SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS"

Transkript

1 SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

2 SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna såg ut då de första hyresgästerna flyttade in i de nya lägenheterna. Nu är husen slitna och omoderna. Det är hög tid för renovering! Vi på HSB Södertörn vill hitta en lösning som både tillgodoser fastighetens behov och hyresgästernas önskemål utifrån att huset ska hålla i 50 år till. Vi har gjort en teknisk undersökning för att konstatera vilka åtgärder som måste göras i huset. Vi lever annorlunda idag från den tid då husen byggdes och dessa nya levnadsmönster samt ökad reglering från myndigheter ställer krav på att anpassa fastigheterna till en modernare standard. Fler av er som bor i husen idag märker av problem med bland annat vattenskador. I denna informationsbroschyr får du veta mer om renoveringen och hur den påverkar dig. HSB Södertörn eftersträvar en öppen och tydlig dialog med våra hyresgäster och därför finns en hyresgästsamordnare till för dig under hela projektet för att informera och svara på dina frågor. Ni kommer att få mer information i god tid när tidplanen är fastställd och när vi vet när vi ska påbörja arbetet i just din lägenhet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i detta dokument och förbehåller oss rätten till ändringar. PLANERING Att renovera ett hus är ett omfattande arbete som kräver noggrann planering Till höger kan du se de olika stegen som kommer att ske.

3 PLANERING, PROJEKTERING OCH FÖBEREDELSER HYRESFÖRHANDLING BYGGNATION AV VISNINGSLÄGENHET INFORMATIONSMÖTEN HYRESGÄSTENS GODKÄNNANDE INREDNINGSVAL RENOVERING

4 RENOVERINGEN I KORTHET Samtliga hyresgäster bjuds in till ett informationsmöte i mindre grupper så att alla kan få möjlighet att ställa sina frågor. Där delas även denna information ut. Valblankett och godkännande lämnas in till hyresgästsamordnaren. Information skickas ut per post om när projektet ska starta. Utvald entreprenör informerar mer detaljerat kring vad du ska tänka på när hanverkarna kommer till just din lägenhet och vilka tider som gäller hos dig.

5 Arbetena pågår i ca 6-8 veckor i din lägenhet om inget oförutsett händer som att ex. fukt påträffas och måste torkas ut. Under tiden har du tillgång till vatten och avlopp i lägenheten eller i trapphuset utanför din dörr. Det kommer att finnas tillgång till att låna en skogstoalett att ha i lägenheten som entreprenören sköter om för den som önskar. Duschar och toaletter kommer att finnas på gården och en duschbod under den tid detta inte kan användas i din lägenhet. Besiktning utförs i lägenheterna av besiktningsmän. Ditt färdigrenoverade kök och badrum är klart att börja användas.

6 VAD INGÅR I RENOVERINGEN? I hus som är mer än 50 år gamla är rören för avlopp och vatten gamla och slitna och komma att bytas ut. ALLMÄNNA UTRYMMEN Trapphus och källare kommer att få ny belysning. Entréportar kommer att förses med ett modernt elektroniskt låssystem. Tvättstugorna kommer att uppdateras till modern standard med fräscha lättstädade ytskikt och bra belysning. Tvättstugor kommer att uppdateras med moderna maskiner och ett elektroniskt bokningssystem. Ny belysning på fasaden monteras. KÖK Köket kommer att rustas upp med nya skåpsluckor, lådor, bänkskiva och nya handtag. Nya energieffektiva vitvaror, modern spis med glaskeramikhäll, spiskåpa och kyl/frys. Ettgreppsblandare med förberedelse för diskmaskin. Nytt fräscht kakel över disbänken med vita kakelplattor 15x15 cm. Ny belysning monteras i tak och vid diskbänk. Nya eluttag vid diskbänken samt ett uttag för mikrovågsugn. Det blir nytt golv där du får välja på tre olika kulörer. Den rostfria diskbänken behålls. Har du en diskmaskin idag så kommer entreprenören hjälpa till att installera den igen efter att renoveringen är klar.

7 I HELA LÄGENHETEN Alla lägenheter som inte redan har säkerhetsdörr kommer att förses med en trygg säkerhetsdörr som även kommer att minska ljudet från trapphuset. Nya elledningar, fler eluttag i hela lägenheten och ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. BADRUM I badrummet blir allt nytt. Klinker på golv och kakel på väggar, taket målas. Ny toalettstol och nytt tvättställ. Badrumsskåp med belysning över tvättstället och eluttag. Ni kommer få valmöjlighet att välja mellan badkar eller dusch med duschdraperi. Om ni inte gör något val på valblanketten kommer dusch att installeras. Vi kommer att förbereda med vatten, avlopp och el för de som vill installera egen tvättmaskin. Ni som har en tvättmaskin installerad idag kommer att få er tvättmaskin installerad av entreprenören igen efter att badrummet är färdigrenoverat. På väggen monteras en handduksstork. SEPARAT WC I den separata wc:n blir allt nytt. Klinker på golvet och målade väggar i vit kulör, även taket målas vitt. Vid tvättstället sätts ett nytt stänkskydd upp med vitt kakel. Ny belysning, spegel och ny toalettstol monteras.

8 MATERIALVAL Vi vill att du ska trivas i din nyrenoverade lägenhet. Därför får du möjlighet att själv välja en del av inredningen. Du kommer att få möjlighet att titta på valmöjligheterna i visningslägenheten. En utgångspunkt är att det ska passa så många som möjligt och hålla i många år. Därför är färgerna ganska neutrala. Valen gör du på den bifogade valblanketten. KÖK BÄNKSKIVA Ny bänkskiva monteras på arbetsbänkar. Rostfri diskbänk behålls som den är idag. Alternativ 1 Alternativ 2 Svart Grå LUCKOR OCH LÅDOR Kulöralternativ på köksluckor och lådor. Alternativ 1 Alternativ 2 Varmgrå Vit

9 HANDTAG Val av nya handtag på köksluckor och lådor Alternativ 1 Alternativ 2 GOLV Ny plastmatta på golv. Alternativ 1 Alternativ 2 Alternativ 3 Ljusgrå Beige Mörkgrå

10 BADRUM OCH SEPARAT WC KLINKER PÅ GOLV Alternativ 1 Alternativ 2 Alternativ 3 10x10 cm 10x10 cm 10x10 cm BEIGE GRÅ SVART DUSCH/BADKAR På valblanketten väljer du om du önskar badkar eller dusch med duschraperistång.

11 HYRA När vi ska göra en sådan här stor renovering kommer en del av kostnaderna att tas från vår underhållsbudget och en del att betalas med högre hyror. Hyran bestäms i en förhandling mellan HSB Södertörn och hyresgästföreningen. Förhandlingen är utförd och de nya hyrorna är fastställda. När man förhandlar hyran gör man det med utgångspunkt från det så kallade bruksvärdet och läget på husen. Alla lägenheter som har samma standard efter renoveringen kommer att få en ny hyra så att två likadana lägenheter med samma standard har samma hyra. Därför kan höjningen bli olika mellan två lägenheter beroende på vilken standard och hyra lägenheten hade innan renoveringen. Den nya hyran börjar gälla från och med att slutbesiktning i din lägenhet är utförd. På nästa sida hittar du din nya hyra. Under den tiden inte badrum och kök kan nyttjas i din lägenhet erhåller du en rabatt på 40% på din månadshyra.

12 NYA HYROR LÄGENHETSSTORLEK HYRA LÄGENHETSSTORLEK HYRA 1 rok 41,5 kvm 4757 kr 1 rok 42 kvm 4788 kr 1 rok 42,5 kvm 4820 kr 1 rok 43 kvm 4822 kr 1 rok 43,5 kvm 4883 kr 1 rok 48 kvm 5166 kr 1 rok 49 kvm 5229 kr 2 rok 61 kvm 6363 kr 2 rok 61,5 kvm 6395 kr 2 rok 73 kvm 7119 kr 2 rok 81 kvm 7623 kr 3 rok 75 kvm 7497 kr 3 rok 75,5 kvm 7529 kr 3 rok 76 kvm 7560 kr 4 rok 87 kvm 8568 kr 4 rok 87,5 kvm 8600 kr 4 rok 92 kvm 8883 kr 4 rok 92,5 kvm 8915 kr 2 rok 62 kvm 6426 kr 2 rok 63 kvm 6489 kr 2 rok 70,5 kvm 6962 kr 2 rok 71 kvm 6993 kr 2 rok 72,5 kvm 7088 kr

13 FRÅGOR OCH SVAR När startar renoveringen? När samtliga hyresgäster har godkänt renoveringen så kan vi fastställa en tidplan. Men just nu planerar vi för att starta renoveringen vid årsskiftet 2015/2016 och sen planerar vi att utföra projektet under 2016 men detta kan inte fastställas förrän samtliga godkännande har kommit in. Finns det någonstans att vistas dagtid när arbeten pågår i min lägenhet? Vi har iordningställt en lokal på baksidan av Sågstuvägen 16 som alla kan nyttja dagtid. Här finns toalett men även möjlighet till att koka kaffe, laga mat och kolla på TV. För dig som önskar så kommer vi att erbjuda en s.k skogstoa som tillfällig wc i din lägenhet, denna sköts av entreprenören. Vad behöver jag som hyresgäst förbereda? Innan arbetena startar i din lägenhet så kommer du att få detaljerad information om vad du måste plocka undan och vilka skåp som behöver tömmas. Om du har husdjur kan det vara klokt att lämna bort dessa under dagtid då arbeten pågår i din lägenhet dels på grund av bullernivån och dels på grund av att hantverkarna går in och ut i lägenheten. Entreprenören kommer att täcka golv och in till angränsande rum men du kommer även få extra plast och papp att täcka med själv. Var kommer provisoriska duschar och toaletter att finnas? Utanför huset kommer det ställas upp en duschbod med tillräckligt många duschar och toaletter som entreprenören städar dagligen och förser med toalettpapper m.m. Hur lång tid tar renoveringen? Om inget oförutsett händer som till exempel att fuktskador påträffas som måste torkas ut så beräknas arbetena i lägenheten ta 6-8 veckor. I alla hus på Sågstuvägen beräknar vi att renoveringen kommer att ta månader.

14 Hur påverkar renoveringen mig som boende? Du som hyresgäst bor kvar i din lägenhet under hela renoveringstiden. Renoveringen kommer utföras med målsättning att ha tillgång till vatten och avlopp i lägenheten under hela tiden d.v.s antingen i kök, separat wc eller badrum. I de fall där stammarna är placerade så att vatten och avlopp måste stängas av samtidigt i hela lägenheten kommer det att finnas tillgång till vatten och avlopp i trapphuset utanför din dörr. Gäller min hemförsäkring? För din säkerhet så monteras ett tillfälligt låssystem under byggtiden i din lägenhet så att du inte behöver lämna ut dina nycklar under hela perioden. Samtliga hantverkare ska bära en id-bricka synlig så att du kan känna dig trygg med att ingen obehörig är i din lägenhet. Hemförsäkringen gäller under den tid på dygnet som inte arbeten pågår i lägenheten och under arbetstid är det entreprenörens försäkringar som gäller. Hur städas lägenheten efter renoveringen? Inför besiktningen städas de delar i lägenheten som berörts av renoveringen d.v.s framförallt badrum, separat wc och hall. Det kommer inte utföras en totalstädning av hela lägenheten. Får jag delta på besiktningen? Ja, du kommer också att inför besiktningen få ett formulär att skriva upp saker på som du har sett och har synpunkter på. Besiktningsmännen besiktar arbetena utifrån vilka krav vi som hyrsvärden har ställt. Vem kontaktar jag vid frågor? Din kontaktperson genom hela projektet kommer att vara hyresgästsamordnaren och hennes kontaktuppgifter hittar du på sista sidan i detta dokument.

15 DITT GODKÄNNANDE Enligt hyreslagen måste fastighetsägaren ha hyresgästernas godkännande för att få göra så kallade ombyggnads- och/eller ändringsåtgärder. Detta är enligt hyreslagen 18 d. Därför får du med denna information också en blankett som heter Hyresgästgodkännande. Om du inte lämnar in något godkännande har hyresvärden, två månader efter att du fått blanketten, möjlighet att ansöka hos hyresnämnden om att få göra åtgärderna trots hyresgästens nej. För att godkänna att HSB Södertörn får göra de åtgärder som står beskrivna i godkännandet behöver du skriva under blanketten och skicka in den till: HSB Södertörn c/o Rotpartner Stockholm AB Tellusborgsvägen 67B Hägersten En tidplan kan göras först när vi vet om vi får in Tveka inte att kontakta hyresgästsamordnaren om du har frågor! Kontaktuppgifter hitsamtliga godkännanden. tar du på sista sidan.

16 KONTAKT Hyresgästsamordnare Linda Olsson Under projektets gång hittar du även information på internet på nedanstående adress.

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376 Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg MILJÖMÄRKT TRYCKSAK www.diligentia.se 341 376 Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Renovering och modernisering dat 2013-09-12 Helkaklat badrum med möjlighet

Läs mer

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34

Dags att renovera. Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Dags att renovera Frågor och svar för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 Nu är det dags för dig som bor på Odlingsvägen 20-34 att få renoverat i huset, på gården och inne i lägenheten. Det är mycket som

Läs mer

Schlytersvägen 35 39 Aspudden

Schlytersvägen 35 39 Aspudden Foto: Patrik Engström Schlytersvägen 35 39 Aspudden MI www.diligentia.se L JÖ MÄRKT TR YCKSAK 341 376 Renovering och modernisering dat 2013-02-05 Spis med häll och inbyggd ugn. Integrerad kyl och frys.

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 Maj 2016 1 RENOVERING AV VITA BJÖRN Husen i Vita Björn uppfördes 1965-1967 och det är dags att byta ut husets försörjningssystem (stammarna) för vatten,

Läs mer

VIKTIG INFORMATION: Stambyte i HSB Brf Emaljeraren i Kallhäll Om Byggmästargruppen:

VIKTIG INFORMATION: Stambyte i HSB Brf Emaljeraren i Kallhäll Om Byggmästargruppen: VIKTIG INFORMATION: Stambyte i HSB Brf Emaljeraren i Kallhäll Om Byggmästargruppen: Byggnads AB Gunnar Lindell och FR Byggmästargruppen var två företag med starka byggmästartraditioner som 2008 slogs samman

Läs mer

Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar

Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar BRF Leporiden 1 Medlemsinformation om renovering av badrum och byte av rörstammar Information inför extra föreningsstämma 2/12 i Frälsningsarmens lokaler på Hornsgatan 96. Våra hus är 50 år gamla, byggda

Läs mer

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4

Dags för kompletterande STAMBYTE. Mamsellstigen 4 Dags för kompletterande STAMBYTE Mamsellstigen 4 Hej! Huset som du bor i stambyttes för cirka 10 år sedan. Efter vattenskada samt avloppsproblem har vi filmat stammarna och upptäckt att vissa inte blivit

Läs mer

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel.

Upprustning av Vikingavägen 26. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. Upprustning av Vikingavägen 26 Lunds Kommuns Fastighets AB www.lkf.se Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. 046-35 85 00 Februari 2015 Vi har nu tagit nästa steg i upprustningen av

Läs mer

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45

Lägenhetsrenovering. Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 Lägenhetsrenovering Stenkullavägen 1-13 Jupitervägen 31-45 109 lägenheter med genomförande 2015-2016 Sammanfattning Nyköpingshem planerar att under 2015-2016 bl.a. renovera kök, badrum och toaletter i

Läs mer

NÄR KOMMER NI TILL MIN PORT?

NÄR KOMMER NI TILL MIN PORT? Praktisk information INFÖR STAMBYTET Hej! I januari 2016 kommer vi att påbörja stambytet på din gård. Vi börjar i port 31 och fortsätter port för port fram till 36:an. I detta brev försöker vi besvara

Läs mer

Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34

Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34 Ombyggnadsplan för Stambyte med badrumsrenovering Agavägen 24-34 2012-11-23 Innehåll Inledning 3 Badrum 4 Hyror 10 Bilaga 1 - Hyresgästgodkännande Bilaga 2 - Valblankett Här kan du få mer information om

Läs mer

HSB:S BRF ANDERSTORP I SOLNA

HSB:S BRF ANDERSTORP I SOLNA 1 (14) HSB:S BRF ANDERSTORP I SOLNA INFORMATION INFÖR EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA OM STYRELSENS FÖRSLAG TILL ÅTGÄRDER R PÅ LEDNINGAR FÖR VATTEN OCH AVLOPP SAMT VÅTRUM. Tid: Torsdagen den 13 november kl 19.00

Läs mer

Här kommer din MEDGIVANDEBLANKETT

Här kommer din MEDGIVANDEBLANKETT Hej! Här kommer en medgivandeblankett för renoveringen i ditt hus. Genom att skriva under blanketten godkänner du att vi genomför renoveringen och de åtgärder som ingår. Själva hyresnivån förhandlas fram

Läs mer

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET

Majeldsvägen. vi renoverar ditt hus FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG DU VÄLJER I DIN LÄGENHET Majeldsvägen vi renoverar ditt hus SÅ PÅVERKAR RENOVERINGEN DIG Vi vill träffa dig för ett personligt möte DU VÄLJER I DIN LÄGENHET FRÅGOR & SVAR OM RENOVERINGEN Omslagsfoto: Christer Carlson Christer

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt område. Huset är nyrenoverat med bl a nya ytskikt,

Läs mer

24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016

24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016 24 lägenheter med hyresrätt Inflyttning maj 2016 Fasad mot Sjövallagränd Kartguiden Sjövallagränd 6 A+B Sjövallagränd 4 A+B Sjövallagränd 2 A+B Välkommen med förfrågningar till vår kundtjänst 046-28 73

Läs mer

Frågor och svar från Bomöte 1

Frågor och svar från Bomöte 1 Frågor och svar från Bomöte 1 När startar ombyggnationen? Vår plan är att starta i augusti 2016 på Karlavagnsgatan 1. Information kommer finnas uppdaterad på Mimers hemsida. Alla kommer få ett brev med

Läs mer

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Industrigatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Gatuadress Industrigatan 8 enligt överenskommelse Välplanerad 1:a med inglasad balkong Välplanerad

Läs mer

Information angående stambyte Brf Torpedbåten Eskadervägen 34-26

Information angående stambyte Brf Torpedbåten Eskadervägen 34-26 Information angående stambyte Brf Torpedbåten Eskadervägen 34-6 Innehåll När du ser denna symbol i texten så innebär det något som du som bostadsrättsinnehavare är ansvarig för att utföra.. Företaget BTH

Läs mer

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Auroravägen 73 Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Välskött och trevligt parhus! Nu ges möjligheten att förvärva ett välskött parhus

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar

Läs mer

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad

Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Snart får du ett nytt badrum! Information från Svenska Bostäder om badrumsombyggnad Alla hus åldras och behöver renoveras Vid en badrumsombyggnad får badrum och el-installationer en ny modern standard

Läs mer

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017

Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus! INFORMATION FRÅN DIN HYRESVÄRD KRING ROT-PROJEKT 2016/2017 Nu renoveras ditt hus Efter 42 år behöver fastigheten du bor i renoveras och moderniseras. Sedan en tid har vi planerat

Läs mer

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten ESPLANADEN 13 Vi renoverar ditt hus! Frågor & svar om renoveringen Detta får du i renoveringen Tillfällig lägenhet tips inför flytten VI FÖRBEREDER FÖR RENOVERING Renoveringen av ditt hus närmar sig. Planeringen

Läs mer

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30

OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 OMBYGGNADSPLAN S:T PAULIGATAN 20 30 2016 05 02 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ombyggnadsplan för fastigheten 4 Vad vi måste göra Badrum 4 Vad du kan välja till Totalrenoverad lägenhet 4 Så påverkas du av renoveringsarbetet

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

RENOVERINGSNIVÅER VITA BJÖRN

RENOVERINGSNIVÅER VITA BJÖRN RENOVERINGSNIVÅER VITA BJÖRN Tre alternativ till rabattering Idéunderlag som presenterades till samrådsmöte i januari 2016. 2016-02-10 RENOVERINGSNIVÅER VITA BJÖRN Idéunderlag till samrådsmöte alternativ

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Marbäcksgatan 31 Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Marbäcksgatan 31 Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Område Marbäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med närhet till kommunikationer. Skolor och dagis, ca 200 meter

Läs mer

Stambyte och nytt badrum

Stambyte och nytt badrum Stambyte och nytt badrum 1 2 Vad händer vid stambytet? I huset du bor i eller är på väg att flytta till så börjar rörstammar och vattenledningar bli gamla. De har slitits under årens lopp och måste nu

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök som smälter

Läs mer

När du fått en skada på ditt hus

När du fått en skada på ditt hus När du fått en skada på ditt hus Sidan 2 Du har säkert en del funderingar, till exempel om vad som händer nu. Med den här broschyren hoppas vi kunna ge dig svar på de vanligaste frågorna. Så här går det

Läs mer

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG Brf MARTALLEN, Midsommarkransen INREDNINGSKATALOG 1 DAGS ATT INREDA DIN NYA BOSTAD! På följande sidor presenteras Brf Martallens originalinredning. Det finns även en separat tillvalsfolder och där kommer

Läs mer

Till dig som bor på Esplanaden 13

Till dig som bor på Esplanaden 13 Till dig som bor på Esplanaden 13 HUSET SKA RENOVERAS Hej! Många av Förvaltarens hus börjar komma upp i åren och behöver snart renoveras. Under de kommande åren går vi igenom nästan alla hus och nu har

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

HSB Brf Tanto Stambyte 2015 11 17. Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015

HSB Brf Tanto Stambyte 2015 11 17. Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015 Vanliga frågor från medlemsmöten okt nov 2015 Informationsbroschyren I informationsbroschyren redovisas generella lösningar för tänkt utförande av stambyte. Andra lösningar kommer att behöva anpassas framförallt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Smedjekullsgatan 18B Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Smedjekullsgatan 18B Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område Rostorp/Kirseberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område som gränsar till Rostorps villaområde. Nära både affär

Läs mer

Röke 4028. Län Skåne Gatuadress Röke 4028 Kommun Hässleholm Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 180 m² Område Röke Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Röke 4028. Län Skåne Gatuadress Röke 4028 Kommun Hässleholm Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 180 m² Område Röke Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 6.0 rum (3 sovrum) / 180 m² Område Röke Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Rymlig villa på landet. Huset

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns ljus och luftig och jag gillar att badrummet är nyrenoverat.

Läs mer

Information inför renoveringen

Information inför renoveringen Information inför renoveringen MÖTESANTECKNINGAR Sundbyberg 5 oktober 2015 Hej och tack till alla er som deltog på informationsmötet och ställde frågor. Här kommer som utlovat en sammanfattning av vad

Läs mer

Upprustning av kv Eddan 1 & 2. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel.

Upprustning av kv Eddan 1 & 2. Lunds Kommuns Fastighets AB. Box 1675, 221 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 Tel. Upprustning av kv Eddan 1 & Lunds Kommuns Fastighets AB www.lkf.se Box 1675, 1 01 Lund Besöksadress: Lilla Tvärgatan 1 Tel. 046-35 85 00 September 015 Som du säkert känner till är det mycket på gång i

Läs mer

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900.

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900. STANDARD INNEHÅLL DIN BOSTAD 4 KÖK 5 KÖK/VITVAROR 6 BAD/WC-DUSCH/WC 8 TVÄTT 10 KAKEL/KLINKER/BELYSNING 11 ÖVRIGT 12 PROCESSEN 14 TILLVAL 14 KONTAKTPERSONER 15 BETALNING AV TILLVAL 15 3 DIN BOSTAD När

Läs mer

Renovering på KRÖGARVÄGEN

Renovering på KRÖGARVÄGEN Renovering på KRÖGARVÄGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar upp renoveringen

Läs mer

OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22

OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22 OMBYGGNADSPLAN MEJERIGATAN 18 22 2017 02 16 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Ombyggnadsplan för fastigheten 4 Vad vi måste göra Badrum och byte av el 4 Vad du kan välja till Totalombyggd lägenhet 4 Personliga möten

Läs mer

Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112.

Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112. ingång Utställning med förslag på inredning och vägg- och golv- beklädnad är uppbyggd i skydds- rummet von Lingens väg 106-112. Öppettider för Ditt hus och tidpunkt när valet skall vara inlämnat finns

Läs mer

Låt drömmen bli verklighet

Låt drömmen bli verklighet Låt drömmen bli verklighet Ett mer personligt hem med Plusval Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har alltid gillat att huset är stort och rymligt samt har

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är jättetrevligt! -- Lars Persson, säljare www.hemverket.se - Sida

Läs mer

HSB BRF RINGEN I STOCKHOLM

HSB BRF RINGEN I STOCKHOLM HSB BRF RINGEN I STOCKHOLM INFORMATION TILL BOSTADSRÄTTSINNEHAVARE INFÖR EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA OM STYRELSENS FÖRSLAG TILL ÅTGÄRDER PÅ LEDNINGAR FÖR VATTEN OCH AVLOPP SAMT VÅTRUM. Extra föreningsstämma

Läs mer

Modernt boende i natursköna Furulund!

Modernt boende i natursköna Furulund! Modernt boende i natursköna Furulund! 20 lägenheter med hyresrätt Inflyttning december 2015 BILDMONTA Mot Kävlinge Bofakta Allmänt Samtliga balkonger är inglasade och försedda med belysning samt eluttag

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra bussförbindelser, nära till naturen, bra grannar, närheten

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en underbar lägenhet att bo i med tanke på läget

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sågenvägen 32

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sågenvägen 32 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Vendelsö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område mer närhet till grönska och natur! Kort promenad till busshållplats

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Furumovägen 9 B Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 3 rum (2 sovrum) / 60.8 m² Område Stigslund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevlig bostad med ljust gavelläge och fönster åt tre håll. Attraktivt

Läs mer

Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske så snart den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske så snart den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket. 1 1. Allmänna förutsättningar Bostadsrättsföreningen Rättikan 7 i Västerås, org. nr 769631-3746, som har sitt säte i Västerås kommun och som registrerats hos Bolagsverket den 2015-12-16, har till ändamål

Läs mer

Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN

Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN Stambyte KVARTERET VÄXTHUSET SURBRUNNSVÄGEN 2-10 TUNALUNDSVÄGEN 1-3 2018-2021 Stambytet i kvarteret Växthuset - en nödvändig renovering Under tre år, 2018-2021, genomför vi ett stambyte i över 300 lägenheter

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Fina fördelar hos oss

Fina fördelar hos oss Fina fördelar hos oss Välkommen till livet i hyresrätt! Det är lätt att förstå varför hyresrätten är så populär - det är en enkel och trygg boendeform som ger dig tid och pengar till annat än att äga och

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

Välkommen till Lostigen 10

Välkommen till Lostigen 10 Välkommen till Lostigen 10 Möjlighet till framtida drömboende! Välplanerad tvåa - visst renoveringsbehov - balkong! Välkommen till denna mycket tilltalande och välplanerade tvårummare med balkong. Bostaden

Läs mer

Stam o Badnytt. Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1

Stam o Badnytt. Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1 Stam o Badnytt Information till Wiboms väg 2 26 mars 2015 Nr 1 1 Inledning När arbetet med stam- och badrumsrenovering startar också i punkthuset Wiboms väg 2, kommer vi varannan vecka att lägga ut en

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Gulsparvsgatan 26 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01

Län Skåne Gatuadress Södra Gulsparvsgatan 26 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 86 m² Område Söderkulla Tillträde tidigast 2015-07-01 " Fantastisk panoramautsikt över Öresund, Öresundsbron, hela Malmö city och till och med

Läs mer

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a på 80 kvm i attraktiva Östra

Läs mer

Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12

Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12 Vällingbyvägen 12 Län Kalmar Typ Villa Kommun Hultsfred Storlek 103 m2 Område Mörlunda Tillträde tidigast Gatuadress Vällingbyvägen 12 Välplanerad villa! Välplanerad fastighet om 103 kvm med hela 68 kvm

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En härlig och ljus bostad med fantastisk balkong med öppningsbara fönster så att

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Ett mer personligt hem med Plusval

Ett mer personligt hem med Plusval Prislista Plusval Ett mer personligt hem med Plusval Om du själv får välja, hur vill du göra om din lägenhet? Nytt kök, annat golv, omtapetserade väggar eller kanske en säkerhetsdörr för ökad trygghet?

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Olle-Jänsvägen 42 Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Olle-Jänsvägen 42 Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Östersund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre charmigt hus som ligger ett stenkast från skolan i centrala Fåker med närhet

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - RIBERSBORG - PRIS: 2 895 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - 108 m² med bra läge på Ribersborg Läcker lägenhet på våning 1 i huset och kan passa ett par som önskar ett bekvämt boende

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastiskt läge högst upp på 13:e våningen. En av Hisingens bästa utsikter från

Läs mer

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Lärkgatan 3d! Välkommen på visning till denna välplanerade etta med bästa läge, mitt

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Balkong på fritt läge mot Varvsparken och med delvis havsutsikt. Mitt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt i utkanten av Lund, men ändå nära till city. Bra tillgång till både livsmedelsbutik-

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dalbovägen 7 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dalbovägen 7 A Län Kronoberg Gatuadress Kommun Växjö Storlek 1 rum / 44.5 m² Område Hov/Dalbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 11 Hall Hall med gott om plats att hänga av ytterkläderna

Läs mer

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En rymlig och nyrenoverad gaveltrea med mycket

Läs mer

Fågelsångsgatan 25. Län Skåne Gatuadress Fågelsångsgatan 25 Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Fågelsångsgatan 25. Län Skåne Gatuadress Fågelsångsgatan 25 Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkomna till denna eleganta lägenhet mitt i centrala

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Betstigen 7 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Trevlig 1,5-plansvilla! Välkommen till en stor och familjevänlig

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket bra bussförbindelser till city. -- Alexander Blomgren,

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Rågvägen 6C. Län Skåne Gatuadress Rågvägen 6C Kommun Kävlinge Storlek 2.0 rum / 50 m² Område Västra gryet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Rågvägen 6C. Län Skåne Gatuadress Rågvägen 6C Kommun Kävlinge Storlek 2.0 rum / 50 m² Område Västra gryet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2.0 rum / 50 m² Område Västra gryet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Antal rum: 2 rum och kök Boarea: 50

Läs mer

Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler

Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler Vision för Brf Berghällen 10 Som boende i Brf Berghällen 10 s fastighet känner jag mig trygg. Jag känner de övriga medlemmarna i föreningen och

Läs mer

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Götgatan/Tallbogatan Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Välkommen med din ansökan! Gillar du funkis? Då är Hovslagaren något Raka linjer, släta ytor och platta tak. Det är kännetecknande för

Läs mer

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen

Läs mer

BRA LÄGE PÅ SÖDERMALM!

BRA LÄGE PÅ SÖDERMALM! LYCKSELE - SÖDERMALM PLANERA BADRUM KNAFTVÄGEN 58 BRA LÄGE PÅ SÖDERMALM! STABIL FÖRENING / NÄRA TILL SKOLA, DAGIS OCH AFFÄR INTRODUKTION Välkommen till Knaftvägen 58 LINDA TOSSMAN Bra belägen bostadsrätt

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m² Område " Västerhaninge /Åby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och trivsamt område. Gemytliga grannar som värnar

Läs mer

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Exteriör Stor och gröna innergård med grillplats.

Läs mer

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta Modernt bostadshus i 1 1/2 -plan, beläget på en vacker strandfastighet i Geta. Huset ligger på sluttande tomt mot stranden med utsikt över Ramsviken. Huset

Läs mer

HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR

HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR HUS ÄR FULLA AV ÖVERRASKNINGAR Vi gör det enklare och lönsammare att driva bostadsrättsförening. HÄR ÄR DU I GODA HÄNDER DET HÄNDER SÅ MYCKET I ETT HUS Hus är en långsiktig investering. Den växer med tiden.

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sidensvansvägen 38 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 60 m² Område Anneberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Stor träaltan där du kan avnjuta morgonkaffet

Läs mer

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast Apollofjärilen 37 Län Västra Götaland Typ Radhus Kommun Trollhättan Storlek 108 m2 Område Gatuadress Apollofjärilen 37 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Radhus på hörntomt! En bostad med potential

Läs mer