Lavendelns samfällighetsförening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lavendelns samfällighetsförening"

Transkript

1 Lavendelns samfällighetsförening Protokoll fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 13 november 2013 Närvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi Patrick Rogers Maria Ledin Birgitta Fjellström Vivian Toma 1 Mötets öppnande 2 Dagordning Mikael öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Dagordningen godkändes. 3 Föregående protokoll Föregående protokoll justerades. 4 Inkomna skrivelser Tidigare skrivelser 1. Mikael informerade om att Mikael Ståhl uppdragits kontakta revisorssuppleant Elisa Rhawi angående hennes inträde som revisor istället för John Brunberg som avgått. 2. Jaakko redogjorde för sitt samtal med entreprenören avseende lekparkens utrustning. Fundamenten till gunghästarna kommer att åtgärdas men enligt entreprenören ingår inte åtgärd av de trasiga gungorna i dennes uppdrag. Eftersom gungornas kedjor troligtvis är felmonterade uppdrogs Jaakko att kontakta entreprenören ännu en gång angående detta. Nya skrivelser 1. Registerutdrag avseende ändrad styrelse har kommit från Lantmäteriet. 2. Mail har kommit från Ivan Lundquist, i vilket han informerar om att han föreslagit kommunen att stänga av parkeringen vid Tegelängsvägen eftersom det är mycket störande trafik där. Mikael informerade om att kommunen har lyssnat på Ivan och att avstängning nu har skett. 3. Brev har kommit från Södertörns Fjärrvärme med information om att en prishöjning med 2 % kommer att ske från årsskiftet. 1 (3)

2 4. En boende har framfört klagomål avseende en granne som använder sin tomt som parkering för flera fordon. Det konstaterades att det inte är styrelsens uppgift att besluta över de enskilda fastighetsägarnas användande av sina tomter. Förekomsten av intensiv trafik på områdets vägar och att det dessutom ibland parkeras på vägarna diskuterades. Eftersom parkering inte är tillåtet på vägarna inom området - bl.a. därför att det hindrar utryckningsfordon från att komma fram - konstaterades att de boende måste informeras om detta och om vikten av att ta hänsyn till sina grannar. 5 Utgående skrivelser 6 Ekonomi 1. Mikael informerade om att han har uppmanat den fastighetsägare som har lämnat jord och byggmaterial på samfällighetens gräsmatta, att tillse att bortforsling av materialet och återställande av gräsmattan sker. Vederbörande meddelades vara medveten om sin skyldighet och har lovat vidta begärda åtgärder. 2. Mikael informerade om att han har uppmanat den fastighetsägare som nyttjat samfällighetens gräsmatta som parkering med följden att gräsmattans skadats, att återställa gräsmattan. Vederbörande meddelades vara medveten om sin skyldighet och har lovat återställa gräsmattan till våren. 3. Mikael informerade om att han har kontaktat ägaren till den släpvagn som stod parkerad på en av samfällighetens parkeringar under en längre tid och att släpvagnen numera är borttagen. 4. Mikael informerade om att han tillskrivit en fastighetsägare med anledning av att en belysningsstolpe i anslutning till en av fastigheterna i området har påkörts, varvid en lucka har skadats så att elkablar har blivit åtkomliga. Luckan har tejpats för men det kan trots det innebära en fara för lekande barn, varför fastighetsägaren har uppmanats att åtgärda skadan. 5. Mikael informerade om att han har tillskrivit kommunen angående kommunens synpunkter på samfällighetens roll i bygglovsärenden gällande tillbyggnader och ombyggnader som kan påverka samfällighetens installationer negativt, t.e. anslutningar till värme och vatten. 1. Stig redogjorde för LRF:s ekonomi och presenterade kostnadsutfall mot budget per den 31 oktober. Det konstaterades även denna gång att samfällighetens ekonomi är god. 2. Inköp av material till sandlåda har gjorts för 316 kr. Hyra av containrar till höststädningen har kostat kr. Serviceavtal avseende bokföringsprogram (för uppdateringar mm) har kostat kr. Samfälligheten har erhållit kr i ersättning från den fastighetsägare som vid anläggningsarbete förorsakade skada på ett körsbärsträd. 7 Pågående arbeten 1. Jaakko och Patrick informerade om att de vid inventering av markeringskäppar konstaterat att fler käppar måste köpas in. De har inhämtat prisuppgifter avseende nya käppar och Jaakko uppdrogs tillse att käppar köps in så att markering av uppläggningsplatser för snön kan ske. PR Det konstaterades att farthindren har tagits bort inför snöröjningen. 2 (3)

3 2. Mikael och Stig informerade om garageinspektionen som utfördes i samband med höststädningen. Det återstår fortfarande besiktning av ett antal garage som det inte har lämnats tillträde till. Stig presenterade ett schema utvisande vilka garage som har blivit besiktigade och vad som behöver åtgärdas; bl.a. justering av lås och plåtar samt målning av hängrännor och stuprör. Tillvägagångssätt och inköp behöver planeras och Jaakko fick uppdraget att provåtgärda några garage för utvärdering. 3. Det skadade körsbärsträdet är nu borttaget och ersättning har kommit från den fastighetsägare som förorsakade skadan. Det beslutades att en gran ska köpas in, istället för ett nytt körsbärsträd, för plantering vid lekplatsen på sådant sätt att man kan se granen i rät linje från Lavendelvägen. Stig informerade om att han varit i kontakt med Plantagen om inköp av en större gran och fått beskedet att det går bra att beställa men att den inte kommer att kunna levereras i tid innan jul. SP 4. Maria informerade om att hon ännu en gång har varit i kontakt med fastighetsägaren som drabbades av att en lastbil rasade och förorsakade skada på samfällighetens buskar. Fastighetsägaren meddelades vara medveten om sitt ansvar. 5. Belysning på informationsskylten vid Lavendelvägen skall sättas upp till första advent. Birgitta uppdrogs ta reda på var belysningen kan finnas och Patrick uppdrogs sätta upp den. BF PR 6. Mikael informerade om att Ivan Lundquist och John Brunberg har åtgärdat en del brister vid undercentralen. De har riktat upp en hängränna, tvättat garagefasaden och tagit bort plank som annars skulle ha blivit ett hinder för snöröjningen. 7. Ivan Lundquist och John Brunberg har begärt att få sätta upp en betongsugga på gångvägen vid boulebanan. Det konstaterades att det går bra eftersom om det inte hindrar snöröjningen. 8. Mikael informerade om att det den 11 oktober var inbrott i fem av samfällighetens garage och att det några dagar senare inträffade ytterligare ett garageinbrott. Fyra portar är helt förstörda och måste bytas och vid ett garage är ramen trasig. Inbrotten är polisanmälda och försäkringsbolaget är informerat. Nya portar har beställts till berörda garage. Jaakko informerade om att det ev. finns portar som kan användas. 9. Det har tidigare konstaterats att värmepumparna börjar bli gamla och planering för utbyte av pumpar måste ske. Farouk informerade om att han inte har hittat någon information om pumparnas ålder och livslängd, varför arbetet med detta fortsätter. FB Nya arbeten 1. Mikael framförde behovet av att trädgallring måste ses över i god tid inför budgetarbetet. 2. Det konstaterades att förrådet vid undercentralen måste rensas och städas. Mikael, Stig och Jaakko uppdrogs utföra detta arbete när de finner det lämpligt. MI SP 3. Mikael presenterade ett förslag till en underhållsplan som mottogs mycket positivt. Planen är bilagd detta protokoll. 3 (3)

4 8 Övriga frågor 1. Vivian framförde önskemål om införskaffande av ytterligare ett bord för fritidskommitténs räkning. Stig informerade om att det går bra att göra inköp som ligger inom budgetens ramar. 2. LSF:s Luciafirande diskuterades med anledning av tidigare års dåliga uppslutning. Det bestämdes att Luciafirandet ska anordnas även i år och att en utvärdering därefter ska göras. Utvärderingen får sedan ligga till grund för ett beslut av årsmötet. VT VT 9 Avslutning 3. Nästa styrelsemöte bestämdes som planerat till onsdagen den 11 december kl i Kastanjens lokaler. Ordföranden tackade för uppslutningen och förklarade mötet avslutat. Vid protokollet:. Birgitta Fjellström, sekreterare Justeras: Mikael Ichu, ordförande 4 (3)

5 Lavendelns samfällighet i Slagsta Rev: Underhållsplan Nr Aktivitet Åtgärd inom Omgående 1 år 3 år 5 år 10 år Anmärk Utvändigt 1 Utbyte av belysningsarmaturer Offerter är utvärderade. Tid för genomförande apr Sprickor i asfalten Inventering är utförd. Utförs i samband med städdagen våren Omvandling sandlådor Antal?? Utförs av hus runt resp sandlåda. Antal sandlådor som behöver åtgärdas? 4 Gallra träd Material inhandlas? Planering inför våren-14 Inventering utförs 5 Målning farthinder Utförs under våren 6 Nya gupp-farthinder Inköp ett antal lösa farthinder till våren Laga lekutrustning Leverantör åtgärdar garanti åtagande Garage 1 Målning vindskivor, hängrännor och stuprör 2 Fuktskadat virke utvändigt 3 Låsning/listerportar Undercentral Byte pumpar Utförs i samband med städdag våren 2014 Datum för installation av befintliga utreds? Vilken livslängd har pumparna?

Lavendelns samfällighetsförening

Lavendelns samfällighetsförening Lavendelns samfällighetsförening Protokoll nr 10 fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 7 maj 2014 Närvarande: Frånvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi

Läs mer

2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger ett nytt förslag till budget 2014.

2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger ett nytt förslag till budget 2014. Protokoll från styrelsemöte 2014-01-20 Deltagare: Besne, Bernt och Karin 1. Besne öppnade mötet och hälsade deltagarna välkomna. 2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger

Läs mer

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll för styrelsemöte 2017-03-23 Plats: Hos Elisabeth Persson, hus 45. Närvarande: Anmält förhinder: Lars Englund, Lars Danielsson, Tommy Kristensson, Elisabeth

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 7 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 12 september, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Ragnar Andersson Patrik Odén Jörgen Olausson Stefan Weiss

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. e Sjöbrisens Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag 24/10-2016, kl 19-21 Plats: Kathrin, Lomv 601 Närvarande: Henry Eivarsson, Björn LundelI, Lars Ehmer,

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Sjöbrisens Samfällighetsförening Sollentuna Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Måndag 27/3-2017, kl 19-21 Plats: Elisabeth, Lomv 271 Närvarande: Elisabeth Asp,

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 6 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 13 juni, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Lena Jansson Ragnar Andersson Patrik Odén Jörgen Olausson Kenneth

Läs mer

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006 Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Närvarande: Ulf Hertin ordf., Owe Eriksson v ordf., Bo Andersson kassör, Jan Holmgren UC-ansvarig, Susanne Härfstrand suppl., Kenneth Mölleborn suppl.,

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening Årsmöte 2014-03-11 Stefan Lindvall 1 Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening 2014-03-11 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Lindvall förklarade mötet öppnat. 2. Godkännande

Läs mer

Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21

Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21 Tid Torsdag 19/42012, kl 19.00 Plats Bamba, Lerlyckeskolan Årsmöte nr 21 Årsmötets öppnande Årsmötet förklarades öppnat. Röstlängd/närvaroförteckning 46 hushåll var representerade. Stämmans behöriga utlysande

Läs mer

Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson. Dagordning:

Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson. Dagordning: Nr 4 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 4 april, 2018 Närvarande: Jörgen Olausson Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson Frånvarande:

Läs mer

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Margareta Olofsson Gunnar Scott (tom 10) Sasa Radisavljevic Andreas

Läs mer

UNDERHÅLLSPLAN. för MARK, ANLÄGGNINGAR OCH BYGGNADER ingående i SKOGSMYRANS SAMFÄLLIGHET. Fastställd vid styrelsemöte

UNDERHÅLLSPLAN. för MARK, ANLÄGGNINGAR OCH BYGGNADER ingående i SKOGSMYRANS SAMFÄLLIGHET. Fastställd vid styrelsemöte UNDERHÅLLSPLAN för MARK, ANLÄGGNINGAR OCH BYGGNADER ingående i SKOGSMYRANS SAMFÄLLIGHET 2016 Fastställd vid styrelsemöte 2016-02-22 Under budgetövervägande 2016-2017 Avser Åtgärd Utföres av Kostnad När

Läs mer

Samfälligheten Humlens underhållsplan

Samfälligheten Humlens underhållsplan Samfälligheten Humlens underhållsplan Huddinge 2015-01-12; Objekt som förvaltas av samfälligheten, och dess framtida bedömda underhåll. Objekt 1; Ledningar i mark a. VVS 250 000 SEK för nya ledningar Okänd

Läs mer

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF STYRELSEN Ledamöter - Rapportera planerade och utförda aktiviteter till övriga i styrelsen. - Dokumentera sådant som inte dokumenteras i styrelseprotokoll på

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012 Krogtäppans Samfällighetsförening 2012-03-06 Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Vattenfall har höjt kostnaderna för fjärrvärmen

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2016-03-10 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2a & b. Röstlängd/närvarolista & fullmakter Bilaga 3. Verksamhetsberättelse

Läs mer

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 Sidan 1 av 7 PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma för Klevbergets samfällighetsföreningar nr 1 och 2, torsdagen den 25

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011.

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. Närvarande: Enl. bifogad förteckning 1 Årsstämman Styrelsens ordförande hälsade de närvarande välkomna öppnas och förklarade

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Stadgarna skall ändras så att revisor och revisorssuppleant väljs på 2 resp. 1 år Pågår. Hans Olsson leder arbetet.

Stadgarna skall ändras så att revisor och revisorssuppleant väljs på 2 resp. 1 år Pågår. Hans Olsson leder arbetet. STYRELSEMÖTE I SKRÅLLANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1. Mötets öppnande Styrelseordförande Hans Olsson öppnar mötet. Närvarande vid styrelsemötet är Hans Olsson, Rikard Mars, Andreas Lysell, Christoffer Persson,

Läs mer

Styrelsesammanträde nr

Styrelsesammanträde nr Styrelsesammanträde nr 7 2016 Protokoll 2016 07 1 (5) Tid och plats Jan Ekeberg Salviagatan 22 Närvarande Jiri Lhota (JL), Lill-Marie Stringer (LMS), Jan Ekelund (JE), Bertil Stringer (BS), Claes Olofsson

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 3 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 mars, 2018 Närvarande: Frånvarande: Jörgen Olausson - Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Patrik Odén Lena Jansson Ingela

Läs mer

FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN

FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN för BETAN-VITKÅLEN samfällighetsförening 2019-03-25 Sammanfattning Styrelsen har under det gångna året jobbat med att sätta sig in i områdets skick för att kunna

Läs mer

LindhagaBladet Dec 2015

LindhagaBladet Dec 2015 LindhagaBladet Dec 2015 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Kamran Khwaja Axgatan 81 276739 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Julia Strömberg Rågkornsgatan

Läs mer

Samfällsnytt. nr ansvar för att klippa och återställa ytan under studsmattan när ställningen tas ned.

Samfällsnytt. nr ansvar för att klippa och återställa ytan under studsmattan när ställningen tas ned. Skälby Tredje Samfällighetsförening april 2016 Här kommer årets andra samfällsnytt. Årsmöte Den 17 mars hölls årsmöte på café Astrid. Det var 45 medlemmar som anslutit till mötet. Det var ett bra årsmöte

Läs mer

Protokoll från årsmöte 2006, Östra Lindås Samfällighet

Protokoll från årsmöte 2006, Östra Lindås Samfällighet PROTOKOLL 1 (6) Informationskopia Till samtliga hushåll i samfälligheten. Närvarande Enligt närvarolista (ref[2]) Protokoll från årsmöte 2006, Östra Lindås Samfällighet Referenser [1] Kallelse till Årsmöte

Läs mer

Protokoll från ordinarie föreningsstämma för Uthamrahöjdens Samfällighetsförening

Protokoll från ordinarie föreningsstämma för Uthamrahöjdens Samfällighetsförening Protokoll från ordinarie föreningsstämma för Uthamrahöjdens Samfällighetsförening Tid och plats: Tisdagen den 22 april 2003 kl. 19.00-20.45 i Lovisedalsskolans matsal. Närvaro: Se särskild närvaroförteckning

Läs mer

Välkommen till Samfälligheten Rökglaset

Välkommen till Samfälligheten Rökglaset Välkommen till Samfälligheten Rökglaset 2018-04-13 Innehåll Välkommen... 2 Fakta om samfälligheten... 2 Hemsidan... 2 Städdagar... 2 Städlag... 2 Städmanual... 3 Samfällighetsavgiften... 3 Gemensam utrustning...

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2009

LindhagaBladet Sep 2009 LindhagaBladet Sep 2009 Ordförande Kaj Lautinen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 87 77 71 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7)

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7) Årsstämma 2015 2015.03.26 2015 2015.03.26 1(7) 1 Fråga om mötets behöriga utlysande... 3 2 Val av ordförande och sekreterare för stämman... 3 3 Val av två justerare och tillika rösträknare... 3 4 Styrelsens

Läs mer

Underhållsplan Breddens Samfällighetsförening Kalkyl upprättad år 2015. Bakgrund. Samfällighetens tillgångar enligt anläggningsbeslut

Underhållsplan Breddens Samfällighetsförening Kalkyl upprättad år 2015. Bakgrund. Samfällighetens tillgångar enligt anläggningsbeslut Bakgrund Vår samfällighet är enligt lag skyldig att avsätta medel till en fond som skall användas för underhåll och förnyelse av den samfällda egendomen. Samfälligheten är också skyldig att upprätta en

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 3 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 mars, 2019 Närvarande: Ragnar Andersson Jörgen Olausson Mikael Kolk Patrik Odén Maricka Berntson Stefan Weiss Jansson Frånvarande:

Läs mer

Frånvarande: Jonnie Svensson, Andreas Sandberg, Bård Framnes, Andreas Fahlstedt

Frånvarande: Jonnie Svensson, Andreas Sandberg, Bård Framnes, Andreas Fahlstedt Protokoll fört vid Samfälligheten Arnö-Långsätter 1 styrelsemöte den 2014-05-13 Närvarande: Ebbe Carlzon, Fredrik Stenman, Kenneth Nilsson, Mikael Palm, Anna Källberg, Lennart Lindqvist, Anders Eriksson

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte 2015-01-19 Deltagare: Besne, Bernt, Karin, Nubar, Eva, suppleant, Mido, suppleant. 1. Ordförande Besne öppnade mötet. 2. Ekonomi: Det preliminära bokslutet visar ett mindre

Läs mer

1 Dagordning PROTOKOLL (5) Styrelsemöte

1 Dagordning PROTOKOLL (5) Styrelsemöte Ärende Styrelsemöte PROTOKOLL 2008-10-12 1 (5) SS-PRT-2008-04 Närvarande Olle Samson,, Lars Wellander,, Evert Andersson, Tommy Lilo, Peter Elvingdahl Frånvarande 1 Dagordning Beskrivning 1 Mötets öppnande

Läs mer

Att bo på Brittsommargränd

Att bo på Brittsommargränd 1(5) Att bo på Brittsommargränd Allmänt Brittsommars Samfällighetsförening är en anläggningssamfällighet bestående av 24 enskilt ägda hus (12 parhus) med tillhörande tomter. Tillsammans disponerar dessa

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 ÖSTRA KVARTERSLOKALEN

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 ÖSTRA KVARTERSLOKALEN KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA 23 MARS 2010 KL:19.00 I ÖSTRA KVARTERSLOKALEN DAGORDNING VID ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Mötet äger rum kl 19:00 den 23 Mars 2010 i östra kvarterslokalen. 1 Mötets

Läs mer

Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014.

Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014. Protokoll från årsmöte i Tordyvelns samfällighetsförening, Täby den 28 april 2014. 1. Årsmötet hade utlysts enligt stadgarna 2. Dagordningen godkändes. 3. Årsmötet valde Ulf Kuttainen till mötesordförande.

Läs mer

Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45

Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45 1(5) Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45 Närvarande ledamöter: Sabina Augustsson Lars Erkstam Karin Glanshed Molly Lind Eva

Läs mer

Revisorer Revisorer har varit Alex Larsen och Peter Datek.

Revisorer Revisorer har varit Alex Larsen och Peter Datek. Protokoll årsmöte 2010-08-08 Stare samfällighetsförening Deltagare på mötet: Malin Strand, Thomas Carlsson, Fredrik Jacobsson, Anders Cavalli Björkman, Jerker Lindhav, Kaj sa Oderbrandt, Johan Emterling,

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 6 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 juni, 2017 Närvarande: Jörgen Olausson Maricka Berntson Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Odén Ingela Gullberg Kenneth

Läs mer

Lycksta Samfällighetsförening PROTOKOLL Sid 1 (5) Datum

Lycksta Samfällighetsförening PROTOKOLL Sid 1 (5) Datum Lycksta Samfällighetsförening PROTOKOLL Sid 1 (5) Närvarande Se separat närvarolista. Slag av sammanträde ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA INOM LYCKSTA SAMFÄLLIGHET Kl. 19:00 Plats Föreningslokalen Lycksta Sekreterare

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 9 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 14 november, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Kolk Ronny Persson Ragnar Andersson Patrik Odén Lena Jansson Frånvarande: Stefan

Läs mer

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2.

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2. JAKOBSDALS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll årsstämma Sida 1 (5) Protokoll från ordinarie årsstämma Tid: Söndagen den 22 mars 2015 kl 19.00 Plats: Hagbyskolans Matsal Närvarande: På årsstämman deltog 32

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte nr (den 27 augusti)

Protokoll från styrelsemöte nr (den 27 augusti) Protokoll från styrelsemöte 2018-08-27 1 (5) Protokoll från styrelsemöte nr 9 2018 (den 27 augusti) Närvarande Anders Klingström, Dag Ribbing, Fredrik Björnstigen, Gerhard Eliassen Lian, Lars Andersson,

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 5 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 09 maj, 2019 Närvarande: Ragnar Andersson Jonas Thorsén Mikael Kolk Patrik Odén Maricka Berntson Stefan Weiss Jansson Frånvarande:

Läs mer

LindhagaBladet Extra Maj 2014

LindhagaBladet Extra Maj 2014 LindhagaBladet Extra Maj 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal.

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. Protokoll Årsstämma 2009 Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. 1. MÖTETS ÖPPNANDE Björn Ericsson öppnade stämman och

Läs mer

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 FJÄLLENS SAMFÄLLIGHET Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 Detta informationsblad innehåller: Information om extra stämman 2011 Garage tak Garage portar Städning i området under hela

Läs mer

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015

Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015 Bilaga till Verksamhetsplan 2015 Underhållsplan Dalhuggets Vägsamfällighet 2015 UNDERHÅLLETS PRIORITERINGAR För 2015 avser vi att sätta upp nya farthinder på Nedre Dalhuggevägen. Vita Pollare är inköpta.

Läs mer

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. önskas alla i Hantverkaren Styrelsen. INFORMATIONSBLAD Nr FRÅN STYRELSEN.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. önskas alla i Hantverkaren Styrelsen. INFORMATIONSBLAD Nr FRÅN STYRELSEN. INFORMATIONSBLAD Nr 13-2013 FRÅN STYRELSEN www.hantverkarens.com RAPPORT FRÅN HÖSTSTÄMMAN Ett 40-tal medlemmar var närvarande varav 28 var röstberättigade. Innan stämman började lyssnade deltagare på Johan

Läs mer

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se Sida 1 av 6 Närvarande: 28 st medlemmar enligt närvarolista 1 Mötets öppnande och val av ordförande och protokollförare Ove Sandberg valdes till ordförande och Anders Boman valdes till sekreterare. 2 Val

Läs mer

Kallelse med förslag till föredragningslista. Art Stämma år 2018 Tid Tisd 27 mars 19:00. Välkomna till stämma för Alsjöns Samfällighetsförening.

Kallelse med förslag till föredragningslista. Art Stämma år 2018 Tid Tisd 27 mars 19:00. Välkomna till stämma för Alsjöns Samfällighetsförening. Art Stämma Art Stämma år 2018 Tid Tisd 27 mars 19:00 Plats Parasollen Välkomna till stämma för Alsjöns Samfällighetsförening. Förslag till föredragningslista: 1 Stämmans öppnande 2 Val av ordförande för

Läs mer

LindhagaBladet Juni 2013

LindhagaBladet Juni 2013 LindhagaBladet Juni 2013 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Stefan Runevik Axgatan

Läs mer

LindhagaBladet September 2014

LindhagaBladet September 2014 LindhagaBladet September 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

Steninge Anläggningssamfällighet PROTOKOLL 2014-11-16

Steninge Anläggningssamfällighet PROTOKOLL 2014-11-16 Steninge Anläggningssamfällighet PROTOKOLL 2014-11-16 Art Tid Styrelsemöte kl.09:00-12:00 Närvarande Johanna Dermer sekreterare Robert Isberg Helena Trogen kassör Tommy Åsbacka Fjäll ordförande 1 Mötet

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 2 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 februari, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Patrik Odén Lena Jansson Kenneth Erskog Frånvarande: Johanna

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Samfälligheten Grimsta B

Samfälligheten Grimsta B Samfälligheten Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2005 2006-02-21 kl.19:00-21:30 1. Stämmans öppnande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Val av mötesfunktionärer

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

Anläggningssamiållighet

Anläggningssamiållighet Anläggningssamiållighet Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2003 2004-02-16 kl. 18.30-21.00 i Breddenskolans matsal 1. Stämmans öppnande Ordförande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade

Läs mer

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA ONSDAGEN DEN 25 APRIL 2012 Protokoll vid Gessie Villastads Samfällighetsförenings årsstämma Org nr 717905-4346 Plats: Samfällighetsförenings

Läs mer

Årsstämma i Stenyxans Samfällighet. Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00

Årsstämma i Stenyxans Samfällighet. Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00 Årsstämma i Stenyxans Samfällighet Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00 Dagordning 1 val av ordförande för stämman 2 val av sekreterare för stämman 3 val av två justeringsmän 4 styrelsens och revisorernas

Läs mer

Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31

Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31 Protokoll från årsmöte 2011 i samfälligheten Gulsparven 2011-05-31 Närvarande: Åsa Westberg, Gulsparvsvägen 1 Lars Mårtensson, Gulsparvsvägen 2 Hedvig Ullman Forsberg, Gulsparvsvägen 3 Peter och Marta

Läs mer

Välkomna till medlemsmöte 2011

Välkomna till medlemsmöte 2011 Välkomna till medlemsmöte 2011 FÖRSÄKRINGAR Förenings försäkring täcker endast det föreningen har ansvar för enligt stadgar Föreningen besiktigar våtutrymmen, visar det sig att golvbrunnar inte är ok står

Läs mer

Klarinettvägens Samfällighetsförening

Klarinettvägens Samfällighetsförening Protokoll årsstämma 2006, Klarinettvägens samfällighetsförening Stämman hölls i Klarinettvägens gemensamhetslokal, måndagen den 20 mars 2006 kl 1900. 1. Stämmans öppnande. Ordförande Johan Kårebäck öppnade

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE I VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING HEIMDAL SKOGSBACKEN

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE I VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING HEIMDAL SKOGSBACKEN Tid: Onsdag den 29 apr 2015 kl. 18.00 Plats: Hos kassör Rolf Elsrud, Ekeby-Almby - Örebro Närvarande: Lars-Inge Carlsson (LIC), ordförare Pontus Norlin (PN), sekreterare Rolf Elsrud (RE) 1 Mötets öppnande

Läs mer

Protokoll Årsmöte Fört vid årsmöte 2012-03-20 Plats: Närlundaskolans matsal Representation: 37 personer närvarade vid årsmötet

Protokoll Årsmöte Fört vid årsmöte 2012-03-20 Plats: Närlundaskolans matsal Representation: 37 personer närvarade vid årsmötet Protokoll Årsmöte Fört vid årsmöte 2012-03-20 Plats: Närlundaskolans matsal Representation: 37 personer närvarade vid årsmötet Ordförande Hans Christiansen öppnade mötet 1. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Samfälligheten Porfyren. Underhållsplan

Samfälligheten Porfyren. Underhållsplan Samfälligheten Porfyren Underhållsplan Kungsängen mars 2009 Inledning Tidigare har det ej funnits någon underhållsplan utan kostnaderna har tagits efterhand som de dykt upp. Detta har fungerat någorlunda

Läs mer

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma den 23 mars 2010. 1 Mötets öppnande. Ordförande Magnus Bergsten hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Fråga om

Läs mer

LJUNGHUSENS VÄGFÖRENING

LJUNGHUSENS VÄGFÖRENING LJUNGHUSENS VÄGFÖRENING Protokoll fört vid 2016 års stämma för Ljunghusens Vägförening. Plats; musiksalen på Ljungenskolan, Ljunghusen Torsdagen den 21:e april 2016 kl. 19:00-21.30 På stämman deltog totalt

Läs mer

ÖVERSIKT UH-PLAN 2009-2028

ÖVERSIKT UH-PLAN 2009-2028 ÖVERSIKT UH-PLAN 2009-2028 År 2009 Mark Lekutrustning målas i 7 lekparker, sandbyte i 14 sandlådor+skogsvårdsåtgärder Garageportar justering 2010 Mark Skogsvårdsåtgärder Styrelselokalen målas och golv

Läs mer

Protokoll fört vid Gnejsens samfällighetsförening extra föreningsstämma tisdagen 23/11 2010. kl. 19.00

Protokoll fört vid Gnejsens samfällighetsförening extra föreningsstämma tisdagen 23/11 2010. kl. 19.00 Protokoll fört vid Gnejsens samfällighetsförening extra föreningsstämma tisdagen 23/11 2010. kl. 19.00 Plats: earl kyrkan 1. Till ordförande för stämman valdes Dagmar Granholm. 2. Till sekreterare för

Läs mer

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening 1. Val av ordförande för stämman Till ordförande på mötet valdes Thomas Carlsson. 2. Val av sekreterare för stämman Till sekreterare valdes Pelle

Läs mer

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 Medlemmar i Blåsippans samfällighetsförening kallas härmed till årsmöte. Onsdagen den 18 mars kl 19:00 i Furubergsskolans matsal. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av

Läs mer

Till justerare och rösträknare valdes Gunnar Stenvall och Nils-Olof Nilsson.

Till justerare och rösträknare valdes Gunnar Stenvall och Nils-Olof Nilsson. GNEJSENS SAMFALLIGHETSFORENING PROTOKOLL d Art: Extra föreningsstämma Plats: Carlskyrkan, Lilla salen Närvarande: Se bifogad närvarolista 2 8// 0 - O Y Ordförande Nils Haggström öppnade mötet och halsade

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen

Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen Protokoll fört vid styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 22 januari 2015 kl 19:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Sasa Radisavljevic GunnarScott, närv. t o m 13 c Andreas Johannesson

Läs mer

Askegårdens samfällighetsförening

Askegårdens samfällighetsförening Askegårdens samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämma i Askegårdens samfällighetsförening den 25 april 2010. $1 Mötets öppnande Stämman förklarades öppnad av ordförande Fredrik Samuelsson. $2

Läs mer

Städmanual för Samfälligheten Rökglaset

Städmanual för Samfälligheten Rökglaset Städmanual för Samfälligheten Rökglaset 2015-03-22 Innehåll Städmanual - varför?... 2 Städdagar... 2 Städledarna och deras uppgifter... 2 Städområdena och deras uppgifter... 2 Område 1:... 4 Område 2:...

Läs mer

SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018

SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018 1 SANDUDDENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTE 2018 2 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av dagordning 3. Upprättande av röstlängd 4. Val av ordförande för stämman 5. Val av sekreterare för stämman

Läs mer

Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening

Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening Plats: Kvartersgården Datum: 2018-03-20 Tid: kl.19.00 1. Mötets öppnande: Ordförande Marcus Sahlin öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Frågan om stämman

Läs mer

Underhållsplan 2018 till 2026

Underhållsplan 2018 till 2026 Underhållsplan 2018 till 2026 Beslutad av styrelsen 2017-09-11 Zetterlundsvägens Samfällighetsförening Zetterlunds väg 119, 186 54 Vallentuna www.zetterlund.org info@zetterlund.org Innehåll 1 Inledning...

Läs mer

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna.

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. Protokoll från ordinarie årsmöte 2005-02-17 1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. 2 Mikael Almvret väljs till mötets ordförande. 3 Mats Nordin väljs

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag den 19 december 2016, kl 18-21 Plats: Henry, Lomvägen 141 Närvarande: Henry Eivarsson, Lars Ehmer, Björn LundelI,

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015 Krogtäppans Samfällighetsförening 2015-03-11 Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Samfälligheten har rörligt pris på fjärrvärmen.

Läs mer

Villaföreningen Dungen

Villaföreningen Dungen Villaföreningen Dungen Protokoll fört vid vårstämman med Villaföreningen Dungen, den 11 mars 2008 i Magasinet, Segeltorp 1. Stämmans öppnande Mötet öppnades av Arne Lindqvist som hälsade de närvarande

Läs mer

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen Information för medlemmar i samfällighetsföreningen Degen Uppdaterad år 2007 Innehållsförteckning Innehållsförteckning s. 1 Dengens samfällinghetförening s. 2 Försäkring s. 3 Värme och el i garagen s.

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information. www.kvarnberget.nu 1 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår 122 fastigheter och består av fristående hus,

Läs mer

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening Välkommen till Samfälligheten Silvermossans Regler Rättigheter & Skyldigheter för medlemmar. 2016.04.08. Silvermossan Silvermossan är en samfällighetsförening som består av 63 hushåll. Området byggdes

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 När: Tisdag 2015-02-17 kl.19.00. Var: Humlebacken 28 (Lasse). Närvarande Magnus Ehdwall (44), Johan Olofson (36), Mona Lif (4), Lasse Eriksson (28), Sara Ekström (38),

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 957105-6101 Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Innehållsförteckning ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 716417-0883 1 KALLELSE TILL ÅRSMÖTE OCH DAGORDNING 2 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 3 3 REVISORERNAS BERÄTTELSE 4 4 FÖRSLAG TILL ERSÄTTNING

Läs mer

Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2013

Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2013 Strömmadals Vägförening Sid 1 av 7 Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2013 Härmed kallas Ni till ordinarie föreningsstämma i Strömmadals Vägförening enligt följande: Dag: Tisdag den 23 april 2013

Läs mer

I detta kapitel hittar du vad som skall göras och under vilken period.

I detta kapitel hittar du vad som skall göras och under vilken period. 5.1 Allmänt I detta kapitel hittar du vad som skall göras och under vilken period. Vår- och höststädningen gör man tillsammans, och som du kallar till med hjälp av den bifogade blanketten städdax. Sommar-

Läs mer

Ekebylletinen. Bredband-TV. Nr 43 November 2013

Ekebylletinen. Bredband-TV. Nr 43 November 2013 Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Kvartersgård - Trafik, miljö och allmänna ytor - Bilkörning i området - Grannsamverkan - Höstens arbetsdag Höstmörkret smyger sig på! Sommaren var riktigt

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer