2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare).

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare)."

Transkript

1 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte Plats: Grupprum 1D321 KAU Närvarande: Sofia Melin, Simon Strid, Ronnie Jonsson, Helena Engström, Anthon Crona, Patrik Sjöstedt, Ludvig Gabrielii, Karl-Axel Ljungkvist, Peter Ek, Icke närvarande: Elin Karlsson, Karwan Nisstany Närvarande utan rösträtt: Philip Thunberg, Philip Kaber, Max Jonsson, Jonas Dahlin, Joakim Svedberg Ekholm, Gustav Johansson 1) a) Ordförande, Simon Strid, förklarar mötet öppnat kl:16:15 b) Till justeringsman valdes Peter Ek c) Fastställande av dagordningen. d) Godkännande av föregående mötesprotokoll. 2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare). Sammanfattningsvis har Rumpan Bar gått bättre än väntat och budgeteras till mindre kostnader samt ökade annonsintäkter till Goodwill. Dock har vi fått mindre intäkter i form av samarbetspartner som har tecknat lägre avtal. Varje utskott är budgeterade till följande: Idrottsutskottet har 1600kr exkl. lokalhyran. Utbildningsutskottet har 500 kr. Sexmästeriet har 4000kr. Här räknas en personalfest in för de som har jobbat på Rumpan under förra terminen och denna terminen. Marknadsföringsutskottet har 4000kr exkl. de löpande utgifterna. Här är det budgeterat för en eventuell skrivare som skulle kunna dra ner kostnaderna för tryck av affischer, nollehäften m.m. Presidiet och Näringslivsutskottet har 5000kr. Här är budgeterat för en eventuell ny laptop till föreningen. Övrigt är det budgeterat 1000kr till teambuilding för styrelsen. Här är den senaste kickoffen på Ankan redan betald. Gustav tipsar även om att vi ska se över uppsägningstiden på de avtal som är knytet till Rumpan, bl.a. sophämtningen. Allt för att inte behöva betala onödiga fakturor efter Rumpan har rivits. Han vill även veta hur många overaller som såldes under och efter senaste nollningen. Detta ska redovisas. Gustav justeras ut kl.16:29 3) Utskott Ordförande för näringslivsutskottet, Peter Ek, vill rösta in två nya medlemmar till sitt utskott. Dessa är Max Jonsson och Philip Kaber. Max och Philip presenterar sig och berättar varför de vill söka till Näringslivsutskottet.

2 Styrelsen röstar in både Max Jonsson och Philip Kaber samtidigt som nya utskott i Näringslivsutskottet. 4) Valberedning Joakim Svedberg Ekholm och Jonas Dahlin representerar valberedningen. Det diskuteras kring de poster som ska bli omvalda vila är; sexmästare klubb, ordförande, ordförande utbildningsutskottet, ordförande marknadsföringsutskottet, sekreterare, ordförande idrottsutskottet, webbmaster, chefsredaktör för Goodwill, generaler för vårnollningen samt revisorer. När det gäller sexmästare klubb kommer ansvaret inom den posten att bli annorlunda i och med att vi inte kommer ha någon klubb att sköta en period under året. Det kommer istället involveras mer i andra event än sittningar och arbete med "nya" Rumpan. Valberedningen går igenom och stämmer av post för post angående vilka kandidater de har och vilka kandidater styrelsen har för varje post. Det är inte någon som har sökt än men det finns alternativ och förslag om olika medlemmar. Det diskuteras även om hur vissa poster ska presenteras för att locka ansökningar samtidigt som ansvaret som posten innebär ska komma fram på rätt sätt. Valberedningen kommer få en sammanställning som ordförande har gjort om varje posts ansvarsområden och arbetsbeskrivning som de kan utgå ifrån i sitt arbete. Max och Philip justeras ut kl.16:50. Det diskuteras om att ha en "Vad fan gör styrelsen"-kväll på Rumpan för att medlemmarna ska kunna ta del av och ställa frågor om styrelsen arbete och funktion i KarlEkon. Valberedningen även närvara för att enklare kunna kontakt de medlemmar som är intresserade av att engagera sig i styrelsen. kommer Kvällen planeras till tisdagen 5/11 på Rumpan bar, styrelsen bjuder på fika. Jonas Dahlin justeras ut kl. 16:59 5) KBAB KBAB har givit oss ett utlägg på avtalet med KarlEkon angående en ersättningslokal till Rumpan på Campusområdets planerade nybyggnation. Simon har lagt upp detta i facebook-gruppen för att det ska diskuteras under mötet. Följande vill styrelsen lägga till/ändra på: KarlEkon ska vara med och utforma lokalen Bättre och mer förvaringsutrymmen behövs för verksamheten. KarlEkon ska vara med och bestämma möbler. 6 månaders uppsägningstid eftersom vi kommer bedriva en kommersiell verksamhet.

3 Sommarfri hyra samt se över den tänkta lokalhyran. KarlEkon måste även se över skatteläget för den nya verksamheten där vi ska bedriva en verksamhet enligt det skatteläget Rumpan har idag. Simon ska kontakta KBAB för ett nytt möte där våra åsikter ska diskuteras och ett datum för rivningen ska sättas. 6) Sammanfattning resursdag Ordförande, vice ordförande och skattmästare har varit på en resursdag tillsammans med andra ekonomföreningars motsvarande styrelserepresentanter. Resursdagen anordnades av SERO med tema styrelsearbete. Simon presenterar följande tips och råd som de tog med sig från resursdagen: Ha enskilda utvecklingssamtal med varje styrelsemedlem. Under samtalet kan de tillsammans definiera respektive styrelseposts roll och ansvarsområde ytterligare. Ordförande kan sedan skriva ner det på papper för att nästkommande medlem på posten ska kunna ta del av och utföra samma arbete som föregående innehavare av styrelseposten. Informationsmöte med medlemmarna där de kan få tillfälle att göra sin röst hörd samtidigt som styrelsen kan ta del av och ge ut feedback till medlemmarna. Det är även ett bra tillfälle till att informera medlemmarna om vad som är aktuellt i föreningen. Års- och vårstämman är ett bra forum för meningsutbyte med medlemmarna. Stämman borde utökas med någon typ av aktivitet där medlemmarna själva deltar aktivt med att svara på vissa frågor i mindre grupper för att sedan lämna in dessa till styrelsen. Det är bra för att väcka engagemang hos medlemmarna. Innan en ny styrelse utses bör det sättas ett övergripande helhetsmål för den nya styrelsens mandatperiod. Detta för att "lyfta blicken" och ha ett gemensamt mål och syfte med styrelsearbetet. Ansvar; vilket ansvar är det egentligen som följer av att sitta med i styrelsen? Vara tydlig med att styrelsemedlemmarna har ett solidariskt ansvar för allt som beslutas och diskuteras på mötena. Det krävs ett mer tydligt aktivt deltagande från varje styrelsemedlem där man ska arbeta över sina egna gränser. Återkoppling för det som beslutas på mötet. Stämma av med de uppgifter som delas ut och se så de är gjorda eller varför de inte är gjorda. Detta för att de inte ska glömmas bort och att arbetet ska bli mer effektivt. Dagordningen på kommande styrelsemöte ska läggas ut på facebookgruppen innan mötet för att alla ska kunna ta del och vara medvetna om vad som kommer tas upp på mötet. Detta kan även leda till effektivare möten där styrelsen är bättre förberedda om ämnet.

4 Information och kommunikation mellan styrelsemedlemmar ska flyttas till respektive mailadress istället för facebook. Detta för att arkiveringen är bättre på mailen än på facebook om det är så att nästkommande medlem på posten behöver ta del av informationen. Förslagslåda där medlemmarna kan lämna förslag och åsikter som tas upp under styrelsemöten. Arbeta mer aktivt med rosa tavlan. Styrelsen ska alltid vara enade utåt. Om någon medlem ha annan åsikt om det beslut som tas på ett möte ska denne ändå stå bakom det beslut som togs under mötet. Annat som diskuteras är att vi ska ha bättre uppföljning av projektledarnas arbete om och under projektets gång. Anthon kommer med förslag om att vice ordförande ska agera som projektledarnas kontaktperson inom styrelsen för att enklare kunna meddela om arbetets gång. 7) Föreningsmässan Föreningsmässan äger rum måndagen 14/10 där KarlEkon ska representeras. Styrelsen kommer att ha ett eget bord med försäljning av olika föreningsmaterial såsom overaller. Följande schema bestäms under mötet: Kl. 08:30-10:00 står Patrik, Peter och Simon Kl. 10:00-11:00 står Karl-Axel och Anthon Kl. 11:00-12:00 står Ronnie och Ludvig Kl. 12:00-13:00 står Elin och Karwan Kl. 13:00-14:00 står Sofia och Helena Overall är obligatoriskt! Materialet som behövs finns i på Rumpan. Detta ska transporteras till skolan innan mässan. 8) Rundan Sekreterare Sofia har fått svar från Daniel Kaupinen angående problemet med dubbelregistreringen av medlemmar. Philip Thunberg ska hjälpa till med att lösa problemet. Sexmästare Ronnie meddelar att sittningen med SVIK var lyckad och de sålde för 5500:-. Han har även fått en del nya förfrågningar angående sittningar på Rumpan i november. Detta beror på när KBAB planerar att riva lokalen.

5 Ordförande Näringslivsutskottet Peter och Simon har varit på sign-middag med EY, där avtalet skrevs på. Peter meddelar att PWC har reducerat sitt avtal med kr. Peter vill även att Goodwill ska utöka sin redaktion för att kunna göra ett bättre arbete med annonsintäkter och marknadsföringen av tidningen. Förslaget är att de skribenter som finns även ska ingå i redaktionen. Det är 14 anmälda till Wingefors workshop 17/10. Peter behöver kuvert och frimärken. Det är slut på kontoret, får gör utlägg och köpa det han behöver innan vi får in fler. Skattmästare Karl-Axel har nu bokföringsprogrammet på sin privata dator eftersom kontorets dator inte fungerar. Styrelsen beslutar enhälligt om att köpa in en ettårs prenumeration på Visma för 1100kr. Philip Thunberg Philip anser att Goodwill bör synas bättre på KarlEkons hemsida för att vi ska få flera läsare som är nödvändigt för arbetet med nya annonsörer. Driftansvarig Rumpan bar Ludvig vill veta vad som ska göras med de inventarier som inte ska kastas vid rivningen av Rumpan. Om de ska säljas eller förvaras samt vart ska de förvaras i så fall. Får svar att det ska ses över och kommer diskuteras mer om framöver. Det beror även på vad vi får i den nya lokalen. Vice ordförande Anthon deltog på senaste ordförandeträffen med kåren. Förslag kom om en sittning på Bunkern för alla studentföreningars styrelser. Planeringen med nästa års valborgsfirande har börjat. Karlstads universitets amerikanska fotbollslag ska ha en match mot laget från Handels i Stockholm. Det kommer vara ett event i samband med matchen. Ordförande marknadsföringsutskottet Bilderna på styrelsen är upplagda på hemsidan. Bild på Ronnie och Ludvig saknas fortfarande. KarlEkon-tröjor ska beställas snarast så de hinner levereras innan Megakonferensen. Helenas marknadsundersökning om styrelsen publiceras imorgon 9/10.

6 Visitkort till ordförande näringslivsutskottet är beställt. Helena ska göra affischer till Halloween och Åreresan samt beställa märken. Beslut tas om att beställa 300st av varje märke, 4 olika märken. 9) Övrigt Helena tar med fika till nästa möte. 10) Nästa möte Måndag 14/10 kl.16:15. 11) Mötets avslutande Ordförande Simon Strid avslutar mötet kl.18:03. Simon Strid Sofia Melin Peter Ek Ordförande Sekreterare Justeringsman

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD  Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2012-04-23 Plats: 1B-347 Närvarande: Stefan Orbaum Fredriksson, Viktoria Pettersson, Hampus Gerlach, Jonas Björkman, Kristin Eriksson, Simon Strid, Gustav Johansson,

Läs mer

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Årsberättelse Karlekon 2014

Årsberättelse Karlekon 2014 Ordförande... 5 Vice Ordförande... 7 Skattmästare... 7 Sekreterare... 9 Ordförande Sexmästeriet (Projektkoordinator)... 9 Driftansvarig Rumpan Bar... 10 Ordförande C.A.P.S.... 11 Vice Ordförande C.A.P.S....

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24

Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-01-11 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Jacob Johansson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas,

Läs mer

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-03-01 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler.

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Sida 1 av 5 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-03-14 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Malin Karlsson, Amos Friedman, Johanna Sjödahl, Marcus Pfeiff, Malin

Läs mer

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande.

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-01-10 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Johanna Sjödahl, Malin Andersson, Amos Friedman, Carl-Fredrik

Läs mer

Medlemsföreningens styrelse

Medlemsföreningens styrelse Medlemsföreningens styrelse På ett medlemsföreningsårsmöte (läs dokumentet Medlemsföreningsårsmöte ) beslutar medlemmarna vilka som ska sitta i medlemsföreningens styrelse under ett år framåt. Det måste

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu.

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-12-13 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Elvira Eråker, Christine Svensson, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Jacob Johnsson, Malin Carlsson, Joakim

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38.

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-05-16 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Jacob Johnsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14

Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 Bilaga 2 Sammanfattning av samtliga beslut som fram tills nu har tagits av KS 13/14 KS möte 10/7-2013 Fattade beslut Firmateckning Attesträtt Förste Kårstyrelseledamot Ansvarsområden Kårstyrelsen Tidsrapportering

Läs mer

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 14/14 Torsdagen 30/10 2014 12:15-13:00 1B 237 Hus 1, Karlstads Universitet IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad

1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad LÄSK STADGAR 2014 1 Föreningens namn Föreningens namn är LÄSK. LÄSK är en förkortning för Lärarstuderande I Karlstad 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad kommun 3 Föreningsform Föreningen

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #1 Tisdag 8/7 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 18:46..2 Val av sekreterare

Läs mer

Årsmötesprotokoll LÄSK 2016

Årsmötesprotokoll LÄSK 2016 Årsmötesprotokoll LÄSK 2016 Dagordning Datum: 2016-02-29 Plats: Frödingssalen Tid: 18:00 Årsmöte Läsk 1 Mötets öppnande - Ordförande Malin Öström öppnar mötet och hälsar alla välkomna Mötet förklaras öppnat

Läs mer

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Innehållsförteckning ORDFÖRANDE... 1 Internt... 1 Externt... 2 VICE ORDFÖRANDE... 3 Internt... 3 Externt... 4 EKONOMIANSVARIG... 5 UTBILDNINGSUTSKOTTET... 6 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET...

Läs mer

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON Hej! Matilda Persson heter jag och i detta mejl kommer ni få reda på varför jag är den bästa kandidaten för att bli KarlEkons nya vice ordförande. Jag är 21 år gammal och

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-10-02 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee

Läs mer

Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad

Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad 2012 Verksamhetberättelse 2012 Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad Innehållsförteckning Ordförande... 3 Goodwill... 3 Flottracet... 4 Ekonomi... 4 Sekreterare... 5 Utbildning... 5 Näringsliv...

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-03-20 Plats: Hos Linnea, Stockholm Närvarande: Linnea Hjerpe, Lisa Sindsjö, Klara Fogelberg Skoglösa, Patrik

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN DEN 4 OKTOBER 2017 IMF-FÖRENINGEN Mälardalens Högskola INLEDNING 1 Mötets öppnande Martina öppnar mötet 16.31 2 Val av mötesordförande för föreningsmötet Krister Frost väljs

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD   Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-05-23 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-12-13 Plats: Stockholm Närvarande: Samtliga 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea Hjerpe 2. Val

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-01-19, kl. 18.00 Plats: Saltholm, Studiecentrum LTH. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson,

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö Verksamhetsberättelse 2014 Utrikespolitiska Föreningen, Växjö 1 Sammanfattning av 2014 2014 har varit ett intressant och framgångsrikt år för Utrikespolitiska Föreningen, Växjö. Ny styrelse valdes in i

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-02-05 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor.

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. Styrelseposter 2014 Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. För att söka en plats i Kids of Ugandas styrelse 2014

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos Årsmöte SEKE 2019 Styrelsen: Julia Olsson Ordförande Sandra Hellgren Vice Ordförande Martin Similä Kassör Moa Björklund Sekreterare Anton Bergenudd Webmaster Andreas Rogne Ordf: Utbildnings-utskottet Hanna

Läs mer

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal.

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Dagordning 1 Mötets öppnande - Ordförande Malin Öström öppnar mötet och hälsar alla välkomna 2 Mötets behörighet

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 29 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20130903 Tid: 12:0014:00 Plats: R22 Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa Pyk, Elin Lager,

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 22 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Adress: Samhällsvetarhuset, SE-901 87 Umeå Mötesinformation Mötesdatum: 2014-09-09 Kl. 17.00 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Parsa Lalehzar Kabba Jallow Coenraad Coster Viktor Fredlund Ordförande

Läs mer

Mötesprotokoll för STYRELSEMÖTE

Mötesprotokoll för STYRELSEMÖTE 1 Mötets öppnande. Simon Rose förklarar mötet öppnat klockan 17.16. 2 Val av mötesordförande. Simon Rose väljs till mötesordförande. 3 Val av mötessekreterare. Markus Lyckman väljs till mötessekreterare.

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle

Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Styrelsemöte datum: 15/1-2013, Nya vall 16.15 Närvarande: Alexandra Hellström, ordförande Marcus Andersson, vice ordförande Valeria Lingran,

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Adress: Samhällsvetarhuset, SE-901 87 Umeå Mötesinformation Mötesdatum: 2015-02-11 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Parsa Lalehzar Kabba Jallow Coenraad Coster Viktor Fredlund Maja Lundmark

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-14 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Datum Senast uppdaterad Daphne Sevelin 2015-08-17 2015-08-18 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Innehåll. Material Valberedningsguide Uppdaterad: 2015-01- 27 Sida 2 av 7

Innehåll. Material Valberedningsguide Uppdaterad: 2015-01- 27 Sida 2 av 7 Sida 2 av 7 Innehåll Information till valberedningen... 3 Inför årsmötet... 4 Att sätta ihop kravprofiler... 4 Saker att ta ställning till... 5 Att hålla informationsmöte... 5 Att förbereda en intervju...

Läs mer

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare.

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare. Datum: 2018-04-18 Mötesform: Styrelsemöte Plats: Nbvh Styrelserum Sekreterare: Angelica Wickström Närvarande: Olivia Schönfeldt, Andreas Berglund, Angelica Wickström, Emma Wiberg, Isabella Lockner, Elin

Läs mer

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg

Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Arbetsbeskrivningar för Juridiska Föreningen i Göteborg Juridiska Föreningen 1. Juridiska Föreningens styrelse Samtliga ledamöter av Juridiska Föreningens Styrelse ska: delta vid styrelsemöten stå till

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

IDIOTIntresseförening

IDIOTIntresseförening Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 5/14 Tisdagen 8/4 2014 12:15-13:00 21A 344 Hus 21, Karlstads Universitet IDIOTIntresseförening en för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA BILAGA 28 VID STOCKHOLMS UNIVERSITET BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR Onsdag 8/4 2015 Wallenbergssalen, hus 3 - Kräftriket Kl. 17.00 22.00 ORDFÖRANDE Internt Ordförande skall kalla till samt

Läs mer

Styrelsemöte. Dagordning

Styrelsemöte. Dagordning Styrelsemöte Tid: 2016-09-27 kl. 17:15-19:00. Plats: DG44 Närvarande: Johanna Nyrén, Amanda Jönsson, Elin Schönqvist, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Johanna Lenhammar, Hanna Falk och Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet.

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet. Stormöte, PROTOKOLL Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: torsdag 11 december 2014 kl. 17.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Ärenden: 1. Mötet öppnas 2. Val av mötessekreterare: Louise Lyckvik väljs

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Ett år i föreningen. Styrelsemöten. Årsmöte

Ett år i föreningen. Styrelsemöten. Årsmöte Ett år i föreningen Det finns i en förening några områden som återkommer varje år. Ett sätt att planera arbetet i föreningen är att se vilka uppgifter de är och när de behöver göras. Här hittar du några

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16

Styrelseposter i ESN Linköping verksamhetsåret 15/16 Styrelseposter i verksamhetsåret 15/16 Samtliga styrelseposter skriver testamente till sin efterträdare samt ser till att dela dessa med samtliga i styrelsen. Avgående styrelsemedlem ska finnas tillgänglig

Läs mer

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala

Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala Uppsala den 13 januari 2014 Protokoll styrelsemöte, Utrikespolitiska föreningen i Uppsala 1. Öppnande av möte Mötet öppnades, klockan 18.06 Närvarande: Julia Yates, Linnea Wikström, Elina Ibo, Marta Lindström,

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Kapitel 1: KODEN för Aktiva Seniorer Skövde

Kapitel 1: KODEN för Aktiva Seniorer Skövde KODEN för Aktiva Seniorer Skövde Kapitel 1: KODEN för Aktiva Seniorer Skövde Föreningen beslutar på föreningsstämma att arbeta efter KODEN, som är en verksamhetsbeskrivning och ett styrdokument. Syfte

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 1. INLEDNING 1 2. SEKTIONSSTYRELSEN 1 2.1 ORGANISATION 1 2.2 ANSVARSOMRÅDEN 1 ORDFÖRANDE 1 VICE ORDFÖRANDE 1 KASSÖR 1 SEKRETERARE 2 ARBETSMILJÖOMBUD

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet Stadgar SEKE 1 (7) 1 Föreningens namn Föreningens namn är SEKE Civilingenjörerna Karlstad. 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 2015-09-16, 18.00 H432, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Sofia De Waal Viktor Fornander Carl Hofverberg

Läs mer

2. Val av sekreterare och justeringsman att jämte ordföranden justera protokollet. BS valdes till sekreterare och PEP att justera protokollet

2. Val av sekreterare och justeringsman att jämte ordföranden justera protokollet. BS valdes till sekreterare och PEP att justera protokollet Nr 4 Protokoll vid styrelsemöte 12 maj 2016 Plats: Seniorcenter i Sandared Tid: Kl. 18.00 20.00 Närvarande: Björn Schouenborg (BS, vice ordf) Evgeniy Kim (EK) Per-Erik Palmqvist (PEP) Elisabet Hugosson

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jas Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Läs mer

Ordförande: Isa Welander Sekreterare: Julia Wistrand Justerare: Amanda Jönsson

Ordförande: Isa Welander Sekreterare: Julia Wistrand Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-05-23 kl. 17:15-19:00 Plats: R37 Närvarande: Amanda Jönsson, Johanna Nyrén, Johanna Lenhammar, Isa Welander, Julia Wistrand, Hanna Falk och Felicia Hedström. Dagordning 1. Mötet

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer