KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING"

Transkript

1 NYHETSBREV KULLÖ SAMFÄLLIGHET 2016 Hej, Kullö samfällighet styrelse strävar efter att sprida information om styrelsens arbete genom att bjuda in till ordförandemöte men även att varje år, utöver verksamhetsberättelsen, skicka ut ett nyhetsbrev. Syftet med brevet är att beskriva delar av det arbetet som pågår och berör oss alla som bor på Kullön. ÅRSSTÄMMA Årsstämman som hölls den 21 mars 2016 i Vaxholms Rådhus beslutade att välja följande styrelse: Kalle Wallin ordförande, kvarteret Nyponet Carl Ekman kassör, kvarteret Uddhagen Gunilla Grundström sekreterare, kvarteret Furan Nicola English ledamot, kvarteret Oxeln Fredrik Bergman ledamot, kvarteret Furan Christine Kroon suppleant, kvarteret Furan Hans Segerpalm suppleant, kvarteret Häggen Revisor: Kerstin Wallin Revisorssuppleant: Frank Dandenell Valberedning: Sofia Palmblad Cecilia Magnusson VALBORGSMÄSSOELDEN Årets Valborgsmässoeld ordnades av kvarteren Slånbäret. Nästa års brasa kommer kvarteren Oxeln att vara ansvarig för och vi vill redan nu påminna om att ansökan till denna måste skickas in senast mars 2017 via Kullö styrelse.

2 BADPLATSEN Ny sand, så kallad rörgravsgrus har tillförts vår badstrand. Detta ganska grova grus har en möjlighet att ligga kvar och också dränera vattnet. Om man lägger på fin sand ovanpå kommer det att täppa till och blockera dräneringen och vi får tillbaka stillastående pölar allt enligt expertis. Genomförda åtgärder vid badplatsen under Ny sand på högersida halvvägs upp mot grässlänt. - På vänster sida hyvlas befintlig sandkulle fram mot vattnet. - Sten vid stranden hyvlas bort mot vass på höger sida. - Påfyllning av sand vid strandkanten, total sandåtgång c:a 60 ton. - Nytt fäste för badbryggan på vänster sida. - Lackning och inoljning av bänkar och plankor. - Byte av tre stycken brädor på badbryggan. - Nya ekstubbar till stöd för bänkar Den gemensamma städdagen den 15 maj regnade tyvärr bort. SOMMARUNDERHÅLL, VÄGUNDERHÅLL M M En av de viktigaste uppgifterna för Kullö Samfällighet är att ansvara för våra gemensamma vägar och öppna ytor. Inför årets sommarsäsong har en genomgång gjorts av samtliga grönområden och en förnyad och utökad upphandling har gjorts med vår avtalspartner STOFAR. Det är rensat och gallrat på ängen mellan Uddhagen och Stockholmsvägen Tanken är att spara så att det växer upp träd och buskar och skapar en ridå mot ljudet. Grusvägarna på Kullön är i viss mån eftersatta och styrelsen har som en första åtgärd gjort en genomgång och kartläggning av dessa. Successivt kommer vägarna att repareras och fyllas på med nytt grus i den prioritetsordning som styrelsen bedömer som mest akut. Teknikområdet är området på Kullön där vi alla slänger och sorterar vårt hushållsavfall. Grusytan grusades upp 2015 och underhållet har utökats med att sladdning inklusive bindningsbehandling och potthålslagning tre gånger under sommarperioden. Området har också fått helt ny riktad belysning samt två nya belysningsstolpar. Glädjande nog så har också båttrailers försvunnit från parkeringen vid sidan av Teknikområdet. På Uddhagsvägen har skyltning för mötesplats och parkeringsförbud satt upp. Det har också påpekats att Uddhagens parkering inte är någon allmän tillfartsparkering utan tillhör fastigheterna på Uddhagen.

3 ORDFÖRANDEMÖTE DEN 27 SEPTEMBER Årets ordförandemöte genomfördes i Rådshuset tisdagen den 27/9 kl Samtliga kvarter var representerade förutom Uddhagen och Trädgårdsmästarbostaden. Styrelsen representerades av Kalle Wallin, Fredrik Bergman, Gunilla Grundström och Christine Kroon. SNÖRÖJNINGSAVTAL 2016/2017 Kullö samfällighet har ett avtal med Multi Sport Construction, Jeffrey Kadis. Samtliga kvarter, utom Norrkulla, har skrivit hängavtal på Kullö samfällighets avtal. Avtalet är tecknat för 2016/17 och förlängs därefter med ett år i taget. Uppsägningsdatum är den 15 juni varje år. Jeff följer vad som står i respektive avtal. För att få förändring måste den ansvarige i kvarteret kommunicera och göra förändringar i avtalet med Jeff. Startkriterier för snöröjning: Ur avtalet: Startkriterier - Vid torr snö 7 cm på Kullö - Vid blöt snö 5 cm på Kullö - Då halkrisk föreligger, enligt entreprenörens bedömning Det viktigaste är att snöröjning sker när det bedöms att det fungerar bäst (inte under pågående snöfall osv). Den ansvarige för snöröjningen i Kullö styrelse håller kontakt med Jeff. Det är viktigt att det finns en ansvarig i varje kvarter som vid behov tar kontakt med Jeff. TRAFIK OCH TRIVSEL Många kör för fort på Kullön, särskilt på Norrkullavägen. Situationen vid dagis på Norrkullavägen kommer att ses över. Utanför Kastanjebacken finns ett trafikgupp som inte drar ner hastigheten som det är tänkt. Kvarteret har kompletterat med två blomlådor vilket tycks skapa irritation. Styrelsen kommer att se över om farthindret kan göras effektivare. Förslag har framförts att det bör finnas en målad linje i mitten av vägen vid utfarten till Stockholmsvägen så att det tydligt visas att det finns två filer en mot Vaxholm och en mot Stockholm. Asfaltskanterna inom hela området behöver ses över och åtgärdas. Kullö styrelsen jobbar vidare med frågorna.

4 Kullö-barnen växer upp och det blir fler och fler mopeder, fyrhjulingar osv. Det är viktigt att vuxna pratar med ungdomarna om vilka trafikregler som gäller för fordon, t.ex. moped och fyrhjuling, och vikten av att hålla nere farten. Frågan om en eventuell bastu har kommit upp flera gånger. Kullö styrelse är positiv till att det skapas en bastu men det måste bli en separat förening och drivas helt utanför Kullö samfällighet. Kullö styrelsen (Carl Ekman) har några namn på personer som visat intresse och namnen skall förmedlas till Marcus Bergman. TRÄD- OCH MARKFRÅGOR Kullö samfällighet ansvarar för skötsel av skog och mark på Kullön förutom inom Naturreservatet. För att behålla friska träd, ta bort sjuka och skapa återväxt arbetar styrelsen ihop med Skogsstyrelsen och trädvårdsföretag. Kullö styrelse gör under hösten en genomgång av all mark på Kullö. Underhållet är eftersatt. I första hand kommer träd och grenar tas ner som bedöms utgöra fara för person och/eller egendom. Därefter kommer ett underlag för åtgärd på kort och lång sikt med budget presenteras på stämman Underlaget för genomgång med entreprenör finns på Kullö hemsida Vid tidigare stämma och ordförandemötet har Kullön delats in så att kvarteren har ansvarsområden för att hålla snyggt och sköta slyröjning enligt Naturvårdsplanen. Norrkulla anser att ett övergrepp skett på eken nere vid Norrkullagård och att styrelsen borde ställa entreprenören till svars. Ärendet har anmälts till Vaxholms kommun för utredning. Styrelsen och Norrkulla har fått svar och frågan anses nu vara avslutad och ingen vidare åtgärd sker. Kullö styrelsen har tagit till sig de synpunkter som kommit fram. Samråd med Vaxholm kommun kommer att ske om vidare åtgärder vad det gäller mark och trädfrågor. Tills vidare har styrelsen fortsatt förtroende för entreprenören men kommer vara uppmärksam på entreprenörens förslag till åtgärder innan beslut tas.

5 BESLUTADE/GENOMFÖRDA MARKARBETEN Genomfört: Målning av väggupp Norrkullavägen Röjning av äng mellan väg 274 och Uddhagsvägen Trädsäkerhet (akut och gallring) Ny belysningsstolpe på teknikområdet Badplats enligt förslag Mötesplats Uddhagsvägen (skyltning) Åtgärd Rensning och grusning av främst stigar och parkeringsytor Kvarstår Upprätning av gröna lampstolpar vid gång- och cykelvägar Utreds vidare Trafiksäkerhet Norrkullavägen (dagis) URINTANKAR Eftersom det inte finns/aldrig funnits någon avsättning för urinen är det ok att byta till toaletter utan urinseparering. Urintankarna är gjorda så att det finns ett översvämningskydd så urinen rinner ut i det ordinarie avloppet och till reningsverket. Varje kvarter får ta ställning till vad man vill göra med sina urintankar. Roslagsvatten ansvarar för reningsverket och att det vattnet som rinner ut i polerdammen är helt ok för att släppas ut i damm och diken. BELYSNING Kullö samfällighet har avtal med OneNordic som levererar så kallat Färdig Belysning till belysningen utefter de asfalterade vägarna. Med färdig belysning menas att OneNordic sköter allt kring belysningen under förutsättning att vi anmäler lampor som inte lyser. När en slocknad lampa upptäcks, så titta efter stolpens nummer och anmäl detta till styrelse@kullo.se. Det finns en liten oval plåtbricka på varje stolpe. Under 2015 byttes samtliga ljuskällor i de 46 stolpar med s.k. Johannaarmatur (gång- och cykelvägarna) ut och ersatts med LED-lampor. Garantin på lamporna gör att styrelsen har tagit på sig att se till att om någon lampa går sönder under garantitiden så ordnar styrelsen att den byts. Bra om boende på Kullön rapporterar till styrelse@kullo.se när någon lampa inte lyser. Övergången till LED-lampor har väsentligt minskat elförbrukningen. Styrelsen undersöker förutsättningarna för att även byta lamporna vid asfaltsvägarna till LED-lampor. Ett försök kommer att genomföras med att byta till LED- lampor i tre stolpar vid Söderkullavägen under vintern.

6 Den påkörda lyktstolpen vid Norrkullavägen vid vägskälet upp mot Oxelnslingan är åtgärdad. MAIL-LISTOR Som tidigare gäller att varje kvarter skall ansvara för att kvarterets maillista är aktuell. Om du vet med dig att du bytt mailadress eller är nyinflyttad på Kullön, glöm inte att informera din kvartersförening om detta. Kvartersföreningens ordförande mailar in helt nya listor vid varje förändring. Kullö Samfällighets styrelse tar inte emot enskilda adresser utan byter alltid ut hela kvarterslistan. Listan skall bara bestå av mailadresserna. Kvartersföreningarna har ansvar för att meddela Samfälligheten ändringar. Det är även av stor vikt att vi har en aktuell maillista med aktuella mailadresser till alla kvartersordföranden. Respektive kvartersordförande anmäler när det sker någon förändring. Det är viktigt att vi har uppdaterade listor att tillgå för att vår kollektiva information skall nå ut till alla medlemmar. Kullö Samfällighet lämnar aldrig ut privata mailadresser/listor till något ändamål eller tredje part. KULLÖ SAMFÄLLIGHETS HEMSIDA: ÅRSTÄMMA 2017 Årsstämma 2017 kommer att genomföras i Rådhuset, tisdagen 21 mars klockan Kallelse med fullmakt kommer att skickas ut separat. Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 6 veckor före stämman dvs 7 februari. Ni som är intresserade av att engagera er i styrelsen eller på andra sätt bidra till arbetet i vår förening är välkomna att ta kontakt med någon i valberedningen eller någon annan i styrelsen på e-postadress: styrelse@kullo.se En skön och härlig och avslutning på året önskar vi alla Kullö-bor! Styrelsen genom Fredrik Bergman

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening Årsredovisning för Kullö Samfällighetsförening 717906-1200 Räkenskapsåret 2016 1 (9) Styrelsen för Kullö Samfällighetsförening, med säte i VAXHOLM, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016.

Läs mer

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening 1 (11) Årsredovisning för Kullö Samfällighetsförening 717906-1200 Räkenskapsåret 2017 2 (11) Styrelsen för Kullö Samfällighet, med säte i VAXHOLM, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017.

Läs mer

ÅRSSTÄMMOPROTOKOLL KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

ÅRSSTÄMMOPROTOKOLL KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING PLATS OCH TID: Rådhuset, Vaxholm den 24 mars 2010, KL.19.00 22.15 INFORMATION INNAN MÖTETS ÖPPNANDE AV PER TÖRNVALL Per Törnvall informerade om kommunen syn på Kullö samfällighetsförenings

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Innehållsförteckning Upprättad: 2016-02-27... 3 Reviderad: 2017-01-23... 3 1. Bakgrund... 3 2. Samfällighetens tillgångar... 4 3. Asfaltsvägar,

Läs mer

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening Årsredovisning för Kullö Samfällighetsförening 717906-1200 Räkenskapsåret 2015 1 (12) Styrelsen för Kullö Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kullö Samfällighetsförening Årsredovisning för Kullö Samfällighetsförening 717906-1200 Räkenskapsåret 2014 1 (9) Styrelsen för Kullö Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Förvaltningsberättelse

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Innehållsförteckning Upprättad: 2016-02-27... 3 Reviderad: 2018-02-07... 3 1. Bakgrund... 3 2. Samfällighetens

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

Nyhetsbrev december 2015

Nyhetsbrev december 2015 Vi får bredband via fiber till Kisäng! Nu är det klart. Gästabudsstaden har meddelat att man har beslutat att sätta igång med bredband via fiber till Kisäng. Man vill fortfarande ha flera anmälningar på

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma

Ordinarie föreningsstämma Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma 2014-04-24 Härmed kallas medlemmarna i Klevbergets Samfällighetsförening nr 1 och 2 till ordinarie föreningsstämma torsdagen den 24 april 2014 kl 19.30 Församlingsgården,

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan Hantverkarens Samfällighet www.hantverkarens.com INFORMATIONSBLAD från styrelsen NR9 2018 jdjyjjjjyswjysw Hej Här kommer materialet inför Höststämman. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av

Läs mer

Välkomna! Kallelse till ordinarie stämma GYLLERÖDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Välkomna! Kallelse till ordinarie stämma GYLLERÖDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie stämma Tid Lördag den 14 april 2018 klockan 10.00 Plats Mölle Annexet. Föreningen bjuder på kaffe, te och kaka. Dagordning 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare

Läs mer

Enens Samfällighetsförenings. Ordinarie Årsstämma 2014

Enens Samfällighetsförenings. Ordinarie Årsstämma 2014 Enens Samfällighetsförenings Ordinarie Årsstämma 2014 Årsstämman äger rum tisdagen den 17 juni i Båtföreningens klubblokal vid hamnen. Kaffe, te och smörgås serveras från kl. 18.30. Välkomna! Styrelsen

Läs mer

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND www.spexaren.info Årsmötesprotokoll 2009-04-21 Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. 1 Stämmans öppnande Ordförande

Läs mer

att föra min talan vid Iglatjärns samfällighetsförenings ordinarie årsstämma Namn: Namnförtydligande: Fullmaktsgivarens namnteckning

att föra min talan vid Iglatjärns samfällighetsförenings ordinarie årsstämma Namn: Namnförtydligande: Fullmaktsgivarens namnteckning Styrelsen, Iglatjärnsvägen 54, 424 70 Olofstorp Orgnr 76444-2456 208-02-0 Kallelse årsstämma 208 Härmed kallas du/ni till ordinarie årsstämma den 20 mars kl 900 i församlingshemmet i Olofstorp. Fastighetsägare

Läs mer

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖR KULLÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Innehållsförteckning Upprättad: 2016-03-13... 3 Reviderad:... 3 1. Bakgrund... 3 2. Samfällighetens tillgångar... 4 3. Asfaltsvägar, grusvägar,

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Hej! Hoppas sommaren varit skön och vilsam för er alla. Årsstämma September har anlänt och med det Björkhaga samfällighets årsstämma för 2016.

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Norra Havsängens Samfällighetsförening

Protokoll fört vid styrelsemöte i Norra Havsängens Samfällighetsförening Protokoll fört vid styrelsemöte i Norra Havsängens Samfällighetsförening Tid: 2014-05-10, 10.00 12.30 Plats: Hos Niclas Tjäder Norra Havsängen 53 Närvarande: Bengt Ericsson (BE) Anna Pallin (AP) Bengt

Läs mer

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7)

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7) Årsstämma 2015 2015.03.26 2015 2015.03.26 1(7) 1 Fråga om mötets behöriga utlysande... 3 2 Val av ordförande och sekreterare för stämman... 3 3 Val av två justerare och tillika rösträknare... 3 4 Styrelsens

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 9 mars 2018 kl. 19.00 Blästadsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Bo Einarsson hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 43 hushåll

Läs mer

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF STYRELSEN Ledamöter - Rapportera planerade och utförda aktiviteter till övriga i styrelsen. - Dokumentera sådant som inte dokumenteras i styrelseprotokoll på

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA DAGORDNING. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora.

KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA DAGORDNING. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora.se KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA Tid: Måndagen den 2 april 2012, kl 19.00 Plats: Nösnässkolan Den medlem

Läs mer

12. Beslut om medlemsavgiften för verksamhetsåret 2014.

12. Beslut om medlemsavgiften för verksamhetsåret 2014. Kallelse samt dagordning till årsstämma med Fjällbyns i Åkersjön Samfällighetsförening Långfredag den 18 April 2014 kl. 09. 00. Plats: Kapellet Åkersjön. 1. Val av ordförande och sekreterare för årsstämman.

Läs mer

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. önskas alla i Hantverkaren Styrelsen. INFORMATIONSBLAD Nr FRÅN STYRELSEN.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. önskas alla i Hantverkaren Styrelsen. INFORMATIONSBLAD Nr FRÅN STYRELSEN. INFORMATIONSBLAD Nr 13-2013 FRÅN STYRELSEN www.hantverkarens.com RAPPORT FRÅN HÖSTSTÄMMAN Ett 40-tal medlemmar var närvarande varav 28 var röstberättigade. Innan stämman började lyssnade deltagare på Johan

Läs mer

Kallelse till ordinarie årstämma. lördagen den 21 maj 2016 kl Lövsta Gård, Lövsta

Kallelse till ordinarie årstämma. lördagen den 21 maj 2016 kl Lövsta Gård, Lövsta Långvreten-Näshagens Samfällighetsförening Kallelse till ordinarie årstämma Långvreten-Näshagens Samfällighetsförening lördagen den 21 maj 2016 kl. 10.00 Lövsta Gård, Lövsta Endast fastighetsägare som

Läs mer

Messlingen den 6 augusti 2014 BILAGA 2 KALLELSE till ordinarie årsstämma med Baggårdens samfällighetsförening på Björklid lördagen den 6 september 2014 kl 10.00 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Stämmans öppnande

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2016-03-10 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2a & b. Röstlängd/närvarolista & fullmakter Bilaga 3. Verksamhetsberättelse

Läs mer

Västerskärs Samfällighetsförening

Västerskärs Samfällighetsförening Västerskärs Samfällighetsförening Protokoll: årsmöte den 22 maj 2014 Tid: 19.30 Plats: Gillmyra gård, Kvisslingbyvägen, Åkersberga 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av Stefan Wallon (ordförande i föreningen)

Läs mer

Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen e Sjöbrisens Protokoll från ordinarie årsmöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Torsdag 9 mars 2017, kl 19:00-21:00 Plats: Kärrdalsskolans matsal 1. Stämmans öppnande Henry Eivarsson hälsade alla

Läs mer

Till medlemmarna i Svensboda samfällighetsförening och Svensboda natur- och fritidsförening

Till medlemmarna i Svensboda samfällighetsförening och Svensboda natur- och fritidsförening Svensboda den 13 september Till medlemmarna i Svensboda samfällighetsförening och Svensboda natur- och fritidsförening Välkommen till föreningsstämma i SSF och medlemsmöte i SNF lördagen den 29 september

Läs mer

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma den 23 mars 2010. 1 Mötets öppnande. Ordförande Magnus Bergsten hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Fråga om

Läs mer

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening Kallelse Kvarteret Myggans Samfällighet håller ordinarie föreningsstämma Söndagen den 26 februari 2012 kl. 18.00 i Blå lokalen. Välkomna 1. Öppnande. 2. Mötets behöriga utlysande. 3. Förslag till dagordning.

Läs mer

Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma

Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma 2015-04-28 Härmed kallas medlemmarna i Klevbergets Samfällighet nr 1 och 2 till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 28 april 2015 kl 19.30 Församlingsgården.

Läs mer

Spikverksbladet Nr 197

Spikverksbladet Nr 197 Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 197 2012-10-08 Kallelse till årsstämman torsdagen den 25 oktober kl 18.30 på Hällbyskolan, mittersta ingången. Samtliga boende inom Spikverkets Samfällighet hälsas

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 204 2014-06-19 Trevlig Sommar SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2013-2014 STYRELSE Ordförande Joakim Widell Spikverksgatan 266 021-18 90 82 joakim.widell@spikverket.se

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Välkommen till Bärnstenens Samfällighetsförening

Välkommen till Bärnstenens Samfällighetsförening Umeå november 2014 Välkommen till Bärnstenens Samfällighetsförening Vi önskar dig välkommen till Bärnstenens samfällighet. Vårt område byggdes åren 1974-1975. Då uppfördes 79 grändhus i 3 olika storlekar

Läs mer

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården 2012-03-10 med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl 19.00 på Nöbbelövsgården Dagordning: 1. Stämman öppnas. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av två justeringsmän, tillika

Läs mer

Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls i Håbo kommunalhus

Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls i Håbo kommunalhus PROTOKOLL 2010-09-02 1 (5) Klas Englund SS-PRT-2100-03 Ärende Ordinarie föreningsstämma 2010/2011 som hölls 2010-08-28 i Håbo kommunalhus Närvarande Olle Samson, Tea Boman, Klas Englund, Madelene Håll,

Läs mer

Anläggningssamiållighet

Anläggningssamiållighet Anläggningssamiållighet Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2003 2004-02-16 kl. 18.30-21.00 i Breddenskolans matsal 1. Stämmans öppnande Ordförande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade

Läs mer

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma

Skälby Tredje Samfällighetsförening. Årsstämma Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Skälby Tredje Samfällighetsförening Bilaga 1 Årsstämma 2011 Medlemmarna i Skälby Tredje Samfällighetsförening kallas till ordinarie årsstämma Torsdagen den 17 mars kl 19.00 Picchus café Underlag till årsstämman

Läs mer

Välkomna till stämma 2016

Välkomna till stämma 2016 Välkomna till stämma 2016 Dagordning: 1. Öppnande av stämman 2. Val av ordförande för stämman, val av sekreterare för stämman 3. Val av två justeringsmän, tillika rösträknare 4. Fråga om stämman utlysts

Läs mer

Härmed kallas medlemmarna i Järavallsvägens samfällighetsförening till föreningsstämma

Härmed kallas medlemmarna i Järavallsvägens samfällighetsförening till föreningsstämma Härmed kallas medlemmarna i Järavallsvägens samfällighetsförening till föreningsstämma Tid: Tisdagen den 4 mars klockan 19.00 Plats: Trollsjövägens gemensamhetslokal Ärenden: 1. Stämmans öppnande. 2. Val

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 12 oktober 2016 kl. 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Älvsala Vägförening. Kallelse och dagordning till ordinarie föreningsstämma

Älvsala Vägförening. Kallelse och dagordning till ordinarie föreningsstämma Älvsala Vägförening Kallelse och dagordning till ordinarie föreningsstämma Medlemmarna i Älvsala Vägförening kallas härmed till ordinarie föreningsstämma Lördagen den 22 april 2017 kl. 16.00-17.00 Plats:

Läs mer

Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening

Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening 2014-05- 17 Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening Tid och plats: Tisdag den 3 juni 2014 kl 1900 i församlingshemmet Olofstorp Dagordning, styrelsens förslag och verksamhetsberättelse

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

BESKRIVNING AV TORGET OCH KVARTERSFÖRENINGARNA

BESKRIVNING AV TORGET OCH KVARTERSFÖRENINGARNA Sida 1 av 6 BESKRIVNING AV TORGET OCH KVARTERSFÖRENINGARNA 2018 Innehållsförteckning TORGET... 2 KVARTERSFÖRENINGAR... 3 Väveriet 1-4 (GA12)... 3 Väveriet 5-7 (GA14)... 4 Spolen 3-10 (GA 15)... 4 Spolen

Läs mer

Närvarande Se närvaroförteckning (bilaga 1) Dagordningen föredrogs och godkändes. (bilaga 2) Till ordförande för årsstämman valdes Sterne Johannesson

Närvarande Se närvaroförteckning (bilaga 1) Dagordningen föredrogs och godkändes. (bilaga 2) Till ordförande för årsstämman valdes Sterne Johannesson Rödeby vägars samfällighet Protokoll fört vid årsstämma 2013 Tid 2013-03-18 18.30 Plats Rödeby kommunalhus Närvarande Se närvaroförteckning (bilaga 1) Årsstämmans öppnande Ordförande för Rödeby vägars

Läs mer

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening Allmän information Sjöfruns samfällighet består av radhus och fristående hus på Sjöfruvägen Tomtebo, Umeå. Här finns 76 hushåll. Gemensamma

Läs mer

Tid: Tisdagen den 18 juli 2017 kl 18:00 Plats: Tofta Bygdegård

Tid: Tisdagen den 18 juli 2017 kl 18:00 Plats: Tofta Bygdegård Norra Gnisvärds samfällighetsförenings årsstämma 2017 Tid: Tisdagen den 18 juli 2017 kl 18:00 Plats: Tofta Bygdegård Dagordning 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare för stämman 3. Val

Läs mer

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015 Bilaga till Verksamhetsplan 2015 Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015 UNDERHÅLLETS PRIORITERINGAR För 2015 avser vi att sätta upp nya farthinder på Nedre Dalhuggevägen. Vita Pollare är inköpta.

Läs mer

Vårdkasens P Vägförening

Vårdkasens P Vägförening Vårdkasens P Vägförening Protokoll från Årsstämma Onsdagen den 28 april 2015 Klockan 19:00 Stockbygården Antal fastigheter: 19 av 139 (inkl. fullmakter) Antal fullmakter: 2 Antal andelar: 56 av 390,1 (inkl.

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Sjöbrisens Samfällighetsförening Sollentuna Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Måndag 27/3-2017, kl 19-21 Plats: Elisabeth, Lomv 271 Närvarande: Elisabeth Asp,

Läs mer

STÄMMOPROTOKOLL NR 36. Bastängens samfällighetsförening. Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl

STÄMMOPROTOKOLL NR 36. Bastängens samfällighetsförening. Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl STÄMMOPROTOKOLL NR 36 Bastängens samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl. 14.00-15.00 i Ekesjö skola 1 Val av ordförande för stämman Till ordförande för mötet valdes

Läs mer

Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31

Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31 Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31 Närvarande: Åsa Westberg, Gulsparvsvägen 1 Lars Mårtensson, Gulsparvsvägen 2 Hedvig Ullman Forsberg, Gulsparvsvägen 3 Peter och Marta

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer , Zenithgården, , 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer , Zenithgården, , 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 9571056101, Zenithgården, 20180315, 19:0020:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga 1 2

Läs mer

Eknäs samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma söndag 8 juni 2008 i Almviks föreningshus.

Eknäs samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma söndag 8 juni 2008 i Almviks föreningshus. Eknäs samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma söndag 8 juni 2008 i Almviks föreningshus. Närvarande Företrädare för tomterna; 1,3, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 22, 25, 26, 28,

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-2 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Onsdag den 17:e oktober 2018 kl. 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Eleshults Samfällighetsförening

Eleshults Samfällighetsförening Eleshults Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma med Eleshults Samfällighetsförening på Nyhamnsgården den 10 mars 2014. 1 Mötets öppnande. Stämman öppnades av ordförande Alf

Läs mer

Uthammar Udds Samfällighetsförening

Uthammar Udds Samfällighetsförening Uthammar Udds Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma lördagen den 9 juli 2016 kl 10.00 i Smedjan Uthammar. Närvarande enligt deltagarlista (bilaga 1) 1 Ordförande Karl-Åge Skansberg

Läs mer

Åke Närehag Karl-Johan Magnusson Camilla Saldert

Åke Närehag Karl-Johan Magnusson Camilla Saldert Ordinarie föreningssammanträde Tid Lördagen kl 11.00 13.40 Plats Dansbanan, Haget Beslutande Enligt bifogad närvarolista bilaga 1 25 fastighetsägare representerande 25 fastigheter Utses att justera Åke

Läs mer

NORRA BRATTHAMMARS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FRÅN STYRELSEN 2005

NORRA BRATTHAMMARS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FRÅN STYRELSEN 2005 NORRA BRATTHAMMARS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FRÅN STYRELSEN 2005 Inledning Detta när en omarbetad utgåva som kompletterar den ursprungliga pärm som bifogades fastigheten vid nyförsäljningen, Syftet

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 957105-6101 Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga

Läs mer

Styrelsen informerar December 2007

Styrelsen informerar December 2007 December 2007 Månadsavgift På ett mycket välbesökt informationsmöte 7 december informerades om att månadsavgiften blir oförändrad nästa år. Inre fonden Styrelsen har beslutat att avsättningen till den

Läs mer

Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010

Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010 Protokoll fört vid årsstämma i Tallrisets Samfällighetsförening den 19 mars 2010 Närvarande 38 personer. 1. Årsstämman öppnas Årsstämman förklarades öppnad av ordföranden Tina Lindberg. 2. Prövning om

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 8 oktober 2015 kl 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR

Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR 215 216 KALLELSE Sandbybadets samfällighetsförening har ordinarie föreningsstämma söndagen den 24 juli 216 kl 1. (Kaffe serveras från kl 9.3) Plats:

Läs mer

Protokoll för Stens Samfällighetsförening ordinarie årsmöte Tors 17/3-2016

Protokoll för Stens Samfällighetsförening ordinarie årsmöte Tors 17/3-2016 Protokoll för Stens Samfällighetsförening ordinarie årsmöte Tors 17/3-2016 1. Mötet öppnades och ordförande Lasse Andersson hälsade alla välkomna. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet blev Lasse

Läs mer

Mazurkans Samfällighetsförening

Mazurkans Samfällighetsförening Mazurkans Samfällighetsförening KALLELSE till ordinarie årsstämma i Mazurkans Samfällighetsförening Tid: onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Plats: Brunnagården Dagordning 1 Stämmans öppnande och behörigt

Läs mer

Dagordning för årsmöte/stämma med Åsens Samfällighetsförening , Kl 19:00 i Åsens bystuga

Dagordning för årsmöte/stämma med Åsens Samfällighetsförening , Kl 19:00 i Åsens bystuga Dagordning för årsmöte/stämma med Åsens Samfällighetsförening 2018-06-17, Kl 19:00 i Åsens bystuga 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse skett i behörig ordning 3. Val av ordförande för stämman 4. Val

Läs mer

Österskärs Vägförening

Österskärs Vägförening PROTOKOLL fört vid ordinarie föreningsstämma med Österskärs Vägförening hållet i Österskärs skola, Österskär torsdagen den 20 april 2017 klockan 19.00 22.00. 1 Föreningsstämman öppnas. Vägföreningens ordförande,

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Antagna den 29/ Reviderade den 20/1 1999, 14/5 2000, 6/ och 16/

Antagna den 29/ Reviderade den 20/1 1999, 14/5 2000, 6/ och 16/ Stadgar Antagna den 29/11 1998 Reviderade den 20/1 1999, 14/5 2000, 6/3 2005 och 16/11 2009 1 Föreningens firma Föreningens firma är Masthuggets Bilkooperativ, Ekonomisk Förening. 2 Styrelsens säte Styrelsen

Läs mer

Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun.

Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun. Stadgar för SkottaNet Ekonomisk förening Namn 1 Föreningens firma är SkottaNet ekonomisk förening. Säte 2 Föreningens styrelse har sitt säte i Kungälvs kommun. Ändamål 3 Föreningen har till ändamål att

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 1 Stämmans öppnande 2 Kallelse till stämman 3 Fastställande av dagordning DAGORDNING FÖR ÅRSSTÄMMAN 4 a Val av ordförande för stämman b Val av sekreterare

Läs mer

Enens Samfällighetsförenings. Ordinarie Årsstämma 2018

Enens Samfällighetsförenings. Ordinarie Årsstämma 2018 Enens Samfällighetsförenings Ordinarie Årsstämma 2018 Årsstämman äger rum tisdagen den 12 juni i Båtföreningens klubblokal vid hamnen. Kaffe, te och smörgås serveras från kl. 18.30. Välkomna! Styrelsen

Läs mer

Underhållsplan 2013 park- och naturmark naturreservatsnämnden Park- och naturenheten

Underhållsplan 2013 park- och naturmark naturreservatsnämnden Park- och naturenheten naturreservatsnämnden 2013-04-12 Park- och naturenheten 2 (8) Innehållsförteckning 1 Inledning... 4 2 Sammanfattning... 4 3 Definition och omfattning... 4 4 Underhållsområden... 5 4.1 Naturreservat...

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 ÖSTRA KVARTERSLOKALEN

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 ÖSTRA KVARTERSLOKALEN KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 I ÖSTRA KVARTERSLOKALEN DAGORDNING VID ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Mötet äger rum kl 19:00 den 23 Mars 2010 i östra kvarterslokalen. 1 Mötets

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte 2015-01-19 Deltagare: Besne, Bernt, Karin, Nubar, Eva, suppleant, Mido, suppleant. 1. Ordförande Besne öppnade mötet. 2. Ekonomi: Det preliminära bokslutet visar ett mindre

Läs mer

Av säkerhetsskäl publiceras endast kopia av protokollet på hemsidan. Originalprotokollet med orginalnamnteckningar förvaras I föreningens arkiv.

Av säkerhetsskäl publiceras endast kopia av protokollet på hemsidan. Originalprotokollet med orginalnamnteckningar förvaras I föreningens arkiv. Ordinarie föreningssammanträde Tid Lördagen kl 11.00 12.15 Plats Dansbanan, Haget Beslutande Enligt bifogad närvarolista bilaga 1 19 fastighetsägare representerande 19 fastigheter Utses att justera Lena

Läs mer

Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet

Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet Välkomna allihopa! Lindhaga samfällighet 1974-2016 3. VAL AV ORDFÖRANDE TILL ÅRSMÖTET! 4. VAL AV SEKRETERARE TILL MÖTET 5. VAL AV JUSTERARE TILLIKA RÖSTRÄKNARE 6. UPPROP OCH FASTSTÄLLANDE AV RÖSTLÄNGD

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag den 19 december 2016, kl 18-21 Plats: Henry, Lomvägen 141 Närvarande: Henry Eivarsson, Lars Ehmer, Björn LundelI,

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information. www.kvarnberget.nu 1 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår 122 fastigheter och består av fristående hus,

Läs mer

Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget.

Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget. Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget. Styrelsen önskar alla välkomna 2014-04-09 Kallelse till 2014 årsmöte i Rörmöstvägens vägsamfällighet

Läs mer

Rosenlunds Samfällighetsförening

Rosenlunds Samfällighetsförening Mötesprotokoll årsstämma 2008 Tid: Torsdag 13 mars 2008, kl 18.30-20.30 Plats: Fågelviksskolan, Ingarö Bilagor: 1. Antagen budget 2. Närvarolista 3. Fördelning gemensamma ytor Stämman öppnades med att

Läs mer

Samfällighetsföreningen Blästad

Samfällighetsföreningen Blästad PROTOKOLL Årsstämma Fredag den 8 mars 2013 kl. 19.00 Blästadsskolans matsal 1. Öppnande Ordförande Per Palmquist hälsade välkommen samt förklarade stämman för öppnad. 2. Fastställande av röstlängd 35 hushåll

Läs mer

Styrelsemöte, protokoll

Styrelsemöte, protokoll Sidan 1 av 5 Samfällighetsföreningen Rydebäck II Huvudskär Styrelsemöte, protokoll Närvarande: Frånvarande: Plats: Stefan, Anna, Rolf, Marcus Filip, Sune Rya Golfkrog Datum: Tisdag 24/8 2010 Tid: 18.30-20.30

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer

Vi hoppas att ni tar er tid och går igenom det här och att vi sedan förhoppningsvis kan utgå från det vi nu kommit fram till.

Vi hoppas att ni tar er tid och går igenom det här och att vi sedan förhoppningsvis kan utgå från det vi nu kommit fram till. Lars-Åke Carlsson Fre 2017-05-19, 10:51 Ang Killingens regler.docx Hej Killingar Bifogar två dokument som handlar om ett ämne som varit på tapeten förr. På stämman sist framfördes emellertid önskemål om

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2016

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2016 Bilaga till Verksamhetsplan 2016 Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2016 Sammanfattning Underhållsplanen är tänkt att täcka alla kända brister inom föreningens ansvarsområde. Planen hålls uppdaterad

Läs mer

Protokoll, Årsstämma 2019 Cementröret samfällighetsförening

Protokoll, Årsstämma 2019 Cementröret samfällighetsförening Protokoll, Årsstämma 2019 Cementröret samfällighetsförening Datum: Torsdagen den 10 april 2019 Tid: kl 19.00 Plats: Malmö Sjöscoutkår, Glasbrukskajen 11 Protokoll Mötet öppnandes av föreningens ordförande,

Läs mer

Nov 2015 TACK alla medlemmar för en härlig dag!

Nov 2015 TACK alla medlemmar för en härlig dag! Nov 2015 TACK alla medlemmar för en härlig dag! Höst-städningen av våra gårdar blev som en stor fest. Väldigt roligt att så många deltog, tack för er insats. Den goda soppan och grillade korven satt fint

Läs mer

ÅTGÄRDSPROTOKOLL UPPFÖLJNADE TRYGGHETSVANDRING I FLODA (8)

ÅTGÄRDSPROTOKOLL UPPFÖLJNADE TRYGGHETSVANDRING I FLODA (8) ÅTGÄRDSPROTOKOLL UPPFÖLJNADE TRYGGHETSVANDRING I FLODA 100831 1(8) Stationen Klotter Klottersanering Banverket Västttrafik/Vägenhete Utfört April 2010 Arbetas för en kontinuerlig lösning på problemet.

Läs mer

Kungshamns samfällighetsförening 2014-06-09 Arbetsbeskrivning ordförande

Kungshamns samfällighetsförening 2014-06-09 Arbetsbeskrivning ordförande Ordförande Externa kontakter Arbetsuppgifter: Leder arbetet inom styrelsen. Är ordförande vid styrelsemöten. Tecknar avtal för föreningen i förening med annan styrelseledamot. Tecknar föreningens bank-

Läs mer