Mötesprotokoll. Datum: Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:"

Transkript

1 Mötesprotokoll Datum: Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William Andersson, Johanna Hedegård, Camilla Blomberg 1. Mötets öppnande Amund Lindgren förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Amund Lindgren valdes till mötesordförande. 3. Val av sekreterare Sophie Sandberg valdes till sekreterare. 4. Val av justeringsperson Hanna Ericson valdes till justeringsperson. 5. Adjungeringar Ingen adjungerades. 6. Fastställande av dagordningen Dagordningen fastställdes i sin helhet. 7. Rapporter och meddelanden Amund Lindgren, Ordförande Sedan förra mötet har jag varit tillgänglig för Terese i arbetet med äskningarna och haft möten med några för vidare diskussion kring vissa punkter. Jag har haft möte med Carl och en D:are som eventuellt ska bygga om hemsidan och agera som webmaster. Sedan har jag jobbat en del administrativt inför sommaren och början av hösten. Till slut har jag varit på sektionsstyrelseutbildning samt ledarskapsutbildning via LinTek. Terese Eriksson, Vice Ordförande Sedan förra mötet har jag jobbat mycket med att sammanställa äskningarna. Jag har till SkattU planerat mycket för att kunna byta bokföringsprogram och hur vi ska göra det, om vi vill ha ett tillhörande faktureringssystem och hur det ska samordnas med alla bifirmor så vi kan utveckla vårt samarbete. Jag har haft mycket diskussioner med Axel om MPiREs ekonomiska verksamhet.

2 Sophie Sandberg, Aktivitetssamordnare Sen senaste mötet har jag haft möten med MAktKo och PubM, samt separata möten med ordförande i de båda kommittéerna. Jag planerar även inför kickoffer för de båda kommittéerna, en gemensam med de gamla samt en för de nya själv. Jag har även haft möte med Nikodemus där vi bland annat diskuterade hur vi skulle kunna utveckla tacken till sektionsaktvia. Sedan har jag tillsammans med de andra ansvariga för stormötet planerat inför det på torsdag. Viktor Eriksson, Internationellt Ansvarig Har sedan förra mötet tillsatt och haft möten med M-IntU, fortsatt med planeringen av Mastermottagningen samt sagt farväl till de studenter som ska utomlands HT15. Cecilia Skalk, Marknadsföringsansvarig Sedan förra mötet har jag tillsatt alla ansvarsposter i MafU och även haft första mötet med dem. Jag har även närvarat på NärU:s framtidsevent, där vi marknadsförde våra tre program mot företag samt skrivit på min äskning för Jag har även varit på Juristgruppens föreläsning i föreningsjuridik. Carl Westin, InformationsChef Sedan förra mötet har jag haft det första mötet med utskottet. Jag tillsammans med Amund har haft möte med Adam för att konkretisera allt kring podcasten. Vi har även haft möte med den eventuellt tillträdande Webmastern. Han skall bestämma sig under dagen om han vill ta på sig ansvaret eller inte. Jag har även haft ett första möte med Marknadsbyrån om ett trycksamarbete för alla sektionens föreningar. Pratar mer om det senare. Jag har även tagit fram nya förslag på kläder. Simon Berntsson, Näringslivsansvarig Sedan förra mötet har jag varit med och anordnat ett marknadsföringsevent för sektionens utbildningar, ut mot företag. Detta event blev mycket lyckat! Jag har också anordnat en kick/fuckoff för hela sektionens näringslivsverksamhet vilken också blev mycket lyckad. Jag har haft de två första mötena med NärU, varav ett var ett överlämningsmöte tillsammans med gamla NärU. Jag har ändrat i posterna till utskottet, och min tidigare vice ordförande är nu ordförande. Jag har också haft enskilda möten tillsammans med denne. Arbetat med äskningar, och haft möte med Terese och Amund angående dessa. Mikael Lundgren, Studieutvecklingssamordnare Sen senaste mötet har jag planerat och genomför överlämningar, utskottsmöte och kickoff. Utöver detta har jag representerat sektionen i våra programplanegrupper. Moa Källgren, Intendent Jag har lagat dörren och planerar att köpa in ny lampor till A15. Har även haft mitt första Kakismöte där det diskuterades hur övergångsperioden ska se ut. Jag planerar även en Kickoff för de nya Kakisarna. Hanna Ericson, Alumniansvarig Jag har startat upp med mitt utskott och vi har planerat vad som kommer behöva göras innan sommaren. Har haft möten med Jossan, min vice ordförande, för att diskutera

3 hennes roll och börja strukturera upp utskottsarbetet. Vi har planerat en kick-off tillsammans och en kickoff/fuckoff med gamla alumniutskottet. Vi har fortsatt med överlämningen och jag har diskuterat långsiktiga frågor tillsammans med Johan, bokat in ett möte med Mats Karlsson på måndag angående Placement report. Vidare har jag färdigställt min del av äskningen. William Andersson, Festmaskinist Sedan sist har jag suttit i möte med andra festerichefer och diskuterat inför FFs bokningsmöte. Planering kring höstens aktiviteter såsom Le Mans och Nolle-P har dragit igång. Jag har även börjat med avstämningsmöten för oss i FM. Camilla Blomberg, Phadderigeneral Haft möte med Chefsgruppen inför stormötet, diskussionsmöte med styret och FM angående nolle-p, haft utvecklingssamtal med alla (snart) i phadderiet. Startat upp tävling för ny M-sång. Johanna Hedegård, BästEmma Sedan senaste mötet har jag planerat och haft biljettsläpp till EMMAzing race med mina EMMOR och pateter, sytt på EMMAs representationsklädsel, tagit emot en juiceleverans och börjat planera EMMAs kväll under NolleP. 8. Uppföljning av föregående möte Under förra mötet diskuterades klädvalet men kläderna har sedan dess krånglat och därför ska det diskuteras igen idag. Terese och Amund är nu firmatecknade för vårt verksamhetsår. Det har varit otydligheter kring vilket datum stormötet skulle hållas men nu är det beslutat att det kommer hållas den 21/5. 9. Revisorn har ordet Revisorn är inte närvarande. 10. Delegerar beslutsrätt till ordförande för sommaren Beslut: Vi delegerar beslutsrätt till ordförande Amund Lindgren för sommaren. 11. Post under sommaren Under sommaren kommer det komma post som någon bör ta hand om, förslagsvis någon som är i Linköping under sommaren. Camilla tar ansvar för posten då hon kommer vara här mycket. 12. Höstmötet Den oktober är olämpliga datum för höstmötet då det är omtenta-p samt tentap. Därför kommer mötet samt diskussionsmötet, som ska vara en vecka innan höstmötet, hållas någon gång under vecka Karin tycker att diskussionsmötet bör vara under vecka 46 och höstmötet då under vecka 47 för att då skulle de nominerade till valberedningen slippa gå och tänka på nomineringen under tenta-p. Sophie vill helst inte sitta under slutet av tenta-p och skriva ihop handlingarna till mötet och ser därför att det hålls tidigare än Karin föreslog. Amund påpekar att det inte ska vara för nära inpå eller krocka med Le Mans eftersom det är svårt att dra folk till höstmötet. Camilla påpekar att valberedningen hade det väldigt stressigt förra året och vill inte att mötet ska ligga senare än i fjol.

4 Preliminärt bestämmer vi att diskussionsmötet kommer hållas den 4/11 och höstmötet den 10/ Sommarträffen Vi kommer vara hos Sophie. Amund kommer skicka ut mer information efter att tentorna är skrivna. 14. Protokollskrivande Många tycker det är positivt att vi tar postspecifikt under RoM, då det kan vara kul och bra att veta lite mer vad som händer för alla andra i Styret. Vid möten när Sophie inte närvarar kommer någon annan att skriva mötesprotokoll. Då är det väldigt viktigt att dessa protokoll skrivs i hennes mappar då det annars kommer finnas protokoll utspridda över hela Driven. Alla beslutsmötesprotokoll ska justeras vilket gör smidigast genom att Google Drive först laddas ner på datorn. Sedan går justeraren in i mappen Protokoll för justering. Där kommer det ligga ett Word-dokument med protokollet som ska justeras. Detta öppnas upp på datorn. Sedan går justeraren in på fliken Granska och sätter på funktionen Spåra ändringar. Sedan kan justeraren ändra och kommentera protokollet. Genom den funktionen kan Sophie enkelt se vem som justerat. I slutändan är det Sophie som alltid har sista ordet på vad som står i protokollet men vid tillfällen när justeraren och Sophie är oense kommer en diskussion självklart att föras. Justera gärna så fort som möjligt då det är lättare när mötet är färskt i minnet. 15. Kläder Carl har varit på möte med Marknadsbyrån och tagit fram förslag på nya kläder från därifrån. Detta bland annat på grund utav att jackan från Topman inte finns i allas storlekar och Topman inte svarar på Carls senaste mail. Vi tittar på klädförslagen som finns upplagda i Carls mapp i Driven. Det finns dam- och herrmodell på allt förutom jackan Nimbus Freshmont som bra finns i herrmodell. Marknadsbyrån har två veckors leveranstid vilket gör att vi utan problem kan ha fått kläderna till sommarträffen. Efter en kort diskussion bestämdes det att jackan kommer vara av modell Nimbus Oxbridge och skjortan av modell Rochester. Carl sätter deadline den 24/5 på att klädstorlekar ska vara inskickade från alla. 16. Övriga frågor Simon lyfter frågan om hur de utskott och kommittéer som har egna Facebook-sidor ska marknadsföra sina evenemang. Vi bestämmer oss för att ta ett beslut men att diskutera frågan vidare under ett diskussionsmöte. Beslut: Utskott och kommittéer använder sektionens hemsida vid marknadsföring förutom vid särskilda bestämmelser EMMA vill inte samarbeta med Styret under mattefikan på nolle-p.

5 17. Nästa möte I augusti Dagens vicedomsord Terese låg igår kväll i sin säng och tänkte på SOF-helgen och kom på massa bra saker hon skulle säga men nu har hon glömt bort alla. Så vicedomsordet blir: tänk inte för mycket sent på kvällen. 19. Mötets avslutande Amund Lindgren förklarade mötet avslutat. Sophie Sandberg, Aktivitetssamordnare Amund Lindgren, Ordförande Hanna Ericson, Justeringsperson

4. Adjungeringar Erika Andeskär revisor och Daniel Krainer verkstadschef M-verkstan, adjungerades.

4. Adjungeringar Erika Andeskär revisor och Daniel Krainer verkstadschef M-verkstan, adjungerades. Mötesprotokoll Datum:2014-05-02 Tid:12:15 Plats:R27 Närvarande: Karin Elgh, Mikael Mäkinen, Henrik Lillberg, Nikodemus Rudolfsson, Josef Kling, Olof Karlsson, Amanda Forsén, Nopparat Ngaon, Mikaela Hahn,

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-10-17 Tid: 12:10 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-17 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Josefine Strömsrud, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Anton

Läs mer

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5).

Har pratat med projektledaren för M-YRAN och Frida angående budget för M-YRAN. Ska även träffa Juristgruppen imorgon (24/5). Mötesprotokoll Datum: 2013-05-23 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-02 Tid: 12.15 Plats: P30 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Gustav

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1.

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Datum: 2015-03- 12 Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen 9 februari 2016, kl. 17:15 Stigbygeln, Örat Närvarande: Hanna Landberg, Sofia André, Lars Östman, Nathalie Vilhelmsson, Klara Nilsson, Sarah Fransson, Lovisa Sundqvist,

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Felicia Bindekrans, Vice Ordförande Har haft möte med AMO för att få bättre uppfattning om deras jobb.

Felicia Bindekrans, Vice Ordförande Har haft möte med AMO för att få bättre uppfattning om deras jobb. Mötesprotokoll Datum: 2013-05-01 Tid: 17:00 Plats: Wallenberg Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP41.

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP41. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Magnus Karlsson, Inspektor Moa Eriksson, Valberedningen Eric

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 17/år 2015 Datum: 26/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 17/år 2015 Datum: 26/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-09-12 Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare Erik Johansson och Niklas Waldt valdes till justerare. 3. Mötets

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 16 maj, klockan 18.00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast fredag 13 maj, klockan 18.00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Halmstad Studentkår. Tid: 17:00 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet. 3. Justering av röstlängd Ordförande Fastställa

Halmstad Studentkår. Tid: 17:00 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet. 3. Justering av röstlängd Ordförande Fastställa 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet 2. Mötets behöriga utlysande Ordförande Beslut 3. Justering av röstlängd Ordförande Fastställa 4. Frånvarorapport Ordförande Fastställa 5. Val av Mötesordförande

Läs mer

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna.

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna. Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-24 Tid: 17.15 18.56 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA. Datum: 2014-05-06. Tid: 18.00. Studenter inom sektionens utbildningsområde

FÖREDRAGNINGSLISTA. Datum: 2014-05-06. Tid: 18.00. Studenter inom sektionens utbildningsområde Vårstämma FÖREDRAGNINGSLISTA Datum: 2014-05-06 Plats: C305 Tid: 18.00 Mötestyp: Vårstämma Kallade: Studenter inom sektionens utbildningsområde Dagordning Bilaga Föredragare Formalia 1. Mötets öppnande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1.

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1. Datum: 2014-03-26 Närvarande: 50, varav 9 styrelsemedlemmar och 5 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll. fört vid distriktstyrelsemötet i Västerås den 26 maj 2012

Protokoll. fört vid distriktstyrelsemötet i Västerås den 26 maj 2012 Protokoll fört vid distriktstyrelsemötet i Västerås den 26 maj 2012 Närvarande: Ordförande Johnny Mohlin, vice ordförande Jimmie Leimola, Elin Enochsson, Elin Alzén, Victor Månsson och sekreterare. 1.

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #16

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #16 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-12-08 #16 s styrelsemöte 2014-12-08 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 8:e december Närvarande: Dennis Norman, Hedvig Olsson, Elin Andersson, Erik Kvarnström,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 10e november 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 10e november 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 10e november 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Punkten 10 och framåt Skattmästare Anton Sahlén

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag 20141013 kl 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Holgersson, Daniela Backlund, Melinda Winninge, Joel Carlsson,

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-11-07 Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Veronika Andrijević och Erik Johansson

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte S02/16

Protokoll för styrelsemöte S02/16 Protokoll för styrelsemöte S02/16 Närvarande Ordinarie Ordförande Fredrik Peterson E14 Närvarande under 1-18b Kontaktor Erik Månsson E14 Förvaltningschef Anders Nilsson E13 Cafémästare Stephanie Mirsky

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #13

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #13 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte 2017-10-10 #13 s styrelsemöte 2017-10-10 Plats: Konferensrummet Tid: Tisdag den 10 Oktober kl. 17:15 Närvarande: Moa Ekdal, Carl Bodin, Jonathan Sjölander,

Läs mer

Biomedicinarnas Riks Organisation BRO

Biomedicinarnas Riks Organisation BRO Sida 1 av 5 Biomedicinarnas Riks Organisation BRO PROTOKOLL Typ av sammanträde Sammanträdesdatum BRO s årsmöte 2008-11-22 Sekreterare Justeringsperson Mia Ländin Rebecca Andersson Närvarande Linköping:

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F11 HT16

Protokoll från styrelsemöte F11 HT16 Protokoll -sektionens styrelse 27 november 2016 Protokoll från styrelsemöte F11 HT16 Styrelserummet, kl. 12.15 onsdagen den 23 november 2016 1 O.F.M.Ö. Ordförande Joost Kranenborg förklarade mötet öppnat.

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik CNS #9 Måndagen den 14/1 2019, 17:30 å Sektionsrummet, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Jonas Stylbäck öppnar mötet 17:35. 1.2 Val av mötesordförande Mötet

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS

Protokoll från styrelsemöte FLiNS 5/8/12 2:55 PM Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2012-04-02 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16 s styrelsemöte 2012-01-16 Plats: Tid: Mk 1 Måndag den 16:e Jan 12.00 Närvarande: Josefin Bertilsson,,, &. 1 Mötets öppnande Vice Ordförande förklarar mötet öppnat kl 12.08. 2 Inga adjungeringar. Adjungeringar

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 28/år 2015 Datum: 20/10 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 28/år 2015 Datum: 20/10 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia Mötesprotokoll Vårstämma 2015 Datum och tid: 2015-05-06 klockan 18:00 Plats: C305 Mötestyp: Vårstämma Kallade: Studenter inom sektionens utbildningsområde Närvarande: Anna Karlsson Ebba Jadelind Ola Olsson

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2014-09-18 Adress: (Hemma hos Amanda Sievers) Styrelsemöte nr 2, VÅ 2014/2015 Datum: 2014-09-18 Tid: 18.50 21.14 Närvarande: Amanda Sievers (Mottagningsansvarig),

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011

Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011 Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande av dagordning och tid. Sluttid bestäms till 19:30 3. Beslutsuppföljning. Föregående protokolls beslutslista gås igenom. 4. Val av justeringsperson.

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 1 december 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet.

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet. Stormöte, PROTOKOLL Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: torsdag 11 december 2014 kl. 17.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Ärenden: 1. Mötet öppnas 2. Val av mötessekreterare: Louise Lyckvik väljs

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

4. Val av justeringsperson William Chung valdes till justeringsperson. William reserverade sig mot beslutet.

4. Val av justeringsperson William Chung valdes till justeringsperson. William reserverade sig mot beslutet. Mötesprotokoll Datum: 2013-05-17 Tid: 15:15 Plats: Wallenberg Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Frida Christensen, Josefine Strömsrud, Julia Persson, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg,

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Styrelserummet, M-huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Styrelserummet, M-huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande styrelseledamöter: Hanna WIggman, Ordförande Wilhelm Andrén, Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2017-03-01 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Olivia Wernberg Sekr. Vicktor Riedel Manne Malmberg Karin Sandin Ida Roslund Felicia Klint Karl-Magnus Larsson

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Dagordning 1. Mötets öppnande Ordförande Boman Lyngfelt förklarade möte öppnat. 2. Val av sekreterare Till sekreterare valdes Daniel Moreland.

Dagordning 1. Mötets öppnande Ordförande Boman Lyngfelt förklarade möte öppnat. 2. Val av sekreterare Till sekreterare valdes Daniel Moreland. Protokoll för vid Kuratorskollegiets möte 2017-09-04 Närvarande Ledamöter Boman Lyngfelt, ordf. KK Daniel Moreland, vice KK Carl Lundberg, Q ÖG Joakim Cedergren, Q VG Ylva Lidin, Q LD Alex Evander, Q ML

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 25 augusti 2011 Linus Svensson, mötessektreterare Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 Tid: Torsdag 18 augusti klockan 18.00 Plats: Perstorprummet, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Plats: C2, C-huset Datum: 2017-01-30 Tid: 17:15 Firmatecknare verksamhetsår 16/17 (20160701 20170630) Ordförande - Sofie Eskilsson Kassör Christoffer Nilsson 1.

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: F337, den 20141117 Tid: 11.51 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Tolvtin, Melinda Winninge, Jesper Dalgren, Adjungerade: ingen 1 Mötets öppnande

Läs mer

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad DATUM: TID: 12.15 PLATS: Å4004 BILAGOR 1 Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad Närvarande Håkan Emilsson, Ordförande Amanda Olsson, Vice ordförande tillika studiesocialt ansvarig Joel Nordin,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4 s styrelsemöte 2014-09-08 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 8:e september Närvarande: Alexander Malmberg, Dennis Norman, Erik Kvarnström, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren 1 Mötets öppnande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 9/år 2015 Datum: 31/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Halmstad Studentkår. Tid: 17:00 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet. 3. Frånvarorapport Ordförande Fastställa

Halmstad Studentkår. Tid: 17:00 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet. 3. Frånvarorapport Ordförande Fastställa 1. Mötets öppnande Ordförande Öppna mötet 2. Mötets behöriga utlysande Ordförande Beslut 3. Frånvarorapport Ordförande Fastställa 4. Justering av röstlängd Ordförande Fastställa 5. Val av justeringsperson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer