Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen"

Transkript

1 Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen

2 Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och den unika Rinnebäcksravinen. I ravinen kan man bl.a. skåda ett stort antal olika fågelarter. Ett stenkast bort ligger Värpinge golfbana, som erbjuder en trevlig niohålsbana och driving range. Näst efter Lunds centrala delar är Väster och Värpinge två av de mest populära stadsdelarna att bo i bland LKFs bostadssökande. Vid Värpinge torg har en NETTO-butik nyligen slagit upp portarna, och vill man ha mer handel och service så ligger NOVAområdet på 1o minuters promenadavstånd. Lunds stadskärna nås enkelt på tio minuter med cykel, och om man hellre föredrar buss så går linje 2 från Värpinge By. Regionbuss till/från Lomma stannar också till i Värpinge. Dalby = Kv. Riksdagen

3 Kvarteret Riksdagen Området nås med bil via Ministervägen. Är man gångtrafikant eller kommer med cykel når man om rådet även från Trollebergsvägen via grindar in på de små gränderna. Centralt i området ligger parkeringsplatser, garage och miljöhus. I mitten av området ligger lekplatsen med sittmöjligheter. Bostäderna ligger som små längor i två våningar med gavlarna mot Trollebergsvägen. Små gränder leder till entrégårdar och trädgårdar omgärdade med häckar. Entréerna ligger mot öster och trädgårdarna mot väster. Husen byggs i ett ljust gulvitt tegel med en levande karaktär som passar fint till den lite strama arkitekturen. Små förrådsbyggnader ligger på varje tomt. Lägenheterna på plan två har sin förrådsbyggnad på entrégården alternativt vid gränden. Situationsplan över kv. Riksdagen

4 2 rok, 58 m² Exempel på 2 rok, 58 m2 (bottenplan) Lägenheten.har sin entré från en liten grön entrégård som delas med lägenheten på övre planet. Hallen är ljus, generös och med genomsikt mot vardagsrummet i väster. Vid hallen ligger ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk tvättbänk med väggskåp för förvaring. Det stora sovrummet når man också från hallen. I sovrummet finns en hel vägg med inbyggda garderober. Köket ligger i öppet samband med vardagsrummet men ändå lite för sig. Från köket når man den stora härliga uteplatsen med lite skyddat västerläge, en fin uteplats där man kan njuta av kvällssolen. Vardagsrummet med plats för liten matplats har stora fönster med låg bröstningshöjd som ger ett ljust och luftigt intryck. 17 lägenheter Skala 1:100 Ritningarna kan i viss mån avvika från faktiska förhållanden. 2 rok m² (4 st) 3 rok m² (7 st) 4 rok 108 m² (6 st)

5 2 rok, 71 m² Exempel på 2 rok, 71 m2 (plan 2) Lägenheten har sin egen entré från en liten grön entrégård som delas med lägenheten på nedre planet. På entrégården finns även en liten uteplats, cykelparkering och en förrådsbyggnad som tillhör lägenheten. Den egna lägenheten når man redan på bottenvåningen. I entrén finns plats att hänga ytterkläderna innan man tar trappan upp till lägenheten. Hallen på plan 2 är generös och med genomsikt mot vardagsrummet i väster och med fönster mot öster. Här finns även god förvaring med klädkammare och garderober. Vid hallen ligger ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk tvättbänk med väggskåp för förvaring samt ett litet förråd med fönster. Det stora sovrummet nås också från hallen och här finns en hel vägg med inbyggda garderober. Köket ligger i öppet samband med vardagsrummet men ändå lite för sig. Från köket når man den stora härliga balkongen med lite skyddat västerläge, en fin uteplats där man kan njuta av kvällssolen. Vardagsrummet med plats för liten matplats har stora fönster med låg bröstningshöjd som ger ett ljust och luftigt intryck. Skala 1:100 Ritningarna kan i viss mån avvika från faktiska förhållanden.

6 3 rok, 71 m² Exempel på 3 rok, 71 m2 (entréplan) Lägenheten har sin egen entré från en liten grön entrégård som delas med lägenheten på övre planet. Hallen är generös och med dagsljus ovan dörren. Från hallen kan man blicka genom lägenheten ut mot vardagsrummet och trädgården. Vid hallen ligger ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk tvättbänk med väggskåp för förvaring. Det stora sovrummet nås också från hallen. Garderober finns i sovrummen samt en klädkammare. Köket är ett härligt vinkelkök som ligger i direktkontakt med vardagsrummet. Rummen har stora fönster med låg bröstningshöjd som släpper in mycket ljus från två väderstreck. Intill vardagsrummet ligger det mindre sovrummet. Från köket når man uteplatsen och den härliga trädgården i västerläge. På trädgårdssidan finns även ett förråd med plats för cyklar eller annan förvaring. Skala 1:100 Ritningarna kan i viss mån avvika från faktiska förhållanden.

7 3 rok, 84 m² Exempel på 3 rok, 84 m2 (plan 2) Lägenheten har sin egen entré från en liten grön entrégård som delas med lägenheten på nedre planet. På entrégården finns även en liten uteplats, cykelparkering och en förrådsbyggnad som tillhör lägenheten. Den egna lägenheten når man redan på bottenvåningen. I entrén finns plats att hänga ytterkläderna innan man tar trappan upp till lägenheten. Hallen på plan 2 är generös och ljus och med plats för förvaring. Från hallen har man kontakt med alla rummen. Vid hallen ligger ett stort badrum med dagsljus med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk tvättbänk med väggskåp för förvaring samt ett litet förråd med fönster. Det stora sovrummet nås också från hallen och här finns en klädkammare i direkt anslutning till rummet. Köket är ett härligt vinkelkök som ligger i öppet samband med vardagsrummet. Rummen har stora fönster med låg bröstningshöjd som släpper in mycket ljus från två väderstreck. Från köket når man en generös balkong i västerläge där man kan sitta och njuta i kvällssolen Intill vardagsrummet ligger det mindre sovrummet. Skala 1:100 Ritningarna kan i viss mån avvika från faktiska förhållanden.

8 4 rok, 108 m² Exempel på 4 rok etagelägenhet, 108 m2 Plan 2 Radhusets entré ligger lite skyddad under tak och vid det utkragande badrummet. Radhusen har sin egen entrégård i öster med plats för cyklar och grönska. Från entrén har man kontakt med vardagsrum och genomsikt mot matplatsen och trädgården i väster. Hallen är generös och här finns gott om utrymme för förvaring. Vid hallen ligger ett stort och ljust badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk tvättbänk med väggskåp för förvaring. Köket ligger i öppet samband med matplatsen och vardagsrummet men ändå lite för sig. Köket är ett praktiskt u-kök där man har nära till allt och med trevligt fönster över diskbänken med utsikt över trädgården. Vardagsrummet är stort, ljust och genomgående med fönster åt både öst och väst. Mot trädgården finns ett glasparti till golv. På övre våningen finns 3 stora sovrum. I varje rum finns garderob / garderober. Klädkammaren når man neutralt från hallen. Badrummet är rymligt och med långsmalt högt sittande fönster. Plan 1 Skala 1:100 Ritningarna kan i viss mån avvika från faktiska förhållanden.

9 Arkitektens ord Marie Ericsson påpekar att den kompletterande bebyggelsen i Riksdagen är den sista byggklossen i Lunds expansion västerut. Längre går det inte att bygga, säger hon. Väster om Riksdagen finns åkermark, den spännande Rinnebäcksravinen och Värpinge by. Här möts staden och landsbygden. Och på gångavstånd söderut finns Höjeådalen med promenadvägar och ett rikt fågel- och djurliv. I väster och sydväst öppnar sig slättlandskapet och från många lägenheter i de nya husen kommer man att ha en fantastisk utsikt. En del hyresgäster kommer att kunna se både Turning Torso och Sundet, tror Marie Ericsson. Det öppna landskapet, den svagt sluttande tomten och den låga omgivande bebyggelsen medför att området kommer att upplevas som ljust och luftigt. Det blir mycket himmelsljus i den nya delen av Riksdagen, konstaterar Marie Ericsson. Det ljuset släpps också in i lägenheterna, påpekar hon. Lägenheterna har fönster i mer än ett väderstreck. Det gör att de kommer att upplevas som mycket ljusa. Till detta bidrar också den öppna planlösningen. De 18 lägenheterna är fördelade på fyra huskroppar i ett eller två plan. Området får en egen karaktär med nätta huskroppar i låg skala, säger Marie Ericsson. Områdets egenart framhävs också av det gulvita teglet. Det har en annan gul nyans än teglet i den befintliga bebyggelsen i Riksdagen och i nybyggda Värpinge Äng och Seniorgården vid Värpinge gård. Båda dessa områden har för övrigt också ritats av Marie Ericsson. Det nya området blir en del av gula Värpinge norr om Trollebergsvägen men med en egen framtoning, säger Marie Ericsson. Alla lägenheterna i området får en egen ingång, även l ägenheterna på plan två, som man når med en inre trappa. Dessa lägenheter får också en uteplats vid entrén. Det finns inga trapphus utan även den som bor på ovanvåningen är hemma så fort han eller hon kliver in genom ytterdörren, säger Marie Ericsson. Riksdagens kompletteringsbebyggelse har ritats Av Marie Ericsson. Tidigare uppdrag för LKF: Radhusen i kvarteren Åbrodden och Gräslöken i Genarp.

10 Det ska vara enkelt att njuta LKF är Lunds största hyresvärd. I våra hus bor tusentals människor. Vi erbjuder lundaborna ett enklare sätt att bo. Vi satsar på en mänsklig kontakt, med snabb och personlig service, för att göra vardagen lättare för våra hyresgäster. LKFs kunniga och pålitliga personal sköter utemiljön, reparerar, målar och tapetserar. Vi arbetar ständigt med att utveckla boendet, både när det gäller bostäderna och servicen till våra hyresgäster. Att flytta in i en nybyggd bostad är få förunnat. Fräschören, doften och finishen är påtagligt närvarande. Som hyresgäst i en nybyggd lägenhet får du vara med och bestämma från början. Passa på och ta chansen att sätta en personlig prägel, genom att påverka val av olika kulörer. Tillsammans skapar vi ett personligt hem. Att erbjuda hyresgästen möjligheter att förnya och utveckla sin lägenhet skapar ett dynamiskt boende. Genom ett enkelt system för lägenhetsunderhåll, och en flora av tillvalsmöjligheter, kan du som hyresgäst sätta en personlig prägel på din lägenhet och förädla ditt boende i takt med att dina behov och önskemål förändras. LKF hälsar dig välkommen som hyresgäst i en av våra bostäder. Vi erbjuder ett trivsamt och bekymmersfritt boende, där allt är klart för inflyttning. Vi ser fram emot att ett långsiktigt, förtroendefullt boende snart ska ta sin början, där vi ska göra vårt bästa för att du ska känna tryggheten och bekvämligheten i att bo i en av LKFs lägenheter. Välkommen hem. Lunds Kommuns Fastighets AB Box 1675, LUND Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 LKFs växel:

11 Tid att njuta

12

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

Krämaren tar boendet till nya höjder

Krämaren tar boendet till nya höjder Kvarteret Krämaren Krämaren tar boendet till nya höjder Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. Här bor ca 12000 personer, i allt från studentbostäder och flerfamiljshus, till radhus och villor. Större

Läs mer

Kv. Flintyxan. Gunnesbo. lkf.se/flintyxan

Kv. Flintyxan. Gunnesbo. lkf.se/flintyxan Kv. Flintyxan Gunnesbo lkf.se/flintyxan Gunnesbo Stadsdelen Gunnesbo byggdes i huvudsak under 1980-talet. Stadsdelen har fått sitt namn efter lantbrukaren Sven Gunnar Hansson, som ägde en gård i området

Läs mer

Kv. Gärdesängen. Dalby

Kv. Gärdesängen. Dalby Kv. Gärdesängen Dalby En ort på frammarsch Dalby ligger knappt en mil öster om Lund, och är ett samhälle med gamla anor. Sedan länge ligger här en av nordens äldsta stenkyrkor Dalby heligkorskyrka. Kyrkan,

Läs mer

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden

Bostadsområdet Oden. Linero. lkf.se/oden Bostadsområdet Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt

Läs mer

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden

Kv. Oden. Linero. lkf.se/oden Kv. Oden Linero lkf.se/oden Linero Lund Linero Linero ligger nära Lunds centrum och som boende i området kan man ta sig dit med cykel på bara ett par minuter. Från Linero är det lika smidigt att utnyttja

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

ODEN 2 INFLYTTNING. Bostadsområdet Oden etapp 2, Linero lkf.se/oden2. Vikingavägen 23 E - oktober 2015 Vikingavägen 11 D och 17 D - mars 2016

ODEN 2 INFLYTTNING. Bostadsområdet Oden etapp 2, Linero lkf.se/oden2. Vikingavägen 23 E - oktober 2015 Vikingavägen 11 D och 17 D - mars 2016 IFLYTTIG - oktober 2015 och 17 D - mars 2016 ODE 2 Med reservation för ändringar. Uppgifterna kommer successivt att uppdateras under planerings- och byggprocessen. ovember 2014. ostadsområdet Oden etapp

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C

ESTRIDS KRONA. Bofakta Hus C RIDS KRO ofakta Hus Välkommen till strids Krona Situationsplanen visar husens läge på eckomberga Skogsväg. I strids Krona finns tre hus, hus, och. lla trapphus har hiss. 5 5 D HUS HUS HUS HUS SOP HUS HUS

Läs mer

ESTRIDS KRONA. Bofakta

ESTRIDS KRONA. Bofakta RIDS KRO ofakta Välkommen till strids Krona Situationsplanen visar husens läge på eckomberga Skogsväg. I strids Krona finns tre hus, hus, och. lla trapphus har hiss. 5 5 D HUS HUS HKP HKP HUS HUS SOP HUS

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar PLAN ÖVER OMRÅDET O $[JLärta 2NCPGTCF DWUUJållplats *är planeras en I Ur och Skurförskola med förtur till Skanskas kunder i Skarplöts Ängar ORIENTERINGSKARTA Vä g7 3 Nynäsvägen Västerhaninge SKARPLÖTS

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 70 m² Område Norr - Fria Bad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Söker du en central, ljus, stilren

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN!

VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! VÄLKOMMEN TILL SJÖGÅNGEN! Tänk dig att vakna varje morgon till utsikten av blått vatten och fåglarnas ljuva kvittrande. På det nya bostadsområdet Sjögången på Orrholmen kan du uppleva lugnet och naturen,

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2

Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN. EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Bilden visar Stamsjön. STAMSJÖN EXKLUSIV STRANDNÄRA TOMT MED RITNINGAR OCH BYGGLOV för arkitektritad villa om 200 m2 Nu finns en unik möjlighet att förvärva en exklusiv standnära tomt vid Stamsjön i Lerum.

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt villakvarter med nära till både förskola och skola. Gångavstånd

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Riksdagen i Värpinge

Riksdagen i Värpinge Sida 1 av 6 Riksdagen i Värpinge Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning, yta och hyra det underlag som en bostadssökande

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område " Norra Nöbbelöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Jag gillar att det är ljust och öppet. Det är perfekt att ha en egen

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn Modernt bostadshus uppfört 2012 i den nya stadsdelen Storgärdan i södra Mariehamn. Huset är uppfört i två plan och har en välplanerad planlösning inrymmande

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Kvarteret Hyvleriet Knivsta

BOSTADSFAKTA. Kvarteret Hyvleriet Knivsta BOSTADSFAKTA Bild från referensprojekt. Kvarteret Hyvleriet Knivsta Arkitekt: Försäljning: HMXW Arkitekter Fastighetsbyrån i Knivsta Louise Engman (Registrerad Fastighetsmäklare) Telefon: 018-34 55 94

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄGE

Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄGE Bo rofyllt i småstadsidyll vid havet HISSTORNET LIMHAMNS LÄE Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Bofaktablad Brf Sågbäcken

Bofaktablad Brf Sågbäcken Bofaktablad Brf Sågbäcken Lägenheterna :a på 9 kvm - smart och yteffektiv På dessa 9 kvadratmeter finns ett gemensamt vardagsrum, kök och sovplats. rån entrébalkongen kliver man in i hallen och ser direkt

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta

KALLHÄLLSPARKEN. Bofakta KAHÄSPARKE Bofakta Välkommen till Kallhällsparken I broschyren bofakta hittar du alla planritningar för lägenheterna i hus 1. Bofaktabladet visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur lägenheten

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a på 80 kvm i attraktiva Östra

Läs mer

Bergkristallsgatan 28

Bergkristallsgatan 28 Bergkristallsgatan 28 Tynnered, Göteborg Pris: 850 000 kr Accepterat pris Boarea: 77 kvm Rum: 3 Typ: Bostadsrättslägenhet Avgift: 4.961 kr Våning: Våningsplan 3 av 3. Välkomna till Bergkristallsgatan 28

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - PRIS: 2 650 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - PRIS: 2 650 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - SKÄRSÄTRA - PRIS: 2 650 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Mycket fin 3;a i Skärsätra Renoverad lägenhet med ett stort och trevligt vardagsrum med hel fönstervägg med fin utsikt.

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN

MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN Stor ljus 2,5 rumslägenhet på 76 m² med stora sällskapsytor centralt i Karlshamn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.två balkonger. Två badrum, varav

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala

BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala BOSTADSHUS VID BJÖRKSLINGAN Björsby, Jomala Bostadshus uppfört 2013 i ett plan. Huset omfattar öppet kök, vardagsrum, tre sovrum, varav ett har terrass i direkt anslutning, två klädkammare, klädvårdsrum,

Läs mer

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn Nybyggt parhus omfattande 2 lägenheter i Västernäs. Vardera lägenhet omfattar 4 rum och kök och har öppna

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Natur och lundaliv på samma adress Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Ett välkomnande hem på en välkomnande adress Tänk dig att bo granne med den skånska slätten och samtidigt ha cykelavstånd till Lunds

Läs mer

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool!

Färjestaden 145 kvm. Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Färjestaden 145 kvm Påkostat med Kvänumkök, stora sällskapsrum med havsutsikt, pool! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

1 rok 35 kvm LGH: 3B-1102, 3B-1202, 3B-1302 BRF FLATÅS HALL HALL SOVALKOV BAD/ TVÄTT VARDAGSRUM/KÖK BALKONG

1 rok 35 kvm LGH: 3B-1102, 3B-1202, 3B-1302 BRF FLATÅS HALL HALL SOVALKOV BAD/ TVÄTT VARDAGSRUM/KÖK BALKONG rok 5 kvm : B-0, B-0, B-0 En mycket kvadratsmart etta med sovalkov och stor balkong i söderläge. Praktiskt kök BOATABAD i vinkel utrustat med diskmaskin och mikrovågsugn. Vardagsrummet BR ATÅS rymmer PAR

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum.

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Björkenäs 160 kvm Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt.

Hagby 170 kvm. Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Hagby 170 kvm Unikt och arkitektritat med mycket rymd. Ca 6000 kvm tomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m² Område " Vaxholm Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Unikt boende med sjöutsikt från samtliga rum - även badrum!

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Anneberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Stor träaltan där du kan avnjuta morgonkaffet

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn 2 rum & kök om ca 65 m 2 Modern och rymlig 2 rum och kök i nybyggt lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Parkeringsplats ingår. Rymlig balkong

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En genuin och mysig miljö med havet inpå knuten. Här finns bl.a. småbåtshamn

Läs mer

BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn

BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn BOSTADSHUS VID SKRAKVÄGEN 25 Västernäs, Mariehamn Trevligt enplanshus med varmgarage och välskött trädgård. Huset är renoverat i omgångar med bl a ny värmecentral, målade innertak och förnyat yttertak

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus.

kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. kvarteret Flaket 44 moderna bostäder för både yngre och äldre mitt i Åhus. 2 Nära till allt I kvarteret Flaket bor du på bekvämt avstånd från det mesta du behöver i Åhus, och du har mycket goda bussförbindelser

Läs mer

ane Communication 2016 Penny L ( 1 )

ane Communication 2016 Penny L ( 1 ) ( 1 ) ( 2 ) LETAR DU NYTT BOENDE? VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Det här är Tingstorget Lägenheterna - Rum för rum - Planritningar Området - Vad finns i närområdet? - Utformning Översiktskarta - Tidplan Tingstorget

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevlig bostad med ljust gavelläge och fönster åt tre håll. Attraktivt

Läs mer

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012 Sollentunahem Bofakta april 2012 Planerad inflyttning Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014 Tureberg / Terrinen Bostäder i certifierad Miljöbyggnad BofaktaA april 2012 BofaktaA

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011.

Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan. Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. Kloka hus i kvarteret Bergsgrottan Vi bygger 20 passivhus med inflyttning våren 2011. En dröm för de små I det nya området är det alltid nära till spännande skogsäventyr. En stenkast bort planeras för

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård?

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Så beskrivs Högsäter i annonserna, som också framhåller områdets attraktiva läge, nära hav, service, skola osv. År 1999 började inflyttningen till Högsäter, men

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Bältartorpsgatan 14. Bältartorpsgatan 14. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76.9 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " för att komplettera den visuella presentationen av bostaden vill

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - SALTSJÖ-DUVNÄS - PRIS: 8 750 000:- UTGÅNGSPRIS

FRILIGGANDE VILLA - SALTSJÖ-DUVNÄS - PRIS: 8 750 000:- UTGÅNGSPRIS FRILIGGANDE VILLA - SALTSJÖ-DUVNÄS - PRIS: 8 750 000:- UTGÅNGSPRIS Beskrivning Gedigen 50-tals villa Välplanerad och gedigen villa med 5 sovrum varav fyra på samma plan. Insynsskyddad tomt. Tegelfasad,

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID ÖRTVÄGEN 42 i Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID ÖRTVÄGEN 42 i Mariehamn AKTIELÄGENHET VID ÖRTVÄGEN 42 i Mariehamn Lägenheten är uppfört i två våningsplan. Den omfattar kök, vardagsrum, hall och gästtoalett i första våningsplanet och två sovrum, varav ett har klädkammare i

Läs mer

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig, ljus och fräsch lägenhet

Läs mer

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description 2016 04 03 Eskilstuna Äppelträdet 77 Eskilstuna Äppelträdet 77 Slagsta Välkomna till Slagsta och det här optimalt planerade radhuset i fint skick och med två uteplatser. Huset är renoverat på ett mycket

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast Cellovägen 51 Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2 Område Östra Gottstunda Gatuadress Cellovägen 51 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fyrarummare med radhuskänsla! Välkommen till

Läs mer

Hannas väg 8. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Hannas väg 8. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Hölminge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för det natursköna läget med både skogen som granne och

Läs mer

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård.

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Centralt 128 kvm 5 r o k Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förstorar och låter fler

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer