Manual för webportalen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Manual för webportalen"

Transkript

1 Manual för webportalen Innehållsförteckning Manual för webportalen Startsida: Beställa/Förflytta: Beställa pallar och lådor Rapportera Godsleverans Hämtning av pallar och lådor Händelser Söka och filtrera Exportera till Excel Se orderkvitto, orderstatus och detaljer Meddelanden Saldo Fakturor Inventering Dokument Inställningar Användare Superuser Rapportera ärende till Kundservice Språk Startsida: Startsidan är den första sidan du kommer till när du loggat in. Startsidan visar ditt saldo samt genvägar till beställa/rapportera, dina senaste händelser och senaste meddelanden. I menyraden ser du samtliga rubriker och flikar du kan gå in på. 2. Beställa/Förflytta: Under fliken Beställa/förflytta gör du dina beställningar och förflyttningar av Lådor och Pallar. Du rapporterar även godsleverans samt beställer hämtning av pallar och lådor. Här hittar du även information om alla produkter och genom att klicka dig runt bland produktbilderna kan du få mer detaljinformation om varje enskild produkt.

2 2.1 Beställa pallar och lådor Under Beställ pallar och lådor anger du leveransdatum. Om inget aktivt val av datum görs kommer din order automatiskt att läggas mot nästa möjliga leveransdatum. Önskar du hellre ha leverans senare än nästa möjliga dag kan du själv skriva in ett datum eller klicka på kalendern till höger om datumfältet och välja nytt önskat datum. I fältet orderreferens anger du din egen orderreferens. Fältet är inte obligatoriskt men om du väljer att fylla i detta så kommer orderreferensen att synas på fakturan. Detta för att underlätta matchning mot till exempel ett inköpsnummer. Internnotering är valfritt och du kan själv skriva en egen notering. Observera att detta enbart är din egen notering och anges inte på fakturan utan bara i ditt händelseflöde. Rullista för avtal: Idag har alla användare ett avtal. Denna funktion är framledes tänkt att användas för tillkommande produkter som inte finns i vårt standardutbud. Här väljer du vilka tilläggstjänster och produkter som skall vara på ordern. Om du har möjlighet att lägga helgbokningar måste denna artikel först väljas, innan helgdatum låses upp. Under rullgardinsmenyn under varje produkt så väljer du produkt, antal och tilläggstjänst du önskar att beställa. Längst ned på sidan under belopp ser du en summering av valda produkter samt kostnaden. Du kan ändra beställningen genom att ändra i rullgardinsmenyn under vald produkt eller genom att klicka på det röda krysset bredvid belopp. När du är klar med dina val gör du en beställning genom att klicka på beställ. När beställningen är lagd kommer kvittosidan upp och du ser en bekräftelse med information om din order. Om du önskar lägga en likadan order fast med ett nytt datum går det bra att kopiera din order från kvittosidan att lägga den ett annat datum. Om du är en förskottskund och din betalning inte hunnit registrerats kommer du få information om att du blivit kreditspärrad och hur du går till väga för att lösa detta. Ändra order: Du kan ändra din order fram till orderstopp kl. 11:00 då status ändras till registrerad. Om ordern läggs efter kl. 11:00 så är det möjligt att ändra den fram till kl. 11:00 nästkommande dag.

3 Du kan välja att skriva ut ordern om så önskas för att spara eller arkivera en papperskopia. 2.2 Rapportera Godsleverans Under fliken Rapportera Godsleverans administrerar du dina godsleveranser. Här anger du hur många Grå Returpallar som du vill registrera genom att skriva in antalet i rutan, du kan också öka/minska antalet som skall förflyttas med hjälp av pilarna upp och ner till höger. Därefter anger du leveransinformationen: Leveransdatum är det datum då leveransen skall ankomma till mottagaren Fraktsedelsnummer är obligatoriskt och ska alltid anges. Du kan även ladda upp en fraktsedel som PDF. Orderreferens skall anges och kommer att vara synlig för mottagaren. Under mottagare så anger du kundens kundnummer alternativt skriver du in mottagarens namn. Här finns en funktion som söker upp mottagaren när du börjar skriva in namnet på mottagaren. Exempelvis om mottagaren är ICA och du inte vet kodnumret så kan du skriva ICA i textfältet och då få upp vilka mottagare som heter något med ICA. Du kan även ta reda på mottagarens kundnummer genom att klicka på Dokument uppe till höger. Här finns ett dokument som anger vilka mottagare som är anslutna till systemet och information om deras kundnummer. Om mottagaren är en butik skall också butiksid anges. En lista över vilka butiker som finns som mottagare och deras ButiksID finns under fliken Dokument. Du kan också välja att skriva en kommentar till mottagaren och en Intern notering som ej kommer att visas för mottagaren. När all information är ifylld så klickar du på rapportera och Godsleveransen rapporteras. Detta innebär att ditt saldo av Grå Returpall går över till mottagaren det datum som godsleveransen avser. 2.3 Hämtning av pallar och lådor

4 Under Hämtning av pallar och lådor visas alla artiklar och du väljer själv vilken artikel och antal moduler du önskar hämtning av. När du fyllt i detta anger du leveransinformation. Datumet ligger som standard och går att ändra om du önskar en hämtning senare. När all information är ifylld så klickar du på Rapportera och din order skickas till Svenska Retursystem. 2.4 Rapportera leverans av tompall Om du har fliken Rapportera leverans av tompall så är det här du rapporterar det antal pall som du för över till en annan användare. Detta kan ske genom att du själv ansvarar för transporten eller så kan mottagaren komma och hämta Grå Returpall med egen transport. Du rapporterar leverans av tompall för att föra över saldot av pallarna till mottagaren. Detta gör du genom att först fylla i hur många pallar som skall skickas, anges i pall och ej i moduler. Sedan anger du Leveransinformationen som består av Fraktsedelsnummer, Orderreferens och mottagare. Om leveransen sker till en butik skall ButiksID anges. Kommentarer på leveransen är frivilligt men kan anges precis som Intern notering. När alla fält fyllts i så klickar du på Rapportera och din överföring av pall flyttas över till mottagaren. 3. Händelser Under händelser ser du alla orders som är lagda, både bakåt samt framåt i tiden. Du kan även se dina händelser på startsidan när du loggar in, men då endast som en sammanfattad vy. 3.1 Söka och filtrera För att se vilka artiklar en order innehåller väljer du pilen till höger om orderstatus. Filtrera: Händelsefliken har flera olika filter och sökfunktioner. Du kan filtrera på Ordertyp, Till/Från, samt Artikel. Du filtrerar genom att klicka på respektive funktions rullgardinsmeny och välja den variabel du vill söka på.

5 Man kan också välja att filtrera på order som kräver åtgärd. Detta gör du genom att bocka i rutan Dölj om åtgärd ej krävs. Det är enbart justeringar och godsleveranser som kräver åtgärd som användaren själv har stämt av. Åtgärd möjlig för godsleverans är avstämning eller justering. Åtgärd för justering är avstämning. Accepteras inte justeringen måste konflikten lösas mellan de båda parterna. Det går även att filtrera på varje kolumns rubrik. Klickar man på rubriken får man Händelserna i stigande/fallande ordning. (Exempelvis stigande datum, ordernummer eller dylikt) Söka: För att söka ut unik order klickar du på Visa sökfält. Här fyller du i de variabler du önskar. När man sedan klickar på sök visas enbart de resultat som matchar sökkriteriet i händelser. 3.2 Exportera till Excel Du kan enkelt plocka ut en lista på dina händelser, detta gör du genom att exportera till Excel. Här kan du även filtrera och söka ut begränsad data. Har du Grå Returhelpall som artikel och vill spåra ditt saldo och enskilda transaktioner via historiken så filtrerar du genom att välja artikel Grå Returpall innan man exporterar till Excel. 3.3 Se orderkvitto, orderstatus och detaljer För att se en enskild order klickar du på aktuellt order-id, därefter skickas du till en ny sida där order visas. Kundorder och Hämtorder, kvitto Kundorder och Hämtorder kan ändras så fram tills dess att de har behandlats av Svenska Retursystem. Detta sker vardagar kl. 11:00. Order lagda efter kl. 11:00 kan ändras fram kl. 11:00 dagen därpå.

6 Godsleveranser, Justeringar och Transport av Tompall, Orderdetaljer Justeringsförfrågningar kan skickas inom 7 dagar från godsleveransdatum. Detta gör du genom att gå in via händelser och välja orderid, längst ner väljer du det antal användaren faktiskt mottagit och klickar sedan på Rapportera. Transport av tompall har samma funktionalitet som godsleveranser och kan alltså justeras inom 7 dagar. 4. Meddelanden Under meddelandefliken har du möjlighet att skicka meddelanden till andra kunder. du väljer mottagare genom att söka på namn i fältet Till. Du klickar på pilen till höger om aktuell rubrik för att läsa ett meddelande. Här kan du också svara på inkommande meddelanden. I utkorgen ser du dina skickade meddelanden. I meddelandefunktionen har du även möjlighet att bifoga filer som bilder, fraktsedlar och dokument. 5. Saldo I dagsläget finns enbart en artikel, Grå Returhelpall, som är saldoförd. Saldot syns till höger uppe på startsidan och uppdateras direkt när du loggar in på webbportalen. Transaktioner som görs påverkar direkt saldot på startsidan. Kl. 23:00 varje dag fastställs det saldo som du blir debiterad dygnshyra för. Det följer du upp under fliken saldo där varje dygns saldo visas, här finns också en koppling till fakturanummer för att underlätta avstämningen. Du kan även exportera till Excel för att följa upp saldot. Alla transaktioner kan hittas under fliken händelser. 6. Fakturor Fliken visar alla fakturor som ligger mot kontot. Här kan du filtrera eller söka på dina fakturor för att se om det är betalda, vad de avser för datum samt fakturanummer. Det går även att exportera listan med fakturor till Excel.

7 7. Inventering Inventeringsfliken är till för saldokunder och aktiveras av SRS när det är dags för inventering. Inventering sker genom att du fysiskt gör en inventering och fyller i hur många pallar som du har på lager de datum då inventeringen görs. Under inventeringsfliken rapportererar och gör du din inventering och du har även möjlighet att se tidigare inventeringar. Tidigare inventeringar hittar du även under händelser som inventeringsjournaler. 8. Dokument Under fliken dokument finns informationsmaterial att ladda ner. Bland annat hittar du aktuella prislistor, produktblad och specifikationer. Fliken innehåller även Butikslistor med ButiksID där samtliga butiker som grossisterna levererar till har angetts. Detta skall användas vi direktleverans till butik 9. Inställningar För att komma åt inställningar och användaruppgifter väljer du att klicka på kugghjulet högst upp till höger på sidan. 9.1 Användare Du som användare kan uppdatera din e-post, telefonnummer, aviserings-mail, språk samt lösenord. För att uppdatera denna info klickar du på Ändra uppgifter och ändrar den aktuella datan och sparar. Ändra lösenord har en separat knapp. 9.2 Superuser En webbanvändare kan även vara superuser. Är du superuser har du ytterligare Administrationsfunktioner som dyker upp nedanför de personliga uppgifterna. En superuser ser en lista på alla användare på kontot och konfigurera dessa. Genom att klicka på pilen till höger om aktuellt användarnamn i listan kan superusern ändra användarens mail, telefonnummer, aviseringsmail samt behörighet. När info är uppdaterad väljer superusern Spara. Superusern kan även lägga till nya användare till kontot genom att klicka på Skapa användare och därigenom fylla i den nya användarens uppgifter och spara.

8 10. Rapportera ärende till Kundservice Längst ner på webbsidan finns en kundserviceknapp där du kan lägga in ärenden på webben samt spåra dina registrerade ärenden. Här väljer du orsak och produkt, och fyller sedan i ID-nummer, Ordernummer, Antal och fakturanummer. Fyll i ärendets rubrik och anger ditt ärende i meddelanderutan. Det går även att bifoga bilder, dokument och fraktsedlar. När man trycker på sänd så skickas ärendet till Kundservice där det behandlas. 11. Språk Högst upp till höger på sidan kan kund välja vilket språk sidan ska visas på. Du väljer språk genom att klicka på antingen den svenska eller engelska flaggan.

Manual Client Webb Resultat Finans AB - 1404

Manual Client Webb Resultat Finans AB - 1404 Manual Innehåll 1. Inledning... 3 1.1 Förutsättningar... 3 1.2 Navigering... 3 1.3 Struktur... 3 2. Logga in... 5 2.1 Skapa användarkonto från Pinkod... 5 2.2 Glömt lösenord... 6 3. Mina sidor... 7 3.1

Läs mer

Läkemedelsförsörjning - Instruktion för läkemedelsbeställning i Inköpssystemet

Läkemedelsförsörjning - Instruktion för läkemedelsbeställning i Inköpssystemet Beskrivning Diarienr: Ej tillämpligt 1(21) Dokument ID: 08-83415 Fastställandedatum: 2014-12-22 Giltigt t.o.m.: 2015-12-22 Upprättare: Jessica A Eriksson Fastställare: Jessica Eriksson Läkemedelsförsörjning

Läs mer

LiU-Inköp MANUAL. Beställa och leveranskvittera. Linköpings universitets system för elektroniska beställningar. Uppdaterad: 2012-02-15

LiU-Inköp MANUAL. Beställa och leveranskvittera. Linköpings universitets system för elektroniska beställningar. Uppdaterad: 2012-02-15 LiU-Inköp Linköpings universitets system för elektroniska beställningar MANUAL Beställa och leveranskvittera Uppdaterad: 2012-02-15 INNEHÅLLSFÖRTECKNING MANUAL FÖR BESTÄLLARE Innehåll 1.Bakgrund - införande

Läs mer

E-beställningar. Raindanceportalen version 2013 vår

E-beställningar. Raindanceportalen version 2013 vår E-beställningar Raindanceportalen version 2013 vår Manualen innehåller steg för steg hur du gör en beställning, inlevererar en beställning och hur fakturorna matchas mot order. Ekonomiavdelningen 2014-01-29

Läs mer

Fakturaspecifikation. Fakturaspecifikation, export av fil. Användarmanual. Trafikverkets system för fakturaspecifikation

Fakturaspecifikation. Fakturaspecifikation, export av fil. Användarmanual. Trafikverkets system för fakturaspecifikation Användarmanual Fakturaspecifikation Trafikverkets system för fakturaspecifikation Fakturaspecifikation, export av fil Export av detaljspecifikation för faktura Version 1.5, 2013-04-03 0 Utgivare: Trafikverket

Läs mer

Beställning-Varukorg-Rekvisition- Attest-Order-Leverantör Varumottagning- Matchning av faktura. Handbok E-handel. Karolinska institutet, 2014-04

Beställning-Varukorg-Rekvisition- Attest-Order-Leverantör Varumottagning- Matchning av faktura. Handbok E-handel. Karolinska institutet, 2014-04 Karolinska Institutet Sid 1 (44) Beställning-Varukorg-Rekvisition- Attest-Order-Leverantör Varumottagning- Matchning av faktura Handbok E-handel Karolinska institutet, 2014-04 Projekt: Process och IT-stöd

Läs mer

FaktApp. Mobilapplikation för fakturering. Resultat Finans AB

FaktApp. Mobilapplikation för fakturering. Resultat Finans AB FaktApp Mobilapplikation för fakturering Resultat Finans AB Innehåll FaktApp En unik tjänst från Resultat Finans AB...2 FaktApp Mobilapplikation för fakturering...3 Logga in på FaktApp...3 Registrera ditt

Läs mer

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Manual för elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Version 7 Versionshantering Ändrad av Version Kommentar Datum Helena Hellqvist 1 Dokument skapat 2009-04-16 Jenny Eliasson Teesalu 2 Rättningar 2009-04-28

Läs mer

Manual till Skanskas Webbfakturaportal

Manual till Skanskas Webbfakturaportal Manual till Skanskas Webbfakturaportal (Husera TSP/TSP Online) Webbfaktura Version 3.0 Manual Version 1.5 Friskrivning Informationen i denna manual är till för att vägleda användarna av webbsystemet och

Läs mer

1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1

1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1 1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1 1.1 EXEMPELFÖRETAG...1 1.2 STARTSIDA/HEM...1 1.3 OM FÖRETAGET...2 1.4 KONTAKTA OSS...2 1.5 KÖPVILLKOR...3 1.6 VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR...4 1.7 LOGGA IN...4 1.8 SKAPA KONTO...5

Läs mer

Handla i vår webbshop!

Handla i vår webbshop! Handla i vår webbshop! www.plandent.se Manual Inloggning Börja alltid med att logga in i webbshopen genom att gå till www.plandent.se och klicka på LOGGA IN I WEBBSHOP uppe i högra hörnet. Fyll i ditt

Läs mer

Visma Proceedo. Att göra ett inköp Manual. Version 1.2. Version 1.2 / 131206 1

Visma Proceedo. Att göra ett inköp Manual. Version 1.2. Version 1.2 / 131206 1 Visma Proceedo Att göra ett inköp Manual Version 1.2 Version 1.2 / 131206 1 Innehållsförteckning 1) STARTSIDAN... 3 2) INFORMATION OM AVTAL... 5 3) SÖKA FRAM ARTIKLAR... 7 3.1 Avancerad sökning samt jämföra

Läs mer

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB Från och med nu sköts rekryteringsprocessen med hjälp av Offentliga Jobb. Nedan följer en beskrivning av hur du på enklast vis använder dig av verktyget vid en rekrytering.

Läs mer

Lathund Attestant. Agresso Self Service

Lathund Attestant. Agresso Self Service Lathund Attestant Agresso Self Service Sidan 2/15 Innehållsförteckning 1. Inloggning 3 2. Startsida 5 Mina uppgifter 5 Rapporter 5 Inköp 5 Alternativ 6 3. Attestering av fakturor 6 Åtgärdsknappar 9 Attestera

Läs mer

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB Ny Chefswebb Manual Version 2014.03 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Navigering... 4 Startbild... 4 Översikt... 8 Planering... 8 Uppgifter... 9 Person... 10 Sök person... 10 Personer... 11 Bemanning...

Läs mer

ALLMÄNT... 4. Inloggning... 4 Avtal... 4 Användarnamn... 4 Lösenord... 4. Menyer... 4. Undermenyer... 4 Byta företag... 5. Rollhantering...

ALLMÄNT... 4. Inloggning... 4 Avtal... 4 Användarnamn... 4 Lösenord... 4. Menyer... 4. Undermenyer... 4 Byta företag... 5. Rollhantering... Innehåll ALLMÄNT... 4 Inloggning... 4 Avtal... 4 Användarnamn... 4 Lösenord... 4 Menyer... 4 Menyer... 4 Undermenyer... 4 Byta företag... 5 Rollhantering... 5 Modulhantering... 5 Favoriter... 5 UPPLÄGG

Läs mer

Användarmanual small

Användarmanual small S Användarmanual small Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Produktprofil...6 Korrektur...7 Produktkategorier...8 Mallprodukt...8 Originalprodukt...8 Lagerprodukt...9 Beställning...9 Teknisk specifikation...

Läs mer

3. Skapa sida 5. Hitta innehåll 6. Meny 7. Användare

3. Skapa sida 5. Hitta innehåll 6. Meny 7. Användare 3. Skapa sida 5. Hitta innehåll 6. Meny 7. Användare 2 Så här skapar du en ny sida. Mycket av informationen nedan kan tillämpas på skapandet av andra typer av innehåll, till exempel nyheter, blogginlägg,

Läs mer

Lathund för Relation Bokningssystem

Lathund för Relation Bokningssystem Lathund för Relation Bokningssystem UpRight Consulting 2013 Bokningssystemet är utformat för att passa onlinebokning där aktiviteterna matchas mot medlem/kundprofil. En medlem kan bara boka upp sig på

Läs mer

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206 Visma Proceedo Att attestera - Manual 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 1) ALLMÄNT OM ATTESTERING/GODKÄNNANDE... 3 2) ATTESTNIVÅER OCH DELEGERING... 4 3) NYA BESTÄLLNINGAR ATT GODKÄNNA...

Läs mer

Handledning för Fristående Svefaktura

Handledning för Fristående Svefaktura Handledning för Fristående Svefaktura Expert Systems kundtjänst: E-post: support@expertsystems.se Tel: 08-446 34 00 Senast Uppdaterad: 10-07-12 Exder Fristående Svefaktura Sida 2 av 20 Innehållsförteckning

Läs mer

LabPortalen 2.11 1 (29) Användarmanual version 2.11 LP-1000

LabPortalen 2.11 1 (29) Användarmanual version 2.11 LP-1000 1 (29) Innehåll Engångskod via kodkort... 4 Engångskod via SMS... 6 Inloggning med hjälp av SITHS-kort... 7 Förenklad inloggning... 8 Inkommande... 9 Filtrering under Inkommande... 9 Sökfunktionalitet

Läs mer

Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration

Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration Rev 20020305 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion 3 Läsanvisningar 4 Programvara 4 1. Produktadministration

Läs mer

LEVDoc för Visma Administration (SPCS) Inläsning / Återsökning av leverantörsfakturor med kontering & attestering till Visma Administration

LEVDoc för Visma Administration (SPCS) Inläsning / Återsökning av leverantörsfakturor med kontering & attestering till Visma Administration LEVDoc för Visma Administration (SPCS) Inläsning / Återsökning av leverantörsfakturor med kontering & attestering till Visma Administration LEVDoc 2.2 För servicefrågor kontakta er Återförsäljare eller

Läs mer

Manual Gemensamt CRM-system Umeå universitet

Manual Gemensamt CRM-system Umeå universitet 1 Manual Gemensamt CRM-system Umeå universitet 2 Startsidan På startsidan kan du se: Studentuppdragsansökningar för LinkedStudent, ENS personal tar hand om detta. Påminnelser om uppföljningsmejl för LinkedStudent,

Läs mer

1. Gå till webbadressen www.rpfrukt.se. 2. Klicka på fliken WEBBSHOP(längst till höger) 3. Logga in med de uppgifter ni erhållit från oss(rp Frukt).

1. Gå till webbadressen www.rpfrukt.se. 2. Klicka på fliken WEBBSHOP(längst till höger) 3. Logga in med de uppgifter ni erhållit från oss(rp Frukt). 1. Gå till webbadressen www.rpfrukt.se 2. Klicka på fliken WEBBSHOP(längst till höger) 3. Logga in med de uppgifter ni erhållit från oss(rp Frukt). 4. När ni loggat in så hamnar ni på startsidan för webbshopen.

Läs mer

Senast uppdaterat: 09-10-05 Exder Market sida 1 av 60

Senast uppdaterat: 09-10-05 Exder Market sida 1 av 60 Senast uppdaterat: 09-10-05 Exder Market sida 1 av 60 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1 ANVÄNDARHANDLEDNING FÖR EXDER MARKET...3 FLÖDEN...4 ICA Torget...4 UPPSTART...5 Krav...5 Inloggning...5

Läs mer

Utbildningsplattformen Lecando

Utbildningsplattformen Lecando Handledning till Utbildningsplattformen Lecando Elever Kurs- och kommunikationsdelen Lecandoversion: 4.3 Januari 2002 Stockholms stad 2001 IT-center Box 8302 104 22 STOCKHOLM Besöksadress: Polhemsgatan

Läs mer

MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem

MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem MEBS MediCarriers elektroniska beställningssystem www.medicarrier.se - 2 - Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 3 Välkommen till MEBS... 4 Förutsättningar... 4 Start och inloggning... 5 Användarprofilen...

Läs mer

Välkommen till Jaguarklubben på internet

Välkommen till Jaguarklubben på internet Välkommen till Jaguarklubben på internet Menyn här ovanför tar dig snabbt till olika delar av webbplatsen. Start är förstasidan, För medlemmar innehåller länkar till bl.a. förmåner och försäkringsinformation,

Läs mer