T 匁帀挀嬁匁帀开匁攀弁弁搀愀圁 K 弁搀愀圁樁樁攁攁栁栀䴁䴁 /H 匁帀企尀渁渁 SMN 2016/9

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "T 匁帀挀嬁匁帀开匁攀弁弁搀愀圁 K 弁搀愀圁樁樁攁攁栁栀䴁䴁 /H 匁帀企尀渁渁 SMN 2016/9"

Transkript

1 T 匁帀挀嬁匁帀开匁攀弁弁搀愀圁 K 弁搀愀圁樁樁攁攁栁栀䴁䴁 /H 匁帀企尀渁渁 SMN 2016/9 F 最持甀老唁唁攀弁最持攀弁崀企圁怀攁攁樁樁䴁䴁最持 25 Kan ni förtydliga S148, S149 och S150. Ni efterfrågar fasta kostnader, men samtidigt nämner ni rörliga kostnader. Är tanken att det ska ingå ex antal minuter per abonnemang eller tolkar vi kraven fel? Frågan besvarades Vi efterfrågar en fast kostnad. Årskostnad för samtalstrafiken räknas fram i Svarsformulärets flik "Trafikavgifter". Se även punkt i Förfrågningsunderlaget Prissättning av samtalstrafik All utgående trafik från växelanknytningar inom Sverige till fasta och mobil nätet samt till utlandet ska faktureras som en fast kostnad. Övriga samtalstyper såsom betal och mediasamtal, samtal till nummerupplysning exkluderas från fastpris och faktureras löpande. Årskostnad för samtalstrafiken räknas fram i Svarsformulärets flik "Trafikavgifter". Avstämning görs årligen. Om trafikvolymen för perioden, vid en avstämning, avviker från angiven historisk förbrukning så att den verkliga årskostnaden avviker med mer än +/ 10% från framräknad årskostnad ska kommande års fasta årskostnad justeras till den nya framräknade årskostnaden. 24 Fråga gällande punkt S184. Kan den punkten omformuleras då samtliga operatörer har idag ett samarbete när det gäller övertagande av befintlig utrustning. Dock så medför det en kostnad för nästa operatör då befintlig leverantör har tagit på sig kostnader i samband med installationen. Exakt vad den ersättningen blir diskuteras fram när avtalet är slut mellan båda parter. Kravet kvarstår, utan ändring. 23 Beträffande S136 skall detta prissättas? Nej, krav S136 ska inte prissättas då omfattning och volym inte är känd. 22 Krav S163 Användarstöd Anbudsgivaren ska, utan kostnad, erbjuda användarstöd till slutanvändare via telefon. Fråga: Vi önskar ett förtydligande över hur vi skall tolka kravet, vad är det som efterfrågas utan kostnad? Beställaren har en Helpdesk som hanterar användarstöd för telefonifrågor till slutanvändare 1st line. Personal på Helpdesk skall utan kostnad kunna kontakta anbudsgivaren för 2:nd line support. I kravet S136 kravställs att anbudsgivare ska kunna erbjuda telefoner och plattor som KST. I denna tjänst ska användarstöd till slutanvändare via telefon ingå utan kostnad.

2 21 Krav B31 Fonetisk sökning Fråga: är det rätt uppfattat att det är användare som agerar telefonister som skall kunna göra fonetisk sökning? Krav B31 avser slutanvändare. Dessa bör kunna göra fonetisk sökning i de hänvisningsgränssnitt som erbjuds exempelvis app, responsive web, web. 20 Då upphandlingen kräver att anbudsgivare gör teknikerbesök på adresserna/verksamheterna för att kunna offerera en lösning för täcknings krav, och att upphandlingen kommit ut under semestertider bör sista anbudsdag förlängas med 2 veckor förslagsvis till ? Anbudssvarstiden är på drygt 60 dagar vilket innebär att vi har tagit hänsyn till att förfrågningsunderlaget publicerades under semesterperioden. En förlängning av anbudssvartiden är inte aktuell. 19 Gällande fasta telefoner. Vad är det för modeller som används idag i Knivsta respektive Heby? Frågan besvarades Knivsta kommun har Snom modell 720 Heby kommun nyttjar Aastra Mitel modell 7434 IP och Aastra Mitel modell 7444 IP 18 Gällande följande: "För det fall befintliga IP telefoner som nyttjas av Knivsta i befintlig Telia Centrex lösning ej kan återanvändas i offererad lösning. Om befintliga telefoner kan återanvändas anges 0 kr." och "För det fall befintliga IP telefoner som nyttjas av Heby i befintlig Mitel lösning lösning ej kan återanvändas i offererad lösning. Om befintliga telefoner kan återanvändas anges 0 kr." Vänligen specificera vilka befintliga modeller som används av respektive kommun. Frågan besvarades Ja, följande gäller: "För det fall befintliga IP telefoner som nyttjas av Knivsta i befintlig Telia Centrex lösning ej kan återanvändas i offererad lösning. Om befintliga telefoner kan återanvändas anges 0 kr." och "För det fall befintliga IP telefoner som nyttjas av Heby i befintlig Mitel lösning lösning ej kan återanvändas i offererad lösning. Om befintliga telefoner kan återanvändas anges 0 kr." Knivsta kommun har Snom modell 720 Heby kommun nyttjar Aastra Mitel modell 7434 IP och Aastra Mitel modell 7444 IP 17 S67 Längre meddelande över en minut kan nås genom val av den inringande. Vi ber om ett förtydligande vad som avses. Frågan besvarades Krav S67 utgår. Krav S67 behöver inte besvaras.

3 16 Vi önskar ritningar på de verksamhetsadresser som är prioriterade i Knivsta respektive Heby och Detta för att kunna beräkna våra kostnader för inomhusnät om det eventuellt skulle behövas för att uppnå god täckning och talkapacitet. Frågan besvarades Det är inte möjligt att få fram ritningar i digital form för dessa fastigheter. Anbudsgivare erbjuds möjligheten att genomföra mätning på plats. Kontakta Kai Rauma, epost kai.rauma@knivsta.se tel för mätning i Knivsta resp. Tim Häggkvist, epost Tim.haggkvist@heby.se tel för mätning i Heby. 15 Gällande krav S99. Gäller det att den integrerade Contact Center agenten/telefonisten kunna se linjestatus på samtliga växelkopplade användare? Linjestatus ska kunna ses på både fasta och mobila växelanknytningar. Dock ställs inte krav på att se linjestatus för samtal som ringts till mobila växelanknytningar på deras mobilnummer 070, 072, 073, 076, Gällande krav S94 Se information om inringande nummer. Vad är det för information ni vill kunna se om den inringande? För interna inringande avses den inringandes anknytningsnummer och namn. För externt inringande avses den inringandes telefonnummer. 13 Uppfattar vi det rätt att ni inte önskar några skriftliga redogörelser på krav förutom för Referensuppdragen? Ja, det är korrekt 12 Fråga gällande krav S 164. "S164 Anbudsgivaren ska kostnadsfritt tillhandahålla trafikstatistik enligt punkt x.x.x i förfrågningsunderlaget vid begäran från Beställaren." Vilken punkt är det som kravet ska hänvisa till? Det är punkt i förfrågningsunderlaget som avses. 11 Gällande fråga S82. "Samma applikation ska kunna hantera flera olika mediakanaler tal, chat, e post, osv. " Uppfattar jag det rätt tal skall ingå i lösningen och att lösningen skall stödja andra kanaler som eventuellt upphandlas senare?

4 Eller ska kostnad för licenser gällande chat, e post, sociala medier vara inräknat i anbudet? Plattformen ska kunna hantera flera olika mediakanaler tal, chat, e post osv.. Den initiala lösningen som efterfrågas ska dock enbart hantera tal. Kostnader för licenser avseende andra mediakanaler chat, e post, sociala medier osv. ska inte inkluderas i anbudet. 10 "S161 Anbudsgivaren ska leverera manualer för de administrationsverktyg som Anbudsgivaren tillhandahåller." Ska manualerna vara med i anbudet? Nej 9 I skriver ni " I det fall Anbudsgivare uppfyller ett bör krav men det tillkommer en kostnad för kravuppfyllnad utgår halva poängen för aktuellt bör krav. Om så är fallet ska det framgå i kommentarsfältet." Om anbudsgivare lägger till en kostnad i kommentarsfältet, räknas den kostnaden då även med i det utvärderade anbudssvarspriset? Nej, kostnader som anges för uppfyllande av bör krav ingår ej i Anbudssvarspriset och utvärderas därmed inte. 8 Styrning bör kunna ske mot A nummer och ex. växels stödsystem eller AD och där ex. ett hittat nummer internt nummer innebär omstyrning till annan kö och/eller agentprofil Förtydligande önskas. Önskemålet är att kunna identifiera och styra samtal, baserat på A nummer, för nummer upplagda i telefonilösningen, till specifik kö och/eller agentprofil. 7 Anbudsgivaren ska kostnadsfritt tillhandahålla trafikstatistik enligt punkt x.x.x i förfrågningsunderlaget vid begäran från Beställaren. Vilken punkt avses? Det är punkt i förfrågningsunderlaget som avses. 6 Kravkatalog punkt 11 Integration: Är det rätt uppfattat att kalenderintegration mot Exchange 2013 skall ingå i angivna priser för vxl anknytningar och leverans skall ske initialt till både Knivsta & Heby kommun? Ja 5 Kravkatalog punkt 11 Integration: Under denna punkt kravställs det på att telefonilösningen ska kunna integreras med SFB. Är det rätt uppfattat att denna integration ej skall ingå i den initiala leveransen utan lösningen skall erbjuda

5 möjligheten för en eventuell beställning av detta i ett senare skede? Prissättning av denna integration och tjänst kan den prissättas och biläggas i en extra bilaga för tillval som ej har en prispunkt i svarsbilagan? Integration med SFB. Minst följande funktioner ska erbjudas i den initiala leveransen: 1 Se SFB Närvaro på telefonistbord 2 Se SFB Närvaro i hänvisningsgränssnitt för de gränssnitt som erbjuds exempelvis i app, responsive web, web. Kostnaden för detta skall ingå i abonnemangskostnaden. Börkrav B40 utvärderas enligt punkt i Förfrågningsunderlaget: I det fall Anbudsgivare uppfyller ett bör krav men det tillkommer en kostnad för kravuppfyllnad utgår halva poängen för aktuellt bör krav. Om så är fallet ska det framgå i kommentarsfältet. Kostnader som anges för uppfyllande av bör krav ingår ej i Anbudssvarspriset och utvärderas därmed inte. 4 I förfrågningsunderlaget punkt 2.2 står det att anbudet skall vara undertecknat av för leverantören behörig företrädare. Är det rätt uppfattat att det räcker med uppgifter avseende behörig företrädare i Bilaga 1, flik sammanfattning längst ned? Ja, endast underskrift i fliken Sammanställning i bilaga 1 erfordras. Då anbudet ska levereras elektroniskt bifogas en inscannad kopia av denna flik. 3 Avser ni att leverantören skall utföra systemdataförändringar i offererad lösning såsom växel, hänvisningssystem, röstbrevlåda och contact center? Systemdataförändringar hanteras av leverantören och debiteras via timbank. Förändringar av kunddata flytt, tillägg och förändringar av abonnemang ska administreras av beställaren. Om momentet eller del av momentet inte kan utföras av beställaren ska leverantören utföra detta utan kostnad för beställaren. 2 Fråga S57 Som denna fråga är ställd tolkar vi det som att det finns två stycken skall krav. Dels att det ska gå att arbeta i andra applikationer och dels att telefonistapplikationen automatiskt ska minimeras. Är det verkligen så verksamhetskristiskt med automatisk minimering att det skall vara ett skallkrav eller är det endast en olycklig formulering? Kravet på automatisk minimering utgår. Ny formulering av krav S57 lyder: "Det ska gå att arbeta med andra applikationer ex. Word, Excel osv. samtidigt som man svarar på samtal. Telefonistapplikationen ska vid inkommande samtal komma upp som ett popup fönster. 1 Kan 3G nät för data och samtal användas som 2G nät i er upphandling? Frågan besvarades Skakrav S125 kravställer Surf via 3G och 4G Börkrav B33 kravställer Surf över 2G/3G

6 Under Skakrav S185 och S186 skall yttäckning för 2G/3G anges i % för resp. kommun. Yttäckning viktas sedan som totalt 36% varav 18% för tal

Kort projektpresentation. Ny telefonilösning

Kort projektpresentation. Ny telefonilösning Kort projektpresentation Ny telefonilösning Enköping den 11/11 2009 Stefan Hedlund Telefonispecialist Enköpings Kommun Lars Lindström Telefonikonsult Caperio AB Varför ny lösning? - 1) Kommunens krav på

Läs mer

2. Kravspecifikation. Förfrågningsunderlag. Upphandlande organisation Krav på hårdvaran Lennart Halvarsson Dnr

2. Kravspecifikation. Förfrågningsunderlag. Upphandlande organisation Krav på hårdvaran Lennart Halvarsson Dnr Förfrågningsunderlag 2014-05-08 Upphandlande organisation Arvika kommun Upphandling Nattillsyn - Hemtjänst Lennart Halvarsson Dnr 2014-206 Symbolförklaring: Sista anbudsdag: 2014-06-02 Texten/frågan innehåller

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare

Avropsförfrågan. Systemutvecklare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Systemutvecklare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa krav... 3 Information

Läs mer

1.0 Bedömning bör-krav och krav märkta med utvärdering

1.0 Bedömning bör-krav och krav märkta med utvärdering Skellefteå kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Kostplaneringssystem Diarie UH-2013-228 Upphandlare Christina Wikström Detta dokument är

Läs mer

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Kommunförbundet Västernorrland inbjuder leverantörer att lämna anbud för upphandling av reklambyråtjänster i enlighet med angivna förutsättningar i detta

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare /stordator

Avropsförfrågan. Systemutvecklare /stordator AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Systemutvecklare /stordator Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa krav...

Läs mer

Frågor och svar Anbudsförfrågan elleveranser Datum:

Frågor och svar Anbudsförfrågan elleveranser Datum: Frågor och svar Anbudsförfrågan elleveranser 2013 Datum: 2013-02- 18 Fråga 1 I förfrågningsunderlaget under punkt 1.4 ställs krav om att Vellinge kommuns avtal skall kunna delas upp i fyra delar. Önskar

Läs mer

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare it-tjänster

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare it-tjänster AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Verksamhetsutvecklare it-tjänster Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa

Läs mer

Avropsförfrågan. IT-arkitekt

Avropsförfrågan. IT-arkitekt AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan IT-arkitekt Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa krav... 3 Information

Läs mer

Avropsförfrågan. Webb-designer

Avropsförfrågan. Webb-designer AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Webb-designer Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa krav... 3 Information

Läs mer

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster Uppsala universitet Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster Diarie UH 2013-48 Upphandlare Jens Holmström Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär.

Läs mer

Personligt Hälsokonto

Personligt Hälsokonto Personligt Hälsokonto ANBUDSFÖRFRÅGAN - Sista dag för anbud är den 15 januari 2013 1/10 Innehåll 1 Inledning 3 1.1 Upphandlingsprocessen 3 1.2 Upphandlingens omfattning 3 1.3 Förfrågningsunderlaget 4 1.4

Läs mer

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Mobila Anknytningar i Nortel CS1000 Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Utveckling av företagstelefoni IP IP telefoni Stödsystem och applikationer Mobil telefoni

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare Word

Avropsförfrågan. Systemutvecklare Word AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Systemutvecklare Word Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 4 Redovisning hur erbjuden

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare -stordator

Avropsförfrågan. Systemutvecklare -stordator AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Systemutvecklare -stordator Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning

Läs mer

Ansökningsinbjudan. Avseende upphandling av teknik för e-hemtjänst omfattande videotelefoni anpassad för äldre och funktionshindrade

Ansökningsinbjudan. Avseende upphandling av teknik för e-hemtjänst omfattande videotelefoni anpassad för äldre och funktionshindrade Ansökningsinbjudan Avseende upphandling av teknik för e-hemtjänst omfattande videotelefoni anpassad för äldre och funktionshindrade 2012/390-ÄN-061 2012/270-NF-061 2012-10-08 INNEHÅLL 1 INBJUDAN... 2 2

Läs mer

Avropsförfrågan. Projektledare

Avropsförfrågan. Projektledare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Projektledare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa krav... 3 Information

Läs mer

Skellefteå kommun inbjuder till anbudsgivning gällande - Nyckelfri hemtjänst -, enligt nedanstående instruktioner och bifogade handlingar.

Skellefteå kommun inbjuder till anbudsgivning gällande - Nyckelfri hemtjänst -, enligt nedanstående instruktioner och bifogade handlingar. 1 Föreskrifter 1.1 Upphandlande myndighet Trädgårdsgatan 6 931 85 Skellefteå 212000-2643 Hemsida: http://www.skelleftea.se 1.2 Upphandlingen inbjuder till anbudsgivning gällande - -, enligt nedanstående

Läs mer

Nulägesbeskrivning för upphandling av fasta och mobila operatörstjänster till

Nulägesbeskrivning för upphandling av fasta och mobila operatörstjänster till Nulägesbeskrivning för upphandling av fasta och mobila operatörstjänster till GGV kommuner Version 1.0 1 (6) 2014-03-21 1 Inledning Gislaved-Gnosjö-Värnamo kommuner (i detta dokument benämnt GGV-kommuner)

Läs mer

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Glasmästeritjänster

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Glasmästeritjänster Alingsås kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Rangordnat avtal Namn Glasmästeritjänster Diarie 2013.466 Upphandlare Henrik Larsson Detta dokument är en kopia på upphandlingens

Läs mer

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni startar den 1 oktober 2013 Östersunds kommun har nu tecknat ett nytt avtal som gäller telefoni. Både fast och mobil telefoni kommer att påverkas

Läs mer

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare -uppdragshantering

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare -uppdragshantering AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Verksamhetsutvecklare -uppdragshantering Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Elektronisk anbudsgivning och informationshantering i upphandlingen... 2 Administrativa

Läs mer

FÖRFRÅGNINGSUNDERLAG

FÖRFRÅGNINGSUNDERLAG FÖRFRÅGNINGSUNDERLAG 2015 07-31 UPPHANDLING AV LEDNINGSVISNING FÖR UNNARYD FIBER EK. FÖRENINGS FIBERNÄT Unnaryd fiber, Ekonomisk förening Datum 2015-07-31 Syftet med detta dokument är att ge leverantörer

Läs mer

UPPHANDLINGS-PM Upphandling Diarienummer KS 2013/0093. Upphandling Internettjänst Danderyds kommun

UPPHANDLINGS-PM Upphandling Diarienummer KS 2013/0093. Upphandling Internettjänst Danderyds kommun UPPHANDLINGS-PM Upphandling Diarienummer KS 2013/0093 Upphandling Danderyds kommun Sidan: 2 (5) 1 INLEDNING 1.1 Bakgrund Danderyds kommun har givit Sentensia Q AB i uppdrag att bistå vid denna upphandling.

Läs mer

Avropsförfrågan/anbudsformulär. Gismo med GeoPanelen till Tyresö kommun

Avropsförfrågan/anbudsformulär. Gismo med GeoPanelen till Tyresö kommun 1 (10) Avropsförfrågan/anbudsformulär Gismo med GeoPanelen till Tyresö kommun 2 (10) Innehåll 1 Anbudsförfrågan... 3 2 Anbudsformulär... 5 3 Leveransavtal... 7 4 Tillägg... 10 3 (10) 1 ANBUDSFÖRFRÅGAN

Läs mer

Frågor och svar 3 Mobila larmenheter, dnr A /2016

Frågor och svar 3 Mobila larmenheter, dnr A /2016 Frågor och svar 3 1 (5) Datum 2016-11-17 Diarienr (åberopas vid korresp) A262.555/2016 Upphandlande myndighet Polismyndigheten Frågor och svar 3 Mobila larmenheter, dnr A262.555/2016 Nedanstående svar

Läs mer

Avropsförfrågan. Testledare/testare

Avropsförfrågan. Testledare/testare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Testledare/testare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning hur erbjuden

Läs mer

A) Upphandlingsföreskrifter Vindkraftverk 12KS/0282. A) Upphandlingsföreskrifter

A) Upphandlingsföreskrifter Vindkraftverk 12KS/0282. A) Upphandlingsföreskrifter 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 3 1.1 Benämningar 3 1.2 Omfattning 3 1.3 Avtalsform och antal leverantörer som tilldelas kontrakt 3 1.4 Upphandlingsförfarande 3 1.5 Förfrågningsunderlag 3 1.6 Tillhandahållande

Läs mer

Avropsförfrågan från ramavtal

Avropsförfrågan från ramavtal Förfrågningsunderlag 2013-10-17 Upphandlande organisation Jordbruksverket Upphandling Sökfunktion till Jordbruksverkets webbplats Thomas Dalkvist 2.8.11-7705/13 Sista anbudsdag: 2013-11-05 Symbolförklaring:

Läs mer

Avropsförfrågan E-tjänst för planering av inspektioner

Avropsförfrågan E-tjänst för planering av inspektioner Förfrågningsunderlag 2013-04-03 Upphandlande organisation Läkemedelsverket Upphandling Avrop E-tjänst för planering av inspektioner Conny Björk Diarienr 2.3-2013-027585 Sista anbudsdag: 2013-04-15 Symbolförklaring:

Läs mer

2014-04-01 96-66-2012;002. Pris. Bilaga till ramavtal mellan Statens inköpscentral och DGC Access AB

2014-04-01 96-66-2012;002. Pris. Bilaga till ramavtal mellan Statens inköpscentral och DGC Access AB Pris Bilaga till ramavtal mellan Statens inköpscentral och DGC Access AB 1 (6) Innehåll 1. Inledning... 3 2. Fakturor... 4 3. Konsulter... 4 4. Webbportal... 4 5. Leveranstider... 4 6. Pris fasta operatörstjänster...

Läs mer

1. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni

1. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni Förfrågningsunderlag 2010-12-23 Upphandlingsansvarig Upphandling Halmstads kommun Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni samt service Ellinor Nilsson KS 2010/0468 Sista anbudsdag: 2011-02-10

Läs mer

Frågor och svar Förrådsupphandlingen 090703-1

Frågor och svar Förrådsupphandlingen 090703-1 1(5) Frågor och svar Förrådsupphandlingen 090703-1 Dat Ansv Fråga Svar 16/6 Reg Syd RH 23/6 RH / Reg Syd Siffror; De olika ingående förrådens innehåll uppdelat efter transitgods, lev, lev s art nr, volym,

Läs mer

ADMINISTRATIVA FÖRESKRIFTER

ADMINISTRATIVA FÖRESKRIFTER ADMINISTRATIVA FÖRESKRIFTER Information om myndigheten Den upphandlande myndigheten: 212000-0555 Upphandlare: Andreas Holmer Telefon nr: 0370-377140 Upphandlingen inbjuder till anbudssökande gällande -

Läs mer

Avropsförfrågan. IT-arkitekt

Avropsförfrågan. IT-arkitekt AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan IT-arkitekt Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning hur erbjuden konsult

Läs mer

3. Kvalificeringskrav på leverantör

3. Kvalificeringskrav på leverantör Förfrågningsunderlag 2016-01-28 Upphandlande organisation Kungsbacka kommun Upphandling Webbaserade psykometriska tester Jennifer Johansson 16/2 Symbolförklaring: Sista anbudsdag: 2016-02-25 Texten/frågan

Läs mer

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster område 31

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster område 31 Nacka kommun Utvärdering Lägsta pris Helt anbud Avtalsform Rangordnat avtal Namn Tekniska konsulttjänster område 31 Diarie KFKS 2013/505-052 Upphandlare Cecilia Tennfors Detta dokument är en kopia på upphandlingens

Läs mer

ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör

ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör 1 ANBUDSFÖRFRÅGAN - tjänstekoncession Kommunikationsoperatör 2015-07-16 Växjöbostäder AB Vidingehem AB 2 Anbudsförfrågan Växjöbostäder och Vidingehem infordrar härmed anbud på Kommunikationsoperatör (KO),

Läs mer

Frågor och svar. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni samt service. Alla. Catrin Isacsson/Halmstads kommun

Frågor och svar. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni samt service. Alla. Catrin Isacsson/Halmstads kommun Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Halmstads kommun Namn: Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni samt service Handläggare: Catrin Isacsson Referensnr: KS 2010/0468 Telefon: E-post: 035-13

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare

Avropsförfrågan. Systemutvecklare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Systemutvecklare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning hur erbjuden

Läs mer

Riktlinjer för utvärdering av anbud

Riktlinjer för utvärdering av anbud Riktlinjer för utvärdering av anbud - Standardmodell för Sundsvalls kommun I Lagen om offentlig upphandling finns två tilldelningsgrunder. Vilket som ska användas måste bestämmas innan förfrågningsunderlaget

Läs mer

Matlådor. Kommunen kommer att utesluta anbudsgivare enligt LOU 10 kap. 2 om de:

Matlådor. Kommunen kommer att utesluta anbudsgivare enligt LOU 10 kap. 2 om de: Haninge kommun Skakrav Diarie SUN 119/2015 Namn Matlådor Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skakravsformuläret ska besvaras elektroniskt genom att du klickar

Läs mer

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare

Avropsförfrågan. Verksamhetsutvecklare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (7) Avropsförfrågan Verksamhetsutvecklare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning hur erbjuden

Läs mer

Anbudslämnaren skall ej vara föremål för ansökan om konkurs, tvångslikvidation, ackord eller liknande förhållande

Anbudslämnaren skall ej vara föremål för ansökan om konkurs, tvångslikvidation, ackord eller liknande förhållande Årjängs kommun Skallkrav Diarie UPH-2014-34 Namn Telefoniprodukter Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt genom att

Läs mer

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp. Namn Mobila och fasta operatörstjänster

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp. Namn Mobila och fasta operatörstjänster Domstolsverket Upphandling Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Mobila och fasta operatörstjänster Diarie 0524-2013 Ansvarig upphandlare Jenny Lilja

Läs mer

2 Fråga: Vad avses med positionsgrupp 1 i förfrågningsunderlaget ? Vilka positioner avses?

2 Fråga: Vad avses med positionsgrupp 1 i förfrågningsunderlaget ? Vilka positioner avses? Fråga/Svar Läst 1 Fråga: Ni har angett att ni kommer att ha ett behov av 765 pumpar under avtalsperioden. Kan ni bekräfta att det är den volymen som är i enlighet med ert prognositserade behov. Angivna

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

1 Avropsförfrågan, BI-system

1 Avropsförfrågan, BI-system 1/6 1 Avropsförfrågan, BI-system Specifika uppgifter för aktuell förfrågan Nr. 1 Beskrivning med uppgifter specifika för denna avropsförfrågan Avropets utskicksdatum 2 Myndighetens diarienummer för avropet

Läs mer

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Säljcoach, Uminova

Avtalsform Rangordnat avtal Namn Säljcoach, Uminova Umeå Universitet Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Delat anbud Avtalsform Rangordnat avtal Namn Säljcoach, Uminova Diarie 241-2909-12 Ansvarig upphandlare Lorentz Karlsson Detta dokument är en kopia

Läs mer

Alingsås kommun. 1.0 Grundläggande krav. 2.0 Krav på tjänsten. Krav 1.1. Krav 1.2. Krav 1.3. Krav 1.4. Krav 2.1. Skakrav Familjerådgivning (2015.

Alingsås kommun. 1.0 Grundläggande krav. 2.0 Krav på tjänsten. Krav 1.1. Krav 1.2. Krav 1.3. Krav 1.4. Krav 2.1. Skakrav Familjerådgivning (2015. Alingsås kommun Skakrav Diarie 2015.302 Namn Familjerådgivning Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt genom att du

Läs mer

Bilaga 3 Anbudsformulär

Bilaga 3 Anbudsformulär 1 / 5 Inledning Detta dokument används för anbudsgivning avseende ramavtal för BI-system och anger vilka uppgifter och redovisningar Anbudsgivaren ska lämna i anbudet. Samtliga, fullständiga, krav framgår

Läs mer

Upphandlingsföreskrifter, UF

Upphandlingsföreskrifter, UF Dokument 00, UF GSM-R Terminalfilter TRV 2014/71742 Sida 1 (7) Innehåll UFA ALLMÄN ORIENTERING 3 UFA.1 Personuppgifter... 3 UFA.2 Orientering om sortiment... 3 UFB UPPHANDLINGSFÖRESKRIFTER 3 UFB.1 Former

Läs mer

2 Krav på leverantör Stöd- och tilläggstjänster, Företagshälsan NLL. Dnr: Ansvarig: Josefine Barsk

2 Krav på leverantör Stöd- och tilläggstjänster, Företagshälsan NLL. Dnr: Ansvarig: Josefine Barsk 2 Krav på leverantör 2014 Stöd- och tilläggstjänster, Ansvarig: Josefine Barsk 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 KRAV PÅ LEVERANTÖR 4 1.1 INTYG OCH BEVIS ANGÅENDE LEVERANTÖR 4 1.2 LEVERANTÖRENS EKONOMISKA STÄLLNING

Läs mer

Frågor och svar. Programvaror och tjänster 2014 - Systemutveckling. Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet

Frågor och svar. Programvaror och tjänster 2014 - Systemutveckling. Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Namn: Handläggare: Daniel Melin Referensnr: 96-36-2014 Programvaror och tjänster 2014 - Systemutveckling Telefon: +46

Läs mer

Riktlinjer och anvisningar

Riktlinjer och anvisningar 1(5) 2014-03-10 Referens Monika Larsson Mottagare Riktlinjer och anvisningar Samtalsflödet När du får ett samtal via kontaktcenter får du besked om att det kommer ett samtal och vilket ärende det gäller.

Läs mer

Riktlinjer. Telefoni. Antagen av kommundirektören 2013-12-01

Riktlinjer. Telefoni. Antagen av kommundirektören 2013-12-01 Riktlinjer Telefoni Antagen av kommundirektören 2013-12-01 Innehållsförteckning Telefoni... 0 Bakgrund... 1 Inledning... 1 Ansvar... 2 Chefens ansvar... 2 Anställds ansvar... 2 Hänvisning... 2 Hänvisning

Läs mer

DNR: 93-37-10 Kontorsstöd som molntjänst 2012 Version 1.10 2013-10-04. Avropsförfrågan. Kontorsstöd som molntjänst 2012. Support

DNR: 93-37-10 Kontorsstöd som molntjänst 2012 Version 1.10 2013-10-04. Avropsförfrågan. Kontorsstöd som molntjänst 2012. Support Avropsförfrågan Support 1 1 Avropande organisation Malmö stad Grundskoleförvaltningen Mats Johnsson Rönnbladsgatan 1 B 205 80 Malmö Kontaktperson Mats Johnsson mats.johnsson@malmo.se 0734-323075 Fredrik

Läs mer

Qlave AB ver Manual QTel GO. (Gränssnitt för mobiltelefon)

Qlave AB ver Manual QTel GO. (Gränssnitt för mobiltelefon) Manual QTel GO (Gränssnitt för mobiltelefon) 1 Innehåll 1. Förord... 3 2. Logga in första gången... 4 3. Flikar... 5 4. Ändra hänvisning... 6 5. Kollegor... 9 6. Köer... 13 7. Egen anknytning och inställningar...

Läs mer

1. Anvisningar för upphandlingen

1. Anvisningar för upphandlingen Förfrågningsunderlag 2014-03-21 Upphandlande organisation Upphandling REGION GOTLAND Bostad med särskild service på Gotland för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar. Dag Hultemar 2014-18 Sista anbudsdag:

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Ramavtal - Besiktningstjänster entreprenader m m

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Ramavtal - Besiktningstjänster entreprenader m m Ekerö kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Delat anbud Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Ramavtal - Besiktningstjänster entreprenader m m Diarie KSUH13/37-055 Upphandlare Tarja Andersson

Läs mer

Öppet förfarande, upphandlingen genomförs i enlighet med bestämmelserna i lagen (2007:1091) om offentlig upphandling.

Öppet förfarande, upphandlingen genomförs i enlighet med bestämmelserna i lagen (2007:1091) om offentlig upphandling. 1 Föreskrifter 1.1 Upphandlande myndighet Trädgårdsgatan 6 931 85 Skellefteå 212000-2643 Hemsida: http://www.skelleftea.se 1.2 Upphandlingen inbjuder till anbudsgivning gällande - Bemanning att utföra

Läs mer

Avrop från ramavtal med förnyad konkurrensutsättning

Avrop från ramavtal med förnyad konkurrensutsättning 1 (7) Landstingsstyrelsens förvaltning SLL Juridik och upphandling INSTRUKTION VID FÖRNYAD Avrop från ramavtal med förnyad konkurrensutsättning Denna checklista och instruktion har tagits fram för att

Läs mer

I utlandet. Före resan

I utlandet. Före resan I utlandet I samband med en resa utomlands finns det flera saker som är viktiga att tänka på. För att kunna ringa och ta emot samtal med din mobil utomlands måste din svenska operatör ha ett avtal med

Läs mer

Datum Vår referens Sida Dnr: (8)

Datum Vår referens Sida Dnr: (8) PROMEMORIA Datum Vår referens Sida 2008-04-01 Dnr: 08-1831 1(8) Administrativa avdelningen Charlotte Murray 08-678 55 16 charlotte.murray@pts.se Svar på inkomna frågor i upphandling av webbaserat system

Läs mer

Utvärderingsrapport Efterbetalda korttjänster

Utvärderingsrapport Efterbetalda korttjänster RAPPORT 2017-03- 20 Dnr 2016/1206 Utvärderingsrapport Efterbetalda korttjänster Innehållsförteckning 1 Resultat från utvärderingen... 1 2 Allmänt om upphandlingen... 1 2.1 Bakgrund... 1 1.2 Syfte... 1

Läs mer

Tilldelningsbeslut och upphandlingsprotokoll avseende upphandling av budget & prognosverktyg för kommande ramavtal med Åklagarmyndigheten

Tilldelningsbeslut och upphandlingsprotokoll avseende upphandling av budget & prognosverktyg för kommande ramavtal med Åklagarmyndigheten Tilldelningsbeslut & upphandlingsprotokoll Sida 1 (7) Ekonomiavdelningen Datum Dnr: Upphandlingsfunktionen 2014 01 31 ÅM-A 2013/1386 Tilldelningsbeslut och upphandlingsprotokoll avseende upphandling av

Läs mer

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Konferensförmedlare

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Konferensförmedlare Umeå Universitet Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Delat anbud Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Konferensförmedlare Diarie 241-728-12 Ansvarig upphandlare Jessica Forssen Detta dokument är

Läs mer

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Skype For Business TDC Sverige En del av Tele2 1 Innehåll Att välja kommunikationsplattform 4 Skype for business som plattform 4 Användarupplevelsen kräver rätt

Läs mer

Offertförfrågan - Direktupphandling av begagnade tjänstebilar Kontaktuppgifter

Offertförfrågan - Direktupphandling av begagnade tjänstebilar Kontaktuppgifter Offertförfrågan - Direktupphandling av begagnade tjänstebilar Kontaktuppgifter Länsstyrelsen Värmland Kontaktperson: Naturvård Margareta Åkerman Adress Telefon: 010-224 72 49 Våxnäsgatan 5 E-post: margareta.akerman@lansstyrelsen.se

Läs mer

Frågor och svar. Beskrivning: Upphandlingen Informationsförsörjning omfattar programvaror och tjänster med tillhörande E-post:

Frågor och svar. Beskrivning: Upphandlingen Informationsförsörjning omfattar programvaror och tjänster med tillhörande E-post: Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Namn: Handläggare: Ylva Lovén Anderson Referensnr: 96-35-2014 Programvaror och tjänster 2014 - Informationsförsörjning

Läs mer

Införandet av IP-telefoni i Umeåregionen. Jan Långström IT-chef Umeå kommun Kåre Nordström DotCom Lars Eriksson Vindeln

Införandet av IP-telefoni i Umeåregionen. Jan Långström IT-chef Umeå kommun Kåre Nordström DotCom Lars Eriksson Vindeln Införandet av IP-telefoni i Umeåregionen Jan Långström IT-chef Umeå kommun Kåre Nordström DotCom Lars Eriksson Vindeln Mål och syfte Skapa en telefonilösning som funktionellt motsvarar verksamhetens behov

Läs mer

Örnsköldsvik Kommun upphandlar - Service på hissar och rulltrappor -, enligt nedanstående instruktioner och bifogade handlingar.

Örnsköldsvik Kommun upphandlar - Service på hissar och rulltrappor -, enligt nedanstående instruktioner och bifogade handlingar. 1 Allmänna uppgifter upphandlar - -, enligt nedanstående instruktioner och bifogade handlingar. 1.1 Upphandlande myndighet och enheter Örnsköldsviks kommun, 212000-2445 Nygatan 16 891 88 Örnsköldsvik Handläggare:

Läs mer

Checklista för upphandling Internetbaserade stöd- och behandlingsprogram

Checklista för upphandling Internetbaserade stöd- och behandlingsprogram 2015-02-12 1 (5) Fredrik Söderlind Anna Östbom Checklista för upphandling Internetbaserade stöd- och behandlingsprogram Hur ser den interna organisationen och kompetensen ut? När en upphandling ska genomföras

Läs mer

Bilaga 3: Svarsformulär

Bilaga 3: Svarsformulär 1 Bilaga 3: Svarsformulär Bifogas anbudet för (företagets firmanamn) Allmänna uppgifter Anbud Härmed erbjuder vi oss att genomföra uppdrag i enlighet med det förfrågningsunderlag som gäller för rubricerad

Läs mer

Avropsförfrågan. Upphandlingsspecialist it-drift

Avropsförfrågan. Upphandlingsspecialist it-drift AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Upphandlingsspecialist it-drift Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning

Läs mer

Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45

Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45 Svenska kyrkans gemensamma telefoniplattform Hans Eskemyr Mattias Lindberg MLHE30/45 Webbenkäten undersökningen sa 85% - egen telefonväxel 63% - över hälften mobiltelefon 96% - anser sig ha god kostnadskontroll

Läs mer

('Ja-rutan' måste kryssas i annars kommer man inte längre oavsett om svaret är ja eller nej.)

('Ja-rutan' måste kryssas i annars kommer man inte längre oavsett om svaret är ja eller nej.) Linköpings kommun samhällsbyggnad Diarie Skallkrav 1.0 Sekretess Krav 1.1 Ange om anbudsgivaren anser att sekretess råder för hela eller delar av anbudet, om ja ska man beskriva enligt AFB.55. Svaret på

Läs mer

En upphandlande myndighet kan med stöd av 10 kap. 2 LOU komma att utesluta anbudsgivare från upphandlingen om denne:

En upphandlande myndighet kan med stöd av 10 kap. 2 LOU komma att utesluta anbudsgivare från upphandlingen om denne: Upphandlingscenter Skallkrav Diarie UH-2014-402 Namn Revisionstjänster Linköpings Stadshus AB Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras

Läs mer

Bilaga 5a Ersättning Dnr: /

Bilaga 5a Ersättning Dnr: / Bilaga 5a Ersättning stockholm.se Stadsledningskontoret Avdelningen för digital utveckling Ragnar Östbergs Plan 1 105 35 Stockholm Växel 08-508 29 000 www.stockholm.se Innehåll 1 Inledning 3 2 Principer

Läs mer

Avropsförfrågan från ramavtal

Avropsförfrågan från ramavtal Förfrågningsunderlag 2013-09-26 Upphandlande organisation Upphandling Jordbruksverket Avrop, Gemensamt Kursadministrationssystem (Ramavtal: "e-förvaltningsstödjande tjänster 2010", dnr: 93-69-09) Kjell

Läs mer

Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM

Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM Aastra samarbetsapplikationer för Avaya CS 1000 och CM Robert Stahre Aastra - 2012 1 Teknologitrender och utveckling 2012-2015 Teknologitrender som kommer att påverka individer, verksamheter and IT organisationer.

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Operatörstjänster Telefoni GGV

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Operatörstjänster Telefoni GGV Värnamo kommun Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Operatörstjänster Telefoni GGV Diarie 2014.016 Upphandlare Andreas Holmer Detta dokument är

Läs mer

ANBUDSFÖRFRÅGAN SKÖTSEL OCH UNDERHÅLLSARBETEN ARKÖSUND

ANBUDSFÖRFRÅGAN SKÖTSEL OCH UNDERHÅLLSARBETEN ARKÖSUND ANBUDSFÖRFRÅGAN SKÖTSEL OCH UNDERHÅLLSARBETEN ARKÖSUND 2013-04-25 Norrköping Kommun inbjuder Er härmed att som totalentreprenör lämna anbud på skötsel och underhållsarbeten vid hamnområde i Arkösund. Ett

Läs mer

Upphandling av leverans av matlådor till brukare inom den öppna hemtjänsten inom Norrmalms stadsdelsnämndsområde:

Upphandling av leverans av matlådor till brukare inom den öppna hemtjänsten inom Norrmalms stadsdelsnämndsområde: Norrmalms stadsdelsförvaltning Tjänsteutlåtande Dnr 2.2.2.-633/2015 Sida 1 (3) 2016-01-11 Upphandling av leverans av matlådor till brukare inom den öppna hemtjänsten inom Norrmalms stadsdelsnämndsområde:

Läs mer

1 Ekonomisystem. ESV - Ekonomistyrningsverket Mall för prislista, Ekonomisystem Bilaga 5a till förfrågningsunderlag1/33

1 Ekonomisystem. ESV - Ekonomistyrningsverket Mall för prislista, Ekonomisystem Bilaga 5a till förfrågningsunderlag1/33 Mall för prislista, Ekonomisystem Bilaga 5a till förfrågningsunderlag1/33 Leverantörens namn: UNIT4 Agresso AB (SVAR 3.11.1.1 låst cell: MS SQL Server 2008 R2, Enterprise Edition) 149 Antal ifyllda prisuppgifter

Läs mer

Anbudsförfrågan avseende: Kursanordnare ESF projekt - Kompetensförsörjning för företag inom besöksnäringen i Dalarna

Anbudsförfrågan avseende: Kursanordnare ESF projekt - Kompetensförsörjning för företag inom besöksnäringen i Dalarna 2013-11-10 Dnr: 2011-3060046 Anbudsförfrågan avseende: Kursanordnare ESF projekt - Kompetensförsörjning för företag inom besöksnäringen i Dalarna Härmed inbjuds ni att lämna anbud på de kurser som ESF-projektet

Läs mer

Frågor och svar. Telefoniprodukter Kammarkollegiet. Beskrivning: Telefoniprodukter, som ska ägas av kunden såsom: E-post:

Frågor och svar. Telefoniprodukter Kammarkollegiet. Beskrivning: Telefoniprodukter, som ska ägas av kunden såsom: E-post: Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Statens inköpscentral vid Namn: Telefoniprodukter Kammarkollegiet Handläggare: Sten Algotson Referensnr: 96-91-2015 Telefon: 08-7000776 Beskrivning: Telefoniprodukter,

Läs mer

Avrop från ramavtal E-förvaltningsstödjande tjänster

Avrop från ramavtal E-förvaltningsstödjande tjänster Kinna den 28 december 2012 Avrop från ramavtal E-förvaltningsstödjande tjänster 1. Bakgrund Marks kommun har under tre år genomfört ett pilotprojekt med systemstöd för arbete och presentation av målsättning,

Läs mer

Frågor och svar :47. Publik fråga. Alla. Från: Julianna Olofsson/Jönköpings kommun

Frågor och svar :47. Publik fråga. Alla. Från: Julianna Olofsson/Jönköpings kommun Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Jönköpings kommun Namn: Skoltrafik Handläggare: Julianna Olofsson Referensnr: 11/16 Telefon: 036-10 25 55 Beskrivning: Uppdraget omfattar skoltrafik där huvuddelen

Läs mer

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox 230 medarbetare +250.000 användare Di Gasell 7 år i rad Telavox Sales Offices Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox +35% -0,8% Telavox Sektorn 60 DEDIKERADE UTVECKLARE 2010

Läs mer

Datatal Gateway. F Datatal Gateway 2019

Datatal Gateway. F Datatal Gateway 2019 atatal Gateway Innehållsförteckning 1. Vad är atatal Gateway... 2 2. Funktioner atatal GW.... 2 2.1 SIP terminal... 3 2.2 Samtalsgrupper... 3 2.3 Rutter... 3 2.4 Nummerhantering... 4 2.5 Trunkar... 4 2.6

Läs mer

UPPHANDLING AV UTFÖRANDE AV PERSONLIG ASSISTANS: ANBUDSFORMULÄR

UPPHANDLING AV UTFÖRANDE AV PERSONLIG ASSISTANS: ANBUDSFORMULÄR SÖDERMALMS STADSDELSFÖRVALTNING SID 1 (9) 2009-10-23 Bilaga 1 till förfrågningsunderlag UPPHANDLING AV UTFÖRANDE AV PERSONLIG ASSISTANS: ANBUDSFORMULÄR SID 2 (9) Instruktioner/råd till anbudsgivare Följande

Läs mer

Gemensamt mål och gemensam telefonpolicy. SAMSA Samverkan Arjeplog, Malå, Sorsele och Arvidsjaur

Gemensamt mål och gemensam telefonpolicy. SAMSA Samverkan Arjeplog, Malå, Sorsele och Arvidsjaur Gemensamt mål och gemensam telefonpolicy SAMSA Samverkan Arjeplog, Malå, Sorsele och Arvidsjaur 1 Innehåll 1. Mål 3 2. Allmänt.3 3. Sekretess.3 4. Ansvar..3 4.1 Systemansvariga..3 4.2 Växelns ansvar 4

Läs mer

Utvärderingsrapport Förbetalda kort

Utvärderingsrapport Förbetalda kort RAPPORT 2017-03- 20 Dnr 2016/1206 Utvärderingsrapport Förbetalda kort Innehållsförteckning 1 Resultat från utvärderingen... 1 2 Allmänt om upphandlingen... 1 2.1 Bakgrund... 1 1.2 Syfte... 1 1.3 Upphandlingens

Läs mer

Frågor och svar. Beskrivning: IT-konsulttjänster Resurskonsulter 2013. Norra regionen och Uppsala-Örebro. anna.berg@kammarkollegiet.

Frågor och svar. Beskrivning: IT-konsulttjänster Resurskonsulter 2013. Norra regionen och Uppsala-Örebro. anna.berg@kammarkollegiet. Frågor och svar Köpare Upphandling Köpare: Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet Namn: Handläggare: Anna Berg Referensnr: Dnr 96-76-2012 Norra regionen och Uppsala-Örebro - IT-konsulttjänster Resurskonsulter

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Autoklaver

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Autoklaver Uppsala universitet Utvärdering Ekonomiskt mest fördelaktigt Helt anbud Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Autoklaver Diarie UH-2013-64 Upphandlare Liz Illerbrand Detta dokument är en kopia på

Läs mer

UPPHANDLING AV SKYLTNING AV OCH I ANSLUTNING TILL POLISIÄRA LOKALER (6 bilagor)

UPPHANDLING AV SKYLTNING AV OCH I ANSLUTNING TILL POLISIÄRA LOKALER (6 bilagor) Rikspolisstyrelsen Polisens verksamhetsstöd Affärsenheten Handläggare Datum Philip Rasch 2014-06-12 E-post philip.rasch@polisen.se Saknr och diarienummer 939-A138.031/2014 UPPHANDLING AV SKYLTNING AV OCH

Läs mer

Avropsförfrågan. Systemutvecklare

Avropsförfrågan. Systemutvecklare AVROPSFÖRFRÅGAN 1 (8) Avropsförfrågan Systemutvecklare Innehåll Avropsförfrågan... 2 Inledning... 2 Administrativa krav... 2 Information om anbudsgivare... 3 Konsulttjänsten... 3 Redovisning hur erbjuden

Läs mer