VÄLKOMMEN TILL BRF STRANDBYN! VARDAGSLIV VID STRANDKANTEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄLKOMMEN TILL BRF STRANDBYN! VARDAGSLIV VID STRANDKANTEN"

Transkript

1 VÄLKOMMEN TILL BRF STRANDBYN! VARDAGSLIV VID STRANDKANTEN

2

3 Vardagsliv med stranden som granne Tänk dig att bo bara några hundra meter från strandkanten. Tänk dig att få sitta vid matbordet och ana vattenglitter i bakgrunden, slänga på dig badkläderna hemma och kliva rakt ut på stranden. Kanske till och med hinna ta ett morgondopp innan frukosten och pendeltåget till jobbet? På bästa läge i Gnesta, precis vid Frösjön och den kommande strandparken ligger Brf Strandbyn. Här bor du ett stenkast från sjön, med lekplats utanför dörren och förskola på promenadavstånd även för små fötter. Brf Strandbyn är den perfekta platsen för dig som vill ha en smidig vardag med mycket livskvalitet. Här, i ett nybyggt hus är det bara att flytta in och börja njuta. Gräsmatta och häckar är planterade och trädäcket väntar bara på grillen och utemöblerna. Som boende i Strandbyn får du det bästa av två världar. I den lilla staden är allt alltid nära. Här finns inga bilköer att fastna i och ingen jakt på parkeringar. Här finns istället naturen, här finns nya roliga lekparker och förskolor, här finns ett kreativt kulturliv och du kan på några minuter gå eller ta cykeln till all service du behöver. Här finns helt enkelt förutsättningarna för det goda livet i en lugn och trygg omgivning. Och pulsen i den stora staden då? Den finns kvar - mindre än en timme bort!

4 En småstad med framtidstro Gnesta är en kommun som tror på framtiden. Här satsar man på nya lekplatser och bra skolor. Den nya strandpromenaden vänder staden mot sjön och binder i hop den nya stadsdelen med centrum och tågstationen. De nya kvarteren vid Frösjöns strand binds ihop med stadens centrum med den charmiga strandpromenaden. Det tar bara några minuter att ta sig till tågstationen. Härifrån är det smidigt att resa, pendeltåget tar ca 60 minuter till Stockholm och mindre än 20 min till Södertälje. Precis vid Brf Strandbyn anläggs en strandpark med bland annat bad, lekplats, beach volly-plan och småbåtshamn. Längs strandpromenaden kommer man bekvämt att kunna promenera till den populära restaurangen vid strandkanten ett stycke bort. Tack vare läget vid Frösjön finns möjlighet till äventyr i naturen året om. Med långfärdsskridskor soliga vinterdagar och kanot härliga sommardagar tar man sig hela vägen till Åkers styckebruk i norr eller till Trosa vid kusten. På fritiden kan ung som gammal engagera sig i Gnestas rika föreningsliv med allt ifrån konst till fotboll, golf och vrakdykning. Kvar på området ligger det gamla Lokstallet som numera är en kreativ miljö med verksamheter som exempelvis snickeri, keramikverkstad, yogastudio och teaterförening. Skolor upptill årskurs 5 eller 9 finns flera i närområdet och förskolan är bara tvärsöver gatan.

5 N Situationsplan i skala 1:400. Observera att områdesbilden på försättsbladet är en tidig illustration och att det slutliga utörandet av området stämmer med situationsplanen ovan. Illustration av entrésida Vi eftersträvar att Illustrationer och ritningar i så hög utsträckning som möjligt ska motsvara färdigbyggt projekt. Dock reserverar vi oss för eventuella ändringar och avsteg från materialet i denna broschyr.

6 Planlösning Skala 1:100 VARDAGSRUM SOVRUM 2 SOVRUM 3 SYNLIG BALK STÄD/FRD HALL BAD/WC KÖK F VP K TVÄTT/ KLÄDVÅRD TT ALLRUM DM SOVRUM 1 G SYNLIG BALK SYNLIG BALK TM MATPLATS HALL WC/DUSCH Skala 1:100 VARDAGSRUM VARDAGSRUM SOVRUM 2 SOVRUM 3 SOVRUM 2 SOVRUM 3 SYNLIG BALK K Kyl SYNLIG BALK STÄD/FRD HALL F Frys STÄD/FRD BAD/WC HALL DM Diskmaskin BAD/WC U/M Inbyggnadsugn/Micro KÖK F VP VP Induktionshäll Värmepump KÖK DM DM SYNLIG BALK K G F K SYNLIG BALK TVÄTT/ KLÄDVÅRD TT VP Fönstersättning i TVÄTT/ KLÄDVÅRD TT trappa vid högergavel TM SOVRUM 1 SOVRUM 1 ALLRUM ALLRUM TM TT Tvättmaskin Torktumlare Fönstersättning i MATPLATS SYNLIG BALK kök vid vänstergavel MATPLATS G HALL SYNLIG BALK HALL TM WC/DUSCH WC/DUSCH Vi eftersträvar att Illustrationer och ritningar i så hög utsträckning som möjligt ska motsvara färdigbyggt projekt. Dock reserverar vi oss för eventuella ändringar och avsteg från materialet i denna broschyr.

7 Trädgårdssida Illustration Egen trädgård att njuta i Kvarteret är utformat för att få ett modernt, stadsmässigt uttryck med egen karaktär. De putsade fasaderna har ljusa toner med inslag av välkomnande trä. Ytterdörrarna i engelskt rött markerar entrén till huset. Framsidan är plattlagd och en träspaljé skiljer husen från varandra. På baksidan har du din egen trädgård med gräsmatta och planterade häckar mellan grannarna. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen med rymligt trädäck. Här kan man koppla av och fånga solen, eller bara vila benen och njuta av barnens lek. Ett förråd i trädgården gör att du smidigt kan stuva undan grillen, pulkor och annat som inte behövs för säsongen. Vi eftersträvar att Illustrationer och ritningar i så hög utsträckning som möjligt ska motsvara färdigbyggt projekt. Dock reserverar vi oss för eventuella ändringar och avsteg från materialet i denna broschyr.

8 Ett hem för både vardagpussel och fest Husen är utformade med en ljus och social bottenvåning. Här finns flexibilitet som ger utrymme för både vardag och fest. Den lilla matplatsen passar bra för frukost och läxläsning. Härifrån har man utsikt över gatan och livet utanför. En öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat. I vardagsrummet finns plats för både matbord och soffgrupp. Generösa fönsterpartier ända ner till golv släpper in ljus och bjuder in trädgården utanför. Entrévåningen har även tvättstuga och wc med dusch. Under trappan till övervåningen finns ett förråd där du enkelt kan stuva undan dammsugare och leksaker. Utformningen av husen är noga genomtänkt så att varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En trappa upp finns 3 sovrum, ett badrum och ett allrum i grundutförandet. Allrummet kan du enkelt göra om till ytterligare ett sovrum om familjens behov skulle förändras.

9 Köket på bilden innehåller tillval Ditt personliga hem För många människor är köket husets viktigaste rum hemmets hjärta där vi tillbringar mycket tid tillsammans. Därför har vi lagt lite extra möda på att köket ska fungera bra. Induktionshällen gör det roligt att laga mat och laminatbänkskivan är heltäckande med underlimmad diskho. En extra kvalitet är att diskmaskinen är integrerad och att ugn och micro är inbyggda i högskåp. Att köket avslutas med en köksö mot vardagsrummet och trappan gör det till husets medelpunkt. Köksinredningen är klassiskt stilren med släta vita luckor. Här finns också fler tillvalsmöjligheter om du vill sätta din egen prägel på köket. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till inredning. Alla material är utvalda med omsorg och är genomgående av hög kvalitet och standard. Det första du möts av är hallen med praktiskt och tåligt klinkergolv. De helkaklade badrummen på varje plan, det ena med badkar det andra med dusch, borgar för att täcka hela familjens behov. Väggarna är målade i vit färg och golven är genomgående i trä. En bra bas för alla stilar med oändliga möjligheter för dig som vill sätta din egen prägel med möbler, favorittextilier och tavlor.

10 Rumsbeskrivning Kök Vardagsrum/allrum Sovrum Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Väggar: Målat vitt, NCS 0502-Y, kakel 100*100 mm i raksättning över diskbänk, häll och bänksskiva Tak: Målat vitt Inredning: enligt ritning, utrustning enligt nedan Övrigt: Vitmålad golvsockel, Fönsterbänk av vitmålad mdf Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Väggar: Målat vitt, NCS 0502-Y Tak: Målat vitt Övrigt: Vitmålad golvsockel, Fönsterbänk av vitmålad mdf Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Väggar: Målat vitt, NCS 0502-Y Tak: Målat vitt Övrigt: Vitmålad golvsockel, Fönsterbänk av vitmålad mdf, Skjutdörrar enligt ritning Entré Wc/Dusch/Badrum Hall Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Klinker vid entrédörr Väggar:Målat vitt, NCS 0502-Y Tak: Målat slätt, vitt Inredning: Hatthylla Övrigt: Vitmålad golvsockel, Fönsterbänk av vitmålad mdf Golv: Klinker Väggar: Kakel Tak: Målat vitt Inredning: Enligt ritning. Utrustning enligt nedan. Övrigt: Kakel i fönstersmyg Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Väggar: Målat vitt, NCS 0502-Y Tak: Målat slätt, vitt Övrigt: Vitmålad golvsockel, Fönsterbänk av vitmålad mdf Trappa med vagnstycke och sättsteg i vitt och plansteg i klarlackad ek Förråd under trappa Golv: Fanérgolv, Ek 3-stav Väggar: Omålat Tak: Omålat undersida trappa obehandlad Tvättstuga Golv: Klinker, sockel i samma material Väggar: Målad glasfiberväv i vattenavvisande färg Tak: Målat slätt, vitt Inredning: Enligt ritning. Utrustning enligt nedan. Mindre förändringa exempelvis avseende produkter och modeller kan bli aktuellt under projektetsgång. Exakt modell och leverantör meddelas så snart avtal med entreprenör är klart.

11 Utrustningslista Utrustning i kök Skåpsinredning enligt ritning. Skåplucka vit slät, med rostfria handtag. Bänkskiva i laminat. Rostfri, underlimmad ho och engreppsblandare. Inbyggnadsugn och micro i högskåp. Induktionshäll, vit kyl och frys. Spisfläkt inbyggd i fläktskåp. Integrerad diskmaskin. Läckageskydd under kyl/frys, diskmaskin och diskbänksskåp. Arbetsbelysning under skåp. Utrustning i tvättstuga Torktumlare och tvättmaskin, vit. Bänkskiva i laminat med infälld ho och engreppsblandare. Belysningsarmatur i tak Utrustning i WC/dusch Spegelskåp 600 mm, kommod 600 mm inkl tvättställ, tvättställs- och duschblandare, golvstående WC-stol, belysningsarmatur. Handdukskrok. Rundade duschdörrar i klarglas. Utrustning i WC/badrum Badkar1600 mm med badkars- ooh duschblandare. Spegelskåp 600 mm, kommod 600 mm inkl tvättställ och tvättställsblandare. Golvstående WC-stol, belysningsarmatur. Handdukskrok. Tillval Det kommer finnas möjlighet att göra ett antal tillval i ditt nya hem. Köket kan göras personligt med flera val för luckor, bänkskiva och handtag. Rostfria vitvaror finns som alternativ för den som föredrar det. Det kommer också att finnas möjligt att välja till spotlights i kök, hallar och wc/dusch samt WC/badrum. För den som önskar finns möjlighet att välja till en handukstork i badrummet. samt värmegolv i wc/bad.

12 Byggnadsbeskrivning Grundläggning Betongplatta på mark. Stomme Regelstomme, bjälklag av trä Takkonstruktion Takstolar av trä. Takbeläggning av papp Fasader Puts på luftad putsbärare, Uteplatser Plattlagd yta på framsida Trall av tryckimpregnerat virke på baksida Omfattning enligt ritning Förråd. Oisolerad träregelstomme. Platta på mark. Fasad av vitmålat trä. Skärmvägg/spaljé Skärmvägg av trä mellan radhusens uteplatser på fram- respektive baksida. Plats för soptunna markeras med skärmvägg. Fönster: Fabriksmålade fönster i trä Dörrar: Ytterdörrar: fabriksmålad trädörr Innerdörrar: fabriksmålad vit dörr Altandörr: fabriksmålad vit dörr, trä Installationer: Husen värms med frånluftsvärmepump placerad i tvättstuga. Husen ventileras med mekanisk frånluft via pumpen. Tilluftdon i fasad. Uppvärmning med vattenburen värme via golvslingor på bottenplan. Uppvärmning med radiatorer på övervåning. Brandvarnare finns på varje våning. Belysning vid entré och uteplats på baksida. Mediaskåp placeras i tvättstuga. Övrigt: Parkering sker på bostadsrättsföreningens platser längs med gata. 1 parkering per hus samt 5 gästparkeringar. Häckar runt trädgårdar enligt ritning. Grässådd på baksida enligt ritning. Hus har gemensam sophämtning i miljöhus. Övriga har ett sopkärl med skärmvägg på framsida huset. Rumshöjd: 2,5 m på över och undervåning

13 Garantier och försäkringar Förskottsgaranti Förskottsgarantin är en säkerhet för det förskott du betalar. Färdigställandegaranti Under byggtiden gäller en försäkring som säkerställer att husen kommer att färdigställas även om entreprenören skulle gå i konkurs. Entreprenadgaranti Innan bostaden överlämnas till dig sker en slutbesiktning. En opartisk besiktningsman bedömer då om uppförandet är utfört enligt avtalet. De fel sombesiktningsmannen noterar och för vilka entreprenören är ansvarig åtgärdas av entreprenören inom en av besiktningsmannen fastställd tid. Efter två år görs ytterligare en besiktning för att fånga upp de fel som kan anses häröra från byggnationen. Garantier för osålda lägenheter En garanti om att kostnader för osålda lägenheter inte kommer att belasta bostadsrättsföreningen. Efter 6 månader köps eventuellt osålda lägenheter av Frösjö Invest AB. Vd- och styrelseförsäkring Är en försäkring som gäller beslutsfattande medlemmar i bostadsrättsföreningens styrelse Fastighetsförsäkring Vid tillträde har bostadsrättsföreningen en fastighetsförsäkring som bla omfattar en fullvärdesförsäkring för byggnaden. Det är av stor vikt att bostadsrättsinnehavaren medverkar vid slutbesiktningen. Skador och skavanker som uppkommer efter besiktningen ersätts inte.

14 Resan från intresseanmälan till ditt nya hem 1. Anmäl intresse Registrera ditt intresse på 2. Bekräfta intresse Hittar du ett radhus som är intressant så meddelar du vilket eller vilka radhus som är intresserant i prioriterad ordning till mäklaren. Observera att det är viktigt att samtliga alternativ som du kan tänka dig anges och att intresseanmälan måste inkomma innan datum som angivits i nyhetsbrev för att du ska få chansen att välja i den turordning du fick när du registrerade dig på hemsidan. 3. Personligt möte Brf strandbyn säljs av en auktoriserad mäklare. Mäklaren tar kontakt och bokar ett personlligt möte för att gå igenom all information. Till detta möte ska du ha ett lånelöfte från din bank. 7. Skriva upplåtelseavtal Upplåtelseavtalet bygger på bostadsrättsföreningens ekonomiska plan. Av Boverket godkända intygsgivare har granskat planen och intygar att planen vilar på tillförlitliga grunder. När Bolagsverket registrerat den ekonomiska planen upprättas ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen och du blir medlem i bostadsrättsföreningen. 8. Besked om definitiv inflyttningsdag Ca 3 mån i förväg får du definitivt besked om tillträdesdagen. 9. Slutbesiktning När ditt hem är klart görs en slutbesiktning av en opartisk besiktningsman. Du kommer erbjudas möjlighet att vara med på besiktningen. 4. Skriva förhandsavtal avtal Kort därefter tecknas ett bindande förhandsavtal. Ett förhandsavtal är ett bindande avtal och innebär att föreningen lovar att upplåta just din lägenhet åt dig och du lovar att köpa bostadsrätten för just din lägenhet. Ett krav om 70% försäljning gäller för att byggnationen ska påbörjas. 5. Delbetalning om 10% I samband med byggstart gör du en delbetalning på 10% av den totala insatsen 6. Tillval görs Eventuella inredningstillval görs under byggets tidiga fas 10. Slutlig betalning Slutlig betalning ska göras i samband med slutbesiktning vilket ofttast sker strax innan tillträde. Observera att kvitto ska uppvisas för utkvittering av nycklar. 11. Inflyttning Äntligen dags att flytta in! Nycklarna till ditt nya hem får du av mäklaren på inflyttningsdagen! 12. Kvarvarande arbeten Inflyttning kan komma att göras innan alla arbeten är klara. Till exempel kan finplanering som grässäådd, plantering av häckar och plattläggning färdigställas efter inflytt. Brf Strandbyn säljs av Svensk Fastighetsförmedling i Gnesta Tel:: Fax: sf.gnesta@svenskfast.se Adress: Västra Storgatan Gnesta

15 Att bo i bostadsrätt Det finns många fördelar med att bo i bostadsrätt. Inte minst för att man tillsammans delar på den skötsel och det underhålls som krävs av en fastighet. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen, du och dina grannar, äger tillsammans hela fastigheten. Det vill säga bostäderna och alla gemensamma utrymmen. När du köper en bostadsrätt så köper du en andel i en bostadsrättsförening. Detta ger dig i sin tur en rätt att nyttja en lägenhet i bostadsrättsföreningens fastighet. Du ansvarar för inre underhåll och får själv bestämma över mindre reparationer och ombyggnader. Föreningen svarar för underhållet av alla gemensamma anläggningar. I Brf Strandbyn ansvarar du också för skötsel och underhåll av trädgård, entré och uteplats. Styrelse Bostadsrättsföreningen är en ekonomisk förening som förvaltas av styrelsen. Styrelsen väljs av medlemmarna vid den årliga föreningsstämman. Fram till godkänd slutbesiktning ingår representanter från Frösjö Invest AB i styrelsen. Boendekostnad När du köper en bostadsrätt betalar du en insats (som är en andel i bostadsrättsföreningen). Utöver det betalar du en avgift till föreningen för att täcka din del av föreningens kostnader. I avgiften ingår ränta och amortering på föreningens lån, avsättning till drift och underhåll, försäkring, förvaltning, skötsel av gemensamma vägar och parkering, ett grundutbud av tv och bredband samt en parkeringsplats/radhus inom området samt ca 5 st besöksparkeringar. Den totala boendekostnaden utgörs av avgiften, dina egna kostnader för lån samt kostnader för hushållsel,vatten, värm och avgift för sophantering. Årsavgiften kan ändras i framtiden om till exempel räntorna varierar.

16 Om oss Byggherre för Brf Strandbyn är Frösjö Invest AB. Ägare av Frösjö Invest AB är EREIM AB och Kjellgren Kaminsky Architecture AB. Härutöver har bolaget ett antal externa långsiktiga investerare. Tillsammans har ägargruppen lång erfarenhet från nyproduktion, ägande och förvaltning av fastigheter. EREIMs vision är att skapa fina hemmiljöer där männsikor trivs och där de barn som är vår framtid får en trygg start, kanske tillsammans med de vänner som ska följa dem genom livet? Bostadskvarter som är fulla av liv och möten mellan människor med olika erfarenheter. Vi vill bidra med välplanerade och prisvärda bostäder som behåller sina kvaliteter över tid. Det är viktigt att fler får en chans att komma in på bostadsmarknaden och skapa sitt eget hem utan att behöva ge avkall på en balanserad vardagsekonomi. Vi drivs av att få använda vår kunskap om bostadsbyggande till att göra skillnad - både för samhället och för dig!

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola Modernt boende med äldre charm Bostadsrätter i Karl Johans skola Fastighetsbyrån Folkparken som granne - Bostadsrätter i hjärtat av Norrköping Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG Planlösningar Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 6 5,5 m ² TM TT Sovrum 6,0 m ² 22,0 m ² Sovrum 2 0,0 m ² 4,0 m ² 2,0 m ² EC HS Skansbron Fredriksdalskajen Fredriksdalsgatan Hammarby allé

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Livskvalité invid grönskan Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Boka din lägenhet Bostäder i Ullstämma - Närhet till grönska och service I Ullstämma söder om Linköping bygger vi åtta hyresradhus och

Läs mer

New England-stil i Linköping. Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil.

New England-stil i Linköping. Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil. New England-stil i Linköping Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil. Innehållsförteckning Välkommen till Bronslunden... 5 Situationsplan... 6 Byggnadsbeskrivning...

Läs mer

Lägenhet 1273. Lägenhet 11131. 3 rok, 74,5 kvm, plan 13. 3 rok, 77 kvm, plan 7. Bofaktablad brf Vasatornet, Linköping

Lägenhet 1273. Lägenhet 11131. 3 rok, 74,5 kvm, plan 13. 3 rok, 77 kvm, plan 7. Bofaktablad brf Vasatornet, Linköping Bofaktablad brf Vasatornet, Linköping Lägenhet 11131 3 rok, 74,5 kvm, plan 13 Lägenhet 1273 3 rok, 77 kvm, plan 7 Fasad mot söder - väster 24 25 Bofaktablad brf Vasatornet, Linköping Lägenhet 11151 3 rok,

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 1 BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 2 Innehåll Allmänt om projektet s3 Priser s4 Ritningar s6 Illustrationer s8 Byggnads och rumsbeskrivning s9 Tillval s12 Frågor och svar s13 Företagspresentation

Läs mer

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Så här går det till att köpa nytt i bostadsrättsföreningen Hållplatsen i Växjö! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet,

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Ett hem mellan stad och natur

Ett hem mellan stad och natur Näsby, Örebro Ett hem mellan stad och natur Korr 1 är rosafärgat, för att lättare se ändringarna. Närhet till allt du behöver och lite till Natursköna omgivningar, lekfulla miljöer och cykelavstånd till

Läs mer

Inredningskatalog Originalinredning. Västermalms Atrium

Inredningskatalog Originalinredning. Västermalms Atrium Inredningskatalog Originalinredning Västermalms Atrium Steg för steg mot ditt nya hem Om en tid är det dags att göra dina inredningsval. En del av valen kommer att vara enkla. Andra kommer säkert ta lite

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

Bofakta Brf Fotö Brygga

Bofakta Brf Fotö Brygga Bofakta Brf Fotö Brygga www.sbc.se/nybostad Välkommen till Fotö Brygga Innehållsförteckning Vi startade arbetet med Fotö Brygga med ambitionen att skapa ett högkvalitativt, modernt och miljöanpassat boende

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand

Bo intill Gavleån med utsikt mot havet Brf Superior Gävle Strand Bo intill avleån med utsikt mot havet Brf Superior ävle Strand Välkommen till ett hem vid havet ävle Strand är en ny stadsdel på Alderholmen nära ävle centrum. Äntligen har hamnkvarteren fått nytt liv

Läs mer

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se Bofakta Kv Fägnaden Hornsbergs Strand www.einarmattsson.se Välkommen till kvarteret Fägnaden i Hornsbergs Strand Tryggt boende hos Einar Mattsson Som boende i kv Fägnaden får man ett tryggt boende i en

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Byggmästaregatan 117 Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Gatuadress Byggmästaregatan 117 enligt överenskommelse Ljust och luftigt! På ljus och luftig

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2006-05-16 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR: 4575 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR:4575 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med underliggande

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015 02 12 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på förstärkt

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN

KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN VILLALIV I HJO Alldeles intill Vättern ligger Hjo med sin småbåtshamn och vackra träbebyggelse. Välkommen att ta del

Läs mer

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter.

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Nära alla möjligheter Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Välkommen till brf Vildvinet Situationsplan och lägenhetsnummer 3 Planlösningar 1 rok 4 Planlösningar

Läs mer

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta BOFAKTA 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljnings- och bofaktafoldern om bostadsrätterna. 2 Studera planlösningarna

Läs mer

Kom hem till ett vackert och grönt kvarter. Brf Solallén, Vikaholm, Växjö

Kom hem till ett vackert och grönt kvarter. Brf Solallén, Vikaholm, Växjö Kom hem till ett vackert och grönt kvarter Brf Solallén, Vikaholm, Växjö Välkommen till Skanska Letar du efter ett nytt hem? Kanske är det första steget på en större förändring där du har bytt jobb och

Läs mer

Brf Fårholmen i Karlstad

Brf Fårholmen i Karlstad Södra Råtorp. Exklusivt boende vid Klarälvens strand. Allmänt Södra Råtorp har under de senaste åren vuxit fram till en populär och modern stadsdel med villor, radhus och flerfamiljshus samt förskola.

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016

24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016 24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016 Fasad mot Sjövallagränd Kartguiden Sjövallagränd 6 A+B Sjövallagränd 4 A+B Sjövallagränd 2 A+B Välkommen med förfrågningar till vår kundtjänst 046-28 73

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

2012-02. Bofakta Kv Tomtsätra 2:20-24

2012-02. Bofakta Kv Tomtsätra 2:20-24 Kv Tomtsätra 2:20-24 DD HUS/ARKAPE Adress: Södra Skogen 14-22, 647 92 Mariefred Välkommen till Södra Skogen lugnets, ljusets och livskvalitetens hemvist. Det idylliska villa- och radhusområdet kombinerar

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Rumsbeskrivning. Penthousevåningar A 1401 B 1401 C 1401

Rumsbeskrivning. Penthousevåningar A 1401 B 1401 C 1401 Rumsbeskrivning Penthousevåningar A 1401 B 1401 C 1401 Fönster och fönsterdörr Innerdörr GENERELLT Målat Träfönster, karmar invändigt målade och utvändigt aluminiumklädda Slät, vit, dörrtrycke i rostfritt

Läs mer

BOSTADSFAKTA ROSTERIET

BOSTADSFAKTA ROSTERIET rg o m r r fö e d ä t bos ns e g a d on st ma l o h k oc re BOSTADSFAKTA ROSTERIET 2. 3. PROJEKTBESKRIVNING Bostadsrättsföreningen Rosteriet ligger i Liljeholmen och består av en byggnad (nedan benämnda

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Inflyttning våren 2013. Nu bygger vi parhus för er.

Inflyttning våren 2013. Nu bygger vi parhus för er. Inflyttning våren 2013 Hej Sandvikens klokaste! Nu bygger vi parhus för er. Från 8.918:i månaden Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara den Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nu bygger vi IKEA och Skanska

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Radhus 110 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " för att komplettera den visuella presentationen av bostaden vill

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Klassiska skanörsvillor med moderna detaljer. Ängsbyn, Skanörs Vångar

Klassiska skanörsvillor med moderna detaljer. Ängsbyn, Skanörs Vångar Klassiska skanörsvillor med moderna detaljer Ängsbyn, Skanörs Vångar Välkommen till Skanska Letar du efter ett nytt hem? Kanske är det första steget på en större förändring där du har bytt jobb och vill

Läs mer

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård.

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Centralt 128 kvm 5 r o k Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit.

Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit. Hamn Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit. Bilden är en illustration och visar uteplatsen till ett av parhusen. Välkommen till HamnOasen design som får dig att sova gott Bilden är en illustration

Läs mer

Material STANDARD OCH TILLVAL FÖR FAST INREDNING, VITVAROR OCH VÄGGAR BRF SMEDSTADBÄCKEN VALLASTADEN, LINKÖPING

Material STANDARD OCH TILLVAL FÖR FAST INREDNING, VITVAROR OCH VÄGGAR BRF SMEDSTADBÄCKEN VALLASTADEN, LINKÖPING Material STANDARD OCH TILLVAL FÖR FAST INREDNING, VITVAROR OCH VÄGGAR BRF SMEDSTADBÄCKEN VALLASTADEN, LINKÖPING Neutralt och genomtänkt HÖG STANDARD OCH PERSONLIGA TILLVAL Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN 2 BRF GULLBRÄNDAN Välkommen till Brf Gullbrändan i Kläppen Efter succén med fem tidigare etapper i Sälenfjällen är vi nu stolta att få presentera ytterligare nyprojektering av Österling

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool!

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Färjestaden 145 kvm Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Bofakta februari 2016

Bofakta februari 2016 Bofakta februari 2016 Innehåll 2 Inledning 3 Innergård 4 Vårat Borås 6 Situationsplan 7 Vi bygger i betong 8 Detta lovar vi 9 Beskrivning 10-11 Insatser och månadsavgifter 12-13 Lägenhetsfördelning 14

Läs mer