Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du."

Transkript

1 Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar 89 kronor för 1-3 kg. Väljer du postförskott tillkommer postens avgift med 50 kronor. Väljer du faktura tillkommer 29 kronor i faktureringsavgift. Kan jag avbeställa min beställning? Nej, då vi paketerar din beställning bara några timmar efter din beställning är detta inte möjligt. Kan jag beställa med telefon/fax? - är en onlinebutik och enklast är det att beställa på nätet. Vi tar även emot telefonbeställningar på telefon Kundtjänsten är öppen alla vardagar 09:00-12:00, 13:00-17:00. Vad har ni för åtgärder mot falska beställningar? loggar alla IP nummer som gjort beställningar. Alla falska beställningar polisanmäls.

2 Kan jag komplettera min order? Nej, då vi packar din order bara några timmar efter att den gjorts kan vi inte garantera detta. Alla leveranser på Linghageshop.com skickas till en kostnad av 89 kronor (1-3 kg) och du kan därför lägga en ny order utan att det kostar dig mer. Hur fungerar er orderbekräftelse? - När du gjort en order skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Var väldigt noga med att du skrivit in rätt e-postadress. På orderbekräftelsen ser du all information om den order du lagt. Du kan även se din orderstatus på din medlemssida. Kan jag reservera/lägga undan en vara? Nej, allt som säljs på linghageshop.com säljs till den första som vill ha varan. Det är alltså först till kvarn som gäller. Kan jag beställa om jag bor utanför Sverige? Vi levererar kläder inom hela EU samt till övriga länder. För leveranser utanför Sverige tillkommer en fast frakt enligt frakt lista. Hur använder jag mitt presentkort? För att kunna använda ditt presentkort måste du först vara medlem på linghageshop.com. Detta är helt gratis. När du gjort detta kan du klicka på (Gift Card) på förstasidan. Där aktiverar du ditt presentkort och det omvandlas till pengar som du kan handla för. Du kan även aktivera ditt presentkort direkt i kassan när du ska betala. Har du ett presentkort på exempelvis 500 kronor och handlar för 398 kronor så har du 102 pengar innestående på ditt konto som du kan använda vid något annat tillfälle. Om du istället handlar för 698 kronor så kan du dra av de 500 kronor som du har på ditt konto men måste också välja ett annat betalningssätt att betala de resterande 198 kronorna med. Presentkorten gäller ett år från inköpsdatumet.

3 Har du problem med ditt presentkort ska du kontakta vår kundtjänst på telefon: så hjälper de dig. Vad kostar ett presentkort? Vi har presentkort med olika värden. De vi har är följande: 500 kr och 1000 kr. Om du är intresserad av högre belopp än detta är det bara att köpa fler av samma värde. Presentkorten gäller ett år från inköpsdatumet. Betalningsfrågor Hur betalar jag? Det finns tre olika sätt att betala med om du bor i Sverige: Betalkort: VISA, Mastercard och American Express. Faktura: Du får en faktura med i leveransen. Du har då 30 dagar på dig att betala den. En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer. Postförskott: Om du väljer postförskott tillkommer Postens avgift på 50 kronor. Alla beställningar som skickas utanför Sverige kan endast betalas med betalkort (VISA, Mastercard och American Express). Betalningsfrågor Är det säkert att betala med kort? Vi använder oss av 3D Secure som gör att kortbetalningarna är säkra. Vi på linghageshop.com kan inte se er kortinformation eller på något sätt spara den. All vår överföring körs med krypterad anslutning. Om du är tveksam till att betala med kort rekommenderar vi att du använder dig av postförskott eller faktura. Betalningsfrågor Vad är Postens avgift för postförskott? För tillfället är den 50 kronor.

4 Betalningsfrågor Hur fungerar fakturabetalning? Du får en faktura med i din leverans. Med faktura slipper du att använda ditt kort eller att lösa ut dit paket på posten. Du har 30 dagar på dig att betala din faktura. En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer. Ej betalda fakturor hanteras av Kreditor Europe AB. OBS! Fakturabetalnig kan endast användas av svenska kunder. Byten Jag är inte nöjd med varan, kan jag returnera den? - Självklart kan du det. Du måste kontakta kundtjänst angående detta. Varan ska vara i samma skick som när du fick den, den ska vara förpackad i originalförpackning och ALDRIG UPPACKAD eller PROVAD. Vid köp av byxor, jackor, skjortor, klänningar, t-shirts, skor, väskor och badbyxor går det naturligtvis att byta även en öppnad förpackning. Du får använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad. Du ska innan du öppnar förpackningen kolla så att storleken är samma som du beställde, att färgen är den samma som du önskade och att det är samma modell. Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om de har blivit uppackade och provade. Var noga med att kolla din storlek innan du beställer. Mer info om storlekar hittar du på vår Måttguide Så returnerar du: 1. När du fått din vara och ser att den inte stämmer med den du beställde, är skadad eller annat fel ska du direkt kontakta [kundtjänst]. Senast efter 14 dagar. Du förklarar då vad som är fel. Ha din orderbekräftelse till hands för att underlätta för kundtjänsten. 2. Du kommer överens med kundtjänst om vad du vill: Pengarna tillbaka eller ny vara. Väljer du pengarna tillbaka så betalar vi dem inom 30 dagar från det att du hörde av dig. Har du köpt varan med postförskott betalar vi även denna avgift. 3. Du får adress dit du ska skicka varan och så fort vi har fått varan och ser att skicket är godkänt skickar vi en ny vara eller betalat tillbaka dina pengar. Returfrakten får du stå för. Du får använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad. Du ska innan du öppnar förpackningen kolla så att storleken är samma som du beställde, att färgen är den samma som du önskade och att det är samma modell. Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om de har blivit uppackade och provade. Var noga med att kolla din storlek innan du beställer. Mer info om storlekar hittar du på vår Måttguide Byten Kan jag byta en vara jag provat?

5 Detta går inte då underkläder är hygienartiklar. Innan du bryter förpackningen ska du noga kolla så varan är den samma som du beställde, samma storlek och modell. Denna regel har vi för att alla våra kunder ska känna sig säkra när de handlar underkläder på Linghageshop.com Vid köp av övriga kläder såsom byxor, jackor, skjortor, klänningar, t-shirts, skor, väskor och badbyxor går det naturligtvis att byta även en öppnad förpackning. Hur lång leveranstid har ni? - Vi skickar alla våra produkter med posten eller dhl. Beställer man innan 15:00 på en vardag skickas beställningen oftast samma dag. Leveranstiden är 1-3 dagar. Vad kostar frakten? 1-3 kg inom Sverige kostar 89 kronor. För leveranser utanför Sverige tillkommer en kostnad enligt vår frakt lista. Vad händer med paket som inte löses ut? - För postförskott som inte hämtas ut debiteras kunden på 299 kronor för frakt och expeditionsavgift. Skickar ni till utlandet (utanför Sverige) också? - Ja, vi skickar till alla länder inom EU samt till övriga länder. Hur lång tid ligger paket beställda med postförskott kvar på Posten? Liggtiden på Posten är 14 dagar.

6 Kan jag få min leverans skickad till en annan adress än min egna? Detta går bra om du bor i Sverige och betalar med kontokort. Du får upp en ruta med leveransadress. Ändra denna till den adress du vill att det ska skickas till. Vi skickar då beställningen till den adress du angav men vi skickar kvittot till dig. Detta är perfekt om beställningen ska vara en present. Har du frågor om detta ska du kontakta shop@linghageshop.com Hur vet jag när ni har skickat min beställning? När vi har skickat din beställning får du ett mail av oss där det står att din beställning blivit skickad och du ser även en länk där du kan följa din beställning. Inne på din medlemssida står det också att din order blivit skickad. Finns det någon orderstatus där jag ser vart min beställning är? När vi har skickat din beställning får du ett mail av oss där det står att din beställning blivit skickad och du ser även en länk där du kan följa din beställning. Inne på din medlemssida finns det också en länk där du kan följa din beställning. Min beställning är hos min Post men jag har inte fått någon avi, vad ska jag göra? I det mail som du fick av oss när vi skickade din beställning finns en länk. Klicka på den så kommer du till Postens trackingsida. Längst upp till vänster står ditt kolliid. Skriv ner det och ta med det till Posten. Be att få hämta ut ett paket med det numret. Det ska fungera som avi. Glöm inte att ta med dig legitimation. Kostar det något att vara medlem? Nej, det är helt gratis att bli medlem. Måste man vara medlem för att handla?

7 Det måste man vara och det är helt gratis att bli medlem. Hur loggar jag in på min medlemssida? Under menyn till höger kan du logga in. Du loggar in med din och ditt lösenord. Jag är medlem men får inget nyhetsbrev. Varför? Troligtvis har du klickat bort denna tjänst när du blev medlem. Logga in på din medlemssida och klicka i att du vill ha information från Linghageshop.com Jag vill inte ha nyhetsbreven mer. Hur avbeställer jag? Logga in på din medlemssida och klicka i att du inte vill ha information från linghageshop.com mer. Teknik Det händer inget när jag klickar på vissa knappar? För att Linghageshop.com ska fungera bra måste du ha aktiverat JavaScript i din webbläsare. Javascriptet som används på sidan är anpassat för Internet Explorer 5 och nyare, Netscape 7 och Firefox. Teknik Använder ni cookies? Ja, butiken lagrar viss information i så kallade session-cookies. De sparas inte på användarens hårddisk till skillnad från permanenta cookies. För att aktivera cookies i din webbläsare kan du behöva ändra vissa inställningar: För Internet Explorer 1. Välj Internetalternativ under Verktyg-menyn (längst upp på sidan när du är inne på Internet). 2. Klicka på knappen "ta bort cookies" och sedan "ta bort filer". 3. Klicka även på knappen "rensa tidigare". 4. Klicka på "inställningar" (bredvid "ta bort filer") och kryssa i "varje gång sidan besöks".

8 5. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Firefox 1. Gå in under "Firefox" i huvudmenyn och välj "Preferences". 2. Under "Privacy" finns fliken "Cookies". Klicka på "clear". 3. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Netscape 1. Gå in under "Netscape" i menyn och välj Inställningar". 2. Gå in under "Privacy and security". 3. Klicka på "cookies" och sedan "enables all cookies". 4. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen Teknik Jag får ingen orderbekräftelse. Vad är fel? Du har antagligen skrivit in fel adress när du blev medlem. Kolla upp detta en extra gång. I vissa mailprogram kan orderbekräftelsen komma in i spam mappen. Teknik Jag kan inte logga in. Vad ska jag göra? Det vanligaste problemet vid inloggningen är att cookies inte är aktiverade i din webbläsare. För att aktivera cookies i din webbläsare kan du behöva ändra vissa inställningar: För Internet Explorer 1. Välj Internetalternativ under Verktyg-menyn (längst upp på sidan när du är inne på Internet). 2. Klicka på knappen "ta bort cookies" och sedan "ta bort filer". 3. Klicka även på knappen "rensa tidigare". 4. Klicka på "inställningar" (bredvid "ta bort filer") och kryssa i "varje gång sidan besöks". 5. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Firefox 1. Gå in under "Firefox" i huvudmenyn och välj "Preferences". 2. Under "Privacy" finns fliken "Cookies". Klicka på "clear". 3. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Netscape 1. Gå in under "Netscape" i menyn och välj Inställningar". 2. Gå in under "Privacy and security". 3. Klicka på "cookies" och sedan "enables all cookies". 4. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen.

9 Om det inte är cookies som verkar vara problemet får du gärna höra av dig till våra tekniker via e- post eller hör av dig till kundtjänst på Våra varor Har ni alla varorna på lager? Allt som du ser på linghageshop.com är lagervara och vi packar vanligtvis din order bara några timmar efter det att du beställt. Genom att ha lager kan vi hålla nere leveranstiden. Våra varor Får ni in fler varor av samma modell när de tagit slut? Om varan är en baskollektion kan vi oftast få in fler. Är varan däremot en säsongskollektion kan det bli svårare. Vi gör givetvis vårt bästa för att ha fullt av alla modeller i alla storlekar. Våra varor Kommer ni få in fler märken? Nej, vi saluför bara Linghage. Våra varor Är det originalkläder ni säljer? Givetvis är det originalkläder. Kläderna kommer direkt från tillverkaren Linghage Group. 100 % original.

Kan jag byta underkläder? Underkläder, badkläder, parfyms, cosmetics & accesories bytes ej av hygieniska skäl.

Kan jag byta underkläder? Underkläder, badkläder, parfyms, cosmetics & accesories bytes ej av hygieniska skäl. Köpvillkor När du handlar över Internet har du alltid 14 dagars så kallad ångerrätt inom Sverige. Enligt lag måste näringsidkaren betala tillbaka dina pengar snarast och senast inom 30 dagar. Den så kallade

Läs mer

Köp- och Leveransvillkor

Köp- och Leveransvillkor Köp- och Leveransvillkor Köp För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi bekräftar köpet genom en orderbekräftelse som automatiskt skickas till angiven e-postadress efter godkänd betalning. Vi polisanmäler

Läs mer

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka.

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Hej alla ÅF! Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Börja med att använda din vanliga inloggning

Läs mer

Det finns tre sätt att ta sig till inloggningen för Mina sidor från vår hemsida (startsidan). 1) Genom direktlänk.

Det finns tre sätt att ta sig till inloggningen för Mina sidor från vår hemsida (startsidan). 1) Genom direktlänk. Manual Mina sidor 1 2 Det finns tre sätt att ta sig till inloggningen för Mina sidor från vår hemsida (startsidan). 1) Genom direktlänk. 2) Genom att klicka på Mina sidor i menyn. 3) Genom att klicka på

Läs mer

Hja lp till Mina sidor

Hja lp till Mina sidor Hja lp till Mina sidor Vanliga Frågor Varför godkänner inte Mina sidor mitt personnummer trots att jag har prövat flera gånger och är säker på att jag skrivit rätt? Du behöver använda ett 12 siffrigt personnummer

Läs mer

Dokument Datum Revision WEBBLÄSARE-INSTÄLLNNGAR 2006-06-26 B

Dokument Datum Revision WEBBLÄSARE-INSTÄLLNNGAR 2006-06-26 B Webbläsare - Inställningar 1(5) 1 Introduktion I takt med att säkerhetsmedvetandet ökat omkring webbsurfande, har leverantörerna av dragit åt tumskruvarna i säkerhetsinställningarna i sina webbläsare.

Läs mer

2. Vad ska jag göra för att garanterat få återbäring, när jag handlar via Lyoness?

2. Vad ska jag göra för att garanterat få återbäring, när jag handlar via Lyoness? 1 FAQs 1. Hur får jag pengar tillbaka när jag handlar via Lyoness? Logga in på www.lyoness.se och sök i listan på våra partnerbutiker efter den nätbutik du vill handla i. Klicka på butikens logotyp eller

Läs mer

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång Skydd.com e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

Viktiga inställningar för Isolda webshop

Viktiga inställningar för Isolda webshop Viktiga inställningar för Isolda webshop Denna webshop är optimerad för Internet Explorer 6, Mozilla Firefox 2, Safari 2 och senare versioner. Vi använder både vanliga cookies (en fi l som sparas på din

Läs mer

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för att du ska känna dig säker när du själv börjar arbeta

Läs mer

Bordermail instruktionsmanual

Bordermail instruktionsmanual Bordermail instruktionsmanual Du kan själv skapa upp till 4 nya e-postadresser via självadministrationssidorna Du kan läsa och skicka e-post på 2 sätt För att komma till självadministrationssidorna öppna

Läs mer

Compose Connect. Hosted Exchange

Compose Connect. Hosted Exchange Sida 1 av 15 Compose Connect Hosted Exchange Presentation av lösningen: Compose Hosted Exchange Följande möjligheter finns för hantering av e-post 1. Lokalinstallerad Outlook-klient För att kunna använda

Läs mer

Läs detta innan du sätter igång!

Läs detta innan du sätter igång! Läs detta innan du sätter igång! Om du bor i en fastighet som är ansluten till Örebros öppna stadsnät skall du ansluta din dator till bostadens LAN-uttag. Inkopplingen görs med en nätverkskabel från datorns

Läs mer

Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck.

Dessa villkor (Avtalsvillkoren) gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Avtalsvillkor Dessa villkor ("Avtalsvillkoren") gäller för köp hos Lunds universitet, Media-Tryck. Allmänt Media-Tryck säljer böcker i olika format via Internet till dess kunder ("Kund") i Sverige och

Läs mer

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M.

ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT AVTAL KUNDUPPGIFTER M.M. DIN SKO ECCO JERNS NILSON SHOES RADICAL SPORTS SKOPUNKTEN ALLMÄNNA KÖPVILLKOR ALLMÄNT Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos NilsonGroup AB, org. nr 556192-9315, via vår e-handelsbutik

Läs mer

Retursedel Campingvaruhuset.se

Retursedel Campingvaruhuset.se Retursedel Campingvaruhuset.se Kunduppgifter Ordernummer: Förnamn: Person/kundnummer: Efternamn: Adress: Postnummer: Ort: Returinformation Här anger du information om varför du retunerar din beställning.

Läs mer

Användarmanual small

Användarmanual small S Användarmanual small Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Produktprofil...6 Korrektur...7 Produktkategorier...8 Mallprodukt...8 Originalprodukt...8 Lagerprodukt...9 Beställning...9 Teknisk specifikation...

Läs mer

Kom igång med din butik. 1. Skapa kategorier och produkter 2. Att göra en beställning i butiken 3. Övriga verktyg

Kom igång med din butik. 1. Skapa kategorier och produkter 2. Att göra en beställning i butiken 3. Övriga verktyg Kom igång med din butik Tack för att du har valt en butik hos Talex! Detta är en liten snabbguide som hjälper dig att komma igång med din butik. Den är skapad för att du snabbt ska få ett grepp om hur

Läs mer

LibNet 2.1 onlinetjänst

LibNet 2.1 onlinetjänst LibNet 2.1 onlinetjänst Användarguide Innehållsförteckning 1. Generell information... 3 1.1. Tekniska krav... 4 2. Kunduppgifter... 5 2.1. Användarprofiler... 6 2.1.1. Ändra en befintlig användarprofil...

Läs mer

MANUAL FÖR ARENA. INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9

MANUAL FÖR ARENA. INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9 MANUAL FÖR ARENA INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9 Komma igång 1. Gå in på www.privab.se i Internet Explorer 2. Klicka på Arena

Läs mer

Handla i vår webbshop!

Handla i vår webbshop! Handla i vår webbshop! www.plandent.se Manual Inloggning Börja alltid med att logga in i webbshopen genom att gå till www.plandent.se och klicka på LOGGA IN I WEBBSHOP uppe i högra hörnet. Fyll i ditt

Läs mer

2 Inloggning. 3 Inställningar. Användarmanual systeminställningar Förskrivarportalen

2 Inloggning. 3 Inställningar. Användarmanual systeminställningar Förskrivarportalen 1 Introduktion Förskrivarportalen Dokumentet riktar sig till användare av Förskrivarportalen i 10-gruppen Skåne. Dokumentet beskriver eventuella systeminställningar som kan behöva göras för att Förskrivarportalen

Läs mer

8. Dina kontoinställningar 9. Vårt hjälpcenter 10. Vårt Infocenter med guider m.m.

8. Dina kontoinställningar 9. Vårt hjälpcenter 10. Vårt Infocenter med guider m.m. Soft Touch nya e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

Manual för Isave, Staples Corporate Express beställningssida för tryck & profilartiklar.

Manual för Isave, Staples Corporate Express beställningssida för tryck & profilartiklar. Manual för Isave, Staples Corporate Express beställningssida för tryck & profilartiklar. Isave har ett smidigt och enkelt användargränssnitt som förenklar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen av trycksaker

Läs mer

Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar:

Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar: Denna text innehåller köpvillkor och består av följande delar: Betalningsalternativ och säkerhet Företagsinformation Butik Bijou - org.nr, moms.nr, bankgiro nr, adress, tnr, mejl Support Priser Leverans

Läs mer

Hur handlar jag på nätet?

Hur handlar jag på nätet? Hur handlar jag på nätet? Här är en liten guide till hur du handlar på Internet, t.ex www.blocket.se, www.tradera.se, www.cdon.se etc: Om det är första gången du vill köpa eller sälja behöver du ibland

Läs mer

Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret.

Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret. Innehållsförteckning Här finns de allra vanligaste frågorna. Klicka på frågan för att komma till svaret. Hur vill ni ha originalet? Vad är ett original? Vad är DPI? Vad är vektorgrafik? Vad är pixelgrafik?

Läs mer

Så här betalar du med kort

Så här betalar du med kort Så här betalar du med kort 1. Klicka på Betalningsavisering 2. och välj sedan mellan Betalningsavier och Kommande betalningsavier. 3. Klicka på avinumret för en obetald avi. 4. Klicka på Egna domännamn

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1 Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.3 / 140414 1 Innehållsförteckning 1) INLOGGNING VIA VERKTYG OCH SYSTEM... 3 2) INTERNET EXPLORER... 6 2.1 Java... 6 2.2 Popup-fönster... 8 2.3 Browser, 32-

Läs mer

Pyramid Business Studio - e-line & Betalkort

Pyramid Business Studio - e-line & Betalkort Pyramid Business Studio - e-line & Betalkort 21 mars 2005 Pyramid E-handel med betalkort via DebiTech fr om 3.39A Betalningssätt I kontaktregistret har val av betalningssätt tillkommit betalkort eller

Läs mer

Information om beställning Här skriver du allmän information om beställningar i din butik.

Information om beställning Här skriver du allmän information om beställningar i din butik. Exempel på Köpvillkor Allmänt Här skriver du en kort presentation på ditt företag, din e-butik och produkterna/tjänsterna som du erbjuder till dina kunder. Avsluta gärna med kontaktuppgifter eller liknande.

Läs mer

Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen

Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen Innehåll: Varubeställningar och returer... 1 Expediering av varor... 2 Utleverans av varubeställningen... 6 Redigering av beställningar och att visa packsedlar

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1 MANUAL DPST INNEHÅLLSFÖRTECKNING Att logga in...2 Kund vill lämna in (förregistrerat paket)... 3 Kund vill lämna in paket (ej förregistrerat)... 7 Kund hämtar ut paket (ej VaruEfterKrav)... 12 Kund hämtar

Läs mer

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion

Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Arbetshäfte Office 365 en första introduktion Innehåll En introduktion för att bekanta sig med O365... 2 Skapa din profil... 2 Övning:... 3 2. Kontakter... 4 Lägg till kontakt och grupp... 4 Övning:...

Läs mer

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare

Sammanställning. Innehållsförteckning. för ledare för ledare Sammanställning Denna guide avser att hjälpa dig som ledare att administrera dina grupp(er) i MyClub. Allt som görs i MyClub är webbaserat vilket innebär att du kan sköta all administrering

Läs mer

Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik!

Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik! Kom igång med Procurators nya kundanpassade webbutik! Sedan vi lanserade webbutiken 2006 har denna snabbt blivit en av våra viktigaste kanaler och andelen kunder som väljer att handla på webben ökar hela

Läs mer

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206 Visma Proceedo Att attestera - Manual 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 1) ALLMÄNT OM ATTESTERING/GODKÄNNANDE... 3 2) ATTESTNIVÅER OCH DELEGERING... 4 3) NYA BESTÄLLNINGAR ATT GODKÄNNA...

Läs mer

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av kosttillskott. Vi följer våra produkter noggrant från råvara till färdig produkt

Läs mer

Visma Proceedo. Beställa IT-produkter - beställare. Version 1.2 / 140610

Visma Proceedo. Beställa IT-produkter - beställare. Version 1.2 / 140610 Visma Proceedo Beställa IT-produkter - beställare 1 Innehållsförteckning FÖRORD... 3 VANLIG BESTÄLLARE LÄGGER EN BESTÄLLNING FRÅN IT OCH TELE-AVTALET... 4 Syfte och leveransadress... 8 Kontering... 8 Flödet...

Läs mer

INTROGUIDE TILL E-POST

INTROGUIDE TILL E-POST Sida 1 av 5 Version: 3 (EL) INTROGUIDE TILL E-POST Här har vi samlat lite allmänna instruktioner hur du installerar ett e-postkonto, jobbar med IMAP, aktiverar vidarebefodringar och out-of-office funktionen.

Läs mer

Viktigt angående Kund- och Förskrivarportalen

Viktigt angående Kund- och Förskrivarportalen Viktigt angående Kund- och Förskrivarportalen Webbläsare Intern Explorer v6.0 eller senare stöds. Andra webbläsare kan fungera men omfattas inte av någon support. Skärmupplösning Kund- och Förskrivarportalen

Läs mer

Innehållsförteckning:

Innehållsförteckning: Dokumenttitel Datum Godkänd av Sid SIT24 Manual E-post 2007-03-09 Sign 1(14) Utgivare/Handläggare Dokumentbeteckning Version Info Klass Björn Carlsson SIT24 mailmanual.doc 1.0.2 Öppen SIT24 Manual E-Post

Läs mer

Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska. TNT Curve Positive orange/g

Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska. TNT Curve Positive orange/g Snabbguide för mytnt-användare mytnt Quick Guide mytnt lätt, snabbt och behändigt på svenska TNT Curve Positive orange/g TNT Curve Positive orange/g 2. Logga in i programmet mytnt 3. Skapa en försändelse

Läs mer

Välkommen till shoestore.se

Välkommen till shoestore.se Välkommen till shoestore.se Detta är en kort manual där du snabbt lär dig använda shoestore.se. Senaste revision 2010-02-01. Vi går igång direkt och loggar in på www.shoestore.se Det du nu behöver är kundnummer,

Läs mer

Manual Attestering av fakturor på webb

Manual Attestering av fakturor på webb Manual Attestering av fakturor på webb Innehåll Förutsättningar...2 Mail och inloggning...3 Ekonomisk attest...5 Åtgärdsknappar för ekonomisk attestant... 10 Alternativ 1 - Fakturan är korrekt... 11 Alternativ

Läs mer

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr.

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr. KÖPINFORMATION Alla priser inkluderar moms. Percykel reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten

Läs mer

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2.

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2. Användarmanual till IAF:s portal för arbetslöshetskassor 1 (8) Manual för arbetslöshetkassorna Krav på webbläsare De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox

Läs mer

Användarmanual för Attendo Care

Användarmanual för Attendo Care Användarmanual för Attendo Care Tillåt popup-fönster För att webbshopen ska fungera felfritt måste man låta webbläsaren tillåta popup-fönster från adresserna www.planograf.se och online.planograf.se. Det

Läs mer

Installationsguide / Användarmanual

Installationsguide / Användarmanual (Ver. 2.6.0) Installationsguide / Användarmanual Innehåll 1. Välkommen Sid 1 Välkommen som Internet kund hos Seth s Bredband Kontrollera att din Internetlåda innehåller: 2. Anslutningsguide Sid 2 Koppla

Läs mer

MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem

MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem www.medicarrier.se - 2 - Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 3 Välkommen till MEBS... 4 Förutsättningar... 4 Start och inloggning... 5 Användarprofilen...

Läs mer

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder!

En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! En biobiljett är den perfekta presenten för att visa din uppskattning till dina anställda eller kunder! Vi har nu tagit fram en lösning som gör det enklare och smidigare än tidigare att på egen hand köpa

Läs mer

Manual Fortus Faktura

Manual Fortus Faktura sida 1(9) Innehållsförteckning Presentation... 2 Användningsområde... 2 Pris... 2 Upplägg - Gratis för er... 2 Läs mer...2 Uppstart av Fortus Faktura...3 Hantera... 3 Beställning...3 Komplettera Beställning...

Läs mer

mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska.

mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska. mytnt Quick Guide Snabbguide för mytnt-användare mytnt - lätt, snabbt och behändigt - på svenska. Så här tar du programmet i bruk 1. Gå till www.tnt.se 2. Klicka på länken mytnt i menyn till vänster. 3.

Läs mer

Manual Attestering av fakturor på webb

Manual Attestering av fakturor på webb Manual Attestering av fakturor på webb Förutsättningar...2 Beställningsreferens...3 Mail och inloggning...3 Sakattestera...5 Alternativ 1 Fakturan betalas av 1 projekt... 9 Alternativ 2- Fakturan betalas

Läs mer

Installation Hogia Smart Kassa

Installation Hogia Smart Kassa Installation Hogia Smart Kassa Välkommen till Hogia Smart Kassa. Vi hoppas att du skall bli nöjd med produkten och önskar dig lycka till med installationen. Får du problem är du välkommen att kontakta

Läs mer

Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen.

Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen. Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen. 1. Webbläsare Följande versioner av webbläsare stöds: Netscape från version 7.x Firefox från version 1.x Internet Explorer

Läs mer

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM):

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): UochM Kundsupport 1 Lägg till ett nytt e-postkonto Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): E-postkonto (t.ex. demo@uochm.com) Användarnamn

Läs mer

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09 SAFE WORK Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 013-04-09 Innehållsförteckning 1. Information om Företagets egen sida...3. Lägga till en

Läs mer

Användarmanual medium

Användarmanual medium M Användarmanual medium Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Personlig profil...6 Företagsprofil...7 Produktprofil...7 Korrektur...8 Produktkategorier...9 Mallprodukt...9 Originalprodukt...9 Lagerprodukt...0

Läs mer

PlanoDirekt. Användarmanual för Capio

PlanoDirekt. Användarmanual för Capio PlanoDirekt Användarmanual för Capio Tillåt popup-fönster För att webbshopen ska fungera felfritt måste man låta webbläsaren tillåta popup-fönster från adresserna www.planograf.se och online. planograf.se.

Läs mer

Proceedoinfo 14-1 Mars 2014

Proceedoinfo 14-1 Mars 2014 1(12) Ekonomiavdelningen Inköpsenheten e-handel 2014-03-25 Till Proceedo-användare Proceedoinfo 14-1 Mars 2014 Innehåll: Avvikelser mellan order och faktura Verifikationstext ska anges vid kontering i

Läs mer

Fraktjakt manual Privatperson. Att komma igång! Version 1.1 2011-11-30

Fraktjakt manual Privatperson. Att komma igång! Version 1.1 2011-11-30 Fraktjakt manual Privatperson Att komma igång! Version 1.1 2011-11-30 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen...3 Registrera användarkonto...4 Sök fraktpriser, inrikes och utrikes...6

Läs mer

Köp av produkter hos oss innebär samtidigt godkännande av våra köpevillkor. Vid beställning via webshop föreligger bindande köpeavtal.

Köp av produkter hos oss innebär samtidigt godkännande av våra köpevillkor. Vid beställning via webshop föreligger bindande köpeavtal. Köpvillkor 1. Allmänt Vid beställning via webshop träffas avtal om köp först när VP Autoparts (fortlöpande "vi", "oss") bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse via E-mail. Beställaren (fortlöpande

Läs mer

DGC IT Manual Citrix Desktop - Fjärrskrivbord

DGC IT Manual Citrix Desktop - Fjärrskrivbord DGC IT Manual Citrix Desktop - Fjärrskrivbord Ver 130912 Innehåll 1 Använda Citrix Desktop - Fjärrskrivbord... 2 2 Inställningar i Fjärrskrivbordet... 7 Kontrollera att de applikationer du har tillgång

Läs mer

Användarguide itslearning 3.3 för studenter

Användarguide itslearning 3.3 för studenter Användarguide itslearning 3.3 för studenter - 1 Innehållsförteckning Vad är itslearning... 3 Logga in på itslearning... 4 1. Infopanel... 7 2.1 Kursens ingångssida... 9 2.2 Diskussionsforum... 11 2.3 Lämna

Läs mer

Användarmanual - OVK. Användarmanual OVK Version 1.5 Daterad: 2014-09-09

Användarmanual - OVK. Användarmanual OVK Version 1.5 Daterad: 2014-09-09 1 Användarmanual - OVK 2 Inloggning... 3 Allmänt... 4 Öppna protokoll... 6 Fylla i protokoll... 7 Skriva ut protokoll... 16 Returnera protokoll... 17 Uppföljning anmärkningar/åtgärder... 17 3 Inloggning

Läs mer

MERCADO WEBGUIDE/-SHOP

MERCADO WEBGUIDE/-SHOP REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. MERCADO WEBGUIDE/-SHOP 2015-02 Artikelsök & REAL stolskonfigurator 150217 Mercado webguide/-shop

Läs mer

Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion.

Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion. Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion. Här visar vi hur du skapar order i DeLaval webbutik. Vi har även lagt in en del Tips! på hur du kan göra det enklare. Det finns också en instruktion

Läs mer

BRÖLLOP. Beställningsdatum. Välj vilken layout eller textstil du vill ha. textstil nr: Välj hur du vill att vi ska trycka dina kort.

BRÖLLOP. Beställningsdatum. Välj vilken layout eller textstil du vill ha. textstil nr: Välj hur du vill att vi ska trycka dina kort. Beställningssedel BRÖLLOP Skicka er order till: Calligraphen AB, Box 133, 684 23 Munkfors Telefon 0563-531 10, Fax 0563-531 11 E-post brollop@calligraphen.se Internet www.calligraphen.se/brollop Läs instruktionen

Läs mer

Instruktioner för MOMENTUM ONLINE Innehåll

Instruktioner för MOMENTUM ONLINE Innehåll Instruktioner för MOMENTUM ONLINE Innehåll Kataloger... 3 Nyheter... 3 Sök artikel... 4 Senaste artikel... 5 Order... 5 Orderfråga... 9 Inställning... 10 Hjälp... 10 Hem... 10 Inloggning Adressen till

Läs mer

Användarmanual Stiga on Line

Användarmanual Stiga on Line Användarmanual Stiga on Line 2 Innehållsförteckning Användarmanual Stiga On-Line Hur hittar jag till Stiga on Line 5 sida Översikt 6 Garantikort 7-10 Reklamationer 11-20 Order on Line 21-25 Bildbank och

Läs mer

Omsorgen Användarhandledning

Omsorgen Användarhandledning Omsorgen Användarhandledning 2012-12-13 Steg 1: Logga in Om ditt boende/kommun är ansluten till Omsorgen har du troligtvis fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@omsorgen.se så kontaktar

Läs mer

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se Internetbanken öppen alla dagar klockan 0-24 www.sparbanken-nord.se Säkerhet i internetbanken. För att du ska känna dig trygg när du gör dina bankärenden i internetbanken tillämpar vi en av marknadens

Läs mer

Kontakta de olika support avdelningarna OPN / SiteTalk. Gå www.opn.com och logga in klicka sedan på Support och välj Lägg till nytt meddelande

Kontakta de olika support avdelningarna OPN / SiteTalk. Gå www.opn.com och logga in klicka sedan på Support och välj Lägg till nytt meddelande Kontakta de olika support avdelningarna OPN / SiteTalk OPN Support Gå www.opn.com och logga in klicka sedan på Support och välj Lägg till nytt meddelande Fyll i ämne där skriver ni vad ärendet eller frågan

Läs mer

Lärarhandledning. Felix börjar skolan

Lärarhandledning. Felix börjar skolan Lärarhandledning för Felix börjar skolan Felixonline är en digital anpassning av barnboksserien Felix börjar skolan utgiven av Bonnier utbildning. Syftet med läromedlet är i första hand att skapa läsupplevelse

Läs mer

ecampus min väg till KNX

ecampus min väg till KNX ecampus min väg till KNX Välkommen! Här följer en guide till hur man på egen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar Lycka till! Side nr. 1 Innehåll

Läs mer

Köp- och leveransvillkor KICKS e-handel

Köp- och leveransvillkor KICKS e-handel Köp- och leveransvillkor KICKS e-handel Om KICKS KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden. Med attraktiva varumärken inom doft, makeup, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik

Läs mer

1 Starta Internet Explorer och surfa till www.bokadinfrisor.nu/login. Ange användarnamn och lösenord för att logga in i bokningssystemet.

1 Starta Internet Explorer och surfa till www.bokadinfrisor.nu/login. Ange användarnamn och lösenord för att logga in i bokningssystemet. Innehållsförteckning Snabbstart... 1 Kom igång med bokningssystemet.... 2 Innan Du börjar... 2 Logga in i systemet.... 2 System menyn... 2 Start... 3 Inställningar... 3 Behandlingar... 3 Schema... 4 Bokningar...

Läs mer

Att söka kurser Via Webbansökan. Samt att bifoga betyg och läsa meddelanden från Komvux

Att söka kurser Via Webbansökan. Samt att bifoga betyg och läsa meddelanden från Komvux Att söka kurser Via Webbansökan Samt att bifoga betyg och läsa meddelanden från Komvux Så här gör du för att söka kurser! Gå in på Eskilstunas hemsida: http://www.eskilstuna.se/ Klicka på Utbildning och

Läs mer

ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN

ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN Andra Utgåvan Denna enkla Användar-Guide beskriver hur Du ska ställa in din dator för att ansluta den till brf Bränneriets LAN för att kunna använda Internet (eller hur

Läs mer

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören.

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören. E K Manual för e-postprogram i Eda Skolor E-postprogrammet är ett sk webbaserat system, med möjlighet att skicka och läsa e-post från valfri dator som är ansluten till Internet. Vårt e-postsystem är tänkt

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1 Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.4 Version 1.4 / 151016 1 Innehåll 1) INLOGGNING VIA MEDARBETARWEBBEN... 4 2) INTERNET EXPLORER... 7 2.1 Java... 7 2.2 Popup- fönster... 9 2.3 Browser, 32-64-bitars

Läs mer

Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland

Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland LANDSTINGET VÄSTMANLAND Installationsinstruktion med rekommenderade inställningar Extern Uppkoppling med OTP och SITHS-kort mot Landstinget Västmanland Sida 0 av 9 Innehållsförteckning: 1. Hårdvara...

Läs mer

Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben.

Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben. 009--5 Manual för Isave, Staples/Corporate Express beställningssida för Göteborgs Stads trycksaker på webben. Isave har ett smidigt och enkelt användargränssnitt som förenklar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen

Läs mer

Manual för Isave, Staples beställningssida för tryck & profilartiklar.

Manual för Isave, Staples beställningssida för tryck & profilartiklar. Manual för Isave, Staples beställningssida för tryck & profilartiklar. Isave har ett smidigt och enkelt användargränssnitt som förenklar och kvalitetssäkrar inköpsprocessen av trycksaker och profilartiklar

Läs mer

För att komma till webbutikens Inloggningssida klicka på: Länk till Inloggningssida Bilden av Inloggningssidan

För att komma till webbutikens Inloggningssida klicka på: Länk till Inloggningssida Bilden av Inloggningssidan Så här fungerar DeLaval webbutik. Här visar vi hur du skapar order i DeLaval webbutik. Vi har även lagt in en del Tips! på hur du kan göra det enklare. Det finns också en instruktion som visar hur du skapar

Läs mer

Användarmanual extra large

Användarmanual extra large XL Användarmanual extra large Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Personlig profil...6 Företagsprofil...7 Produktprofil...7 Korrektur...8 Produktkategorier...9 Mallprodukt...9 Originalprodukt...9 Lagerprodukt...0

Läs mer

6. Kan jag läsa min e-post i Microsoft Outlook eller liknande e-postprogram?

6. Kan jag läsa min e-post i Microsoft Outlook eller liknande e-postprogram? Contents 1. Office 365 FAQ... 2 2. Hur logga in?... 3 3. Hur skicka mail?... 4 4. Hur byta språk och tidszon?... 5 5. Hur aktivera vidarebefordring?... 6 6. Alternativ vid visning av e-postlådan.... 7

Läs mer

Inställningar. Ljudinställningar

Inställningar. Ljudinställningar Inställningar De viktigaste inställningarna du gör i Communicator hittar du i menyn med samma namn. De mest interessanta inställningarna är; Ljudinställningar Välj talsyntes och hastighet. E-postinställningar

Läs mer

Du börjar med att gå till Pågående ordrar och väljer leveransdatum under rubriken Ny order (1). Här ser du när du senast måste lämna din order för

Du börjar med att gå till Pågående ordrar och väljer leveransdatum under rubriken Ny order (1). Här ser du när du senast måste lämna din order för OrderGuiden En kort presentation av hur OrderWebben ser ut, hur du enkelt lägger beställningar, samt de övriga funktioner som här finns tillgängliga dygnet runt. Du börjar med att gå till Pågående ordrar

Läs mer

Lathund för webbshop

Lathund för webbshop Lathund för webbshop Ocay.se version 2014-12 Nu har vi lanserat nya ocay.se och därför släpper vi en ny guide för hur sidan används. Även om mycket uppdaterats layoutmässigt och under skalet kommer mycket

Läs mer

Köpvillkor Priser Beställning

Köpvillkor Priser Beställning Priser Alla priser på våra klockor är angivna i SEK inklusive moms. Frakten är gratis inom Sverige. Frakt till Norge, Danmark eller Finland kostar 180 kr, och för utlandsbeställningar godtar vi endast

Läs mer

Allmänna köpvillkor. 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida.

Allmänna köpvillkor. 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida. Allmänna köpvillkor 1. Den exakta leveranstiden hittar du på respektive produktsida. 2. När du klickar på knappen Köp skickas din beställning på de varor som du lagt i varukorgen. Vi skickar dig en bekräftelse

Läs mer

INNEHÅLL. INNEHÅLL 30 juni 2015. 1 Administrera din butik 2. 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4. 3 Butiksinställningar 8

INNEHÅLL. INNEHÅLL 30 juni 2015. 1 Administrera din butik 2. 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4. 3 Butiksinställningar 8 INNEHÅLL 30 juni 2015 INNEHÅLL 1 Administrera din butik 2 2 Lägg in dina första varor och artiklar 4 3 Butiksinställningar 8 i Nordisk e-handel Lathund Nordisk e-handel AB INNEHÅLL 30 juni 2015 sv 1 Nordisk

Läs mer

Cramo Business Support. användar handbok

Cramo Business Support. användar handbok Cramo Business Support användar handbok Innehåll Sid Funktion 3 Inloggningsuppgifter 4 Kom igång 5 Pågående order 6 Web-depå 7 Företagsprofil, avtalade rabatter 8 Visa faktura 9 Ekonomisk statistik 9 Tekniska

Läs mer

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Göteborgs Stad Askim-Frölunda-Högsbo Bemanningspoolen förskola/skola/måltidsservice Tel. 031-366 33 03/29 vikariepool.barn.ungdom@afh.goteborg.se

Läs mer

Time Care Pool Vikarie

Time Care Pool Vikarie Time Care Pool Vikarie Logga in Gå in direkt på http://timepool.tierp.se eller via www.tierp.se och klicka på länken Logga in som finns längst ned på höger sida. Här klickar du på länken till Time Care

Läs mer

Manual Konsthantverkscentrum butiken

Manual Konsthantverkscentrum butiken Manual Konsthantverkscentrum butiken 141126 1. Ansökan och registrering Vår rekommendation är att du använder en ny version av webbläsarna Firefox eller Chrome när du arbetar med butiken. Äldre varianter

Läs mer

Lathund Webbanmälan. till vidareutbildningar 2012-02-10

Lathund Webbanmälan. till vidareutbildningar 2012-02-10 Lathund Webbanmälan till vidareutbildningar 2012-02-10 1 OBS! För att denna instruktion ska fungera måste du ha skaffat dig en inloggning på MSB:s hemsida och har meddelat utbildning@msb.se den registrerade

Läs mer