Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45"

Transkript

1 1(5) Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl Närvarande ledamöter: Sabina Augustsson Lars Erkstam Karin Glanshed Molly Lind Eva Ryderling Närvarande suppleanter: Fredrik Eriksson Suna Görgülü Mattias Wenzel Ali Aladellie Även närvarande: Mi Alforsen, föreningens interna revisor 1. Mötets öppnande Ordförande Karin öppnade mötet. 2. Fastställande av dagordning Dagordningen enligt kallelsen fastställdes, med tillägg för frågor från revisorerna enligt separat utskick, se punkt 4 i protokollet. 3. Föregående protokoll (1178) Beslut: Protokollet läggs till handlingarna. 4. Revision Mi Alforsen berättade en del om resultatet vid sitt möte med föreningens externa revisor Nina Åström. Efter bokslutet ska ett möte mellan revisorer och styrelse ske inför revisionen. Nina kommer inte att åka ut till Haninge om det inte är något akut. Mi kommer att ta den biten. Nina kommer att ansvara för kontroll av ekonomin men har haft svårigheter att få tag i LWR för att få in uppgifter. Först efter påminnelse från Karin har hon fått materialet. Förslag från revisorerna är att styrelsen tar in extern ordföranden till kommande stämma, liksom styrelsen har gjort till de två senaste stämmorna. Frågor från revisorerna: a. Attestrutiner Svar: Underskrifterna sker direkt på fakturorna. Vid beställningar skriver alltid beställaren på tillsammans med kassören, annars attesterar två ordinarie ledamöter fakturorna innan betalning, varav minst en är ordförande eller kassör.

2 2(5) b. Upphandlingsförfarandet i allmänhet samt framtida byte av armaturer Svar: Vi skickar ut anbudsförfrågan till minst tre entreprenörer på större och planerade arbeten. För mindre arbeten tar vi in minst två offerter eller använder avtalsentreprenörer. En arbetsgrupp finns angående byte av armaturer. Mattias ska kontakta en medlem som har hållit på med el i området för tips om vart vi kan vända oss. Föreningen har tidigare varit i kontakt med Osram och fått låna armaturer för prov, vilket även vi har för avsikt att göra. c. Status på arbetet med underhålls- och förnyelseplanen, hur långt har Sabina kommit? Kommer extern hjälp behövas? Svar: Det finns en arbetsgrupp som arbetar med frågan. Eftersom ingen plan finns tillgänglig sedan tidigare kommer gruppen att dokumentera befintlig utrustning och beräknad hållbarhetstid och tid för förnyelse. Ingen extern hjälp behövs när det gäller underhålls- och förnyelseplanen. Extern hjälp behövs dock när det gäller besiktning av träd som behöver fällas samt för att genomföra en årlig besiktning av alla lekplatserna så att gällande säkerhetsbestämmelser följs. d. Styrelseutbildning Alla fem ordinarie ledamöter gick Villaägarnas utbildning i Tumba den Ytterligare fem utbildningsplatser är preliminärbokade till våren e. Fastighetsförteckningen Svar: Styrelsen har en debiteringslängd som uppdateras manuellt av kassören vid ägarbyten. I serviceavtalet med Villaägarna har vi även möjlighet att uppdatera registret. Av vårt register kan framläsas ägare och adress, dock ingen fastighetsbeteckning. f. Intagande av offert för vinterväghållning Svar: Vi har till dags datum skickat ut sju anbud men saknar ännu flera svar. Sabina och Karin hjälps åt med att kontakta entreprenörer för att lösa frågan. 5. Ekonomi a. Restskulder/avbetalningsplaner Beslut: Karin och Molly ska besöka två medlemmar angående obetalda avgifter. En medlem har en avbetalningsplan som kommer att leda till anmälan till Kronofogden om den inte följs, efter flera tidigare underlåtelser att betala enligt uppgörelser. Rapport finns som bilaga. b. Ekonomiuppföljning 2014 Oförändrat sedan föregående möte. 6. Områdesskötsel a. Underhålls- och förnyelseplan Se även punkt 4c.

3 3(5) b. Aktuella arbeten Nya gungställningar till gård E och K Beslut: Nya gungställningar till gård E och K kommer att beställas från Svenska Naturlekplatser AB. Gungor beställs av Haags eftersom de var mer prisvänliga. c. Sopskåp Personal på Statsbyggnadsförvaltningen, bygglovskontoret, har kontaktat Sabina pga avsaknad av bygglov på befintliga sopskåp. Föreningen riskerar vite på kr/sopskåp om inte bygglov inkommer. Tillsammans med Sabina besökte personal från bygglovskontoret föreningen. Efter besöket ansåg personalen att bygglov inte behövs och att ärendet avskrivs. Detta under förutsättning att styrelsen ser över möjligheten att anlägga nedgrävda moloker alternativt bygger soprum invid befintliga garagelängor. Karin har skrivit till ansvarig för ärendet i tidigare styrelse för att få handlingar och underlag i ärendet. Något material har inte inkommit. Skrivelserna bifogas protokollet. Beslut: Avfallshantering står inte angivet i anläggningsbeslutet och således kan inte styrelsen fatta några beslut i frågan, varken kring anläggning av nya gemensamhetsanläggningar eller åtgärder av befintliga. Karin kommunicerar detta vidare till kommunen och SRV. d. Parkering Skrivelse har inkommit från en medlem angående otydlig skyltning gällande tillstånd och parkering för gäster. Skrivelsen bifogas protokollet. Beslut: Karin kontaktar Q-park för att få reda på mer om rutinerna. Karin har svarat medlemmen. e. Stora lastbilar på gårdarna Lars har tagit fram förslag på skyltning och kommunens åsikt om att sätta upp skyltar. En ägare till en enskild väg, som till exempel en samfällighet, har stora möjligheter att bestämma om vilken trafik med motordrivna fordon som ska få ske på sina vägar. Detta följer av bestämmelser i Trafikförordningens 10 kap 10. Beslut: Eftersom detta inte finns med i föreslagen budget bordläggs frågan till nästa år. Lars tar in offert på skyltar. f. Höststädning Sabina har bokat fem containrar, för att rymma även avfall från äldre tippställen. Container som finns på området under städdagen skall i första hand nyttjas för avfall från samfällighetens gemensamma område. Efter städdagens slut får privat avfall slängas i containern om det finns plats över. I en skrivelse från en medlem fanns även fråga om storlek på gren som får slängas i container. Beslut: Sabina ansvarar för att dokumentera tippställen per ansvarig gård samt kom-i-håglista att informera och diskutera vid uppstarten. Information om vilket avfall som får slängas i containrarna kommer att sättas upp på varje container och informeras om vid uppstarten.

4 4(5) 7. IT/Hemsida a. Vilken inloggning ska finnas på hemsidan? Fredrik undersöker vidare, antagligen blir det en inloggning för alla medlemmar. Beslut: Anläggningsbeslut och stadgar ska finnas på hemsidan. 8. Värme/vatten a. Framtidsprojektet Olika utredningar pågår för att samla information för att kunna gå vidare. Om föreningen väljer att går över från sekundärnät till någon annan lösning måste anläggningsbeslutet ändras. Karin har varit på möte med vattenfall angående ny debiteringsform av värmen som startar år Med det nya systemet beräknas föreningens driftkostnader bli lägre än befintligt. Beslut: Inga beslut fattades på mötet. Arbetet fortskrider. b. Pågående arbeten Ösmo rör har lagat en akut läcka på SB246. En offert finns för grävning på SB222. Beslut: Lars ska begära in minst en offert ytterligare på SB222. c. Avläsning september Avläsningen för september är genomförd. Flera medlemmar valde att lämna avläsningslappar i brevlådan på garagelängan vid vändplanen på MT, men även via styrelsens e-post. Beslut: Lars ser till att en sammanställning över värden läggs ut på hemsidan. 9. Inkommit från medlemmar a. Anmärkning på protokoll från extrastämman. Ett tillägg till protokollet är skrivet och medlemmarna har fått del av detta. 10. Övriga frågor a. Årshjul och Att-göra-lista. Karin har skickat ut en uppdaterad Att-göra-lista till styrelsen. Beslut: Frågan lyfts vid nästa styrelsemöte igen. b. Vägbulor Beslut: Återkommer i ärendet till våren 2015 c. Sekretess Beslut: Sekretess gäller allt som sägs i styrelserummet. Detta för att kunna hålla en öppen dialog i under möten och för att rätt information sprids till medlemmar genom protokoll och informationsbrev.

5 5(5) d. Asfaltering av SB305 Beslut: Offert har begärts men inte inkommit. Lars har i uppdrag att begära offert. Sabina och Lars ansvarar för att arbetet slutförs innan vintern kommer. Även återställning av staket och mark görs efter vintern. e. Elavtalet Beslut: Nytt elavtal ska tecknas. Frågan tas upp på nästa styrelsemöte. 11. Mötet avslutas Karin avslutade mötet. Beslut: Styrelsemöten bokades till tisdagen den 11 november kl samt tisdagen den 9 december kl Sekreterare Ordförande Eva Ryderling Karin Glanshed

Samfällighetens ordförande Robert Berglund öppnade stämman ca kl och hälsade alla välkomna.

Samfällighetens ordförande Robert Berglund öppnade stämman ca kl och hälsade alla välkomna. Protokoll från ordinarie stämma för Samfälligheten Tallkobben Tid och plats: den 31 mars 2014, kl. 19.00, i f.d. Jordbromalm skolans aula. Närvarande: 99 medlemmar och 14 fullmakter (totalt 113 röster)

Läs mer

ANGÅENDE SKRIVELSE SYNPUNKTER INFÖR EXTRASTÄMMAN 2014-06-18

ANGÅENDE SKRIVELSE SYNPUNKTER INFÖR EXTRASTÄMMAN 2014-06-18 1(7) ANGÅENDE SKRIVELSE SYNPUNKTER INFÖR EXTRASTÄMMAN 2014-06-18 Bifogade dokument från medlemmar ankom styrelsen 2014-06-09 efter samtal mellan Lotta Lindbom, medlem och en av de ansvariga för skrivelsen,

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information. www.kvarnberget.nu 1 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår 122 fastigheter och består av fristående hus,

Läs mer

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA

PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA PROTOKOLL GESSIE VILLASTADS SAMFALLIGHETS FORENING ÅRSSTÄMMA ONSDAGEN DEN 25 APRIL 2012 Protokoll vid Gessie Villastads Samfällighetsförenings årsstämma Org nr 717905-4346 Plats: Samfällighetsförenings

Läs mer

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna.

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. Protokoll från ordinarie årsmöte 2006-02-27 1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. 2 Mikael Almvret väljs av mötet till mötets ordförande. 3 Ann Ruck

Läs mer

Styrelsemöte, protokoll

Styrelsemöte, protokoll Sidan 1 av 5 Samfällighetsföreningen Rydebäck II Huvudskär Styrelsemöte, protokoll Närvarande: Frånvarande: Plats: Stefan, Anna, Rolf, Marcus Filip, Sune Rya Golfkrog Datum: Tisdag 24/8 2010 Tid: 18.30-20.30

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2.

Närvarande: På årsstämman deltog 32 medlemmar från 27 fastigheter, se bilaga 2. JAKOBSDALS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll årsstämma Sida 1 (5) Protokoll från ordinarie årsstämma Tid: Söndagen den 22 mars 2015 kl 19.00 Plats: Hagbyskolans Matsal Närvarande: På årsstämman deltog 32

Läs mer

STÄMMOPROTOKOLL NR 36. Bastängens samfällighetsförening. Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl

STÄMMOPROTOKOLL NR 36. Bastängens samfällighetsförening. Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl STÄMMOPROTOKOLL NR 36 Bastängens samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma den 12 maj 2018 kl. 14.00-15.00 i Ekesjö skola 1 Val av ordförande för stämman Till ordförande för mötet valdes

Läs mer

Bilagor till årsmöte 2013

Bilagor till årsmöte 2013 Verksamhetsberättelse för år 2012, Grimsta samfällighetsförening Styrelsen har under 2012 bestått av följande ledamöter. Monica Jacobsson Sten (74) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ola Granqvist

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer

Hasselnötens Samfällighetsförening

Hasselnötens Samfällighetsförening Hasselnötens Samfällighetsförening Föreningsstämma 090505 Närvarande: Linda Nyström (94:56) Thomas Persson (94:73) Monica Lännbjer (94:48) Leif Tell (94:48) Håkan Persson (94:62) Margit Piotrowski (94:85)

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. ! 1 Hökerum - Öndarps Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2016-09-17 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 41 medlemmar representerande 30 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1. 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1. 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 1(9) Föreningsstämma Tid: 2015-03-24 Plats: Hyresgästföreningens lokal, Fredrikas Gård 1 Protokoll 1 Mötets öppnande Sven Bjerèn öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Ordförande Sven Bjerèn valdes

Läs mer

Stadgar för Kläppen Samfällighetsförening. Föreningens firma är: Kläppen Samfällighetsförening

Stadgar för Kläppen Samfällighetsförening. Föreningens firma är: Kläppen Samfällighetsförening Sida! 1 STADGAR Sammanträdesdatum 2018-05-19 Sammanträdesledare Thomas Molander Stadgar för Kläppen Samfällighetsförening. enligt lagen (1973:150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser

Läs mer

Stadgar för samfällighetsföreningen BIRGIT - BERTIL

Stadgar för samfällighetsföreningen BIRGIT - BERTIL Sida 1 STADGAR Sammanträdesdatum 2019-04-09 Sammanträdesledare Erik Jonzon Stadgar för samfällighetsföreningen BIRGIT - BERTIL enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 7 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 12 september, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Ragnar Andersson Patrik Odén Jörgen Olausson Stefan Weiss

Läs mer

Utgåva B-17. Föreningens firma är Papegojans samfällighetsförening.

Utgåva B-17. Föreningens firma är Papegojans samfällighetsförening. STADGAR Sammanträdesdatum 2017-03-28 Sammanträdesledare Ewon Wall Ärende 1 Firma 2 Samfälligheter 3 Grunderna för förvaltningen 4 Medlem 5 säte, sammansättning Stadgar för samfällighetsförening, bildad

Läs mer

Utgåva A4 Förslag till ändring av STADGARNA daterade Överstruket utgår och tillägg är skrivet med rött.

Utgåva A4 Förslag till ändring av STADGARNA daterade Överstruket utgår och tillägg är skrivet med rött. STADGAR Sammanträdesdatum 2016-03-15 Sammanträdesledare Ewon Wall Ärende 1 Firma 2 Samfälligheter 3 Grunderna för förvaltningen 4 Medlem 5 säte, sammansättning Stadgar för samfällighetsförening, bildad

Läs mer

STADGAR. för SVINNINGE SAMFÄLLIGHET

STADGAR. för SVINNINGE SAMFÄLLIGHET Bilaga 5 till dagordningen vid Förslag till stadgar SvVF Årsstämma 2015 förelagt årsstämman 2014 och 2015 1(5) STADGAR Sammanträdesdatum 2015 04 15 STADGAR för SVINNINGE SAMFÄLLIGHET Sammanträdesledare

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 1 Stämmans öppnande 2 Kallelse till stämman 3 Fastställande av dagordning DAGORDNING FÖR ÅRSSTÄMMAN 4 a Val av ordförande för stämman b Val av sekreterare

Läs mer

Välkommen till Liegatan

Välkommen till Liegatan Välkommen till Liegatan - - - - - Hej och välkommen till ditt nya boende på Liegatan! Vi vill i denna mapp ge dig en kort presentation av samfälligheten samt lite information som kan vara bra att känna

Läs mer

SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN

SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN Sida 1 av 6 SAMFÄLLIGHETEN TORNFALKEN Styrelsens förslag till nya stadgar. BAKGRUND Vid årsmötet 2013 diskuterades en översyn av föreningens stadgar så de överensstämmer med nu gällande regler, ska vara

Läs mer

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se

Styrelsens E-postadress är styrelsen@figarosff.se Föreningens hemsida finns på http://figarosff.se Sida 1 av 6 Närvarande: 28 st medlemmar enligt närvarolista 1 Mötets öppnande och val av ordförande och protokollförare Ove Sandberg valdes till ordförande och Anders Boman valdes till sekreterare. 2 Val

Läs mer

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll för styrelsemöte 2017-03-23 Plats: Hos Elisabeth Persson, hus 45. Närvarande: Anmält förhinder: Lars Englund, Lars Danielsson, Tommy Kristensson, Elisabeth

Läs mer

Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening

Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening 2014-05- 17 Kallelse till årsstämma med Iglatjärns Samfällighetsförening Tid och plats: Tisdag den 3 juni 2014 kl 1900 i församlingshemmet Olofstorp Dagordning, styrelsens förslag och verksamhetsberättelse

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Hyllinge Nordöstra Samfällighetsförening Tid: 11:e mars 2015 kl. 19.00 Plats: Hyllinge Skola, matsalen, Hyllinge Bilagor Verksamhetsberättelse 2014 Årsredovisning 2014 Revisionsberättelse

Läs mer

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015

KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 KALLELSE ÅRSMÖTE 2015 Medlemmar i Blåsippans samfällighetsförening kallas härmed till årsmöte. Onsdagen den 18 mars kl 19:00 i Furubergsskolans matsal. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av

Läs mer

Föreningen förvaltar gemensamhetsanläggningarna nr 2 och nr 3 tillkomna genom anläggningsbeslut (Dnr FABR 96474). Vättersö ga :12, ga :13

Föreningen förvaltar gemensamhetsanläggningarna nr 2 och nr 3 tillkomna genom anläggningsbeslut (Dnr FABR 96474). Vättersö ga :12, ga :13 STADGAR Stadgar för samfällighetsförening, org.nr.717904-1798, bildad enligt lagen (1973:1 150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte annat framgår

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Sjöbrisens Samfällighetsförening Sollentuna Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Måndag 27/3-2017, kl 19-21 Plats: Elisabeth, Lomv 271 Närvarande: Elisabeth Asp,

Läs mer

TALLKOBBENS. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ÅRSSTÄMMA

TALLKOBBENS. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ÅRSSTÄMMA TALLKOBBENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ÅRSSTÄMMA Måndagen den 21 mars 2016 kl 19.00 i aulan till Jordbro Kultur- och föreningshus, tidigare Jordbromalmsskolan. Avprickning och insläpp sker från

Läs mer

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( )

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( ) Stadgar för Sundbyholms samfällighetsförening (716424-4977) enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla. Kommun: Eskilstuna Län: Södermanland

Läs mer

STADGAR. Samfälligheten(erna) skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess (deras) ändamål.

STADGAR. Samfälligheten(erna) skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess (deras) ändamål. STADGAR Ärende Stadgar för samfällighetsförening bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltning skall gälla i den mån inte annat framgår av dessa stadgar.

Läs mer

Att bo på Brittsommargränd

Att bo på Brittsommargränd 1(5) Att bo på Brittsommargränd Allmänt Brittsommars Samfällighetsförening är en anläggningssamfällighet bestående av 24 enskilt ägda hus (12 parhus) med tillhörande tomter. Tillsammans disponerar dessa

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 När: Tisdag 2015-02-17 kl.19.00. Var: Humlebacken 28 (Lasse). Närvarande Magnus Ehdwall (44), Johan Olofson (36), Mona Lif (4), Lasse Eriksson (28), Sara Ekström (38),

Läs mer

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006 Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Närvarande: Ulf Hertin ordf., Owe Eriksson v ordf., Bo Andersson kassör, Jan Holmgren UC-ansvarig, Susanne Härfstrand suppl., Kenneth Mölleborn suppl.,

Läs mer

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Närvarande: Nichlas Strandberg (ordf.), Peter Eklund, Martin Åberg, Marie Johansson, Fredrik Eytzinger, Barbro Lorentzon, (sekr.) Frånvarande: Tomas Eriksson,

Läs mer

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( )

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( ) Stadgar för Sundbyholms samfällighetsförening (716424-4977) enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla. Kommun: Eskilstuna Län: Södermanland

Läs mer

3 Samfälligheterna skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om deras ändamål.

3 Samfälligheterna skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om deras ändamål. Stadgar 2006-06-17 Ärende Stadgar för samfällighetsförening bildad enligt lagen (1973:1150) om Förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte annat framgår

Läs mer

Uthammar Udds Samfällighetsförening

Uthammar Udds Samfällighetsförening Uthammar Udds Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma lördagen den 9 juli 2016 kl 10.00 i Smedjan Uthammar. Närvarande enligt deltagarlista (bilaga 1) 1 Ordförande Karl-Åge Skansberg

Läs mer

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( )

Stadgar. 1 Föreningens firma är: Firma Sundbyholms samfällighetsförening ( ) Stadgar för Sundbyholms samfällighetsförening (716424-4977) enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla. Kommun: Eskilstuna Län: Södermanland

Läs mer

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND. Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN SPEXAREN LUND www.spexaren.info Årsmötesprotokoll 2009-04-21 Närvarande: 58 medlemmar från 50 fastigheter, detta utgör cirka 27 % av samtliga fastigheter. 1 Stämmans öppnande Ordförande

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

Samfälligheten skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess ändamål.

Samfälligheten skall förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess ändamål. Sida 1 av 5 STADGAR Den 1/11 2006 beviljade lantmäterimyndigheten i Uppsala län registrering av Malma Backes Samfällighetsförening. Stadgar reviderade 2010 12 07 1 Firma Ärende 2 Samfälligheter Stadgar

Läs mer

3 GRUNDERNA FÖR Samfälligheten skall förvaltas i enlighet med vad som vid FÖRVALTNINGEN bildandet bestäms om dess ändamål.

3 GRUNDERNA FÖR Samfälligheten skall förvaltas i enlighet med vad som vid FÖRVALTNINGEN bildandet bestäms om dess ändamål. 1 STADGAR Sammanträdesdatum 1978-04-06 (1990-11-20; 11a) (1991-11-19; 11, 12) (1992-05-19; 14) (2004-05-27; 2,3,6) (2012-03-07; 12) Stadgar för samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973:1150) om

Läs mer

Stadgar för Kanntorps samfällighetsförening

Stadgar för Kanntorps samfällighetsförening 1(5) Stadgar för Kanntorps samfällighetsförening Stadgeändringar föreslagna vid ordinarie föreningsstämma 2017-04-27 Lagens bestämmelser om förvaltning av samfälligheter skall gälla i den mån inte annat

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

Stadgar för Portvaktens Samfällighetsförening

Stadgar för Portvaktens Samfällighetsförening 2015-06-14 Sida 1 (5) Organisationsnummer 717909-3575 Stadgarna är fastställda vid sammanträde 2007-01-22, samt med ändringar vid årsstämma 2009-09-02, 2011-09-29 och 2014-09-22. Ärende Stadgar för samfällighetsförening

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. e Sjöbrisens Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag 24/10-2016, kl 19-21 Plats: Kathrin, Lomv 601 Närvarande: Henry Eivarsson, Björn LundelI, Lars Ehmer,

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA DAGORDNING. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora.

KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA DAGORDNING. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora. Anläggningssamfälligheten NÖSNÄS STORA Stenungsund Nosnas.stora@live.se www.nosnasstora.se KALLELSE TILL ORDINARIE SAMFÄLLIGHETSSTÄMMA Tid: Måndagen den 2 april 2012, kl 19.00 Plats: Nösnässkolan Den medlem

Läs mer

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna.

1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. Protokoll från ordinarie årsmöte 2005-02-17 1 Mötet förklarades öppnat av föreningens ordförande och mötesdeltagarna hälsades välkomna. 2 Mikael Almvret väljs till mötets ordförande. 3 Mats Nordin väljs

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2017-09-30 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 37 medlemmar representerande 28 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson

Läs mer

Stadgar För 101net Käglinge Samfällighetsförening

Stadgar För 101net Käglinge Samfällighetsförening Stadgar För 101net Käglinge Samfällighetsförening Stadgar för 101net Käglinge Samfällighetsförening enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen

Läs mer

i Nämndemannens samfällighetsförening,

i Nämndemannens samfällighetsförening, Protokoll från ordinarie föreningsstämma i Nämndemannens samfällighetsförening, 2012-04-19 Plats: Loftet, Subtopia Inledande kommentar till protokollet från mötets sekreterare: Detta är ett beslutsprotokoll,

Läs mer

Mazurkans Samfällighetsförening

Mazurkans Samfällighetsförening Mazurkans Samfällighetsförening KALLELSE till ordinarie årsstämma i Mazurkans Samfällighetsförening Tid: onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Plats: Brunnagården Dagordning 1 Stämmans öppnande och behörigt

Läs mer

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5)

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) Årsmöte Datum: 24 februari 2015 Tid: 19.00 20.30 Plats: Brf Vårvindens festlokal, Vårvädersvägen 6 B Närvarande: 16 områden, 23 röstberättigade 1 Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR

Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR Sandbybadets samfällighetsförening ÅRSMÖTES HANDLINGAR 215 216 KALLELSE Sandbybadets samfällighetsförening har ordinarie föreningsstämma söndagen den 24 juli 216 kl 1. (Kaffe serveras från kl 9.3) Plats:

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Innehållsförteckning ÅRSREDOVISNING 2016 HÖLÖ VÄSTRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 716417-0883 1 KALLELSE TILL ÅRSMÖTE OCH DAGORDNING 2 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 3 3 REVISORERNAS BERÄTTELSE 4 4 FÖRSLAG TILL ERSÄTTNING

Läs mer

Stadgar för TULKA VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING NORRTÄLJE TULKA GA:1 Inledning

Stadgar för TULKA VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING NORRTÄLJE TULKA GA:1 Inledning Stadgar för TULKA VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING NORRTÄLJE TULKA GA:1 Inledning Stadgar för samfällighetsförening bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen

Läs mer

1. Mötet öppnades av föreningens ordf, som hälsade de närvarande välkomna.

1. Mötet öppnades av föreningens ordf, som hälsade de närvarande välkomna. Skifuddens Villaförening 1 (3) Protokoll upprättat vid Skifudden Villaförenings Årsmöte den 11 mars 2012, kl. 15.00. Plats: Folkets Hus, stora lokalen, Forshaga. 1. Mötet öppnades av föreningens ordf,

Läs mer

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening Kallelse Kvarteret Myggans Samfällighet håller ordinarie föreningsstämma Söndagen den 26 februari 2012 kl. 18.00 i Blå lokalen. Välkomna 1. Öppnande. 2. Mötets behöriga utlysande. 3. Förslag till dagordning.

Läs mer

Föreningens firma är Arnö samfällighetsförening. Föreningen förvaltar Marum ga:1.

Föreningens firma är Arnö samfällighetsförening. Föreningen förvaltar Marum ga:1. 2018-04-02 Sida 1 av 5 STADGAR Sammanträdesdatum 2001-09-13 Sammanträdesledare Håkan Linden. Reviderat: 2018-04-02 Ärende Stadgar för Arnö samfällighetsförening Enligt lagen (1973:1150) om förvaltning

Läs mer

Välkomna! Kallelse till ordinarie stämma GYLLERÖDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Välkomna! Kallelse till ordinarie stämma GYLLERÖDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie stämma Tid Lördag den 14 april 2018 klockan 10.00 Plats Mölle Annexet. Föreningen bjuder på kaffe, te och kaka. Dagordning 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare

Läs mer

BRF Målarprinsen. Föreningsstämma. Strandskolans Matsal. Den 25 april 2007

BRF Målarprinsen. Föreningsstämma. Strandskolans Matsal. Den 25 april 2007 BRF Målarprinsen Föreningsstämma Strandskolans Matsal Den 25 april 2007 Stämmoprotokoll 1. Stämmans öppnande Styrelsens ordförande Jonas Carvbo hälsade alla närvarande varmt välkoma och förklarade mötet

Läs mer

Stadgar för Påfvelunds samfällighetsförening org.nr:

Stadgar för Påfvelunds samfällighetsförening org.nr: Bilaga 3 till protokoll 2002-10-30 Stadgar för Påfvelunds samfällighetsförening org.nr: 857202-6170 1 Firma Föreningens firma är Påfvelunds samfällighetsförening 2 Förvaltningsobjekt, grunderna för förvaltningen

Läs mer

Hermelinen Samfällighetsförening Antagna

Hermelinen Samfällighetsförening Antagna 1. Föreningen... 1 1.1. Firma... 2 1.2. Samfälligheten och grunderna för förvaltningen... 2 1.2.1. Anläggningsbeslut... 2 1.3. Medlem... 2 2. Styrelsen... 2 2.1. Säte... 2 2.2. Val av styrelse... 2 2.3.

Läs mer

Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga.

Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga. Kontaktman Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga. Varför finns kontaktman För att underlätta kontakten mellan medlemmarna och styrelsen finns en kontaktman på varje gård.

Läs mer

Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013

Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013 Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013 1. Mötet öppnades av ordförande Kicki. 2. Mötet ansågs vara behörigt utlyst. 3. Val av mötesordförande: Kicki 4. Val av mötessekreterare: Petra 5. Val

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 12 oktober 2016 kl. 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Föreningens firma är GÅSHAGA STRANDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Föreningens firma är GÅSHAGA STRANDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Stadgar för GÅSHAGA STRANDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING, org nr 717904-2846, enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte annat framgår

Läs mer

Föreningens firma är Loddby Evalunds Vägsamfällighetsförening (LEV).

Föreningens firma är Loddby Evalunds Vägsamfällighetsförening (LEV). STYRELSEN 2016-03-30 Sid 1 (5) Stadgar för samfällighetsförening bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte annat

Läs mer

Stadgar för Stora Barnviks samfällighetsförening Antagna vid ordinarie föreningsstämma

Stadgar för Stora Barnviks samfällighetsförening Antagna vid ordinarie föreningsstämma Ärende Stadgar för samfällighetsförening bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte annat framgår av dessa stadgar.

Läs mer

Protokoll vid ordinarie föreningsstämma 2011 för Envikens samfällighetsförening.

Protokoll vid ordinarie föreningsstämma 2011 för Envikens samfällighetsförening. Orgnr: 716417-1980 Protokoll vid ordinarie föreningsstämma 2011 för Envikens samfällighetsförening. Plats: Länna Bygdegård, Hysingsvik Tid: Lördagen den 26 mars 2011, kl 13.00. Närvarande: Ca 70 deltagare.

Läs mer

Lavendelns samfällighetsförening

Lavendelns samfällighetsförening Lavendelns samfällighetsförening Protokoll nr 10 fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 7 maj 2014 Närvarande: Frånvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi

Läs mer

Kantarellstigens Samfällighetsförening

Kantarellstigens Samfällighetsförening Kantarellstigens Samfällighetsförening Handlingar inför föreningsstämman 2009 I enligt med tidigare utsänd kallelse håller föreningen ordinarie stämma onsdagen den 15 April i skogsängskyrkan med början

Läs mer

Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad.

Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad. Sid1(5) Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad. Ordförande Bo Hellberg öppnade mötet. 1 Stämmans behöriga utlysande Då handlingarna skickades

Läs mer

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2013 2 Medlemmar i Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening kallas härmed till ordinarie årsstämma. Tid 2014-05-24 kl 09.30

Läs mer

Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna

Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna ÄPPELBLOMMANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll föreningsstämma den 17 mars 2011 Plats: Mathiasgården, Vallentuna Stämmans öppnande Peter Bergman öppnade stämman och hälsade alla medlemmar välkomna. 1. Val

Läs mer

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening Allmän information Sjöfruns samfällighet består av radhus och fristående hus på Sjöfruvägen Tomtebo, Umeå. Här finns 76 hushåll. Gemensamma

Läs mer

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening

Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening Protokoll årsmöte 2011-08-13 Stare samfällighetsförening 1. Val av ordförande för stämman Till ordförande på mötet valdes Thomas Carlsson. 2. Val av sekreterare för stämman Till sekreterare valdes Pelle

Läs mer

Messlingen den 6 augusti 2014 BILAGA 2 KALLELSE till ordinarie årsstämma med Baggårdens samfällighetsförening på Björklid lördagen den 6 september 2014 kl 10.00 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Stämmans öppnande

Läs mer

STADGAR 1 (5) FIRMA Föreningens firma är GYLLEBOSJÖ samfällighetsförening.

STADGAR 1 (5) FIRMA Föreningens firma är GYLLEBOSJÖ samfällighetsförening. STADGAR 1 (5) Stadgar för Gyllebosjö samfällighetsförening, bildad 1976-06-02 enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla Kommun: Simrishamn

Läs mer

S^+ N"- Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl. 18:15

S^+ N- Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl. 18:15 N"- p S^+ Skogsbo Samfä I I ighetsförening i M öl nda Is Kom mu n Org nr 7L7905-5863 Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl 18:15 Plats: Kållereds ishall Mötets öppnande Föreningens kassör Åsa

Läs mer

3 Grunderna för förvaltningen Samfälligheten ska förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess ändamål.

3 Grunderna för förvaltningen Samfälligheten ska förvaltas i enlighet med vad som vid bildandet bestämts om dess ändamål. STADGAR för Bärnstenens samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltning ska gälla i den mån inte annat framgår av dessa stadgar.

Läs mer

Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening

Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening Sida 1 av 5 Protokoll ordinarie föreningsstämma år 2015 Frösakull Ängar ekonomisk förening TID Torsdag den 14 maj 2015 klockan 11.00 PLATS Halmstad Golfklubb, Tylösand 1) Stämmans öppnande Ordförande Kennet

Läs mer

Stadgar. Sammanträdesdatum

Stadgar. Sammanträdesdatum Stadgar Sammanträdesdatum 2012-11-15 Stadgar för samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973: 1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens bestämmelser om förvaltningen skall gälla i den mån inte

Läs mer

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Margareta Olofsson Gunnar Scott (tom 10) Sasa Radisavljevic Andreas

Läs mer

TALLKOBBENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Kallelse till ÅRSSTÄMMA

TALLKOBBENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Kallelse till ÅRSSTÄMMA TALLKOBBENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ÅRSSTÄMMA Måndagen den 23 mars 2015 kl 19.00 i fd Jordbromalmsskolans aula. Avprickning och insläpp sker från kl 18.30. Innehållsförteckning Förslag till

Läs mer

ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN. Anders Sörenssons gata

ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN. Anders Sörenssons gata ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN Anders Sörenssons gata 2014 SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN http://www.akervadden.se KALLELSE Medlemmarna i samfällighetsföreningen Åkervädden kallas

Läs mer

Mötet beslutade att röstlängden justeras om omröstning krävs.

Mötet beslutade att röstlängden justeras om omröstning krävs. Protokoll från ordinarie föreningsstämma i Varaslättens vatten och avlopp samfällighetsförening Tisdag 18juni 2013 kl 19.001 Skarstad bygdegård 1. Mötets öppnande Kenneth Blomstervall öppnade mötet 2.

Läs mer

STADGAR. Sammanträdesdatum Stadgar för Stenby Samfällighetsförening

STADGAR. Sammanträdesdatum Stadgar för Stenby Samfällighetsförening 1(5) STADGAR Sammanträdesdatum 2016-05-16 Stadgar för Stenby Samfällighetsförening enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL). Lagens bestämmelser om förvaltningen ska gälla. Kommun:

Läs mer

ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN. Anders Sörenssons gata

ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN. Anders Sörenssons gata ÅRSREDOVISNING SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN Anders Sörenssons gata 2011 SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN ÅKERVÄDDEN http://www.home.sol.se/malmo/ malmo@home.sol.se KALLELSE Medlemmarna i samfällighetsföreningen

Läs mer

Stadgar för Lerviks Samfällighetsförening antagna vid sammanträde den 17 mars 1999.

Stadgar för Lerviks Samfällighetsförening antagna vid sammanträde den 17 mars 1999. sida 1 (4) Stadgar för Lerviks Samfällighetsförening antagna vid sammanträde den 17 mars 1999. Stadgar för samfällighetsförening, bildad enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter. Lagens

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

Slätmossen Västra Samfällighetsförening

Slätmossen Västra Samfällighetsförening via 1. Mötets öppnande Ordförande Lars Beckman förklarade mötet öppnat. 2. Godkännande av kallelse Kallelsen var utsänd i föreskriven tid och godkändes. 3. Godkännande av dagordning Den utsända dagordningen

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2011

NSSF Förvaltningsberättelse 2011 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2011 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Åke Josefsson, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Anders

Läs mer

att föra min talan vid Iglatjärns samfällighetsförenings ordinarie årsstämma Namn: Namnförtydligande: Fullmaktsgivarens namnteckning

att föra min talan vid Iglatjärns samfällighetsförenings ordinarie årsstämma Namn: Namnförtydligande: Fullmaktsgivarens namnteckning Styrelsen, Iglatjärnsvägen 54, 424 70 Olofstorp Orgnr 76444-2456 208-02-0 Kallelse årsstämma 208 Härmed kallas du/ni till ordinarie årsstämma den 20 mars kl 900 i församlingshemmet i Olofstorp. Fastighetsägare

Läs mer

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat.

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat. Styrelsemöte SGDK HS, den 17 augusti 2011 PROTOKOLL 11/2011 Plats: Telefonmöte. Tid: Kl 19:30-22:05 Närvarande: Ordförande, Pär Westling Kassör, Pär Franzen Sekreterare/suppleant, för dagen ledamot plats,

Läs mer

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 INNEHÅLL 1. Förvaltningsberättelse 2. Föreningsstämma 3. Styrelse 4. Räkenskapsår

Läs mer

Protokoll från årsstämma 2014

Protokoll från årsstämma 2014 Protokoll från årsstämma 2014 Nälstahögdens samfällighetsförening 1/8 Följande protokoll är fört vid Nälstahögdens samfällighetsförenings ordinarie årsstämma tisdagen den 29:e April 2014. De fastighetsägare,

Läs mer