Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte"

Transkript

1 Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: , H432, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Sofia De Waal Viktor Fornander Carl Hofverberg Ida Teblad Emma Hammarbäck Oscar Lindquist Emilia Sweicicka Karin Rehnberg Gustaf Palmér Förhinder Hanna Nordlund Calle Håkansson 1. Mötets öppnande Mötet förklarades öppnat av Gustaf. 2. Val av mötesfunktionärer Gustaf föreslog Gustaf till ordförande Styrelsen beslutade att utse Gustaf till ordförande Gustaf föreslog Emma till sekreterare Styrelsen beslutade att utse Emma till sekreterare Gustaf föreslog Oscar till justerare Styrelsen beslutade att utse Oscar till justerare Godkännande av kallelse och dagordning Styrelsen godkände kallelsen och dagordningen 3. Ordförande har ordet Mötet inleddes med att Gustaf berömde alla styrelsemedlemmar för en otroligt bra start med nya styrelsen.

2 Gustaf var igår (15/9) på lunchmöte med ordförande för Uppsalaekonomerna. De pratade bland annat om kontaktdagarna och om att Föreningen Samhällsvetarna och Uppsalaekonomerna ska samarbeta med varandra. De diskuterade om båda föreningarnas svagheter och styrkor för att se vad vi kan lära av varandra. Gustaf ska träffa ordförande för UPS nästa vecka. Uppsalaekonomerna vill bilda en egen kår eftersom de inte vill att den nuvarande kåren ska vara politiserad. Karin påpekade att om vi i Föreningen Samhällsvetarna måste säga till om vi tycker att kåren är politiserad. Ju oftare det tas upp, desto mer aktuellt kommer det att bli. En kort diskussion hölls om vad vi tycker om kåren och vad den gör för oss. 4. Vice ordförande har ordet Sudiebevakarna skulle ha kommit och besökt dagens styrelsemöte men fick förhinder. De kanske kommer till nästa möte. Karin berättade kort om ekosek och tjänsterna som finns inom sektionen. Hon berättade vidare om att det är extremt många som går ut ur kåren och att bidragen till föreningarna där av minskar kraftigt. I våras klubbades det igenom att alla föreningar kommer att bli kårföreningar. Det innebär att hälften av föreningarnas medlemmar ska vara med i kåren och det är upp till kåren att själva bevisa att 50 % av varje förenings medlemmar är med. Uppsalaekonomerna försöker starta en egen kårförening, vilket många inte tror kommer förverkligas. Karin poängterade att man ska vara medveten om att när man går ut ur kåren bidrar man inte längre till allt den erbjuder, men att man fortfarande kan ta del av det som erbjuds gratis. Vill vi använda oss av kårens tjänster borde vi kanske också vara med i den. Karin informerade även om att vi kan få pengar för våra föreläsare. Om en Doktorand eller annan person med forskarbakgrund håller i en föreläsning får vi 2000 kronor. Detta är perfekt för utbildningsutskottet. Det är även många andra föreningar som är mycket intresserade av att samarbeta med oss, till exempel i form av gemensamma föreläsningar. Det finns bland annat en studentserie i fotboll som aktivitetsutskottet kanske kan vara intresserade av. Vi har fått en uppmaning om att humlan har ensamrätt på kaffe och vi får därför enbart bjuda bort kaffe när vi anordnar föreläsningar. Gällande studiecirklarna får vi 20 kronor per studietimme. På 45 minuter får vi alltså 20 kronor. Karin tycker absolut att vi ska anordna studiecirklar och studiecirkelutbildningar kommer antagligen att hållas i början eller mitten på oktober. Karin vill att alla ska ta del av utbildningen. Alla affischer och liknande saker ska skrivas ut på kåren eftersom det är billigast.

3 5. Invigning Ida och Carl informerade om att allt har rullat på bra med lokaler och aktiviteter. Stämningen under invigningen känns lyckad och bra! Många uppskattar art vi har blandade aktiviteter, både med och utan alkohol och det är kul att många från styrelsen är med. Samhällsvetarnas dag blev lyckad, men Carl anser att flera från styrelsen borde ha varit närvarande. Vi borde ha varit där för de oinvigdas skull och han menade att det hade varit ett bra tillfälle för styrelsen att visa upp sig. Gustaf tycker ändå att dagen blev lyckad. Carl berättade att många i föreningen är ovetandes om samvetarnas dag. Många trodde att det skulle vara en dag när man lär känna föreningen, får reda på mer om den och vad man kan engagera sig i. Karin tycker att vi nästa termin måste göra något mer speciellt av dagen. Till exempel anordnar systemvetarna en quizkväll för sina nollor där styrelsen kan vara med. Det blir en mer mingelvänlig atmosfär. Förra styrelsen tog ett beslut om att den traditionella skålen skulle vara kvar. Gustaf anser att det känns konstigt eftersom det är många fler tjejer än killar i föreningen. Styrelsen diskuterade vidare om huruvida skålen skulle fortsätta vara traditionsenlig eller om vi skulle besluta om en ny, könsneutral skål. Ett beslut diskuterades fram. Beslut: Styrelsen beslutar att ha en enhetlig skål på invigningsgasquen där vi ej benämner kvinna och man. Vi följer den skål som vi tidigare haft med könsneutralitet. 6. Näringsliv & Sponsorgruppen Hanna har haft kontakt med företaget Academic Work och de kommer att ha en cvföreläsning den 5 oktober. Hanna och Sofia har varit i kontakt med Uppsalaekonomernas näringslivsutskott och ska ha ett möte med dem där de ska berätta om hur de arbetar i utskottet. Gustaf tycker att det kan vara en bra idé för Hanna och Sofia att gå på deras näringslivsutskottsmöten. Sofia tycker inte att det behövs en speciell sponsorgrupp eftersom utskottet klarar arbetet med sponsorer själva. Gustaf menar att man då kan utlysa kontaktpersoner som är länken mellan utskottet och företaget. Gustaf vill även trycka på att inte skicka ut massmail till företag. Vi måste värna om våra relationer till företagen och det är bättre att det går för långsamt än för fort. Sofia informerade om att hon haft kontakt med en kille som heter Pascal och som nyligen har startat ett eget företag tillsammans med en vän. De ska komma och hålla i en föreläsning och detta ska enligt deras önskemål ske i mitten eller slutet på oktober. De ska prata om att starta eget företag och hur de gått från idé till slutmål. De har tankar på att lotta ut en stor högtalare för att locka personer och efter föreläsningen vill de ha ett litet mingel. Sofia har hört av sig till olika dryckesföretag. Vitamin Well kan inte sponsra oss men vi kan få ett bättre pris, 12,50 kronor per flaska. Gustaf menar att vi kan ha Vitamin Well i bakhuvudet om vi vill ha ett större event.

4 Hanna har varit i kontakt med lantmäteriet. 6. Ekonomi Oscar informerade om arr vi den här terminen har 42 nya nollor. Invigningen har inbringat kronor till kassan. Alla betalningar till invigngingsgasquen har inte kommit in än. Föreningen har i dagsläget kronor. Gustaf anser att vi har råd att ha mer utgifter och Emilia tycker att det ska vara mer svängrum med pengarna. Victor nämnde att vi inte kommer att få något bidrag för vakterna till förbudsdebatten. Oscar anser att bokföringen är ett problem eftersom han inte riktigt vet hur man gör. Just nu lär han sig själv. Gustaf menar att man kanske kan höra med föreningens revisor alternativt om någon i föreningen känner någon som är bra på bokföring. Om vi vet att vi har en faktura som ska betalas är det viktigt att vi kollar med Oscar att han har fått den. Brev kan komma bort i posten och det är tråkigt om föreningen måste betala en extraavgift. Karin poängterade att vi måste ta beslut om alla utgifter som överskrider 1000 kronor. Angående betalningsgater tycker Gustaf att swish är det bästa alternativet. Swish kostar 2 kronor per transaktion och Emilia tycker att det är något vi kan ta pengar från överskottet till. Karin tycker att swish endast ska användas på evenemang där man kan betala med kontanter, exempelvis första dagen på invigningen och discofesten. Hon menar att swish inte är nödvändigt vid alla event och att det är onödigt att betala 2 kronor per transaktion vid exempelvis skidresan. Styrelsen beslutade att vi ska prova swish det här året och nästa styrelse kan sedan avgöra om de vill ha kvar det eller inte. Beslut: Oscar fixar företagsswish till Föreningen Samhällsvetarna Uppsala. 7. Utbildningsutskottet Victor informerade om att föreläsningen med LSE gick bra, cirka 60 personer kom. Även förbundsdebatten blev lyckad med en fullsatt sal. UNT skrev om debatten och föreningens förbundsdebatthashtag blev en trend på Twitter. Victor ser gärna att vi köper in snyggare hushållsmaskiner för att se proffsigare ut på event där vi bjuder på kaffe och annat. Utbildningsutskottet har många förslag på föreläsare och ämnen till framtida föreläsningar. Expo har en föreläsare som de skickar ut om det skulle bli aktuellt. Gällande excelföreläsningen händer det inte så mycket för tillfället.

5 Vill vi att föreläsare som finns på annan ort ska komma hit tror Karin att vi kan bekosta deras reskostnader. 8. Aktivitetsutskottet Axel informerade om att många personer deltog på det senaste aktivitetutskottsmötet, men det var inte så många oinvigda som kom. Det finns intresse för de flesta projektgrupperna och det finns planer på att skapa en projektgrupp som kommer att anordna en vårbal. Vårbalsprojektet är tänkt att sträcka sig över ett år. Alla nationer har mailats angående den stora pubrundan. Pubrundan äger rum den 14 oktober. Tyvärr är hela Smålands nation stängd då men Palermo kan tänkas vara ett alternativ till en trettonde nation. Intresse för den lediga posten som vice ordförande i aktivitetsutskottet verkar finnas. Karin vill att alla utskott ska nå ut till de oinvigda så att de engagerar sig i föreningen. 10. PR Emilia vill att man ska fråga henne innan man postar saker på föreningens facebooksida. En internetpolicy finns att läsa på samvetarna.se. Allt vi gör utåt ska postas på föreningens likesida, men den får inte bli för spammig. Det mesta ska bara postas en gång. Vi bör reda ut frågan om vad som ska postas vart. Victor menar att vi bör jobba mer med att påminna om föreläsningar och annat på facebook. Påminnelser ska postas i facebookgruppen. Vi ska jobba med att få fler personer att gilla likesidan då den har färre medlemmar än facebookgruppen. Föreningen håller på att ändra utseende vilket Emilia tycker är kul men hon ser att vi hittar en enhetlig stil. Vi ska inte byta ut föreningsfärgen, däremot ska alla utskott ha en egen färg. Det är viktigt att det är enhetligt och att alla färger matchar. Emilia tänker sig en färgskala som går i rött, vitt, grått och svart. Tanken är att allt ska bli mer stilistiskt. Först när vi har ett beslut om hur allt ska se ut kan vi beställa merchandise. 11. Övriga frågor Gustaf tog upp att UPS har en reccerepresentant som är styrelsens länk till de nya föreningsmedlemmarna. Denna representant informerar styrelsen om hur de upplever sin första tid i föreningen.

6 12. Mötets avslutande Gustaf tackade för visat intresse och förklarade mötet avslutat. Sekreterare Justerare Emma Hammarbäck Oscar Lindquist

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 2015-08-30, 16.15 i Faculty Club, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Calle Håkansson Viktor Fornander Fredrik

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 2015-11-16, 17.00 i Faculty Club, Ekonomikum Närvarande: Axel Göras Calle Håkansson Viktor Fornander Hanna

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer:

Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: Protokoll från Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Styrelsemöte Organisationsnummer: 802439-0711 Datum: 3 oktober 2016 Plats: Ekonomikum H432 Tid: 17:00 Närvarande Sara Enlingfors Fanny Olsson Madeleine

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen 9 februari 2016, kl. 17:15 Stigbygeln, Örat Närvarande: Hanna Landberg, Sofia André, Lars Östman, Nathalie Vilhelmsson, Klara Nilsson, Sarah Fransson, Lovisa Sundqvist,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 7 2015-03-05 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 5:e mars 2015, klockan 16.30. Styrelserummet, Department of Peace and

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-10-14 Styrelsemöte 2014, 14 oktober 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Hanna Sofia N, Melinda P, Fredrik T, Hanna Maria N, Jonatan P, Art V, Hannah E, Ebba D, Tor M, Julia M,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2013-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande Styret Ordf. Magnus Norberg Sekr. Nellie-Kim Millbourn Mattias Spelmans Ida Pettersson Sebastian Levin Stefan Karlsson Emma

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 3 2014-11-13 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 13:e november 2014, klockan 12.00. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 1. Mötets öppnande 2. Närvarande Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 Anna, Niklas, Jonn, Simon, Hanna, Calle, Elin, Veronika 3. Dagens sekreterare Veronika 4. Dagordning a. Information

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD  Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2012-04-23 Plats: 1B-347 Närvarande: Stefan Orbaum Fredriksson, Viktoria Pettersson, Hampus Gerlach, Jonas Björkman, Kristin Eriksson, Simon Strid, Gustav Johansson,

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Datum: 20130618 Tid: 18.30 Plats: Klubbstugan Närvarande: Alf Karlström Bengt Jonsson Ingrid Lundh Ingela Brandt Jerker Jeppsson Ida

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 16.15 18.00, torsdag, 2014-12- 11 Plats: DG35 Närvarande: Emma Rydén, Linnea Fällström, Martina Kraff, Sandra Sjölander, Petra Landestål. Sofia Lindblad samt gästande

Läs mer

Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander. Dagordning 140325: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade ledamöter: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jaś Szulkin, Ida Reimegard, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL. Närvarande. Frånvarande. Styrelsemöte nr 3, 2012-09-20, Smörjkammaren. 1 Mötets öppnande. 2 Formalia. 2.1 Eventuella Adjungeringar

MÖTESPROTOKOLL. Närvarande. Frånvarande. Styrelsemöte nr 3, 2012-09-20, Smörjkammaren. 1 Mötets öppnande. 2 Formalia. 2.1 Eventuella Adjungeringar MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte nr 3, 2012-09-20, Smörjkammaren Närvarande Sofia Edberg, Ordförande Carl Edman, vice Ordförande Tommy Lunqvist, sekreterare Axel Lison Almkvist, SnO Lisa Wohlfart, SkO Gustav

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-12-13 Plats: Stockholm Närvarande: Samtliga 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea Hjerpe 2. Val

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet Stadgar SEKE 1 (7) 1 Föreningens namn Föreningens namn är SEKE Civilingenjörerna Karlstad. 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-12-13 Plats: Wallenbergrummet, Kårallen Närvarande: Thea Almgren, Erik Arvidsson, Hanna Edlundh, Jakob

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 30 januari 2014, klockan 17.15 Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. Närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-05-08 kl. 17.00 Plats: Ordförande: Sekreterare: Övriga närvarande: E-huset Astrid Sjögren, TM13 Elin Lindqvist, TM13

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2015-04-22 Kl. 17.15 Mötesplats: Samvetet Närvarande Post Anna Neglén Daniel Saadat Lukas Norlund Sivermark Sara Lundqvist Johanna Witting John Gunell Adam Dahrén Simon Fjellner

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 ! Verksamhetsplan 2015-2016 Verksamhetsplan Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 Bakgrund Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013-03-06 Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Verksamhetsberättelse 2013-03-06 Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsberättelse 2012 1 VERKSAMHETSOMRÅDE 1 Organisation Under 2012 har följande studenter verkat som styrelseledamöter: Viktoria Wessman, Ordförande Charlotta Hägg, Vice Ordförande tillika Informationsansvarig

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer Ordförande Sofia Carlsbrand: Jag heter Sofia Carlsbrand, går mitt tredje år på programmet och pluggar just

Läs mer

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2015-05-19, kl. 12.00 Plats: M:L1, M-huset Närvarande : Joel Oredsson (Ordf), Hedda Nilsson (Vice-ordf), Louise Lyckvik (Admin), Olle Gemfors

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Ulrika Byström 2 Närvaro Ordförande Ulrika Byström, vice ordförande Pontus Sjölund, informationsansvarig

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: Måndag den 21e mars 2016 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Marika Gille, Vanessa Olli, Oscar Forsberg, Madeleine Jacobsson, Ellinor Gros. 1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Medlemsföreningens styrelse

Medlemsföreningens styrelse Medlemsföreningens styrelse På ett medlemsföreningsårsmöte (läs dokumentet Medlemsföreningsårsmöte ) beslutar medlemmarna vilka som ska sitta i medlemsföreningens styrelse under ett år framåt. Det måste

Läs mer

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg orgnr 875003-0861 Protokoll TUG 190114 Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg 1 Mötet öppnades. 2 Arne

Läs mer

Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Dagordning 150311: Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Louise Lundmark, Frida Torstensson, Rosanna Norman, Fredrica Werner, Sara Stuguland, Linus Hagander, Kornelia Johansson Närvarande: Louise

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 18/ Hemma hos Albin

Styrelsemötesprotokoll 18/ Hemma hos Albin Sidan 1 Styrelsemötesprotokoll 18/10 2015 Hemma hos Albin Mötets öppnande Närvarande: Matilda Vikström, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Josef Persson, Annika Paulsson Gölin, Liv-Johanna Lindberg,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Uppsala Peace and Development Students Association den 4:e december 2012, klockan 16:23. Department of peace and conflict research, Gamla torget, Uppsala.

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Styrelsemöte SRRS mellan 100805

Styrelsemöte SRRS mellan 100805 Styrelsemöte SRRS mellan 100805 Närvarande: Ulrika Törnqvist, Sophia Greek, Karin Selin, Anna Liljenbring, Camilla Bergström. Meddelat förhinder: Karin Karlsson Plats: Ulrika Törnqvist, Lindesberg 1 Mötet

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-05-04 Plats: Stockholm Närvarande: 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea 2. Val av mötessekreterare:

Läs mer

Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen

Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen 2012/03/23-25 Nr 690/ 2011-2012:14 Närvarande: Ej närvarande: Bilagor: Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen Sara Vikström,

Läs mer

Föreningen Uppsala Medievetare

Föreningen Uppsala Medievetare Art: Höststämma HT18 Plats: Ekonomikum, B153 Tid: 17.15 Närvarande: Linn Seipel, Amela Muratspahic, Caroline Matts, Elin Olsson, Agnes Eriksson, Liam Karatas, Elin Sjöberg, Teodor Hårdänge, Anneli Modin,

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 09. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 09. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 09 2016-05-12 Kl 12.15 Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll från Mästarråd

Protokoll från Mästarråd 1(8) från TraditionsMEsterIT 1 Formalia 1.1 Mötets högtidliga öppnande TraditionsMästare Björn Eklöf förklarade mötet öppnat klockan 17:06:59. 1.2 Val av mötesordförande Björn Eklöf valdes till mötesordförande.

Läs mer

Informationsspridning på Sektionen

Informationsspridning på Sektionen Informationsspridning på Sektionen Bakgrund Studenterna på Sektionen ska lätt kunna ta del av information på ett enhetligt sätt och i samma kanaler. Därmed krävs riktlinjer för hur marknadsföringen ska

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-09-22, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Hanna Krokström (Admin), Emil

Läs mer

Styrelseprotokoll. Förkortningarna som finns angivna under punkterna innebär följande; (I) för information, (D) för diskussion och (B) för beslut.

Styrelseprotokoll. Förkortningarna som finns angivna under punkterna innebär följande; (I) för information, (D) för diskussion och (B) för beslut. Styrelseprotokoll Datum: 26/11/2018 Mötesform: Sammanträdande, Skype Plats: Styrelserummet i NBVH Sekreterare: Johannes Estensen Närvarande: Olivia Schönfeldt, Andreas Berglund, Angelica Wickström, Johannes

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-02-05 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

Biomedicinarnas Riks Organisation BRO

Biomedicinarnas Riks Organisation BRO Sida 1 av 5 Biomedicinarnas Riks Organisation BRO PROTOKOLL Typ av sammanträde Sammanträdesdatum BRO s årsmöte 2008-11-22 Sekreterare Justeringsperson Mia Ländin Rebecca Andersson Närvarande Linköping:

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Adress: Samhällsvetarhuset, SE-901 87 Umeå Mötesinformation Mötesdatum: 2014-09-09 Kl. 17.00 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Parsa Lalehzar Kabba Jallow Coenraad Coster Viktor Fredlund Ordförande

Läs mer

SLF Student Lunds Styrelsemöte 29/ :15-19:18, Falck Hillarp salen BMC

SLF Student Lunds Styrelsemöte 29/ :15-19:18, Falck Hillarp salen BMC SLF Student Lunds Styrelsemöte 29/8-2017 18:15-19:18, Falck Hillarp salen BMC Närvarande: Ida Osbeck Hanna Sundström Alexander Tejera Sofia Schuss Oskar W Persson Felicia Berglindh Natalie Andersson Sara

Läs mer

Förtroendevalda. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

Förtroendevalda. SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se Förtroendevalda SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 SSU-KLUBBENS FÖRTROENDEVALDA SSU-klubbens förtroendevalda är de som

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-01-24, kl. 18.30 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala

Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Protokoll 140814: Styrelsemöte, Röda Korsets Ungdomsförbund Uppsala Kallade: Malin Bohlers, Linus Hagander, Jas Szulkin, Ida Reimegård, Victor Dudas, Lisa Erkander, Sofie Gelinder, Hannah Matkala Nylander.

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från:

Bilaga D. Fullmäktiges tredje höstmöte 2012. Innehåller rapporter från: Fullmäktiges tredje höstmöte 2012 Bilaga D Innehåller rapporter från: 1. Sexmästare 2. Skattmästare 3. Beeking 4. Vitae 5. SKHILS 6. Vice Kårordförande 7. Arbetsmarknadsordförande 8. Kårordförande Rapport

Läs mer

Styrelsen sammanträder för första gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för första gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 12-08-28 Tid: 17:15 Plats: S10 Bakgrund Styrelsen sammanträder för första gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning 1 Mötets

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2017-03-01 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Olivia Wernberg Sekr. Vicktor Riedel Manne Malmberg Karin Sandin Ida Roslund Felicia Klint Karl-Magnus Larsson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-12-01, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Emil Persson (Kassör),

Läs mer