Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Copernicus Nyheter Version v Sid 1"

Transkript

1 Copernicus Nyheter Version v Sid 1

2 Innehållsförteckning NYHETER WEBB FUNKTIONEN FÖR REGISTERVÅRD... 3 REDOVISNING... 3 REGISTERVÅRD... 3 Bläddra mellan registerposter... 3 Nytillkomna register i Registervården... 4 NYHETER WEBB MODULEN FÖR PROJEKT... 4 PROJEKTPLANERING... 4 Nyheter i PL-attest via Resursanvändningen... 4 RESURSPLANERING... 5 Min Planering med resursanvändning... 5 Planering linje bokning i sortering plan... 8 Planering Linje - förändrad kolumn... 8 NYHETER MODULEN FÖR PROJEKTREDOVISNING... 9 KUNDREGISTER... 9 Nya fält för E-fakturering... 9 VERKTYG Inläsning av verifikationer kontroll kostnadsställe och kostnadsbärare Utläsningsrutin 550 /Tid HR+ - ny parameter för antal dagar Inläsning av valutakurser fil VK01 från Nordea NYHETER MODULEN FÖR KUNDRESKONTRA Inbetalningar FÖRBÄTTRINGAR/RÄTTNINGAR Exicom AB sid 2(12)

3 Nyheter Webb Funktionen för Registervård Redovisning I verifikationsregistrering på web har förbättring gjorts så att transaktionstext, som skrivits in på konteringsrad, kopieras till nästkommande konteringsrad med konto som tillåter transaktionstext. Motsvarande funktionalitet finns sedan tidigare i textgränssnittet. Registervård Bläddra mellan registerposter Nu finns det en bläddringsfunktion i registren där man kan växla till nästa/föregående och första/sista genom att klicka på pilarna. Om man gjort ett selekteringsurval sker bläddringen inom dessa poster. Exempel I vyn har man selekterat projekt för kundnummer Klickar in på projekt Bläddrar till föregående och hamnar då på projekt Exicom AB sid 3(12)

4 Nytillkomna register i Registervården Nedan följer några av de nytillkomna registren i denna version. Samtliga tillgängliga register finns i referensmanualen för Verktyg på webb. Där finns även information om hur man ger användarna tillgång till registervården. Kalendarium Kopiera schema (masskopiering). Organisationsförändring Organisationsförändring. Redovisning Kontoplan Nyheter Webb Modulen för Projekt Projektplanering Nyheter i PL-attest via Resursanvändningen Numera har alla användare med behörighet Skriva möjlighet att attestera transaktioner via fliken Resursanvändning. Detta gäller oavsett om man har delat ut attesträtten på aktiviteten till någon annan. För att det skall fungera måste användaren endera ha lagt upp planen från början (och därmed fått behörighet Skriva) eller läggas upp i fliken Behörighet med behörigheten Skriva. Exicom AB sid 4(12)

5 Från fliken Resursanvändning öppnar man det nedre fönstret för att visa Rapporterat. Användare som har behörigheten Skriva kan attestera, skicka tillbaka och spärra transaktioner för fakturering. Användare som har behörigheten Läsa kan endast se transaktionerna. Resursplanering Min Planering med resursanvändning Min Planering kan nu visas med resursanvändning från projektplaneringen. Vykonfiguration har införts där man kan välja vad som ska visas och sparas i olika vyer. Nya kolumner har införts med bedömd tid, rapporterad tid, planerad tid, prognos och ej planerat. Bilden nedan visar exempel på olika vyer. Exicom AB sid 5(12)

6 Nedan har man valt att visa en vy med planerad tid, dvs den planering som finns i projektplaneringens resursanvändning. Default-inställning är att visa endast periodaktuella, dvs aktuell i planering i den period som visas i kalendern. Klicka på ikonen engagerad i. för att ändra till visa alla projektplaner man har varit Det är enkelt att byta de värden som ska visas i kalendern mha värdetyp, såsom tillgänglig tid, arbetstid, tillsatt definitivt, tillsatt preliminärt, summa tillsatt, planerad tid, differens bokning planerad tid och rapporterad tid. Varje rad kan vikas ut och visa önskade värdetyper, tex gantt, planerad och rapporterad tid. Exicom AB sid 6(12)

7 I exemplet nedan visas projektplanen expanderad: Projektplanen: CASE4 Resurs: Roll i projektplanen (kategori av behov) Aktivitet: Design Tilldelning: Planerad period Kolumnen EjPlan visar differensen mellan bedömd tid (BedTid) och rapporterad (RapTid)+ planerad tid (PlaTid) framåt. I inställningar väljs visning med resursanvändning. Exicom AB sid 7(12)

8 Planering linje bokning i sortering plan I planering linje kan linjechef boka medarbetare på projektplaner som visas i sortering plan. Lägg till ny medarbetare med ikonen Lägg till medarbetare. Lägg till bokning på medarbetaren med ikonen Lägg till bokning. Skriv in timmar i kalendern på bokningsraden. Planering Linje - förändrad kolumn I kolumnen Projekt visas Projektnummer, Projektbenämning eller Projektbenämning och Projektnummer. Exicom AB sid 8(12)

9 Inställningen kan vara antigen global eller personlig och konfigureras under Verktyg Underhåll. Om inställningen är satt till personlig så kan användaren välja vad man ser under Inställningar i vyn Planering Linje. Nyheter Modulen för projektredovisning Kundregister Nya fält för E-fakturering Kundregister är förberett för E-fakturering (flik Ekonomi) med följande nya uppgifter: o E-fakturaformat - möjliga val läggs upp i tabell, tex Svefaktura o E-fakturaväxel möjliga val läggs upp i tabell. o Distribution möjliga val läggs upp i tabell, tex om fakturan ska skickas som e-faktura eller som pappersfaktura o GLN-nr - Global Location Number, används vid E-fakturering för identifiering av kunden o Beställar-referens används vid E-fakturering för identifiering av person/funktion som ska granska och kontrollera fakturan. Dessutom är ersättande adresser för kund kompletterad med GLN-nr och Beställarreferens. E-fakturering enligt Svefaktura-format är en funktion som är under utveckling. Exicom AB sid 9(12)

10 Verktyg Inläsning av verifikationer kontroll kostnadsställe och kostnadsbärare Vid inläsning av verifikationer till Redovisningen görs nu kontroller på om avslutade kostnadsställen och/eller kostnadsbärare har hänvisning till nytt kostnadsställe/kostnadsbärare. Om det finns hänvisning så sätts detta värde istället för det stängda på aktuella verifikationsrader. Hänvisning fungerar även i flera led. Exempel: Verifikation med datum läses in. Kostnadsställe som finns på en verifikationsrad är avslutat och har hänvisning till nytt kostnadsställe Kostnadsställe har avslutsdatum och hänvisning till nytt kostnadsställe Verifikationsraden får då kostnadsställe De nya kostnadsställena/kostnadsbärarna sätts endast på verifikationen, inte på flik Rader i inläsningsrutinen, där ligger det värde som finns i filen men raden flaggas inte som Fel om det finns hänvisning till ett nytt kostnadsställe. Utläsningsrutin 550 /Tid HR+ - ny parameter för antal dagar Utläsningsrutinen har kompletterats med en ny parameter, Tabeller Generella parametrar, benämnd HDAG001-HDAG999 vars funktion är att skicka antal dagar i filen till HR+. Parametervärde avser löneart. Lönearten hämtas från flik Mappning i fälten löne-art och tid-art. Där finns arbetstyper och tidarter mappade till lönearter. Antalet sätta utifrån datum som skrivs i filen, 1 = en dag. I datumfälten i filen skickas alltid datum from och datum tom. Är from och tom samma datum skickas värde 1 i antal dagar. Om from och tom är ett intervall skickas antal utifrån hur många kalenderdagar det är i intervallet. Observera att för frånvaro skickas sammanhängande ledighet som from tom helger inkluderat. Det är därför inte lämpligt att använda denna parameter för dessa transaktioner om det är arbetsdagar man vill ha utan endast för kalenderdagar. Exicom AB sid 10(12)

11 Inläsning av valutakurser fil VK01 från Nordea Inläsningar Verktyg Inläsning valutakurser. En ny inläsningsrutin för att uppdatera valutatabellen med aktuella valutakurser har tillkommit. Inläsningen avser valutakursfil VK01 från Nordea. Endast befintliga valutakoder i Valutatabellen uppdateras. Inga nya valutakoder skapas även om de finns med i filen. Matchning av befintliga valutakoder Valutakod i filen matchas mot Beteckning. När matchning finns uppdateras Kurs och Kursdatum med värden från filen. Kursdatum hämtas i filens posttyp Kursdatum VK00 och fältet Kursdatum på de valutakoder som uppdateras med ny kurs. Kurs hämtas i filens posttyp Enskild valutakurs VK01 och fältet Säljkurs. Om filen läses in i ett mallbolag sker replikering till de bolag som replikering definierats för. För att läsa in filen krävs att man har ett avtal med Nordea och prenumererar på valutakursfilen. Nyheter Modulen för Kundreskontra Inbetalningar Vid manuell registrering av inbetalningar har inbetalning av flera fakturor samtidigt underlättats genom att följande ruta har förtydligats då det finns återstående belopp att pricka av inbetalningar mot. Tryck OK på förmarkerat fortsätt registrering om du vill fortsätta registrera fler fakturor. Exicom AB sid 11(12)

12 Förbättringar/Rättningar I detta avsnitt redovisas vissa förbättringar och rättningar i Copernicus p1. - Resursanvändning - I resursanvändningens kolumner som visar kund och redovisningsprojekt visas nu angivet värde i svart text och ärvt värde i grå text. Ändringen utförs för att göra det tydligare vilket projekt varje aktivitet hör till. Detta är särskilt viktigt när man arbetar med sekundära aktiviteter som ibland har angivet projekt, ärvt från sin primära överaktivitet och ibland från en sekundär. - Resursanvändning Vid skapande av ny aktivitet kan man direkt skriva in benämning, denna sparades inte med Spara-knapp. Rättat i denna version. - Resurslista i resursanvändning - Ändringar som påverkar kolumn i resurslista uppdateras inte alltid i motsvarande kolumn i resursanvändning. Rättat i denna version. - Resurslista i resursanvändning Priser uppdaterades inte i resurslista när resurser lades till från Sök resurs. Rättat i denna version. - Planering linje - Möjlighet att med drag-and-drop av medarbetare på bokningen i Förändra planering ersätta befintlig medarbetare och ärva all planering. - Export - Excel- och Pdf export har fått tydligare periodindikationer för de olika upplösningarna vecka, månad, kvartal. - Export - Statehanteringen i exporten fungerar nu. Tidigare kunde man vid export få samma resultat som vid exporten innan. - Inkorg Ärenden - När förfrågan besvarades med förslag på medarbetare så visades dessa som en mapp. Ändrat till att visas med ikon för medarbetare. Exicom AB sid 12(12)

Copernicus Nyheter Version v201201/1. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201201/1. Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Sid 1. Copernicus Nyheter Version v201703_2

Sid 1. Copernicus Nyheter Version v201703_2 Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201703_2 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 4 MODULEN FÖR PROJEKT... 4 PROJEKTPLANERING... 4 Möjligt att skapa projekt och plan samtidigt från projektrummet...

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201201/2. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201201/2. Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Copernicus Nyheter Version v Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201701_2. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201701_2. Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201701_2 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 NYHETER WEBB MODULEN FÖR TID... 3 TIDRAPPORTERING... 3 Prestandaförbättring i dagtidrapporten... 3

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201203/2. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201203/2. Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Sid 1. Copernicus Nyheter Version v201601_2

Sid 1. Copernicus Nyheter Version v201601_2 Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201601_2 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 NYHETER WEBB MODULEN FÖR TID... 3 TIDRAPPORTERING... 3 Borttag av Månadstidrapporten, Månadsattest

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201203/1. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201203/1. Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201401/2. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201401/2. Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201401/2 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 NYHETER MODULEN FÖR TID... 3 TIDRAPPORTERING... 3 Undanta projekt från obligatoriska nivåvalideringar

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201202/1. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201202/1. Sid 1 Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus Nyheter Version

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Copernicus Nyheter Version v Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201403-2 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 REGISTERVÅRD... 3 Nya register som finns tillgängliga i Registervård webb... 3 Fritextssökning i Copernicus

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Copernicus Nyheter Version v Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201502-3 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 NYHETER WEBB MODULEN FÖR PROJEKT... 3 PROJEKTPLANERING... 3 Behörigheter vid skapa plan... 3 Nya värdetyper,

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v Sid 1

Copernicus Nyheter Version v Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201402-3 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 4 SPRÅKÄNDRINGAR... 4 NYHETER WEBB MODULEN FÖR TID...... 4 TIDRAPPORTERING... 4 Dagtidrapport koppla

Läs mer

Copernicus information

Copernicus information Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus information

Läs mer

Versionsdokumentation juni 2011

Versionsdokumentation juni 2011 Versionsdokumentation juni 2011 Nedan kan du läsa om de nyheter och förbättringar av Fortnox program som finns med i den uppdaterade versionen som släpps i juni. Som vanligt behöver du som kund inte göra

Läs mer

2. Genom att klicka på actionknappen kommer du in till en meny:

2. Genom att klicka på actionknappen kommer du in till en meny: Konsultportalen Här är en enklare och allmän manual över funktionerna i din konsultportal. Observera att viss funktionalitet som beskrivs nedan kanske inte är tillgänglig just för dig. Det beror på att

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201603_2. Sid 1

Copernicus Nyheter Version v201603_2. Sid 1 Copernicus Nyheter Version v201603_2 Sid 1 Innehållsförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 4 NYHETER WEBB MODULEN FÖR TID... 4 TIDRAPPORTERING... 4 Nya parametrar för sökdialoger Projekt och Kund/Projekt...

Läs mer

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering.

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Vad är nytt i Easy Planning 6.89 Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter 1. Ganttvy 1 månad och 3 månader

Läs mer

Personec Genomgång ekonomer

Personec Genomgång ekonomer Personec Genomgång ekonomer Datum: 2018-04-16 Status: Version: Klassificering: Internt Soltak AB Godkänd av: SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, 442 34 KUNGÄLV Innehåll 1. PERSONEC...2 2. ORGANISATIONSTRÄDET

Läs mer

Soltak ab. Manual för ekonomer. Självservice HR/Lön. SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, KUNGÄLV

Soltak ab. Manual för ekonomer. Självservice HR/Lön. SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, KUNGÄLV Soltak ab Manual för ekonomer Självservice HR/Lön SOLTAK AB, Trollhättevägen 20, 442 34 KUNGÄLV Innehåll 1. SJÄLVSERVICE HR/LÖN...2 2. ORGANISATIONSTRÄDET I KLIENTEN...3 3. KONTERINGSREGISTER...6 4. ORGANISATIONSTRÄDET

Läs mer

Version 2.0.4A. Tidrapportering med ctimesheet. För iphone

Version 2.0.4A. Tidrapportering med ctimesheet. För iphone Version 2.0.4A Tidrapportering med ctimesheet För iphone Installation I tidrapporten på webben finns en ikon som heter Mobile. Klicka på ikonen. En sida öppnas och du kan här välja mellan automatisk eller

Läs mer

Copernicus information

Copernicus information Solutions for Enterprise P roject Management Stureplan 4A 114 35 Stockholm, Sweden Phone: +46 8 506 409 00 Fax: +46 8 506 409 01 VAT no: SE5560953225 www.exicom.se info@exicom.se Copernicus information

Läs mer

Version 1.8.7A. Tidrapportering med ctimesheet

Version 1.8.7A. Tidrapportering med ctimesheet Version 1.8.7A Tidrapportering med ctimesheet Installation I tidrapporten på webben finns en ikon som heter Mobile. Klicka på ikonen. En sida öppnas och du kan här välja mellan automatisk eller manuell

Läs mer

InExchange. Copyright 2015. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99. Hemsida www.fdt.

InExchange. Copyright 2015. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99. Hemsida www.fdt. InExchange Copyright 2015 FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99 E-mail support@fdt.se Hemsida www.fdt.se Innehållet i denna programmanual

Läs mer

Version 1.9.2a. Tidrapportering med ctimesheet på Android

Version 1.9.2a. Tidrapportering med ctimesheet på Android Version 1.9.2a Tidrapportering med ctimesheet på Android Installation I tidrapporten på webben finns en ikon som heter Mobile. Klicka på ikonen. En sida öppnas och du kan här välja mellan automatisk eller

Läs mer

Önska arbetstider- Manual

Önska arbetstider- Manual Önska arbetstider- Medarbetare Manual Version 2015.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass... 4 Snabbinmatning...

Läs mer

Arbetsgång Tidredovisning

Arbetsgång Tidredovisning Arbetsgång Tidredovisning Sida 1 av 14 Innehåll INLEDNING... 3 ARBETSGÅNG... 3 TIDRAPPORTERINGSPERIOD... 3 SPÄRR MOT ÖVERLAPPANDE TIDPERIODER... 3 REGISTRERING AV TID... 4 KLARMARKERA TID... 7 ATTESTERA

Läs mer

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB

Version Grundschema. Chefswebb. Manual. Medvind Informationsteknik AB Version 2018.1 Grundschema Chefswebb Manual Medvind Informationsteknik AB Innehåll Allmänt... 2 Att skapa ett schema... 3 Skapa ny planeringsgrupp... 3 Innehåll i planeringsgruppen... 4 Att göra ett nytt

Läs mer

1 Tekniska förutsättningar In- och utloggning Inloggning Utloggning... 4

1 Tekniska förutsättningar In- och utloggning Inloggning Utloggning... 4 2016-11-22 DNR LIU-XXXX-YYYYY 1(15) Grundfunktioner Sammanfattning Denna manual omfattar de grundläggande och gemensamma funktionerna som finns i Raindanceportalen. Manualen beskriver tekniska förutsättningar,

Läs mer

Manual för webportalen

Manual för webportalen Manual för webportalen Innehållsförteckning Manual för webportalen... 1 1.Startsida:... 1 2.Beställa/Förflytta:... 1 2.1 Beställa pallar och lådor... 2 2.2 Rapportera Godsleverans... 3 2.3 Hämtning av

Läs mer

Arbetstyper Arbetstyper kan användas för att styra olika priser på resurser, t.ex. montörtimmar på verkstad och montörtimmar med bil.

Arbetstyper Arbetstyper kan användas för att styra olika priser på resurser, t.ex. montörtimmar på verkstad och montörtimmar med bil. Stamdata till serviceplanering De angivna menyhänvisningarna refererar till Navigationsrutan i Navision. Arbetstyper Arbetstyper kan användas för att styra olika priser på resurser, t.ex. montörtimmar

Läs mer

Introduktion till Konsultportalen

Introduktion till Konsultportalen Introduktion till Konsultportalen Detta är en manual över funktionerna i din konsultportal. Observera att viss funktionalitet som beskrivs nedan kanske inte är tillgänglig just för dig. Det beror på att

Läs mer

Inläsning av bokföringsorder via Excelerator

Inläsning av bokföringsorder via Excelerator Inläsning av bokföringsorder via Excelerator EA mailar ut mallar till redovisningsansvariga. Spara mallen lokalt på er dator eller på ert lokala nätverk. Öppna Appcenter via https://appcenter.user.ki.se/rdweb/pages/en-

Läs mer

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Manual för elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Version 7 Versionshantering Ändrad av Version Kommentar Datum Helena Hellqvist 1 Dokument skapat 2009-04-16 Jenny Eliasson Teesalu 2 Rättningar 2009-04-28

Läs mer

Användarmanual Brunskog Transportbokning.

Användarmanual Brunskog Transportbokning. Användarmanual Brunskog Transportbokning. Det finns två typer av användare i Brunskog Transportbokning. En enkel användare som endast kan boka en sändning och som inte har tillgång till de övriga funktioner

Läs mer

Minimanual för Baltzaranvändare, ABF

Minimanual för Baltzaranvändare, ABF Minimanual för Baltzaranvändare, ABF Inloggning i Baltzar Öppna Baltzar via Internet Explorer i Citrix Klicka på ikonen för Internet Explorer i Citrix Via Startsidan väljer du Baltzar 5 Du hamnar nu i

Läs mer

1. Filtrera. 1. Enkelt filter 2. Avancerat filter 3. Beräknande filter 4. Spara filtreringar 5. Ta bort filter

1. Filtrera. 1. Enkelt filter 2. Avancerat filter 3. Beräknande filter 4. Spara filtreringar 5. Ta bort filter 1. Filtrera I detta kapitel beskriver vi olika sätt att filtrera på. Kapitlet är indelat i 5 olika delar. Funktionaliteten för filtrering funkar likadant i hela systemet. Nedan har filtrering i kundlistan

Läs mer

Kortfattad instruktion för Crystal Reports. Kom i gång med Crystal Reports. Instruktion Crystal Reports 2014

Kortfattad instruktion för Crystal Reports. Kom i gång med Crystal Reports. Instruktion Crystal Reports 2014 Kortfattad instruktion för Crystal Reports Kom i gång med Crystal Reports När du ska logga in i Crystal Reports ska inloggning alltid ske via sidan om Crystal Reports på vårdgivarwebben. Det är viktigt

Läs mer

Kundreskontra fakturering i OLFI Uppdaterad 18/ Ilona Hedin/Maj-Len Holm

Kundreskontra fakturering i OLFI Uppdaterad 18/ Ilona Hedin/Maj-Len Holm Uppdaterad 18/2-2011 Ilona Hedin/Maj-Len Holm Innehållsförteckning 1. Registrering av försäljningsorder... 1 Fliken Order... 2 Fliken Faktura... 3 Fliken Leverans... 3 Fliken Detaljer... 3 2. Uppläggning

Läs mer

Lathund Slutattestant. Agresso Self Service

Lathund Slutattestant. Agresso Self Service Lathund Slutattestant Agresso Self Service Sidan 2/15 Innehållsförteckning 1. Inloggning 3 2. Startsida 5 Mina uppgifter 5 Rapporter 5 Inköp 5 Alternativ 6 3. Slutattestering av fakturor 6 Åtgärdsknappar

Läs mer

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 14.1a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning under 2013. Bland

Läs mer

Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso Uppdaterad 2014-11-18

Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso Uppdaterad 2014-11-18 Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso Uppdaterad 2014-11-18 Innehållsförteckning 1. AKTIVERA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGAR... 3 1.1 AKTIVERING AV ANLÄGGNINGAR FRÅN FAKTUROR.... 3 1.1.2 TILLÄGG TILL

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1 Vad är nytt i Easy Planning 6.70 Denna uppdatering innehåller ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra en uppdatering för att få ett ännu mera lättarbetat

Läs mer

Visma Proceedo. Att kontera - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1

Visma Proceedo. Att kontera - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1 Visma Proceedo Att kontera - Manual Version 1.4 Version 1.4 / 151016 1 Innehåll VERSION 1.4... 1 1) ALLMÄNT OM KONTERING I PROCEEDO... 3 2) BESTÄLLNINGAR ATT KONTERA/KONTROLLERA... 4 2.1 Aviseringar och

Läs mer

Valutahanteringen i REBUS

Valutahanteringen i REBUS Valutahanteringen i REBUS Från och med Rebus version 170 (maj 2009) har valutahanteringen i Faktura-modulen och Resebyrå-modulen förbättrats på nästan alla punkter. Denna manual beskriver hela hanteringen.

Läs mer

Copernicus Nyheter Version v201502p1. id 1

Copernicus Nyheter Version v201502p1. id 1 Copernicu Nyheter Verion v201502p1 id 1 S Innehållförteckning ALLMÄNT OM NYHETSDOKUMENTATIONEN... 3 NYHETER WEBB MODULEN FÖR TID... 3 TIDRAPPORTERING... 3 Dagtidrapporten... 3 NYHETER WEBB MODULEN FÖR

Läs mer

Instruktion för SBC Webbattest av leverantörsfakturor - Förkortad instruktion riktad till granskare

Instruktion för SBC Webbattest av leverantörsfakturor - Förkortad instruktion riktad till granskare Instruktion för SBC Webbattest av leverantörsfakturor - Förkortad instruktion riktad till granskare (En fullständig version finns som riktar sig till dem med fullständig behörighet att slutattestera för

Läs mer

Lathund Bokning. Senselogic AB Version 2.3

Lathund Bokning. Senselogic AB Version 2.3 Lathund Bokning Senselogic AB Version 2.3 Innehållsförteckning 1 Bokning... 1 1.1.1 Användningsområde... 1 1.1.2 Inställningar för Bokning... 2 Fliken Resurs, Kategori och Plats... 2 Fliken Formulär...

Läs mer

SuperOffice Sales & Marketing

SuperOffice Sales & Marketing KALENDERN SuperOffice Sales & Marketing Innehåll Kalendern... 1 Navigera i fönstret Kalender... 1 Detaljkortet Aktiviteter... 2 Detaljkortet Försäljning... 3 Dagsvyn... 4 Veckovyn... 5 Månadsvyn... 5 Visa

Läs mer

Registervård Fakturaspecifikation

Registervård Fakturaspecifikation Registervård Fakturaspecifikation Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Innehåll INLEDNING... 3 GRUNDREGISTER... 3 STYRPARAMETRAR FAKTURERING... 4 INSTÄLLNINGAR SOM GÄLLER FÖR FAKTURASPECIFIKATION I SYSTEMRUTINER...

Läs mer

Aveny Ekonomi Tips & Trix

Aveny Ekonomi Tips & Trix Aveny Ekonomi Tips & Trix Eniac Data AB Användarmötet 2014 3 Innehåll 1 Ekonomirapporter... 4 1.1 Kopiera och ändra en ekonomirapport... 4 1.2 Analysera en ekonomirapport... 6 1.3 Rensa gamla ekonomirapporter...

Läs mer

Dexter. Grundfunktioner. Handledning för lärare 2006-10-05/BR

Dexter. Grundfunktioner. Handledning för lärare 2006-10-05/BR Dexter Grundfunktioner Handledning för lärare 2006-10-05/BR IST, International Software Trading, Arabygatan 82, 352 46 VÄXJÖ, 0470-70 71 00, www.ist.biz Inloggning i Dexter Vi skall nu följa Karin Kronkvist,

Läs mer

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning.

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning. Avancerad sökning Innehåll Avancerad sökning...1 1. Avancerad sökning...1 1.1 Allmänt...1 1.2 Begreppsförklaringar... 2 1.2.1 Posttyp... 2 1.2.2 Kolumn... 2 1.2.3 Lista... 2 1.2.4 Rad... 3 1.2.5 Vy...

Läs mer

Juni 2003 PlanCon Viewer Handledning PlanCon PROJEKT

Juni 2003 PlanCon Viewer Handledning PlanCon PROJEKT PlanCon Viewer Med PlanCon Viewer kan du som inte har PlanCon öppna PlanCon projekt (*.prj) och skriva ut dessa. Inga ändringar i projektet kan göras. Filtreringar, sorteringar och vissa ändringar i utseendet

Läs mer

Lägga upp nytt projekt

Lägga upp nytt projekt Lägga upp nytt projekt Nya projekt läggs upp i menyn Register - Projekt - Projekt. Nummer Välj ett nummer som inte tidigare har använts. Projektnumret är numeriskt och kan vara 14 positioner långt. Har

Läs mer

Marathon Tid. Betyder att dagen är färdigrapporterad. Dagar utan rapporteringskrav, exempelvis helgdagar, är redan från början grönmarkerade.

Marathon Tid. Betyder att dagen är färdigrapporterad. Dagar utan rapporteringskrav, exempelvis helgdagar, är redan från början grönmarkerade. Marathon Tid... 3 Tidrapportering... 3 Massinmatning... 8 Avprickning... 9 Projektbudget... 10 Medarbetarbudget... 11 Byt medarbetare... 11 Summa projekt... 12 Daglista... 13 Veckoöversikt... 14 Funktioner...

Läs mer

Bilanco Innehåll. Bilanco

Bilanco Innehåll. Bilanco Bilanco 2016-01-04 Bilanco 2.80 Innehåll INNEHÅLL... - 1 - OBJEKTREDOVISNING / OBJEKTSAMMANSTÄLLNING... - 2 - NYA REGLER FÖR ROT- OCH RUTAVDRAG 30 ELLER 50 %... - 4 - LEVERANTÖRSFAKTURA KREDIT... - 5 -

Läs mer

Lathund. Manuell fakturering i Tandvårdsfönster

Lathund. Manuell fakturering i Tandvårdsfönster 1 (32) Lathund Manuell fakturering i Tandvårdsfönster Sida 1/32 2 (32) Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Övergripande beskrivning... 3 1.2 Förutsättningar... 3 2 Manuell fakturering av ej förhandsbedömd

Läs mer

Nyheter Hybron MPS version 6.6.0

Nyheter Hybron MPS version 6.6.0 Nyheter Hybron MPS version 6.6.0 Nyheter Hybron MPS version 6.5.0 1-1 1 Innehållsförteckning 1 Innehållsförteckning...1-2 2 Koppling SPCS...2-3 2.1 Förutsättningar...2-3 2.1.1...Allmänt...2-3 2.1.2...Småregister

Läs mer

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206 Visma Proceedo Att attestera - Manual 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 1) ALLMÄNT OM ATTESTERING/GODKÄNNANDE... 3 2) ATTESTNIVÅER OCH DELEGERING... 4 3) NYA BESTÄLLNINGAR ATT GODKÄNNA...

Läs mer

Inlä sning äv bokfo ringsorder viä Excelerätor

Inlä sning äv bokfo ringsorder viä Excelerätor Inlä sning äv bokfo ringsorder viä Excelerätor Innan bokföring Redovisningsansvariga kommer att få ett mail med en mall utskickad från EA. Spara mallen lokalt på er dator eller på ert lokala nätverk. Öppna

Läs mer

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben

Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben Instruktion för den anställde att önska arbetstider på webben version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Logga in.... 3 Ange lösen... 3 Lägga in tider.... 4 Välj period... 4 Välja arbetspass...

Läs mer

Manual. Kursplan. Astrakan. ESF Edition Publikt användargränssnitt. Artisan Global Media

Manual. Kursplan. Astrakan. ESF Edition Publikt användargränssnitt. Artisan Global Media Manual Astrakan Kursplan ESF Edition Publikt användargränssnitt Artisan Global Media ~ 2 ~ Innehållsförteckning Publikt användargränssnitt... 3 Allmän... 3 Personlig... 4 Presentation av Kurstillfälle...

Läs mer

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning 2016-09-15 Skapat av: Fältström Ingrid 1 (31) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1.1 Begreppsförklaringar... 3 1.1.1 Kolumn... 3 1.1.2 Lista... 3 1.1.3 Posttyp...

Läs mer

Lathund Attestant. Agresso Self Service

Lathund Attestant. Agresso Self Service Lathund Attestant Agresso Self Service Sidan 2/15 Innehållsförteckning 1. Inloggning 3 2. Startsida 5 Mina uppgifter 5 Rapporter 5 Inköp 5 Alternativ 6 3. Attestering av fakturor 6 Åtgärdsknappar 9 Attestera

Läs mer

ESSVISION DEN 5 JUNI 2015. VERSIONSINFORMATION EVOLUTION Version 2.14.30

ESSVISION DEN 5 JUNI 2015. VERSIONSINFORMATION EVOLUTION Version 2.14.30 ESSVISION DEN 5 JUNI 2015 VERSIONSINFORMATION EVOLUTION Version 2.14.30 SIDAN 2 AV 20 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. SAMMANFATTNING...5 2. VERSION 2.14...5 2.1. NY FUNKTIONALITET...5 2.2. FÖRÄNDRAD FUNKTIONALITET...6

Läs mer

Under Administration finns följande val: Grupper, Användare, Adresser, Konteringsvärden, Delegeringar och Abonnemang.

Under Administration finns följande val: Grupper, Användare, Adresser, Konteringsvärden, Delegeringar och Abonnemang. Lathund Lokaladministratör (senast uppdaterad 2009-03-14) Lokaladministratör Om du fått rollen Lokaladministratör så kan du se mer information i än tidigare. Rollen är främst avsedd för ekonomiadministratörer,

Läs mer

Integration med InExchange 1

Integration med InExchange 1 Integration med InExchange finns i PP7 både för kund- och leverantörsfaktura. Här beskrivs båda. Leverantörsfaktura Integration med InExchange 1 Leverantörsfakturalösningen mot InExchange hämtar fakturor

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter Vad är nytt i Easy Planning 6.80 Detta är en stor uppdatering som innehåller många nya funktioner och ett flertal förbättringar. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra denna uppdatering. Nyheter -

Läs mer

INEXCHANGE WEB SKAPA FAKTURA - EN GUIDE FÖR FAKTURAREGISTRERING

INEXCHANGE WEB SKAPA FAKTURA - EN GUIDE FÖR FAKTURAREGISTRERING INEXCHANGE WEB SKAPA FAKTURA - EN GUIDE FÖR FAKTURAREGISTRERING MENY 3 Kom igång 3 Introduktion till InExchange Web 4 Skapa konto 5 Hitta rätt 6 Skicka dina fakturor 6 Skapa faktura 7 Välj kund 8 Fakturahuvudet

Läs mer

Release Notes PP7 Ver

Release Notes PP7 Ver Release Notes PP7 Ver 2019.2 Gäller alla program, images för både Windows, webb och mobil samt databas och rot-databas! Allmänt Global sökning på kundfaktura genererade ett error vid öppning av kundfakturafråga

Läs mer

Nyhetsdokument Vitec Ekonomi

Nyhetsdokument Vitec Ekonomi Nyhetsdokument Vitec Ekonomi Version x.67 okt 2018 Vitec Affärsområde Fastighet www.vitec.se/fastighet infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 Table of Content Inledning... 3 Verifikationsregistrering...

Läs mer

2013-10-09. Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso

2013-10-09. Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso Rutinbeskrivning anläggningsredovisning AT Agresso Innehållsförteckning 1. AKTIVERA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGAR... 3 1.1 AKTIVERING AV ANLÄGGNINGAR FRÅN FAKTUROR.... 3 1.2 KONTROLLERA ANLÄGGNINGEN I RUTINEN

Läs mer

Raindance. Nyheter/förändringar byte från version 2017 Höst Vår till 2018 Höst

Raindance. Nyheter/förändringar byte från version 2017 Höst Vår till 2018 Höst Raindance Nyheter/förändringar byte från version 2017 Höst Vår till 2018 Höst Fastställd av enhetschef Edrun Eriksson efter föredragning av systemansvarig Maud Tellström Innehållsförteckning Version 2018

Läs mer

ROT-avdrag. 1. Registrera Grunduppgifter

ROT-avdrag. 1. Registrera Grunduppgifter ROT-avdrag Sedan 1 juli 2009 kan köpare dra av halva arbetskostnaden på husarbeten. Som säljare fakturerar du kunden med halva arbetskostnaden inklusive moms. Först när fakturan har blivit slutbetald kan

Läs mer

Summering av tider. Version Medvind Informationsteknik AB Sida 1

Summering av tider. Version Medvind Informationsteknik AB Sida 1 Summering av tider Version 2010.05 Medvind Informationsteknik AB 2011-04-06 Sida 1 Innehåll Allmänt... 3 Välja summering.... 3 Resultatet... 4 Olika visningar... 5 Vecka... 5 Uppdrag... 6 Välj vilka kolumner

Läs mer

ROT/ RUT-avdrag. Innehåll

ROT/ RUT-avdrag. Innehåll ROT/ RUT-avdrag Innehåll 1. Registrera Grunduppgifter... 1 2. Skapa order och registrera ROT-avdrag... 3 3. Skapa order och registrera RUT-avdrag... 6 4. Skapa ROT/RUT-faktura... 9 5. Registrera inbetalning

Läs mer

Arbeta löpande med ekonomisystemets Tid- och projektredovisning

Arbeta löpande med ekonomisystemets Tid- och projektredovisning Arbeta löpande med ekonomisystemets Tid- och projektredovisning Tid- & Projekt är anpassningsbart och kan tjäna flera olika syften. Den arbetsgång som beskrivs i detta dokument kan läsas som en allmän

Läs mer

Proceedo Manual V1.1 - Granska och attestera fakturor

Proceedo Manual V1.1 - Granska och attestera fakturor Proceedo Manual V1.1 - Granska och attestera fakturor 1. Systemkrav... 2 2. Inloggning... 2 3. Välkomstsida... 3 4. Vad innebär det att granska/attestera en faktura?... 4 5. Nya fakturor dina fakturor

Läs mer

Handledning. Exder efaktura för Svefaktura 1.0. Expert Systems 2010 Expert Systems kundtjänst: E-post: support@expertsystems.se Tel: 08-446 34 00

Handledning. Exder efaktura för Svefaktura 1.0. Expert Systems 2010 Expert Systems kundtjänst: E-post: support@expertsystems.se Tel: 08-446 34 00 Handledning Exder efaktura för Svefaktura 1.0 Expert Systems kundtjänst: E-post: support@expertsystems.se Tel: 08-446 34 00 Senast Uppdaterad: 10-12-14 Exder efaktura Sida 2 av 24 Innehållsförteckning

Läs mer

Total IN Inläsningsfil

Total IN Inläsningsfil Total IN Inläsningsfil Sida 1 av 17 Innehållsförteckning FILFORMAT FÖR PLUSGIROT INBETALNINGAR... 3 INSTÄLLNINGAR... 3 Kundnummer för okända betalningar... 4 Förvalt betalningssätt... 5 Startvärde... 5

Läs mer

Lathund. Manuell fakturering i Tandvårdsfönster

Lathund. Manuell fakturering i Tandvårdsfönster Lathund Manuell fakturering i Sida 1/20 shistorik Datum Ändrat av Kommentar 0.1 2012-09-25 Första version 0.2 2012-11-14 Ändrat från Tandbågen 2 till i texten 0.3 2012-11-26 Ändrat länken till 0.4 2012-12-07

Läs mer

Lathund för Relation Bokningssystem

Lathund för Relation Bokningssystem Lathund för Relation Bokningssystem UpRight Consulting 2013 Bokningssystemet är utformat för att passa onlinebokning där aktiviteterna matchas mot medlem/kundprofil. En medlem kan bara boka upp sig på

Läs mer

Användarhandbok Användare Kapitel 45 Avvikelsehantering webb

Användarhandbok Användare Kapitel 45 Avvikelsehantering webb Användarhandbok Kapitel 45 Avvikelsehantering webb +46 (0)8 6702000 Kapitel 45 Avvikelsehantering webb 2017-12-04 1.1 1 (20) Innehållsförteckning Registrering av ny avvikelse 3 Registrera ny avvikelse

Läs mer

Manual för attestering via nya webben

Manual för attestering via nya webben Hogia Performance Management AB Manual för attestering via nya webben Hösten 2016 släpptes vår nya webbapplikation som är byggd i HTML5 och inte i Silverlight. Utseendet är lite förändrat men funktionerna

Läs mer

Inbetalade kundfakturor

Inbetalade kundfakturor Inbetalade kundfakturor När en kundfaktura stängs i e-bokföring läggs den i en lista över obetalda kundfakturor. Sidan Kundreskontra Fakturor - Obetalda visar alla obetalda kundfakturor. Fakturor som skapats

Läs mer

På följande sidor återfinns en kort dokumentation som beskriver några användbara programfunktioner.

På följande sidor återfinns en kort dokumentation som beskriver några användbara programfunktioner. RengöringsSystemet V4 På följande sidor återfinns en kort dokumentation som beskriver några användbara programfunktioner. Översikt över innehåll i bifogad dokumentation: Visa / Visa ej flikar/knappar i

Läs mer

Medvind Web Chef/Adm. Senast redigerad

Medvind Web Chef/Adm. Senast redigerad Medvind Web Chef/Adm Senast redigerad 2016-08-30 Innehållsförteckning Logga in... 3 Startbild... 3 Anställd/Arbetsledare... 4 Navigering... 4 Uppgifter, Utfall, Sök person... 5 Personer... 6 Anställning...

Läs mer

Hantera dokument i inkorgen

Hantera dokument i inkorgen Hantera dokument i inkorgen 2 Innehållsförteckning 1. ÖPPNA ETT DOKUMENT... 3 2. BLÄDDRA MELLAN DOKUMENT... 4 3. STÄNG ETT ÖPPNAT DOKUMENT... 5 4. I FLIKEN INFORMATION... 5 5. I FLIKEN KONTERINGAR... 6

Läs mer

Raindance. Nyheter/förändringar byte från version 2015 Vår till 2015 Höst

Raindance. Nyheter/förändringar byte från version 2015 Vår till 2015 Höst Raindance Nyheter/förändringar byte från version 2015 Vår till 2015 Höst Fastställd av enhetschef Edrun Eriksson efter föredragning av systemansvarig Maud Tellström Innehållsförteckning Version 2015 Höst

Läs mer

NYHETER ECIT SERVICES WEBBPORTAL

NYHETER ECIT SERVICES WEBBPORTAL NYHETER ECIT SERVICES WEBBPORTAL ECIT Services webbportal kommer den 19 november i en ny release med ny funktionalitet och diverse rättningar. I detta dokument en kort beskrivning över några av de förbättringar

Läs mer

Minimanual för Baltzaranvändare

Minimanual för Baltzaranvändare Minimanual för Baltzaranvändare Inloggning i Baltzar Öppna Baltzar via länken i mailet Ange användare och lösenord och logga in Du hamnar nu i din Inkorg Tryck på knappen F11 för att få hel bildskärm samt

Läs mer

BgMax Bankgiro Inbetalningar

BgMax Bankgiro Inbetalningar BgMax Bankgiro Inbetalningar Innehåll BANKGIRO INBETALNINGAR - NYTT FILFORMAT FÖR BANKGIROT INBETALNINGAR... 3 INSTÄLLNINGAR... 3 Kundnummer för okända betalningar... 4 Förvalt betalningssätt... 5 Startvärde...

Läs mer

INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING

INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING Entré INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING AHLSELL OFFICE KUNDRESKONTRA... - 2 - Innehåll i Ahlsell Office Kundreskontra... - 2 - KUNDRESKONTRA... - 3 - Fakturalista... - 4 - Kort beskrivning av funktioner i fakturalistan...

Läs mer

Raindance-guide: Internfaktura

Raindance-guide: Internfaktura Raindance-guide: Internfaktura Innehåll Registrera internfaktura... 1 Fakturatyp IK Man intern faktura... 2 Fakturatyp ES Man externt samköp... 5 Godkänna och signera... 8 Kopiera faktura... 9 Felutställd

Läs mer

Husarbete (beskrivning för dig som har tilläggsmodulen Husarbete och som arbetar i det nya grundboksutseendet)

Husarbete (beskrivning för dig som har tilläggsmodulen Husarbete och som arbetar i det nya grundboksutseendet) Husarbete (beskrivning för dig som har tilläggsmodulen Husarbete och som arbetar i det nya grundboksutseendet) Riksdagen har beslutat om nya regler för dig som utför rot- och rutarbete. Det innebär att

Läs mer

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! Vi har nu släppt FLEX Tidredovisning version 12.2a. Bland nyheterna i denna version kan nämnas utökade möjligheter att kombinera

Läs mer

Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. 2013-10-07

Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. 2013-10-07 2013-10-07 Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. Postadress: 105 19 Stockholm Besöksadress: Palmfeltsvägen 5 Webb: bankgirot.se Bankgironr: 160-9908

Läs mer

Instä llningär äv Fästighet i webbäpplikätionen

Instä llningär äv Fästighet i webbäpplikätionen Produkt: GEOSECMA for ArcGIS Modul: Fastighet Skapad för Version: 10.1 Uppdaterad: 2013-08-13 Instä llningär äv Fästighet i webbäpplikätionen Tips och förslag på hur en webbapplikation kan konfigureras

Läs mer

Webforum. Nya funktioner i version 14.4. Senast uppdaterad: 2014-12-02

Webforum. Nya funktioner i version 14.4. Senast uppdaterad: 2014-12-02 Webforum Nya funktioner i version 14.4 Senast uppdaterad: 2014-12-02 Innehåll Om detta dokument... 3 Översikt... 4 Generellt och administration... 5 Dokument... 5 Seriell gransknings- och godkännandeflöde...

Läs mer