Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:"

Transkript

1 Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich (Kassör) Pontus Werme (Vice Kassör) Mötesordförande: Marcus Wiking Sekreterare: Malin Öhlin Justerare: Marcus Almqvist Maria Ny Övriga: Charlotte Berglund (Skellefteå Kommun), Jimmy Bråthen (UBS), Edvin Olofsson (Idrottssektionen), Björn Elebrink (Kulturarna), Maria Ny (Phöseriet), Lucas Lundin (Phöseriet), Anton Grönberg (TAFS), Kenny Johansson (Kandidat till Replokalsansvarig), Sebastian Andersson (FUSk) Frånvarande: Erik Okfors (Replokalen), Johannes Forsmark (Idrottssektionen), Mellifera Rova (FUSk), Peter Bomark (Krets), Emma Prieto (Smygfixarna)

2 Formalia 1. Mötets öppnande 2. Val av mötessekreterare 3. Val av två mötesjusterare 4. Mötets behörighet 5. Fastställande av dagordning 6. Förra mötets protokoll 7. Adjungeringar Rapporter 8. Idrottssektionen informerar 9. Uppföljning i. Annonsering av poster 10. Ordförande informerar 11. Kassören informerar 12. UBS informerar 13. Sexmästeriet informerar 14. FUSk informerar 15. Krets informerar 16. Smygfixarna informerar 17. Phöseriet informerar 18. Replokalen informerar 19. Kulturarna informerar 20. TAFS informerar Beslut 21. Replokalsansvarig 22. Processoperatörernas overallfärg Diskussion 23. Budget 24. Förslag till förändringar på Campus 25. Bestämmanderätt på Traversen under nolleperioden 26. Övriga frågor Avslutning 27. Nästa möte 28. Mötets avslutande

3 Formalia 1. Mötets öppnande Mötesorförande Marcus Wiking förklarar mötet öppnat kl. 16: Val av mötessekreterare Till mötessekreterare väljs Malin Öhlin. 3. Val av mötesjusterare Till mötesjusterare väljs Marcus Almqvist och Maria Ny. 4. Mötets behörighet Mötet förklaras behörigt då majoriteten av styrelsen är närvarande. 5. Fastställande av dagordning Dagordningen godkänns med följande justeringar: Idrottssektionen flyttas upp till punkt 8 under Rapporter, efterföljande punkter tas därefter i vanlig ordning. Ett beslut läggs till om processoperatörernas overallfärg. 6. Förra mötets protokoll Förra mötets protokoll är ej medtaget till mötet. 7. Adjungeringar Alla närvarande adjungeras yttrande- och förslagsrätt. Rapporter 8. Idrottssektionen informerar Edvin Olofsson meddelar att det varit problem med öppnande av gymmet då detta inte färdigställts i tid. Oklarheter har uppstått kring ombyggnationerna i lokalen och allt ännu inte är helt färdigställt. På grund av den försenade öppningen anser Idrottssektionen att de studenter som vill köpa gymkort under höstterminen skall få göra detta till ett rabatterat pris, för att kompensera för de veckor då gymmet inte varit tillgängligt. Han meddelar även att anställda och forskare vill ha tillgång till gymmet, och att vissa redan betalt gymkortet via PULS utan att denna information delgivits Studentföreningen. Det kan även komma att uppstå problem med access för både studenter och personal då det saknas kortläsare som dessa kan använda. Ett kodlås finns tillgängligt, men risken att koden ska spridas till personer som inte betalt för gymkort gör det till ett dåligt alternativ. Ett annat alternativ som diskuteras är att ge koden till PULS och hålla öppet gratis för studenter tills problemet lösts. Edvin O berättar även att aktiviteterna i campushallen skall ha återupptagits för terminen, samt att han själv hållit i basket i vanlig ordning. Han har ännu inte pratat med de andra sportansvariga om huruvida de hållit i sina träningstillfällen eller hur dessa har gått.

4 9. Uppföljning i. Annonsering av poster Simon Lundmark berättar att han inte hunnit gå ut med information om de sökta posterna och kommer ta tag i detta under veckan. 10. Ordförande informerar Ordförande Andreas Fredmer meddelar följande: att flytten av Studentföreningen expedition till STOCK har gått bra, samt att det mesta är igång igen som vanligt. att undersektionsansvariga bör skicka en suppleant från respektive undersektion om de inte har möjlighet att delta vid ett stormöte. att Studentföreningen tagit över bokningarna av STOCK. Han uppmanar Simon L att uppdatera föreningens hemsida med ett schema över bokningar. att Umeå Universitet bett om en verksamhetsplan för föreningen. Eftersom planen för det kommande verksamhetsåret ännu ej är skriven så fick de istället se det gångna årets. att Café Gränden kan komma att tas bort, alternativt ersättas med automater. Detta på grund av ett utökat behov av lunchutrymme. Ett möte om detta kommer att hållas nästa måndag. att han tillsammans med Jimmy Bråthen varit på möte med Gunnar Landsell och representanter från LTU. De hade varit mycket nöjda med årets nolleperiod och ville framföra ett tack till phöseriet för deras arbete. De hade även framfört önskemål om att flytta startblocket under nolleperioden till måndag och tisdag. Phöseriet uppmanas se över möjligheten till att genomföra detta. att en exjobbsmässa förbereds till den 20:e november. 11. Kassör informerar Kassör Gry Frölich meddelar att bokslutet påbörjats under den gångna helgen. I övrigt fortgår hennes arbete som innan. 12. UBS informerar Jimmy B meddelar att han kommit igång med sitt arbete som vanligt efter expeditionens flytt och att han har ett fall som han arbetar med. 13. Sexmästeriet informerar Marcus Almqvist meddelar följande: att det varit problem i Traversens entré då gamla LTU-studenter inte varit medvetna om de nya reglerna som gäller för kårmedlemskap och mecenat. Efter en förändring hos Teknologkåren får nu endast kårmedlemmar tillgång till mecenat. Detta innebär att studenter utan kårmedlemskap nu måste betala en något högre inträdesavgift samt gästas in av en kårmedlem. att han i samarbete med Patrik Larsson avser ta fram en ny hemsida för Traversen och eventuellt också Studentföreningen. att den sittning som planeras av Sexmästeriet, Björn Elebrink och Johanna Gudmundsson kan komma att skjutas upp om de nya overallerna inte kommer fram i tid. Sittningen är i dagsläget planerad till den 8:e november. att ett brev inkommit från Tillståndsmyndigheten som anser att sättet Traversen marknadsfört sina evenemang på ett sätt som uppmuntrat till alkoholkunsumtion. Bland annat ansåg de att namn som bartömning på ett event inte var lämpliga, och att om denna typ av marknadsföring skulle fortsättas kunde detta leda till ett upphävt alkoholtillstånd. Marcus A arbetar nu med bland annat Björn E för att lösa problemet.

5 att intresset för att jobba på Traversen varit stort under det senaste rekryteringsmötet och att det är många nya som jobbar. Det har bildats sju ordinarie barlag och 12 personer finns även anmälda som reserver. att han fått en efterfrågan om intyg från Charlotte Berglund och att han återkommer till henne i veckan. att han behöver prata med Gry Frölich och Jimmy B om kassasystemet. 14. FUSk informerar Sebastian Andersson meddelar att han FUSk hållits två gånger under terminen och varit mycket välbesökt båda gångerna. Han berättar även att det finns planer på att anordna en turnering i Magic: The Gathering. 15. Krets informerar Peter Bomark är ej närvarande vid mötet, men har lämnat en skriftlig rapport som läses upp av Andreas F. Det meddelas att Krets haft en lyckad start med ett ovanligt högt deltagande, samt att en de nu har fått en särskild plats för förvaring av 3D-skrivare. 16. Smygfixarna informerar Emma Prieto är inte heller närvarande, men har liksom Peter B lämnat en skriftlig rapport. Andreas F läser upp följande: att undersektionen precis återupptagit sin verksamhet för terminen. att en IKEA-resa planeras. att de är redo att ta emot ansökningar igen. 17. Phöseriet informerar Lucas Lundin berättar att nolleperioden huvudsakligen varit bra och att samarbetet med nolleperioden i Luleå fungerat bra. Ett försök till samarbete med Piteå påbörjades, men på grund av dålig respons dog detta till största del ut. Björn E tycker att arbetet med ekonomin gått bra och Gry F instämmer i att systemet som använts detta år varit väldigt smidigt. Han berättar även att det varit en del oroligheter kring skador på hyrbilen och att avgifterna för dessa skulle bli väldigt höga. Totalt blev kostnaden ca 7500 kr, en summa som bedöms rimlig. Trots denna oplanerade utgift har Phöseriet i dagsläget ca kr kvar. Phöseriets representanter meddelar även: att ett tackbrev gått ut via Studentföreningens facebooksida tidigare under dagen. att 59 nya overaller beställts in. att de med hjälp från Evelina Wallin fått in rabattkuponger på textilfärg från Färgbolaget. Dessa kommer att delas ut tillsammans med de nya overallerna. att ett rekryteringsmöte för nästa års phöseri skall anordnas. att en tackfest för tidigare phöseri skall hållas den 11:e oktober. att överlämningen till nästa års överphösare är påbörjad, samt att dessa kommer att presenteras så småningom när det blir aktuellt. 18. Replokalen informerar Erik Okfors är ej närvarande vid mötet.

6 19. Kulturarna informerar Björn Elebrink meddelar att han kommer att lämna undersektionen och att Malin Öhlin planeras ersätta honom som ansvarig kulturare. Malin Ö berättar att F.i.S.T kommer att ha sin terminspremiär den 28:e september. Hon berättar även att en student har visat intresse för att starta en filmsektion inom Studentföreningen. Eftersom detta är starkt kopplat till Kulturarnas verksamhet så planerar de ta kontakt med honom och diskutera om detta kan göras som ytterligare en del av Kulturarna, snarare än som en helt ny undersektion. 20. TAFS informerar Anton Grönberg meddelar följande: att TAFS har hållits två gånger under terminen med lyckat resultat och högt deltagande. att reglementet är justerat efter styrelsens anvisningar. att de i samarbete med Ian Wilson håller på att ta fram ett tygmärke. att visat intresse för ett samarbete med Café På Bit och iplayretro, vilka har varit positiva. att de flyttat till sal B207 vilket gör det lättare för UmU-studenter att bli insläppta. att de fortfarande har problem med förvaring och men pratat med Gunnar Landsell om detta och hoppas på att hitta en bra lokal. att de fått höra att Traversen har ett Wii som TAFS skulle vara intresserade av att använda. Marcus A är positiv till detta. Jimmy B uppmanar de ansvariga för undersektionen att undersöka möjligheten att få ekonomiskt stöd från ABF för studiecirklar eller liknande. Beslut 21. Replokalsansvarig Marcus W berättar att de fått in en ansökan till posten som replokalsansvarig från Kenny Johansson. Kenny J presenterar sig själv för mötesdeltargarna och förklarar sitt intresse för posten. Marcus W lägger därefter fram förslaget att ta in Kenny Johansson som ny replokalsansvarig. Styrelsen bifaller förslaget. Kenny J får förklarat för sig att han själv kan välja in en vice replokalsansvarig som kan hjälpa honom i arbetet om han så önskar, och uppmanas prata med Erik Okfors, f.d. replokalsansvarig, eller Jimmy B om sin överlämning. Han säger sig själv vara intresserad av att hålla replokalen öppen en kväll och bjuda in studenter att komma dit för att spela och umgås. Med detta hoppas han att skapa intresse för att skaffa replokalsaccess och eventuellt hjälpa folk att hitta intresserade om de vill starta band eller hitta folk att spela musik ihop med. Han uppmanas prata med Simon L om att få ut information om detta. 22. Processoperatörernas overallfärg Marcus W berättar att en processoperatörsstudent kontaktat styrelsen med ett önskemål om att utbildningen ska få ha mörkblå som färg på overallerna. Det konstateras att socionomerna har ljusblåa overaller, och att det då måste göras tydligt att det skall vara en tydlig skillnad mellan utbildningarnas färger. I övrigt finnes inga problem med önskemålet. Marcus W lägger därför fram förslaget att processoperatörerna skall få ha mörkblå som overallfärg. Styrelsen bifaller förslaget.

7 Diskussion 23. Budget Marcus W förklarar att föreningens höststämma närmar sig och att styrelsen tills dess vill få in en ungefärlig budget för de olika undersektionernas utgifter och inkomster under det kommande verksamhetsåret. Det påpekas också att även en verksamhetsplan skall lämnas in inför stämman. 24. Förslag till förändringar på Campus Marcus W berättar att han tillsammans med Andreas F kommer att ha möte med representanter från bland annat Polaris och Restaurang Älvy. Till mötet efterfrågas förslag på förbättringar från de olika företag och studentgrupper som är veksamma på Campus. Han frågar de närvarande efter förslag och följande punkter tas upp: En upprustning av B-husets kök Förbättrad ventilation vid Café Gränden Förråd där undersektionerna kan förvara sina saker Mer yta till Traversen Marcus W tillägger att om ytterligare idéer och förslag uppkommer så kan dessa skickas in till styrelsen senast måndag den 29:e september. 25. STOCK Marcus W frågar undersektionerna om förslag kring hur access och bokningar av STOCK skall fungera nu när Studentföreningen tagit över byggnaden helt. Det konstateras att information om bokningssystemet samt ett schema över bokningar bör komma ut på Studentföreningens hemsida. Det noteras även att bokningen av möteslokalen Ban-Sai i dag sköts via Campus hemsida till skillnad från STOCKs övriga lokaler, och att det kan vara lämpligt att undersöka om Studentföreningen kan ta över även detta. Diskussion förs kring huruvida man bör sänka eller ta bort avgiften för access till STOCK för att ge studenterna tillgång till huset även efter Studentföreningens expedition stängs. Det konstateras dock att det kan bli allt för stora problem om det ej går att hålla reda på vilka som vistas i lokalen, samt att risken finns att besökare inte är lika försiktiga med hur lokalen sköts och i vilket skick den lämnas om avgiften försvinner. 26. Bestämmanderätt på Traversen under nolleperioden Marcus A lyfter frågan om det är Sexmästeriet eller Phöseriet som bestämmer över Traversen under nolleperioden. Phöseriets representanter svarar att det är Phöseriet som driver verksamheten och i det närmaste hyr Traversen av Sexmästeriet under nolleperioden. Phöseriet ansvarar för personalen och gästerna men sköter verksamheten utifrån de regler som gäller på Traversen under resten av året. Marcus A konstaterar att han inte upplever det som att alla Sexmästeriets regler och önskemål följts, exempelvis arbetar personalen i overaller vilket inte är hygieniskt och annars förbjudet, samt att en del gäster beviljats att vara där som Sexmästeriet inte själva hade valt att släppa in. Han anser även att det vore fördelaktigt om icke-phösare också kunde jobba under nolleperioden för att avlasta Traversengruppen, vilket skulle kunna möjliggöras om Sexmästeriet får bestämma.

8 Dessutom skulle de som söker till Phöseriet specifikt för att arbeta med Traversen kunna jobba där utan att vara phösare. Phöseriets representanter säger sig vara omedvetna om att oönskade gäster fått vara på Traversen och att detta i så fall är något som de phösare som arbetar på Traversen bör meddela dem så att problemet kan lösas gemensamt. De påpekar vikten av att hålla ett gott samarbete och en bra kommunikation mellan överphösarna och de phösare, och däribland sexmästerister, som jobbar på Traversen under nolleperioden. De anser också att det i deras ögon känns olämpligt att ha icke-phösare som arbetar då Traversen räknas som en nolleperiodsaktivitet och att dessa alla sköts av phösarna, samt att det inte är ett problem att vissa phösare endast söker för att jobba på Traversen då samma princip även gäller för andra ansvarsgrupper. De konstaterar att det i slutändan inte bör vara en fråga om vem som skall bestämma utan snarare hur man bäst skall genomföra ett samarbete Phöseriet och Sexmästeriet emellan, men att Phöseriet i dagsläget har den slutgiltiga beslutanderätten. 27. Övriga frågor Lucas Lundin påpekar att det är svårt att hitta information om aktiviteter kopplade till Studentföreningen och Campus. Han anser att man ofta måste fråga runt för att få tillgång till information som bör vara lättillgänglig för allmänheten, till exempel tider för olika undersektioners aktiviteter och planerade datum för fester, sittningar, gasquer och andra evenemang. Han förklarar att han själv gärna tar på sig att ordna någon form av kalender där Studentföreningen och dess undersektioner samt eventuellt också privatpersoner kan lägga in evenemang med tillhörande tider och information. Simon L påpekar att en gemensam kalender planerats till den nya hemsidan för Campus, där bland andra Studentföreningen skall få möjligheter att lägga upp information. Han berättar även att det senaste mötet han varit på där detta diskuterats var under våren, så om intresse finns får Lucas L gärna göra en temporär kalender med exempelvis Google Docs. Lucas L tar på sig uppgiften. Lucas L berättar hur han undersökt Phöseriets reglemente och inte hittat någon information om hur Traversen skall skötas. Han konstaterar att reglementet bör uppdateras i samarbete med överlämningen, och att det skulle behövas en tydlig mall för vad som skall finnas i undersektionernas reglementen så att dessa kan hållas korrekta och aktuella. Maria N frågar om de protokoll från de senaste terminerna som ännu inte publicerats på Studentföreningens hemsida. Malin Öhlin och Simon L tar på sig att samla dessa protokoll och göra dem tillgängliga på hemsidan. Avslutning 28. Nästa möte Nästa möte kommer att hållas den 8:e oktober kl. 11:30 på STOCK. 29. Mötets avslutande Marcus Wiking förklarar mötet avslutat kl. 18:41.

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2015 03 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice Ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Gry Frölich (Kassör)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #10 som ägde rum 2015 02 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna) Simon Lundmark

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2014 10 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich (Kassör)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2014-04-07 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2014-03-24 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2015 03 31 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna), Simon

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #2 som ägde rum 2014 09 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum 2014 11 03 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande), Marcus Wiking (Vice ordförande), Malin Öhlin (Sekreterare), Simon Lundmark (Informationsansvarig),

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2013-12-09 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2015 01 19 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich

Läs mer

Protokoll. fört vid stormöte #14 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid stormöte #14 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid stormöte #14 som ägde rum 2016 04 12 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Malin Zedigh (Vice ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 05 25 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum 2015 04 13 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2015 09 28 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson (Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2015 04 28 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2015 03 16 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 10 12 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20

Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20 Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum 2013-10-01 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2015 11 23 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #8 som ägde rum 2014 12 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich(Kassör)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2016 03 29 (Flyttat från 16 03 22) Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson (Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum 2016 02 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum 2016 04 26 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Eja Höglund

Läs mer

Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08

Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08 Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum 2015 11 3 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

Protokoll. fört vid stormöte #12 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid stormöte #12 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid stormöte #12 som ägde rum 2016 03 09 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig) Eja

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08

Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08 Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande)

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

Protokoll fört vid Styrelsemöte Luleå Universitets Datorförening

Protokoll fört vid Styrelsemöte Luleå Universitets Datorförening Luleå Universitets Datorförening Styrelsemöte 2012-05-16 1(5) Protokoll fört vid Styrelsemöte Luleå Universitets Datorförening Tidpunkt 2012-05-16, 13:56 15:45 (1337169414 1337175942) Plats Närvarande

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: Måndag den 21e mars 2016 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Marika Gille, Vanessa Olli, Oscar Forsberg, Madeleine Jacobsson, Ellinor Gros. 1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Protokoll Datum: Tid: Lokal: 2013-09-26 17.15 MC323 F13-2 FORMALIA ANMÄRKNING F13-2.1 Mötets öppnande Mötet öppnas klockan 17.22 F13-2.2 Avstängning av mobiltelefoner På

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 16/ Geoexpen

Styrelsemötesprotokoll 16/ Geoexpen Sidan 1 Styrelsemötesprotokoll 16/11 2015 Geoexpen 1. Mötets öppnande Närvarande: Josef Persson, Mathilda Vikström, Mathilda Norell, Hampus Hugoson, Albin Brette, Annika Paulsson Gölin, Charlotte Jakobsson,

Läs mer

Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5 ärvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, ST och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL väljs

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm Fröken Anderberg öppnar mötet kl 13:00. Väl tajmat även denna gång.

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 16.15 18.00, torsdag, 2014-12- 11 Plats: DG35 Närvarande: Emma Rydén, Linnea Fällström, Martina Kraff, Sandra Sjölander, Petra Landestål. Sofia Lindblad samt gästande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-12-01, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Emil Persson (Kassör),

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Otto Helgesson, Maarten Nelson, Lucas Hallgren,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Linköpings Klätterklubb

Protokoll från styrelsemöte i Linköpings Klätterklubb Protokoll från styrelsemöte i Linköpings Klätterklubb Datum: 2013-12-10 Tid: 19:00-21:50 Plats: Hangaren Närvarande: Mattias Strand Ordförande Jimmy Klinteskog Andreas Hansson Henrik Malmsten Anna Stockborn

Läs mer

Playstars årsmöte 2014-03-30

Playstars årsmöte 2014-03-30 Playstars årsmöte 2014-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06

MÖTESPROTOKOLL 2004-09-06 Närvarande: Andreas Nilsson Linda Högberg Sandra Pålsson Veronika D Este Ninve Younan Daniel Mallenberg Daniel Hermansson Jonas Bergström Jens Olsson Asim Dedic Jessica Boistrup 1. Mötet öppnades 2. Godkännande

Läs mer

Styrelsen den 17 oktober 2016

Styrelsen den 17 oktober 2016 Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 17 oktober 18.00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Styrelsemöte. Studentfiket Campus Norrköping. Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529

Styrelsemöte. Studentfiket Campus Norrköping. Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529 Styrelsemöte Studentfiket Campus Norrköping Datum: 2012-11-22 Tid: 12.15 Plats: TP43 Org: 802418-8529 Närvarande: Thomas Martinsson, Victor Ivarsson, Dan Helgesson, Niklas Wigertz, Martin Härnwall, Daniel

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-03, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2013-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande Styret Ordf. Magnus Norberg Sekr. Nellie-Kim Millbourn Mattias Spelmans Ida Pettersson Sebastian Levin Stefan Karlsson Emma

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Sidan! 1 Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Närvarande: Hampus Hugosson, Joakim Tapper, Josef Persson, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Liv-Johanna Lindberg, Albin Brette, Annika Paulsson Ghölin,

Läs mer

Playstars årsmöte 2013-03-30

Playstars årsmöte 2013-03-30 Playstars årsmöte 2013-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/ , 12:03 å Funq, Tolvan Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #6 Fredagen den 12/10 2018, 12:03 å Funq, Tolvan 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 12:03. 1.2 Val av mötesordförande Mötet väljer

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Students Association den 4 mars 2013, klockan 15:15,. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:35. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

Teknologkårens styrelse Axelina Flote. Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte 6 13/14

Teknologkårens styrelse Axelina Flote. Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte 6 13/14 2014-02-18 Axelina Flote Kallade: Kårstyrelsens ledamöter För kännedom: Inspektor Proinspektor Kanslichef Revisorer Sektionsordföranden Adel Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta. Punkt Vad Vem

Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta. Punkt Vad Vem Protokoll nr 10-14 Möte Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Plats Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta Punkt Vad Vem 1 Mötet öppnas. Registrering av närvaro/förhinder Ordf Närvarande

Läs mer

1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad

1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad LÄSK STADGAR 2014 1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad kommun 3 Föreningsform Föreningen

Läs mer

Protokoll från Mästarråd

Protokoll från Mästarråd 1(8) från TraditionsMEsterIT 1 Formalia 1.1 Mötets högtidliga öppnande TraditionsMästare Björn Eklöf förklarade mötet öppnat klockan 17:06:59. 1.2 Val av mötesordförande Björn Eklöf valdes till mötesordförande.

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

, kl i C305

, kl i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 3 2016/2017 2016-12-08, kl 18.30 i C305 Föredragningslista 3-16/17, 21-30 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2016-12-08, kl 18.30 Ärenden: 21-30 Bilaga Föredragare

Läs mer

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Närvarande styrelsemedlemmar: Ordförande Lenita Hellman Sekreterare Jens Lindström Ledamot Linus Råde Kassör Adam Jonsson Vice

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: F337, den 20141117 Tid: 11.51 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Tolvtin, Melinda Winninge, Jesper Dalgren, Adjungerade: ingen 1 Mötets öppnande

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 4 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Torsdagen den 8 maj 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Maria Uller, MU

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie sektionsstyrelsemöte för Rotundan 29 10 2012 i Karlskrona. Hillevi Hallberg Lyggemark Dryckesansvarig

Protokoll fört vid ordinarie sektionsstyrelsemöte för Rotundan 29 10 2012 i Karlskrona. Hillevi Hallberg Lyggemark Dryckesansvarig Närvarande Jesper Liljeblad Ordförande Andreas Nilsson Vice ordförande Calle Ketola Sekreterare Molly Norrby Kassör Ann-Katrin Zander Bokningsansvarig Hillevi Hallberg Lyggemark Dryckesansvarig Michael

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 3 2014-11-13 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 13:e november 2014, klockan 12.00. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll

Protokoll STYM2/13 Mars 2013 Sid. 1 av 3. Protokoll Sid. 1 av 3 Protokoll Mötets art: STYM2 Datum: Torsdag 07 Tid: 12:13 Plats: V-huset Närvarande: Ludvig Hult (Ordförande) Carolina Eriksson (Vice ordförande) Erik Ahlberg (Sekreterare) Marcus Ahlström (Kassör)

Läs mer