #3 Onsdag 8/8 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 22.30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18.30..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet

Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Föreningen E konomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #4 Onsdag 22/8 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 22.30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18.33..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #13 Onsdag 19/12 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarar mötet öppnat kl. 18:02..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #7 Fredag 21/9 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 15.30 19.30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl 15:35..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #17 Onsdag 20/2 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:04..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #2 Onsdag 25/7 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 22.30.1 Mötets öppnande. Antonia Cruz Olsson förklarade mötet öppnat kl. 18:32..2 Val

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #23 Onsdag 15/5 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:00.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:01..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #21 Onsdag 17/4 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:02..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #24 Onsdag 29/5 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:01..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #16 Torsdag 7/2 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:15.2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #27 Fredag 28/6 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22:30.1 Mötets öppnande. Elise Winje förklarade mötet öppnat kl. 18:01..2 Val av sekreterare.

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #14 Måndag 9/12 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 21.00.1 Mötets öppnande Sead förklarade mötet öppnat 17.18.2 Val av sekreterare Ali

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #12 Torsdag 13/11 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 22.00.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 17.02.2 Val av sekreterare Caroline Wallebo

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #30 Tisdag 24/6 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Jonas Carlström Dahlberg förklarade mötet öppnat 18.18..2 Val

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #10 Måndag 14/10 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Sead öppnar mötet 18:06.2 Val av sekreterare Emmie Argus väljs

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #5 Onsdag 21/8 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 22.00.1 Mötets öppnande Sead Kadric förklarade mötet öppnat 18.03.2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #26 Tisdag 13/5 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 20.00.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 17.03.2 Val av sekreterare Caroline Wallebo valdes

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #25 Torsdag 7/5 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 13.00 15.00.1 Mötets öppnande 13.14.2 Val av sekreterare Elise Klytseroff väljs till sekreterare..3

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #2 Tisdag 29/7 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.45 23.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18:50.2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #13 Måndag 25/11 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 21.00.1 Mötets öppnande Sead Kadric öppnar mötet 17.04.2 Val av sekreterare Johanna

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #1 Tisdag 8/7 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 18:46..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #24 Torsdag 16/4 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 20.00.1 Mötets öppnande Jonas Carlström Dahlberg öppnade mötet 17.06..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #5 Torsdag 5/9 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16.00 19.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 16:05..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #6 Torsdag 18/9 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.30 20.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 17:33..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #13 Måndag 24/11 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16:00 19.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 16.08..2 Val av

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #14 Onsdag 3/12 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18:38..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #3 Måndag 4/8 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.45 23.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18:51..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #17 Onsdag 8/1 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 13.00 17.00.1 Mötets öppnande Jonas öppnade mötet kl.13:08..2 Val av sekreterare Ellinor Israelsson

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #16 Måndag 8/1 2015 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 21.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat kl. 18.03..2 Val av

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #9 Måndag 20/10 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 21:00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 17.01..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #12 Torsdag 20/11 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.45 20.45.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 18.45..2 Val av

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #20 Tisdag 15/02 2011 VIP-rummet, Smedjan Kl. 17.00 21.00 Paus: kl. 19.41-19.50.1 Mötets öppnande Martin Lagus öppnade mötet kl 17.02.2 Val

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #3 Onsdag 24/7 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Sead Kadric förklarar mötet öppnat kl. 18.03..2 Val av sekreterare

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #26 Onsdag 25/5 2011 Styrelserummet, Smedjan Kl. 08.30 10.00.1 Mötets öppnande Martin Lagus öppnade mötet kl 08.31.2 Val av sekreterare Förslag:

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #26 Torsdag 28/6 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16.30 19.30.1 Mötets öppnande. Leo Scherwin förklarade mötet öppnat kl. 17.13..2 Val av sekreterare.

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningsmöte #1 Tisdag 18/10 2011 Gröjersalen, Hus 3, Kräftriket Kl. 17.00 21.30.1 Mötets öppnande Talman Kristian Kull förklarade föreningsmötet öppnat

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #24 Tisdag 26/04 2011 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Martin Lagus öppnade mötet kl 18.01.2 Val av sekreterare Förslag:

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #31 Tisdag 29/6 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Jonas Carlström Dahlberg förklarade mötet öppnat kl. 18.14.2

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #7 Torsdag 6/10 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 17.00 20.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 17:05..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #18 Söndag 26/1 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16.00 19.00.1 Mötets öppnande Jonas Carlström Dahlberg förklarade mötet öppnat 16.04.2 Val

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #11 Onsdag 12/11 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 15.00 18.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat kl. 15.05..2 Val

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #17 Torsdag 22/1 2015 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 21.00.1 Mötets öppnande Anel Mulisic förklarade mötet öppnat 18:17..2 Val av sekreterare

Läs mer

Styrelsemöte #6 Onsdag 21/9 2011 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.30

Styrelsemöte #6 Onsdag 21/9 2011 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.30 Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #6 Onsdag 21/9 2011 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.30.1 Mötets öppnandes. Leo Scherwin öppnade mötet 18.02..2 Val av sekreterare. Förslag:

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #4 Torsdag 21/8 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.45 23.00 1. Mötets öppnande Christoffer Hin-e förklarade mötet öppnat 18:53. 2. Val av

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet Styrelsemöte #18 Onsdag 4/4 2012 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande. Tommy Manderlöw förklarar mötet öppnat kl. 18:12..2 Val av sekreterare.

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #18 Måndag 9/2 2015 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 21.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18:01..2 Val av sekreterare

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #4 Onsdag 11/08 2010 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 18:02..2 Val av sekreterare Emilia Nordlander

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #15 Måndag 16/12 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat kl. 18.38..2 Val

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #6 Torsdag 2/09 2010 Styrelserummet, Smedjan Kl. 15:00 18:00.1 Mötets öppnande Martin Lagus öppnar mötet klockan 15:07.2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #8 Torsdag 9/10 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 15.00 17.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 15.06.2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte ordinarie #2 - Bilagor Måndag 07/04/2014 Kl. 17.00 22.00, Gröjersalen Kräftriket..6 Bilaga 1 Rapportering av föreningens ekonomiska situation.

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte #1 Torsdag 16/10 2014 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00.1 Mötets öppnande. Kristian Kull förklarar mötet öppnat kl.17.29..2

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #20 Torsdag 5/3 2015 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 21.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18:22..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #19 Torsdag 19/2 2015 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18:00 22.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 18.02..2 Val av

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet. Val av sekretera Styrelsemöte #1 Måndag 7/7 2008 Styrelserummet Smedjan Kl 18:05-21:57.1 Mötets öppnande Jakob Stuart öppnade mötet 18:05..2 Val av sekreterare

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte #1 Måndag 3/10 2016 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 21.00.1 Mötets öppnande. Carina Arnesson förklarar mötet öppnat kl. 17.27..2

Läs mer

PROTOKOLL. Kårstyrelsemöte 2 2009/2010. Tisdagen den 11 augusti 2009. kl. 18.00, sammanträdesrummet, Nymble Drottning Kristinas väg 15

PROTOKOLL. Kårstyrelsemöte 2 2009/2010. Tisdagen den 11 augusti 2009. kl. 18.00, sammanträdesrummet, Nymble Drottning Kristinas väg 15 PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 2 2009/2010 Tisdagen den 11 augusti 2009 kl. 18.00, sammanträdesrummet, Nymble Drottning Kristinas väg 15 Närvarande: Kårstyrelsen Tobias Porserud Jana Emmerich Annika Blix Kristoffer

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte #1 Torsdag 16/10 2014 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00.1 Mötets öppnande..2 Val av sekreterare..3 Val av två justeringsmän

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningsmöte 10/11 #1 Onsdag 15/10 2010 Loungen, Smedjan Kl. 17.00 22.17.1 Val av sekreterare Förslag: att välja Linda Kihlberg till sekreterare Beslut:

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte #1 Torsdag 15/10 2015 Wallenbergsalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00.1 Mötets öppnande. Kristian Kull förklarade mötet öppnat kl. 17.24.2

Läs mer

Bilaga 19 - Valbilaga Föreningsmöte #2 Onsdag 2/ Gröjersalen, Hus 3 - Kräftriket Kl

Bilaga 19 - Valbilaga Föreningsmöte #2 Onsdag 2/ Gröjersalen, Hus 3 - Kräftriket Kl Bilaga 19 - Valbilaga Föreningsmöte #2 Onsdag 2/5 2012 Gröjersalen, Hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00 Sammanställning, sökande till styrelsen verksamhetsår 2012/2013: KANDIDATER ORDFÖRANDE Antonia Cruz

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4

MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Sid 1(5) MÖTESPROTOKOLL 1011-KS-4 Måndagen 11 oktober 2010 kl. 18.00 Ledningsgruppsrummet, Nymble, Drottning Kristinas väg 15 Närvarande Kårstyrelsen Ivan Milles Elias Lindqvist Klara Andersson Karl Fallgren

Läs mer

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Innehållsförteckning ORDFÖRANDE... 1 Internt... 1 Externt... 2 VICE ORDFÖRANDE... 3 Internt... 3 Externt... 4 EKONOMIANSVARIG... 5 UTBILDNINGSUTSKOTTET... 6 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET...

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR Onsdag 8/4 2015 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00 ORDFÖRANDE Internt Ordförande skall kalla till samt

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Föreningsmöte Ordinarie #2 Onsdag 8/4 2015 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00.1 Mötets öppnande. Kristian Kull förklarade mötet öppnat

Läs mer

Styrelsen sammanträder för 16 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för 16 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 2015-04-21 Tid: 17-19 Plats: Bakgrund Styrelsen sammanträder för 16 gången under versamhetsåret 14/15 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning 1 Mötets öppnande (Beslutspunkt)

Läs mer

Protokoll Fullmäktige 1 18/19

Protokoll Fullmäktige 1 18/19 Protokoll Fullmäktige 1 18/19 Fört vid sammanträde med Fullmäktige Tid:, 18:15 Plats: Villa Medici Närvarande ledamöter Olof Sternerson Edvin Helleryd Oliver Schade Farah Fakhri Amanda Karlsson Linnea

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet Samsek Pontus Neander Sekreterare Protokoll Årsmöte 14/15 PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-27 Tid: 15:15 Plats: Samvetet Närvarande Samsek Filip Åhlander Ordförande Alexandra Eriksson Vice ordförande Pontus

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-03-05 Kl. 17.15 Mötesplats: Samvetet Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Ordförande Vice Ordförande

Läs mer

.3 Val av två justeringsmän tillika rösträknare. Christian Cederlind Tovar och Erica Plahn valdes till justerare tillika rösträknare.

.3 Val av två justeringsmän tillika rösträknare. Christian Cederlind Tovar och Erica Plahn valdes till justerare tillika rösträknare. FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Ordinarie Föreningsmöte #2 Söndag 9/4 2017 Wallenbergssalen, hus 3 Kräftriket Kl.12.00 18.00.1 Mötets öppnande. Carina Arnesson förklarade mötet öppnat

Läs mer

Befattningsbeskrivningar

Befattningsbeskrivningar Befattningsbeskrivningar Styrelsen Ordförande... 1 Förste vice ordförande och Utbildningsansvarig... 3 Andre vice ordförande... 5 Skattmästare... 6 Vice Skattmästare... 7 Näringslivsansvarig... 8 Marknadsföringsansvarig...

Läs mer

BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR ORDFÖRANDE... 1 FÖRSTE VICE ORDFÖRANDE OCH UTBILDNINGSANSVARIG... 4 ANDRE VICE ORDFÖRANDE... 6 MED ANSVAR FÖR INTERN KOMMUNIKATION... 6 SKATTMÄSTARE... 8 VICE SKATTMÄSTARE... 10

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 PROFESSIONSFÖRENINGEN NUTRITIONISTFÖRENINGEN Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Bilagor till verksamhetsberättelsen: 1) Verksamhetsplan 2014 2) Projektsammanställning för fokusprojektet Kvalitetssäkring

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag 20141013 kl 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Holgersson, Daniela Backlund, Melinda Winninge, Joel Carlsson,

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-02-05 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2015-04-22 Kl. 17.15 Mötesplats: Samvetet Närvarande Post Anna Neglén Daniel Saadat Lukas Norlund Sivermark Sara Lundqvist Johanna Witting John Gunell Adam Dahrén Simon Fjellner

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Adress: Samhällsvetarhuset, SE-901 87 Umeå Mötesinformation Mötesdatum: 2015-05-20 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Anna Neglén Daniel Saadat Lukas Norlund Sivermark Sara Lundqvist Johanna

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-01-08 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Styrelsen sammanträder för 1 gången under verksamhetsåret 13/14 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för 1 gången under verksamhetsåret 13/14 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 2/9-13 Tid: 17.15 20.00 Plats: S-min Bakgrund Styrelsen sammanträder för 1 gången under verksamhetsåret 13/14 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning 1 Mötets öppnande

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Dagordning styrelsemöte 9/

Dagordning styrelsemöte 9/ Dagordning styrelsemöte 9/10 2018 1 Mötets öppnande Mötet öppnas 2 Närvarande ledamöter Sara Holm Victor Abrahamsson Hannah Thyni Johansson Cecilia Johansson Filip Aminoff Nils Överli Helena Björling Christoffer

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 7 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 6 november klockan 23:00 I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1

STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1 STADGA KALMAR ESS Antagen av årsmötet den 11 januari 2011 samt av extra föreningsstämman den 10 februari 2011 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1. ALLMÄNT... 4 1.1 Namn... 4 1.2 Ändamål och syfte... 4 KAPITEL

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Protokoll 13/14-5. Consensus fullmäktigesammanträde 1(9) Datum: Tid: 17:34-22:06 Lokal: Almen, Campus US

Protokoll 13/14-5. Consensus fullmäktigesammanträde 1(9) Datum: Tid: 17:34-22:06 Lokal: Almen, Campus US Protokoll 13/14-5 Consensus fullmäktigesammanträde Datum: 2014-03-03 Tid: 17:34-22:06 Lokal: Almen, Campus US Närvarande: SG Linnéa Högberg Niklas Norberg John Lemchen AT Ej närvarande LOG Maria Jönsson

Läs mer