Bastasjö. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil"

Transkript

1 Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår och grillplatser precis intill. Skapa livsrum!

2 Välkommen hem! Kärnhem sätter en ära i att skapa trivsamma boendeformer. De vackra arkitektritade villorna är praktiska att leva i och lätta att tycka om. God funktionalitet kombinerat med design i minsta detalj ger ditt boende en unik och personlig prägel. Prisvärdhet är ett av våra nyckelord. Genom vårt sätt att bygga håller vi tillbaka kostnaderna och kan erbjuda dig en boendemiljö som kostar mindre och ger dig mer. Kärnhem ser till helheten, dvs. utemiljön är lika viktig som bostädernas funktion och trivsel. Där Kärnhem bygger är gaturummet och trädgårdsrummet mervärden som skapar boglädje. I vårt kvalitetsbegrepp är valet av material och byggteknik en del, men också livskvalitet och förmågan att se människan i sin livsmiljö. Vi levererar nyckelfärdigt en kontakt, ett kontrakt och en stor portion trygghet! Kärnhem skapar livsrum.

3 25 attraktiva villor mitt i naturen Nu har du chansen att bo i populära Bastasjö mitt i naturen. 25 fristående villor med carport alternativt garage och förråd, som byggs i en tidlös klassisk stil, planeras just nu i Bastasjö. Inom ett stenkast planeras en förskola. Vid planeringen har stor vikt lagts vid husens och gatumiljöns utformning. Häck/trädallé mot gatan och granitkantsten är några exempel på detta och som återfinns i klassiska svenska bostadsområden. Området ligger i direkt anslutning till Bastasjö friluftsområde med elljusspår och grillplatser. Bastasjön erbjuder bad och på vintern kan man åka skidor i preparerade spår eller ta en skridskotur på isen.

4 Villa Klara, 124 kvm Villa Klara är ett modernt hus med klassiska detaljer och välplanerad planlösning. Husets framsida med välkomnande entré, balkong och liggande träpanel är detaljer som ger Villa Klara en stolt välkomnande framtoning. Det välplanerade huset på 124 kvadratmeter rymmer tre sovrum, vardagsrum, allrum, kök, tvättstuga och två badrum. Bottenvåningen har en öppen och ljus planlösning där köket står i förbindelse med vardagsrummet. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck. Takhöjden är på hela 2,50 m och tillsammans med de höga fönstrena och snedställda fönsteromfattningarna fångas känslan av rymd och tradition.

5 Planlösning övervåning På övervåningen i Villa Klara finns tre ljusa och trevliga sovrum. Det större sovrummet har direkt förbindelse med en rejäl klädkammare. Allrummet har utgång till en mysig balkong och är lämplig som t.ex tv-hörna för såväl barn som föräldrar. Det helkaklade badrummet är försett med badkar. Ekgolven ger en mjuk och hemtrevlig känsla. Planlösning bottenvåning Bottenvåningen i Villa Klara har ett stort luftigt vardagsrum med direkt utgång till uteplatsen. Den öppna planlösningen gör att man har en naturlig förbindelse med det rymliga köket. Köket, med ljusinsläpp ovanför diskbänken, är stort och välplanerat. Badrummet är försett med dusch och även detta är helkaklat. Samtliga golv på bottenvåningen har golvvärme.

6 Villa Maria, 150 kvm Det resliga huset knyter an till en klassisk svensk byggnadstradition. Med sin stolta framsida breder det ut sig och tar plats efter gatan. Det välplanerade huset på 150 kvadratmeter rymmer totalt fem sovrum, vardagsrum, allrum, tvättstuga, två badrum och kök. Bottenvåningen har en öppen och ljus planlösning där köket står i förbindelse med vardagsrummet. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck. Takhöjden är på hela 2,50 m och tillsammans med de höga fönstrena och snedställda fönsteromfattningarna fångas känslan av rymd och tradition. Alternativ öve

7 Planlösning bottenvåning Planlösning övervåning Villa Maria har ett stort vardagsrum med matplats i vinkel. På bottenvåningen finns dessutom ett rum som kan nyttjas som föräldrasovrum, arbetsrum, musikrum eller gästrum. Köket är ljust och funktionellt med fönster ovan diskbänken och arbetsytor längs fasaden. Tvättstugan ligger separat och har egen entré. Trappan till övervåningen förbinder vardagsrummet med allrummet i övervåningen, som också har balkong. På övre plan finns dessutom fyra sovrum, badrum med badkar samt en rejäl klädkammare. Det är också möjligt att välja bort ett sovrum och istället få ett större allrum. Samtliga sovrum har utrymme för klädförvaring och flertalet rum har fönster åt två väderstreck. Intill huset ligger carport och förråd. rvåning

8 Hus Sanna, 112 kvm Vårt hus Sanna är ett hus med tidlösa moderna linjer och genomtänkta detaljer, som t ex den inbjudande entréen med stort ljusinsläpp. Liggande fasadpanel i avstämda kulörer bidrar tillsammans med sadeltak beklätt med takpannor till det exklusiva utseendet. Den välplanerade bostaden på 112 kvadratmeter rymmer tre rum, vardagsrum, separat matrum, kök, wc/tvätt och badrum. Köket är här placerat mot gatusidan. Vi känner igen den centralt placerade trappan, takhöjden på 2,50 m och de generösa ljusinsläppen med snedställda fönstersmygar. Det trevliga matrummet ger i anslutning till vardagsrummet generösa utrymmen för samvaro och genom vardagsrummets altandörr kommer man direkt till uteplats/trädgård.

9 Bottenvåning Alternativ bottenvåning Planlösning Bottenvåningen har en öppen planlösning där matrummet står i förbindelse med det ljusa vardagsrummet. Rymden i vardagsrummet förstärks genom de höga fönsterna och de snedställda fönstersmygarna. Köket är elegant och välplanerat. Hus Sanna har två olika planlösningar av bottenvåningen då man kan välja bort matrummet till förmån för ett ytterligare sovrum. Standard är den ombonande golvärmen, de gemytliga ekgolven och det helkaklade våtrummet med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns tre ljusa och trevliga sovrum. Från övervåningens hall nås även klädkammare och det helkaklade badrummet med badkar. Den alternativa planlösningen innehåller två sovrum och ett gemensamt större allrum. Övervåning Alternativ övervåning

10 Arkitekten Husens arkitektur är tidlöst modern. Stor omsorg har lagts vid exteriören med bl a den liggande träpanelen och den inbjudande utformningen av entréerna. Den väl tilltagna takhöjden ger en luftig atmosfär i hela huset. Helheten känns modern med klassiska inslag, vilket ger en hållbar arkitektur inför framtiden. Arkitekter: Hans Bäckström/Eva Johnson, Södergruppens Arkitektkontor AB Tomterna I Bastasjö finplaneras hela tomten och vid gatan är gräsmattan utrullad. Mot gatan och mellan tomterna planteras häckar och på varje tomt planteras ett fruktträd. Tomtens gångar beläggs med betongplattor och biluppfarten asfalteras. Uteplatsen vid vardagsrummet är belagd med trätrall. Tomtexempel Hus Sanna 112 kvm Tomtexempel Villa Klara 124 kvm

11

12 Bastasjö Bastasjö ligger 9 km norr om Karlskrona centrum. Från centrala Karlskrona kör ni österleden norrut mot Rödeby. I rondellen i Torskors tar ni till höger mot Hässlegården och kör hela vägen på Stålvägen tills den strax norr om Hässlegården byter namn till Kryddgatan. Kör rakt fram tills ni har Myntagatan på höger sida, där ligger området på vänster sida. Backabo Torskors Österleden Bastasjö Hässlegården Lyckeby Kärnhem förbehåller sig rätten till eventuella ändringar.

13

14 Designval För oss på Kärnhem är design en viktig del av vår vardag. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsmedvetna leverantörer och tillsammans tar vi fram funktionella och tidlösa inredningar för kök och bad. De genomtänkta designvalen gör det enkelt för dig som kund att hitta just din stil. Vi har olika designlinjer, framtagna för att passa våra hustyper. Nyckelfärdigt Kärnhem leverererar nyckelfärdiga hus, vilket innebär att du som kund köper ett färdigt, inflyttningsklart boende. Vi tar hand om dig som kund från första kontakten till uppföljningsmöten efter inflyttning. Kärnhem sköter alla kontakter med de olika entreprenörerna. När du köper en bostad av Kärnhem gör vi dina beslut enkla. Vi hjälper dig genom hela processen med val av kakel, klinker och färgsättning för att slutligen hitta den designlinje som passar just dig. För dig innebär detta en kontakt och ett kontrakt.

15 20 fördelar med Kärnhem 1. Du får ett hus ritat av en arkitekt som vet att göra små detaljer till något du för lång tid kommer att uppskatta och känna glädje över. En värdesäkring för framtiden. 2. Utemiljön och gaturummet är en viktig del i hur man som boende och besökare uppfattar området. Vi har tänkt på helheten i ditt nya bostadsområde. 3. Genom vårt sätt att bygga håller vi tillbaka byggkostnaderna. Fast pris gäller. Detta ger dig mer för mindre. 4. Trygghet! En kontakt - ett kontrakt! 5. Huset och utemiljön är komplett och nyckelfärdig. Det enda du behöver göra är att finfördela, kratta och så gräsmatta på tomtens baksida. 6. Entrédörren är vacker och välkomnande. Glaspartierna ger mycket ljus i hallen. 7. Husen är energisnåla med värmeåtervinning av ventilationsluften. Köket har separat köksfläkt. 8. Vacker välkomnande veranda. 9. Vid entré och uteplats finns utvändig belysning. 10. Carport och förråd ingår. 11. Ökat ljusinsläpp genom snedställda fönstersmygar. 12. Bottenvåningen har golvvärme som standard. 13. Hög standard på golvbeläggning med ekparkett i alla rum och klinker i WC/dusch och tvättstuga. 14. Rejäl takhöjd i rummen på 2,5 m. 15. Fönsterbänkarna är av grå kalksandsten. 16. Gott om förvaringsutrymmen i extra höga köksskåp. 17. Trappan till övervåningen har ett inbyggt förråd. 18. Stora, extra höga fönster med 3-glas isolerfönster, ger ett fantastiskt ljusinsläpp. 19. Husen är förberedda för bredbandsanslutning. 20. Du har tre färdiga designlinjer att välja på. Kärnhem förbehåller sig rätten till eventuella ändringar.

16 CS & Co Reklambyrå AB Skapa livsrum! Försäljning/information Kärnhem Blekinge AB Ronnebygatan Karlskrona Telefon: Fax:

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra

Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra www.karnhem.se Brf. Kärntallen 2 Tallboda Östra 32 vackra bostadsrätter i modern stil Nära till Linköping centrum, 7 km Tallboda centrum, 2,5 km Skola 4-6, 2 km Förskola F-3, 1 km Cloetta Center, 6 km

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Färjestaden Öland. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum!

Färjestaden Öland. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! www.karnhem.se Färjestaden Öland Nära till Köpcentrum, 2 km Badstrand, 800 m Skola F-9, 700 m Vårdcentral, 2 km Sporthall, 2 km Djurpark, 1 km Golfbana, 4 km Busshållplats, 50 m Flygplats, 15 km Kalmar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Bråvalla, Åby. Brf. Kärnträdgården. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 18 vackra bostadsrätter i modern stil

Bråvalla, Åby. Brf. Kärnträdgården. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 18 vackra bostadsrätter i modern stil www.karnhem.se Bråvalla, Åby Brf. Kärnträdgården 18 vackra bostadsrätter i modern stil Nära till Norrköpings centrum 10 km Hultdalskolan åk 7-9 1 km Åbymoskolan F-6 800 m Vårdcentral 300 m Lillsjön 4,5

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård?

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Så beskrivs Högsäter i annonserna, som också framhåller områdets attraktiva läge, nära hav, service, skola osv. År 1999 började inflyttningen till Högsäter, men

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA

VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA VÄSTRA GÄRDE KARLSKRONA VÄS Etapp 5 4 Etapp I 3 2 6 7 Etapp II 1 8 Grovplanerat med urschakatade massor VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA GÄRDE! Myresjöhus i Blekinge Packat bärlager för plattor Packat bärlager för

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn Modernt bostadshus uppfört 2012 i den nya stadsdelen Storgärdan i södra Mariehamn. Huset är uppfört i två plan och har en välplanerad planlösning inrymmande

Läs mer

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar PLAN ÖVER OMRÅDET O $[JLärta 2NCPGTCF DWUUJållplats *är planeras en I Ur och Skurförskola med förtur till Skanskas kunder i Skarplöts Ängar ORIENTERINGSKARTA Vä g7 3 Nynäsvägen Västerhaninge SKARPLÖTS

Läs mer

Östra Lugnet. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm)

Östra Lugnet. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm) www.karnhem.se Östra Lugnet Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm) Nära till Evedals bad, 3 min cykel Hovshaga centrum, 1 km Vårdcentral, 1 km Skola F-6, 1 km Sporthall, 1 km Norremark, 2

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat.

Torsås 189 kvm. Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Torsås 189 kvm Naturskönt belägen. Totalrenoverat. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all tänkbar

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Nu finns en unik möjlighet att förvärva en exklusiv standnära tomt vid Stamsjön i Lerum.

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Natur och lundaliv på samma adress Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Ett välkomnande hem på en välkomnande adress Tänk dig att bo granne med den skånska slätten och samtidigt ha cykelavstånd till Lunds

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Stockrosvägen 7, Mölna

Stockrosvägen 7, Mölna Stockrosvägen 7, Mölna På en lugn och tyst återvändsgata i Mölna ligger denna modernistiska och stilrena villa med fantastisk utsikt om ca 393 kvm totalyta. Genomgående ekgolv, vitmålade väggar och exklusiva

Läs mer

Fagerslätt Huskvarna. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum!

Fagerslätt Huskvarna. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! www.karnhem.se Fagerslätt Huskvarna Nära till Huskvarna centrum 4 km Skola 500 m/1,5 km/1,8 km Vårdcentral 4 km Sporthall 4 km Busshållplats 200 m Servicebutiker 2 km Fritidsanläggning 1,5 km Slalombacke

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta KAHÄSPARKE Bofakta Välkommen till Kallhällsparken I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 1. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur lägenheten

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Sid 1 Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Pinc House Simplicity Med Pinc House Simplicity vill vi göra det enkelt för dig som husköpare att välja. Med 10 olika husmodeller i storlekar från 110 till 188 kvm,

Läs mer

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool!

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Färjestaden 145 kvm Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som påverkar slutlig byggnation.

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Anneberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Stor träaltan där du kan avnjuta morgonkaffet

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Välkommen till Vassnäs 800 JAN LOBERG KORTFAKTA

Välkommen till Vassnäs 800 JAN LOBERG KORTFAKTA JAN LOBERG Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-324 72 00 Mobil: 070-324 72 00 jan.loberg@maklarhuset.se Välkommen till Vassnäs 800 Välkommen till Vassnäs och denna stora familjevilla med underbart läge!

Läs mer

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta Modernt bostadshus i 1 1/2 -plan, beläget på en vacker strandfastighet i Geta. Huset ligger på sluttande tomt mot stranden med utsikt över Ramsviken. Huset

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Patrullvägen 9

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Patrullvägen 9 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 8 rum (5 sovrum) / 204 m² Område Bastasjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Tilltalande och stilren fastighet med

Läs mer

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi älskar ljusflödet i huset som gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och

Läs mer

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn Nybyggt parhus omfattande 2 lägenheter i Västernäs. Vardera lägenhet omfattar 4 rum och kök och har öppna

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

Bergkristallsgatan 28

Bergkristallsgatan 28 Bergkristallsgatan 28 Tynnered, Göteborg Pris: 850 000 kr Accepterat pris Boarea: 77 kvm Rum: 3 Typ: Bostadsrättslägenhet Avgift: 4.961 kr Våning: Våningsplan 3 av 3. Välkomna till Bergkristallsgatan 28

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Svensknabben 123 kvm 5 r o k. Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel

Svensknabben 123 kvm 5 r o k. Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel Svensknabben 123 kvm 5 r o k Vid havet i markplan med två uteplatser & uthyrningsdel Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Seniorlägenheter med hyresrätt

Seniorlägenheter med hyresrätt Nyköpingshem bygger Seniorlägenheter med hyresrätt Vildgåsvägen 1 18 lägenheter med inflyttning hösten 2013 version 201304 foto: jan Lindblad Jr 2 Seniorlägenheter i östra Nyköping Ett nytt servicecenter

Läs mer

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011.

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. En dröm för de små I det nya området är det alltid nära till spännande skogsäventyr. En stenkast bort planeras för

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt.

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Hagby 170 kvm Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

GAVELLÄGENHET om 4 R+K, 78 m 2 med balkong i västerläge på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

GAVELLÄGENHET om 4 R+K, 78 m 2 med balkong i västerläge på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn GAVELLÄGENHET om 4 R+K, 78 m 2 med balkong i västerläge på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fyrarumslägenhet i södra gaveln på våning III på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn. Bostaden är väldisponerad

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig, ljus och fräsch lägenhet

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Eskilstuna Torshälla-Väsby 1:270

Eskilstuna Torshälla-Väsby 1:270 Eskilstuna Torshälla-Väsby 1:270 Eskilstuna Torshälla-Väsby 1:270 Mälarbaden Välkommen till detta fantastiska arkitektritad hus med trevlig tomt i vacker grönska. Huset har en osedvanlig rymd med magnifik

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn

BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn Trevligt enplanshus med varmgarage och välskött trädgård. Huset är renoverat i omgångar med bl a ny värmecentral, målade innertak och förnyat yttertak

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge.

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Lindsdal 155 kvm Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Marklägenhet 3 rok 85 kvm Lgh 61003

Marklägenhet 3 rok 85 kvm Lgh 61003 Marklägenhet 85 kvm Lgh 6100 barkök med matplats i burspråk privat sovrumsdel med rejäla sovrum generös uteplats 21 Marklägenhet 87 kvm Lgh 51002 stort sovrum med balkong och klädkammare uteplats mot gården

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Objektbeskrivning. 9 rum och kök I vackra Nyhem. Nyhem 230, Bräcke. Boarea: 248 m 2

Objektbeskrivning. 9 rum och kök I vackra Nyhem. Nyhem 230, Bräcke. Boarea: 248 m 2 Objektbeskrivning 9 rum och kök I vackra Nyhem Boarea: 248 m 2 Utgångspris: 675 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail: goran.sundberg@privatmaklaren.se Uppgifter om bostaden

Läs mer

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage.

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Färjestaden 144 kvm 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dvärgastigen 12

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dvärgastigen 12 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 144 m² Område Barrsätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 www.hemverket.se - Sida 2 av 19

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

Bygga Hus? 329.000:- Du har kontantinsatsen i dina egna händer. Huspaket från. inkl. moms

Bygga Hus? 329.000:- Du har kontantinsatsen i dina egna händer. Huspaket från. inkl. moms Bygga Hus? Du har kontantinsatsen i dina egna händer. 329.000:- Huspaket från inkl. moms TM 260 cm takhöjd snedställda fönstersmygar och optimal ljust, luftigt planlösning entré med glaspartier I n n e

Läs mer

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C RIDS KRO ofakta Hus Välkommen till strids Krona Situationsplanen visar husens läge på eckomberga Skogsväg. I strids Krona finns tre hus, hus, och. lla trapphus har hiss. 5 5 D HUS HUS HUS HUS SOP HUS HUS

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning.

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Färjestaden 125 kvm På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ullstorpsvägen 311 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (3 sovrum) / 150 m² Område Kristianstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi föll för den spännande planlösningen, man vet inte vad som

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Bofakta Munksjöstranden

Bofakta Munksjöstranden Bofakta Munksjöstranden Beskrivning, standard och tillval Munksjöstranden Nära stad och sjö i Jönköping Plats: Jönköping/ Munksjöstrand Hustyp: lerbostadshus Antal lgh: 9 st Storlek: -5 rok 58- m Byggstart:

Läs mer

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm

Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Färjestaden Paradisvägen 1 144 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor.

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Lindsdal 159 kvm Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Degebergavägen 996-57

Degebergavägen 996-57 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (4 sovrum) / 155 m² Område Degeberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbar fastighet på fantastiskt läge. Järnvägstorpet är vackert

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Dunö 180 kvm. Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats!

Dunö 180 kvm. Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats! Dunö 180 kvm Familjevilla i toppskick. Fantastisk planlösning. Vyer över Hossmoviken med egen båtplats! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Drömläge vid Umeälvens södra strand

Drömläge vid Umeälvens södra strand Bryggaren Drömläge vid Umeälvens södra strand Brf Bryggaren 87 exklusiva bostads- rätter med utsikt över Umeälven och närhet till city. Detta är NCC En koncern som har ca 23.000 engagerade medarbetare.

Läs mer