Utkast inför arbete av manual till Pirateweb Första försöket man måste börja någonstans

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utkast inför arbete av manual till Pirateweb Första försöket man måste börja någonstans"

Transkript

1 Utkast inför arbete av manual till Pirateweb Första försöket man måste börja någonstans Av Joakim Holgersson

2 Index Tillträde 1 Profile details 4 My membership 6 Expenses 7 Our Members 8 Account Settings 10 Membership 11 Our Members 16 Add member 17 Send local mail 18 Triggered automails 25 Copyright 29

3 Tillträde För att komma in på Pirateweb måste man ansluta till adressen Därefter fyller besökaren i sitt personnummer (eller medlemsnummer) samt lösenord i respektive fält, följt av ett klick på loginknappen. 1 (29)

4 När man kommer in i Pirateweb ser det för närvarande ut så här: Uppe till höger ser man sitt namn och sitt medlemsnummer. För att gå ur systemet väljer man logout. Notis I och med att systemet är under uppbyggnad och fö tillfället körs som beta version så är inte alla funktionerna inlagda än. När systemet är helt klart och fungerande kommer även våra systerpartier köra samma system. 2 (29)

5 På vänster sida finns menyn: 3 (29)

6 Profile details Här kan du se dina uppgifter. Vid behov så kan du själv ändra din adress och övrig information, exempelvis e-post adress. För alla medlemmar kommer det även att se ut som om man har en adress inom partiet. Men det är först när man har funktionärsroll som man tilldelas en. Som funktionär inom partiet är det mycket viktigt att det inte står ens egen inom partiet på . Ifall det står ens egen partiadress även i så byt den till den privata och bekräfta därefter detta med att klicka på Save Changes. För att vara säker på att ändringen har gjorts korrekt i systemet, bör man sedan välja någon annan del i menyn och sedan välja Profile details igen. Om man får problem med access till ens partiadress så finns knappen Send New Password, och då går detta till ens privata e-post. Även inställningar för att ansluta (POP3, SMTP) kommer med i denna e-post. Lösenordet för partiadressen (Party ) kan man själv inte välja vad det skall vara, det genereras av systemet. 4 (29)

7 I fältet Forum Handle fyller man in det namn man använder sig av på forumet. På så sett kommer man dels åt delar i forumet som man inte annars kommer in i, samt variera sitt medlemskap i partiet och kan på så sett delta i årsmötet. Innan du väljer forumsnamn, måste du registrera ett konto i forumet. När det är skapat så går det fylla i samma forumsnamn även här. Ifall man sedan ändrar namnet på forumet måste man uppdatera på Pirateweb med samma namn. Partifunktionärer Detta underlättar för medlemmar samt andra funktionärer ifall man använder sitt riktiga namn även på forumet. Notis Under slutet av 2006 så byttes systemet ut till annat, och adresserna samt allas uppgifter uppdaterades. Ifall man inte uppdaterat sina uppgifter kommer man inte åt nuvarande uppgifter. Det är varmt rekommenderat med att använda funktionen för att få dessa uppgifter. 5 (29)

8 My membership För att byta lösenordet till Pirateweb så ändrar man detta här. Det kommer inte att påverka lösenordet till ens e-post adress. Subscriptions Genom att ta bort bockar för respektive funktion kommer dessa tjänster stängas av. Notis För närvarande är det bara den enskilde medlemmen som kan styra denna funktion, vilket innebär att våra funktionärer kan behöva guida medlemmarna till var denna information finns. 6 (29)

9 Expenses För att donera pengar så kan medlemmarna själva välja att överföra pengar direkt från sitt bankkonto till partiet. Notis Ifall man vill donera pengar till piratpartiet utan använda denna funktion finns det mer information på partiets hemsida. 7 (29)

10 Our Members Denna funktion har man bara tillträdetill ifall man är funktionär i partiet, och då bara den del som ens roll omfattar. Searche & Edit Här i kan man söka efter medlemar. För närvarande kan du bara söka i kategorierna Namn, epost, födelsedag och medlemsnummer. Exempel 1: I detta exempel har jag valt Gustav Nipe för att demonstrera. Efter användaren har fyllt i Gustav Nipe i fältet labelnamepattern så klickar man på Searche varpå en lista kommer upp med dem som heter Gustav Nipe. Hade man bara valt Gustav så hade det synts 12 namn på listan (vid skriven stund och för södra delen i partiet). I detta fallet kom även de medlemmar med där namnet innehåller ordet Gustav, dvs Gustavsson etc. 8 (29)

11 För att granska uppgifterna gällande denna medlem, eller ändra deras uppgifter, så klickar man på View / Edit som syns på samma rad. Det kommer att se samma ut på samma sätt, som ens egna uppgifter, med undantag för man inte kan justera medlemmens bankuppgifter. Även en extra meny syns, och jag kommer att gå igenom detta mer detaljerat nedan: Här kan man hjälpa medlemmen med att uppdatera dennas uppgifter, främst adressen till dennas e-post. Varpå medlemmen därefter kan uppdatera resten av sina egna uppgifter. 9 (29)

12 Ifall någon funktionär inte kan komma in på sin Pirateweb, kan annan funktionär med rätt behörighet komma åt och hjälpa till med att fixa denna del. Ändringar av funktionärsuppgifter är väldigt restriktiva, som med alla medlemmar. Det är inget som skall lekas med, utan bara vis behov, och givetvis med gott omdömme. Fungerar inte en funktionärs partiadress så se till först uppdatera till dennes privata e-post adress. Glöm inte att spara uppgifterna med Save Changes. Gå från sidan sedan tillbaka igen till dennas uppgifter för se uppdateringen är genomförd i systemet. Ifall du är osäker, ta hjälp av din områdeslead. Det finns fn fem stycken inom partiet (steget mellan länsnivå och riksledning). Det är viktigt att det blir rätt från början, och våra områdeslead får även inblivk i vad som behöver bli bättre inom respektive ansvarsområde. Länkar till Södra, Ej klar del, uppdateras efter hand med länkar till Områdena (så som f.d. region Syd osv). Blir fn sid 9 till 16 i PDF-filen på första utkastet. Account Settings Ifall våra medlemar behöver hjälp med byta lösenord görs det här. Det är rekommenderat man väljer ett tillfälligt lösenord, varpå medlemmen sedan går in i systemet och ändrar till sitt eget lösenord. Notis Byt inte andras lösenord till Pirateweb bara för testa eller skoja. Det skall bara göras ifall personen i fråga har verkligen har bett oss göra detta. 10 (29)

13 Membership Här kan man ställa in vilken del som medlemskapet omfattar. Roles and Responsibilities Denna del visar vad medlemmen har för funktionärsroll inom partiet. Här kan man se att Gustav Nipe har ansvar i Ung Pirat SE samt Ung Pirat Södra Distriktet. 11 (29)

14 En kort demonstration i hur man lägger in en funktionärsroll respektive tar bort. Det är bara lead samt vicelead som har möjlighet att tilldela ansvarsområde inom sin egen del i partiet. I detta fall kommer jag att använda mig av Amelia Andersdotter i systemet, då jag behövde uppdatera funktionärsrollen för henne. Först börjar vi med att söka upp personen, i detta exempel Amelia: Sedan klickar vi på View / Edit, så man ser man har rätt person: 12 (29)

15 Därefter väljer vi Roles and Responsibilities I detta fall har Amelia bytt position från vicelead till lead i Lund. Vi börjar med att ändra i listerna så det blir rätt område: Därefter klickar man på knappen buttonaddrole, varpå det kommer att se ut så här: 13 (29)

16 Nu är Amelia även lead för Lund. Nu kan man ta bort Amelias roll så som vicelead för Lund genom att klicka på Delete på den raden där det står Lunds kommun och LocalSecond. Notis: I systemet kommer det uppdateras på partiets hemsida.för närvarande finns det dock en mindre miss i koden; är det ingen lead kommer det inte heller visa någon som är vicelead i detta. Efter ändringen med Amelia blev lead blev det så istället med på hemsidan: Det är en fördröjning som gör att uppdateringen inte är live, utan det tar en liten stund innan det blir uppdaterat även på hemsidan. 14 (29)

17 Inom partiet kommer det att gå ut ett mail, till berörda parter (om man tillhör samma träd). Det försutsätter dock att han har fyllt i utskicket också på Pirateweb, se tidigare sida. Efter Amelia blev lead för Lund går det ut mail bl.a. till mig. Även efter hon togs bort som vicelead, kommer det ut ett bekräftels om det till mig: Alla andra funktionärer som befinner sig på samma nivå i organisationen får också e- post om Amelias byte av ansvarsområde. I detta fall innebär det Lead i Skåne, Södra samt Riks. Praktiskt är att i e-posten som går ut, visas både vilken organisationsändring som gjort, och vem som har gjort den. Notis Börja alltid lägga in funktionärsroll först. Ifall en medlem inte har någon sådan roll, så raderas även deras mailfunktion. Detta för att minska risken att deras eventuella väntade mail i inkorgen ska försvinna. 15 (29)

18 Our Members Börja med att välja den del av medlemssystemet som du är intresserad av, därefter klicka på knappen List. Efter du tryckt kommer samma område vara kvar medan knappen kommer det även stå hur många medlemar det finns i berört område. Du har bara tillträde till den del som omfattas av ditt ansvarsområde. 16 (29)

19 Add member Här kan du lägga in nya medlemmar, exempelvis när man varvar en medlem vid någon kampanj eller möte. Notis För att underlätta för varandra, texta klart och tydligt så det går lätt tolka texten för andra. Handstil är inte rekommenderad i detta fall. Utgå alltid från att andra skall kunna läsa dessa lappar. 17 (29)

20 Send local mail För att nå alla medlemmar inom hela eller delar i sitt ansvarsområde. 18 (29)

21 Exempel på hur man kan göra Börja med att välja om det skall vara alla medlemmar eller bara de som är funktionärer, därefter vilken typ samt geografiska området. I detta exempel vill vi bara nå funktionärer som tillhör piratstudenterna i hela Blekinge: Glöm inte rubriken. Därefter texten i själva Body. 19 (29)

22 När man skrivit klart så förhandsgranskar man texten med hjälp av Preview. Lägger in några exempelbilder som hjälp på traven med koderna 20 (29)

23 Rad brytning med hjälp av [br] 21 (29)

24 Så här blir det på förhandsgranskningen 22 (29)

25 Länk och fetstil, samt lutande text. 23 (29)

26 Så här blir det på förhandsgranskningen 24 (29)

27 Triggered automails För att lägga in välkomstbrev till ny medlem så gör man det här. Detta är ett enkelt arbete för att etablera kontakt med nya medlemar och få det på automatiskt utskickat. 25 (29)

28 Använd alltid knappen Preview för att kontrollera hur det ser ut. 26 (29)

29 Via vår partiadress får vi också besked om vad det går ut till den nya medlemen, och från vilka delar denna får e-post från. Det är olika välkomstbrev från varje part. I detta fall så ser man att medlemmen bor i Trelleborg. Medlemskapet blir automatiskt i hela partiet, även anslutning till UP i Malmö. Denna medlem får välkomstbrev från riksdelen i UP (Stefan), riksdelen i PP (Rickard), Södra området (mig) och slutligen Skåne län (Anders). Tyvärr var det inget inlagt för både UP Malmö eller Trelleborg, annars hade det även gått ut från dessa delar. 27 (29)

30 Ifall någon medlem inte förnyar sitt medlemskap eller aktivt väljer att går ur partiet så kommer det även ett e-post meddelande om detta till funktionärer inom organisationen. Notis Om medlemmen även har funktionärsroll i partiet så raderas också funktionsrollen i systemet. Därefter försvinner det helt från systemet. 28 (29)

31 Copyright Fick dig att titta efter vad det står här. Se lästipsen nedan. Jag vill passa på att tacka Johan Hägerström för korrekturläsning och justeringar. Peace & love Joakim Lästips John Nilsson förklaring & tolkning om de olika delarna vill jag lyfta fram, denna finns i forumet; WTFPL Creative Commons 29 (29)

Hembokat Kom igång guide

Hembokat Kom igång guide Hembokat Kom igång guide Introduktion till er nya brf-hemsida... 2 För användaren... 3 Starta ditt konto... 3 Logga in... 3 Byt lösenord... 4 Anslagstavlan... 5 Bokningskalendern... 6 För styrelsen...

Läs mer

Manual 1.0 för att posta nyheter på IF Åland orienterings hemsida (http://www.idrott.aland.fi/orientering)

Manual 1.0 för att posta nyheter på IF Åland orienterings hemsida (http://www.idrott.aland.fi/orientering) Manual 1.0 för att posta nyheter på IF Åland orienterings hemsida (http://www.idrott.aland.fi/orientering) Denna manual är gjord 24 oktober 2006, för att se ifall du har den senaste manualen gå till orienteringshemsidan

Läs mer

Instruktioner för bineros webmail.

Instruktioner för bineros webmail. Instruktioner för bineros webmail. För er som skaffat mejladress på civil2.se kommer här instruktioner på vanliga funktioner i bineros webbmejl. 1. Logga in 2. Webbmejlens innehåll 3. Börja mejla 4. Inställningar

Läs mer

Skapa enkäter i EvaSys

Skapa enkäter i EvaSys Skapa enkäter i EvaSys Innan du börjar I EvaSys skiljer man på formulär (questionnaires) och enkäter (surveys). Du jobbar i fyra steg. I det första ser du till att du har en questionnaire och i det andra

Läs mer

E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess

E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess E-posthantering med Novell Groupwise WebAccess En liten hjälpreda sammanställd av Thomas Granhäll. Materialet får kopieras fritt! 2003 Följande moment behandlas i denna manual: 1. Logga in 2. Ta emot och

Läs mer

Rapportutskick Hantering utskick av rapportfavoriter

Rapportutskick Hantering utskick av rapportfavoriter LATHUND VITEC Rapportutskick Hantering utskick av rapportfavoriter VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG: REDEG 1 B, 426 77 V. FRÖLUNDA KALMAR: SVENSKNABBEVÄGEN

Läs mer

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM):

UochM Kundsupport 1. Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): UochM Kundsupport 1 Lägg till ett nytt e-postkonto Du har fått ett e-mail från UochM med följande information (har du inte fått det så kontaktar du UochM): E-postkonto (t.ex. demo@uochm.com) Användarnamn

Läs mer

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Innehåll Äldreomsorgen Södertälje kommun i Mina vårdkontakter... 3 Skaffa användarkonto... 4 Skaffa konto med personnummer...

Läs mer

Manual. Föreningsadministratör i medlemssystemet

Manual. Föreningsadministratör i medlemssystemet BRUKSANVISNING 1 (28) Manual Föreningsadministratör i medlemssystemet BRUKSANVISNING 2 (28) Innehållsförteckning Rubrik sida 1. Inledning 4 1.1 Målgrupp...4 1.2 Syfte...4 1.3 Omfattning...4 2. Bakgrund

Läs mer

Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem

Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem Manual för Juseks aktivitetsadministrationssystem ett system baserat på Softadmin från Multisoft Komma åt och logga in i aktivitetssystemets admindel Tanken är att du skall kunna komma åt systemet på samma

Läs mer

Del 1: Skapa konto i Exchange

Del 1: Skapa konto i Exchange Adminguide Del 1: Skapa kontot i Exchange Del 2: Aktivera kontot i Office 365 Del 3: Anpassa kontot till ITarbetsplatsen Del 4: Installera dator i ITarbetsplatsen Del 5: ITarbertsplatsen - dator till användarkonto

Läs mer

AIF:arens guide till cyberrymden

AIF:arens guide till cyberrymden AIF:arens guide till cyberrymden www.andrarumsif.se Reviderad 2008-04-14 1 Välkommen till www.andrarumsif.se:s användarmanual! Denna manual ska inte ses som en fullständig manual till hemsidan utan snarare

Läs mer

Guide Autodesk Account

Guide Autodesk Account Denmark Germany Norway Sweden Guide Autodesk Account Administering av licenskonton Telefon: 010 211 69 00 Mail: info@nticad.se Website: www.nti.dk/sv Innehåll KOM IGÅNG FRÅN START TILL MÅL... 3 INNAN DU

Läs mer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Sida 1 av 12 1. Komma igång med din stipendieansökan 3 1.1 Läs texten Tänka på 3 1.2 Logga in eller Skapa nytt användarkonto 4 1.3

Läs mer

2013-06-03. Användarmanual

2013-06-03. Användarmanual 2013-06-03 Användarmanual Inledning Denna användarmanual finns för att du på enklast möjliga sätt skall kunna uppdatera din utövarinformation via ADAMS. Var uppmärksam på att vissa bilder kan se annorlunda

Läs mer

WebBoard i distansutbildningen

WebBoard i distansutbildningen WebBoard i distansutbildningen - Handbok för nybörjare För att underlätta kommunikationen mellan dig, dina kurskamrater och deltagande lärare kommer vi att använda datorn som kommunikationshjälpmedel.

Läs mer

För att öppna galleriet, ange adressen http://www.galleri.storsjobygdensfotoklubb.se

För att öppna galleriet, ange adressen http://www.galleri.storsjobygdensfotoklubb.se Använda Bildgalleriet För att öppna galleriet, ange adressen http://www.galleri.storsjobygdensfotoklubb.se Logga in För att skapa och administrera album för galleriet ska du logga in. Användarnamn är användarens

Läs mer

Välkommen till Jaguarklubben på internet

Välkommen till Jaguarklubben på internet Välkommen till Jaguarklubben på internet Menyn här ovanför tar dig snabbt till olika delar av webbplatsen. Start är förstasidan, För medlemmar innehåller länkar till bl.a. förmåner och försäkringsinformation,

Läs mer

Mumble FAQ. Jack-Benny Persson 2 maj 2012

Mumble FAQ. Jack-Benny Persson 2 maj 2012 Mumble FAQ Jack-Benny Persson 2 maj 2012 I denna FAQ ska jag försöka ge svar på de vanligaste frågorna om Mumble och hur man enkelt kommer igång. Mumble har en något högre inlärningskurva än många andra

Läs mer

Lathund för studenter

Lathund för studenter Uppdaterad 2005-09-07 Lathund för studenter vid inläggning av uppsatser i Xerxes Xerxes: http://theses.lub.lu.se/undergrad/ INLÄGGNING AV UPPSATS I XERXES 1. Inloggning Gå in i Publicera i Xerxes i menyn

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Innehållsförteckning:

Innehållsförteckning: Dokumenttitel Datum Godkänd av Sid SIT24 Manual E-post 2007-03-09 Sign 1(14) Utgivare/Handläggare Dokumentbeteckning Version Info Klass Björn Carlsson SIT24 mailmanual.doc 1.0.2 Öppen SIT24 Manual E-Post

Läs mer

FactoryCast HMI. Premium & Quantum PLC. FactoryCast HMI epost-tjänst 2004-10-25

FactoryCast HMI. Premium & Quantum PLC. FactoryCast HMI epost-tjänst 2004-10-25 FactoryCast HMI Premium & Quantum PLC FactoryCast HMI epost-tjänst 2004-10-25 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 EPOST-TJÄNSTEN...3 1.1 KONFIGURERING AV EPOST-TJÄNST...3 2 EPOST-SERVER...6 2.1 KONFIGURERING AV EPOST-SERVER...6

Läs mer

Snabbguide webbhotellstjänster v 1.0

Snabbguide webbhotellstjänster v 1.0 Snabbguide webbhotellstjänster v 1.0 Innehållsförteckning 1.0 Allmänt...3 2.0 Översikt kontrollpanel...4 2.1 Desktop...5 2.2 Home...6 3.0 Domäninställningar...7 3.1 Ladda upp dina filer information om

Läs mer

DIGITALA RESURSER MANUAL FÖR. Komma igång med Acrobat Connect

DIGITALA RESURSER MANUAL FÖR. Komma igång med Acrobat Connect DIGITALA RESURSER MANUAL FÖR Komma igång med Acrobat Connect 1 Introduktion Följande guide beskriver hur du kommer igång med Adobe Acrobat Connect och hur du skapar och administrerar mötesrum. 1.1 Förutsättningar

Läs mer

Koppla din Gavlenetmail till mobilen/surfplattan

Koppla din Gavlenetmail till mobilen/surfplattan Koppla din Gavlenetmail till mobilen/surfplattan Vill du använda din Gavlenetmail på din mobil eller surfplatta? För tillfället stödjer våra mailservrar enbart mottagande av mail till mobil/surfplatta,

Läs mer

iphone app - Users Net2 AN1116-SE Allmänt Starta Appen

iphone app - Users Net2 AN1116-SE Allmänt Starta Appen iphone app - Users Allmänt Denna app finns tillgänglig hos Apple App Store. Appen fungerar på alla iphone eller ipad med ios 5.1 eller högre. Starta Appen När Appen laddats ner och installerats finns ikonen

Läs mer

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra:

Wordpressguide - Palmstiernska Släktföreningen. Det här kan du göra: Palmstierna Wordpressguide Hej! Vad kul att du vill hjälpa till med Palmstiernska Släktföreningens hemsida http://palmstiernskaslaktforeningen.wordpress.com. Det första du behöver göra är att bestämma

Läs mer

Compose Connect. Hosted Exchange

Compose Connect. Hosted Exchange Sida 1 av 15 Compose Connect Hosted Exchange Presentation av lösningen: Compose Hosted Exchange Följande möjligheter finns för hantering av e-post 1. Lokalinstallerad Outlook-klient För att kunna använda

Läs mer

LUVIT Resource Centre 1.4. Användarmanual

LUVIT Resource Centre 1.4. Användarmanual LUVIT Resource Centre 1.4 Användarmanual INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 1 PORTALEN... 2 LOGGA IN... 2 SJÄLVREGISTRERING... 2 ÖPPNA KURSER... 3 NYHETER... 4 DEN PERSONLIGA MENYN... 4 MENYN...

Läs mer

Outlook Web App 2013

Outlook Web App 2013 Outlook Web App 2013 Boka egen tid Boka egen möten tid Vyer Schemaläggning Gruppkalender Dela kalender Semester Britt Tågmark britt.tagmark@gmail.com Senast ändrad 2014-12-25 Innehåll Logga ut... 1 Öppna

Läs mer

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15 Sidan 1 (18) 1. Ledare... 3 1.2 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 3 2. Hantera deltagare... 5 2.1 Deltagare... 6 2.1.1 Lägga in deltagare i ny grupp... 6 2.1.2 Lägga till deltagare i befintlig grupp... 6 2.2

Läs mer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Ver 3.0 Sida 1 av 19 1. Komma igång med din stipendieansökan 3 1.1 Läs texten Tänka på 3 1.2 Logga in eller Skapa nytt användarkonto

Läs mer

Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar

Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar 1/17 Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar Webbplatsen är byggd i WordPress 3.8.1. Den är byggd för att på ett enkelt sätt ska kunna skapa nya föreningshemsidor och innehåller: Inloggning

Läs mer

Time Care Pool Vikarie

Time Care Pool Vikarie Time Care Pool Vikarie Logga in Gå in direkt på http://timepool.tierp.se eller via www.tierp.se och klicka på länken Logga in som finns längst ned på höger sida. Här klickar du på länken till Time Care

Läs mer

Manual Version För registrering av aktiviteter på

Manual Version För registrering av aktiviteter på Manual Version 2013-01-23 För registrering av aktiviteter på www.postenfritid.se 1. Gå in på adressen http://info.citybreak.com och logga in med era användningsuppgifter* 2. Klicka på Skapa ny produkt,

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Manual för Sweco Piano 1. Manual för Piano PIANO BY SWECO AN INVENTORY APP WITH OFFLINE SUPPORT

Manual för Sweco Piano 1. Manual för Piano PIANO BY SWECO AN INVENTORY APP WITH OFFLINE SUPPORT Manual för Sweco Piano 1 Manual för Piano PIANO BY SWECO AN INVENTORY APP WITH OFFLINE SUPPORT 2016-03-22 Manual för Sweco Piano 2 Innehåll Introduktion... 3 Komma Igång... 4 Skapa din Första Inventering...

Läs mer

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning.

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning. Avancerad sökning Innehåll Avancerad sökning...1 1. Avancerad sökning...1 1.1 Allmänt...1 1.2 Begreppsförklaringar... 2 1.2.1 Posttyp... 2 1.2.2 Kolumn... 2 1.2.3 Lista... 2 1.2.4 Rad... 3 1.2.5 Vy...

Läs mer

Manual för din hemsida

Manual för din hemsida Manual för din hemsida Dynamiska hemsidor är en lösning för att man på ett enkelt sätt skall kunna lägga till, ändra och ta bort sidor på sin hemsida. För att detta skall vara möjligt bygger lösningen

Läs mer

Manual

Manual Manual www.jur.lu.se Innehållsförteckning Logga in 1 Skapa en ny sida 2 Sidinställningar 3 Spara sidan 5 Skapa undersidor 6 Redigera en befintlig sida 7 Länk i löpande text 7 En mejladress som länk 8 Skapa

Läs mer

Marknadsföringslistor

Marknadsföringslistor Marknadsföringslistor Inledning I dokumentet beskrivs hur man i MiRiaM skapar en så kallad marknadsföringslista. En marknadsföringslista är en lista över personer i MiRiaM som man valt ut för ett specifikt

Läs mer

LUPstudentpapers. Manual Reviewer

LUPstudentpapers. Manual Reviewer LUPstudentpapers Manual Reviewer 1:1 10/3 2009 Manual Reviewer Om du vill granska uppsatser vid din institution men ännu inte är registrerad som Reviewer, vänligen kontakta Publicera@lub.lu.se. Om du redan

Läs mer

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning 2016-09-15 Skapat av: Fältström Ingrid 1 (31) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1.1 Begreppsförklaringar... 3 1.1.1 Kolumn... 3 1.1.2 Lista... 3 1.1.3 Posttyp...

Läs mer

2. Obligatoriska uppgifter för att kunna behandla din ansökan är:

2. Obligatoriska uppgifter för att kunna behandla din ansökan är: 1. Översikt hur du gör en ansökan 2. Obligatoriska uppgifter i en ansökan 3. Välja utbildningar 4. Skapa ett användarkonto 5. Skapa en ansökan Rangordna dina utbildningsval Bifoga obligatoriska handlingar/bilagor

Läs mer

Sync Master startas via Task Scedule (schemaläggaren). Programmet kan köras på servern utan att någon är inloggad på servern.

Sync Master startas via Task Scedule (schemaläggaren). Programmet kan köras på servern utan att någon är inloggad på servern. Sync Master Sync Master är ett tilläggsprogram till Easy Planning som används för att automatiskt synka Outlook kalendrar med EP. Programmet ska installeras på en server som har en Outlook klient installerad.

Läs mer

ALEPH ver. 16 Introduktion

ALEPH ver. 16 Introduktion Fujitsu, Westmansgatan 47, 582 16 Linköping INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. SKRIVBORDET... 1 2. FLYTTA RUNT M.M.... 2 3. LOGGA IN... 3 4. VAL AV DATABAS... 4 5. STORLEK PÅ RUTORNA... 5 6. NAVIGATIONSRUTA NAVIGATIONSTRÄD...

Läs mer

FDT Kundportal. Copyright 2012. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99

FDT Kundportal. Copyright 2012. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99 FDT Kundportal Copyright 2012 FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99 E-mail support@fdt.se Hemsida www.fdt.se Innehållet i denna programmanual

Läs mer

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness HEMSIDANS ADRESS : http://www.idrottonline.se/orust/svanesundsgif gymnastik eller http://www4.idrottonline.se/default.aspx?id=94244 Administratörer:

Läs mer

Uppdatering av läsplatta och mötesapp

Uppdatering av läsplatta och mötesapp 1 (18) Datum 2014-03-18 Systemförvaltning W3D3 och meetings Instruktion Uppdatering av läsplatta och mötesapp Den här instruktionen visar hur du gör för att uppdatera din läsplatta. Uppdateringen är viktig

Läs mer

Lathund Ff-torget Försäkringsinformatörerna

Lathund Ff-torget Försäkringsinformatörerna Lathund Ff-torget 2016 Försäkringsinformatörerna Innehåll Inledning... 2 Logga in... 3 Registrera dig... 4 Glömt lösenord... 4 Byta lösenord... 4 Support... 5 Utbildningsversionen... 5 Översikt... 5 Registrera

Läs mer

Laboration 2 Datorverktyg vid LiU

Laboration 2 Datorverktyg vid LiU Laboration 2 Datorverktyg vid LiU Denna laboration är tänkt att ge information om några av de grundläggande verktyg som du, som studerar vid Linköpings Universitet, kan ha nytta av. Ett tips är att läsa

Läs mer

PROGES PLUS THERMOSCAN RF. Instruktionsmanual V. 061115

PROGES PLUS THERMOSCAN RF. Instruktionsmanual V. 061115 ThermoScan RF användarinstruktioner 1 PROGES PLUS THERMOSCAN RF Instruktionsmanual V. 061115 Viktigt! Den här manualen innehåller ett antal lösenord som endast är avsedda för administratörerna. Glöm inte

Läs mer

Instruktion för konfiguration av e-post IMAP-konto på Apple iphone eller ipad

Instruktion för konfiguration av e-post IMAP-konto på Apple iphone eller ipad Sida 1 av 7 Här är en tydlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post på en iphone (Apple). Det ser i princip likadant ut på en Apple ipad. OBS! Denna guide gäller endast för konfiguration

Läs mer

Manual. Patient. version 3.50

Manual. Patient. version 3.50 Manual Patient version 3.50 Innehåll Introduktion till Mina vårdkontakter...2 Vem kan använda tjänsten?... 2 Komma igång... 2 Ett säkert system... 2 Svar inom ett par dagar... 2 Support... 2 Skaffa användarkonto...3

Läs mer

En värld på nätet Facebook ht 2010

En värld på nätet Facebook ht 2010 En värld på nätet Facebook ht 2010 Under det här kurstillfället ska vi bekanta oss närmare med Facebook. Alla har fått en första grundläggande manual till Facebook. Med hjälp av den och det här dokumentet

Läs mer

Innehållsförteckning. 1. Log in 2. Home 3. My online visitors 4. Active chat 5. Settings

Innehållsförteckning. 1. Log in 2. Home 3. My online visitors 4. Active chat 5. Settings ImBox Manual v.2.0 Innehållsförteckning 1. Log in 2. Home 3. My online visitors 4. Active chat 5. Settings 1. Log in Första gången du startar ImBox behöver du verifiera ditt användarnamn och lösenord.

Läs mer

Närvarorapportering. Ledare

Närvarorapportering. Ledare Närvarorapportering Ledare 2 (16) Datum 2011-09-15 Innehållsförteckning 1. Ledare... 3 1.1 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.2 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 5 2. Hantera deltagare... 6 2.1 Deltagare...

Läs mer

Användarmanual TextAppen Online

Användarmanual TextAppen Online Användarmanual TextAppen Online Innehåll Innehåll... 2 Registera dig... 3 Logga in på Textappen online... 5 Samtal... 6 Ringa samtal... 6 Avsluta samtal... 7 Spara samtal... 7 Besvara samtal... 8 Ringa

Läs mer

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 Bilsport Online v1.0 Bilsport Online är en webbtjänst utvecklad för att hjälpa till med administrationen kring svensk bilsport. Via

Läs mer

MX-RESULTS.COM. Manual. Jonas Gustafsson, MC Alingsås jonas@enebacken.com 0735 12 67 47

MX-RESULTS.COM. Manual. Jonas Gustafsson, MC Alingsås jonas@enebacken.com 0735 12 67 47 MX-RESULTS.COM Manual Jonas Gustafsson, MC Alingsås jonas@enebacken.com 0735 12 67 47 Manual... 1 Inledning... 3 Hitta till mx-results... 4 Att skapa en användare på mx-results och göra rätt val... 5 Lagledare...

Läs mer

EVALD manual. Evald version 2 2014-05-02

EVALD manual. Evald version 2 2014-05-02 EVALD manual Evald version 2 2014-05-02 Innehåll KURSVÄRDERING PÅ ENGELSKA... 1 Egna frågor på engelska...1 Sammanställning på engelska...1 KURSVÄRDERING GENERELLT... 2 Skapa kursvärdering...2 Ändra öppnings/stängningsdatum...5

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

www.luvit.com LUVIT Portal Användarmanual

www.luvit.com LUVIT Portal Användarmanual www.luvit.com LUVIT Portal Användarmanual Innehållsförteckning 1 INLEDNING... 4 2 STARTSIDA... 5 2.1 MENYN UPPE TILL HÖGER... 5 2.1.1 Mitt campus... 5 2.1.2 Om BSVC... 5 2.1.3 Kurskatalog... 5 2.1.4 Länkar...

Läs mer

Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida

Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida Inloggning Denna instruktion vänder sig till användare som skall lägga upp texter/blogginlägg på klubbens hemsida. Användarna har behörighetsnivå Författare

Läs mer

Lathund. Föreningen Nordens medlemsregister KomMed Uppdaterad: 2015-09-21

Lathund. Föreningen Nordens medlemsregister KomMed Uppdaterad: 2015-09-21 Lathund Föreningen Nordens medlemsregister KomMed Uppdaterad: 2015-09-21 1 2 Dessa lathundar är utformade för att underlätta för Föreningen Nordens medlemmar att administrera i det nya medlemssystemet

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN

ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN ANVÄNDAR-GUIDE för Bränneriets LAN Andra Utgåvan Denna enkla Användar-Guide beskriver hur Du ska ställa in din dator för att ansluta den till brf Bränneriets LAN för att kunna använda Internet (eller hur

Läs mer

Uppdaterad: 2014-03-18. För dig som är Gruppadministratör

Uppdaterad: 2014-03-18. För dig som är Gruppadministratör Uppdaterad: 2014-03-18 För dig som är Gruppadministratör 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från

Läs mer

Användarmanual: Ledare

Användarmanual: Ledare Användarmanual: Ledare Version: WMC-L-20130412 Omfattning: Översiktlig beskrivning om vad man som användare med behörighetsnivå Ledare kan utföra och få tillgång till i WebMan Club www.webmanclub.se Inloggning

Läs mer

Manual till det nya ordersystemet start v Logga in på följande sida och spar som favorit:

Manual till det nya ordersystemet start v Logga in på följande sida och spar som favorit: Manual till det nya ordersystemet start v 32 2017 Logga in på följande sida och spar som favorit: order.tupperware.se E-postadress och password (4 sista sifforna i personnumret) är samma som förra orderportalen:

Läs mer

Manual C3 BMS v. 3 för iphone/ipad

Manual C3 BMS v. 3 för iphone/ipad Manual C3 BMS v. 3 för iphone/ipad Hur fungerar det? Larmsystemet består av en server och databas i Stockholm samt applikationen C3 BMS i telefonen. Trafiken mellan server o ch telefon sker över internet

Läs mer

version: 200702-1 Sidan 1 av 5

version: 200702-1 Sidan 1 av 5 version: 200702-1 Sidan 1 av 5 Ditt användarnamn: cykel.a@bck.nu Lösenord: pedal ALLMÄNT SajtMail är ett E-post system som går att komma åt via SajtMail Web som är en lösning där du använder din webbläsare

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Lathund - webbsidor och filer

Lathund - webbsidor och filer Lathund - webbsidor och filer 2005-09-07 Manualen nås via denna webbadress: http://www.med.lu.se/support Lathund - webbsidor och filer... 1 1. Inloggning... 2 Efter inloggningen... 2 2 Översikt över gränssnittet...

Läs mer

Användarmanual

Användarmanual 2018-04-27 Användarmanual Inledning Denna användarmanual finns för att du på enklast möjliga sätt skall kunna uppdatera din utövarinformation via ADAMS. Var uppmärksam på att vissa bilder kan se annorlunda

Läs mer

mydsv finns på följande länk: Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto.

mydsv finns på följande länk:   Om du inte har något konto, välj Signup! Välj Login om du har ett konto. mydsv - Guide mydsv finns på följande länk: https://mydsv.com Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto. Tips: din e-postadress är ditt användar ID! När du loggar in på

Läs mer

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto!

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto! Evenemang på na.se Så här skapar man arrangörskonto och lägger in evenemang i guiden, steg för steg Guiden finns på http://na.se/evenemang. Det är också där som man hittar länken till sidan där man loggar

Läs mer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Ver 3.0 Sida 1 av 22 1. Komma igång med din stipendieansökan 3 1.1 Läs texten Tänka på 3 1.2 Logga in eller Skapa nytt användarkonto

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Användarmanual + på ipad gäller medarbetare i Nyköpings och Oxelösunds kommun

Användarmanual  + på ipad gäller medarbetare i Nyköpings och Oxelösunds kommun Användarmanual Email+ på ipad gäller medarbetare i Nyköpings och Oxelösunds kommun Reviderat datum: 2016-03-18 Innehåll Aktivera apparna i MobileIron... 3 Email+... 4 Inkorgen... 4 Kalender... 5 Kontakter...

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Så här funkar Föreningsliv

Så här funkar Föreningsliv Så här funkar Föreningsliv Logga in Logga in på den adress du fått skickat till dig via mail. Använd det lösenord och användarnamn som du tilldelats. Kom alltid ihåg att logga ut när du skrivit färdigt,

Läs mer

Hur man skapa en Wiki.

Hur man skapa en Wiki. Hur man skapa en Wiki. Ordet wiki (i t.e.x Wikipedia) kommer från Hawaiian och betyder snabbt. Kortfattat kan man säga att en wik i är en webbplats där alla enkelt kan publicera och redigera material när

Läs mer

Skånekatalogen vissa QlikView-applikationer styrs behörigheten utifrån användarens tillhörighet i Skånekatalogen, oftast på förvaltningsnivå.

Skånekatalogen vissa QlikView-applikationer styrs behörigheten utifrån användarens tillhörighet i Skånekatalogen, oftast på förvaltningsnivå. FAQ QlikView 1. Var hittar jag Region Skånes QlikView-applikationer? På den centrala QlikView-menyn Accesspoint: https://qlikview.i.skane.se/qlikview/ 2. Hur får jag behörighet till en QlikView-applikation?

Läs mer

Bruksanvisning för VeraPlus

Bruksanvisning för VeraPlus Bruksanvisning för VeraPlus Börja med att installera VeraPlus Öppna förpackningen och plocka ut allt innehåll. I förpackningen finner du: Installation 1. Anslut nätverkskabeln i nätverksporten på baksidan

Läs mer

Kalmarsund BK:s hemsida

Kalmarsund BK:s hemsida Kalmarsund BK:s hemsida Sida 1 av 6 Du börjar med att gå till hemsidan för Svensk Bridge. Den ser ut så här: Klicka på rutan Logga in uppe till höger. Då kommer denna sida upp: Här du skriver in ditt Medlemsnummer

Läs mer

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1 Användarmanual Resultatrapportering Kurs1 Skapa ett konto... 2 Lärarenkät... 3 Rapportera elevresultat... 4 Ladda ned dina resultat... 6 Ändra, ta bort eller komplettera ett resultat... 7 Glömt lösenordet...

Läs mer

Användarmanual

Användarmanual 2017-02-14 Användarmanual Inledning Denna användarmanual finns för att du på enklast möjliga sätt skall kunna uppdatera din utövarinformation via ADAMS. Var uppmärksam på att vissa bilder kan se annorlunda

Läs mer

Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar

Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar 1/17 Lathund Hemsida för Astma- och Allergiförbundets föreningar Webbplatsen är byggd i WordPress 3.8.1. Den är byggd för att på ett enkelt sätt ska kunna skapa nya föreningshemsidor och innehåller: Inloggning

Läs mer

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09 SKÖTSELSKOLAN Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 203-03-09 Innehållsförteckning. Aktivera ett användarkonto, jag har en egen e-postadress 3 2. Aktivera ett användarkonto,

Läs mer

Guide för att komma igång med SportAdmin

Guide för att komma igång med SportAdmin Guide för att komma igång med SportAdmin 1 Inställningar 1a Ladda upp föreningens logga 1b Fyll i föreningens uppgifter 1c Fyll i övriga grundinställningar 2 Perioder 2a Skapa ny period 2b Kopiera mellan

Läs mer

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 3.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 3.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1 Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare Sida 1 Sida 2 Innehåll Inledning... 4 Allmänt... 4 Förutsättningar... 4 Plug-in... 4 Web-läsare... 4 Inloggning... 5 Användaruppgifter... 5 Inloggning... 5

Läs mer

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn Manual Spelarregistrering Manualen beskriver hur man lägger in spelare i sin spelartrupp och tilldelar fasta spelarnummer. Läs igenom manualen och följ den när du lägger in spelarna i ditt lag och föreningens

Läs mer

Blogga med Wordpress

Blogga med Wordpress Blogga med Wordpress Introduktion En blogg kan användas på en lång rad olika sätt, även om det vanligaste kanske är att se den som en mer eller mindre publik yta på nätet att dela med sig av tankar och

Läs mer

Komma igång med Eventor

Komma igång med Eventor Guide Eventor Komma igång med Eventor Version 2.0, 2013-10-07 Starta med startsidan På Eventors startsida finns en kortare guide över hur du skaffar användarkonto och hur du loggar in. Börja med den för

Läs mer

Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik

Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik Snabbguide: Hur man öppnar en egen nätbutik Vill du öppna din egen nätbutik? Nu är det enklare än någonsin. Följ stegen i den här snabbguiden så är du redo att öppna dörrarna. Vad du borde förbereda innan

Läs mer

Lathund Skola

Lathund Skola Lathund Skola 2019-08-30 1 Innehåll Logga in... 3 Behörighet... 3 Inloggning till systemet, Hypernet... 3 Glömt lösenord... 3 Uppdatera lösenordet... 3 Ändra lösenord... 4 Vyer anpassa det du vill se...

Läs mer

2013 MUSICPARTNER AB

2013 MUSICPARTNER AB 2013 MUSICPARTNER AB Innehåll 1. Logga in... 2 2. När du loggat in... 2 3. Att skapa pass - InStructor... 2 3.1 Skapa eller editera en spellista... 2 3.2 Sök efter musik... 3 3.3 Utökad sökning efter Artist

Läs mer

Manual C3 BMS för Android-telefoner

Manual C3 BMS för Android-telefoner - för dig som gillar ovanliga fåglar 2012-09-24 Manual C3 BMS för Android-telefoner Hur fungerar det? Larmsystemet består av en server och databas i Stockholm samt applikationen C3 BMS i telefonen. Trafiken

Läs mer