Smarta beslut i ovanliga tider

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Smarta beslut i ovanliga tider"

Transkript

1 UC-KOSTNADSBESPARINGAR DATABLAD Smarta beslut i ovanliga tider I tider som är ekonomiskt utmanande finns det ovanliga möjligheter. Men för att utnyttja de möjligheterna måste djärva affärsbeslut fattas, beslut som går långt bortom att bara skära ned och fortsätta som vanligt. Historiskt sett har företag som lyckats reva sin ekonomi och rida ut stormen inte bara dragit ned på driftskostnaderna och undvikit nya investeringskostnader, utan även investerat sparade pengar på ett sätt som förändrade deras verksamhet i en positiv riktning. De programvarubaserade Unified Communications-lösningarna från Microsoft kan hjälpa dig att skära ned på kostnaderna och bättre positionera ditt företag inför den ekonomiska återhämtningen genom att förändra sättet du kommunicerar och samarbetar på, samtidigt som du får ut mesta möjliga av din befintliga kommunikationsinfrastruktur. Företag kan minska sina direkta kostnader genom att minska utgifterna för resor och konferenstjänster med enhetliga konferensfunktioner, och du kan undvika kostnader för riks- och utlandssamtal och mobiltelefoni med programvarubaserad VoIP. Med Unified Communications kan du undvika investeringskostnader genom att optimera din kommunikationsinfrastruktur, inklusive en konsolidering av meddelande-, telefoni- och röstmeddelandesystemen, och genom att avveckla dyra lagringssystem. Nya kommunikationsvägar Utvecklingen av olika kommunikationstekniker har över åren skett fristående och parallellt, vilket har lett till att separata kommunikationsmetoder har skapats. Detta har lett till överlappande funktioner och bristande effektivitet, både för slutanvändaren och administratören. Slutanvändarna måste hålla ordning på flera olika användarnamn och lösenord för att kunna komma åt olika kommunikationstjänster, medan administratörerna måste hantera onödigt många kommunikationsmiljöer för e-post, röstbrevlådor, telefoni, konferenser och snabbmeddelanden. Med Unified Communications skapas nya kommunikationsvägar, vilket sänker kostnader och överbelastning och minskar avstånden mellan anställda, kunder och partner som är utspridda över hela världen. Genom att e-post, telefoni, snabbmeddelanden, röstbrevlådor, kalender, ljud-/video-/webbkonferenser integreras är det enklare och mer kostnadseffektivt än någonsin att samarbeta.

2 Sätter människorna i centrum Unified Communications minskar komplexiteten genom att sätta människorna i centrum för kommunikationsupplevelsen. Alla sätt som används för att kontakta varandra är integrerade i en och samma miljö, med en enda användaridentitet och närvaroinformation som sträcker sig över telefoner, datorer och webben. På detta sätt kan du använda programvara för att överbrygga geografiska hinder, och hålla kontakten med teammedlemmar och partner oavsett vilken sorts enhet du använder och var du befinner dig. Du kan kommunicera i realtid från din kontorsdator eller med en mobil enhet om du är ute och reser, och detta i en miljö med utökad säkerhet. I stället för att företagen måste investera i dyra, onödiga infrastrukturer sammanför Microsoft Unified Communications alla kommunikationsformer med programvara för att ge ett effektivare samarbete till en lägre kostnad. Microsoft kan leverera dessa funktioner via Microsoft Exchange Server 2010 och Microsoft Office Communications Server 2007 R2, vilka är hörnstenarna i Microsoft Unified Communications-lösningen. Microsoft Unified Communications kan hjälpa dig att: Effektivisera kommunikationen mellan personer och företag. Närvarofunktionerna gör att de anställdas realtidsstatus (baserat på kalenderinformation, inloggnings/aktivitetsstatus och användarens inställningar) kan visas för hela företaget. De anställda kan kontakta rätt person på en gång och via den lämpligaste kommunikationsmetoden. De kan kommunicera effektivt vid alla tidpunkter och var de än befinner sig. Microsoft Unified Communications ger en enhetlig konferensupplevelse där röst-, video- och webbkonferenser samt skrivbordsdelning integreras för att möjliggöra enkel kommunikation och samarbete i realtid, direkt från datorn. Den portabla videokonferensenheten Polycom CX5000 kan snabbt ställas upp i mötesrummen och utökar dina Microsoft Office Live Meeting-webbkonferenser med 360-graders panoramavideo.

3 Öka effektiviteten och flexibiliteten i verksamheten. Microsoft Unified Communications ökar IT-flexibiliteten och maximerar resurser och budget med en förenklad kommunikationsinfrastruktur och gemensamma administrationsverktyg. I och med användningen av 64-bitarsservrar för att konsolidera plats- eller avdelningsservrar undviks utrustningskostnader och support på avlägsna platser, samtidigt som separata domäner eller identiteter behålls om det behövs. Active Directory -tjänsten är den enda katalogen för kommunikationsadministrationen. Administratörernas produktivitet kan förbättras med centraliserade administrationsfunktioner via Microsoft Management Console, tillsammans med andra Microsoft-produkter. Dessutom kan administratörerna ge användarna större brevlådor till en lägre kostnad genom att välja SAN eller DAS (Direct Attached Storage), utan att offra systemtillgängligheten. Eftersom Microsoft Unified Communications finns både som platsbaserad programvara och värdbaserad tjänst kan du välja fritt vilket installationsalternativ som passar ditt företag bäst. Förbättra skyddet och kontrollen för att minska riskerna inom IT. Microsoft Unified Communications ger dig integrerade verktyg som gör det enklare att skydda företagets kommunikation mot yttre hot samtidigt som du kan uppfylla kraven i regler och bestämmelser. Med dessa inbyggda säkerhetsfunktioner kan du skydda företagets inkommande och utgående e-post från skräppost, virus, nätfiske, brott mot e-postprinciperna och skadlig kod i snabbmeddelanden. I Exchange Server 2010 ingår nu även lättanvända arkivfunktioner som, tillsammans med andra utökade brevlådehanteringsfunktioner, hjälper företaget att på ett bättre sätt ta itu med regelefterlevnad och lagkrav på spårning. Skapa en samverkande och utbyggbar plattform nu och för framtiden. Microsofts Unified Communications ger en utbyggbar, programvarubaserad grund som integreras med er befintliga meddelande- och röstinfrastruktur och anpassas till era nya affärsbehov. Ditt företag kan utnyttja fördelarna med Unified Communications redan i dag, utan att nätverksinfrastrukturen behöver uppdateras radikalt eller att den existerande telefoniplattformen måste köras bort, eftersom den kan användas tillsammans med Microsoft-plattformen. Med hjälp av de utvecklargränssnitt som publicerats och som det finns support för kan funktionerna i Microsoft Unified Communications integreras i dina program för att kommunikationsaktivera dina affärsprocesser, underlätta integreringen med befintliga program och uppfylla affärsbehoven i dag och i framtiden.

4 Flexibla leveransalternativ Det finns två olika installationsalternativ för Microsoft Unified Communications beroende på vilka behov du har: platsbaserad, som ger dig fullständig anpassningsbarhet och ägarskap, eller värdbaserad, som ger dig snabb skalbarhet och avancerade administrationsfunktioner. Du kan även välja att installera en blandning av den platsbaserade och den värdbaserade modellen. Båda installationsalternativen ger en enhetlig användarupplevelse och har en gemensam arkitektur. Microsoft Unified Communications har utformats för att kunna anpassas helt och hållet efter dina affärsbehov. Om du vill ha mer information om hur Unified Communications kan hjälpa dig att spara pengar och förbättra affärsresultaten kan du besöka SIDOFÄLT ETT: Hur mycket kan ditt företag verkligen spara? Med Microsoft Unified Communications kan ett företag förenkla administrationen och samtidigt maximera resurser och budget. Du kan konsolidera kostsamma lösningar från tredje part och undvika kapitalinvesteringar. Så här fungerar det: Sänk resekostnaderna (potentiella besparingar på upp till 40 % *). Resekostnaderna minskar genom att fysiska möten ersätts med inspirerande webb- och videokonferenser. Sänk avgifterna för telefoni och ljudkonferenser (potentiella besparingar på upp till 40 % *). Inbyggd VoIP och enhetliga konferensfunktioner minskar den tid som används för rikssamtal och ljudkonferenser. Sänk kostnaderna för transporter och fastigheter (potentiella besparingar på upp till 40 % *). Ersätt underutnyttjade videokonferensrum genom att utvidga enhetliga, datorbaserade konferenser och dra ned på kontorsytan per anställd med hjälp av distansarbete.

5 Sänk kostnaderna för meddelanden och röstbrevlådor (potentiella besparingar på upp till 40 % *). Exchange Server 2010 har ett lågkostnadsalternativ för lagring och kan konsolidera dyra tredjepartslösningar för mobilitet, säkerhet, röstbrevlådor och så vidare. Sänk kostnaderna för kommunikationssystemen (potentiella besparingar på upp till 50 % *). Med Office Communications Server 2007 R2 behövs det inte längre några dyra system för PBX, snabbmeddelanden eller ljud-/video-/webbkonferenser. *Baserat på ett urval av kunder och på dokumentet Total Economic Impact of Microsoft Unified Communications, utgivet av Forrester Research. Besök om du vill läsa mer. SIDOFÄLT TVÅ: Fallstudie: Crédit Agricole förbättrar sitt samarbete och sparar pengar med effektiva konferenser Företagets storlek: anställda Företagsprofil: Crédit Agricole S.A. är den marknadsledande sparbanken i Frankrike och den ledande bankgruppen i Europa när det gäller intäkter av banktjänster till allmänheten. Företaget är verksamt i 70 länder över hela världen. Affärssituation: Banken vill förbättra sitt samarbete och samtidigt dra ned på resekostnaderna med effektivare konferenssystem. Lösning: Crédit Agricole installerade Microsoft Office Communications Server 2007 R2 för att få bättre konferensfunktioner med ljud, video och webb. Fördelar: Minskade kostnader för konferenser på ( USD) Resekostnaderna sänks med 10 till 20 procent Förbättrade affärsbeslut Ökad produktivitet

6 SIDOFÄLT TRE: Unified Communications programvara och tjänster: Microsoft Exchange Server 2010 Microsoft Office Communications Server 2007 R2 Microsoft Office Communicator 2007 R2 Microsoft Exchange Server Online Microsoft Office Communications Server Online Microsoft Office Live Meeting Microsoft Exchange Hosted Services 2009 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Det här dokumentet tillhandahålls endast för information. MICROSOFT LÄMNAR INGA GARANTIER, VARKEN UTTRYCKLIGA ELLER INDIREKTA, I DEN HÄR SAMMANFATTNINGEN. Microsoft och Active Directory är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Andra företags- och produktnamn som förekommer i texten kan vara varumärken som tillhör respektive företag.

Royal Dutch Shell ser fram emot en bättre arbetsmiljö med Unified Communications

Royal Dutch Shell ser fram emot en bättre arbetsmiljö med Unified Communications Microsoft Office System Fallstudie kundlösning Royal Dutch Shell ser fram emot en bättre arbetsmiljö med Unified Communications Översikt Land eller region: Nederländerna Bransch: Olja och gas Kundprofil

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Växjö sparar 3,5 miljoner kronor på lägre kostnader för e-postlagring och IT-personal med ny lösning

Växjö sparar 3,5 miljoner kronor på lägre kostnader för e-postlagring och IT-personal med ny lösning Microsoft Exchange Server 2010 Fallstudie för kundlösning Växjö sparar 3,5 miljoner kronor på lägre kostnader för e-postlagring och IT-personal med ny lösning Översikt Land eller region: Sverige Bransch:

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy Agenda Vårt företag är mycket bättre skyddat än tidigare. Windows Small Business Server 2011 Essentials har gjort oss trygga att utnyttja effektiva lösningar som fjärråtkomst utan att ge avkall på säkerheten.

Läs mer

Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte

Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte Innehåll Applikation som tjänst Grupp-program för meddelande, kommunikation och dokumentutbyte 3 Allmänt om tjänsten 3 Leverans av tjänsten

Läs mer

presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS presenterar KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Verksamhetsutveckling och hur det påverkar IT-arbetet ANPASSNINGS- FÖRMÅGA Arbeta snabbt, vara följsam och flexibel 66 % av företagarna prioriterar

Läs mer

Marty Parker, huvudansvarig, UniComm Consulting, LLC Don Van Doren, huvudansvarig, UniComm Consulting, LLC

Marty Parker, huvudansvarig, UniComm Consulting, LLC Don Van Doren, huvudansvarig, UniComm Consulting, LLC Uppnå kostnads och resursbesparingar med Unified Communications Hur Unified Communications kan erbjuda föregripande åtgärder i kärva ekonomiska tider och hur Microsofts UC lösningar kan förverkliga dessa

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform Löftet om konvergens har uppfyllts Kommunikation är viktigt för företag, men utförs i slutändan på en personlig nivå vid arbetsplatsen. Om du överväger en ny kommunikationslösning

Läs mer

Unified Communication. KommITS - 6 maj i Helsingborg IT-chef Richard Lindström och IT-projektledare Ulrika Häggström

Unified Communication. KommITS - 6 maj i Helsingborg IT-chef Richard Lindström och IT-projektledare Ulrika Häggström Unified Communication KommITS - 6 maj i Helsingborg IT-chef Richard Lindström och IT-projektledare Ulrika Häggström Mark är levande byar, öppna landskap, vatten och djupa skogar Mark betyder gränsbygd

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

# $%& $'( +",& ,& (' 7. november 2007 2

# $%& $'( +,& ,& (' 7. november 2007 2 !" # $%& $'( ) $(' +",& "%,& ('!"- 7. november 2007 2 1 !"!!". / 7. november 2007 3 0 (1&' Från och med 1 januari samlar vi oss under ett och samma varumärke 7. november 2007 4 2 .' 23' 2 & 2 '1 2 45.0-

Läs mer

Unified Communication. Martin Lidholm martin@lidholm-co.se

Unified Communication. Martin Lidholm martin@lidholm-co.se Welcome Unified Communication Martin Lidholm martin@lidholm-co.se Vad ska vi göra idag? En överblick över Unified Communications-platformen Hur kommer jag igång? Förkunskaper Grundläggande kunskaper i

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Våg 2010 We re all in!

Våg 2010 We re all in! Click to edit headline title style Click to edit body copy. Våg 2010 We re all in! Henrik Byström, Magnus Forsberg Microsoft Citizen Service Platform Click to edit headline title style Kommunens utmaningar

Läs mer

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet.

Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. Storage. Effektivare datalagring med det intelligenta informationsnätet. 2 Teknik och samverkan i en gemensam infrastruktur skapar nya möjligheter för effektivare datalagring Datalagring är en central

Läs mer

Microsoft Apps Användarhandbok

Microsoft Apps Användarhandbok Microsoft Apps Användarhandbok Utgåva 1 2 Om Microsoft Apps Om Microsoft Apps Med Microsoft Apps får du tillgång till Microsofts affärsappar på en Nokia Belletelefon som har programversion 111.030.0609.

Läs mer

En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS

En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS En IT-säkerhetslösning för hela verksamheten PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS IT-säkerhet är ett måste En fungerande IT-säkerhet är en grundläggande förutsättning för alla företag och verksamheter. Konsekvenserna

Läs mer

Lexmark Applikationer

Lexmark Applikationer Lexmark Applikationer Hjälp dina kunder få ut mesta möjliga av deras lösningskompatibla Lexmark-skrivare med en eller flera funktioner Lexmarks program har utformats för att hjälpa företag att spara tid

Läs mer

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Webbmöte Pratar du med kunder och kollegor via Skype, Microsoft OSC eller andra kommunikationsverktyg i datorn? Använd Konftel som ljudkälla. Möte via mobilen Anslut din mobiltelefon

Läs mer

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION

Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION Epsons möteslösningar SAMMANFÖR MÄNNISKOR, PLATSER OCH INFORMATION FÖRVANDLA PRESENTATIONER TILL SAMTAL, IDÉER TILL SKAPELSER OCH EFFEKTIVITET TILL PRODUKTIVITET SKAPA, SAMARBETA OCH DELA Folk minns mindre

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013 Informationsblad: Endpoint Security Driv din verksamhet på ett smartare och säkrare sätt Din målsättning är att skapa bra produkter och tjänster

Läs mer

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Kraven om ett mobilt arbetssätt, har satt en ny standard för vår kommunikation. icentrex har gett oss de verktyg våra medarbetare behöver

Läs mer

Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone

Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone Lync 2013 utbildningsmaterial för iphone Upplägget av utbildning i Lync för iphone Vi kommer att gå igenom följande avsnitt med paus mellan avsnitten Installera Lync, inloggning och inställningar för ljudoch

Läs mer

Till ditt skrivbord som tjänst via Internet

Till ditt skrivbord som tjänst via Internet Till ditt skrivbord som tjänst via Internet UITs koncept är enkelt och kan sammanfattas med Inga burkar. Genom att anlita oss kan du helt enkelt glömma dyra investeringar i servers och programvara. Inte

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business

SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG. Protection Service for Business SÄKRA DIN AFFÄR VART DEN ÄN TAR DIG Protection Service for Business DET ÄR EN MOBIL VÄRLD Wifi Fotgängare Idag använder vi fler enheter med fler anslutningar än någonsin tidigare. Att då kunna välja var

Läs mer

O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation

O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation O365- Konfigurering av SmartPhone efter flytt till Office 365 alt ny installation Denna guide är avsedd att hjälpa användare vars epost har blivit flyttad till Exchange Online och Office 365, samt för

Läs mer

Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation

Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation Länken till personalen på vägarna. Connected Navigation Miljövänlig körning Skydda miljön och dina förare genom att övervaka indikatorer för säker körning och minskade koldioxidutsläpp. Förarna förbrukar

Läs mer

Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning

Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning Windows Azure Fallstudie av kundlösning Leverantör av programvarutjänster skapar kostnadseffektiv lösning för e-förvaltning Översikt Land eller region: Indien Bransch: it Kundprofil tillhandahåller tjänster

Läs mer

Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation

Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation Aastra MX-ONE» Maximera er företagskommunikation Det hela handlar om att sätta dig i centrum för kommunikationen NU SÄTTS du I KOMMUNIKATIONENS CENTRUM Du behöver snabbt och effektivt sätta dig i kontakt

Läs mer

Ta ett tryggt kliv till molnet

Ta ett tryggt kliv till molnet Ta ett tryggt kliv till molnet Microsoft Azure skapar besparingar och enklare arbete för små och medelstora företag. Den pålitliga och säkra molntjänsten är skalbar för behov av alla slag och storlekar.

Läs mer

Kom igång med Provectus Groupware

Kom igång med Provectus Groupware Kom igång med Provectus Groupware Provectus Groupware är en sammarbetsplattform för arbetsgrupper som innehåller alla de funktioner som en modern Microsoft Exchange lösning gör så som e-post, kalender,

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

Active Directory Self-Service Bundle

Active Directory Self-Service Bundle Active Directory Self-Service Bundle Gör livet enklare för IT-avdelningen ZervicePoint Active Directory Self Service Bundle innehåller en uppsättning tjänster som gör livet enklare för IT-avdelningen.

Läs mer

Samtalskontroll med peka och klicka-teknik

Samtalskontroll med peka och klicka-teknik Programsviten Panasonic Communication Assistant (CA) är en intuitiv och enhetlig kommunikationslösning som kombinerar enkel peka och klickatelefoni med närvaro, tillgänglighet, Microsoft Outlook -integrering,

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer

Molnet som skapats för ditt företag.

Molnet som skapats för ditt företag. Molnet som skapats för ditt företag. Det här är Microsoft Cloud. Alla företag är speciella på sitt sätt. Hälso-/sjukvård, detaljhandel, tillverkning och ekonomi ingen verksamhet fungerar exakt likadant.

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Aastra CMG Contact Management

Aastra CMG Contact Management Your connection to the world Aastra CMG Contact Management Lars Kjennerud Sales Director Large Enterprise - CMG Suite 2007 - CMG Suite 7.5 nyheter Aastra CMG Suite 2007 CMG suite 2007 En kraftfull och

Läs mer

Riktlinje för användning av lånedator i skolan Västerås stad Skolverksamheter

Riktlinje för användning av lånedator i skolan Västerås stad Skolverksamheter Riktlinje för användning av lånedator i skolan Västerås stad Skolverksamheter IT-riktlinje för användning av lånedator* i skolan Skolarbete och lärande med stöd av modern teknik Skolans uppdrag är att

Läs mer

Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter

Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter Faktablad Micro Focus iprint Hitta rätt bland alla lösningar för mobila utskrifter I dag måste en fungerande utskriftslösning omfatta mobil utskrift. I det här bladet kan du läsa om hur du hittar fram

Läs mer

Extrautrusta din företagsväxel. Olov Karlsson Nortel användareförening Köpenhamn 2008-11-11

Extrautrusta din företagsväxel. Olov Karlsson Nortel användareförening Köpenhamn 2008-11-11 Extrautrusta din företagsväxel Olov Karlsson Nortel användareförening Köpenhamn 2008-11-11 Telia extrautrustar din Meridian/CS1000-växel 3 2008-11-11 Integrerad kommunikationslösning för framtiden Mobilintegration:

Läs mer

ANVISNING FÖR E-POST

ANVISNING FÖR E-POST ANVISNING FÖR E-POST KONFIGURERING AV E-POST I OUTLOOK 2007 Senast uppdaterad/sparad 2008-09-18 1 SKAPA NYTT KONTO För att skapa ett konto i Outlook 2007, följ punkterna i denna guide. 1. I menyn Verktyg

Läs mer

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365

Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Startguide för Administratör Kom igång med Microsoft Office 365 Version 1.0 Introduktion Skapa ett MSPA-konto Aktivera Office 365 i Telia Business Apps Verifiera företagets domännamn Lägg till användare

Läs mer

Så minskar du kommunikationsstressen. arbetsplatsen. Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte

Så minskar du kommunikationsstressen. arbetsplatsen. Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte Så minskar du kommunikationsstressen på arbetsplatsen Guide till smidigare och effektivare informationsutbyte Idag förväntas vi vara tillgängliga via e-post och telefon under större delen av dygnet. Dessutom

Läs mer

Flexi Exchange Connector. Copyright 1993-2013 Datatal AB. Med ensamrätt. Copyright 2013 Datatal AB. All rights reserved.

Flexi Exchange Connector. Copyright 1993-2013 Datatal AB. Med ensamrätt. Copyright 2013 Datatal AB. All rights reserved. Flexi Exchange Connector Copyright 1993-2013 Datatal AB. Med ensamrätt. Copyright 2013 Datatal AB. All rights reserved. 1 Översikt... 2 1.1 Vad gör Flexi Exchange Connector?... 2 1.2 Vilka serverkonfigurationer

Läs mer

Gör ditt företag mobilt. med Microsoft Office 365 GÖR DITT FÖRETAG MOBILT MED MICROSOFT OFFICE 365 1

Gör ditt företag mobilt. med Microsoft Office 365 GÖR DITT FÖRETAG MOBILT MED MICROSOFT OFFICE 365 1 Gör ditt företag mobilt med Microsoft Office 365 GÖR DITT FÖRETAG MOBILT MED MICROSOFT OFFICE 365 1 Troligtvis arbetar de flesta av dina kunder och anställda redan mobilt, att sitta på kontoret från nio

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR

SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR SÄKERHETSLÖSNINGAR KRITISK INFRASTRUKTUR Som verksam inom segmentet för kritisk infrastruktur ställs du dagligen inför utmaningen att säkra några av vårt samhällets viktigaste och mest värdefulla resurser.

Läs mer

Advanced Mobile Device Management

Advanced Mobile Device Management 1 Advanced Mobile Device Management Magnus Janson Produktchef Tele2 Integration Service 2 4 Tele2 en del av Kinnevikgruppen Tele2 är den mobila utmanaren Mer än 40 miljarder kr i omsättning Mer än 30 miljoner

Läs mer

I det här dokumentet beskriver IT-mästarens tjänsten E-post, dess ingående komponenter och dess tillägg

I det här dokumentet beskriver IT-mästarens tjänsten E-post, dess ingående komponenter och dess tillägg E-post Innehåll Applikation som tjänst E-post 3 Allmänt om tjänsten 3 Leverans av tjänsten 3 E-post planer 3 Kiosk 3 Plan 1 4 Plan 2 4 Säkerhetskopiering och återläsning 5 Vad händer om användare av misstag

Läs mer

VIEWCOM DISTRIBUTOR SWEDEN

VIEWCOM DISTRIBUTOR SWEDEN Oavsett hur höga krav Ni än ställer så är Swyx ett system som möter Era behov. Marknadens mest kompetenta och kompletta telefonsystem Utmärkande egenskaper Mobilitet Funktionalitet Integration Administration

Läs mer

Dubbelt så mycket till halva priset. Varför IP- Kommunikation Lägre kostnad, Högre effektivitet

Dubbelt så mycket till halva priset. Varför IP- Kommunikation Lägre kostnad, Högre effektivitet Dubbelt så mycket till halva priset Varför IP- Kommunikation Lägre kostnad, Högre effektivitet Vilka är vi? Internationell consulting gentemot operatörer, ISPer, service providers och företag. Från powerpoint

Läs mer

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 Låta andra få veta vad du gör I Microsoft Lync 2010 anges din närvaro automatiskt utifrån dina aktiviteter eller kalendern i Microsoft Outlook, men du kan ange

Läs mer

Använda Office 365 på en Android-telefon

Använda Office 365 på en Android-telefon Använda Office 365 på en Android-telefon Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Android-telefon så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var

Läs mer

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN

Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Ett smart biljettsystem för en smart framtid PLATTFORMEN Lättanvänd biljettplattform med förfalskningsskydd i världsklass PayiQ är en molnbaserad tjänst för alla som vill sälja en eller flera biljetter

Läs mer

Alla mediafiler Säkert på ett ställe

Alla mediafiler Säkert på ett ställe Alla mediafiler Säkert på ett ställe Total kontroll på all digital media Media Asset Management (MAM) kallas den arbetsprocess som syftar till att effektivisera och underlätta hantering av digital media

Läs mer

Bonnier Conference Center 14 november

Bonnier Conference Center 14 november Bonnier Conference Center 14 november Rundabordssamtal Välj bland nio ämnen! Utvärderingen efter vårens Nolldistans gav ett hundraprocentigt stöd för återkommande rundabordssamtal. Succén är nu tillbaka!

Läs mer

Avaya IP Office. Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se

Avaya IP Office. Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se Avaya IP Office Allt-i-ett-lösningen för företag som vill växa. www.westcon.se Avaya IP Office Förenkla och effektivisera Förenkla Din kommunikation, minska Dina kostnader, effektivisera Din meddelandehantering,

Läs mer

Compose Connect. Hosted Exchange

Compose Connect. Hosted Exchange Sida 1 av 15 Compose Connect Hosted Exchange Presentation av lösningen: Compose Hosted Exchange Följande möjligheter finns för hantering av e-post 1. Lokalinstallerad Outlook-klient För att kunna använda

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

version: 200702-1 Sidan 1 av 5

version: 200702-1 Sidan 1 av 5 version: 200702-1 Sidan 1 av 5 Ditt användarnamn: cykel.a@bck.nu Lösenord: pedal ALLMÄNT SajtMail är ett E-post system som går att komma åt via SajtMail Web som är en lösning där du använder din webbläsare

Läs mer

MOLNTJÄNSTER ÄR DET NÅGOT FÖR OSS?

MOLNTJÄNSTER ÄR DET NÅGOT FÖR OSS? Molntjänster Molntjänster Molntjänster, vad är det egentligen? Molntjänst (Cloud Computing, Cloud Service) Program (PaaS, Software as a Service) Plattform (PaaS, Platform as a Service) Infrastruktur (IaaS,

Läs mer

STÖRRE FLEXIBILITET KOMMUNIKATION AV HÖGRE KVALITET

STÖRRE FLEXIBILITET KOMMUNIKATION AV HÖGRE KVALITET STÖRRE FLEXIBILITET KOMMUNIKATION AV HÖGRE KVALITET KX-NS700 ENHETLIG KOMMUNIKATIONSPLATTFORM ANSLUT DIN FRAMTID MINSKA KOSTNADERNA ÖKA NÖJDHETEN FÖRBÄTTRA EFFEKTIVITETEN VÄLJ DET SMARTA PBX-HYBRIDSYSTEMET

Läs mer

Inställningar. Ljudinställningar

Inställningar. Ljudinställningar Inställningar De viktigaste inställningarna du gör i Communicator hittar du i menyn med samma namn. De mest interessanta inställningarna är; Ljudinställningar Välj talsyntes och hastighet. E-postinställningar

Läs mer

Försäljning & Eftermarknad

Försäljning & Eftermarknad Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce vad ska vi välja? Helena Bjurhult och Emma Karlsson Infor Solution Consulting 1 Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce - vad skall vi välja? 11.30-12.15

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Genom att skicka kundfakturor via banken kan du och ditt företag

Läs mer

Att tämja odjuret mobil fildelning

Att tämja odjuret mobil fildelning White paper Fil- och nätverkstjänster Att tämja odjuret mobil fildelning Vem låter du hantera företagets resurser? Mobil filåtkomst och delning är rykande hett, och håller på att bli en absolut nödvändighet

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION SERVICEHANTERING Gör det lönsamt att tillhandahålla överlägsen kundservice.

MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION SERVICEHANTERING Gör det lönsamt att tillhandahålla överlägsen kundservice. MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS NAVISION SERVICEHANTERING Gör det lönsamt att tillhandahålla överlägsen kundservice. Fördelar: Öka företagets produktivitet genom att skapa en högeffektiv arbetsmiljö för servicepersonalen

Läs mer

Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork?

Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork? OMNITOUCH 8660 MY TEAMWORK 6.1 SNABBSTARTSGUIDE Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork? I OmniTouch 8660 My Teamwork Unified Conferencing and Collaboration kombineras närvaromedvetna snabbmeddelanden med möjligheten

Läs mer

Mobil anknytning Snabbreferensguide. Version 1.0a

Mobil anknytning Snabbreferensguide. Version 1.0a Mobil anknytning Snabbreferensguide Version 1.0a Använda mobil anknytning På grund av systemets inbyggda flexibilitet kan dina uppringningskoder och funktionsmöjligheter skilja sig från vad som anges i

Läs mer

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 Antivirus

Läs mer

IT-riktlinje för elever

IT-riktlinje för elever Diarienr 2013/2394-BaUN 2013/813-UAN nternati IT-riktlinje för elever inom Västerås stad Skolverksamheter Beslutad av Barn- och ungdomsnämnden 131001 Beslutad av Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden

Läs mer

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 Antivirus

Läs mer

Coca-Cola Enterprises tillämpar Microsofts programvara och tjänster i arbetet med att skapa en mer sammanhållen personalstyrka

Coca-Cola Enterprises tillämpar Microsofts programvara och tjänster i arbetet med att skapa en mer sammanhållen personalstyrka Microsoft Online Services Fallstudie av kundlösning Coca-Cola Enterprises tillämpar Microsofts programvara och tjänster i arbetet med att skapa en mer sammanhållen personalstyrka Översikt Land eller område:

Läs mer

Telefoni/UC och samarbetslösningar för lärosäten

Telefoni/UC och samarbetslösningar för lärosäten Telefoni/UC och samarbetslösningar för lärosäten Projektplan 1 Innehållsförteckning 1 Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat. Projektdirektiv 2 Sammanfattning 2 Bakgrund 3 Uppdrag 3 Leverabler 4 Avgränsningar

Läs mer

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27

Mobila Anknytningar i Nortel CS1000. Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Mobila Anknytningar i Nortel CS1000 Lars-Ove Mellqvist Nortel användareförening Umeå 2009-05-26 --- 2009-05-27 Utveckling av företagstelefoni IP IP telefoni Stödsystem och applikationer Mobil telefoni

Läs mer

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-utbildning... 4 2.1 Allmän information:... 4 2.2 Enkel anslutning

Läs mer

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS DIGITAL DOKUMENTDISTRIBUTION EFFEKTIVA LÖSNINGAR FÖR ETT OPTIMALT DOKUMENTFLÖDE SHARP DOCUMENT SOLUTIONS KONSTEN ATT SKAPA SÄKRARE OCH På Sharp är vi medvetna om behovet av mer effektiva kommunikationsmetoder

Läs mer

Kalendersynkronisering. med Exchange. Vitec Express juli 2014 INSTRUKTIONSMANUAL FRÅN VITEC

Kalendersynkronisering. med Exchange. Vitec Express juli 2014 INSTRUKTIONSMANUAL FRÅN VITEC INSTRUKTIONSMANUAL FRÅN VITEC VITEC Kalendersynkronisering med Exchange Vitec Express juli 2014 VITEC Affärsområde Mäklare www.vitec.se/maklare info.maklare@vitec.se GÖTEBORG: REDEGATAN 1 B, 426 77 V.

Läs mer

Välkommen till InExchange Fakturaskrivare

Välkommen till InExchange Fakturaskrivare Välkommen till InExchange Fakturaskrivare Grattis! Du har fått tillgång till en ovanligt smart liten programvara. På följande sidor hjälper vi dig att komma igång och ger dig lite goda råd för en bättre

Läs mer

Skydda företagets information. Symantecs lösningar för mindre företag

Skydda företagets information. Symantecs lösningar för mindre företag Skydda företagets information Symantecs lösningar för mindre företag HELTÄCKANDE FÖRETAGSSKYDD Skadliga koder på Internet kan stänga av datorer, stjäla information och utsätta medarbetare och kunder för

Läs mer

HUR MAN LYCKAS MED BYOD

HUR MAN LYCKAS MED BYOD HUR MAN LYCKAS MED BYOD WHITE PAPER Innehållsförteckning Inledning... 3 BYOD Checklista... 4 1. Val av system... 4 2. Installation och konfiguration... 5 3. Prestanda... 5 4. Valfrihet ökar upplevelsen...

Läs mer

Microsoft Online Services. Microsoft Business Online Productivity Suite (BPOS)

Microsoft Online Services. Microsoft Business Online Productivity Suite (BPOS) Microsoft Online Services Microsoft Business Online Productivity Suite (BPOS) Fördelar med BPOS Alltid senaste versionen Exchange 2007 Exchange 2010 Lätt att komma igång Icke-MS plattform till Exchange

Läs mer

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Innehåll F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Innehåll Kapitel 1: Komma igång...3 1.1 Hantera prenumeration...4 1.2 Så här kontrollerar du att datorn är skyddad...4 1.2.1

Läs mer

Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning

Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning Aastra 700 Komplett kommunikation i en effektiv förpackning UC och mobilitet i en effektiv förpackning Aastra 700 är det bästa sättet att dra nytta av den produktivitet, effektivitet och oöverträffade

Läs mer

Använda Google Apps på din Android-telefon

Använda Google Apps på din Android-telefon Använda Google Apps på din Android-telefon Om du vill använda e-post, kontakter och kalender för Google Apps på din Android-enhet ska du och dina användare göra följande: 1. Öppna skärmen Konton och synkroniseringsinställningar

Läs mer

Utvärdering av distansmötesverktyg via Internet.

Utvärdering av distansmötesverktyg via Internet. Utvärdering av distansmötesverktyg via Internet. Under 2010 till 2012 har olika webkonferensverktyg testats. Det bör noteras att uppdateringar sker och därför kan de verktyg som testats tidigt idag ha

Läs mer

Installationsanvisningar VISI Klient

Installationsanvisningar VISI Klient Installationsanvisningar VISI Klient 1. Syfte Syftet med detta dokument är att beskriva hur man installerar Visi på din dator. Dokumentet är uppdelat i fyra delar: Installation Grundinställningar Kom igång

Läs mer

Kapitel 1: Komma igång...3

Kapitel 1: Komma igång...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Innehåll 2 Innehåll Kapitel 1: Komma igång...3 1.1 Vad gör jag efter installationen...4 1.1.1 Hantera prenumeration...4 1.1.2 Öppna produkten...4 1.2 Så här kontrollerar

Läs mer

Vilket moln passar dig bäst?

Vilket moln passar dig bäst? Vilket moln passar dig bäst? Idag diskuteras ofta huruvida man ska kliva in i molnets underbara värld eller inte, men sällan om skillnaderna mellan olika moln och vilka tillämpningar som är lämpliga att

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

Produktivitet och användarvänlighet Hantering och distribution

Produktivitet och användarvänlighet Hantering och distribution För företag Produktivitet och användarvänlighet Välbekant användarmiljö Home Pro Enterprise Education Continuum för telefoner 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Start-menyn och levande paneler Surfplatteläge Röst,

Läs mer

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS

SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS SÄKERHETSLÖSNINGAR BANK OCH FINANS Som verksam inom segmentet för bank och finans ställs du dagligen inför utmaningen att bland annat säkra hundratals anställda och besökare på bankkontor samt användare

Läs mer