Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012"

Transkript

1 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2012 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Vattenfall har höjt kostnaderna för fjärrvärmen även Vattenfall höjer med 1,8 % och den höjningen påverkar årets uttaxering via samfällighetsräkningen med lika mycket. Konto 4020 Vatten Haninge kommun har höjt vattenkostnaden med 3,6% som även den påverkar att vi måste ta ut en högre kostnad via samfällighetsräkningen. Konto 4030 El gemensam har prisförhandlat med Energibolaget i Haninge och kommer att byta elleverantör. Vi kommer att ha ett rörligt avtal men el-ansvarig följer elmarknaden för att säkerställa bästa pris för olika delar av året. Vi räknar med att kostnaden blir lägre för samfällighetsföreningen. Konto 4150 Kabel-tv Marginell förändring Konto 4205 Vår och höststädning Kostnader kopplade till våra städdagar som ex jord mm. Konto 4206 Markförbättringar Markansvariga kommer att fortsätta arbetet med att byta ut växter/buskar vid våra parkeringsplatser. Konto 4210 Snöröjning har utvärderat hur vi budgeterat för snöröjningskostnaden när det växlar mellan stränga vintrar med mycket snö och de mildare vintrarna. Vi kommer fortsättningsvis ligga på en budgetnivå på kr. En liten komplikation som även är en fördel är att vintersäsongen är för oss i budgeten jan-mars och okt-dec. Vilket innebär att vi redan vet när vi gör budgeten hur jan-mars har varit och kan parera den kostnadsdelen i budgeten. Om kostnaden överstiger budgeten så räknar styrelsen att kunna betala kostnaden via föreningens överskott. Konto 4213 Containerhyra Marginell förändring med hänsyn tagen till ev. prisjustering Konto 4214 Gräsklippning Kostnader för våra gräsklippare reparationer och bensin Konto 4216 Trivselåtgärder Kostnader för städdagarna 300kr / hus och år för trivselskapande åtgärder vid våra städdagar. Konto 4218 Styrelsekostnader Styrelsemöteskostnader Konto 4219 Årsstämma Kostnader för lokalhyra stämma och längombudsmötet samt infomöten. Budgetkommentarer 2012

2 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 2 Konto 4221 Administrativa kostnader Ny dator samt diverse olika pgmkostnader samt licenser. Konto 4223 Kopiering Kostnaden innehåller införskaffandet av en ny bättre begagnad kopieringsmaskin. Kostnaden avser även kopiering av mtrl till nya längombudspärmen. Konto 4227 Underhållspärm Kostnaden ser konstig ut jämfört med utfall 2011 men det beror på att HSB som är vår nya leverantör av underhållsuppgifter endast fakturerat oss för den del som avser licenskostnaden som dessutom är en engångskostnad. År 2012 blir första året som vi bli fakturerade enligt avtalad kostnad kr. Konto 4228 Medlemskap Villaägarna Kostnader för vårt serviceavtal som täcker medlemsregister, lagfartsförteckning samt utprintning av vår samfällighetsräkning. Avtalet innehåller även en försäkring för samfällighetens åtagande. Konto 4240 El har fått kunskap om att vi i föreningen måste ha all vår el-hantering förtecknad och kontrollerad. Föreningen måste därför under år 2012 genomföra en inspektion av all förenings-el med hjälp av ett el-företag. Resultatet skall förtecknas och överlämnas till styrelsen. Innehållet skall och måste kunna visas upp för ex elmyndigheten vid kontroll av föreningen. Denna kostnad tas som driftkostnad men sen måste det ske kontrollinspektioner var 4:e år. Denna kontroll läggs in i underhållspärmen och ingår i underhållskostnadsberäkningen fortsättningsvis. För övrigt så avser detta konto el-kostnader för gatu/parkering/parkbelysning. Konto 4241 Internet Kostnaden avser underhåll och förvaltningskostnader samt utvecklingskostnader för pgm som skall klara vår vatten och värmedebitering. Konto 4256 Värmeanläggning drift Kostnader som skall täcka ev. åtgärder i undercentral 1 och 2. Konto 4257 Ledningar Kostnader för ev. spolning av föreningens ledningar. Konto 4258 Fastigheter (vvs) Kostnader om föreningen måste åtgärda något av det som är föreningens ansvar hos någon av föreningens medlemmar gällande värme och vatten. Konto 4259 Byggnader (hus) Kostnader för att åtgärda våra undercentraler invändigt/utvändigt. Konto 4260 (nytt konto) Trafikkostnader Föreningen kommer att köpa fler portabla gupp (3st) så att vi kan använda dem på de platser där behov finns. Detta konto kommer även att belastas med ev. kostnader för borttransport av felaktigt parkerade fordon.

3 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 3 Konto 5010 Styrelsearvode Arvode till styrelsen 8 pers * 20,000 kr / person före skatt. Konto 5020 Revisionsarvode Kostnader för våra revisorer Konto 5610 Sociala kostnader Sociala kostnader för kostnaderna på konton Konto 7981 Avskring/amortering värme & kallvattenmätare. (uh-kostnad) Kostnader enligt beslut på stämman år 2011 för att byta mätare. Lånet är på 2 Mkr och löper på 15 år. Lånet togs för att uh-fondens pengar inte räckte för denna åtgärd. Konto 8020 Ränteinkomster budgeterar inte för några ränteinkomster även fast det brukar bli så i verkligheten. Konto 8120 Räntekostnader Räntekostnader som hör ihop med lånet se konto Konto 8170 Bankkostnader Bankkostnader för vårt avtal med Nordbanken.

4 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 4 Budgetkommentarer till Budget garagesamfälligheten 2012 Allmänt kan konstatera att garagesamfällighetens underhållsfond nu ligger på en sådan nivå att reparationsarbetet kan fortsätta av ex garagepanel. De som har garage i länga har under ett antal år via samfällighetsavgiften fått betala in en högre kostnad än de som har egna garage. Detta innebär att årets taxeringsläng har en skillnad i kostnadsökning mellan stora och garagesamfälligheten. Stora där ökar kostnaden med 3% och för garagen med 2%. Konto 4340 El garage El-kostnad som betalas av de som har garage i länga. Konto 4345 Elreparationer Kostnader för att åtgärda el-fel vid våra garage i länga. Konto 4346 Byggnadsreparationer Kostnader som skall täcka reparationer på garageportar samt lås som ej är uh-kostnader. Konto 7980 Amortering lån Amortering av det lån som togs när vi byte garageportar. Det återstår ca 3 år av lånet. Konto 8120 Räntekostnader Räntekostnader som hör ihop med lånet se konto 7980.

5 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 5 Underhållskostnader När styrelsen fastställer och beräknar underhållsbehovet så utgår den från ett underlag som framtagits av HSB. Detta underlag innehåller de kostnader som avser mtrl, utrustning och hantverkare för underhåll av den teknisk livslängd som olika saker är upptagna med i Krogtäppans anläggningsbeslut. ansvarar för att årligen beakta underhållsbehovet åt medlemmarna när budgetbehandlingen görs. har konstaterat att vi har haft lågt genomförande av planerade underhållsåtgärder. Därför så kommer styrelsen att aktivt jobba med att säkerställa att årets planerade underhållsarbeten blir genomförda. I budgeten så framgår underhållskostnaderna av följande konton Stora samfälligheten 62xx årliga underhållskostnader Garage samfälligheten 7220 årliga underhållskostnader Grönytor Fortsatta åtgärder för redan beslutade trädnedtagning ca 35 st som besiktigades under senare delen av år 2011och godkändes för nedtagning år Hårdgjorda Underhåll/reparationer av vissa asfaltsytor 6213 Lekytor Lekutrustning skall målas i 3 lekplatser samt att sanden i lekparkerna skall bytas Trafikkostnader Översyn och montering av samtliga trafikskyltar inom Krogtäppan Ventiler Kostnader för det som är samfällighetens ansvar för de värmeventiler som finns i samtliga fastigheter. Uh-kostnaden är noll eftersom detta arbete var inräknat och täcks av lånet för mätarna. Konto 8800 (stora samfälligheten) Detta konto avser de kostnader som utgör 1/20 del och som skall täcka underhållsbehov via fonden 20 år framåt. Utöver detta så finns det underhållskostnader som inte täcks av underhållsfonden och som Samfälligheten har tagit lån för att finansiera. Konto 8801 (garage samfälligheten) Detta konto avser de kostnader som utgör 1/20 del och som skall täcka underhållsbehov via fonden 20 år framåt. Konto 7220 Byggnader (garage samfälligheten) Underhåll/reparationer av garagepanel där så behövs. Ca 70 % kvar att göra.

6 Krogtäppans Samfällighetsförening Sida 6 vill återigen poängtera för samfällighetens medlemmar att det vi kallar för samfällighetsräkningen innehåller 3 delar värme, vatten och den renodlade samfällighetsavgiften som avser ex snöröjning, lekparker, gemensam el. Snittkostnaden för värme och vattenkostnaden är 67 % (69% år 2011) av den totala samfällighetsräkningen. Den renodlade samfällighetsavgiften är 33% (31% år 2011). Värme och vattenkostnaden har man alltid oavsett boendeform men vi har valt att ha dessa kostnader med i samfällighetsavgiften för att hålla nere administrationskostnaden. skulle även kunnat skicka ut separat räkning för värme, separat räkning för vatten eller dessa tillsammans och den renodlade samfällighetsavgiften för sig. Samfällighetskostnaden/räkningen snittmässigt för ett hus på Krogtäppan är för 2012 enligt budgetförslaget kr. Per kvartal 6793 kr därav är värme och vatten 4558 kr och resten 2235 kr är den renodlade samfällighetsavgiften.

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2013

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2013 Krogtäppans Samfällighetsförening 2012-03-06 Sida 1 (3) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2013 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Samfälligheten har from 2013 rörligt pris på fjärrvärmen

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2014

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2014 Krogtäppans Samfällighetsförening 2014-03-10 Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2014 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Samfälligheten har rörligt pris på fjärrvärmen

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015 Krogtäppans Samfällighetsförening 2015-03-11 Sida 1 (6) Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten 2015 Kommentarer Konto 4010 Värme (fjärrvärme) Samfälligheten har rörligt pris på fjärrvärmen.

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2016

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2016 Krogtäppans Samfällighetsförening 2016-03-04 Sida 1 Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2016 Kommentarer Allmänt kommer from 2016 att enligt regelverket för samfälligheter att ha en

Läs mer

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2017

Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2017 Krogtäppans Samfällighetsförening 2017-03-17 Sida 1 Budgetkommentarer till Budget stora samfälligheten GA6 2017 Kommentarer Allmänt har from 2016 ett beslutat regelverket för samfälligheter att ha en budget

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Styrelsen Sida 1 (9) Förvaltningsberättelse för Krogtäppans samfällighetsförening avseende verksamhetsåret. Styrelse Verksamhetsområde Staffan Sillén 56 Ordförande Birgitta Larsson 116 Sekreterare Ewa

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Styrelsen Sida 1 (10) Förvaltningsberättelse för Krogtäppans samfällighetsförening avseende verksamhetsåret. Styrelse Hus Verksamhetsområde Staffan Sillén 56 Ordförande samt Hemsidan och Uh-plan Birgitta

Läs mer

Utgifts- och inkomststat GA6 Stora samfälligheten

Utgifts- och inkomststat GA6 Stora samfälligheten KROGTÄPPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 2018-03-11 1(10) Dagordningspunkt: 13a Utgifts- och inkomststat GA6 Stora samfälligheten Enligt 15 i stadgarna ska styrelsen lämna förslag om utgifts- och inkomststat

Läs mer

Resultaträkning med budgetuppföljning GA INTÄKTER

Resultaträkning med budgetuppföljning GA INTÄKTER Styrelsen Sida 13 (22) Resultaträkning med budgetuppföljning GA6 2017 INTÄKTER Budget 2017 Utfall Värme 3800000 3800000 Vatten 820000 820000 El 105600 105600 Samfällighetsavgifter 2516500 2516500 Slutreglering

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Styrelsen Sida 1 (11) Förvaltningsberättelse för Krogtäppans samfällighetsförening avseende verksamhetsåret. Styrelse Hus Verksamhetsområde Staffan Sillén 56 Ordförande samt Hemsidan och Uh-plan Birgitta

Läs mer

Resultat- och balansrapport för 2010

Resultat- och balansrapport för 2010 Bilaga 3a Klevbergets Samfällighetsförening 1 Resultatrapport Räkenskapsår: 10-01-01-10-12-31 Budget 2010 2010 2009 Rörelsens intäkter Nettoomsättning Not 3011 1 Medlemsavgifter 282 900,00 282 900,00 282

Läs mer

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 577 Älvsjö i Centrum Nuvarande årsavgift 798 kr/m2 och år Budgeterad årsavgift 814 kr/m2 och år FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 kvm bostadsyta 6 159 Styrelsens förslag RÖRELSENS INTÄKTER Budget 2012

Läs mer

Tillgångar

Tillgångar Uppdaterad 19-01-23 Tillgångar 2018-12-31 Bank (1930): 995 190,92 Bank exkl. reparationsfond: 639 650,31 Penningmarknadsfond: 262 839,90 uppdaterad 31 dec Överskott per fastighet: Reparationsfond: Räntefond

Läs mer

Tillgångar

Tillgångar Uppdaterad 19-01-23 Tillgångar 2018-12-31 Bank (1930): 995 190,92 Bank exkl. reparationsfond: 639 650,31 Penningmarknadsfond: 262 839,90 uppdaterad 31 dec Överskott per fastighet: Reparationsfond: Räntefond

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2017

NSSF Förvaltningsberättelse 2017 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2017 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Överskott ) ,10 enl årsmötesbeslut 436,14. Överskott ) ,86 enl årsmötesbeslut 827,24. Avsättning ,00

Överskott ) ,10 enl årsmötesbeslut 436,14. Överskott ) ,86 enl årsmötesbeslut 827,24. Avsättning ,00 Uppdaterad 2018-01-09 Tillgångar 2018-12-31 Bank (1930): 856 892,14 Bank exkl. reparationsfond: 501 351,53 Penningmarknadsfond: 263 464,22 ej uppdaterad 31 dec Överskott per fastighet: Reparationsfond:

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2018

NSSF Förvaltningsberättelse 2018 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2018 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Monica Wittikko, sekreterare,

Läs mer

Kallelse extra årsstämma

Kallelse extra årsstämma Kallelse extra årsstämma Extra årsstämma 2017 i Sörskogens samfällighetsförening Tid: Måndagen den 9 oktober kl. 19:00 Plats: Huddingegymnasiets Aula, Gymnasietorget 1 Årsstämman är beslutande organ för

Läs mer

RÖRELSENS INTÄKTER

RÖRELSENS INTÄKTER Höjning Tkr 4960 Hälsovården SFF 46,1% 982 Bromma U- o I U- o I GA1 GA2 GA3 GA4 Avser tusentals kronor - tkr 2016 2017 Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Årsavgift samfällighet

Läs mer

Budget Denna budget för 2019 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 29 oktober 2018.

Budget Denna budget för 2019 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 29 oktober 2018. November 2018 Budget 2019 Denna budget för 2019 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 29 oktober 2018. Budgeten för 2019 presenteras här i form av resultaträkning där intäkter och kostnader

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Styrelsen för Biets Samfällighetsförening kallar härmed er till Biets årsstämma. Datum Måndagen den 27 april 2017 Tid Kl 19:00 Plats Mariedalssoklan i Vänersborg PROGRAM OCH BIFOGADE

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma

Kallelse till föreningsstämma Kallelse till föreningsstämma Datum: Torsdag den 21 maj 2015 Tidpunkt: kl 19.00 Lokal: Samlingslokalen port H Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av stämmoordförande 4.

Läs mer

Årsstämma 28 november 2013

Årsstämma 28 november 2013 Handlingar för årsstämma 28:e november 2013 sida 1 av 14 Årsstämma 28 november 2013 Observera att varje fastighet har 1 röst. Om ni är 2 som äger huset gemensamt och bara en närvarar på årsstämman, måste

Läs mer

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2008-01-01 till 2008-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 9 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

Verksamhetsplan för 2002

Verksamhetsplan för 2002 Verksamhetsplan för 2002 1. Långsiktig underhålls- och förnyelseplan Den långsiktiga planen ligger till grund för årets budgetförslag vad avser inriktning och prioritering av större underhålls- och förnyelsearbeten.

Läs mer

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 428 Gläntan i Vallentuna Nuvarande årsavgift 722 kr/m2 och år Budgeterad årsavgift 722 kr/m2 och år FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 kvm bostadsyta 3 489 Styrelsens förslag RÖRELSENS INTÄKTER Budget

Läs mer

Budgetförslag 1 2011-10-01-2012-09-30

Budgetförslag 1 2011-10-01-2012-09-30 Gulsippan 2011-11-03 Budgetförslag 1 2011-10-01-2012-09-30 Medlemsavgifter Uträkning av intäkter 1600x91 (kv 4/11) 145 600 kr Vatten 192 920 kr 1600 1 91 145 600 kr 1600x91x3 (kv 1-3/12) 436 800 kr El

Läs mer

PLATS:!Kvarterslokal)2!

PLATS:!Kvarterslokal)2! Sida1(9 KALLELSE ÅRSMÖTEISKOGSMYRANSSAMFÄLLIGHETSFÖRENING TID: Tisdagenden27mars2018kl19.00 PLATS:Kvarterslokal2 Årsmöteshandlingarbifogas. Välkomna Underlagtillårsmöte2018SLUTLIG180312.docxUnderlagtillårsmöte2018SLUTLIG180312.docx

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA BERGSJÖPLATÅNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Samfällighetslokalen 2015-03-25 kl.1900 OBSERVERA!!! Om ni är två ägare till Er fastighet och endast en ägare kan komma till årsstämman, måste

Läs mer

VÄSTRA STENFRUKTENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

VÄSTRA STENFRUKTENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING 2016 Styrelsen för Västra Stenfruktens samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016, föreningens trettiosjätte verksamhetsår. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Under

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256. Budget 2007-2008. Avseende perioden 2007-09-01 -- 2008-08-31

HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256. Budget 2007-2008. Avseende perioden 2007-09-01 -- 2008-08-31 HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256 Budget -2008 Avseende perioden -09-01 -- 2008-08-31 Datum: -09-26 Upprättad av: Adelaide Yamoah, tfn: 040-35 77 75 Innehållsförteckning Sidan Förutsättningar

Läs mer

Föreningslokalen Blå huset efter takrengöring och målning. Budget 2017

Föreningslokalen Blå huset efter takrengöring och målning. Budget 2017 November 2016 Föreningslokalen Blå huset efter takrengöring och målning Budget 2017 Denna budget för 2017 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 14 november 2016. Månadsavgifterna 2017

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2011

NSSF Förvaltningsberättelse 2011 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2011 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Åke Josefsson, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Anders

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma

Kallelse till föreningsstämma Kallelse till föreningsstämma Datum: Torsdag den 8 maj 2014 Tidpunkt: kl 19.00 Lokal: Samlingslokalen port H Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av stämmoordförande 4. Anmälan

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2014

NSSF Förvaltningsberättelse 2014 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

BUDGET OCH PROGNOS 2014-2018

BUDGET OCH PROGNOS 2014-2018 BUDGET OCH PROGNOS 2014-2018 Konjunkturinstitutet och andra officiella bedömare anser att konjunkturen kommer att stiga men har en skakig väg framför sig. Med konjunktur stiger även inflation, räntor och

Läs mer

Kopparhaga Samfällighet Årsredovisning Kopparhaga Samfällighetsförening 2018

Kopparhaga Samfällighet Årsredovisning Kopparhaga Samfällighetsförening 2018 Årsredovisning sförening 2018 Dagordning Kopparhaga årsstämma 2019 1. Årsstämmans öppnande 2. Fråga om årsstämmans behöriga utlysande 3. Val av ordförande för stämman 4. Val av sekreterare för stämman

Läs mer

Budgetsammanställning

Budgetsammanställning Kund: 7343 Malma backes samfällighetsföre Budgetår: 2017 17/18 Budgetsammanställning Printdate: 2017-03-03 14:39 1 Kommentarer Enligt mitt budgetförslag krävs en intäktsökning med 1 309 513 kr för att

Läs mer

Underhållsplan 2015 till 2021 Beslutad av styrelsen Reviderad Reviderad

Underhållsplan 2015 till 2021 Beslutad av styrelsen Reviderad Reviderad Underhållsplan 2015 till 2021 Beslutad av styrelsen 2013-10-21 Reviderad 2014-10-14 Reviderad 2015-09-14 Zetterlunds väg 119, 186 54 Vallentuna www.zetterlund.org info@zetterlund.org Innehåll 1 Inledning...

Läs mer

Lätteglets Samfällighetsförening Org. nr:

Lätteglets Samfällighetsförening Org. nr: 1 (8) Verksamhetsberättelse för år 2013 Styrelsen får härmed framlägga verksamhetsberättelse för perioden 2013-01-01--2013-12-31. Föreningens ändamål Föreningen förvaltar anläggningssamfällighet för gemensam

Läs mer

UNDERHÅLLSPLAN KOPPLAD TILL BUDGET

UNDERHÅLLSPLAN KOPPLAD TILL BUDGET UNDERHÅLLSPLAN KOPPLAD TILL BUDGET Kursledare Anders Österlund Gunilla Litzull Avslutning senast ca klockan 20:30 Mål för kvällen Grundläggande förståelse Konkreta tips Vad kan ni göra själva? Vad ska

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2015

NSSF Förvaltningsberättelse 2015 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2015 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Årsstämma i Stenyxans Samfällighet. Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00

Årsstämma i Stenyxans Samfällighet. Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00 Årsstämma i Stenyxans Samfällighet Måndag den 23 mars 2015 Klockan 19.00 Dagordning 1 val av ordförande för stämman 2 val av sekreterare för stämman 3 val av två justeringsmän 4 styrelsens och revisorernas

Läs mer

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll 17-03-20 Sörskogens Samfällighetsförening Balansräkning för år 2016 T o m bokf.datum: 31/12 2016 T o m verifikation: A151 TILLGÅNGAR 2015-12-31 Förändring 2016-12-31

Läs mer

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet

Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Nyhetsbrev och kallelse till årsstämma Björkhaga Samfällighet Hej! Hoppas sommaren varit skön och vilsam för er alla. Årsstämma September har anlänt och med det Björkhaga samfällighets årsstämma för 2016.

Läs mer

Humlevägens Samfällighetsförening

Humlevägens Samfällighetsförening Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Sida 1 av 2 Styrelsemöte Tid: 20 februari 2018 kl. 19.30 Plats: Humlevägen 59 Närvarande: Ruth Nathorst Westfelt, Carina Johansson, Lovisa

Läs mer

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening

Kvarteret Myggans Samfällighetsförening Kallelse Kvarteret Myggans Samfällighet håller ordinarie föreningsstämma Söndagen den 26 februari 2012 kl. 18.00 i Blå lokalen. Välkomna 1. Öppnande. 2. Mötets behöriga utlysande. 3. Förslag till dagordning.

Läs mer

Underhålls- och förnyelsefond, underhålls- och förnyelseplan för samfällighetsföreningar

Underhålls- och förnyelsefond, underhålls- och förnyelseplan för samfällighetsföreningar INFORMERAR RÅDGIVNINGSAVDELNINGEN INFORMERAR OM Underhålls- och förnyelsefond, underhålls- och förnyelseplan för samfällighetsföreningar Detta informationsmaterial är upphovsrättsligt skyddat enligt lagen

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening Ordinarie föreningsstämma år 2013 Frösakull Ängar ekonomisk förening Dagordning 1. Stämmans öppnande. 2. Godkännande av dagordning. 3. Val av stämmoordförande. 4. Anmälan av stämmoordförandens val av protokollförare.

Läs mer

Underhålls- och förnyelsefond

Underhålls- och förnyelsefond Underhålls- och förnyelsefond Detta informationsmaterial är upphovsrättsligt skyddat enligt lagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Varje eftertryck och/eller kopiering utan

Läs mer

Att bo och vara medlem i Krogtäppans samfällighetsförening

Att bo och vara medlem i Krogtäppans samfällighetsförening Krogtäppans Samfällighetsförening Att bo och vara medlem i Krogtäppans samfällighetsförening Du bor i ett hus på Krogtäppan. Ditt hus/fastighet med tomt äger du och ansvarar för själv. Utanför tomtgränsen

Läs mer

Ordningsregler och information om Kv Slagverkets Samfällighet

Ordningsregler och information om Kv Slagverkets Samfällighet Ordningsregler och information om Kv Slagverkets Samfällighet Som ny husägare önskar vi dig välkommen till kvarteret! Med denna skrift vill vi informera om sådant som kan vara bra och nödvändigt att känna

Läs mer

Underhållsplan

Underhållsplan Samfällighetsföreningen Grimsta B, Upplands Väsby - Underhållsplan Underhållsplan 2015-2017 för Samfällighetsföreningen Grimsta B, Upplands Väsby Underhållsplanen är initierad av Lennart Nilsson, hus 2,

Läs mer

Budgetförslag 2016, 485 Brf Nybodahöjden 1

Budgetförslag 2016, 485 Brf Nybodahöjden 1 förslag 2016, 485 Brf Nybodahöjden 1 Rörelsens intäkter Årsavgifter och hyror s 3011 Årsavgift, Bostad 2,541 1,905 2,541 75% 2,541 2,541 3030 Hyresintäkt, Garage, moms 11 6 9 71% 9 9 3031 Hyresintäkt,

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse

Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen för Samfällighetsföreningen Spoven, organisationsnummer 716409-6260, får härmed avge följande berättelse för tiden 1 januari - 31 december 2011. Styrelse Vald

Läs mer

Förslag till dagordning

Förslag till dagordning Förslag till dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av ordförande till årsmötet 4. Val av sekreterare till årsmötet 5. Val av justeringsmän tillika rösträknare 6. Upprop

Läs mer

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 646 Kandelabern 269 Nuvarande årsavgift 771 kr/m2 och år Budgeterad årsavgift 771 kr/m2 och år FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 kvm bostadsyta 11 365 Styrelsens förslag RÖRELSENS INTÄKTER Budget 2012

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 16 mars 2016 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2011

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2011 646 Kandelabern 269 Nuvarande årsavgift 809 kr/m2 och år erad årsavgift 809 kr/m2 och år FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2011 kvm bostadsyta 11 365 Styrelsens förslag 2011 B/P % Prognos Utfall 2009 RÖRELSENS

Läs mer

Underhållsplan 2016 till 2021

Underhållsplan 2016 till 2021 Underhållsplan 2016 till 2021 Beslutad av styrelsen 2016-09-21 Zetterlundsvägens Samfällighetsförening Zetterlunds väg 119, 186 54 Vallentuna www.zetterlund.org info@zetterlund.org Innehåll 1 Inledning...

Läs mer

Underhållsplan 2018 till 2026

Underhållsplan 2018 till 2026 Underhållsplan 2018 till 2026 Beslutad av styrelsen 2017-09-11 Zetterlundsvägens Samfällighetsförening Zetterlunds väg 119, 186 54 Vallentuna www.zetterlund.org info@zetterlund.org Innehåll 1 Inledning...

Läs mer

Presentationer på Stämman 2015 Dennis Westin

Presentationer på Stämman 2015 Dennis Westin Presentationer på Stämman 2015 Dennis Westin Underhållsplan för Akalladalen Ritnings arkiv Individuell värmemätning. Hur går det Individuell värmemätning. Installationen Fortums debitering Samfällighets

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Styrelse och revisorer

Styrelse och revisorer Årsredovisning 2009 för Bostadsrättsföreningen Folkungaträdet 4 Styrelsen för Brf Folkungaträdet 4 får härmed avge årsredovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31

Läs mer

Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Styrelsemöte. Tid: 8 november 2016 kl Plats: Humlevägen 59

Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Styrelsemöte. Tid: 8 november 2016 kl Plats: Humlevägen 59 Sida 1 av 2 Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Styrelsemöte Tid: 8 november 2016 kl. 19.30 Plats: Humlevägen 59 Närvarande: Ruth Nathorst Westfelt, Carina Johansson, Joachim

Läs mer

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231 Halvårsredovisning per 30 juni 2013 Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231 får härmed avge Halvårsredovisning för perioden 1 januari - 30 juni 2013 Innehåll Sidan Förvaltningsberättelse med

Läs mer

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan Hantverkarens Samfällighet www.hantverkarens.com INFORMATIONSBLAD från styrelsen NR9 2018 jdjyjjjjyswjysw Hej Här kommer materialet inför Höststämman. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Måndagen den 17 mars 2014 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2007-01-01 till 2007-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 11 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

Underhållsplan 2019 till 2026

Underhållsplan 2019 till 2026 Underhållsplan 2019 till 2026 Beslutad av styrelsen 2018-10-15 Zetterlundsvägens Samfällighetsförening Zetterlunds väg 119, 186 54 Vallentuna www.zetterlund.org info@zetterlund.org Innehåll 1 Inledning...

Läs mer

GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTES HANDLINGAR för räkenskapsåret 2016 org nr 717905-2910 Gärdsmyg Välkomna till föreningens årsmöte den 10 maj 2017 Årsberättelse 2016 - Gärdsmygens Samfällighetsförening

Läs mer

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening Allmän information Sjöfruns samfällighet består av radhus och fristående hus på Sjöfruvägen Tomtebo, Umeå. Här finns 76 hushåll. Gemensamma

Läs mer

2014 Budget 2015 Utfall Belopp Kommentar Möjliga hyresintäkter Hyresintäkter 301100 Hyresintäkter, bostäder 116 127 301200 Hyresintäkter lokaler, momsregistrerade 94 193 301220 Hyresintäkter butiker, momsregistrerade

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse

Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen för Samfällighetsföreningen Spoven, organisationsnummer 716409-6260, får härmed avge följande berättelse för tiden 1 januari - 31 december 2012. Styrelse Vald

Läs mer

Hylliedals Samfällighetsförening

Hylliedals Samfällighetsförening Årsbokslut för Hylliedals Samfällighetsförening Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Hylliedals Samfällighetsförening 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen och för Hylliedals Samfällighetsförening, får

Läs mer

Samfällighetsföreningen Västerängen 1

Samfällighetsföreningen Västerängen 1 Årsredovisning för Samfällighetsföreningen Västerängen 1 Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Noter 6-8 Underskrifter

Läs mer

Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening

Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening Årsmötesprotokoll Ekeby samfällighetsförening Plats: Kvartersgården Datum: 2018-03-20 Tid: kl.19.00 1. Mötets öppnande: Ordförande Marcus Sahlin öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Frågan om stämman

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information www.kvarnberget.nu Informationsmaterialet är uppdaterat i mars 2018 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår

Läs mer

Humlevägens Samfällighetsförening Styrelsemöte. Tid: 25 augusti 2015 kl Plats: Humlevägen 53

Humlevägens Samfällighetsförening   Styrelsemöte. Tid: 25 augusti 2015 kl Plats: Humlevägen 53 Sida 1 av 2 Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Styrelsemöte Tid: 25 augusti 2015 kl. 19.00 Plats: Humlevägen 53 Närvarande: Ruth Nathorst Westfelt, Ronny Johansson, Joachim

Läs mer

Beslut av föreningsstämmor

Beslut av föreningsstämmor Beslut av föreningsstämmor Utöver stadgar inkl kommentarer för Kv. Tordyvelns Samfällighetsförening i Skövde kommun, gäller följande, vilket beslutats på ordinarie föreningsstämmor inom samfälligheten.

Läs mer

KALLELSE TILL GESSIE VILLASTAD SAMFÄLLIGHETS FÖRENINGS ÅRSMÖTE TORSDAGEN DEN 16 APRIL 2015 KL. 19:00 FÖRENINGSHUSET

KALLELSE TILL GESSIE VILLASTAD SAMFÄLLIGHETS FÖRENINGS ÅRSMÖTE TORSDAGEN DEN 16 APRIL 2015 KL. 19:00 FÖRENINGSHUSET KALLELSE TILL GESSIE VILLASTAD SAMFÄLLIGHETS FÖRENINGS ÅRSMÖTE TORSDAGEN DEN 16 APRIL 2015 KL. 19:00 I FÖRENINGSHUSET Fullmakt och dagordning för årsmöte bifogat för bilagor till dagordning hänvisas till

Läs mer

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013

PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 Sidan 1 av 7 PROTOKOLL ORDINARIE STÄMMA 2013 Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma för Klevbergets samfällighetsföreningar nr 1 och 2, torsdagen den 25

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet

Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet Välkommen till Kvarnbergets Samfällighet På vår hemsida hittar du mer information. www.kvarnberget.nu 1 Området Kvarnberget I Kvarnbergets samfällighet ingår 122 fastigheter och består av fristående hus,

Läs mer

Humlevägens Samfällighetsförening Styrelsemöte. Tid: 24 juni 2015 kl Plats: Humlevägen 53

Humlevägens Samfällighetsförening   Styrelsemöte. Tid: 24 juni 2015 kl Plats: Humlevägen 53 Sida 1 av 2 Humlevägens Samfällighetsförening https://humlevagen.wordpress.com/ Styrelsemöte Tid: 24 juni 2015 kl 19.00 Plats: Humlevägen 53 Närvarande: Ruth Nathorst Westfelt, Ronny Johansson, Joachim

Läs mer

Flerårsbudget. BRF Avi Upprättad av Christoffer Werhof Malmö

Flerårsbudget. BRF Avi Upprättad av Christoffer Werhof Malmö Flerårsbudget Brf Avi Enligt Underhållsplan 10% höjning 2012 5% 2013-2016 därefter 2% årligen Flerårsbudget BRF Avi 2011-01-28 Upprättad av Christoffer Werhof Malmö Flerårsbudget - AVI 2011 SAMMANFATTNING

Läs mer

PLATS:!Kvarterslokal!2!

PLATS:!Kvarterslokal!2! KALLELSE ÅRSMÖTEISKOGSMYRANSSAMFÄLLIGHETSFÖRENING TID: Torsdagenden30mars2017kl19.00 PLATS:Kvarterslokal2 Årsmöteshandlingarbifogas. Välkomna 1 DAGORDNING 1 Mötetsöppnande 2 Valavmötesordförandeochsekreterare

Läs mer

Välkomna till årsstämma för Norrvalla Samfällighetsförening

Välkomna till årsstämma för Norrvalla Samfällighetsförening Välkomna till årsstämma för Norrvalla Samfällighetsförening 2012 Tisdagen den 26 mars 2013 kl. 19.00 i Parkhemsskolan Årsmöteshandlingar Norrvalla samfällighetsförening Kallelse Styrelsen för Norrvalla

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Samfälligheten Tallbacken 1(12) KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Torsdag den 26 maj 2011, kl 18.30 Plats: Umeå Folkets Hus, Lokal: Grimm FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1 Stämmans öppnande 2 Fastställande

Läs mer

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman.

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman. FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman. 3. Godkännande av dagordning. 4. Val av två justeringsmän.

Läs mer

Förslag till finansiering av underhållsplan för Rydebäck III - Fröholmen Samfällighetsförening år 2011-2027

Förslag till finansiering av underhållsplan för Rydebäck III - Fröholmen Samfällighetsförening år 2011-2027 Förslag till finansiering av underhållsplan för Rydebäck III - Fröholmen Samfällighetsförening år 2011-2027 Gränsdragningar mellan Samfälligheten och kommunen Vad är GA1 och GA2 GA1 avser de som har en

Läs mer

- förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning 5 - noter 7

- förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning 5 - noter 7 1(8) Ekdalens samfällighetsförening Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2016 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning 5

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

Majoritetsbeslut kommer sedan fattas om denna första del av investeringen utifrån antal inlämnade röster.

Majoritetsbeslut kommer sedan fattas om denna första del av investeringen utifrån antal inlämnade röster. Information från Styrelsen i Samfälligheten Askträdet Förslag till beslut av medlemmarna i Samfälligheten Askträdet : Införande av ny energisnål och miljövänlig belysning i området. Vid ett flertal tillfällen

Läs mer

Årsredovisning. Brf Killingen 22

Årsredovisning. Brf Killingen 22 Årsredovisning för Brf Killingen 22 Räkenskapsåret 2005 Brf Killingen 22 1(9) Styrelsen för Brf Killingen 22 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2005. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet

Läs mer

Kallelse. Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma / Klockan 18.

Kallelse. Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma / Klockan 18. Kallelse Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma Tid: 213 24/4-212 Klockan 18.3 Plats: BRF Brunnsängens gårdshus Innehåll: Dagordning Resultat

Läs mer

Årsstämma Trädgårdslundens Samfällighet

Årsstämma Trädgårdslundens Samfällighet Årsstämma 2015 Trädgårdslundens Samfällighet 2015-01-29 Dagordning 1 Mötets öppnande 2 Val av ordförande för stämman 3 Val av sekreterare för stämman 4 Val av två justeringsmän 5 Godkännande av dagordning

Läs mer

Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr)

Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr) Brf Storstugan Budget 2011 Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr) Not Rörelsens intäkter Årsavgifter och hyror Årsavgifter, bostäder 29 452 Hyror, lokaler och antennplatser 1 236 Hyror, p-platser

Läs mer