Nyheter i version 9.5. Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyheter i version 9.5. Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5."

Transkript

1 Nyheter i version 9.5 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5. De nyheter och förändringar som är införda är önskemål från kunder. Dessa önskemål har kommit oss tillkänna sedan version 9.4 släpptes. TIDOMAT FXH version 9.5 kräver Microsoft Windows 2000 Professional, Microsoft Windows XP Professional eller Microsoft Windows 2003 server. TIDOMAT FXHWEB Kompsaldo Kompsaldo hanteras nu mer i TIDOMAT FXH. Användaren slipper göra periodavslut i det externa programmet Kompavslut. Fler saldon Ytterligare fem saldon med ingående tid kan sparas i systemet. Förenklar t ex upplägg av arbetstidsförkortning. Spara originalregistreringar Tillägg av registreringar sparas som originalregistrering på tidrapporten. Registreringen markeras med bokstaven N på tidrapporten. Vid korrigering av redan korrigerad registrering sparas den med ett K på tidrapporten. I tidigare versioner gick det inte att se om registreringar var tillagda. Det gick inte heller att se att en korrigerad stämpling blivit ändrad igen Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

2 Omberäkning Vid omberäkning av enhet 1 3 omberäknas även enhet 2. I tidigare versioner omberäknades inte enhet 2. Personer Har en person tillfälligt schema presenteras schemat om markören förs över fältet Tillfälligt schema. Placerar man markören i fältet Veckoschema presenteras det ordinarie schemat. I tidigare versioner kunde gick det inte att se det tillfälliga schemat. Det går inte längre att spara ett tillfälligt schema utan att fylla i fr.o.m.- och t.o.m.- datum. I tidigare versioner kunde gick det att spara med blanka fält vilket resulterade i datumen Fältet Enhetsnummer är utbytt till en listbox där enhetsnummer kan väljas. Fältet Veckoschema är utbytt till en listbox där veckoschemanummer kan väljas. Fältet Ob schema är utbytt till en listbox där ob schemanummer kan väljas. Fältet Tillfälligt schema är utbytt till en listbox där schemanummer kan väljas.. Underlättar upplägg av personer. Ändringar i persondata kan göras utan att kopplingen till TIDOMAT Regga försvinner. I tidigare versioner försvann kopplingen till TIDOMAT Regga vid ändring av persondata Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

3 Korrigeringar Ett nytt fält för utbyteskod är tillagt. I tidigare versioner presenterades inte en utbyteskod som registrerats vid registreringsterminalen om denna kod ej var upplagd under koder eller inlagd i tidschemat. I listan där registreringarna för ett valt datumintervall presenteras, presenteras kodens beteckning i klartext på heldagsfrånvaro. Ökar översikten och underlättar administrationen. Nu mer är det möjligt att den sista dagen i månaden korrigera registreringar gjorda samma dag. I tidigare versioner gick det inte att korrigera den sista i månaden utan var tvungen att vänta till den 1:a i nästa månad. Vid radering av heldagsfrånvaro presenteras frågan Ska heldagsfrånvaron tas bort? I tidigare versioner togs heldagsfrånvaron bort utan fråga. Detta kunde leda till att heldagsfrånvaro raderades av misstag. Under tidkorringering kan man nu mera ange kommentarer som innehåller Å, Ä och Ö. I tidigare versioner omvandlades Å, Ä och Ö till konstiga tecken när den skrevs ut på tidrapporten Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

4 Enhet Antal enheter är utökade från 99 till 250. Underlättar administrationen vid upplägg av stora system. Schema Kontroll görs när man sparar ett veckoschema. Programmet kontrollerar om alla tidscheman som angivits i veckoschemat är upplagda. Underlättar administrationen. Tidscheman som finns i veckoschemat går nu mer att få presenterade i en listbox brevid veckoschemat. Dessutom går det att plocka tidscheman i listboxen och lägga in i veckoschemat. Förenklar schemaläggning och ger en bättre överskådlighet. Genom att peka på ett tidschema i veckoschemat presenteras tidschemats ordinarie tid och rast i ett pop-up fönster. Förenklar schemaläggning och ger en bättre överskådlighet. Ob grundschema Att namnge ett Ob grundschema med, Å, Ä och Ö är nu möjligt. I tidigare versioner sparades inte Å, Ä och Ö Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

5 Användare En användare med utökad behörighet som raderar en annan användare behåller den utökade behörigheten. I tidigare versioner försvann den utökade behörigheten på den som var inloggad. En användare med utökad behörighet som omberäknar, omberäknar även de personer vars behörighet är utökad. I tidigare versioner omberäknades inte de personer som var tillagda med utökad behörighet. En användare med utökad behörighet som attesterar, kan även attestera de personer vars behörighet är utökad. I tidigare versioner gick det inte att attestera de personer som var tillagda med utökad behörighet. En användare med utökad behörighet som ska godkänna, kan även godkänna de personer vars behörighet är utökad. I tidigare versioner gick det inte att godkänna de personer som var tillagda med utökad behörighet. De försvann från listan. Användarnamnet kan nu mer även innehålla tecknena Å, Ä och Ö. I tidigare versioner gick det inte att kontrollera vilka som använde vecko/tidscheman om namnet innehöll Å, Ä och Ö Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

6 Att ändra sin egen behörighet är nu mer ej möjligt. I tidigare versioner kunde en användare ändra behörighet på sig själv vilket gjorde att en del användare tappade behörigheter. Logga ut Ett nytt val är tillagt. I varje bild finns valet Logga ut. Det gör det enklare att logga ur programmet Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

7 Rapporter Kodens beteckning skrivs ut i klartext på tidrapporten vid heldagsfrånvaro. Ger överskådligare rapporter och underlättar administrationen. Fler avrundningsalternativ för summa- och tidrapport är inkluderade. Ger bättre möjlighet till kundanpassade rapporter. Systemunderhåll Nytt val under Operatörsmeny. Kunderna kan enkelt skapa en fil som innehåller systeminställningar, tidrapporterna, summarapporterna, beräkningstyper, enheter samt koder och skicka filen till Tidomat. Tidomat gör de förändringar som ska göras och skickar sedan tillbaka filen till kunden. Kunderna kan enkelt läsa tillbaka filen efter det att förändringar gjorts. Förenklar för kunden när ändringar i systemet ska göras. Beräkningstyp Fler avrundningsalternativ för beräkningstyper är inkluderade. Ger bättre möjlighet till kundanpassade rapporter Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

8 System.dat Programmet kan nu mer lokalisera filen system.dat även om programmet inte ligger lokalt på klienten. I tidigare versioner hände det att klientdatorn började leta efter system.dat lokalt istället för på den server som håller programfilen. Ändrat så att programmet presenterar eventuella inställningar i system.dat. Koppling=1. Texten TimeCare presenteras efter inloggningen. Koppling=2. Texten BeSched presenteras efter inloggningen. Calc=1. Texten Kst presenteras efter inloggningen. Calc=2. Texten Komp presenteras efter inloggningen. Calc=3. Texten Komp+t presenteras efter inloggningen. Filter=1. Texten F1 presenteras efter inloggningen. CheckTime=1. Texten FT presenteras efter inloggningen. Förenklar och förtydligar för kunden att se vilken typ av system de kör Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

9 Allmänt TIDOMAT FXH version 9.5 går ej att köra på data som är äldre än databas för version 9.5. Användarfilen (Tjuicer) och enhetsfilen (Tforetag) är ej kompatibla bakåt. Tidigare versioner av TIDOMAT FXH kan köras på databas för version 9.5, dock kan endast enhet 1 99 användas. Användarfilen (Tjuicer) och enhetsfilen (Tforetag) är ej kompatibla. Det är inlagt en spärr i TIDOMAT FXHWEB som gör att det inte går att starta programmet innan konvertering skett. Tydliggör för kunden vid uppgraderingar. Om en person stämplar Övertid IN och Övertid UT före ordinarie arbetstid för att sedan stämpla IN under ordinarie arbetstid, räknas flextiden rätt. I tidigare versioner försvann flextid Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

10 TIDOMAT Regga för Webb När en person raderas i TIDOMAT FXH tas personen även bort som Reggaanvändare. I tidigare versioner togs personen inte alltid bort i TIDOMAT Regga. Vid ändring av klockslag och/eller datum i bilden Registrera sparas registreringen som en originalregistrering. Registreringen markeras med bokstaven N på tidrapporten. I tidigare versioner gick det inte att se om klockslag och/eller datum var ändrade. Alla personer kan logga in och ta del av sina tidrapporter utan att behöva vara upplagda i Tidomat Regga. Genom att logga in med kortnummer som både ID och Lösenord får personen tillträde till tidrapporten och kan själv se sina registreringar. OBS! För att kunna byta lösenord krävs att personen läggs upp i TIDOMAT Regga. Ger personerna i systemet möjlighet att själva granska sin tidrapport. TIDOMAT Godkänna för Webb Om en person stämplar IN på morgonen med koden Tjänste 3 och stämplar ut vid hemgång i rätt tid presenteras inte okodad frånvaro på tidrapporten. I tidigare versioner fick personen okodad frånvaro trots att denne gick ut efter det att flexramen börjat gälla. En person som stämplar Övertid IN och sedan Övertid UT med en övertidskod som är definierad i systeminställningar presenters övertiden riktigt i listan. I tidigare versioner presenterades all registreringar som gjordes under dagen som övertidsregistreringar trots att de inte var övertid Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

11 Hämta registreringar (Konsol32) Konverteringsrutinen är tillagd i Konsol32 men konvertering kan även göras med Tidomat.exe. Behöver inte installera TIDOMAT FXHWIN. Konvertering av enhetsfilen (tforetag) och användarfilen (tjuicer) sker när Konsol32 eller Tidomat.exe startas. Behöver inte installera TIDOMAT FXHWIN. Hämta registreringar (CeSrv) CeSRv hämtar registreringar på ett säkrare sätt. I tidigare versioner kunde CeSrv stanna vilket ledde till att det krävdes konsol16 för att hämta registreringar. Efter det gick det att starta om och använda CeSrv igen Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (11)

NYHETER. i TIDOMAT FXHWIN 9.1

NYHETER. i TIDOMAT FXHWIN 9.1 i Nyheter i version 9.1 Följande nyheter och förändringar har gjorts i FXHWIN, Regga, Godkänna, FXHWEB, WebRegga och Godkänna för Web, version 9.1. De nyheter och förändringar som är införda är önskemål

Läs mer

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema Funktionsbeskrivning utbytesschema Grundschema - Utbytesschema I beräknas samtliga tider utifrån det regelverk som lagts upp på varje tidschema. Varje person har ett grundschema (veckoschema i personbilden).

Läs mer

En sammanfattning av Användarträff Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon

En sammanfattning av Användarträff Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon En sammanfattning av Användarträff 2005 Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon Dagens version: FXHWIN 9.4.3 FXHWEB 9.4.3 iterm 2.13 Vi träffades på följande orter 26/9 Malmö 27/9 Göteborg 28/9 Jönköping 4/10

Läs mer

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT Portal version 1.3.1 efter version 1.3.0.5. Tilläggsmoduler Möjlighet att komplettera med Projekt redovisning.

Läs mer

NYHETER I TIDOMAT FXH 9.3. Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner

NYHETER I TIDOMAT FXH 9.3. Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner I TIDOMAT FXH 9.3 Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner TIDOMAT FXH 9.3 Nyheter i version 9.3 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.3. De nyheter och förändringar

Läs mer

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid. Medarbetarens flex självservice

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid. Medarbetarens flex självservice Utbildningsmaterial Aditro Windows Tid Medarbetarens flex självservice 1 Innehållsförteckning Flex för medarbetaren 2 Flex Stämpling 2 Flex Koder 3 Flex Korrigering 4 Flex Rapport 6 2 Flex för medarbetaren

Läs mer

Tidrapportering i FLEX Portal

Tidrapportering i FLEX Portal Tidrapportering i FLEX Portal Inloggning När du startar FLEX Portal möts du av en inloggningsruta. Ange ditt användar id och mata in ditt lösenord. Klicka på OK. 2 Inloggning saknade inloggningsuppgifter

Läs mer

Uppdateringsguide 200X.X => 2010.1

Uppdateringsguide 200X.X => 2010.1 Uppdateringsguide 200X.X => 2010.1 Inledning Från och med version 2010.1 finns möjlighet att installera Tidbok på en server och sedan låta alla användare jobba mot denna installation I detta dokument finns

Läs mer

TIDOMAT Mobile. Introduktion

TIDOMAT Mobile. Introduktion För att använda krävs lägst version 1.7.1. Mjukvaran installeras tillsammans med versionen och ingen mer installation är nödvändig för att nyttja Mobile. bygger på Touchmjukvaran, applikationen är främst

Läs mer

Utbildningsmaterial Personec P. Tid Arbetsledare Självservice

Utbildningsmaterial Personec P. Tid Arbetsledare Självservice Utbildningsmaterial Personec P Tid Arbetsledare Självservice 1(11) Personec P Tid 2 1 Inställningar 2 2 Korrigeringar 3 Korrigeringsbilden... 3 Korrigering av stämpling... 6 3 Bevakningar 8 Fellista...

Läs mer

TIDOMAT Portal. Nyheter. version 1.5

TIDOMAT Portal. Nyheter. version 1.5 Nyheter version 1.5 Följande nyheter och förändringar har införts i 1.5 efter version 1.4. För att få tillgång till vissa funktioner krävs att behörigheten läggs till i Användarrollen. Ta för vana att

Läs mer

Version Medarbetare. Webb. Manual

Version Medarbetare. Webb. Manual Version 2017.4 Medarbetare Webb Manual Innehåll Allmänt... 3 Logga in... 4 Glömt lösenord... 5 Ändra lösenord... 6 Första bild som möter dig... 7 Funktioner... 9 Min arbetstid... 10 Bildinställningar...

Läs mer

Webbklient för användare

Webbklient för användare Webbklient för användare Time Care Planering 4.2.30xx Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 1 (23) Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 2 (23) Innehållsförteckning

Läs mer

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2 Tidrapportering TIDRAPPORTERING 1 1 VAD BEHÖVS 2 1.1 Inbjudan 2 1.2 Inloggning 2 1.3 Viktigt att tänka på 2 2 UPPBYGGNAD 3 2.1 Startsida 3 2.2 Profilsida 4 2.3 Schema 6 2.4 Tidrapport 7 2.4.1 Översikt

Läs mer

Komma igång med Qlikview

Komma igång med Qlikview Denna instruktion är till dig som är ny i Qlikview och snabbt vill komma igång med grundläggande funktioner. Innehåll 1 Introduktion... 2 1.1 Behörighet... 2 1.2 Webbläsare... 2 2 Installation av Qlikview

Läs mer

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning Systembeskrivning Upphovsrätt. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande av Tidomat AB. Olovlig

Läs mer

Konvertering från Klients databas till Norstedts Byrå

Konvertering från Klients databas till Norstedts Byrå Konvertering från Klients databas till Norstedts Byrå Det är viktigt att du följer dessa anvisningar noga. Tänk på att starta tidigt då det kan ta lång tid. Allt mellan 30 minuter till 8 timmar beroende

Läs mer

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! Vi har nu släppt FLEX Tidredovisning version 12.2a. Bland nyheterna i denna version kan nämnas utökade möjligheter att kombinera

Läs mer

Förtroende- rapportering. Manual

Förtroende- rapportering. Manual Förtroende- rapportering Medarbetare Manual Version 2012.0 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Vad finns på min personliga webbsida?... 5 Visa... 5 Redigera...

Läs mer

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 14.1a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning under 2013. Bland

Läs mer

Handbok - schemaläggning i PASiS

Handbok - schemaläggning i PASiS Handbok - schemaläggning i PASiS Allmänt...sidan 2 Schemaläggningsmeny.sidan 2 1. Vårdgivarregister... sidan 3 2. Mottagningsrum/brevmall. sidan 5 Översikt mottagningsrum/brevmall... sidan 6 3. Prioriteter..

Läs mer

Soltak ab. Manual P Mobile. Visma Window

Soltak ab. Manual P Mobile. Visma Window Soltak ab Manual P Mobile Visma Window Innehåll P Mobile... 2 Tekniska förutsättningar... 2 Logga in... 3 Min Lön... 4 Flex Registrering... 5 Frånvaro... 6 Avvikande tjänstgöring... 7 Saldon... 8 Sida

Läs mer

Önska arbetstider- Manual

Önska arbetstider- Manual Önska arbetstider- Medarbetare Manual Version 2015.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass... 4 Snabbinmatning...

Läs mer

6.3.0. MinTid användardokumentation

6.3.0. MinTid användardokumentation 6.3.0 MinTid användardokumentation MinTid användardokumentation Innehåll i Innehåll MinTid 1 Generellt... 1 Vem skall använda MinTid och vad kan göras?... 1 Standardfunktioner i MinTid... 1 Logga in...

Läs mer

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Viktig information gällande installation Från version 12.2 av Hogia Personal krävs Microsoft.Net Framework 3.5 SP1 för att installation skall

Läs mer

Kom & Gå. Användarmanual. 1 (19) Heroma cgi.com 2013 CGI GROUP INC

Kom & Gå. Användarmanual. 1 (19) Heroma cgi.com 2013 CGI GROUP INC 1 (19) Heroma 2013.1 cgi.com Innehållsförteckning 1 Övergripande beskrivning av... 3 1.1 Vad är?... 3 1.2 Vem kan använda?... 3 2 Inloggningssidan... 4 3 Startsidan... 5 3.1 Stämpla de vanliga stämplingstyperna...

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. Till denna version har vi gjort en del större ändringar samt en rad mindre justeringar,

Läs mer

Stämpelklocka / Personalliggare

Stämpelklocka / Personalliggare AdmiPro Stämpelklocka / Personalliggare Copyright 2015 AdmiPro 2 Innehållsförteckning Snabbguide... 3 Tidrapportmeny... 3 Stämpelklocka... 4 Rapporter... 4 Parametrar... 4 Personalliggare... 4 Stämpelklocka

Läs mer

Administration av närvarostämplingar

Administration av närvarostämplingar Administration av närvarostämplingar Detta dokument används endast under utbildning i MONITOR G5. Det arbetssätt som beskrivs i utbildningen kanske inte stämmer på just ditt företag, så anteckningar behöver

Läs mer

Hur patchar man Entré?

Hur patchar man Entré? Entré Hur patchar man Entré? OBS! Från version 5.3 går det ej att köra Entré-klienten på Windows XP eller Windows Server 2003. När det gäller Windows Server 2003 kan man använda den som filserver men det

Läs mer

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid Utbildningsmaterial Aditro Windows Tid Arbetsledarens Tidmodul självservice 1 Innehållsförteckning Flex Korrigering 2 Flex - Korrigering av stämpling 5 Flex Fellista 6 Flex Korrigeringslista 7 Flex Saldo

Läs mer

Användarhandbok. Trio Visit Web. Trio Enterprise 4.1

Användarhandbok. Trio Visit Web. Trio Enterprise 4.1 Användarhandbok Trio Visit Web Trio Enterprise 4.1 COPYRIGHT NOTICE: No part of this document may be reproduced, distributed, stored in a retrieval system or translated into any language, including but

Läs mer

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas.

På denna dialog på fliken Avancerat kan man även byta databas samt skapa en ny databas. Nyheter i Norstedts Tidbok 2010.1 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. I denna version har väldigt mycket hänt. Vi har lyssnat på er kunder och åtgärdat det som

Läs mer

LEX INSTRUKTION LEX LDAP

LEX INSTRUKTION LEX LDAP LEX INSTRUKTION LEX LDAP Innehållsförteckning LEX INSTRUKTION LEX LDAP... 1 1 INLEDNING... 1 2 INSTALLATION... 2 3 LEXLDAPSERVICE - KLIENTEN... 3 3.1 HUVUDFÖNSTER... 3 3.2 INSTÄLLNINGAR... 4 3.2.1 Lex...

Läs mer

Särskild information om personalliggare Fröbergs RFID / Fingerprint (TM-600 Serien)

Särskild information om personalliggare Fröbergs RFID / Fingerprint (TM-600 Serien) Särskild information om personalliggare Fröbergs RFID / Fingerprint (TM-600 Serien) Särskilt om personalliggare Version 2.0 2019-05-22 Innehållsförteckning 1 - VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ... 3 2 - SÄRSKILT UPPLÄGG

Läs mer

Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0

Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0 Manual Jourläkarschema Alingsås - Version 1.0 Denna manual innehåller olika avsnitt och beroende på vilken roll man har är de olika avsnitten aktuella. OBS! För att kunna planera jourpass måste man som

Läs mer

Lathund för användare av BeSched. Version 10.1 1 (15)

Lathund för användare av BeSched. Version 10.1 1 (15) Lathund för användare av BeSched Version 10.1 1 (15) INLOGGNING WEBB http://beschedlyck/beschedweb Inloggningsbild Inloggningsbilden i BeSchedWebb. Användarid är Ditt personnummers 9 första siffror, initialt

Läs mer

MegTax CardCenterPro

MegTax CardCenterPro 09-09-25 n 1 1 (7) MegTax CardCenterPro 1. Installation... 2 2. Hantering... 3 2.1. Tömning... 3 2.2. Fliken Kortrutiner... 4 2.3. Visa logg & Visa ej tömda... 5 2.4. Fliken Fakturafil... 5 2.5. Fliken

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 13.2a Bäste Kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning i version 13.2a. Bland

Läs mer

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning Systembeskrivning Upphovsrätt. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande av Tidomat AB. Olovlig

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2016-02-16 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

ALEPH ver. 16 Introduktion

ALEPH ver. 16 Introduktion Fujitsu, Westmansgatan 47, 582 16 Linköping INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. SKRIVBORDET... 1 2. FLYTTA RUNT M.M.... 2 3. LOGGA IN... 3 4. VAL AV DATABAS... 4 5. STORLEK PÅ RUTORNA... 5 6. NAVIGATIONSRUTA NAVIGATIONSTRÄD...

Läs mer

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid Webbtidsrapportering 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord. Var noga med små och stora bokstäver. 4. Klicka

Läs mer

Nyheter i. Solen Pro/SolenX 6.5

Nyheter i. Solen Pro/SolenX 6.5 Nyheter i Solen Pro/SolenX 6.5 Solen Pro och SolenX Nyheter och förbättringar Utseendeförbättringar I både Pro och X har en del småändringar gjorts för att öka tydligheten/enkelheten i gränssnittet. -

Läs mer

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb Instruktion för avvikelserapportering Medvind webb version 1.0 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sida 1 Logga in... 3 Vad finns på min webbsida?... 5 Mina inställningar... 7 Vad kan jag rapportera

Läs mer

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Logga in.... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider.... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass...

Läs mer

Manual - Administration

Manual - Administration Manual - Administration Svevac Webbadress: https://svevac.inera.se Webbadress demoversion: https://test.svevac.inera.se (användarnamn: demo / lösenord: demo) Supportärenden Kontakta i första hand din lokala

Läs mer

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23 Mobiltid Sida 1 av 23 Innehåll TIDREDOVISNING... 3 MOBIL TID... 3 Redovisa tid... 3 SPÄRR MOT ÖVERLAPPANDE TIDPERIODER... 3 LÖNEPERIODSTYP... 4 REGISTRERA RESA... 7 Förutsättningar för att registrera resa...

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window. [Datum]

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window. [Datum] Soltak ab Manual Flex Rapportering av flex Visma Window [Datum] Innehållsförteckning Flex för medarbetare...2 Frånvaro...2 Flexregistrering...3 Flexöversikt...5 Rättning av fel...6 Framtida registrering...7

Läs mer

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB Version 2018.1 Grundschema Chefswebb Manual Medvind Informationsteknik AB Innehåll Allmänt... 2 Att skapa ett schema... 3 Skapa ny planeringsgrupp... 3 Innehåll i planeringsgruppen... 4 Att göra ett nytt

Läs mer

Kompletterande instruktioner för installation och konfiguration av HMS-server för koppling mot KONTAKT

Kompletterande instruktioner för installation och konfiguration av HMS-server för koppling mot KONTAKT Kompletterande instruktioner för installation och konfiguration av HMS-server för koppling mot KONTAKT Innehållsförteckning 1 Maskinkrav innan installation 2 Konfigurera IIS 3 Installationsanvisningar

Läs mer

Ny användare i Hogia Personal

Ny användare i Hogia Personal NY ANVÄNDARE Sida 1 Ny användare i Hogia Personal Uppläggning av ny användare i Hogia Personal är uppdelat i två delar. Först bestämmer du vilka anställda användaren ska få arbeta med och sedan ställer

Läs mer

Integration mellan Flex Lön och Flex HRM

Integration mellan Flex Lön och Flex HRM Integration mellan Flex Lön och Flex HRM Översikt Övergripande kan integrationen beskrivas med denna bild: Personuppgifter (valbart flöde) Lönetransaktioner och schema Flex Lön Lönespecifikationer och

Läs mer

Startanvisning för Bornets Internet

Startanvisning för Bornets Internet Startanvisning för Bornets Internet Denna guide kommer att hjälpa dig igång med Bornets Internet. Sidan 1 av 41 Innehållsförteckning Titel Sidan Kapitel 1. Introduktion... 3 Kapitel 2. TCP/IP-inställningar

Läs mer

SCB Räkenskapssammandrag

SCB Räkenskapssammandrag SCB Räkenskapssammandrag SCB Räkenskapssammandrag 1 1. KOMMA IGÅNG MED PROGRAMMET... 2 1.1 ÖVERSIKT FÖRBEREDELSER... 2 1.2 STARTA PROGRAMMET... 3 1.3 ÖVERSIKT SCB MENY... 5 1.4 INSTÄLLNINGAR... 6 1.5 KOLUMNER...

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Vaka Användarmanual. Användarmanual. VAKA Passersystem

Vaka Användarmanual. Användarmanual. VAKA Passersystem Användarmanual VAKA Passersystem axema Sida 1 Copyright Axema Access Control AB, Stockholm 2012. 200xx-sv Vaka användarmanual Axema Access Control AB är ett svenskt säkerhetsföretag som sedan 1992 utvecklar

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Dokumentet förutsätter att användaren har grundläggande kunskaper om Windows.

Dokumentet förutsätter att användaren har grundläggande kunskaper om Windows. Dokument namn: WebVision - Dokumentation Utfärdare: Anders Engberg Projekt nr.: Dok ID: Version:.0 Datum: 00-0-9 Sidan av Inledning Detta dokument beskriver konfigurering samt grundläggande handhavande

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2017-06-26 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

Årsskiftesrutiner i HogiaLön Plus SQL

Årsskiftesrutiner i HogiaLön Plus SQL Årsskiftesrutiner i HogiaLön Plus SQL Installation av HogiaLön Plus version 14.0 samt anvisningar till IT-ansvarig eller IT-tekniker Installation på Terminal Server: En korrekt installation i Terminal

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window Soltak ab Manual Flex Rapportering av flex Visma Window Innehåll Flex för medarbetare... 2 Frånvaro... 2 Flexregistrering... 3 Registrering i datorn... 3 Flexöversikt... 7 Rättning av fel... 9 Framtida

Läs mer

Nytt lösenord/byt Id Ta bort startat ärende

Nytt lösenord/byt Id Ta bort startat ärende Sida 1 Nytt lösenord/byt Id ------------------------------------------ 4 Ta bort startat ärende ---------------------------------------- 5 Lönespecifikation ----------------------------------------------

Läs mer

Att koppla FB till AD-inloggning

Att koppla FB till AD-inloggning Att koppla FB till AD-inloggning Helen Ekelöf 16. nov. 2017 (uppdaterad 22.maj 2018) SOKIGO Box 315 731 27 Köping +46 (0)8 23 56 00 info@sokigo.com http://www.sokigo.com Org.nr: 556550-6309 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Guide för kunder med Nordea e-legitimation

Guide för kunder med Nordea e-legitimation Dok namn: Guide för kunder Typ: typ Sida: 1(24) Beslutsfattare: beslutsfattare Status: status Datum: 2013-04-10 Ägare: Servicedesk Version: 1.0 Guide för kunder med Nordea e-legitimation Innehåll Guide

Läs mer

version Anställda och Veckoplanering - Dagsplanering

version Anställda och Veckoplanering - Dagsplanering version 10.4.2.13 Anställda och Veckoplanering - Dagsplanering Innehållsförteckning Anställda och Veckoplanering... 3 Registrera anställda... 3 Arbetsschema... 6 Koppla anställd med arbetsschema... 9 Boka

Läs mer

UPPDATERA OCH FÅ ETT SNABBARE SYSTEM.

UPPDATERA OCH FÅ ETT SNABBARE SYSTEM. Vad är nytt i Easy Planning 7.25 Denna uppdatering innehåller ett flertal stora förbättringar. Den största förbättringen är att mängden data som skickas över nätverket kraftigt har minskats mha SQL frågor.

Läs mer

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window Självservice/Aditro Window 1 (18) Personalkontoret 2015-04-07 Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window På startsidan ser du: Meddelanden som just nu visar löneutbetalningsdatum. Klockan flexar

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version Version /

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version Version / Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.4.1 Version 1.4.1 / 170510 1 Innehåll 1) INLOGGNING VIA MEDARBETARWEBBEN... 4 2) INTERNET EXPLORER... 7 2.1 Java... 7 2.2 Popup- fönster... 9 2.3 Browser,

Läs mer

Många företag och myndigheter sköter sina betalningar till Plusoch

Många företag och myndigheter sköter sina betalningar till Plusoch 70 80 60 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' 40 20 30 Manual 2 Installation Många företag och myndigheter sköter sina betalningar till Plusoch Bankgirot

Läs mer

Innehåll. 9. Hur vet jag vilken storlek på licensen jag har?... 25

Innehåll. 9. Hur vet jag vilken storlek på licensen jag har?... 25 Innehåll Ny licenshantering i HogiaLön Plus... 2 Steg för steg; för dig med HogiaLön Plus - SQL... 3 Licenshantering för administratören... 3 Licenshantering för löneadministratörer... 8 Steg för steg;

Läs mer

Hur patchar man Entré?

Hur patchar man Entré? Entré Förberedelser. Hur patchar man Entré? OBS! Från version 5.3 går det ej att köra Entré-klienten på Windows XP eller Windows Server 2003. När det gäller Windows Server 2003 kan man använda den som

Läs mer

Författare Version Datum. Visi System AB 2.0 2009 03 30

Författare Version Datum. Visi System AB 2.0 2009 03 30 1. Syfte Syftet med detta dokument är att beskriva hur man installerar Visi på din dator. Dokumentet är uppdelat i fyra delar: Installation Grundinställningar Kom igång med Visi Felsökning 1.1. Systemkrav

Läs mer

regel modell plan policy program regel riktlinje rutin strategi taxa reglemente för flexibel arbetstid ... Beslutat av: Kommunfullmäktige

regel modell plan policy program regel riktlinje rutin strategi taxa reglemente för flexibel arbetstid ... Beslutat av: Kommunfullmäktige modell plan policy regel reglemente för flexibel arbetstid program regel riktlinje rutin strategi taxa............................ Beslutat av: Kommunfullmäktige Beslutandedatum: 2017-10-16 139 Ansvarig:

Läs mer

Personec arbetsledare

Personec arbetsledare Personec arbetsledare Inloggning Inloggning sker från intranätet, Personec - Arbetsledare Huvudmeny I vänstermarginalen finns en meny med de olika val man kan göra. Ett + på knappen betyder att man kan

Läs mer

Vid problem med programmet kontakta alltid C/W Cadware AB på telefon 08-522 04 640

Vid problem med programmet kontakta alltid C/W Cadware AB på telefon 08-522 04 640 Installation av CW KeyDesign/DoorDesign Detta program görs och underhålls av C/W CadWare AB. CW KeyDesign/Doordesign säljs alltid med underhållsavtal med telefonsupport samt programuppdateringar på websidan:

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning 1(20) Funktionsbeskrivning Import från RF - Aktivitetsstöd Beskrivningen stödjer funktion per 20120916 2(20) Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Viktigt att tänka på!...3 1. Syfte...4 2. Funktionsbeskrivning

Läs mer

Webbtidsrapportering

Webbtidsrapportering Webbtidsrapportering - kan se olika ut beroende på era inställningar. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord.

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1 Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.3 / 140414 1 Innehållsförteckning 1) INLOGGNING VIA VERKTYG OCH SYSTEM... 3 2) INTERNET EXPLORER... 6 2.1 Java... 6 2.2 Popup-fönster... 8 2.3 Browser, 32-

Läs mer

Näsgård Pocket är i princip en miniversion av Näsgård Management och kan köra på en handdator och telefon med Windows operativsystem.

Näsgård Pocket är i princip en miniversion av Näsgård Management och kan köra på en handdator och telefon med Windows operativsystem. Generellt Allmänt Näsgård Pocket är i princip en miniversion av Näsgård Management och kan köra på en handdator och telefon med Windows operativsystem. Tilläggsmodul Pocket är en tilläggsmodul till Näsgård

Läs mer

Beskrivningen stödjer funktion ver. 1.9.0.0

Beskrivningen stödjer funktion ver. 1.9.0.0 Beskrivningen stödjer funktion ver. 1.9.0.0 2 Viktigt att tänka på! RF Import version stödjer både registrering av fulla personnummer hos Idrott Online och personer som enbart har födelsesummer (inte fyra

Läs mer

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen)

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen) TIME CARE POOL WEBB Öppna Time Care Pools webbsida Du kommer till Time Care Pools webbsida genom att skiva in följande adress direkt i webbläsaren: http://timepoolweb.linkoping.se Inloggning Nu ska du

Läs mer

Axiell Arena Visa BOOK-IT:s resurser

Axiell Arena Visa BOOK-IT:s resurser Axiell Arena Visa BOOK-IT:s resurser Innehåll 1 Introduktion... 2 2 Lägg xsl-fil i Dokumentbiblioteket... 3 3 Web service-koppling mot BOOK-IT:s resurser... 7 1 Axiell Bibliotek AB 1 Introduktion I Axiell

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Att koppla FB till AD-inloggning

Att koppla FB till AD-inloggning Att koppla FB till AD-inloggning Helen Ekelöf 16. nov. 2017 (uppdaterad 10.april 2018) SOKIGO Box 315 731 27 Köping +46 (0)8 23 56 00 info@sokigo.com http://www.sokigo.com Org.nr: 556550-6309 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web

Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web LATHUND 1(29) 2017-06-14 Socialförvaltningen Emmeli Söderberg Projektledare Avd. för stöd till äldre och personer med funktionsvariation Lathund - Schema och bemanning i Besched-Web LATHUND 2(29) Sida

Läs mer

Lathund. Inställningar för att läsa e-post. Webbmail, Windows Mail, MacMail, OutlookExpress, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird

Lathund. Inställningar för att läsa e-post. Webbmail, Windows Mail, MacMail, OutlookExpress, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird Lathund Inställningar för att läsa e-post Webbmail, Windows Mail, MacMail, OutlookExpress, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird Stockholms Stadsnät Kundtjänst telefon 08-5012 20 10 e-post: support@stosn.se

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex för chef. Lilla Edets kommun. Visma Window

Soltak ab. Manual Flex för chef. Lilla Edets kommun. Visma Window Soltak ab Manual Flex för chef Lilla Edets kommun Visma Window 2016-05-06 Innehåll Flex-avtalet... 2 Viktigt att tänka på... 2 Funktioner för Flex i Visma Window... 3 Flex Korrigering... 3 Flexkorrigering

Läs mer

TIDOMAT PW32. Nyheter i version 9.0. Dokumentet beskriver nya funktioner och tillägg samt förbättringar från version 8.51

TIDOMAT PW32. Nyheter i version 9.0. Dokumentet beskriver nya funktioner och tillägg samt förbättringar från version 8.51 TIDOMAT PW32 Nyheter i version 9.0 Dokumentet beskriver nya funktioner och tillägg samt förbättringar från version 8.51 Innehåll Ändrade program... 3 Inledning... 4 Klient (PW32 Easy Client)... 6 Webserver/WebService...

Läs mer

LEX INSTRUKTION - LEXTALK

LEX INSTRUKTION - LEXTALK LEX INSTRUKTION - LEXTALK Innehållsförteckning LEX INSTRUKTION - LEXTALK... 1 1 INLEDNING... 1 2 INSTALLATION... 1 3 PROGRAMBESKRIVNING... 1 3.1 STARTBILD... 1 3.2 ARKIV-MENYN... 2 4 LEXTALK-ANVÄNDAREN

Läs mer

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter.

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter. Inledning Bakgrunden till införandet av systemet har bl a varit att minska dubbelarbete och automatisera sammanställningen av tidrapporterna samt överföringen av underlaget för kostnadsfördelningen till

Läs mer

Uppstart Agda PS Hosting

Uppstart Agda PS Hosting Uppstart Agda PS Hosting Innehåll Sida 1. Installation och inloggning 1.1 Installation. 3 1.2 Inloggning Agda PS Hosting 4 1.3 Starta Agda PS... 5 2. Administration och rutiner för användning av Agda PS

Läs mer

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering.

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Vad är nytt i Easy Planning 6.89 Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter 1. Ganttvy 1 månad och 3 månader

Läs mer

Användarhandbok Skola24 Förskola

Användarhandbok Skola24 Förskola Användarhandbok Skola24 Förskola Innehåll Produktbeskrivning... 1 Funktionsbeskrivning... 1 Funktionsområde... 1 Inställningar... 1 Ramtider... 1 Administrera barn... 1 Registrera schema... 2 Visa schema...

Läs mer

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 3.1.2 Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Mobilus Digital Rehab AB * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte användas

Läs mer

Installationsanvisningar VISI Klient

Installationsanvisningar VISI Klient Installationsanvisningar VISI Klient 1. Syfte Syftet med detta dokument är att beskriva hur man installerar Visi på din dator. Dokumentet är uppdelat i fyra delar: Installation Grundinställningar Kom igång

Läs mer

Lathund för BankID säkerhetsprogram

Lathund för BankID säkerhetsprogram Lathund för BankID säkerhetsprogram BankID säkerhetsprogram för Windows, version 4.10 Datum: 2009-11-23 Introduktion När du ska hämta ut och använda e-legitimationen BankID behöver du ha ett installerat

Läs mer

Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1. * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1. * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1 Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Mobilus Digital Rehab AB * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte användas

Läs mer

Resultat 3000 Kom igång med programmet

Resultat 3000 Kom igång med programmet Detta dokumentet beskriver hur du kommer igång med programmet och gör de övergripande inställningarna. Välj i vilken mapp databasen skall sparas. Tryck på knappen för att välja mapp om Du inte vill ha

Läs mer

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn Manual Spelarregistrering Manualen beskriver hur man lägger in spelare i sin spelartrupp och tilldelar fasta spelarnummer. Läs igenom manualen och följ den när du lägger in spelarna i ditt lag och föreningens

Läs mer