Kursrapport Ma F-3 II ht12 Borås 7,5 hp (11F331) Kurstid: v.36-v vecka VFU. Antal studenter: 33 st. Kursansvarig: Monica Rundgren

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kursrapport Ma F-3 II ht12 Borås 7,5 hp (11F331) Kurstid: v.36-v vecka VFU. Antal studenter: 33 st. Kursansvarig: Monica Rundgren"

Transkript

1 Kursrapport Ma F-3 II ht12 Borås 7,5 hp (11F331) Kurstid: v.36-v vecka VFU Antal studenter: 33 st Kursansvarig: Monica Rundgren Undervisande lärare MBO: 11 h MRU: 40 h + kursansvar 29 h ELP: 18 h MES: 16 h Thordson, Karoline: 18h Extern: 8h Anette Ekelund: 8h (Mångkulturell skola) Totalt: 110 h Kursutvärdering: Kort sammanfattning av kursutvärderingen. Hela utvärderingen finns i Pingpong (Ma F-3 II ht12, 11f331) och i slutet av rapporten. 19 st svar av 33 studenter=57% Alla tycker att de har utvecklat deras matematikkunskaper. 95 % tycker att kursens innehåll stämmer mot kursplanen. Alla tycker att kursens innehåll är relevant för yrket. 90% tycker att det var en bra avvägning mellan teori och didaktik. De flaggar för att det är förmåga lektioner under VFU (5 i matematik, 5 i svenska och 3 i engelska). Detta ändras till nästa kurs, så att de gör 3 st i matematik. 79% tyckte att examinationsformerna var relevanta för innehållet.. 90% tyckte kurslitteraturen var ok. Studiegruppsarbetet tyckte alla fungerade bra, 74% t.o.m. mycket bra. Alla var nöjda med uppföljningspassen/mattestöd efter föreläsningar/workshop och studiegruppsarbetet. Alla tyckte att de praktiska detaljerna fungerade bra/mycket bra. Inget speciellt att ändra på till nästa gång...jo antal lektioner på VFU ändras till tre för matematik.

2 Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering MAF-3 II HT-12 öppen Datum: :36:56 Grupp: Besvarad av: 19(33) (57%) Aktiverade deltagare (Grundläggande matematik för grundlärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och grundskolans åk 1-3, II HT12 LAGF3_H11 (11F331)) 1. Hur har din egen utveckling i matematik varit? 0 0% Ingen 0 0% Liten 10 52,6% Medel 9 47,4% Stor Max antal val: 4 -Har äntligen börjat gilla matematik och fått en större förståelse till varför vi använder vissa uppställningar. -Det har verkligen varit en lärorik kurs -Jag upplever att det för min del har varit mycket repetition av gamla kunskaper. Dock har det självklart varit nya intressanta aspekter också. -det har varit roligt med mycket praktiskt arbete. dock hade det varit bra med lite mer teoretiskt. -Har fått många aha upplevelser! Enkronorna har ramlat ner många ggr under dessa veckor! -Jag tycker det har varit en intensiv kurs, men att jag har fått repetition på en del av den matematiken som jag fått med mig sedan grunskolan/gymnasiet, men som behövts lite repetition för att den skall sitta fast på nytt. 2. Stämmer kursens innehåll med kursplanen?

3 18 94,7% Ja 0 0% Nej 1 5,3% Vet ej Max antal val: 3 3. Var kursens innehåll relevant för utbildningen-yrket? % Ja 0 0% Nej 0 0% Vet ej Max antal val: 3 -Super viktigt för oss som blivande pedagoger att vet hur vi ska introducera matematik för de yngre åldrarna. vi har även fått mycket konkret att kunna arbeta med ute i verksamheterna -Det var väldigt positivt att man hade många praktiska i denna kursen det gjorde det lättare för mig att följa med och en insikt i de olika sakerna. -Jag anser att vi fick mycket bra tips och idéer gällande hur att arbeta med elever och undevisa i ämnet matematik, något som jag anser mycket värdefullt. -Men alldeles för kort kurs och för mycket fokus på de mindre barnen och fick inte så mycket tips på att arbeta med elever i årskurs 3. Mest hur man introducerar rumsuppfattning -Definitivt!! Jättebra! -Jag tycker det är bra att vi fått varva teori med praktiska övningar. Gillade att vara ute på redovisningen där vi fick dela med oss av olika övningar. Något som jag gärna ser i nästa mattekur också.

4 4. Har det varit bra avvägning mellan teori och ämnesdidaktik? 1 5,3% Mycket dålig 1 5,3% Dålig 1 5,3% Medel 8 42,1% Bra 9 47,4% Mycket bra Max antal val: 5 -Den teori som vi tagit del av har vi sedan fått testa själva genom de workshopstillfällen som erbjudits. -Perfekt kombination! -Jag gillar upplägget med att en föreläsning/lektion innehåller praktiska övningar eller att det efterföljs av praktiskt studiegruppsarbete. 5a. Du har VFU under delkurs 3 Engelskan. Verkar uppgifterna för VFU-matematik vara genomförbara? Vi träffas efter VFU på ett uppföljningsseminarium. Då kan du utvärdera hur det gick. 0 0% Mycket dåliga 1 5,9% Dåliga 6 35,3% Medel 9 52,9% Bra 1 5,9% Mycket bra

5 17 har svarat av 33 (51%) Max antal val: 5 -Känns som mycket att hinna med på en kort VFU eftersom det är 5 lektioner svenska och 5 i matematik och 3 i engelska. Sedan har vi endast 3 dagar på oss att sammanställa allt material så det känns lite tufft. -Smartboard lektionen känns sådär, då min vfu plats inte har smartboards, hade varit bra med möjlighet att få inspiration gällande andra digitalaverktyg -jag tror att de är bra, men det är svårt att veta vad ni vill att vi ska göra under vår VFU. saknar klara instuktioner -Vi fick ingen information om hur vi ska ha en lektion med bedömning. föreläsningen fick en mer inriktning till lärarlyftet än till oss i Borås. Jag förstår självklart omständigheterna men det saknas information om vad det är och hur vi ska utföra en lektion inom det. Känns stressigt att börja läsa i massvis med matematikböcker när det är engelskakurs sen framöver. -Tufft med 5 lektioner på begränsad tid! -Det tror jag, vi får se efteråt om jag ändrar uppfattning. 5b. Studiebesöket på en mångkulturellskola (Fjärdingskolan) flyttades till delkurs 2 Svenskan, pga. att läraren var fullbokad under matematikkursen. Vi kunde ha löst problemet genom att "bara" ha ett litteraturseminarium. Som kursansvarig tyckte jag att själva studiebesöket var den viktigaste delen. Vad tyckte du om beslutet jag tog att flyttade seminariet och besöket? 0 0% Inte bra 14 73,7% Ok, för mig 5 26,3% Vet ej Max antal val: 1 6. Hur uppfattar du kurslitteraturen?

6 1 5,3% Mindre bra 2 10,5% Medel 12 63,2% Bra 5 26,3% Mycket bra Max antal val: 4 -Jag gillar den nya matematik boken som vi fick ha i stället för Van de Walle. Van de Walle har mycket bra i sin bok dock är den väldigt svår att få tag på. -Jag anser att upplägget att tentamen i matematik gjorde att kursens litteratur hamnade i skymundan då vi blev tipsade att det räckte att bara öva på exempeltentan för att sedan klara den riktiga tentamen. Jag läste därför knappt någon litteratur alls, det lilla jag läste anser jag inte gav mig något eftersom hela tentamen var uppbyggd kring exempeltentamen. jag önskar därför i fortsättnigen att det förväntas att vi som studenter läser lite mer litteratur och att tentamen därför också bygger lite mer kring den. Detta eftersom jag anser att läsande av litteratur där man får möjlighet att läsa om författare och mer kunniga männikors tankar och åikter kring ämnet matematik, är värdefullt. -jag tror att vi hade klarat oss finfint med bara "hur många prickar har en gepard" det är den boken jag har använt, där finns nästan allt som varit relevant. -Den boken jag köpte läste jag inte i- "Lära och undervisa matematik" - Då det kändes som den krävde lite kunskap om matematik för att man skulle förstå rumsuppfattnings kapitlet. "Matte med mening" som vi inte hade som kurslitteratur gav oss mer kunskap än "Lära och undervisa Matematik", då matte mening låg i den nivån som vi skulle undervisa i. -Några av böckerna var uppbyggda på lektioner och övningar som man kunde göra med eleverna. tex. Att lära in matematik ute. och Hur många prickar har en gepard?, det här är något som jag lär mig av när lärare beskriver och i vissa fall utvärderar egna lektioner. Här får jag inspiration och ideér. 7a. Hur fungerade studiegruppsarbetet? 0 0% Mindre bra

7 1 5,3% Medel 4 21,1% Bra 14 73,7% Mycket bra Max antal val: 4 -Skönt att ha studiegruppsarbete eftersom vissa övningar i matematiken är svårt att få grepp om man endast gör ensamarbete. -Vissa delar var väldigt lätta och kändes inte så meningsfulla, skulle varit lite mer variation och större svårighetsgrad. -Jag upplever att arbetet med de uppgifter vi fick i studiegruppen var mycket bra. Att diskutera och reda ut eventuella oklarheter gjorde att jag upplevde det som mycket givande tillfällen! Då vi på föreläsningarna och workshoparna hade mycket att ta in så var det ett bra tillfälle på stdiegruppsarbetena att låta kunskapen sjunka in och diskutera för att se om man verklgien hade förstått. -Det var bra att vi fick skapa egna studiegrupper då vi som penglar kan samåka =) -Inte jätteglad åt att vi fick välja själva. Jag vill bli utmanad i min tankegång och hade tyvärr inte möjlighet att arbeta i den grupp som skulle kunna utmana mig mest! -Dock tycker jag inte det var bra att vi fick välja studiegrupper själva. Personer som inte umgås så mycket med andra i klassen kan det ha varit ett problem för dem. Men vi valde ju självklart de vi umgås med i klassen. Det kan vara skönt att inte träffas hela tiden heller. Både för och nacktdelar. 7b. Vad tyckte du om uppföljningspassen efter workshop och studiegruppsarbetet. 0 0% Inte bra 0 0% Mindre bra 3 15,8% Medel 7 36,8% Bra 9 47,4% Mycket bra Max antal val: 1 -Skönt att ha ett uppföljnings tillfälle eftersom man där får reda på om man tänkt rätt. -Dock kunde det ibland bli för enkelt, vissa saker tycker jag skulle förutsättas att vi studenter kan. Tex beräkna arean på kvadrat, rektangel, triangel osv. -Vi fick under uppföljningarna tillfälle att fundera kring om vi verkligen hade förstått det hela samt möjlighet till att sätlla frågor ifall något var oklart. Dock anser jag det viktigt att en uppföljning som inte kräver någon närvaro inte bör innehålla några nya delar, utan bara repetition av det som skett under dagen eller bara frågestund för att reda ut oklarheter. -uppföjningarna tycker jag inte gett så mycket. -väldigt viktiga och givande!

8 -Bra, om man känner sig osäker så har msn möjlighet att ställa frågor!!! -Bra med ett tillfälle att lyfta problem vi dykt på under studiegruppsarbetet, eller att få något förklarat för sig igen. 8. Var examinationerna relevanta för innehållet? 15 78,9% Ja 1 5,3% Mindre bra 3 15,8% Medel 0 0% Inte bra Max antal val: 4 -En svår form som vi inte gått igenom dök upp på tentan svårt att kunna lösa uppgiften då vi inte visst hur man skulle räkna ut den. Blev att man chansade. -Jag upplever att inenhållet i tentamen stämde bra överens med det som tagits upp vid föreläsnigs- och workshopstillfällena. 9. Hur har de praktiska detaljerna i kursen fungerat? 0 0% Inte bra 0 0% Mindre bra 0 0% Medel 13 68,4% Bra 6 31,6% Mycket bra

9 Max antal val: 5 -Härligt med mycket praktiskt arbete dock var det väldigt snävt med tid då vi skulle ha utomhusmatematiken hade inte mycket tid för att hinna planera lektionen innan man skulle ha den. Hade varit skönt med några dagar extra till förberedelse. -mycket givande. dock hade jag velat ha med teori. 10. Detta skulle jag vilja ändra på. Det här saknade jag i kursen. 0 har svarat av 33 (0%) Max antal val: 1 -vet ej -Jag tycker den här kursen har varit helt suverän. Väldigt lagom med 7,5 hp. Jag har känt att jag har hunnit landa mellan alla moment i den här kursen om man jämför med vårens kurs. Som var väldigt mycket och jobbig. Det ända som var negativt på kursen var pannacotta frågan på tentan. Den formen hade vi faktiskt inte gott igenom så där satte du mig plus många andra på pottkanten. Och det sa du att du inte skulle göra. Så på det är jag lite besviken. -På litteraturlistan stod det böcker som exempelvis "Läs och skrivsvårigheter och lärande i matematik" vilket inte alls lyftes upp på varken övningstentamen eller själva tentamen. Detta ledde till att jag inför läsandet till tentamen endast fokuserade på det som togs upp i övningstentamen och litteratur som jag precis nämnt hamnade i skymundan. -Nej, saknade inget! Matematik ska vara roligt!! =) -Inget utan att dina studie grupper skulle gällt! -På en del föreläsningar flöt läraren lätt bort från det relevanta ämnet. Vilket var jätteirriterande. Man vill koncentrera sig på det som föreläsningen ska handla om. Inte om sånt som inte är irrelevant för kursen eller tentan. -Nä, jag är nöjd med kursens innehåll. Vi skulle kunnat lägga något mer pass utomhus, som vi försökte, för att fått lite omväxling i kursen.

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Bil.4 Kurs Kurskod BMGBI0 Immunologi och transfusionmedicin Program Biovetenskapligt program X programkurs fristående kurs uppdragsutbildning Kursdatum

Läs mer

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden

BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden BG306A Strukturmekanik, bärverksanalys MT129A Finita elementmetoden Antal svar: 16 (14+28) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 12,5% 3. Bra 50% 4. Mycket

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 18-01-23 Kursfakta

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN043 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1)

WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursrapport för: WEBBDIST13: Formgivning och layout, 7,5 hp V14 (31EFO1) Kursansvarigas namn: Jan Buse & Daniel Birgersson Antal registrerade studenter: 37 st. Antal godkända studenter på hela kursen vid

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 17-01-23 Kursfakta

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 201511232

Läs mer

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkäten är besvarad av 16 studenter (av 42 möjliga) vilket motsvarar 38%.

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Enkätresultat. of :04. Enkät Aktivitet Status Datum Besvarad av

Enkätresultat.   of :04. Enkät Aktivitet Status Datum Besvarad av Enkätresultat Enkät Aktivitet Status Datum Besvarad av Kursenkät Kemi för basår ht16 STH TBASA-FH16 öppen 2016-12-08 16:04 19(58) (32%) Flervalsfrågor. Det här var en bra kurs. Fördelning 0% 0% 52,6% 47,4%

Läs mer

Dan Andersson. 15 har fått G/VG

Dan Andersson. 15 har fått G/VG Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Datum: 170619 Kursutvärdering / Kursrapport Kursfakta Kursens namn Fysisk aktivitet och hälsa 2 Inom program / fristående Fristående kurs Kursansvarig

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 17-02-01 Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport. Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle.

Kursutvärdering / Kursrapport. Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 15 11 09 Kursfakta

Läs mer

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn:

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp. Kursens namn: Kursrapport Kursens namn: Inom program /fristående: Kursansvarig: Kurstid: (ex: V34 V44 Ht05) Klinisk omvårdnad: Allmän Omvårdnad 25,5 Hp Sjuksköterskeprogrammet SSK 10 Eva Fransson Anna Kängström V39

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Enkätresultat. a) Grundläggande begrepp inom B&I och biblioteksverksamhet?

Enkätresultat. a) Grundläggande begrepp inom B&I och biblioteksverksamhet? Enkätresultat Kursvärderingsenkät Introduktion till högre studier i BoI. 31BIN1 H15-1 BIB15 Enkäten är besvarad av 22 (62) studenter vilket motsvarar 35%. Målen med kursen Efter genomgången kurs skall

Läs mer

Kursutvärdering Distans

Kursutvärdering Distans HT12 1SJ012 Ledarskap, pedagogik samverkan i sjuksköterskans yrkesutövning (7,5hp) V46-50 Enkätresultat Enkät: Status: Distans: Kursutvärdering stängd Datum: 2013-04-26 13:29:21 Aktiverade deltagare (HT12

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Riktlinjer för VFU verksamhetsförlagd utbildning

Riktlinjer för VFU verksamhetsförlagd utbildning LHS Akademin för Lärande, Humaniora och Samhälle Riktlinjer för VFU verksamhetsförlagd utbildning Poäng: 4,5 hp VFU inom ramen för 30hp Kurs: Matematik för grundlärare åk F-3 Kursplan: MA3005 VFU-period:

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer

1. Enkätsvar: Hur värdefullt fann du innehållet i kursen? 1=Värdelöst 2=Av litet värde 3=Värdefullt 4=Mycket värdefullt Besvarad av 11 personer 1 of 12 2007-03-20 16:58 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-03-20 16:59:00 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 11(58) (18%) Sidan besökt

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 - distans

Kursvärdering Matematik 1 - distans View All Responses. Alla deltagare. Responses: 7 Kursvärdering Matematik - distans. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Response Average Intresse för ämnet För att kunna söka (annat) arbete

Läs mer

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Kursens namn: Multifaktoriell ohälsa 6 hp SSK 10. Sjuksköterskeprogrammet

Kursrapport. Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap. Kursens namn: Multifaktoriell ohälsa 6 hp SSK 10. Sjuksköterskeprogrammet Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursrapport Kursens namn: Multifaktoriell ohälsa 6 hp SSK 10 Inom program /fristående: Kursansvarig: Sjuksköterskeprogrammet Lennart Boman Kurstid: V20

Läs mer

Kursens tidsfördelning av olika moment (lärarledd tid per student) Total schemalagd lärarledd tid 13 räknestugor

Kursens tidsfördelning av olika moment (lärarledd tid per student) Total schemalagd lärarledd tid 13 räknestugor Kursutvärdering Institutionen för matematik och datavetenskap OBS! För kurser inom lärarutbildningen och lärarlyftet används speciellt framtagna enkäter. Administreras av lärarutbildningen kansli. Kurs

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Antal som följde kursen: ca. 30 Antal svar: 17 Dåligt Måluppfyllelse och helhet 1 2 3 4 5 Överensstämde

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursslut Datum: 17 01 16 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig

Läs mer

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter:

Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker. Antal registrerade studenter: Kursens namn: Statistik B, moment 1, Matematik för statistiker Termin: HT2014 Kurskod: 2ST007 Antal registrerade studenter: Typ av utvärdering (skriftlig/muntlig/annat): Skriftlig (grupp samt individuell)

Läs mer

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6 RYSA11 2007 RYSA11 2007 Översikt Totalt antal svar 6 Filter nej Gruppera efter fråga nej Du är Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Din ålder Under 25 33.3% 2 25-35 16.7% 1 Över 35 50% 3 Vad har du läst förutom ryska?

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Arbetsplanering inom djursjukvård DO0045, 40160.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lena Svendenius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-03-2014-06-22 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

Kursutvärdering/Kursrapport

Kursutvärdering/Kursrapport Kursutvärdering/Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 7 april 2014 Kursfakta Kursens namn Inom program/fristående Kursansvarig

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

1SJ012 Ledarskap, pedagogik och samverkan i sjuksköterskansyrkesutövning (7,5 hp) Sjuksköterskeprogrammet termin 5 (distans), HT13 vecka 51-03

1SJ012 Ledarskap, pedagogik och samverkan i sjuksköterskansyrkesutövning (7,5 hp) Sjuksköterskeprogrammet termin 5 (distans), HT13 vecka 51-03 2014-2-3 HT13 1SJ012 Ledarskap, pedagogik samver i sjuksköterss yrkesutövning (7,5hp) V51-03 Enkätresultat Enkät: Status: Distans: Kursutvärdering LPS öppen Datum: 2014-02-03 15:36:25 Grupp: Besvarad av:

Läs mer

Antagna Ht.11 (ex antagna ht-2007) Mats Andersson och Marie Lundgren Kurstid:

Antagna Ht.11 (ex antagna ht-2007) Mats Andersson och Marie Lundgren Kurstid: Kursrapport Kursens namn: Didaktik, estetiska läroprocesser och barns meningsskapande i språk, kommunikation och matematik Antal högskolepoäng Hel kurs Varav VFU 30hp 4,5hp Ladok-kod: 12FK60 Vt.14 Borås/Varberg

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (10) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN039 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur.

Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda med kurslitteratur. Sammanfattning av kursutvärderingar 2016-05-11 ÅRSKURS 1 7-9 UVK Skola och samhälle III (kursslut mars) Svarsfrekvens 56 % (9/16) Studenterna är överlag mycket nöjda med kursen. De är något mindre nöjda

Läs mer

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter.

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Den friska människans anatomi och fysiologi SJ000 Distans VT6 Antal respondenter: 2 Antal : Svarsfrekvens: 4.48 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Jag

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) Ht-16 Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) ÄMNES- OCH ÄMNESDIDAKTISKA STUDIER Kurs: Engelska för grundlärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3,

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering VT2012 stängd Datum: 2012-08-29 11:05:54 Grupp: Aktiverade deltagare (Människa, teknik, organisation (MTO) (7,5hp)) Besvarad av: 17(32) (53%) 1. Det var lätt

Läs mer

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1)

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursrapport Animering och multimedia för webben WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursansvarig Daniel Birgersson och Jan Buse Medverkande Daniel Birgersson, Stefan

Läs mer

Alternativ Mycket irrelevant Ganska irrelevant Ganska relevant Mycket relevant Fördelning 0% 0% 33,3% 66,7% Antal

Alternativ Mycket irrelevant Ganska irrelevant Ganska relevant Mycket relevant Fördelning 0% 0% 33,3% 66,7% Antal Enkätresultat Enkät Aktivitet Status Datum Besvarad av Kursvärdering Information through Image and Text 31KIN1, 31FIB1 V17-1 Information through Image and Text 1, 7,5 hp NGWEK15h öppen 2018-04-05 19:56

Läs mer

Riktlinjer fo r VFU verksamhetsfo rlagd utbildning

Riktlinjer fo r VFU verksamhetsfo rlagd utbildning LHS Akademin för Lärande, Humaniora och Samhälle Riktlinjer fo r VFU verksamhetsfo rlagd utbildning Poäng: 4,5 hp VFU inom ramen för 30hp Kurs: Matematik för grundlärare åk F-3 Kursplan: MA3005 VFU-period:

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursslut Datum: 15 01 19 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig

Läs mer

Kursrapport 11GF32 & HT16

Kursrapport 11GF32 & HT16 Kursrapport 11GF32 & 114656 HT16 Kursens namn: Tillval: Musik för grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem & Musik för grundlärare med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 4-6 Antal högskolepoäng

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vertebratzoologi BI0852, 20054.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Göran Hartman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-24-2014-04-17 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Utvärdering kursen Förskoleklassen pedagogiska verksamhet

Utvärdering kursen Förskoleklassen pedagogiska verksamhet Utvärdering kursen Förskoleklassen pedagogiska verksamhet Antal svar: 21 av 65 möjliga 1. Förväntade studieresultat i kursen är vägledande för planering, genomförande och utvärdering. Värdera hur kursen

Läs mer

Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) Ht-16 Bedömningsunderlag för Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) ÄMNES- OCH ÄMNESDIDAKTISKA STUDIER Kurs: Grundläggande engelska för grundlärare med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 4-6, I,

Läs mer

Mall för kursrapporter

Mall för kursrapporter 1(11) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar. Strukturen för detta kvalitetsarbete beskrivs i Kvalitetsbygge: Struktur för

Läs mer

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Kursrapport NSMFR1 V17-1 Sociala medier och social interaktion, 7,5 hp Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Jan Nolin

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016

Barn, unga, läsning och samhället. Children, young people, reading and society. 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Barn, unga, läsning och samhället Children, young people, reading and society 7.5 högskolepoäng/credits Bibliotekarieprogrammet, Vt 2016 Kursansvariga: Frances Hultgren och Amira Sofie Sandin Antal registrerade

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 2014-02-11 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Högskolan i Borås Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 20/6-2018

Läs mer

MO1002_HT17. Antal svar: 4

MO1002_HT17. Antal svar: 4 MO00_HT7 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Helheten dvs bredden i innehållet Intressant överblick över hur allt är uppbyggt och självklart smarta och trevliga kamrater De engagerade

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Poäng Kravhantering ETS170 5 poäng Läsår 2005 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 45 Antal enkätsvar/svarsfrekvens Antal

Läs mer

Utvärdering av kursen

Utvärdering av kursen Utvärdering av kursen Värdegrund och hållbar utveckling. 7,5 hp, Umeå, våren 2011 Kursutvärdering ska du som student alltid få möjlighet att fylla i efter avslutad kurs. Syftet med kursutvärderingar är

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Antal registrerade på kursen: 25 Kurskod: 2KN027 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen!

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen! Kursutvärdering för kursen: HRM, organisation och arbetsliv, moment 1, Introduktion och vetenskapligt arbete, 6 hp - Hösten 2016 Publicerad 2016-10-26 av Johan Örestig Fullgjorda kursutvärderingar: 15

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursslut Datum: 17 06 07 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig

Läs mer

LIML15, Didaktik och VFU, 7,5 högskolepoäng Didactics and Internship, 7.5 credits Grundnivå / First Cycle

LIML15, Didaktik och VFU, 7,5 högskolepoäng Didactics and Internship, 7.5 credits Grundnivå / First Cycle Konstnärliga fakulteten LIML15, Didaktik och VFU, 7,5 högskolepoäng Didactics and Internship, 7.5 credits Grundnivå / First Cycle Fastställande Kursplanen är fastställd av Utbildningsnämnden för Musiklärarutbildningen

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)?

Insolvensrätt med sakrätt HT Ungefär hur många timmar per vecka har du studerat (inkl. föreläsningar, seminarierna och grupparbetet)? Insolvensrätt med sakrätt HT18 : 1. Hur mycket av kursen har du deltagit i: Hur mycket av kursen har du deltagit i: 0% 0 (0,0%) 1-0% 1 (6,%) 1-40% 1 (6,%) 41-60% 1 (6,%) 61-80% (1,5%) 81-100% 11 (68,8%).

Läs mer

v&04,&2014& &v&23,&2014& Kursresurs:) Tilldelad*resurs* Utnyttjad* resurs* Nn:*610&(Borås)* Nn:*541*(Varberg)* *

v&04,&2014& &v&23,&2014& Kursresurs:) Tilldelad*resurs* Utnyttjad* resurs* Nn:*610&(Borås)* Nn:*541*(Varberg)* * Högskolan*i*Borås** Institutionen*för*pedagogik* ** Kursrapport)) * Kursens)namn:)* Barn,&kultur&och&kommunikation& &i&ett& förskoledidaktiskt&perspektiv& Antal)högskolepoäng) Hel*kurs** Varav*VFU* 30&hp&

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Sida 1 / 5 Sektionen för omvårdnad Sammanställning av kursutvärdering Vård vid akuta sjukdomstillstånd 15 hp campus HT14 (1SJ008) 64 av 102 studenter som gick hela kursen, besvarade enkäten (63%) Styrkor

Läs mer

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B 8 6 4 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Mitt första inryck av denna kurs var: Mycket bra 5 31 Bra 11 69 Dåligt - - Mycket dåligt - - Antal EAS:. Antal svarande: 16. Mv: (Skala 1) = 82,81 6 5 4

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201112 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 51 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer

VFU-brev för CF3S80 och för CF3M80 vt-19

VFU-brev för CF3S80 och för CF3M80 vt-19 VFU-information i kurserna CF3S80 och CF3M80, termin 8, lärarutbildning för grundlärare F-3 1 2019-03-28 VFU-brev för CF3S80 och för CF3M80 vt-19 Till VFU- lärare i de två delkurserna Matematik med didaktisk

Läs mer

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson.

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson. Kursanalys av SF1624 för CINTE, vårtermin 2015 1 Kvantitativa data Moment TEN1 Poäng på moment 7.5hp Antal registrerade 83 Antal godkända på moment 33 Prestationsgrad 40% Antal med slutbetyg 33 Examinationsgrad

Läs mer

Start- och slutdatum:2014 12 01 2015 01 16 Antal studenter: 74

Start- och slutdatum:2014 12 01 2015 01 16 Antal studenter: 74 Umeå universitet Juridiskt forum Samlad bedömning av genomförd kurs Page (2) Kursens namn: Rätten i socialt arbete, HT 204, Campus Start- och slutdatum:204 2 0 205 0 6 Antal studenter: 74 Former för utvärdering:

Läs mer

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3.

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. MT127A 3D CAD Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. Bra 12,5% 4. Mycket bra 12,5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i kursen som

Läs mer

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12 kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht Miljöstrategi och miljöledning - teorikurs (907ht) Results of survey Started: November 7, 0 Ended: November, 0 Reply rate: 7% ( 8 / 7 ) Sakai Online Evaluation

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Datum: 2018-06-03 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig B2FL01 V18-3 Ledarskap och förbättringsarbete

Läs mer

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 135 av 167 studenter (81%) har Lärare, tidigare år, förskola 39% besvarat utvärderingen Lärare, tidigare år, grundskola

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 2018-04-05

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7 Enkätresultat Enkät: Kursutvärdering Status: öppen Datum: 2009-12-08 14:08:39 Grupp: Aktiverade deltagare (H09 Sår och sårbehandling) Besvarad av: 27(32) (84%) Kursutvärdering Utvärdera kursen utifrån

Läs mer